Új privát üzeneted érkezett!

szösz de jó képek, az utolsó nagyon csúcs :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Csak egy gyors bekukk. Mindenkinél nagyon szép volt a fa. És tök jó ajándékokat kaptak a gyerköcök. Én ma leszedtem a mienket, mert Lotti már az alját teljesen leszedte. A csokidiszeket meg a szaloncukit megette a diszeket meg hurcolta a lakásban szanaszét. Őrület mit müvelt vele. Tegnap a barinőmnél el is rántotta. Az utolsó pillanatban kaptuk el.

Most megyek, megettem a férjuramat.

Kép
Kép
rhkrisztina

Én még nem oltattam, még mindig félek tőle.
Viszont itt Szegeden most nem engedik be az apukákat szülésre, ha nem kaptam meg az oltását, úgyhogy férjemen el kell gondolkodnunk...mert nem hiszem, hogy márciusig feloldják. Majd beszélek jövő héten a dokimmal.
Az asszisztensnője panaszkodott, hogy látogatási tilalom van, így a kismamák mennek le a kórház elé, fogadni a látogatókat........hát így tényleg van értelme.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Szösz, szépek vagytok! :D :D Réka nagyon ügyes, milyen nagylány már! Lexi is egyre jobban élvezi a sétálgatást, ma kétszer is olyan természetesen odasétált az apjához, 4 lépéssel, mintha mindig is ezt csinálta volna. :D
A pakolástól még mindig a frász kerülget, jelenleg úgy néz ki a nappalink, mintha bombatalálat érte volna...

:oops:

Winchi, a malacól csúcs. :lol: Hiszti nálunk is megy ezerrel. :?
Szép helyre mentek telelni. :wink:
Takarítónő?
:lol: Inkább hivatásos kupiművésznő... :roll:
Borzalmas, hogy ennyi kismama megfertőződik...:(

Betti, én a helyedben beoltatnám magam, de neked kell döntened.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok hoztam pár képet én is. Most csak erre van idöm.

Kép
Kép
s. zsófia

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
s. zsófia

Kép

Kép
Kép
s. zsófia

sziasztok!
visszajöttünk VÉGRE!!!
megvolt a karácsonyozás, a karácsonyi sértődés és veszekedés.
de azért jó dolgok is történtek. sok karácsonyfa, ajándék...
süti, töltött káposzta, hurka kolbász :)
Zsófi persze alig evett, csak csipegetett mindenből.
a csoki meg a süti persze neki is csúszott.

összebarátkozott az unokatesókkal is. az egyik 4,5 a másik majdnem 3. anniyra édesek voltak, ahogy szaladtak libasorban...

majd még jövök, csak a kisasszony nyügi és nem akar aludni.
Vendég

A régi év utolsó napján én vagyok az első? :D

Tegnap az én édes, egyetlen férjem, átszaladt este csak a szomszédba /Tüncikém tudod hova/, hogy csak dumcsiznak egyet....aztán valami hajnal kettő fele érkezett meg, mint egy kisebbfajta vaddisznó csörtetés, benyesve kegyetlenül, szerelmet vallott, aztán eldőlt az ágyba. Én meg kimentem a nappaliba aludni, mert ilyenkor reménytelenül horkol, ott meg 4-ig tv-ztem, úgyhogy délután kell aludjak, hogy bírjam az estét.
Valami életjel már jött a hálóból, hogy szétesik a fejem, meg jaj, meg nem emlékszek semmire....valami ilyesmik... :D

Betti
Kép
betti0412

hehehehehe winchi XDXD

Sziasztok!

B.Ú.É.K. nektek :)

Nagyon szépek a karcsi fotók! A gyerekek csak nőnek...nőnek...mi meg öregszünk.
Na megemberelem magam és én is felteszem a fénypékeket a gépre...aztán ide.

Nagyon sok volt az utazás meg pörgés nekünk :) vagyis Emmulinak; bár élvezte ;)

nekem meg egyre-másra az járt a fejemben, hogy tavaly ilyenkor...

Tünci, Betti mindjárt január...a számolásról: én totál kilettem, mikor észrevettem, hogy valójában majdnem 10 hónap...illetve nekem annyi is lett, mert ugye nem akart kibújni a drága. Én úgy számoltam, ahogy a legjobb volt :D rugdaltam az időt előre...amikor 31+1 vagy, akkor az már a 3. trimeszter és kész :P

Betti: csak, hogy lelkesítselek: amikor már igencsak kevés helye volt az én 3900as csöppömnek, én még azt is éreztem, ahogy a fejét forgatja, és a két könyöke álandóan a két csípőcsontomnál volt...és csak nyomta :) a csuklásnál rezgett az egész hasam...szóval hmmmm jó lesz ez még :)))

ma ne vigyétek ki a szemetet, mert azt olvastam, hogy aki szilveszter napján teszi ezt, az kidobja a jövő évi szerencséjét...

na majd jövök cupppp

Évi&Emma

KépKép
gégéé

bacca meg én már kivittem a szemetet, most akkor hozzam vissza??? :twisted:

Zsófia szépek a lányok! Micsoda hasonló ruciban voltak :lol:

Anyany örülök, hogy hazaértetek! Veszekedés tárgya a szokásos volt?

Betti párod már előre szilveszterezett? :lol:

Megyek csinálom a szokásos szilveszteri hidegtálunkat ha már nem megyünk sehová. Sonkatekercs, franciasali, kaszinótojás

KépKép
winchi

Sziasztok!

Megint csak egy pillanatra tudok jönni, 23-a óta minden nap programunk van, mára is várunk ugye vendégeket. Karácsony jól sikerült, Lányok örültek az ajándékoknak, Nati pl. jó 40 percig le sem szállt a tricikliről. A fán leginkább a csillagszóró kötötte le, azt mindig tátott szájjal nézi. Lili meg tök édesen izgult végig, remélem, még pár évig nem lepleződik le a titok.
Utazás is jól sikerült, bár jól elfáradtunk, sok volt a program, a lányok is későn kerültek ágyba, most is még alszanak.

Gyönyörűek a karácsonyfák, még szebbek a gyerkőcök, családok. :D Valamikor majd én is teszek fel képeket.

BOLDOGSÁGOS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK, VÁLJANAK VALÓRA ÁLMAITOK AZ ÚJ ESZTENDŐBEN!!!!!

Puszi,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

utánaolvastam, tilos még a szemét kidobásán kívül a mosás, teregetés is!!! :lol:

KépKép
winchi

basszus én meg éppen mosok...
muszáj lesz teregetni.
de a szemetet nem fogjuk levinni!
Vendég

Sziasztok!

Én azt olvastam, hogy újév első napján nem szabad ezeket csinálni. Ha meg mégsem, akkor jól megszívtuk, mert most megy a második mosásom és reggel jöttek a kukások. :? :)

Délután átnézünk barátokhoz, este pedig tollasbál lesz nálunk. Vagyis inkább anyuméknál, mert ott alszunk. A szomszédnál és az átellenesnél is buli lesz. :? Menekülőre fogtuk.

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET!!!!!!!!!

PUSSZ

Kép
jaffa4

Kép

BÚÉK mindenkinek! :lol:

KépKép
winchi

Boldog Új évet kívánunk mindenkinek!

Tiktakolva
jár az óra -
pergeti a perceket,
mutatója
nesztelenül
éjfél felé lépeget.

Útra készen
áll az óév:
vállra vette batyuját,
szolgálatát
hamarosan
új esztendő veszi át.

Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Lányok, gyönyörű minden babuci, anyuci, apuci. Nagyon jók a karácsonyi képek. Látom mindenkit lenyűgözött a sok ajándék, karácsonyfa. Nincs időm nagyon visszaolvasni, remélem senki nem beteg, mindenki jól van.
Nálunk sül a rétes. Tegnap "dobtuk" össze anyósommal. Túrós, darás-meggyes, káposztás. A család alszik, én meg miközben várok itt írogatok nektek. Próbálok én is képeket feltenni a karácsonyról.

KépKép
ancsi_pancsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép

KépKép
ancsi_pancsi

sziasztok!
a mosást nem úsztam volna meg semmiképpen, mert Zsófi hányni kezdett. pedig már aludt. nem evett sokat, pláne most alig eszik.
tegnap az ebédje az volt, hogy evett kb 2falat husit, és a rizibizimből kicsipegette a borsószemeket.
Vendég

látom nem csak Zsófi nő ezerrel, hanem minden baba, mint akit húznak!

gyönyörűek mind!!!

meginterjúvoltam a hugomat. 31hetes most. szépen növöget a pocija is. most tart kb 8-9kiló hízásnál.
és Bibi is sokat csuklik, meg sokat mocorog.
és nagyon nagyon fél a szüléstől...
Vendég

Kép Kép
unokatesókkal
Vendég

Hát nálunk holnap viszik a szemetet, és ma két géppel mostam.
Tavaly ilyenkor meg végig hánytam mert már babás voltam, csak még nem tudtuk.
Emlékszem hajnal fél egykor átölelve a wc-t, előtte feküdtem, azt hittem meghalok, és köszöntem az új évnek, hogy istenien indul ez is, hát még a folytatás!
Ma estére nem tervezném ezt.

Én egyet szoktam betartani, hogy szemest eszünk és malacot elsején, mert az befele túr. Szárnyas nem szabad, mert az kifele kapar.

Már csak jövőre leszek, ezért kívánok mindenkinek jó szórakozást az estére, bárhol is lesz és szomorúságtól mentes, örömteli boldog új esztendőt!

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Anyany, ancsi, nagyon szépek vagytok, a gyerekek pedig egyszerűen elbűvölőek. :D

Lexi ma elindult, olyan büszke vagyok rá! :D Állt a szekrénynél, gondolt egyet, és elsétált az asztalhoz, ami 1 méter 60 centire áll onnan, közben megállt, mert a férjem szólt, hogy Lexi elindult, utána folytatta, amíg az asztalhoz ért. Mindezt olyan természetesen, mintha mindig is ezt csinálta volna. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép

BUÉK mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Zsófia, szépek a lányok. :wink:

Winchi, nálunk is ugyanez a menü, csak ezért a férjem volt felelős. :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

BUÉK-ot mindenkinek!

holnapra chilis babot terveztem. szemesnek jó. meg a darálthús része asszem disznyó...

Lexinek hatalmas nagy gratula!!! és néezm, mindjárt itt a szülinapja is!
Vendég

Anyany, köszönjük. :D Bizony, 24 nap múlva már egy évesek leszünk, nagyon megy az idő. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Anyany:Üdv itthon :D :D :D Nagyon szépek a gyerekek meg a közös képen is szépek vagytok:wink: :D

Ancsi:Dorka nagyon nagylány már :D :D :D nagyon szép :D :D :D :D :D Majd ha lesz időd gyere picit :wink:

Beze:Gratulálok Lexinek nagyon-nagyon ügyes :D :D :D :D

Mi is nagyon boldog új évet kívánunk nektek :D :D :D :D Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.31 17:06-kor.
Vendég

Sziasztok!
Szépségessek a lányok, és az egy fiúcska is.
A szemetet én is kivittem már .
Megy nálunk a készülődés, gyerekek Papánál, majd fürdetni átugrok ( 1 percre lakik ). A házunk aljában van egy kiskocsma, ott lesz buli. Mi leszünk a karaoke felelősök. Mindjárt gyártok még szendvicseket.

Beze: gratulálok a hivatalos elinduláshoz! Ez az éved jól indult ( megszületett a kislányod )és jól is lesz vége! :wink:

Anyany: jobbulást Zsófinak!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!

Kép
Kép
rhkrisztina

Winchi:Matyi nagyon helyes a képen :D

Szösz:igen Hannus ágya olyan mint Rékáé hasonló tároló van az ágy alatt de ahhoz volt tető is meg gurulós kerekek vannak rajt 4 db fér pont be az ágy alá,ha tetöt alá teszed akkor nem gurul el és tud rámolni belőle a Hannus.http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/00130129
Réka nagyon édes a képeken :D :D :D :D :D a közös kép is nagyon tetszik :D

Lányok köszi a drukkolást jó lenne ha már én is irhatnám hogy Hannus végre elindult :oops: de legalább most már megnézik.Remélem nincs semmi gond.

Nálunk Anyú eléggé babonás tegnap kétszer is felhívott hogy ma ne mossak mondtam is neki hogy hagyjon már a mosással,de nem mostam ja és van mégegy éjfél után férfinak kell átlépni a küszöböt.

Zsófia:Helyesek a lányok :D :D :D

Gégéé: üdv itthon :D láttad a névnapi képeslapot? :lol: Várjuk ám a képeket.Én is nosztalgiáztam visszakerestem a tavalyi képeket beszámolót.
Vendég

Micsoda csinos csajszi a mennyasszonykánk :lol: Ez a lila ruci nagyon csini!

Anyany nagyon helyes Zsófi! És az unokatesókkal milyen jók kis orgonasípok :lol:

KépKép
winchi

2009:

Januárban Lexi megszületett :lol:

Márciusban Bálint baba megszületett :lol:

Júniusban Olivér 5 éves lett!
Zsófi pedig 1 éves!
Kép

Júliusban 1 éves lett Milán, Dorka és Niki! :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

Augusztusban Hannus 1 éves lett!
Kép

Szeptemberben Krisz és Dorcsi lett 1 éves!
Kép
Kép

Októberben Matyi 1 éves lett Levi pedig 4 éves!
Kép

Novemberben Réka, Nati és Írisz 1 éves lett!
Kép
Kép
Kép

Decemberben Emma és Lotti 1 éves lett!
Milu 2 éves és Lili 5 éves!
Kép
Kép
Kép

Ezer bocsánat ha valakit kihagytam, rájöttem hogy nem is olyan egyszerű mindenkit nyomon követni
:oops:

KépKép
winchi

Winchi:Tök jó ez az összesítés :D Köszönjük szépen :D :D :D :D :D :D :D

Semmi jó müsor nem megy a tv-be :cry: töltöttem le filmet majd azt nézzük Apával Hannus alszik.
Mi meg mint a nyugdíjasok szilveszterezünk :oops:
Vendég

Winchi! De jó!!!!!! Látom, volt egy kis időd! :D

Szösz

KépKép
szosz

Kép

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Én vagyok az első? :lol:

Winchi, fantasztikus vagy!!! Csúcs ez az összeállítás!!! :D :D

Milyen volt az éjszakátok? És a piciké? Hát lehet, hogy nagyon antiszociális vagyok, de engem marhára zavart a rengeteg tüzijáték, hangra ez sokkal rosszabb, mint a petárda. 1-2 az is volt, azokat alig lehetett hallani. Azt hiszem, életemben nem örültem annyira a zuhogó esőnek, mint ma éjfél után, akkor végre abbahagyták. Némelyiknél még az ablak is beleremegett. Ahhoz képest, hogy állítólag szegények az emberek, minimum 3x annyian durrogtattak, mint tavaly. :evil:
Szerencsére Lexi így is végigaludta az éjszakát. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jó reggelt mindenkinek!

Kívánom Nektek, hogy ez az esztendő mindenkinek csupa jó dolgot hozzon és csak apró mindennapi bosszankodásokat, nagy bajok elkerüljenek Titeket!

Visszaolvasgattam és külön örülök a sok-sok karácsonyi képnek, egytől -egyig minden gyerkőc, minden anyuka nagyon szép!!És látom mindenhol sok ajándékot kaptak, nagy örömmel bontogattak!
Az is nagyon tetszett ,ohgy ünneplőben voltak, a mi családunkban ez nem volt szokás, gyermekként sose figyeltek ilyesmikre anyuék.Ez nekem nagyon tetszik.

Mi kettesben(illetve hármasban..) voltunk itthon, pihengetős, tévénézős(megvan a kölcsöntv!!!),nyugis szilvesztert tartottnuk..
engem is zavart a délután kezdődő sok durrogtatás, szegény kutyánk teljesen ki volt készülve,11 óra körül már kimerülten lerogyott, a hangját se hallottuk, többször kiment a férjem megnézni, hogy egyáltalán megvan-e még...aztán ,ami éjfélkor volt..ebben a szűk kis utcában az úttesten a ház előtt..még a babám is majd kiszakította a pocakom.. :(
De az uram olyan édes volt, képzeljétek egész délután folyamatosan szerelmet vallott, hát nem tudom mi volt vele, mert amúgy is ölelgetős-puszilgatós, de most már zavarban voltam... :oops: :lol: meg a pocimhoz is beszélt, meg puszilgatta..jaj, imádom ám!!!!

Nehezen mennek a napok..pedig azt hiszem én vagyok a világon a leghálásabb minden eltelt unalmas napért...lenne már legalább február..

Néhány képet csináltunk karácsonykor, azt teszek én is.

puszi

KépKépKép
tünci28

Jó reggelt!

nagyon ráértem tegnap :lol:

Mi olyan fél 11 körül elaludtunk, úgysem koccintottunk volna éjfélkor. Ha akkor pezsgőt ittam volna szétmarta volna a gyomrom a sav, sajnos a terhesség óta valami nem stimmel ha savasat eszek-iszok este.

Mi negyed 1kor fent voltunk Matyi felsírt, nem tudjuk hogy a durrogtatástól, a zuhogó esőtől vagy a fogától. Vagy mind a 3 miatt :roll:
Utána is még jó párszor felsírt, meg dumált, csak már nem tudom melyik foga jön...

A tévé műsor meg kritikán aluli volt :evil: A királyi tévén néztük egy kicsit a humorbajnokságot vagy mi volt a neve.

KépKép
winchi

jó reggelt és boldog új évet kívánok!

nekünk hányósra sikeredett a szilveszter. meg ügyeletre is mentünk.
de ma reggel úgy látszik jól van Zsófi. de tegnap este nagyon ramatyul volt.
10körül aludt el, de ringatni kellett.

mi letöltöttünk egy filemet. nincs kettő négy nélkül.
a férjem a nagy durranást akarta volna nézni, de én azt nagyon utálom.

éjfélkor nem koccintottunk, mert nem szeretjük a peszgőt. csak úgy szimplán kívántunk buékot.
Vendég

Jó reggelt!
Itt Szegeden volt központi tüzijáték is, nagyon szép volt, csak az erkélyről éjfél után nem lehetett tudni, melyiket is nézd, mert néhány magánházból, étteremből különbeket lőttek fel. Szinte az egész város villódzott.
Az estét végigröhögtük, de már olyan szinten, hogy megfájdult a hasam, pedig csak beszélgetős buli volt, de a társaság hozta magát.
Kettőkor haza sétáltuk azt az 50 métert és mire hazaértünk, bőrig áztunk.
Most beteszem a kaját sülni, aztán megnézem a bécsi újévikoncertet, az mindig olyan szép és ünnepi.

Betti
Kép
betti0412

Winchi,azt majd elfelejtettem mondani,hogy a macskás képtől majdnem betojtam!!! :lol: na.vmi ilyesmire számíthatunk mi is.... :lol:

Gégéé,tudsz vmit Naspiról?jól vannak?

Any,tesód szenved még a csípőfájástól?én már nagyon..néha annyira elképesztő fájdalom,hogy alig bírok éjjel átfordulni...
Zsófinak gyógymanók menjenek!!!!

volt néhány vendégem,mindenki kedsen közli,hogy ahhoz képest,hogy milyen sokat híztam,alig van hasam..most persze beképzelemhogy nem nő a baba... :( idézem:szinte csak háj van a pocidon...
szakértsétek meg légyszi!23 hét 5 napos pocak,+ 8 kilo.

Kép

ez meg a 19 hét 4 napos volt...
Kép

és két karácsonyos...
Kép Kép

KépKépKép
tünci28

Tüncikém szerintem egész helyes a pocid.
Magas csaj vagy,nem is lesz nagya hasad.
Pár magas ismerősömnek szinte fele akkora volt a pocijuk,mintn nekem.Tegnapi buliban is ott volt volt egy terhes nőci szinte egy napra vagyunk kiirva és legalább 10cm-rel kisebb pocija van,mint nekem aki 162cm,ő pedig min.17o-173cm.
Persze,hogy fejlődik a baba.Ne képzelj be magadnak kérlek minden rosszat!!!

Kép
Kép
szintus

Sziasztok Lányok!

Tünci:A kilókkal nem szabad foglalkozni van aki sokat hizik van aki keveset,az augusztusi topika van egy anyuka aki 25 kilót hizott(pedig amúgy vékony)és kb rá fél évre lement róla az összes.
Nagyon csini kismami vagy :D :D :D :D és a baba is biztos rendesen hizik,ne izgulj.
Nagyon kedves vendégeid voltak :evil: méghogy háj :evil:
Gondolom ezt olyan mondta aki egy dekát se hizott terhesség alatt.
Szép a karácsonyfátok és az angyalka is :D

Betti:Örülök hogy jól tellt a szilveszter :D itt veszprémbe is van ilyenkor tüzijáték de mi nem látjuk tölünk.

Anyany:Gyógypuszik mennek Zsófinak,jaj szegényem :(

Winchi:Hannus 11-kor kelt fel úgyhogy már éjfélig nem is vittem vissza emlékszem tavaly is felkelt éjfélkor :D

Tünci Betti:lehet hogy a pasiknál is ilyenkor lezajlik valami"terhsség" féle hogy szerelmet vallanak meg ilyenek :lol:

Beze:Itt is sok pici tüzijáték volt elég hangos.De jó hogy Lexi ügyesen átalussza az éjszakát :D

Mindenkinek mégegyszer nagyon-nagyon boldog új évet kívánunk sok-sok örömet nevetést játékot és egészséget.

A két kismaminak pedig kitartást boldog NYUGODT babavárást és könnyű szülést ha eljön az ideje.
Bezének pedig pocaklakót kívánunk az új évre :D :D :D :D :D
Vendég

Szia Szinti!

Neked is Hanna babád lesz? :D Gratulálok hozzá :D
Vendég

Zsófinak jobbulást!!!

Tüncikém csókoltatom aki ilyet mond neked, hogy csak háj van a pocidon :twisted:
Szerintem igenis szépen formálódik a pocakod és ami feljött rád az erőteljesen köszönhető a stabil fekvésnek és ez ellen nem tudsz tenni, mert ezerszer fontosabb, hogy kismuci jól érzi magát mint az, hogy pár kilóval több lesz rajtad. Amilyen sportos csajszi vagy a nyáron már bikiniben tologatod a babakocsit! :lol: :wink:
Szóval no para :lol:

KépKép
winchi

Először is mégegyszer BUÉK!

Mi este 6-kor átmentünk a barátokhoz (szomszéd utcába), és 10-ig ott voltunk, Dorkát is vittük. Nagyon jól elszórakozott. Vannak hörcsögeik, meg egy degu mókus, na ezek nagyon tetszettek neki, ki akarta őket operálni a terráriumból. Aztán meg táncolt, és egy boros balonnal rohangált. Jól bírta. Délután sokat aludt, így nem is volt álmos. Persze fürcsi utána azonnal beájult, de az éjszaka nagyon sokszor felkelt.
Mi 1-ig voltunk fennt apával, éjfélkor koccintottunk, én még egy fél pohár pezsit sem tudtam meginni.... aztán meg ő is szerelmet vallott, és ....... :oops: (a fantáziátokra bízom).
Nekünk így telt a szilveszter.

tünci: Köszönjük a képeket. Csini kismama vagy nagyon,
nem tudom, hova tetted azt a 8 kilót!!!!??? Igenis nődögél a pocakod. A babuci is nő, úgyhogy ne tessék ilyeneken idegeskedni. Van akinek nagyobb a hasa, van akinek kisebb. Az enyém óriási volt, de van aki úgymondják farban hordja a gyereket, vagyis jobban beékelődik a medencéjébe, és nem domborodik ki annyira a poci. Szerintem ez nem baj. Sőt, én már a végén fel tudtam volna kötni a hasam olyan nehéz volt cipelni :)
Nagyon kis édes a férjecskéd, hogy így körbeudvarol, de ez kell is nekünk nőknek, igaz?

winchi: nagyon jó ez az összeállítás. Ügyes vagy. Tök jó volt olvasni, hogy mennyi minden is történt itt a topikban egy év alatt. :)

lara: Pontosan mit vizsgálnak Hannuson? És hogyan? Az tudom, hogy a járásával kapcsolatban, de tudtok már részleteket, és hogy mikor mentek?
Jövő héten megyek dokibácsinkhoz. Voltam kari előtt is, de a labor eredményeim csak jöv. hétre lesznek kész. Hogy tetszett az új rendelő, szerintem csúcsszuper!

betti: örülök, hogy jól telt az ünnep, jó az ilyen társaság, ahol van humor, jókedv és kacagás. Azért remélem annyira nem áztál meg....
Mi is lencsét eszünk ma. Lencsesalátát, meg disznóból sültet, az nem kaparja el a szerencsénket. :)

beze: gratulálok Lexikének. Nagyon ügyes. Nálunk is úgy volt, mikor apa kiabált, hogy megy a gyerek, akkor megállt, és körülnézett, hogy most mi is van..... :)

anyany: Zsófikának jobbulást. Szegénykém, mitől hányt? Remélem nem komoly a baj.

rhkrisztina: hogy sikerült a karaoke party???

KépKép
ancsi_pancsi

Egy tegnapi kép, csak hogy az én nagy fejemet is lássátok! :)

Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Tünci, szeretem az ilyen emberkéket, akik ilyen aranyosan be tudnak szólni. Szerintem sem látszik a 8 kiló sehol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betti0412 2010.01.19 09:51-kor.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?