Hello Lányok!
Niki és Zsófi tündériek a képeken így együtt. Persze külön-külön is!
Lara: örülök, hogy nincs semmi baj Hannussal. Látod, az álmom hamarosan valóra válik.
Gyöngyi lesz a vezető a rendelőben. Mármint az adminisztrációs résznek azt hiszem. Ági nem bírja egyedül. Ezért van már a Gerda, hogy ő intézi az időpontokat, a többit az Ági. Képzeld, mondta a Gyöngyi, hogy hétfőnként gyerekorvos is rendel majd ott, és oda is lehet majd vinni babákat. Valami főorvos a volt móri kórház csecsemőosztályáról. Gyöngyi már a szülés felkészítő tanfolyamban is részt vesz.
Konduktor mit csinál?
Tünci: hát kistesót egyelőre később, még egy picit visszamegyek dolgozni, hogy anyagilag kicsit helyrejöjjünk. Ez a válság megviselte a pénztárcánkat sajnos.
Remélem azért találsz megfelelő embert aki bemegy majd a szülésre. Jó, ha van ott valaki. Nekem apa bennt volt, bár azt mondta, nem fogja bírni, majd ha már jön a baba kimegy, de aztán még a köldökzsinórt is elvágta.
De persze nem szabad erőltetni. Én azt mondtam, ha úgy látja menyjen csak ki...... de ottmaradt végig.
betti: ez a mosógép..... de durva. Lehet leordítottam volna a "mester" haját.
winchi: 7 pasi?????????? Nem semmi! Mit csináltok Pécsen?
jaffa: gratu a vizsgákhoz. Remélem a számtech is összejön. Nálunk is volt olyan tanár aki azt mondta, hogy ügyesen puskázzunk...
Na, és az ilyen hittérítők mindenhol ottvannak.... Nem is értem, hogy vihetik az ilyet a suliba...
Azt figyeltem elég sok olyan tantárgyad van, ami nekem is volt. Pl. gazdaságmatek, jog, informatika...
mosás: én is dreft-et használok bébibogyónak, még külön mosom a ruháit, öblítő meg vagy silan sensitive, vagy lenor sensitive. Szerencsére bébibogyi bőre nem kényes, de azért a mi ruháinkkal nem mosom össze még az övéit. Meg amúgy az illatát is imádom. Olyan babás...
mellszívó: nekem is kézi Avent volt (van). Meg voltam elégedve vele. Bár néha jobb lett volna egy elektromos, hogy gyorsabban kijöjjön a tejci, bár nekem nem volt túl sok felesleg, de éjjel mikor nem ébredt fel, és boci anya meg adta a tejet, akkor elég sok kijött.
Hát tényleg attól függ, mennyi teje van az ember lányának....
katinka: Avatar tényleg szupi nagyon. Én csak itthon láttam, de 3d-be is megnézném, nekem nagyon tetszett, van mondanivalója, és szeretem az olyan filmeket.
Húú, én már nem is tudom mikor voltam moziba utoljára, bár apa most nyert két mozijegyet a OMV-nél.
Jaj, apa már megy holnap dolgozni, pedig olyan jó volt, hogy itthon volt. Holnaptól megint kettesben leszünk Dorkával...