Új privát üzeneted érkezett!

Susy most írt, hogy jobban van, holnap hazamehet. Délután lehet "benéz" a topicra. Mindenkit puszil

dytke

Sziasztok!

Dius, BOLDOG NÉVNAPOT BARNUSNAK!!! Milyen nagyfiú már! nagyon kis helyes és az a mosoly! :D Nagyon cuki! :D

Örülök, hogy Susy jobban van és holnap hazamehet! Gyors gyógyulást kívánok Susy!!!

anitapo20

Susy, nagyon örülök, hogy minden rendben ment!

Sajnos ennél többet nem tudtam visszaolvasni! :(

mtunde

Én is azt akartam megírni, hogy Susy jöhet haza, de Dytke lényegesebben időt futott :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

jobb időt futott akart lenni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

SZIASZTOK!

Susy-Nagyon örülök, hogy jól sikerült a műtét, meglátod hamar felgyógyulsz, és kezdődhet a tesóprojekt. :wink:

Ildi, Nálatok mi a helyzet babafronton? Megnéztem Lillu képeit a másikban, egyre szebb a kicsilány! :lol:
Mi nagyon akartuk, de nem semmi jelét nem adja a kiscsaj annak, h a fiúk hugicája szeretne lenni. Tudatosság helyett az élvezetekre megyünk most már :oops:

Nagyon érdekelne, hogy most mi a helyzet Szabó Gy. dokival, mert mintha azt olvastam volna itt, hogy át megy egy magánklinikára.....tudtok róla újabb infót

Dytke, nagyon jó a honlapod, nagyon ügyes vagy. Mei tait másnak is varrsz? (nekem kéne :lol:)
Vendég

Sziasztok!

Én is itt, csak hát a két kiscsaj ki tudja tölteni a napomat :) MOst is csak benéztem susy miatt, örülök, hogy minden oké :)

Majd egyszer jövök hosszabban is, ma elutazunk anyuékhoz, Fruzsi első több napos kiruccanása :)
Vendég

Kriszta, várjuk mi is, hogy bekopogtasson a kistesó, remélem minél hamarabb. Most már lehet próbálkozni, remélem ezúttal minden ok lesz :lol: én nagyon bízom benne, hogy odafent látják mennyire akarunk még egy babát.
Szabó dokiról egyelőre én is azt tudom, amit itt irogattak, ha megnézed a másik Szabós topikot ott azt írták, hogy valóban kötött magánklinikával is szerződést, de egyelőre az áekben is dolgozik... Majd Manka talán pontosít, én mindenesetre szeretnék még Nála és ebben a kórházban szülni legalább még egy gyereket...

Panndi, nektek jó utat!

KépKép

KépKép
beneildi

fú, remélem, Szabó doki marad azért az ÁEKben is. Jó lenne még szülni egyet nála.

Ildi, Kriszta,
drukkolok nektek! Csak beköszöntenek a kistesók előbb mint utóbb!

mtunde

Hoztam képet :)

Kép

Kép
Vendég

Kép
dius87

Villőnek nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Kép

Susy????? Remélem jobban vagy és már nemsokára otthon pihensz.

Kép
dius87

Panndi!
Nagyon aranyos a leányzó, és jól néznek ki a "hintaágyban".

Kicsi Eszterem, sajnos elkapta a többiektől a köhögős, orrfolyós betegséget, és a lelkem nem akar gyarapodni. Jó az utóbbi 1 hetet ráfoghatom a betegségre, de előtte se mozdult a súlya. 05. 21-én 4950g volt, 06.02-én pedig 4960g. Most pedig még fogyott is, ma 4900-ot mért a dokinéni. Nem értem, pedig eszik, és van mit. Szóval van valakinek valami tanácsa...mondjuk pl. Mártinak... :)
Most kaptam egxy mérleget, hogy mérjem mennyit eszik....Hát ilyet sem csináltam még majd meglátjuk, hogyan sikerül..

Kép
becsengo

Fruzsi sem hízós... három hét alatt 50 grammot hízott, szóval most elveimmel ellentétesen én is mérem... bőven van mit ennie, eszik is rendesen, én sem értem...
Vendég

Panndi Nagyon édes Fruzsika, és szép nagy haja van. Nagyon helyes csajszik a nővérével együtt :) Majd csengetnek nálatok az udvarlók :lol:

Kép
dius87

Sziasztok!

Panndi! A lányok nagyon édesek. Fruzsi mennyit változott már. Már nem olyan pici újszülött.

Én is hoztam képeket:
Kép
Kép
Kép [/img]

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Köszi a bókokat :)

Adél milyen nagy már, és ez a haj! Tündéri :)
Vendég

Gabi de jó hogy nem csak Barnus néz ki így evés után :)
Mit evett itt Adél? Olyan szép színe van :)

De ami érdekes hogy van olyan hogy Barnus úgy eszik hogy még az előkén sincs egy csepp se de van olyan hogy minden olyan.

Ma tényleg veszek Denk mit-et mert mindenbe benne van a zöldség és gyümölcs folt... az új rucijai is... ami bosszantó, már kötök a nyakába rongy pelust és úgy egy előkét de így is van a pólóján nem értem hogyan :roll:

Tényleg nagyon édes a haja :D

Kép
dius87

Sziasztok!

Dia - De jó neketek, hogy apa be tud szerezni ilyen olcsón autós cuccokat. És én is a Ferrarisat néztem ki de olyan drága és az én gyesemből kell félreraknunk erre, úgyhogy az ülést majd csak 2-3 hónap múlva tudjuk megvenni, és lehet, hogy csak valéamilyen akciósat. :?

Panndi - Olyan szépek a lányok és tényleg milyen nagyot változott már Fruzsi.

Gabi - Adél milyen nagylány már és ügyesn ehet :wink:

Tényleg lányok nincs ötletetek, hogy tudnám rávenni Alexandert, hogy próbáljon egyedül, vagy segítséggel enni, mert nem akarja sehogy se a kaját szájához venni csak ha én adom úgy jó... Lehet én rontottam el valamit, de sose nyúlt a kanál után, hogy ő is szeretné próbálni... :( Már direkt vettem neki kanyarított kanalat, villát, nagyobb tányért (mondjuk az kellet mert már többet eszik) és azt belebújos előkét ami a kezét is védi és a ruháját is most egy kicsit se lett kajás a rucija. :wink: Na szóval, hogy lehetne rávenni, hogy ő is enni próbáljon?

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Dius: ez mai kép. Céklát evett almával, krumplival és csirkehússal. Kicsit fáradt is volt, dörzsölgette a szemét és állandóan meg akarta szerezni a kanalat, amivel etetem. Ha odaadtam neki, akkor pedig ledobta a földre :)

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

liliommanó:

Alapból apának is csak 15% kedvezménye van de ezt megkapta beszerzési áron, mert neki kellett. Kéket szerettünk volna de az 15 lett volna de ugyan ez volt. Végülis a színe mindegy csak védje a gyereket így mondtam hogy jó a piros is ha 6-al olcsóbb.
De röhej hogy 9ért megveszik és 36ért adják el.
Ha gondolod megkérdezi a párom ha hozna még egyet nektek akkor mennyiért kapná meg... mi itt lakunk a pólus centernél a 173as végállomásánál.

Barnus állandóan nyúl a kanálért de ha adok neki egyet akkor nem tudom etetni mert a szájába teszi. Az előkét is mindig a szájába nyomja így néha az egyik kezemmel lefogom a másikkal etetem hogy menjen valami a szájába is. :)

Ha adok neki üveges babakaját akkor megeszik egy üveggel. Elég neki annyi vagy ha eszi még akkor adjak neki másfél vagy két üveggel? Ha én főzök neki akkor biztos többet eszik mint egy üveg nem szoktam mérni.

Liliommanó fogalmam sincs hogy lehet a gyereket az önálló evésre szoktatni lehet majd magától fog jönni. Barnus mindenért nyúl nem csak a kanálért.

Kép
dius87

Sziasztok!

Gabi!

Hát megzavarodom Adél frizujától! Nagy szemű szép kislány!

Panndi!

Csúcs gyönyörű lánykák! Fruzsinak igazi kis móka Sári arca van! Jó utat nektek!

Becsengo!

Na, az én lánykám sem hízik ám sokat! Jövő héten 9 hónapos és alig 7kg! Pedig 3580g-mal született! De! Eszik főzeléket, Sinlacot, gabonapépet, gyümölcsöt (szopi után is simán bevág egy bébiételes üvegnyi főzeléket), szopizik is nagyon rendesen, jókedvű, jól alszik, feltérdel,feláll, mászik a fiúk után ezerrel, eszméletlen energiája van! Engenóm védőnő-doki mindig azzal nyugtat, hogy nyugi, ez itt egy kislány! :lol: Bár nálunk a fiúk is vékonykák, főleg a 2 középső. Na mindegy, nagyon nem parázok ezen, szerintem Te se tedd! Méred, aztán majd kiderül! De 1 héten max. 2x mérd, különben elkap a mérlegfrász!
És igen, a betegség, már a lappangás is nagyon belejátszik ebbe! kamilla is folyton elkapott mindent a fiúktól télen és hát szortyogó nózival meg köhögősen nincs is olyan étvágyuk. Szerintem segíthet, ha Te sok vasban gazdag enni-innivalót fogyasztasz (pl. spenót, meggylé, cékla), meg sok-sok gyümölcsöt. És én a kizárólagos szopi alatt szedtem a Béres Gravidát is, pont azért, hogy a baba tuti minden fontosat megkapjon!

Na rakok én is képet!

Kép Gyerekszigeten...

Kép Szintén ott...

Kép Most olvasok!!!

Kép Süssünk-süssünk valamit...

Kép Zene-bona

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Egyenlőre még csak ágyból…
Apa és Kristóf elmentek Gödöllőre a szüleimért.

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot, nagyon aranyosak vagytok, igazán meghatódtam, visszaolvasni nem tudom mikor fogok, de igyekszem majd.

Igazából kedden, amikor befeküdtem a kórházba, nem nagyon történt semmi, átolvastam a napot. A szobatársak nagyon jó fejek voltak, ez nagyon jó volt. A nővérek, orvosok jó fejek voltak, poénkodtak.

Szerdán reggel már 7 órakor jöttek bekötni az infúziót, és mondták, hogy bő fél óra múlva már visznek a műtőbe. Gyorsan telefonáltam apának, hogy ha még a műtét előtt akar látni, akkor rögtön jöjjön. Amikor betoltak elég hamar el is altattak, volt fölöttem egy üveg négyzet a mennyezetbe ami csíkokkal fel volt osztva, fölém tartottak egy maszkot, és azt láttam, hogy azok a csíkok marha gyorsan mennek. Többre nem emlékszem. A következő kép az, hogy tolnak ki, és rettentően remegtem, és fáztam. Nem igazán vettem tudomást semmiről, annyit kérdeztem apától, hogy vágtak e. Aznap délután és éjjel egész jól éreztem magam, még délután fel akartam állni, hogy a katétert kivegyék, elsőre nem sikerült, többször hánytam. Aztán este végül felálltam, megmosakodtam, de a katétert éjszakára már nem vették ki. Reggel viszont annyira gyenge voltam, hogy képtelen voltam felkelni, hánytam, és iszonyúan fájt a hasam. De nem a seb, hanem belül, ugyanis ez a laparoszkópia úgy működik, hogy felfújták a hasam szén- dioxiddal, hogy több hely legyen, és ezt nem tudják teljesen kiüríteni, ezért magától felszívódik, majd pukik formájában távozik, na ez nekem nem ment. Annyira görcsölt a hasam a széltől, hogy ordítani tudtam volna. Ráadásul ettől a gázos dologtól, izom láz is keletkezik a rekeszizomban, szóval így utólag nem vagyok benne biztos, hogy nem lett volna jobb, ha vágnak. A szobatársaimat vágták, és simán lepipáltak. És még egy kis plusz, fejjel lefelé állítottak, vagy legalább is megdöntöttek, hogy a beleim hátra felé legyenek szintén a hely miatt, és így teljes testsúllyal a vállamra támaszkodtam, majd leszakad a vállam. Szóval nem a seb fáj, hanem a vállam, mellkasam, rekeszizmom, és a hasam görcsöl.
Most már picit jobb, nehéz Kristófot távol tartani tőlem, fáj a nevetés, és 2 falatnál többet nem bírok enni. Azt mondta a doki, hogy igazából már nem volt petefészkem, mert „megette” a ciszta, így már csak egy petefészkem maradt. Az ultrahang 6 centisre mutatta, de valójában sokkal nagyobb volt. A doki úgy jellemezte, hogy bazi nagy volt, összetette a két kezét, és a tenyere közötti helyjel mutatta, hogy mekkora volt. Volt benne köröm, haj, és porcok, nagyon megszenvedtek vele, 3 órát voltam a műtőbe. Örülök, hogy túl vagyok rajta, szivesen kihagytam volna, és ez olyannyira megviselt, hogy egyenlőre szülni sincs kedvem!

Hát így történt lányok! Remélem hamar össze szedem magam, és újra csatlakozhatom hozzátok.
Kristófot délben megetettem, és rögtön észrevettem, hogy egy foggal több van neki.

Kép
Kép
susytunder

Szia Susy!

Örülök, hogy újra itt vagy velünk! És főleg, hogy túl vagy rajta! Én nem adok neked 2 hónapot és máris újra babásodni akarsz...nem tudom, miért érzem így, szerintem Te az a típus vagy! Hamar túl teszed magad a nehézségeken és előre nézel!
Gyors felépülést és sok-sok pihenést Neked!
Puszi!

Márti
borossné becz márta

Márti,
Kamilla tündéri! :) Olyan hengerünk nekünk is van, ti mire/hogyan használjátok?

Susy,
hát jól megkínlódtál vele szegénykém... :( Őrület mik vannak, ezt a gázos felfújást még nem is hallottam... Gyors gyógyulást kívánok!

Kép

Kép
sz.veronika

Kinga - neked kell megtanítanod egyedül enni. De ne kanyarintott kanállal, hanem simával, mert ha a kanyarintottal tanítod, utána újra meg kell tanítanod később rendessel. Adj neki is egy kanalat, és néha azzal a kanállal adj neki úgy, hogy az ő kezében legyen a kanál és te irányítsd a tányérból a szájába. Mi most próbáljuk ezt Ambival. Először minden kajás lesz, de így tanulnak meg.

Mi előke nélkül eszünk, de 20-ból 1-szer lesz olyan picit a ruhája vagy azért mert kiütia kanalat a kezemből, vagy azért, mert az arcáról szétkeni a kezével, ha álmos. Szerencsére a pofija sem szokott nagyon olyan lenni. Régen az volt, de már nem :)

dytke

Susy - örülök, hogy már otthon vagy. Otthon biztosan gyorsabban is megy a gyógyulás, mert lelkileg nyugodt vagy (remélem!!! :) ), hogy Kristóf és apa is veled lehet. Gyors gyógyulást neked!!!!

dytke

Susy - örülök, hogy már otthon vagy. Otthon biztosan gyorsabban is megy a gyógyulás, mert lelkileg nyugodt vagy (remélem!!! :) ), hogy Kristóf és apa is veled lehet. Gyors gyógyulást neked!!!!

dytke

Márti
2 hónap múlva biztos nem, mert 3 hónap a minimum várakozási idő, de sejtesz valamit, addig teljesen más lesz minden.

Most olvastam a zárójelentést, az van benne, hogy jó almányi volt a ciszta és nem volt a petefészekből ép szövet. :?

Lányok nagyon kínos a pisilés. Annyira csíp, hogy megveszek. Most kamillát csorgattam magamra a kád szélén ülve, tudtok még valami jót? Szülés után nem volt ilyennel gondom.

Kép
Kép
susytunder

Susy: Örülök, hogy túlvagy a műtéten! Sajnálom, hogy ilyen szörnyű volt! Mielőbbi felépülést kívánok! (mit jelent az, hogy volt benne köröm, haj meg porcok? Ez komoly? Vagy hogy kerül ilyen oda? Vagy ez valami szakszó????)

Dius: Örülök Neked, nagyon hiányoztál! :D

Nahát, ezek a lányok milyen hajasbabák! Már Fruzsinak is mekkora sérója lett! :lol: Nagyon szépek mind a hárman! :D

Kép

Kép
nikuc

Nekem is csípett a katéter után, sokat ittam, rengeteget, és azt hiszem kamillateát is, meg zsurlót, pár nap alatt jobb lett, és két hét alatt teljesen elmúlt.

Kép

Kép
nikuc

Susy Örülök hogy túl vagy rajta!! Sokat gondoltam rád.

Hát ahogy leírtad nem volt egyszerű. Nagyon bátor vagy!!
Nekem szülés után 2 hétig csípett utáltam pisilni :cry:
Mondjuk én nem csináltam vele semmit, a kamilla eszembe se jutott... :roll:

Nikuc
Köszi a hiányolást :) Te jó ég Peti már 8 hónapos lesz... Rakj fel új képet annyira helyes pasi :)
Tegnap végre eljutottam dm-be. Vettünk Barnusnak egy csomó minden finom hamit. :) Van ez a nestle folyékony tejpép ami már készen van kekszes és gyümölcsös ízben, vettem olyat de még nem adtam neki ezelőtt. Van akinek szereti a babája? Az van ráírva hogy inni és enni való... na kíváncsi leszek Barnus majd mit szól hozzá.

Ma jön anyukám, aztán megyünk vásárolni készülünk a keresztelőre.
Lányok én amikor voltam keresztelőn nagyon pici voltam.
Mit kell vinni? Fehér gyertyát? Vagy azt ott ad a pap? Kis fehér inget hogy megszentelje? Mindenki mond valami újat.. de fogalmam sincs, hogy hogy zajlik.
:oops:

Kép
dius87

Dius!

Mi reformátusok vagyunk, de 2 hete voltam egy katolikus keresztelőn és van egy katolikus keresztlányom is. Ott a szülők csak egy kis fehér ruhát vittek a keresztelőre. A gyertya már ott volt...
Miért nem beszéled meg az Atyával?

Susy!

Kamilla+zsúrló lemosás. Mást nem tudsz, de a helyedben szednék egy kis tőzegáfonya kapszulát is és a Propolisz tabletta is sokat segíthet.

Márti
borossné becz márta

Susy- örülök hogy túl vagy a műtéten. Remélem hamar rendbe jössz. Jobbulást.

Dius- mi is vettünk Kristófnak olyan Nestlé italt(ételt) akkor szoktam neki adni ha megyünk valahova és így nem kell tápszert vagy bébiételt vinni. Ő nagyon szereti és a cumisüvegből simán ki tudja inni a tejes cumival.

Lányok- Kristóf most 6 hónapos és egy hetes de még csak hátról hasra tud fordulni (azt már egy jó hónapja) és azt is csak egyik irányba, nem kevés ez ilyen korban ?? Nagyon utál hason lenni így nem is tud "gyakorolni". Hogyan segíthetnék neki , tud valaki valami spéci gyakorlatokat?? Köszi

Kép

Kép
tüni75

Susy!

Örülök, hogy sikeresen túl vagy a műtéten, gyors felépülést kívánok! Képzeld, eltettünk 15 üveg cseresznyét és még fagyasztottam is belőle, köszönjük még 1x! :)

Márti! Nagyon édes Kamilla!

El is felejtettem írni, hogy apa talált munkát! :) Most, hogy már van neki, több interjúra is hívták... Hihetetlen! Volt, hogy 2 hétig nem csörgött a telója, most meg... Szóval ismét egyedül a két gyerkőccel. Olyan jó volt együtt ez a 2 hónap... Jana is megszokta, hiányzik neki az apukája napközben.

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
kincsesi

Sziasztok!

Susy, nem lehetett könnyű, de örülök, hogy mostmár jobban vagy! Gyors gyógyulást kívánok! :D

Panndi, Márti, Gabi gyönyörűek a babák!!! :D

Kincsesi, gratulálok párodnak a munkataláláshoz! :D Nálunk is ez volt mikor apa másik munkát keresett magának. Az egyik ismerőse beígérte, hogy majd mehet hozzá dolgozni, fel is mondott a munkahelyén, elintézett minden papírt. Hívja a srácot, hogy na akkor mikor mehet hozzád dolgozni erre közli vele a csávó, bocs de még sincs munka! Ígyhát itthon volt majdnem másfél hónapig. Végre talált munkát és mire megtalálta elinézte a belépős papírokat akkor meg jöttek jobbnál jobb ajánlatokkal, hogy menjen dolgozni! Bezzeg mikor nem volt munkája és örült volna neki ha valaki megtalálja akkor senki nem jelentkezett! :)

anitapo20

Ildi - örülök, hogy apa talált munkát.!

Tüni - ne aggódj, Ambi is mindent később kezdett el. Úgy tudsz esetleg neki "segíteni" (ezt élvezni is szokták a gyerekek, legalábbis Ambi szerette), hogy betekered egy plédbe úgy, hogy csak a feje látszódjon ki, utána kitekered. Közben énekelheted neki a tekeredik a kígyó... dalocskát. A baba-mama tornán csináltuk ezt pont a forgás inspirálására :)

dytke

Tüni - az nem írtam, hogy úgy "kell" kitekerni, hogy a plédet húzod felfelé.

dytke

Sziasztok!

Villő köszöni szépen! :)

Susy, örülök, hogy jobban, nekem is csípett a katétertől sajnos, de napról napra jobb lesz!

Engem is érdekelne, mi ez a haj, köröm dolog a cisztában? Belekből kerül át? Vagy honnan.

Hihetetlen, milyen ez a laparoszkópia. Persze, logikus, hogy fel kell hozzá fújni, de ezt tudva már nem is olyan izgis, hogy ne vágjanak...

mtunde

Susy, hú olvasni se volt egyszerű, csodálom a kitartásod. Jó, hogy túl vagy rajta és mielőbbi felépülést kívánunk!

KépKép

KépKép
beneildi

Tüni
Pálminak a mai napig nem megy valami jól a hasról-hátra, inkább csak huppan.. és van a hátról-hasra forduláshoz is kedvenc oldala, a másik irányba kevésbé csinálja.

Mi olyan gyakorlatot kaptunk erre, hogy a kezével vagy combjával húzni az átfordulás irányába (hátról-hasra, azt az oldalt tréningezni amelyik kevésbé megy), de hagyni hogy ő dolgozzon és ő billenjen át.

Hasról hátra nem is volt téma soha a gyógytornán...

A következő gyereknél már én is okosabb leszek, nálunk az volt a baj, hogy 4 hónapos koráig soha sem tettem hasra, csak a hátán feküdt, így mindent jóval később kezdett el csinálni... meg hát nem az a pörgős típus amúgy se :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Márti, köszi a tanácsokat...most elkezdtem figyelni Esztert, hogyan eszik, kiderült, számomra, hogy nem hoz nagy erőfeszítéseket, pár percig erősen szopik, utánna tényleg csak nyammog, most "győzködöm, " hogy ügyesebb legyen...na meg úgy látszik nyugalom kell neki a szopihoz, az úgy nem megy, hogy a többiek körülötte :) nyüzsögnek...

Susy mielőbbi felépülést!

Kép
becsengo

Dytke, Veronika - köszi szépen a tippeket kipróbáljuk őket. Nekem azért fura mert a lányom mindent nagyon hamar csinált 11 hónaposan már egyedül járt. Egyébként én is sokáig nem tettem hasra Kristófot mert sírt azután meg több órával evés után is nagyokat bukott.

Kép

Kép
tüni75

Sziasztok!

Köszönöm a biztató szavakat, lassan jobban vagyok, még ha hihetetlennek is tűnt, hogy napról napra könnyebb lesz. A pisilés sem annyira keserves már, de még nem az igazi, viszont a vállam továbbra is nagyon fáj.

Tünde
Én is azt mondtam, hogy ha tudom, hogy ez ennyire rossz lesz, akkor nem tiltakozom ennyire a vágás ellen.

A haj, köröm, porc stb. azért vannak a cisztákban, mert minden sejtből alakul ki. Ott is vannak sejtek, és itt ilyen dolgok tudnak kialakulni.

Kincsesi
Örülök, hogy jól sikerült a cseresznye berakás, ügyes vagy. :wink:

Utólag akit érint szeretnék minden kis és nagy ünnepeltnek sok örömet, boldogságot kívánni. A fotók nagyon jók, hihetetlen, hogy hogy nőnek a gyerkőcök. :)

Kristóf most nagyon jól érzi magát, mert eljött a szüleimmel a keresztlányom is. Alig látom egész nap, folyton játszanak, nagyon jól elvannak. :)

Kép
Kép
susytunder

Tüni,
igen, nálunk is hasonló volt. Nem szeretett hason lenni egyáltalán, pár másodperc után már sírt. És sokáig bukott is kaja után, még mai napig is akár még 2 órával kaja után is... de azért most már lényegesen jobb azért...

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Dia - Hát jó lenne nekünk az ülés ha meg lehetne oldani valahogy olcsobban... mert nincs nagyon 26ezrünk erre és szerintem jó az a piros színű, meg nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már kezd 1 kicsit elegem lenni a minden cucc kék dologtól én már kifejezeten úgy keresek neki dolgokat, hogy lehetőleg ne kék legyen. :oops:
Kersztelőre nekünk nem kellet vinni semmit, de meg kellene beszélni a pappal, hogy mi kell és hogy hogy lessz.

Márti - Minden gyerköcöd nagyon szép és milyen gyorsan nőnek. Én mondjuk nem hagyom hogy kimászon négykézláb a kőre (ami van azért bőven a lakásban csak két szoba patketás a tőbbi hely kő) mert nálunk sajnos van kutya, igaz csak 1 kis tacsi, de akkor se szeretem ha ott játszik ahol a kutya is mozog főleg, mert a párom apukája nem is nagyon tudja "karbantartani"(mosni + a fogai és így 1 kicsit büdi is szegény) a kutyát mert sokat dolgozik, hogy megéljünk valahogy. Mondjuk eléggé lusta 1 kutya szinte egésznap a helyén alszik. :lol:

Susy - Örülök, hogy túl vagy rajta és nincs semmi gond a csípös érzeten kívül. Nekem nem volt semmi ilyen csípös ézretem szülés útán csak akkor amikor néhány éve öszeszedtem valamit :oops: , de akkor se csináltam semmit, de a Mártinak jó ötletei vannak mindig :wink:

Dytke - Próbáltam én a kezéb nyomni a kanalat úgy hogy én is fogom, de nagy ellentkezés kiséri és csak befesziti magát és nem sikrül sehogy. :cry:

Kincsesi - De jó hogy apa kapot mukát! Az én páromnak február óta még mindig semmi :cry:

Tényleg lehet hogy lenne 1 lehetősége a páromnak munkára (vagy bárkinek), de nagyon messze... :( Skóciába hegyvidékre idénymunkára egres szedés heti minimum 50-60e, de akár heti 100e is elérhető 2 hónap. Ma kapta a lehetőséget és Vasárnap már indulnia is kellene... :cry: És utána lehet, hogy lenne lehetőség kintmaradni más munkával. Én támogatom, habár így le fog maradi Alexander 1. szülinapjáról :cry: , de utána lenne pénzünk és lehet ki tudnánk "törni" a szüleitől. :roll: És akkor mi is útána mennénk majd valamikor... ha kintmarad. Nem tudom mi lessz még hogy dönt, de majd mondom ha kiváncsiak vagytok hogy megy e. Mondjuk ami biztos, hogy ez nem átverés mert ismerősök szóltak róla. Már most hiányzik, pedig még nem 100% hogy megy... :oops: :cry:

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Tüni - még az is eszembe jutott, hogy hanyatt fekve a térdénél fogva elkezdeni rodítani. elindítani a csípőjét, és várni, hogy folytassa.
Lehet ezért dícsért meg az utógondozós doki, hogy én hason altatom Ambit. Ő mindig is hason aludt, mert nagyon nehezen jönnek a büfik és féltem, hogy bukik és megfullad hanyatt.

Kinga- nem megy egyik napról a másikra. Hosszú folyamat és csak kiartással megy. Gondolj bele milyen nehéz neki több dolgot koordinálni egyszerre. Hogy fogja a kanalat, hogy irányítsa és hogy megfelelően tartsa, hogy ne folyon le róla. Kitartás!!!

dytke

Dytke- ma megcsináltam Kristóffal ezt a pokrócos gyakorlatot. Először nagyokat nézett de aztán úgy tetszett neki hogy hatalmasakat kacagott és látszott rajta hogy várja hogy gurítsam újra. Nálunk még az is volt a baj hogy mivel elfeküdte kissebb korában a fejét jobb oldalon ezért 4 hónapos kora óta mindent balról kellett adnom neki oda kellett tennem a játékokat persze hogy megszokta hogy oda forduljon mert a másik oldalra minek ha ott úgysincs semmi. Viszont a fejecskéje egész jól visszarázódott.

Kép

Kép
tüni75

Sziasztok!

Bár még nagyon nincs kész, de úgy döntöttem, most már láthatóvá teszem a receptes blogot. Folyamatosan változik majd, de azért remélem így is tetszeni fog nektek.

http://gasztronomia.freeblog.hu/

Kép
Kép
susytunder

Susy, azt hiszem a férjednek jó dolga van, ha ilyen kajákat sütsz-főzöl, a kilóinknak ugyan nem hiányzik, de egy-két receptet azt hiszem én is kipróbálok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?