Először is mégegyszer BUÉK!
Mi este 6-kor átmentünk a barátokhoz (szomszéd utcába), és 10-ig ott voltunk, Dorkát is vittük. Nagyon jól elszórakozott. Vannak hörcsögeik, meg egy degu mókus, na ezek nagyon tetszettek neki, ki akarta őket operálni a terráriumból. Aztán meg táncolt, és egy boros balonnal rohangált. Jól bírta. Délután sokat aludt, így nem is volt álmos. Persze fürcsi utána azonnal beájult, de az éjszaka nagyon sokszor felkelt.
Mi 1-ig voltunk fennt apával, éjfélkor koccintottunk, én még egy fél pohár pezsit sem tudtam meginni.... aztán meg ő is szerelmet vallott, és .......
(a fantáziátokra bízom).
Nekünk így telt a szilveszter.
tünci: Köszönjük a képeket. Csini kismama vagy nagyon,
nem tudom, hova tetted azt a 8 kilót!!!!??? Igenis nődögél a pocakod. A babuci is nő, úgyhogy ne tessék ilyeneken idegeskedni. Van akinek nagyobb a hasa, van akinek kisebb. Az enyém óriási volt, de van aki úgymondják farban hordja a gyereket, vagyis jobban beékelődik a medencéjébe, és nem domborodik ki annyira a poci. Szerintem ez nem baj. Sőt, én már a végén fel tudtam volna kötni a hasam olyan nehéz volt cipelni
Nagyon kis édes a férjecskéd, hogy így körbeudvarol, de ez kell is nekünk nőknek, igaz?
winchi: nagyon jó ez az összeállítás. Ügyes vagy. Tök jó volt olvasni, hogy mennyi minden is történt itt a topikban egy év alatt.
lara: Pontosan mit vizsgálnak Hannuson? És hogyan? Az tudom, hogy a járásával kapcsolatban, de tudtok már részleteket, és hogy mikor mentek?
Jövő héten megyek dokibácsinkhoz. Voltam kari előtt is, de a labor eredményeim csak jöv. hétre lesznek kész. Hogy tetszett az új rendelő, szerintem csúcsszuper!
betti: örülök, hogy jól telt az ünnep, jó az ilyen társaság, ahol van humor, jókedv és kacagás. Azért remélem annyira nem áztál meg....
Mi is lencsét eszünk ma. Lencsesalátát, meg disznóból sültet, az nem kaparja el a szerencsénket.
beze: gratulálok Lexikének. Nagyon ügyes. Nálunk is úgy volt, mikor apa kiabált, hogy megy a gyerek, akkor megállt, és körülnézett, hogy most mi is van.....
anyany: Zsófikának jobbulást. Szegénykém, mitől hányt? Remélem nem komoly a baj.
rhkrisztina: hogy sikerült a karaoke party???