Új privát üzeneted érkezett!

Betti:Örülök hogy szimpatikus a szülésznő :D Hát igen nagyon drága minden ami a babának kell.Képzeld mi megvettük Hannusnak a sima egyszerü 60*120-as kiságyat mert úgy voltam vele hogy nem az ágy a lényeg hanem a matrac(az 20ezer volt)aztán mikor Hannus elkezdett forgolódni folyamatosan beütötte magát aztán vettünk egy 70*140-es ágyat meg megint matracot 26 ezerér.Úgyhogy jól jártunk.

Beze:Lexi nagyon édes a képeken milyen nagylány már mindjárt szülinap :D Sokan lesztek?
Szép a kilátás is :D ti építkeztetek?

Naspi:Mi innen töltünk le filmeket: http://www.diablotorrent.hu Ha kell meghívó akkor írj nekem egy e-mail címet.

Bende:De jó hogy jöttél :D Niki milyen nagylány már,nagyon helyes :D :D :D és milyen hosszú haja van :D

Mancsa:Ha lesz időd majd gyere kicsit addig is puszi nektek!

Winchi:Ha lesz nálunk kistesó szeretnék rendelni nálad egy mei tait :wink:
Nagyon ügyi vagy! :D
Vendég

tünci!
igazából nem vagoyk narancssárga mániás. így jött ki.
meleg ruhát akartam adni Zsófira az overal alá. ez a melegítő inkább téglaszínű, a pulcsi meg legfelül volt....
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Éjjeli baglyok....

Várom a mosógép szerelőt, annyira szeretnék 15 ezret ma kiadni erre..... :?

Lara, örülök, hogy rendben van minden!

Képzeljétek itt látszik az ég kék színe! Végre!

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Hú, akár maradhattamis volna este, lett volna kivel beszélgetni.
Betti, azért kedves tőle, ohgy egy 1000 forintos csapágyat kicserél 15-ért..

Nem tudom, ohgy altatásos császár lesz-e, erről még nem beszéltünk.Csak valószínű tovább tart majd, az esetleges összenövések miatt, mert ez mégiscsak a 4. hasműtétem lesz..ha fennt leszek ,akkor is nem árt készülni,végülis sose lehet tudni, bár két doki is kukinak látta. :D

Any, nekem tetszik a sok szín.én szeretném, ha majd nem csak kékben járatnám, imádom a sárgát, a zöldeket is!CSak az uram nemigen tudja megkülönböztetni.. :lol:

Uram túlórázik, meignt egyedül vagyok..anyu jön este, hoz ruhácskákat.Meglátom mit sikerült vennie, aztán már lehet, ohgy ruhából csak pár apróság kell.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci:Máskor gyere éjjel ha nem tudsz aludni :wink:
Párod bennt lesz a császárnál?Már biztos hogy az lesz?

Betti:Azt olvastam valahol hogy idén korán jön a tavasz már én is úgy várom :D
Ezek a mosógépszerelők már csak ilyenek :evil:
Vendég

Lara, oké!
Nem lesz bennt a párom, nem bírná..
Biztos, hogy csásázr lesz, kivéve, ha" már kinnt a gyerek feje, mire beér.." idézet a dokitól... :?
tünci28

Tünci:Párod nem lát semmi olyat.Nálunk bennt volt a párom,nekem nagyon jó volt hogy ott volt a fejemnél valahogy megnyugtatott hogy nem vagyok egyedül.Én párom is tartott tőle hogy lát valami olyat de ott volt az a lepel.Így legalább egyböl látta Hannust,nem bánta meg hogy bejött.
Vendég

nem amiatt nem jön,hogy esetleg lát vmit,ifjú korában dolgozott a kórházban..hanem az egészet nem bírja..a gondolatot,hogy felvágnak, a gépeket, a szagokat..csak találok vkit,aki bejönne.őszintén,én se szeretnék egyedül lenni,de semmiképpen nem erőltetem rá.

KépKépKép
tünci28

Tényleg jó ha van bennt valaki.Nem is tudtam hogy párod dolgozott ott.
Egyik ismerösömmel az Anyukája ment be.Meg olyan is van hogy barátnö megy be.

Majd este jövök most megyünk jenőbe.
Vendég

Komolyan mondom elsírom magam. De most tényleg ott vagyok.
Elment a mosógép szerelő, 14 ezer volt, most indítottam a mosást, nem forgatja a dobot, csak kínkeservesen, iszonyat hanggal...és továbbra sem centrifugázik ki. Sokkal rosszabb, mint volt.
Felhívtam a "mestert". Finom voltam. Szerdán reggel tud csak kijönni fél 8-kor itt kezd.
Ezt a sz-rt meg megrugdosom. 3 éves Gorenje mosógép!
Komolyan felmérgelem magam, felöltözök, elmegyek a médiába és részletre megveszek valamit. Elegem van, hogy hónapok óta szívok a mosással.
Most meg még az a balfék is, bakker mi a jó égre fizettem 14 ezret? Még mielőtt mondanátok, ki lett próbálva a centrifuga, mielőtt elment, akkor nem volt a dobnak hangja, és a vizet is kiszívta.
Bőghetnékem van.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, még jó, hogy mi nők nem válogathatunk, hogy tetszik vagy nem tetszik, a hang, a szag, a fájdalom. Nekünk mindenképp jelen kell lenni.

Betti
Kép
betti0412

váááááá,anyu neeeee,na ő aztán szóba se jöhet..hát,majd meglátom,végülis,ha altatás lesz,akkor tökmindegy.

bon voyage Lara!
tünci28

Betti,én úúúgy fenékbe rúúglak!!!!!!!!!!ha 3 éve akkor szavatossági ügyintézés első körben!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Anyósomtól kaptuk, úgy, hogy ő már használta egy fél évet! Papírjai persze sehol........

Betti
Kép
betti0412

Most olyan nagyon kivan a kukacom hangulatom van. Párom hazaér és elmondom neki, az még tesz rá egy lapáttal.
Délután elmegyek sétálok egyet, mert szétrobban az idegrendszerem.

Betti
Kép
betti0412

Lányok! A 31. héten vagyok most és pár napja olyan keveset mozog érzésem van. Megszűntek a dübörgések és inkább csak néha azt érzem, hogy kinyomja a lábát vagy mintha nyújtózna...de azok a pörgések, néha fél órán át is nincsenek. Valahol olvastam, hogy lelassulnak, mert kevés már a hely, de ez normális már a 31. héten? Egy hete azért még más volt.
Most egész éjjel sem éreztem, reggel úgy kellett noszogatni, előtte meg volt hogy hajnalban rázkódott a hasam.
Szerdán megyek uh-ra, remélem csak lusta a kisfiam.

Másik: kimostam a ruhácskáit, amit kaptunk, a mi mosóporunkkal, Ariell. Öblítő nélkül. Lehet ugyanazt a mosóport használni nekik ugye?

Bár mostanában nem valószínű hogy mosok.....

Betti
Kép
betti0412

Betti, ha nincs papír, akkor nem tuddtok mit csinálni, más esetben a jótállás lejárta után, 24 hónap szavatosság van a tartós fogyasztási cikkekre,amennyiben a hiba fődarabra vonatkozik és bizonyíthatóan gyártási eredetű.ilyenkor a szakszervz kiállít egy szakvéleményt erről és azt lehet a forgalmazó felé benyújtani, vagy mehetsz a vásárlás heyélre, de az hosszadalmasabb.

Számold a magzatmozgást, étkezés után, bal oldaladra fordulva, hogy mennyi idő alatt mozogja le a 10-et.ha megvan fél/háromnegyed óra alatt a teljesen jó, de még "elfogadják"az egy órát is.Amúgy azt írják a szakkönyvek, hogy ilyenkor már 20-22 órát alszik ,de szerintem ez hülyeség, inkább annyit van fenn..

Szerintem nem lehet ugyanazzal mosni és mindenképp kell öblíteni,nem???Legalábbis az öblítés úgy tudom nagyon fontos.
De amit kimostál, szerintem moshatod újra,mert 9 hét az még sok..vagy nem?Nem tudom, majd a csajszik megmondják.

Amúgy szerintem nem csinálhatna ilyet a szerelő, ohgy csak szerdán jön ki..esetleg említsd meg a fogyasztóvédelmet és ne fizess az újabb kiszállásért...
tünci28

Úgy értettem, hogy öblítő szer nélkül, de az öblítő program végigment rajta.

A mosásnál mi anyuval ugyanazzal mostunk, de azóta nem tudom változott - e már a szabály.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Zsófi és Niki nagyon helyesek együtt! :lol:

Lara örülök, hogy semmi baj nincs Hannussal, gondoltam én is de persze nézze meg szakember. Konduktort javasoltak valakit?

Betti ez a mosógép nem semmi én is dühöngtem volna a helyedben!

Babaruhát én babás Drefttel mostam az elején és öblítő helyett ecetet használtam. Most már jó ideje együtt mosom a mi ruháinkkal Matyiét is most folyékony Bonuxot használok de öblítő helyett maradtam az ecetnél így is finom illata lesz, én nem szeretem a nagyon szagos ruhákat.

Párom ma bográcsozott, jöttek a haverjai öten, itt voltam 7 pasival :shock: :lol:

Persze a romeltakarítás majd az én részem lesz....

KépKép
winchi

Sziasztok!

Szösz, nincs mit, mindjárt visszajelöllek.

Lara, köszönjük. Igen, építkeztünk, 2008. április 11-én költöztünk be, és 28-án megfogant Lexi, tuti a házat várta. :lol:

Betti, elhiszem, hogy ideges vagy, a szerelő nem volt semmi! :evil: Babaruhákat én kezdettől fogva a mieinkkel együtt mosom, folyékony mosószerrel és sensitive öblítővel.
Ez normális ebben az időben, hogy már nem mozognak annyit, végülis már közel sincsen annyi helye, mint kezdetben. Szóval nyugi, minden rendben van!!!

Wincsi, 7 pasi? :lol: Tudsz élni... :lol: Persze a romeltakarításban is segíthetnének. :P

Lehet, hogy rosszul tudom, de altatásban is bemehet valaki kisérő? Nekem úgy rémlik, hogy ilyen esetben nem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

tünci, betti!

Zsófi bőre nagoyn érzékeny. a rendes mosószertől vakaródzik egyfolytában. apja megpuszilja 2 órán át még vörös az arca.
az ő ruháit külön mosom, ha nincsen tele eléggé akkor bedobok párat a mienkből, de csak ha nem nagyon piszkosak.
babás dreftet használunk, öblíteni öblítő és ecet keverékével, és utána mégegyszer az öblítőprogramot.
eleinte öblítőt nem használtam, de nagyon töltődtek a ruhák. a polár meg az ilyenek.
Vendég

Mindig elfelejtek valamit... :oops: Lara, nem, csak mi leszünk és a szüleim.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szívesen elmennék megnézi az Avatart, hogy néztem itt Szegeden 3d-ben adják, annyi jót hallotta már róla.
Csak attól félek kisfiam megijedne a hangzavartól. Elég dübörgős a mozi.

Köszönöm a mosás válaszokat, anyuval mi is együtt mostuk a ruhákat a miénkkel, mikor még picik voltak a gyerkőcök, persze majd meglátom, milyen lesz a bőre, ha igényli majd külön mosunk.

Betti
Kép
betti0412

Körkérdés: ha mellszívó, akkor kézi vagy elektromos?

Betti
Kép
betti0412

Megjöttünk :D

Beze:Írok majd neked egy privit :wink:
Császárnál is bennt lehet valaki legalábbis a mi dokinknál igen :D
Biztos jó lesz a szülinap :D Mit kap Lexi?A zebrát?

Betti:Én még mindig külön mosom Hannus ruháit megszokásból :oops: A brendonba vettem folyékony mosószert(1300 ft)meg öblítőt(600 ft) és nagyon sokáig elég.
Nekem kézi mellszivóm van egy madela na ez nem volt valami jó mikor sokat fejtem akkor vettünk egy kézi aventet.
Az elktromosról Anyany tud irni.
Ilyenkor más kevesebb a hely bizti azért nem mocorog annyit,egyszer nekem is volt egy rohanás a kórházba mert egész nap nem éreztem a mocorgást.

Winchi:Egy veszprémi konduktort javasoltak Molnár Edinának hívják majd hétfőn hívom fel.
Vendég

betti!
attól függ mennyit kell majd fejned. nekem KZsófi érthetetlen okból nem volt hajlandó szopizni. fél évig fejtem neki, aztán elapadt a tejem.
nekem van egy kézi avent. és egy bővíthetős kézi medela. a kézi avent akkor jó, ha nem napi sokszor és sokáig kell használnod és könnyen jön a tejcsi.
a medela erősebbens szív, ráadásul gépi motorhoz lehet csatlakoztatni. durva, de nekem majd másfél liter tejem volt tőle.
a motort bérelni lehet, havi kb 6-8000ért. de az egy kb 250ezres motor.
http://medela.hu/mellszivok/mellszivok.htm
itt bővebben el tudod olvasni a medelákat, ha érdekel.
Vendég

Lara, válaszoltam. :wink:
Igen, zebrát, meg leütöttem a vatera-n egy németül beszélő bárányt.

Betti, nekem elektromos van, a márkája most nem ugrik be, de nem szerettem, nagyon erősen szív, nem lehet állítani, az elején majd becsináltam, úgy fájt. De összesen több litert fejtem le és fagyasztottam, Lexi meg is itta már mindet.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Eszembe jutott, pesztonka, 11ezer alatt volt a brendonban, magyar termék. Orrszívó is van hozzá.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze!
annak idején nekem is ajánlották. de kevés lett volna.
napi 4szer fejtem, két mellet egyszerre. MÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
ezért béreltük amotort, ahhoz vettünk 2x szívófejet.
20 perc alatt üres tejeszacskó voltam... :oops: :oops: :oops: :oops:
sajnos muszáj volt...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a "csurikat"!!!!!!

Számtechből imádkozni kell a kettesért. Rohadt nehéz és összetett dolgok voltak. Sikerült segítséget használnom (évfolyamtársaim), de mivel ők is a sajátjukra koncentráltak és kevés idő volt, nem erőltettem nagyon. Meglátjuk.

A jog vizsga egy vicc volt. A tanár az elején kijelentette, hogy ő olvasni szeretne nyugodtan, ezért halkan puskázzunk. :shock: :shock: :shock: Persze nagyon jó volt, de ennyire "komolyan" venni egy ilyen kötelező tantárgyat...

Prezentációm pedig ötös lett. Annyira izgultam, össze-vissza mondogattam mindent, pedig az előadásom nagyon egyszerű volt: Én és a munkám, ami egyenlő család.
15-en voltunk egyszerre és végig kellett hallgatni a másikat. Hát csajok, voltak olyan prezentációk, hogy csak lestem. Egy csaj szabályos hittérítést adott elő, olyan szöveggel, hogy már "belül" szakadtam a röhögéstől. A tanár át sem engedte, mert a témának olyannak kellett lennie, hogy magunkat mutassuk be, Én és a ...

Nekem Avent kézim volt, én szerettem. Elektromosat nem próbáltam, bár lehet, hogy azt is szerettem volna.

Mosás: még mindig külön mosom a ruháját. Néha bedobok egy-egy ruhadarabot a miénk közül is, de fehérneműt nem. Ez az én heppem. Folyékony Drefttel mosok és Silan Sensitiv az öblítő. Abból nagyon keveset rakok.

Tünci! 27. hét!!!! Minden nap nézem, hogy mennyit ment! Császárhoz elhiszem, hogy szeretnél magad mellett tudni valakit.

Pusszantás csajok! Megyek mert már annyira száraz a szemem, hogy beleragad a kontaktlencsém.

Kép
jaffa4

Sziasztok!

köszi csajok a linkeket, majd átbogarászom őket! :wink:

Anyany, Bende: édesek a csajszik így együtt, hihetetlen, h mennyit nőttek már! :shock:

Mellszívó: hát én volt, h kézzel fejtem ki a mellem, mert annyira tele volt szopi előtt, h már spriccelt, de szopi után is volt, h kifejtem kézivel de olyan 100 milinél megálltam. én kiöntöttem mindet a mosdóba, nem volt a fagyiban helyem, h tároljam, és bíztam benne, h elég lesz neki, hát így is 11 hós koráig szopizott a Miló, aztán már nem kért belőle. én nem erőltettem, mert harapott a kis drága, csak úgy játszásból, tetszett neki, mikor felszisszentem, ezért közös megegyezéssel elhagytuk. tejem még mindig van, pár csepp, nem tudom, mikor apad el teljesen... :shock:

Lara: örülök, h a Hannus rendben van, én nem is gondoltam, h másként lesz, minden gyerek más ütemben fejlődik, ha meg elindul, nna az lesz ám a menet, rohanni utána :lol: :lol:

a Miló is megy ám már mfele, mint a mérgezett egér, ma pl. a decathlonban tolta a kosarat, és marhára nem érdekelte, h mi hol vagyunk

:lol:

tegnap beoltattuk a h1n1 ellen, volt délután egy kis hőemelkedése és jókat aludt, ma már nem volt semmi baja, remélem nem is lesz, de azért aggódom, remélem h jól döntöttünk, h beoltattuk :shock:

kismamik: most már igenis tessék vásárolgatni a fiúkáknak holmikat és nem aggódni, minden rendben lesz veletek!!!!!!
tényleg, 4 d-re nem mentek?

Kép
naspolyácska

Betti: én még mindig külön mosom a Miló ruháit baby drefttel, öblítő nélkül, ja és a védőnőm anno azt mondta, h napon szárítsam a ruháit, ha tehetem, mert az is fertőtlenít. kismamaként pedig az alsóneműt javasolta, h gőzölve vasaljam, h fertőtlenítse az esetleges fertőzések elkerülése érdekében.

vki kérdezte a szopipárnát...

nekem van egy, én szívesen odaadom örökbe két huzat van hozzá, nekem terhesen volt nagyon jó vele aludni, nemigen használtam szopikor, mert a Miló mellettem fekve szopizott, nem tettem a párnára.
sima tötletes,aki kérdezte és kell írjon privit, megbeszéljük a részleteket :wink:

Kép
naspolyácska

Sziasztok!

Nekem csak egy sima tök egyszerű pumpás, gyógyszertári mellszívóm volt, szerintem attól függ a baba mennyit szopizik, mennyi tejecske van. Barátnőmnek is azt javasoltam amikor szült, hogy nézze meg milyet szeretne, legyen képben a márkákkal, egy egszerű volt neki otthon és amikor tényleg alig volt tejci és fejnie kellett akkor apa elugrott és megvette a kiszemeltet.

Beze nyomoztam utánad és bejelöltelek :lol:

És rájöttem, hogy én Szösz végzettségéről eddig nem is tudtam vagy nem figyeltem :oops: Egyszer szeretnék veled erről a szakmáról beszélgetni :wink:

Megyek, pakolászok, mert holnap vár minket Pécs :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Hello Lányok!

Niki és Zsófi tündériek a képeken így együtt. Persze külön-külön is! :)

Lara: örülök, hogy nincs semmi baj Hannussal. Látod, az álmom hamarosan valóra válik. :) Gyöngyi lesz a vezető a rendelőben. Mármint az adminisztrációs résznek azt hiszem. Ági nem bírja egyedül. Ezért van már a Gerda, hogy ő intézi az időpontokat, a többit az Ági. Képzeld, mondta a Gyöngyi, hogy hétfőnként gyerekorvos is rendel majd ott, és oda is lehet majd vinni babákat. Valami főorvos a volt móri kórház csecsemőosztályáról. Gyöngyi már a szülés felkészítő tanfolyamban is részt vesz.
Konduktor mit csinál?

Tünci: hát kistesót egyelőre később, még egy picit visszamegyek dolgozni, hogy anyagilag kicsit helyrejöjjünk. Ez a válság megviselte a pénztárcánkat sajnos.
Remélem azért találsz megfelelő embert aki bemegy majd a szülésre. Jó, ha van ott valaki. Nekem apa bennt volt, bár azt mondta, nem fogja bírni, majd ha már jön a baba kimegy, de aztán még a köldökzsinórt is elvágta. :) De persze nem szabad erőltetni. Én azt mondtam, ha úgy látja menyjen csak ki...... de ottmaradt végig. :)

betti: ez a mosógép..... de durva. Lehet leordítottam volna a "mester" haját.

winchi: 7 pasi?????????? Nem semmi! Mit csináltok Pécsen?

jaffa: gratu a vizsgákhoz. Remélem a számtech is összejön. Nálunk is volt olyan tanár aki azt mondta, hogy ügyesen puskázzunk... :oops: Na, és az ilyen hittérítők mindenhol ottvannak.... Nem is értem, hogy vihetik az ilyet a suliba...
Azt figyeltem elég sok olyan tantárgyad van, ami nekem is volt. Pl. gazdaságmatek, jog, informatika...

mosás: én is dreft-et használok bébibogyónak, még külön mosom a ruháit, öblítő meg vagy silan sensitive, vagy lenor sensitive. Szerencsére bébibogyi bőre nem kényes, de azért a mi ruháinkkal nem mosom össze még az övéit. Meg amúgy az illatát is imádom. Olyan babás...

mellszívó: nekem is kézi Avent volt (van). Meg voltam elégedve vele. Bár néha jobb lett volna egy elektromos, hogy gyorsabban kijöjjön a tejci, bár nekem nem volt túl sok felesleg, de éjjel mikor nem ébredt fel, és boci anya meg adta a tejet, akkor elég sok kijött. :)
Hát tényleg attól függ, mennyi teje van az ember lányának....

katinka: Avatar tényleg szupi nagyon. Én csak itthon láttam, de 3d-be is megnézném, nekem nagyon tetszett, van mondanivalója, és szeretem az olyan filmeket.
Húú, én már nem is tudom mikor voltam moziba utoljára, bár apa most nyert két mozijegyet a OMV-nél.

Jaj, apa már megy holnap dolgozni, pedig olyan jó volt, hogy itthon volt. Holnaptól megint kettesben leszünk Dorkával...
:roll:

KépKép
ancsi_pancsi

naspi: ne aggódj, nem lesz gond az oltással, legalábbis nálunk nem volt. Pár napig hőemije volt Dorkának, meg fájt a kis karja, de hamar helyrejött.

Hú, tényleg mindjárt mehetünk a 18 hós oltásra....jajj, repül az idő.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Winchi, visszajelöltelek. :D A nyomozás tetszett. :lol: Jó szórakozást Pécsen!

Anyany, nem is ajánlanám a pesztonkát senkinek, én nem szerettem, ha kevés jött, nem ment bele az üvegbe, ha meg ömlött, akkor meg bedugult a cső. :shock: Rengeteget kínlódtam vele, és egy fejés nem 20 percig tartott, ha fél óra alatt végeztem, már jó voltam. :? Gondolkodtam az aventen, de az meg nem két fillér.

Ancsi, ki az a Gerda? Ott volt már tavaly is? Az újítások, amiket leírtál, nagyon tetszenek!
Zoli dolgozik egy hete, itthon volt 2 és fél hétig, hát rossz volt nélküle...Tündérkének is nagyon hiányzott.

Jaffa, gratula a vizsgához és az 5-öshöz, a számtechhez pedig szorítok!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Winchi:Nagyon jó pihenést kívánok nektek :D :D :D :D :D Nagyon vigyázzatok az úton!Sok-sok képet kérünk majd :wink:

Ancsi:A konduktor olyan speciálisan képzett pedagógus, aki a nevelési folyamat minden pillanatában rávezeti a mozgássérültet az élet adta feladatok önálló megoldására.

A kondukció jelentése - rávezetés, mely egyrészt célképzéshez, másrészt megoldáshoz vezet.

De Hannusnak nincs ilyen baja csak azt mondták a kórházba hogy ő is nézze meg.
Doki bácsink nagyon fejlődik örülök neki

:D

Beze:Van ott az Ágival egy fiatal csajszi majd ha mész meglátod ő csak azóta van mióta átköltöztek.

Naspi:Bizti nem lesz Milónak semmi baja.Hannusnak most jár le a 2 hét kedden.
Vendég

Lara, köszi. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Holnap leugrunk Újvidékre, szétnézünk a babaüzletekben, itt Szegeden két bolt között volt a babakocsinak 20 ezer különbsége, csak egy sarokkal távolabb, nagyjából már megvan a típus, megnézzük lent is, meg az összes többi cuccot. Ha olcsóbb, ott vásárolunk.

Mellszívót lehet, hogy én sem veszek előre, ha páromnak elmagyarázom, hogy milyen kell, elmegy megveszi majd.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Mellszívó: Nekem is kézi aventes volt, nekem jó volt.

Mosás: Én is külön mosom Réka ruháit. Dreftes baby (úgy látszik ez a sláger! :lol: ) + Lenor sensitive. És annyira jó illatúak Réka ruhái! :D

Winchi: Szívesen beszélgetek Veled! :D Érezzétek jól magatokat Pécsen!

Nekünk is csapágyas volt a mosógépünk, nekünk 18.000-et mondtak. Aztán a végén már az olaj is folyt belőle, és volt, hogy olajosak lettek a tiszta ruhák! :shock: Volt más baja is, mi végül nem javíttattuk,úgy számoltuk nem éri meg. Karácsonyra vettünk magunknak újat.

Szösz

KépKép
szosz

Betti:Milyen babakocsit néztetek ki?mindenképp érdemes több helyen megnézni mert sok külömbség van árba.
Jaj de szerettem vásárolgatni,meg most is :oops:

Tudom egyszer már volt téma de most nincs energiám visszakeresni :oops:

Ti nyitottatok start számlát a gyerkőcnek?
Mi nem,de most gondolkozunk rajt.Mi életbiztosítást kötöttünk nekem(mert még nem volt)ami a Hannusnak megtakarítás.
Vendég

Chicco tour 4 fajta tűnik eddig befutónak. Férjem legalább is nagy szakértője...mintha ő használná majd.... :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Ezernyi dolgom volt-van. Olvasni is alig tudtam.
Mellszívó: Olivérnél Chicco volt. De nagyon nem szerettem. Nehéz volt fejni vele, sokszor inkább kézzel fejtem. Adtam tejet egy barátnőnmek, neki nem volt elég, és akkor azt mondtam, ha még egy gyerek lesz veszek egy Aventet. Lottinál már az volt, viszont vele leszámitva az első heteket szinte nem is használtam.

Mosás: már egyben mosom, de csak polókat meg ilyesmit rakok be Lotti ruhái mellé. Fehérnemüt nem. Mosópor. Mostanában Tide, öblitő meg mikor milyet veszek. Eleinte sensitivet vettem de aztán nem láttam a bőrén semmit, ugyhogy nem csinálok bellőle ügyet.
Hál istennek nem kényes.

Winchi: Jó pihenést kívánok!

Olit viszem dokihoz délután. Nem tudom mi van vele múlt héten 2-szer hányt reggeli kakaó-maci kávé után. Ma reggel meg beteritette az egész wct. Szegénykém. De utánna semmi baja.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!

Nagyon car a netem, ilyenkor délelőttönként még elmegy, de utána már be sem tölt semmit. A képeket még mindig nem tudom megnézni. :cry:
Pedig hiányoztok nagyon, csak ilyenkor meg folyton rohanok.
Azért nagyon szorítottam Jaffának a vizsgáihoz, örülök, hogy jól ment. Meg lesem, hogy a kismamákkal minden okés. :wink:
Nálunk is tombolt a fosós-hányós vírus, Dorcsival ketten kaptuk el, a fiúk megúszták, anyukám meg ma reggel kiájult a vécéből. Jól összeverte a fejét, meg elharapta a nyelvét.
Ne haragudjatok, hogy másra nincs időm, csak magunkról írok, igyekszem majd pótolni a hiányosságaimat. Szolgáltatót kellene váltanunk, de még köt a hűségnyilatkozat.
Puszi mindenkinek.
Vendég

Csajszik. Tegnap óta nem csak a mozgását érzem, hanem egyes testrészeit is. Néha a hasam egyik felén kitülemkedik valami, ami keményke, tartós, szerintem vagy a feneke vagy a háta lehet. Mostmár olyan kinyomkodós. Szerdán megyünk uh-ra, kiváncsi vagyok milyen súlya van, utoljára 16-án 1100g volt. Egy hónapja.

Betti
Kép
betti0412

mancsa: de jó, hogy jöttél, már hiányoltalak. Jobbulást anyukádnak. Remélem hamar kikeveredtek a vírusból.

szosz: úgy látszik, hogy tényleg a dreft a slágrer! :)

rhkrisztina: Olinak is jobbulást. Nem lehet, hogy a tejcitől hány? Csak egy ötlet....

beze: igen, a Gerda azóta van, mióta átköltöztek. :) Fejlődik a rendelő nagyon. Hát igen, Dorka is ma reggel egyből apucit kereste....
hiányzik....dehát valakinek dolgozni is kell.

lara: köszönöm, mostmár képben vagyok a konduktorral. :) Mikor viszitek a manót?

betti: :):) Hát igen, mostmár jönnek a bordába betámasztott lábacskák, a hólyag rugdosások, a vese rugdosások. :):) Akartam is írni, hogy mostmár egész más mozgásokat érzel majd. Legalábbis én így voltam vele. Néha teljesen lehetett érezni, ahogy átfordult a pocakomban. :)
Nekem Dorka mindig a könyökét nyomkodta a köldökömhöz. Olyan fájdalmas volt, aztán egyszer ultrahangon is pont ezt csinálta, még a doki is meglepődött, mi az a hegyes, amit a bogyóka kidugdos, és pont megnézte ultrahanggal, hát a könyöke volt. Apa meg mindig azzal játszott, hogy csipkedte kívülről, én meg a szenvedő alany voltam... :):)

KépKép
ancsi_pancsi

beze: akartam már kérdezni, hogy fennt laktok a hegyen a kilátó körül? A múltkori "kilátás a nappaliból" képen néztem, hogy valahol ott lakhattok. Mennyit jártam én arra vezetni. Nagyon szép házak vannak arrafelé. Ki is néztem egy párat magamnak! :D:D:D:D

KépKép
ancsi_pancsi

Betti: Nekünk is Chicco babakocsink van! Néztük mi is a tour-t, de végül a tiro 4 me mellett döntöttünk. A fő érv emellett a súlya volt, meg hogy esernyőre csukható. Mivel én nagyon kis súlyú vagyok, nekem a legfontosabb szempont az volt, hogy minél könnyebb legyen a babakocsi. Mi is nagyon sokat nézelődtünk, úgy tűnt a férjem nagyon ért hozzá, meg egy csomó boltban utánakérdeztünk, hogy két gyereknek szeretnék, kibírja-e. A válasz: persze, a chicco-val nem szokott probléma lenni! Hát a mienknek idén decemberben kiesett az egyik kereke! Egy év már pont letelt, garancia lejárt, a szervíz 15.000 Ft-ért javít! És persze addig nincs babakocsink! És már a telefonban teljesen képben voltak a problémával, szóval nem egyedi eset a mienk! Mégegyszer chicco-t nem vennénk! Persze lehet, hogy a tour az jobb, stabilabbnak tűnik, de nem tudom, hogy más módszerrel van-e megoldva a kereke. Próbálj olyantól érdeklődni akinek, pont az a típus van, esetleg, ha gondolod elküldöm pviviben a szakszervíz telefonszámát, ott meg lehetne érdeklődni, hogy a tour-ral szokott-e probléma lenni.

Szösz

KépKép
szosz

Lara: Mi nyitottunk.

Nekem is a pocakban a bal oldalamon mindig kitüremkedett Réka feneke, egy kemény kis gombóc volt. A lábaival meg a jobb oldalamat rugdalta. Szegény veséim kicsit tropára is mentek. :shock: De hát kicsi vagyok, nem volt elég helye!

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?