Sziasztok csajok!
Yuyu:Boldog Névnapot!
Hú de jó volt neked,gyerek élvezték gondolom nagyon.
Ja Istenem ,de dönörűűűű ez a baba,nekem is kell egy ilyen
Rékababa köszi a képeket!
Ani:
hogy alszik a babával.
Kristóf haját ménem zselézed
,annyira jól áll neki
Tuntun:naná ,hogy szólok
Suli:Berni már nagyon fáradt,így jó szarok lesznek a dolgozatai.
Ma írnak szövegértésből,jövő héten matekból (10 átlépéssel kívonás)
Ezt abból látom,hogy egyre csúnyább az írása ,kihagy néha betüket vagy felcserél pl gólya heylett tegnap gótyát írt
pedig már egy párszor írták ez a szót.Na meg volt még egy a békát helyet belkat
De szintén szólva nem érdekel dolgozat ,mert a berni mindíg elszurja,szerintem stresszel.A matekfüzetben van sok piripontja,olvasókönyvebn is,szövegértésből is (papírlapokat kapnak) néha van 1-2 hibája.
Környezet dogáját is elszúrta a múlkor,modtam a tanítónőnek,hogy gyakoroltunk,nem azért nem ment neki ,mert nem foglakoztunk vele.Na pl ilyet rontott,hogy írd le a születési dátumod.Na most ő Június helyett Júliust írt,meg a 4 évszakot kellett leírni és mondta is szegényem,hogy anya a telet nem tudtam oda írni,mert nem volt rá időm.
A másik meg 2 fát kellet rajzolni 1 tavaszit és 1 nyárit.Na tavaszinak rajzolt 1 zöld lombkoronájú fát a nyárinak meg piros csereszényt rajzolt a zöld fára.
Na a tavaszit ne fogadta el a tanítónő,mert virágokat kellett volna rajzolnia,hát én mondtam neki,bocsi de nem miden fának van virága és pont a domboldalt mutattam neki -nézd Berni milyen szépen kizöldeltek a fák.NA így a dolgozata 86%-os lett.Szerinted?? most ezért húzzam fel magam????
Szarok rá!Hú már bocsánat
Matek összeadásból ,meg a legegyszerübb feladatot rontotta el,a nehéz szöveges(neki ugye az) meg ilyen is volt pl 13+4 ? 9+5 tedd ki a jelet,meg 12+7 és húzd a számegyeneshez,ezek mind jók voltak.
Számszomszédokat rontott ,meg tedd sorrendbe a számokat .
Nem figyel felületes.Itthon meg csináltunk ilyet és jó volt.Na meg ugye a matek könyvben is megtudja csinálni.
Arról nem is beszélve ,hogy 100 fok van a tanteremben,baromi meleg van,na próbálj meg figyelni,pont úgy van a tantermük,hogy egész nap tüzi a nap.
Szóval ez van
Babriella:én Pécsről költöztem ide ,volt cyto papírom ,de akit választottam Szekszárdon,nem a régi cyto lapra írta a a dolgokat ,hanem egy újra.Pontosabban a Nővérke/asszisztens adta.