Új privát üzeneted érkezett!

Este hozok 1-2 képet is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szösz, megírtam a privit.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, képek???

Csajszik, az előbb zuhanyoztam és ért egy kis meglepetés..lehet már ilyenkor egy kevés tej??Merthogy van, mindkét mellemből folyt egy -két csepp..
tünci28

Igen Tünci, ilyenkor már bőven lehet. Nekem kb félidőnél megindult.

Gyorsan kellett kibogarásznom amit írtál, mert az első néhány szónál megijedtem. :)
bende

Tünci, ennél kisebbe nem ment volna? :D
Én még nem tapasztaltam, de azt hallottam, hogy korábban is lehet már.

Decemberben nem volt tv szolgáltatás, 3 nap mert hideg volt, most reggel óta nincs mert leesett a hó. Néztem a szerződést, de nincs benne, hogy hány foktól hány fokig van adás szolgáltatás.....ja ez a szuper szolgáltató a T-home. Nem ajánlom.
Számlában persze nem érvényesítik a kimaradt időt.

Most jöttem a klinikáról, beszéltem a szülésznővel, elsőre jó fej, tapasztalat, erélyes nőcinek tűnik. Türelmes volt, sok mindent megbeszéltünk.
Egy kérésem volt, hogy a boxokba ne, ahol tavaly voltam, de azt mondta, azokat már csak olyan esetekben használják. Az elkülönített szülőszobák jól néznek ki, labda, bordásfal, székké alakítható ágy, és nem kell feküdni végig, lehet sétálni, állni stb. Gyengéd szülés híve, nincsenek nagy fények és utána mellretétel van, hagyják veled a babát.
A ciki a látogatási tilalom, ami még kitarthat márciusig, vagy a régi influenza miatt újra jöhet...úgyhogy párom most kijelentette, hogy akkor nem szülök itt, visz oda, ahol ő is ott lehet. Hát érdekes lesz. De erre ráérek akkor gondolni majd.

Betti
Kép
betti0412

jól van na,csak meglepődtem... :oops: 8)

KépKépKép
tünci28

hejhóóó

nekem csak szülés után volt látható tejcsi...de akkor...amikor beindult, és utánna zuhanyoztam melegvízzel...spriccelt...vá :D

na képek szépen sorban:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

ehhh...nem tudok képet küldeni...nem jön az az ablakocska

Évi&Emma

KépKép
gégéé

na megint jól kikészültem.
már tényleg semmihez sincsen kedvem.
a változatosság kedvéért, meg tkudtuk otthon csináltatni a tévét 1500ftért. régi de működik. kb 25éves...
erre visszajöttünk, másnap kifogyott majdnem az olaj a kocsi motorjából. szerencsére a benzinkútnál voltunk. nem égett le.
de leáll, nem indul. az autószerelő fehérvári viszonylatban állítólag olcsó, de valahogy úgy érzem, olyan problémákat is meg akar javítani, amik szerintem nincsenek ott.
szűrőcsere, meg gyertyacsere. ez még ok. a "valami elektronikai probléma, amihez autóvillamosságis kell" és hirtelen tudott is egyet, az nekem bűzlik.
10éves kocsi, 35ezer.
honnan vegyek annyit?
Vendég

aztán műszakihoz át kellene nézetni, még 70ezer...
+ a műszaki...
ne együnk? nem kell autó? csak akkor a hazamenés is ugrik. 8 órát nem tudnék utazni Zsófival...ne fizessük az albéreltet?
vagy inkább anyós hitelét??????? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Any..még mindig semmi előrelépés?azt reméltem hogy most ,hogy otthon voltatok,hátha beszltek a férjed meg az anyósod..

figyu,lehet hülyeséget mondok,de ha amúgy elvagytok autó nélkül,akkor a hazajáráshoz nem érné meg jobban a bérlés,mint fenntartani?

nekünk sikerült a tévét viszonylag olcsón megjavíttatni.7500+fuvar.
tünci28

Kép Kép

Évi&Emma

KépKép
gégéé

A bérlés is marha drága ám...
Any sajnálom, csőstül jön a baj ilyenkor.
Hozzám is jön csütörtökön a mosogép szerelő, mostmár olyan hangja van, hogy félek beesik a szomszéd nénihez alul. gondolom a kiszállás, szerelés 10ezren alul nem jön majd ki.

Any, anyós egyáltalán egy fillért sem fizet a hitelbe?

Betti
Kép
betti0412

Kép Kép

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé,ez a kislány kölcsönbaba?Emma neeem nőhetett ekkorát!!!!!!!!!Már csajszi,nem is baba... :lol: :shock:
tünci28

megnéztem három nap 7-8 ezer,matricával..csak ugye kell a kaució..de ha csak 2-3 havonta kell autó,akkor sokkal olcsóbb ,mint fenntartani.
tünci28

de találtam olyat is,ami napi 3 ezer és nincs kaució.
tünci28

dede Emma ez :D nagyon nagyot nőtt :D:D:D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

csajok, valaki írja meg nekem légyszi a Blaskó doki magánrendelését, elérhetőségét. Egy ismerősömnek kellene. köszi, puszi, jóéjt

Évi&Emma

KépKép
gégéé

köszi tünci!
sajnos ez kevés. már egy csomószor volt hogy hirtelen menni kellett. de majd meglátjuk. lehet, hogy apum tud valamim megoldást. csak hát az 300km. addig el kell jutni a kocsinak.
meg ha legalább 1 hetet otthon vagyunk, úgy már nagoyn nem éri meg bérelni.

most magamba roskadtam. szerintem pár napig így maradok.
sok ez nekem. puszik...
Vendég

Hogy jut el a kocsi 300 km-et ha nem indul be? Vagy annyira helyre lehet pofozni, hogy kibírja az utat?

Itt nálunk gyönyörűen szakad az eső, a tegnapi hóból már csak foszlányok vannak. Bár inkább a tegnapi hó, mint ez az eső.
Tv tegnap reggel óta nincs még mindig....egész Szeged háborog, a számla épp itt van előttem, holnapig be kellene fizetni, mert ha csúszol megvonják a szolgáltatást.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Anyany én komolyan megcsinálnám, hogy 2 hónapig nem fizetném más hitelét ha kell nektek a pénz a kocsira. Anyós pajtinak meg megmondani, bocs a kocsira kellett :evil: Ennél jobb megoldást már nem tudnék!

Emma de szép csajszi :lol:

Tünci nekem is volt tejci kb a 28ik héttől, sőt még mindig van pedig már több mint fél éve nem szopizik... Ez a komfortlakás leírás nagyon tetszett!!! :lol:

Katinka végigolvastam hol kivel voltatok de nem bírtam követni :lol: Lányoknak jobbulást!

Mancsa hogy vagytok? Papád hogy van?

Tegnap a madarasban megvettük a tévéállványt, tök jól néz ki és csak 6 ezer pénz volt :lol:

KépKép
winchi

betti!
szűrőket kell benne cserélni, meg gyertyákat. meg "valami" elektronikai... utána haza.
apum tudna megoldást. de az Makó vagy Szeged...

anyós a múlt hónapban 20ezret fizetett a hitelbe, azt mondta, fog minden hónapban. (hiszem, ha látom)

itt szakad a hó. ki kellene menni boltba. de még gondolkodom. kb 100m. de Zsófi nagoyn hamar elfárad. pláne ma mintha téli álmot aludna. mesefüggő lett anysónál karácsonykor. kedvence a Maszkabál.

winchi!
én lennék olyan szemét, hogy megcsinálnám. csakhkogy a hitel a párom nevén van. először anyós nevén volt, de a páromnak venni kellett még fel hozzá, hogy a házat helyrepofozzák. így most a páromé... a ház is a párom nevén van, mert anyósnak van egy több milliós adóssága és ha bármi vagyona lenne, azonnal elvennék...

persze karácsonykor leosztott, hogy szórom a pénzt, meg hogy nekünk milyen sok van, meg hogy "nem vagyok a háziasszaonyok gyöngye"- de valahogy nem az életcélom.
ha az lenne, akkor a gazdasszonyképző szakiskolában tanultam volna. főzés, mosás, takarítás... egy csomó analfabétával együtt.
amit kell megcsinálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.06 12:01-kor.
Vendég

tünci!
nekem már az elején volt pár csepp. papírzsepivel béleltem a melltartóimat mert mindent berfogott sárgára. előtej. kb 4. hónaptól.
persze ez csak amolyan magamutogatás volt, mert hiába volt bőven tejem, nehezen jött, meg Zsófi sem tudott szopizni. de egy erős motoros fejőgép...
Vendég

gégéé!
Emma nagoyn szép! és tényleg nagoyt nőtt!!!
Vendég

basszus Any,ha a ház is a nevén van,akkor mért nem adja el,anyos meg lakjon akkorába ,amit fenn tud tartani.. :evil: és ha még marad is belole,akkoe Ti is lakáshoz juthatnátok..vagy a párod erre nem hajlando?
tünci28

Anyany nagyon ördögi kör amiben vagytok. Ha nem fizetitek akkor a párod neve fog szerepelni az adósok listáján. Az anyósod meg hogy ócsárolhat téged? A saját lelkével meg akkor szerinte minden rendben van? :evil:
Nem értem hogy lehetnek ilyenek az emberek főleg a saját családjukkal!

Kimentünk délelőtt havat lapátolni, söpörni, Matyi ugrándozott úgy tetszett neki a hóesés, persze csak a biztonságos lesöpört járdán, a hóba nem nagyon ment :lol:
Találtam a padláson egy kicsit viseltes bobot egy régi lakó hagyta itt, de nekünk tök jó végre tudom húzkodni benne a Matyit, ezen nem dől el mint a szánkón. Ha megálltam akkor dobolt a lábával, hogy gyerünk anya ne lazsálj :lol:

KépKép
winchi

Any, anyósod értelmezésében mit jelent a háziasszonyok gyöngyének lenni?
Hát nem fizetni akkor nem megoldás, mert elviszik a házat, meg a férjed rákerül a listára.
Meddig van még a hitel?
És anyósod több millió adóssággal jó háziasszony?

Betti
Kép
betti0412

én nem azt mondom,hogy ne fizesse,de ha az ové,akkor el is adhatja... :roll:
tünci28

Kép

Tegnap kész lettem vele :lol:

KépKép
winchi

Winchi,ez de király!Bírja a hátad?És Matyi szereti?Mert már jo nagy!
tünci28

A hátam bírja pedig hátfájós vagyok alapból, gyerek is bírja csak sétáljunk az a lényeg :lol:
A múltkor a másik hordozómmal a 4 éves unokatesót is felpróbáltam, az is ment simán :lol: És még tetszett is az uncsitesónak pedig ő nem is hordozott gyerek :lol:

KépKép
winchi

Kis családom alszik, jöttem bekukkantani, hoztam képeket is, először azokat teszem fel, hátha valaki közben felébred és mennem kell.

Kép Lili 5 éves (a torta Apa műve!) Kép
Kép Kép Csajok Kép Soproni galambvadász

Kép
Kép
katinka31

Na, még szabad a pálya...

Szóval, azt mindenképpen akartam írni, hogy nagyon örülök a pocakos fotóknak, fejjel együtt. :lol: Betti, Tünci, nagyon csinik vagytok mindketten, szépen kerekednek a pocakok. :D

Tünci, lehet már privit írni? Várom ám a címedet, hogy küldhessem a könyvet. Ja, férjed beszólásai nagyon tetszenek, jókat nevetgélek rajtuk. :lol:

Winchi, nagyon ügyes vagy, tök jó a hordozó! 8) Ja, a családot én is örülök, hogy lekövetem, pedig nekem csak egy, férjemnek meg két tesója van. :roll:

Emma tényleg nagyot nőtt, én is elcsodálkoztam az első képen, mekkora már! Kis csillagszemű! :D Ja, és az a cicás könyv nekem is megvolt.

Any, basszus, jól kikaptátok mostanában. :roll: Betegségek, most meg az autó. A miénk is 10 éves, sajnos egyre több baja fog előjönni, attól tartok. :? A ház ügyben meg szerintem Tünci megmondta a frankót, el kellene adni, ha úgyis a férjed nevén van, anyós meg kap kisebbet, amit fenn tud tartani.

Mi is voltunk ma havazni, Nati jó 10 percig élvezte a szánkózást, aztán kicsit sétált és megunta, Lili meg hóembert szeretett volna építeni, végül gyorsan összedobtunk egyet, Lili magasságút, szerencsére jól tapad a hó. Nati már nyüszizett közben persze. Ja, közben azért havat is kellet hánynom, végül én is örültem, amikor bejöhettünk. :oops: Nem volt egyszerű két gyerekkel egyedül, mindegyik nagyjából mást akart... Legközelebb Apát is megvárjuk, hogy mindenki élvezhesse.

Kép
Kép
katinka31

Tényleg, az evés témához még azt akartam írni, hogy mi sem tízóraizunk, Nati reggel kap tápit tejjel (fele-fele), utána reggeli 9 körül, majd ebéd délben. És sem a bölcsiben, sem az oviban nincs tízórai, reggeli van és ebéd, legalábbis nálunk. Uzsi van, de Lili általában még eszik egy joghurtot, ha hazaér.

Szobatisztaság: Lili 2 éves elmúlt, amikor sikerült, tavasszal kezdtük, a harmadik nekifutás lett sikeres, az első kettő után mindig pihentettem a témát. Éjjel még sokáig nedves volt a pelus, jó ideig nem is vettem le róla, aztán egyszer fogtam magam, levettem, összesen kétszer pisilt be éjjel talán, simán ment. lefekvés előtt mindig megpisiltettem, de éjjel nem vittem ki, csak ha szólt. Nati is most már "szól", ha bekakilt, mutatja, hogy menjünk az emeletre pelenkázni, anyuéknál meg hozza a pelust, mert ott eléri.

Jaffa, hogy sikerült a vizsga? Szombaton nem lesz semmi a 3. :?
Melyik bölcsibe is megy Milu?

Ez a GYED téma engem is izgat, én egy összegben szoktam megkapni év elején a jóváírást, év közben meg kevesebbet kapok (a maximum jár egyébként). Remélem, most is így lesz, valamennyire számítok is a pénzre.

Mennem kell, felébredtek a Lányok.

Puszi!

Kép
Kép
katinka31

a ház hirdetve van, el lesz adva. de mikor, az kérdés.
írtam ide valamit, de inkább kitöröltem... kimoderálnák...

gyöngynek lenni? nem tudom. a férjem tesójának a felsége szintén lusta, nem ad rendsesen enni a gyerekeknek, nem mosogat, és büdös a mosogatógépe... ezek a legújabbak.

katinka gyönyörű a két csajszi!

winchi!
jó a meitai-od! tuti a csiga a hátán!
legközelebbre ha Zsófinak lesz tesója, én is csinálok egyet. anyagom van, addigra majd lesz gépem is...

a kocsinak a baja: az önindító, a szűrők, a gyertyák... 30E.
a vésztartalék fele odavan...
Vendég

Sziasztok!

Anyany, nagyon sajnálom, az autó nagyon rosszkor romlott el. :cry: Anyósod meg minimum fogja be!!! :evil: :evil: :evil: Ő meg finoman szólva nem az anyák gyöngye!!! :evil: :evil: :evil:

Katinka, gyönyörűek a lányok!

Tünci, tegnap mér nem volt erőm, de mindjárt felrakom, aztán hozom. Előtejem nekem is már a 4. hónaptól volt, rendes meg még most is van. :wink:

Winchi, a mei tai tényleg szuper! :D

Lányok, a tündérkém egy kis rakéta, a kisasszony nagyon beindult, ma már minimum 5-6x többet volt két lábon, mint négykézláb, gyakorlatilag egész nap totyogott, olyan édes! Nem engedi, hogy segítsek neki, már hosszú métereket megtesz egyedül. Én meg olyan büszke vagyok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

ülök a bárpulton :D

Kép

megyek
Kép

gondolkodom
Kép

kilátás a nappaliból
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze... anyák gyöngye!
de odamondanám neki... :lol: :lol: :lol: :lol:

Lexi nagyon szép!
hamar belejön a mászkálásba és akkor majd meg sem álll, amíg bírja a duracell!

jah nekem is miután már nem fejtem, még legalább 8-9 hónapig volt még valami tej. néha 1-2 csepp, vagy ha megnyomtam spriccelt is.
Vendég

Szépek a képek, aranyosak a bébik.

Anyany, ne hagyd magad elszomorítani anyós észosztásával, tényleg ő milyen anya is?
Te meg mondhatnád neki, hogy elveszi az unokája szájából a falatot....ha már fogalmazni akarunk.

Adójóvárás...engem ma hívtak a munkahelyről, hogy kérem e, mert mostmár hogy megnövelték a határt, beleférek, úgyhogy lesz az idén is!

A dokim a wc gondra a duphalacot javasolta, holnap megyek a gyógyszertárba. Valamelyik este kefírt ettem szilvalekvárral, na gondoltam mindjárt szaladni kell....másnap este 7 kor sikerült.....

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Sikerült a vizsgám. Remélem 4-est sikerült összehoznom. Nem volt annyira gáz.

Most ezerrel koncentrálok a szombatra. Főleg a jog lesz húzós. A puskaírással is nagyon sok idő elmegy.

Ma tiszta stresszben voltam míg fölértem Bp-re. Egyedül mentem. Gyakorlott vezetőnek vallom magam, régóta van jogsim, sokat vezetek. De ez nekem is sok volt. M7 tiszta hó volt. Az egyik kanyarban meg is csúszott az autó. Kezdtem szépen kisodródni a korlát felé. A feneke elúszott. Basszus, a vér is kiment a lábamból.

Most önző módon csak magamról írok. Mindenki hozzászólását elolvastam, de nincs idő reagálni.
Pusszantás!!!!

Ja, a gyerekek nagyon cukik!!!!!!!!
Katinka! Mindig irigykedve nézem a te két csodaszép lányodat. Magunkat is titokban 2 lányos szülőnek képzelem. :oops:

Kép
jaffa4

jaffa!
nagy szájjal általában fiút mondok, de titokban inkább kislányt szeretnék... de az még nagoyn soká lesz...

gatula a vizsgádhoz!
szorítok a következőhöz!!!
Vendég

Jaffa, gratulálok a vizsgához.
Nálunk itt tegnap előtt hófal volt, tegnap este már semmi, mert csak eső esett, csodálkoztam is, hogy Pest környékén meg a hó.
Apum buszvezető, távolsági járatos, tegnap előtt egy nőci nekiment az úton 3 gyerekkel hátul. Későn indultak a suliba és egy kicsit nyomta neki. A havas, jeges úton, csak elöl volt téli gumija. Még jó, hogy apum már látta, hogy pörög, és fékezett, hogy előtte elpörögjön, de nem volt szerencséje így a buszon, ami nem kis súly, tolt egy métert majdnem, utassal tele.
Tavaly télen bármilyen idő volt én is vezettem be a munkahelyre, 60 km a másik városba, negyedrendű úton, ahova csak délután ér a hókotró...hát volt hogy leizzadva, két óra alatt értem be, 45 perc helyett. Vigyázni kell nagyon.
Én ezt a vezetéskor tanítanám, hogy ha elindul az autó valamerre, mit kell csinálni, de az én oktatásomban 11 éve, ilyen nem volt, bár én télen csináltam a jogsit. Mogyoródon van egy tesztpálya, ahol pénzért bevisznek a sűrűbe, és megtanítanak, pörögni, forogni, reagálni. Azt mondják megéri a díjat, szerintem alap oktatásnak kellene lennie.

Betti
Kép
betti0412

betti!
ebben nagyon igazad van! a legtöbb ember csak pánikba esik.

itt esik a hó, de holnapra az időjárás szerinte elolvad majd. 7fok...
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket.
Lexi kifáradt a gyaloglásban, most alszik.

Itt is esik a hó.

Jaffa, gratula a vizsgádhoz. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Volt a mosogép szerelő. Csapágyas a lelkem, szétkapta a belsejét, elvitte, szombatra hozza. 15 ezer forint lesz, boldog vagyok.

Védőnő kp-ban is voltam ma, megkaptam az utolsó beutalómat...megint rácsodálkoztam mennyi gyereklány van a váróban nagy pocakkal, de milyen gyerekek....és védőnéni felírta magának a hashajtó szert, amit a doki javasolt, meg az árát, hogy tudja ajánlani másoknak is, ők erről nem kapnak tájékoztatást, hogy mit ajánljanak.
Ja és ha mostmár idén nem jó egy eredményed, akkor nem telefonálnak, mert letiltották a városi kifele menő vonalat, hanem e-mailt írnak, és bízzunk abban, hogy mindenki megnézi időben.
Magyar Eü.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Katinka annyira szépek a lányaid! Lili teljesen olyan mint te :lol: :wink: Natiért meg odavagyok teljesen :lol:
Apa nagyon ügyes szép lett a torta!

Beze Lexi nagyon édes! Szép a kilátás tőletek!

Jaffa gratulálok a vizsgához! Drukkolok a többihez is! :wink:

Betti én is elcsodálkoztam, hogy mennyire nincs pénz az egészségügyben. Ma beszéltem hamarosan szülő ismerőssel és most már vinni kell pelust, köldökápoláshoz mindent és ruhát is, mert csak napi egyet adnak a babónak és ha kifolyik a cucc a pelusból ha nincs saját akkor a koszosban hagyják :shock:
Matyi amikor született még nem voltak ilyen megszorítások!

Ma reggeli kérdésem kissé szagos gyerekemhez:
Matyi mi van a pelusban? Pisi, kaki?
A válasz:
Pukiiii :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!!

a csajok nagyon édesek, mind egytől-egyig!!

Köszönjük a dicsiket :lol:

hjaa, a kárómintás mellényt anno még szfváron turiztam :lol: :lol:

adójóváírás ügyben én is felhívtam a mtatót, nekem kell kérni, külön nyomtatványon kell nyilatkozni és egész évre adják. én havi szinten kérem, nekünk is kell a pesó. ma a mák-ot is felhívtam ezügyben, mert ugye júliustól lejár a gyedem, jön a gyes, okt.-től meg meló lesz elvileg, de azt mondta, h megnövelték a jöv. határt, így nem aggódjak, és kérjem nyugodtan :wink:

Beze, Lexinek gratulaaa a járáshoz :lol:

Anyany: Mióta hirdetik anyós házát?

Winchi: ügyes vagy, nem gondolkoztál, h eladásra is készítesz? :wink:

Csajok, filmeket honnan lehet letölteni, mondjuk ami ingyenes is?

:shock:

Kép
naspolyácska

Naspi ez vicces, elvileg nekünk ugyanaz a munkáltatónk és ugyanoda tartozunk a Máknál is neked tudnak normális választ adni nekem meg nem? Biztos a két nap is sokat számít :? Vagy te egy irodával arrébb tartozol valakihez és az az ügyintéző már tudja a titkos választ :twisted:

Film ügyben én analfabéta vagyok, nem csinálok ilyet.

Olyan nagy a kinálat a mei tai piacon hogy nem érné meg eladásra csinálni...

KépKép
winchi

http://clubgen.net/

Eszembe jutott, sógornőm itt szokott filmet nézni és ingyenes! Egy csomó minden fent van csak nekem nem volt türelmem hozzá.

KépKép
winchi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?