Sziasztok!
Dia - Hát jó lenne nekünk az ülés ha meg lehetne oldani valahogy olcsobban... mert nincs nagyon 26ezrünk erre és szerintem jó az a piros színű, meg nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem már kezd 1 kicsit elegem lenni a minden cucc kék dologtól én már kifejezeten úgy keresek neki dolgokat, hogy lehetőleg ne kék legyen.
Kersztelőre nekünk nem kellet vinni semmit, de meg kellene beszélni a pappal, hogy mi kell és hogy hogy lessz.
Márti - Minden gyerköcöd nagyon szép és milyen gyorsan nőnek. Én mondjuk nem hagyom hogy kimászon négykézláb a kőre (ami van azért bőven a lakásban csak két szoba patketás a tőbbi hely kő) mert nálunk sajnos van kutya, igaz csak 1 kis tacsi, de akkor se szeretem ha ott játszik ahol a kutya is mozog főleg, mert a párom apukája nem is nagyon tudja "karbantartani"(mosni + a fogai és így 1 kicsit büdi is szegény) a kutyát mert sokat dolgozik, hogy megéljünk valahogy. Mondjuk eléggé lusta 1 kutya szinte egésznap a helyén alszik.
Susy - Örülök, hogy túl vagy rajta és nincs semmi gond a csípös érzeten kívül. Nekem nem volt semmi ilyen csípös ézretem szülés útán csak akkor amikor néhány éve öszeszedtem valamit
, de akkor se csináltam semmit, de a Mártinak jó ötletei vannak mindig
Dytke - Próbáltam én a kezéb nyomni a kanalat úgy hogy én is fogom, de nagy ellentkezés kiséri és csak befesziti magát és nem sikrül sehogy.
Kincsesi - De jó hogy apa kapot mukát! Az én páromnak február óta még mindig semmi
Tényleg lehet hogy lenne 1 lehetősége a páromnak munkára (vagy bárkinek), de nagyon messze...
Skóciába hegyvidékre idénymunkára egres szedés heti minimum 50-60e, de akár heti 100e is elérhető 2 hónap. Ma kapta a lehetőséget és Vasárnap már indulnia is kellene...
És utána lehet, hogy lenne lehetőség kintmaradni más munkával. Én támogatom, habár így le fog maradi Alexander 1. szülinapjáról
, de utána lenne pénzünk és lehet ki tudnánk "törni" a szüleitől.
És akkor mi is útána mennénk majd valamikor... ha kintmarad. Nem tudom mi lessz még hogy dönt, de majd mondom ha kiváncsiak vagytok hogy megy e. Mondjuk ami biztos, hogy ez nem átverés mert ismerősök szóltak róla. Már most hiányzik, pedig még nem 100% hogy megy...