Új privát üzeneted érkezett!

Írt dius,császározták,de az okát még nem tudom...és Ármin nagyon szépen szopizik,Dius meg talán holnap már fut is :lol:
Itt egy jó 20 percen keresztül szakadt a jég. élmény volt...
Gratula a biliseknek!!!!!Ugyik!!!!
rékababa nekem jó nálatok is :D
Tán már nem tévedek el :roll:
Vendég

óóó,Babriella,gratulálok!!!!Látjátok,megint nem olvastam rendesen vissza :oops:
Vendég

Gratula a vizsgázóknak! Mesi, tiéd is megvan biztosan!
A pelusnélküli kismanóknak is naaagy gratula!!! :D
Rékababa, ha mész Diushoz, add át üdvözletünket! :D
Ani, nálunk majd most lesz jég... :evil:
Tali: nagyon jó ötlet! Nekünk sajnos egyik nap sem jó, május 27-júni 2-ig elutazunk, júni 6 pedig Andris napja... :cry: De majd legközelebb mi is csatlakozunk (vagy itt lesz nálunk, de már nem ígérek semmit, sose érek rá semmire ááá.... ) :twisted:
:D

been

Babriella, gratulálok én is!!!!!!!

Emma, Te már minek akarsz talizni, amikor tegnap éjjel jól kibuliztuk magunkat. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt nem tudom, hogy konkrétan kik voltak, de Rád és Anira tisztán emlékszem, de az biztos, hogy nagyon sokan voltunk. :lol: :lol:
Vendég

Ani, gondolom majd holnap tudjátok megnézni, hogy mekkora kárt csinált :evil: :evil: :evil:
Vendég

[quote="cseriani"]
írta:
cserianidevcsa nagyon eltünt. Tán csak nem tüntet,hogy megkapja a tandíjmentességet?? :roll:

:lol: :lol:
Hát azt kéne...csak mire lenne belőle valami már nyugdíjas lennék, majd a következő életemben.
Sajna csajok elvagyok havazva mint a fene. Azt se tudom hol áll a fejem.....
Most járok az atomerőműbe is lehet , hogy lesz állandó meló...de ez még a jövő zenéje.
Zsombikám növöget,,benem áll a szája, képek meg majd egyszer lesznek. Most sem otthonról írok.
Az újaknak üdv. Azt hittem rossz helyen járok :D
Diusnak meg óriási gratula....
Vendég

sziasztok

Látom,sehol senki ma...viszont hali devcsa!!!! Drukkolok,hogy sikerüljön a meló!!!!!
Itt minden tiszta sár,úgyhogy mostmár nem csak a szúnyogok miatt nem lehet kimenni... :?
Elvileg lesz holnap szúnyogirtás,már épp ideje...hétvégén voltunk anyósoméknál Szd.on,hát,kinnt tudtunk ülni délután az udvaron. Nálunk ez kb. 3 hete,ha nem több,hogy nem megvalósítható :twisted:
Kihasználjuk Elizával az időt,kicsit takarítunk,meg függönyt mosunk...legutóbb nálunk csak ablakot pucoltam,a függönymosás elmaradt,viszont muszáj,mert ebben a jó időben éjszakánként 26-28 fok van,és néha jól esne elindítani a klímát,de poros függönyökkel eddig nem mertem...úgyhogy megyek is,kétszínű a függöny,és csak kétszerre fér a gépbe,annyi és akkora,leáll mindjárt az első adag,indítom a másodikat. Ebéd után,ha Eliza alszik,majd kivasalom-ha őrjöngő üvöltést hallanak a közelebb lakók,na,akkor vasalom a függönyt... :x
Aztán holnap elmegyünk tornára,és lehet délután a Kristóf szobáját is befejezem végre,mert a feje tetején áll már egy ideje...

Ja: a vizsgázóknak hatalamas gratula!!!!!!
Vendég

Sziasztok,

ma még angolon voltam, aztán jövő héten még az írásbeli és a szóbeli aztán egy ideig vége. :lol: :lol:

Tegnap már én is bekapcsoltam a klímát, meg most is. Meg lehet dögleni olyan meleg van. Szombatra meg több, mint 10 fokos lehűlést mond.

Rakok fel pár képet a névnaposomról:

Zenész lesz:
Kép
Kép
Kép
Hátha mindegyiknek más íze van: :lol:
Kép
Kép
Vendég

lehülést???tuntun,ne hülyéskdj,a köpönyegen péntek-szombat-vasárnapra kánikulát mond,legalábbis ide,délnyugatra :shock:

édes a névnaposod :D
Más izük volt a sütiknek??? :lol:
Nagyon édes a farosos-rövidnacis képen,az tetszik a legjobban :D
Vendég

Én ezt olvastam :oops: :oops:
"A következő napokban is folytatódik a nyárias időjárás. Hétfőn is egy-egy hidegfront vonul át hazánk felett, többfelé záporral, zivatarral, helyenként felhőszakadással, jégesővel. A hétvégén napos száraz idő valószínű 25 fok körüli csúcshőmérséklettel. "(www.metnet.hu)
Vendég

jólvannna... :lol:
Egyébként tök röhej,mert mindegyik mást ír,ráadásul a köpönyegen van olyan,hogy nem ugyanaz van délelött,mint délután... :shock:
Vendég

Mondjuk én nem bánnám a kánikulát, mert állítjuk a medencét és akkor már talán használhatnánk is. :lol: :lol:

Ani, nem tudom mennyiben különbözött az íze :lol: :lol:

Vasalással készen vagy már?
Nálunk eddig a nappaliban nem volt függöny, csak reluxa, de tegnap vettem sötétítőnek anyagokat, amit összevarratok a férjem nagynénjével. Az egyik fele bordós lesz, a másik kék. De most belegondoltam, hogy milyen lesz mosni? Jó hülye vagyok mi? :oops: :oops:
Vendég

Élmény lesz mosni,az tuti...nálunk ilyen selyemjellegű akármi a függöny,meg nem mondom az anyag nevét,sárga függöny-kb.2 m,vajszínű(2m),majd ismét sárga,ismét vajszínű...Mondjuk egyszerre bele sem férne a mosógépbe...
na,megyek,megpróbálom felébreszteni kishisztisemet...
Vendég

ja,igen,fél 3-kor végeztem,és ahogy vasaltam,mindjárt tettem is fel...
Vendég

Hahó!
Ejj de ügyi házimunkások vagytok ti! :lol: Tuntun, max egységes lila lesz a függönyöd... :lol: :lol: Á, biztos színtartóak ezek. Ani, organzára gondoltál? Az van nektek? Az olyan gyönyörűűűű!!! Ha egyszer készen lesz a felső szint nálunk (sohanapjánkiskedden), én is olyant szeretnék!
Tuntun, drágák a srácaid, többször is megnéztem a képeket, szenzációsak, képeket mégmégmég mindenkitőőől!
Devcsa, halihó! Atomerőmű, jó melóhely! :wink:
Nálunk: én elkaptam a kölkek nyavalyáját, eléggé odavagyok de majd elmúlik, Borzasztó, soha nem voltam beteg, most meg zsinórban havonta, mikor ők, akkor én is... :cry: Valami immunerősítőt kellene szednem.
Hannát holnap már viszem oviba.

been

Gyors bekukk,Diusnak gratula a babához,Rékababáéknak a szobatisztasághoz. Mi jól vagyunk,kicsit el vagyok havazva......ha minden jól megy a jövőhéten megtudtok mindent :wink:
Babriella megy a privi!

Kép
Kép
josi

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat! Mesi, neked kitartást!

Tuntun: nagyon ari a kis ünnepelt, a tesója is! Jó az a külön kis asztal nekik!

Josi: köszi a privit, válaszoltam.

Időjárás: én is úgy hallottam, nyár lesz hétvégén 8)

Egy kérdés: járt vki közületek a kórházba szülésfelkészítőre? Ha igen, milyen volt?
Vendég

Josi, nagyon titokzatos vagy :wink:

Emma, jobbulast! Ha rakok fel kepeket, akkor gyorsan meggyogyulsz? :)

yuyu79

Én nem jártam felkészítőre, jól le is csesztek 8)
Vendég

Julcsi! Jók az alvós képek....és milyen nagy már a királylány :D
Én is kukázok valami képfélét
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi, nem tudtam valasztani :oops:

yuyu79

Itt éppen számítógépezünk és eszünk :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.16 09:56-kor.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!!!

Nagyon sza..... aludtam ma éjjel :( :( , de nemcsak én Ricsikém is kijött legalább 3x, hogy nagyon szomjas. 1/4 7-től mindkét gyerekem ébren van.
Csak Apát nem lehet kirobbantani az ágyból :lol: :lol:

Josi, nagyon titokzatos vagy :wink: :wink:

Emma, gyógyulj meg minél előbb!!!

Devcsa, Julcsi nagyon jók a képek! Én még Zsombit nem is láttam, nagyon helyes kis fickó!!!!
Enikő is kész csajszi már!!! Julcsi, gondolom a "virággondozásnak" kimondottan örültél :roll: :roll:
Nem reklamálni akarok, de pancsolós, sétálós balatoni képek????
Meg élménybeszámoló???
Vendég

Hahó!
Josi, én nem bííírom ki a jövő héétiiig!!! :lol: :lol: :lol: 8)
Yuyu, édes kis kertészed mekkora már! :lol: És milyen huncut! JObban lettem tényleg, legközelebb is rakj soksok képet, ha erre jársz!
Devcsa, ti képitek is nagyon jók, az evős-gépezős a kedvencem!
:lol: Zsombi is mekkorát nőtt, atyaég :shock: De a szeme a régi! :D
Tuntun, sajnálom a car éjszakátokat...

been

Jah, Babriella: én nem jártam szülésfelkészítőre, de sógornőm igen, jókat mesélt róla, lehet a kórházfóbiád is kicsit szűnne tőle. :wink: (Vagy épp ellenkezőleg :mrgreen:)

been

Emma, azért a kedvemet az éjszakám nem rontja el. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Tegnap írtam,de el szállt :evil:

Röviden: tali nekem nem jó az ip.máj.végén az én szülinapom van ,jún elején meg Bernié.Csak villám látogatást tudok tenni,ha nem megyünk el a itthonról.

Tuntun:guszta a süti,Erik nagyon helyes.Tervezünk a nyárra 1Bp-i állatkerti sétát :wink:

Köszönjük csajok a gartukat,de semmi gáz,nem nagon emlegettem nektek itt a fórumon.Diusnak mondtam 1-2 szer mivel egyidős terhesek voltak.

Ani:itt is volt jég tegnap előtt a borsó nagyságutól egész a mogyoróig :evil: nálunk majd egy órán keresztül esett,közben váltogatta a jég méreteket.

Yuyu:látom a lánykád is jó gyerek ,tv ,virág veszélyben :lol:

Vizsgázoknak gratula!

Rékababa:ügyesek vagytok!
Mesélj majd ,diusról,hogy vannak ,mikor mehetnek haza ?stb....

Devcsa:elveszett gyermek,tényleg jó régen láttuk A druszánkat :D

Been:gyógyulj meg gyorsan!

Fejfájásom tegnap előtt akkor szünt meg ,amikor elkezdett esni az eső :evil:

Éjszakám pocsék volt :( kb 2 kor aludtam el.Hiában jött álom a szememre mindíg felébreszettek :lol: ,hol a Zsombi,hol apa(horkolt :evil: ) aztán szomjaslettem ,de ugye ha iszok pisilni is kell áááááá.Reggel alig bírtam kimászni az ágyból :(

Nem tudom ,mit kartam még :(
berni611

Ja tényleg,igaza van Tuntunnak YUYU Balcsis beszámoló :lol:

Babriella:én a lányomnál voltam(akkor még nem volt kórház látogatás,a védőnő szolg.-nál volt az előadás),ja ez már 8 éve volt.

A fiamnál szerettem volna menni,de csak a szülőszoba látogatásra,mivel a többit már megtapasztaltam,meg a Berni Pécsen született,hogy lássam itt mi,hogyan van.
De az utolsó NST-m a vajudóban volt,mivel épp fütőcsöveket cseréltek,így láttam mindent szerncsére.
Ja azért nem jutottam el ,mert mindíg közbe jött valami :evil:
berni611

Been:ne akarj ilyen függönyt.
Hú nekem a panelban az volt,pontosabban azokat raktul fel az emeleten.
Horror ,UTÁLOM.........kész gyötrelem vasalni :evil: :evil: :evil:
Ha lesz rá zsetonom lecserélem hagyománosra.Amit csak kiveszek és felakasztok :roll:
Fülbevaló eltünéséről semmit nem mondot a Berni,hiába kérdeztük.
Így nem tom mitörtént vele :evil:
Tényleg Ani:fülbevalóról semmi hír?
Na jól van eldugulok
berni611

Jó reggelt, sziasztok!

Nagyon aranyos gyerkőcfotókat láttam! :lol:

Szülésfelkészítős válaszokat köszi! Mindenképp megyek, mert még életemben nem jártam a szekszárdi kórház szülészetén (na jó, hazudok, mert ott születtem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), csak kíváncsi voltam, kb. mire számíthatok.

Járogatok a védőnők által szervezettre is, hát elég vegyes az előadások színvonala....

Újabb kérdés: cytológiai kártyát hol adnak? Én eddig máshol jártam orvoshoz, ott papíron adták ki mindig az eredményt. itt pedig sms-ben kaptam értesítést, és mikor papírt kértem róla, azt mondta doki, azt nem tud adni....

:shock:
Vendég

Évi, mindenképp szólj előtte, hátha össze tudjuk hozni a talit!!!!
Hogy mennek Berninek az év végi dolgozatok? Nálunk már a nagyja megvolt. Környezet: 93%, szövegértés: 98%, matek 100% még lesz az olvasás, környezet, írás és még 1 matek. Szóval van mit dolgoznia a gyereknek.

Na megyek, mert megjött a hugicám, ma itt lesz nálunk.

Puszi Mindenkinek.
Vendég

Bocsi, képeim eddig nem nagyon voltak, mert Apukámék fényképeztek inkább, de most náluk vagyunk, ugyhogy midjart lesznek. De ha nem tudom lekicsinyíteni őket, akkor meg este rakok majd fel...

Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, csak az első 2 éjszaka volt fárasztó, utána nem erőltettük az utazóágyat, hanem matracon aludt a kiscsaj ;-) Voltunk állatkertben, de Eni inkább a gyerekeket nézte :-) Meg pancsoltunk az usziban, az is tetszett neki. Sokat sétáltunk, főleg mikor jó idő volt, de igazából csak 2 nap volt esős és hűvösebb... Még moziban is voltam, hosszú idő után először :oops: Szóval jó kis hét volt, csak túúúl rövid :wink:

yuyu79

sziasztok...yuyu,mekkora csajszi lett Enikő :shock:
Csak lestem :D
Drága szépszemű Zsombor!!!!devcsa,a környezetében minden csajt meg fog igézni a szemeivel,az tuti!!!!
tuntun valld be őszintén,most éjjel álmodtál rólunk,azért volt szar az éjszakád :P
babriella,én nem voltam szülésfelkészítőn,így ebben sem tudok Neked segíteni :?
josi,te szegény. Gyógyulj meg gyorsan!!!!
Csajok adjatok ötletet,mit kapjon Eliza névnapjára???Már igencsak sürget az idő...
Voltunk ma tornázni,ismét nagyon jó volt!!! :D
Eliizám jól elfáradt,hazaértünk,megebédelt,és elaludt. Íme: Kép
A Kristóf ágyneműjében alszik...
Vendég

itt meg egy tálból kukoricáznak...
Kép
Vendég

yuyu sztem hamarosan tudományosan bizonyított dolog lesz,hogy az idő sokkal gyorsabban telik,ha az ember nyaral.. :lol:
Vendég

Majd bebizonyítják a brit tudósok, mi? :roll: :D

De édesen alszik :) Enyém is egész könnyen elaludt most, kersztbe, rajtam fekve :wink:

Én a szülésfelkészítőnek csak a szülőszobalátogatás részén voltam, a többin meg pakson a védőnőknél. De az az egy érdekes volt, igaz, csak az alternatív szobát lehetett megnézni, a másik foglalt volt...Bár ott is szültem, szóval a másikat azóta se láttam szerencsére :lol:

yuyu79

Nagyon tetszenek a képek, olyan édesek a gyerkőcök.
Zsombi már milyen nagylegényke. És azok a szemek. Csak úgy hullanak biztos a lányok utána.
Cseriania mekkor lett Eliza. Yuyu te lánykád is nagyon sokat nőt.

Voltam tegnap és ma is Diusnál. Olyan édes a pici babája, egy falat az egész, nagyon szépséges. Majd este teszek fel róla képeket.
Dius nagyon aranyos, jó volt vele találkozni.
Most már tényleg jó lenne egy tali. Tuntun ti is jöhettek a távolból. Itthon szívesen bevállalom, írunk egy időpontot és mindenkivel egyeztetünk.
Babriella én rákszűrésen kaptam az orvostól a papírt. De ha meg akarják nézni a számítógépben biztos megtalálják.
Vendég

Kép Dius Árminja Kép Kép
Vendég

Jaj de cuki! :D

Rekababa, koszi a kepeket! Megegszer gratula nekik!! Es van valami bovebb infod roluk? Jol vannak, minden rendben? Mikor mehetnek haza?

yuyu79

Sziasztok csajok!

Yuyu:Boldog Névnapot!

Kép
Hú de jó volt neked,gyerek élvezték gondolom nagyon.

Ja Istenem ,de dönörűűűű ez a baba,nekem is kell egy ilyen :oops:

Rékababa köszi a képeket!

Ani: :lol: hogy alszik a babával.
Kristóf haját ménem zselézed :roll: ,annyira jól áll neki

Tuntun:naná ,hogy szólok :wink:
Suli:Berni már nagyon fáradt,így jó szarok lesznek a dolgozatai.
Ma írnak szövegértésből,jövő héten matekból (10 átlépéssel kívonás)
Ezt abból látom,hogy egyre csúnyább az írása ,kihagy néha betüket vagy felcserél pl gólya heylett tegnap gótyát írt :shock: pedig már egy párszor írták ez a szót.Na meg volt még egy a békát helyet belkat :evil:
De szintén szólva nem érdekel dolgozat ,mert a berni mindíg elszurja,szerintem stresszel.A matekfüzetben van sok piripontja,olvasókönyvebn is,szövegértésből is (papírlapokat kapnak) néha van 1-2 hibája.
Környezet dogáját is elszúrta a múlkor,modtam a tanítónőnek,hogy gyakoroltunk,nem azért nem ment neki ,mert nem foglakoztunk vele.Na pl ilyet rontott,hogy írd le a születési dátumod.Na most ő Június helyett Júliust írt,meg a 4 évszakot kellett leírni és mondta is szegényem,hogy anya a telet nem tudtam oda írni,mert nem volt rá időm.
A másik meg 2 fát kellet rajzolni 1 tavaszit és 1 nyárit.Na tavaszinak rajzolt 1 zöld lombkoronájú fát a nyárinak meg piros csereszényt rajzolt a zöld fára.
Na a tavaszit ne fogadta el a tanítónő,mert virágokat kellett volna rajzolnia,hát én mondtam neki,bocsi de nem miden fának van virága és pont a domboldalt mutattam neki -nézd Berni milyen szépen kizöldeltek a fák.NA így a dolgozata 86%-os lett.Szerinted?? most ezért húzzam fel magam????
Szarok rá!Hú már bocsánat :oops:
Matek összeadásból ,meg a legegyszerübb feladatot rontotta el,a nehéz szöveges(neki ugye az) meg ilyen is volt pl 13+4 ? 9+5 tedd ki a jelet,meg 12+7 és húzd a számegyeneshez,ezek mind jók voltak.
Számszomszédokat rontott ,meg tedd sorrendbe a számokat .
Nem figyel felületes.Itthon meg csináltunk ilyet és jó volt.Na meg ugye a matek könyvben is megtudja csinálni.
Arról nem is beszélve ,hogy 100 fok van a tanteremben,baromi meleg van,na próbálj meg figyelni,pont úgy van a tantermük,hogy egész nap tüzi a nap.
Szóval ez van

Babriella:én Pécsről költöztem ide ,volt cyto papírom ,de akit választottam Szekszárdon,nem a régi cyto lapra írta a a dolgokat ,hanem egy újra.Pontosabban a Nővérke/asszisztens adta.
berni611

Sziasztok,

képzeljétek hétfő óta 8-10 pötty jött ki Eriken. Először azt hittem, hogy megcsípte valami bogár a homokozóban, de amikor már sárga lett a közepe, akkor gyanús lett. Felhívtam ma a doktornőt, nem tud sajnos kijönni, de úgy néz ki, hogy a 2. bárányhimlő vakcina reakciója lesz. Azt mondta 7-9 nap múlva jön ki, kb. 9-15 pötty. Nálunk minden stimmel. Ja és nem fertőző. Ma megyünk beadatni Ricsikének a kullancs ellenit és akkor azért megnézi.

Tegnap a Corában vettem olyan kullancs elleni spray-t, amit a ruhára kell fújni és állítólag 1 hétig van hatása, vagy ameddig ki nem mosod. Ma Ricsikéék mentek kirándulni befújtam vele. :lol:

Rékababa köszönöm a meghívást :lol: :lol: , benne vagyok, csak akkor kell néznünk valami szállást a környéken. De gondolom lehet találni.
Köszi a képeket is, tényleg nagyon aranyos Ármin.

Évi, az én fiam is olyanokat rontott, hogy csak néztem. :evil: :evil: Nap mint nap ezt gyakoroljuk, de hát ez így szokott lenni. Épp tegnap mondtam az apjának, hogy örülnék, hogyha egy erős négyes szinten lenne a későbbiekben. Nagy stressz az, hogyha kitűnő a gyerek és folyamatosan ezt a teljesítményt várják el a gyerektől.
Tegnap gyorsszámoló versenyen volt, 2.-nak lett kész. Az első kisfiú 10 perc alatt, ő 19 perc alatt (2 A4-es oldal feladat). Mondom neki, hogy elég nagy a különbség, erre a válasz, de anya én le is ellenőriztem. :lol: :lol:
Nekem is kihagy mostanában betűket, meg olyan alap hibákat vét. De mondják a tanárok is, hogy el vannak a gyerekek fáradva.

Julcsinak nem februárban van a névnapja? Ő Julianna nem? Bocsi ha mégsem így van. :oops: :oops:
Vendég

Na még annyi, hogy lesz nálunk képzőművészeti alkotótábor, beírattam Ricsikét, hátha sikerülne egy kicsit fejleszteni a rajzkészségét. :lol: :lol: Reggel visszük, du. hozzuk napi 3x kajával 9.500,- Ft/ hét. Nem olcsó, de hátha lesz haszna.
Vendég

nna,gyorsan feldobom a napotokat:

Miután megalkotta Isten Ádámot és Évát,
azt mondta nekik:
- Még két adományom maradt. Az egyik, az állva pisilés művészete és.....
- Én!!! Én!!! Én!!!! Én akarom Istenem, kérlek, kérlek, kérlek!!!!! - szakította félbe
azonnal Ádám- ez annyira leegyszerűsítené az életemet....
Éva beleegyezett , neki nem volt fontos ez. Isten Ádámnak adta az elsőt. Ádám kiáltozott örömében, szaladgált
az édenkertben, minden fa mellett megállt pisilni, kiszaladt a tengerpartra,
pisilve rajzolt a homokba.... Isten és Éva nézték egy darabig a boldog férfit,
aztán Éva a Teremtő felé fordult és megkérdezte :
- Melyik a másik ?
- Az agy, Éva, az agy...
Vendég

nna,sziasztok

tuntun,nagyon okos Ricsi,nem győzöm írni :wink:
És tetszenek a frappáns válaszai :lol:
Elvileg tényleg jöhetnek elő pöttyök a szuri után,de én még senkitől nem hallottam :shock:
De ahogy mondtad,tuti ez van Eriknek :roll:

yuyu nagyon tetszenek a képek..volt ám gyerekdömping,hallod-e :D
Nekem a mostani dokim adott citopapírt,akinél már Eliza született. Elötte a volt dokimtól én is mindig papíron kaptam meg az eredményt,amit a gépéből nyomtatott ki...

tuntun,de jó lenne,ha eljönnétek!!!!Van itt szállás dögivel,ha tényleg jöttök,keresünk,választotok,foglalunk...(nekem ez szakmám is,nem viszlek benneteket sz@r helyre :wink: )

dadomi feldobta itt a tali dolgot,erre lelép :P

ja,mit akartam még:::tudtátok,hogy most hétvégén lesz szd-on a Tolle gyereknap??Gondolom pünkösd miatt hozták előre...

És képzeljétek,volt tegnap szúnyogirtás,légi is,meg éjjel földi is :D 8)
Már nagyon-nagyon ideje volt...
Vendég

Ani, tényleg jó lenne :lol: :lol: Ami nekünk nem jó, az a június első hétvégéje, mert akkor mennek a gyerekek Debrecenbe.

Na majd du. többet tudok írni, hogy mik ezek a pöttyök.

Nálunk is volt tegnap irtás - földi -, épp kinyitottuk a gyerekeknél az ablakokat, erre hallom, hogy jön a kocsi és ontja a füstöt. Na ketten négyfelé szaladtunk, hogy mindent bezárjunk. :lol: :lol:

Még azt akartam, hogy tegnap vettem Eriknek 3 gyűrűs medencét, hogy tudjon napközben is pancsolni.Na erre mára vihart mond :? :? Mindegy majd 11 óra felé viszek bele forró vizet és egy kicsit ebéd előtt még tud pancsolni.
Ugye a nagyba majd csak velem tud belemenni, dehát nem vagyok én hal, hogy állandóan a vízben legyek. :roll: :roll: Így akkor a nagy mellett lesz a kismedence. :lol: :lol:
Vendég

tuntun a medence dolog így van nálunk is :lol:
Én tuti bevízkövesednék,ha annyit lennék vízben,mint a gyerekek :lol:
Eliza köhög,voltunk doktornéninél,nehogy hétvégén jöjjön elő valami,de semmi baja,nem piros a torka,nem náthás,tiszta a tüdeje,úgyhogy ennyi...
Mondanám drága tuntun,hogy gyertek ide,de nem igazán van helyünk,tudod,mi nem egyedül lakunk,itt lakik még anyu,meg a húgom a barátjával,a nappaliban egy kihúzható kanapé van,de azon négyen azért nem férnétek el,sztem :roll:
A Szabóúr szobája meg bomba sújtotta övezet 1 gyerekheverővel,amit általában megközelíteni sem lehet... :evil:
Vendég

tuntun te boszorkány...a mai 30 fok után holnapra 23 fokot mondanak... :shock:
Vendég

Bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

Ani, köszi, de mi ha megyünk, mindenképpen valami hotelben v. panzióban szállnánk meg. Aranyos vagy, de nálunk a gyerekek még egymással sem alszanak, nemhogy velünk. :? :? :?
Így ha kialakul a dolog, akkor élnék a felajánlásoddal szobafoglalás ügyileg :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?