Na, még szabad a pálya...
Szóval, azt mindenképpen akartam írni, hogy nagyon örülök a pocakos fotóknak, fejjel együtt.
Betti, Tünci, nagyon csinik vagytok mindketten, szépen kerekednek a pocakok.
Tünci, lehet már privit írni? Várom ám a címedet, hogy küldhessem a könyvet. Ja, férjed beszólásai nagyon tetszenek, jókat nevetgélek rajtuk.
Winchi, nagyon ügyes vagy, tök jó a hordozó!
Ja, a családot én is örülök, hogy lekövetem, pedig nekem csak egy, férjemnek meg két tesója van.
Emma tényleg nagyot nőtt, én is elcsodálkoztam az első képen, mekkora már! Kis csillagszemű!
Ja, és az a cicás könyv nekem is megvolt.
Any, basszus, jól kikaptátok mostanában.
Betegségek, most meg az autó. A miénk is 10 éves, sajnos egyre több baja fog előjönni, attól tartok.
A ház ügyben meg szerintem Tünci megmondta a frankót, el kellene adni, ha úgyis a férjed nevén van, anyós meg kap kisebbet, amit fenn tud tartani.
Mi is voltunk ma havazni, Nati jó 10 percig élvezte a szánkózást, aztán kicsit sétált és megunta, Lili meg hóembert szeretett volna építeni, végül gyorsan összedobtunk egyet, Lili magasságút, szerencsére jól tapad a hó. Nati már nyüszizett közben persze. Ja, közben azért havat is kellet hánynom, végül én is örültem, amikor bejöhettünk.
Nem volt egyszerű két gyerekkel egyedül, mindegyik nagyjából mást akart... Legközelebb Apát is megvárjuk, hogy mindenki élvezhesse.