Új privát üzeneted érkezett!

Emma,

onnan, hogy a Sinlac szentjánoskenyér-mag és rizs alapú pép :lol: :lol: Bár én nem ismerem, de olvastam a linkben :lol: :lol:
Vendég

Szóval sorrendben visszafelé:

Ani, sírj csak nyugodtan én 6 éve sírok minden egyes ünnepen!

Dius, örülök, hogy jöttél és hogy jól vagytok. Ani csak a véleményét írta le, ne vedd kioktatásnak! Egyébként én is korainak tartom a tejpépet, de ez a Te ügyed. Nagy általánosságban azt mondják, hogy 6 hónapos korig csak anyatejet kapjon a baba, ezért nem írják rá a dobozra, hogy a 4 hónapos kor az tápszeres babáknál ajánlott. Hiszen - és remélem ezzel nem sértek meg senkit! - ha rendesen szopizik a baba, akkor miért tömném tápszerrel dúsított tejpéppel, ráadásul nem is olcsó!
Én 5 hónapos korától kezdtem a hozzátáplálást kizárólag gyümölccsel és főzelékkel.

Emma, kis drágádnak jobbulást!!!! Ha esetleg tudok segíteni a fogalmazásban priviben beszélhetünk.

Majd folyt. köv, de most megyek, mert a fiam nemsokára indul Erdélybe.
Vendég

tenyleg, rizs is van benne :wink: es receptre olcsobb...

Tuntun, vegre elokerultel :D Na majd meselj....

yuyu79

Na most az hogy Barnusnak adok tejpépet, az nem azt jelenti hogy minden nap azt kap 4óránként. Nem is kap minden nap és ha kap max 1 nap egyszer és a többi tejcsi... de valamiért éreztem hogy veletek nem kell erről beszélnem, ezért nem is írtam eddig. Mivel ismerem a nézeteiteket, és nekem semmi baj azzal ha ti így gondoljátok meg a véleményeitekkel sem, csak ha pl. Valamelyikőtök azt írja hogy ő csak egy példa: Banánt adna gyerekének 5,5 hónaposan, akkor én nem írnám azt neki hogy " de én nem így tenném, meg nem azzal tömném a gyereket meg különben is minek mert én nem is így csináltam" szóval értitek...

Csak elmondtam... mindegy én nem akartam veszekedni. De remélem nem bántok meg azzal senkit ha nekem ez rosszul esik hogy más elbizonytalanít abban amit teszek... és azt hiszem hogy ártok neki holott sose ártanék neki... de remélem senki nem fog semmit félre érteni, nem akartam veszekedni. Remélem a témára pontot tudunk tenni, és majd mással megbeszélem ezeket...

Kép
dius87

Igazad van Dius, végül is lehet mindenre bólogatni, de ez itt eddig sem volt szokás (hiszen ismered is a nézeteinket!)
Mindenki csak azt tudja leírni, amit már megtapasztalt, illetve átélt az 1 v. 2 gyerekével!
Veszekedésről szó sincs, de úgy érzem, hogy bármit írhattunk volna, Te akkor is belekötsz. Egyébként csak megsúgom Neked, abban lehet elbizonytalanodni amiben nem vagyok sziklaszilárdan biztos!

További szép napot Neked!!!!!
Vendég

Az elbizonytalanítani csak azt tudott volna akinek megfogadom a tanácsait és bízom az illetőben...

Tudjátok bírom ezt hogy beszóltok aztán "további szép napot!".

Ennyit erről. Azt hiszem nekem itt már semmi keresni valóm. Sziasztok!

Kép
dius87

:shock: :shock: :shock:
fél kézzel ennyit bírok. többit később, de dius, nem éértelek... :?: pontosabban: nem ismerek rád. :? :cry:

been

Szal.
Tuntun, örülök, h itt vagy végre, merre jártál? Ricsike megy Erdélybe? Jaaaj, de jó lesz neki! Én is szeretnék elmenni egyszer, gyönyörűszép tájak vannak arra. Miért megy? (Bocs, ha már írtad, rossz a memóriám...)
Jah, közben láttam, Yuyu, honnan rémlett nekem a rizs... :lol: Na, de mondom, h nem vagyok százas. :mrgreen:
Dius, neked: a kutya nem akart bántani, de, ha már úgy írsz le valamit, hogy tudod, h úgysem értünk egyet vele, akkor akár tudat alatt készülhetsz arra, hogy "támadni" (ellenvéleményt mondani) fogunk, és érezheted negatívnak, ami egyáltalán nem is az - pl Ani hozzászólása. A banánt (ill más gyümölcsöt) és a tejpépet meg azért ne vedd egy kalap alá, hisz mindenhol azt szajkózzák, h tejet minél később adjunk a gyerekeknek. Én elhiszem, h nem elég Barnusnak az anyatej, hisz tényleg nagy baba, de egy olyan 5 hós gyereknek, akinek korábban már volt tejjel kapcsolatos problémája (ne haragudj, ha nem jól mondom, nem jól emlékszem, de mintha mondták volna már korábban neked is, hogy mellőzd a tejivást, míg szoptatsz, de tényleg ne haragudj, ha rosszul mondom), szóval, annak a babának aztán tényleg nem ajánlatos a tejpép. Vannak más megoldások is, lásd Sinlac, meg hipoallergén mifenék, igaz, receptkötelesek jórészt, de ennyit sztem megér.
Sajnálom, hogy megharagudtál, Tuntunnal egyébként egyetértek, ez tényleg nem a bólogatójánosok fóruma :mrgreen:- hálistennek, ezért is sajálom, h Dadomi elhavazódott és mostanában nem látjuk :wink: -, és biza megmondjuk egymásnak, ha nem feltétlenül értünk egyet azzal, amit tesz. Aztán vagy megfogadjuk egymás tanácsát, vagy nem. De ezért így megharagudni, és kilépni... Hát, sajnálnám, ha nem jönnél többet. :cry:

been

Tuntun, igen, kellene a segítséged (illetve bármelyikőtöknek, aki úgy érzi), akár priviben, a levélírással kapcsolatban, én ugyanis a megszólításig sem bírok eljutni... :roll: :oops: Hihetetlenül nehéz, nem gondoltam volna. :cry: :cry: Most mit írjak: Kedves Asszonyom? Kedves E... néni? Hihetetlen, fogalmam sincs... Pedig nem volt ilyen gondom sose. Bár, ilyen témájú levelet se kellett még írnom... :cry: :cry:

been

Dius itt senki sem akar téged megbántani, szívesen látunk és hiányolni is szoktunk. Mi csak segíteni szeretnénk neked. Én annak idején örültem volna, hogy ha ilyen csapat segít Evelinnél. Sajnos nagyon sok hibát követtem el akkor és olyanokra hallgattam akik még a régi idők szerint nevelték a babáikat. Tudom, hogy mi is anno felnőttünk tejen stb-n, de azt sajnos senki nem nézi, hogy akkor bizony nem is voltunk még ennyire elkényelmesedve és nem is volt annyi mű kaja. Ha bőven van tejed akkor add csak Barnusnak. Hiszen az a legolcsóbb és a legjobb is szépséges babádnak. De ez tényleg csak segítség szintjén mondom, nem pedig kioktatásként. És tényleg nem akar itt senki megbántani. Úgy hogy el ne tűnj és írjad csak nyugodtan ezeket a dolgokat is.

Anyáknapja nálunk múlthéten csütörtökön volt. Evelin csoportja németes, ezért németül mondtak el egy történetet valamilyen 3 lepkéről. Sajna nem igazán értettem, de a lányom olyan szépen tisztán mondta a szövegét (ő volt az egyik lepke). Réka szombaton lázasodott be, másnap már nem volt lázas, csak köhögött, elég csúnyán, ezért itthon maradt. Tegnap Evelin is lebetegedett, most mind a kettő itthon van. Anyósom vigyáz rájuk. Én ezen a héten reggel 6-ra járok dolgozni, hogy hamarabb hazaérjek. Hát ezek a reggeli fél ötös kelések már eléggé kifárasztanak.

Dadomi mi újság? Bölcsi hogy megy? Moni gyere gyakrabban, beszámolót kérünk ám. Meg persze képeket is.

Évi nagyon sajnálom apósodat. Nekem anyu nálunk az ITO-ban halt meg. Hát egy darabig nem is mentem be, utána pedig mindig azt néztem, hogy melyik ágyon is feküdt. Szóval tényleg csak az idő ami tud segíteni, enyhíteni a fájdalmat.
A párom nagynénjének az egyik kislánya halt meg 9 évesen és az ikertestvére még egy darabig úgy beszélt róla, mintha még mindig élne. Most már a lány 12 éves, de még mindig nem beszél róla.

Dius Bencus merre? Nagyon eltüntél. Minden rendben?
Vendég

Szijja, Rékababa! Nagyon ügyes a lánykád, németül, asztaaa!!! Tök jó, hogy ilyen csoportba jár! :D
Jobbulást lánykáidnak!

been

na,lányok,komolyan mondom,nekem kellene elmennem innen. De most tényleg. Más mindenki leírhatja a véleményét,de ha én leírom,abból ez lesz,lásd a másikban is. Annyira nem szeretem az ilyent,hogy azt el sem tudom mondani. 100%-ig igaza van tuntunnak,ha én valamiben teljesen biztos vagyok,akkor mondhatja nekem bárki,hogy azt ő nem úgy csinálná,nagyívben tojnám le,nem tudna megingatni,és kész. De én itt be is fejezem a dolgot,semmi kedvem ezen idegeskedni,meg okolni magam,hogy megbántottam valakit,akit nem is akartam,stb...
Témát befejeztem. Ha Dius ezen így megsértődtél,akkor óva intek bárkit attól,hogy neked bármit is mondjon. Nem akartalak megbántani,én is mindig meghallgattam mások véleményét,és vagy megfogadtam,vagy nem,de akkor is meghallgattam,és nem haragudtam meg,nem durcáskodtam,nem fenyegetőztem. Az meg,hogy Barnus hány kiló,tök mindegy,nem csak azon múlik,hogy mennyire fejlett.

NNa,tényleg hanyagolom a témát,sajnálom,ha dius többet nem jön,de valahogy úgy érzem,hogy volt itt valami alapdolog,ami miatt eleve ideges volt,mert sztem ezen nem lehet ennyire felidegesítenie magát. Vagy ennyire durván beszóltam volna???

Na,az anyák napja gyönyörű volt,ahhoz képest,hogy még csak kicsoportosok,nagyon ügyik. Ja,és nem is meséltem:mielött indultunk volna,Kristóf evett kicsit,és ahogy beleharapott a kajába,elkezdett vérezni a másik mozgó foga,és ki kellett húzni :roll:
Vendég

Ani, ha te elmész, én visszahozlak! :!: :!: :!: :P :D Ezt vedd fenyegetésnek. :lol: Nem mész te innen sehovase, irgumburgum! A stílusoddal meg semmi gáz, hidd el nekem. Ha előbb jövök, mint te, én is ezt írtam volna.
Gratula a másik kipottyant foghoz, várjuk a képeket ááám! Nagyon ügyesek lehettek kis manók!

been

Emma,dehogy megyek. Rohadtul hiányoznátok. Amennyi mindenen átsegítettetek már engem,és segítettük egymást,megpusztulnék nélkületek!!!!
Vendég

Nyah, akkójóvan. :lol: (Én is csak 1 hónapig bírtam anno köbö nélkületek... ) :P Azért ez sokat jelent.

been

Sziasztok,

megjöttünk, felraktuk Ricsikét a buszra, bőgtem rendesen. Már kb. 10 perc múlva hívott, hogy nagyon hiányzok neki! Lányok ebbe bele lehet pusztulni.

Most a kicsit megetetem, lefektetem és jövök.
Vendég

Nemá, Tuntun, én is mindjárt bőgök... :cry: Mennyi időre megy a drága? Nyugi, majd gyere, oszt mi tartjuk benned a lelket, h gyorsabban teljen az idő... :wink: :D

been

En is erre gondoltam, hogy szerintem biztos valami miatt eleve ideges volt Dius, es ezert vette ennyire a lelkere... Remelem azert majd o is visszajon meg :roll:

yuyu79

Sziasztok csajok!

Dius nemáááá.
Tudod,hogy senki nem akar rosszat ,mindíg mindenről bezsélünk.
ÉSS próbálunk a tapasztalatok alapján tanácsot adni.
Ani nem úgy gondolta ,hidd el ismerem.
Naa ne csináld!!!!!!!!!

Tuntun: :cry: :cry: :cry: gondoltam,hogy sok dolgod van ezért nem is hívtlak.Mi majd tartjuk benned a leket!

Been:köszi,remélem ,holnap már javulásról számolhatok be.
Anyáknapja,hát.........a berni már sulis,de még mindíg könnyezem :oops: A mi anyáknapi műsorunk hétfőn lesz.

tejpépek:Zsombi HA-s tejpépet kapott-receptre kaphatót.
Sinlakot nem ette meg.Így én a Hipp-nek a natúr rizspépjét használatm és hsználom ma is sűrítésre.
Egyébként Nutrilon Ar-es(ebben van a szentjános sűtítésre refluxos babáknak)tápit ettünk.A sima táp nem volt elég sűrű-amit most kap etse-ezért sűrítem.
De laktatóbbá teszem ezzel a barack bébi desszertet is.
Sajnos csak a Müller ben kapható és jól nézzétek meg ,mert van natúr gabona pehely is.Apa a múltkor nem jól nézte meg :evil:

Ani:mi 8.30 és 9 között megyünk a fül-orr-gégére.Aztán a tizsa cipő boltba ,mert szandit kéne Zsombinak,ezt a specko sarokdöntött szandit szeretném megvenni neki.

Rékababa:köszi ,hogy megosztottad velem............lekisimi.
Na felsírt a fiam megyek.
Jóéjszakát puszi mindenkinek!
berni611

Évi akkor valószinű találkozunk,8.30-ra van időpontunk.
Kristóf is Ha-s tápit kapott,Eliza meg a sinlacot falta,arról itt hallottam először,de már meg nem mondom,ki ajánlotta.
Most megyek,kis fogatlanom fáradt,Eliza még pörög ezerrel... :twisted:
Vendég

Ha holnap nem jonnek, akkor elkoszonok 1 hetre, megyunk udulni, irtam mar? Egy het Balatonfured, szuleimmel, tesoimmal... :D Vigyazzatok Magatokra addig is! :wink:

yuyu79

Ja, Enikom remelem lassan rendbejon, de ma estere megint felment a laza 38,5 re :( Hutofurdo, kup megvolt, mar alszik :roll:

yuyu79

Na itt vagyok ismét.

Ricsikééknek ez jutalomút az eddigi eredményükért, meg persze ott is bemutatják a darabjukat. Már hívott azóta is, 2 óránként fognak megállni pihenni, de szerintem a köv. megálláskor a gyerekek fele már aludni fog. Szegények kb. 10 óra az út. Vasárnap este jönnek haza.
Nagyenyedre mennek és ott a kollégiumban fognak megszállni, meg mennek Toroczkóra is a várhoz.
Fényképező van nála, remélem sok képet fog csinálni.
Azt mondta még mielőtt felszállt a buszra, hogy ne búslakodjak hamar elszáll ez a 4 nap. :cry: :cry:
A kis barátjának ment a nagymamája is velük, mondta, hogy Ő vigyázz mind a két fiúra, úgyhogy egy kicsit nyugodtabban jöttem el, de csak egy kicsit.
Vendég

Nyugi, minden rendben lesz, es legkozelebb mar biztos Neked is konnyebb lesz :roll: :wink:

yuyu79

Julcsi,

én mindig lelkibeteg vagyok ha elmegy. 5 éves kora óta táborozik, de még nem tudtam hozzászokni......
Nyáron is olyan sok helyre fog menni, annyira várja már.

Enikőnek jobbulást!!!! Szegénykém a foga miatt biztos fogékonyabb most minden bacira. :(
Érezzétek nagyon jól magatokat Füreden. Hiányozni fogtok, várjuk az élménybeszámolót, na meg persze a képeket.
Állítólag jövő héten nagyon jó idő lesz.
Vendég

Na most velem lesz tele az oldal, bocsi:

Évi, mégegyszer részvétem Nektek!
Érdekes Berni reakciója, nálunk ez pont fordítva játszódott le. Ricsike elkezdett a halállal foglalkozni, szinte minden második szava az volt. Pl.:ha Ő most leesik a mászókáról akkor meg fog halni a kórházban, meg Ő mikor fog meghalni, meg ilyenek. Úgyhogy megbeszéltem a húgommal, hogy halottak napján nem megyünk ki a temetőbe az apukánkhoz, mert nagyon féltettem a gyereket. Aztán amikor meghalt a dédi, akkor nem tudtunk elmenni a temetésére, mert pont akkor nyaraltunk és csak később mondtam el Ricsikének, viszont azt már máshogy fogadta. Mondta, hogy ha a dédi ismerné Eriket akkor biztosan szeretné, meg sajnálta, hogy már nem tud neki ajándékot venni.
Zsombinak jobbulást, remélhetőleg már véget ér ez a betegeskedős időszak.

Emma, kis Árminodnak is jobbulást!

Banoed, Tomi hogy van? Múlnak a pöttyei?

Szegény kis manócskák, gyógyuljanak meg gyorsan!
Vendég

Josi, hogy vagytok?

Julcsi, nagyon jók a képek! A fintorgós különösen :lol:

Emma, igazad van a szemészettel kapcsolatban, mert a tompalátás - ami nekem van -, pont a kancsalságból adódik sajnos. Inkább vidd fölöslegesen, minthogy később gond legyen.

Dadomi, jól vagytok? Hogy érzi magát a kis szépséged a bölcsiben?

Kocsi ügy: a férjem még a múlthéten is észrevette, hogy nincs meg egy-két dolog. :evil: :evil:
Szegénykém teljesen odavolt, de úgy néz ki, mostanra egy kicsit megnyugodott.
Többek között ezért is tűntem el, mert lementünk anyósomékhoz 4 napra annyira tele volt a hótörpje.

Képzeljétek vasárnap lesz a 21. évfordulónk! :lol: :lol: Majd jövő héten elkéredzkedünk apósomtól, mert szeretnénk elmenni moziba az új Tom Hanks filmet megnézni, meg utána vacsizni.
Vendég

És még egy utolsó és ígérem mára eldugulok:

Rékababa, kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel
kívánok Neked nagyon boldog névnapot!!!!!

Kép
Vendég

Nálunk kedden volt az anyáknapi műsor, természetesen azon is könnyeztem. Aranyosak voltak, és Ők is mondtak egy kis angol köszöntőt :lol: :lol:

Na mára elköszönök, Mindenkinek jó éjszakát!!!!

Ígérem nem fogok ilyen hosszú időre eltűnni, mert hát a függőségem..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok mi van itt???? :shock:

Háááát, ha első indulatból írtam volna, asszem elég durva lett volna... így inkább kicsit hagytam "pihenni" az indulataimat.
Először is, Cseriani ha el mersz tűnni, akkor elmegyek érted ide a szomszéd faluba és kirángatlak onnan!!!!!! :lol: :lol:

Dius! A te reagálásodon viszont nagyon kiakadtam! Ani hsz-e egyáltalán nem volt kioktató sem számonkérő sem sértő! Sőt, ő csupa olyan dolgot írt le, ami teljesen helyénvaló, amit úgymond a "nagykönyvekben" is megírnak. Szerintem nem bántott téged itt még senki, sőt próbáltunk neked tanácsokat adni, ha baj volt mi is aggódtunk veled együtt, az örömödben mi is örültünk.
Többször írtad, hogy gond volt Barnussal, amikor te tejet fogyasztottál (értem itt főként az ekcémáját), ekkor is próbáltunk neked tanácsot adni, én mivel érintett vagyok a témában (sajnos), nem csak a hallott/olvasott dolgok alapján, hanem saját tapasztalatból is. Én ha jól emlékszem még írtam is neked, hogy kerüld Barnusnál 1 éves koráig a tejes dolgokat, nehogy allergiás legyen rá a tünetei alapján. Én mindent megtettem, mikor Dominiknál azt mondták, hogy egy éves koráig semmiféle tejes dolgot nem kaphat, mivel a befulladása miatt tejallergiára veszélyeztetett. Betartottam mindent, mégis érzékeny a tejre. Azt is írtam neked, hogy ha tápszer kéne Barnusnak mindenképpen HA-s tápszert írass a dokival. Most ne vedd kioktatásnak, de nem azért írtam neked akkor ezeket, mert nem volt jobb szórakozásom. Csupán segíteni szerettem volna neked, hogy megelőzzetek egy esetleges ételallergiát. Mert hidd el nem olyan egyszerű dolog ám ez, főleg nem egy kétéves gyereknél! Annyi minden finom étel van a tejpépen kívül, amit egy ekkora gyerek ehet, nekik még ebben a korban nem a változatosság a lényeg, sőt a megszokott dolgokra (ízekre is!) sokkal nagyobb szükségük van még, hisz ez jelenti a biztonságot számukra. Zöldségeket, gyümölcsöket olyan változatosan el lehet egyébként készíteni, ha már több félét kipróbáltatok. Most még nem a ti ízvilágotok kell Barnusnak.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor beszélj a háziorvosotokkal, mondd el neki a korábbi tejjel kapcsolatos problémákat, és kérd ki a véleményét. Ha mindenképp ragaszkodsz a tejpéphez írass Barnusnak hippoallergén tejpépet, nagyon finom az is (és nem ragad bele a tányérba ha nem mosogatod el azonnal! :lol: ). De a Sinlac pépet én is csak ajánlani tudom (Ani! én ajánlgattam itt nektek!), az teljesen allergénmentes, laktató, tápláló, finom. Ráadásul bármit keverhetsz hozzá, még sütit is süthetsz belőle. Gyümölccsel, zöldséggel elkészítve is nagyon jó!
És kérlek ne háborogj azon, ha valaki tanácsot (nem mellesleg nagyon jó tanácsot) ad!

Cseriani! Te meg ne aggódj, nincs veled semmi gond. A másik fórumos balhé szerintem nem téged minősített! És most nem írok mást, mert ha leírnám, amiket gondolok, akkor aztán tényleg sértődés lenne! (nem részedről!!!)

Nálunk kedden volt anyák napi ünnepség az oviban, nagyon ügyesek voltak a gyerekek, majd holnap hozok képeket is, nem ússzátok meg :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Jó reggelt Mindenkinek!

A lelkére kötöttem a fiamnak, hogyha megérkeznek mindenképp hívjon. Hát nem hívott :cry: :cry: Biztos nagyon fáradt volt már, remélem nemsokára telefonál.
Vendég

Reggelt!
Dadomi, szijjaaa!!! Tuuudtam, h jelentkezni fogsz! :lol: :lol: És veletek mi újság?
Tuntun, ne aggódj, biztosan nincs semmi baj, hisz akkor már tudnál róla, nagyon fáradt lehetett Ricsike. Szép kirándulásuk lesz! Szemészet: igen, én is kancsal voltam, 3 éves koromtól vagyok szemüveges, bár kancsal má nem vagyok, viszont félvak igen... :? Kérek majd új időpontot, mert ugye tegnap a betegség miatt nem voltunk. Ármin jól vanb egyébként, szinte kutya baja. :shock: :D
Yuyu, bár már nem olvasod, de jó nyaralást nektek! Remélem, Enikő is mostmár tényleg jobban lesz!
Képeket kérek mindenről és mindenkitől! :D

been

Már hívott a Drágám, de még mindig nem értek oda :shock: :shock: Éppen reggelizett, meg mondja, hogy végiglaludta a buszon az éjszakát. Nagyon nem akartam faggatni, hogy bírja ki a telefonja vasárnapig, mert töltőt nem adtam hozzá.

Emma, örülök, hogy Ármin jól van! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

2 napig nem jövök és miket olvasok, teljesen ledöbbentem. :shock: :shock:

Ani, nem merj eltűnni,nem veled van a baj.
Dius, nem ismerek rád. A többiekkel egyetértve én is csak azt tudom neked írni, hogy Ani csak segíteni szeretett volna neked,és leírta amit Ő jónak lát.
Tuntun,végre előkerültél, már hiányoztál. :D Amúgy meg nyugi, minden rendben lesz Ricsikével. Biztos jól fogja magát érezni.
Yuyu, jó nyaralást és majd kérünk beszámolót és képeket.

Kisbetegeknek mennek a gyógysugik.
dius02

Kedden megvolt a Nst, szép kis görbéim lettek. Mire kész lett az Nst, addigra Bakó doki már elment. De szerencsére a Kun doki aláírta a papíromat, jah és meg is vizsgált,mert elég rendesen keményedett a pocim. De még totál zárt a méhszájam.
Úgyhogy szeretném kihúzni május 18-ig,aznap Bakó doki is ügyeletes,meg Apa is onnantól van szabin.
Nah, meg május 16-án lagzisok vagyunk és szeretnék ott lenni. Ott majd jó tele eszem és jól kitáncolom magam, azt utána megyek szülni. :lol: :lol: :lol:
Amúgy jól vagyok. Napközben elvagyok,de estére elfáradok. A járásom meg olyan mint kacsáké, meg a pingvineké. :lol: :lol:
dius02

Dius, örülök, hogy jól vagy(tok)! Drukkolunk Neked, hogy kitarts 18.-ig. :lol: :lol:
Vendég

Inkább töröltem. Felesleges szerintem az egész...

Kép
dius87

Ani, gratu Kristófnak a fogváltáshoz :lol: Jó hamar kidobálta őket a nagyfiú :lol: :lol:

Nem tudom azt meséltem-e, hogy Erik meg kettesével "növesztette" az első fogait.

Most éppen Ricsi playmobiljait szedi szét, nem tudom mit fog hozzá szólni a bátyja.

Képzeljétek el egy új szokást vett fel. Ha valamit nem szeretne megcsinálni, vagy nem akar lefeküdni, akkor el kezd hangosan szipogni. Olyan aranyos! :lol:
Vendég

Tuntun! Most már biztos odaértek Ricsikéék! Telefontöltőt meg csak tud adni neki valaki :wink: Erik is egyre rafkósabb lesz ám! :lol:

Dominak tetszik a bölcsi, az első két nap nem volt semmi gond, már második nap eljöhettem egy fél órára. Lelkesen mesél a bölcsiről itthon. Viszont ma reggel mikor vittem (ja ma nem dolizok, azért vagyok itt :D ) nagyon lelkesen ment egész a kapuig. Ott pedig közölte velem, hogy "Anya nem megy dodozni, én is dodozni" És bizony volt sírás :cry: A szívem szakad meg érte, az az egy tartja bennem az erőt, hogy Dani is ugyanígy kezdte az ovit, és ma meg már imádja, sőt hétvégén alig várja, hogy megint hétfő legyen :)

Dius-Bence! Én Domival ilyenkor már babáztam, sőt már fel kellett kelnem a műtét után :wink: Na jó, most már akkor drukkolok, hogy a lagziban még ott lehess, de akkor addig pihizz sokat!!!

Bemászok az asztal alá megkeresem a fényképező kábeljét, és ha megtalálom, akkor feltöltöm az anyáknapi képeket. Ha sokáig nem jönnék, akkor betekeredtem a kábeldzsungelbe itt az asztal alatt :lol: :lol:

dadomi

Hahó.
Dius, komolyan mondom, má kezdtem ám aggódni értetek! Gondoltam, küldök sms-t, h mizu, aztán eszembe jutott, hogy én nem tudom a te mobilodat... :D De örülök, hogy minden okés, ám, ha rám hallgatsz, vegyél vissza kicsit a tempóból, ha 18-ig ki akarod bírni... :lol: :lol: :lol: Jól van, vicc volt ám, szal pihenj amennyit csak tudsz, ezt akartam mondani. :wink: Jujjj, nagyon izgalmaaasss!!! Höhh, még a végén a menyasszonytánc után szaladtok majd a kórházba. :D Ki lesz a következő kismami, akiért drukkolni kell? :roll: :D Azt elfelejtettem, illetve nem tudom kiszámolni, mer szőke vagyok, h hányadikára is vagy kiírva?
Tuntun, aggódó anyuci mindenre gondol, csak arra nem, hogy még nem értek oda... :lol: :lol: Arany szíve, végig aludt, ez jó, a legnehezebb részén túl van akkor! Éjjel nem lehet túl kellemes ébren utazni. Erik, drága pofa... :lol:
Majd még gyövök.

been

Kábel megvan! :lol: :lol: Mindjárt jönnek a képek :D

dadomi

Dadomi... :lol: :lol: Keressed, csak keressed!
Drága kis Domi, a szívem szakad meg, hülye bőgős vagyok máá... De örülök, hogy megbékélt. És nagyon ügyes, hogy így beszokott már!

been

na, elkéstem :P

been

Szia Dadomi, Emma!

Hát megmondom őszintén azért nem gondoltam, mert tegnap 1/2 7-kor indultak és 522 km. Na most 13 óra alatt nem értek oda, az furcsa nem? De az a lényeg, hogy jól van, aztán vasárnap megtudjuk a miérteket. :lol:
Vendég

Nálunk baromira fúj a szél, nálatok milyen idő van? De legalább a ruháim hamar meg fognak száradni. :)
Vendég

Akkor jöjjenek a képek:

Anyáknapi ünnepség az oviban:

Kép

Kép

Kép

Kép

És két kép, ami szőlőben készült:

Domi a kis autón:

Kép

Dani és a pörkölt evés:

Kép

dadomi

Jaaaj, drága csillagszemű, hogy mondja!!! Nagyon aranyos, ügyes! Mekkora nagy fiú már Dani is... :shock: :D Meg Domi is! :lol: Nagyon szépek, nagyon büszke lehetsz rájuk! :D A pörköltes meg az autós kép haláli... :lol: :lol: :lol: :lol:
Tuntun, há biztos sokszor meg kellett állni pisilni... :lol: :lol: :lol: :lol: Meg biztos rosszak arra az utak nagyon, meg lehet, a határon is várniuk kellett... Amúgy én se gondoltam volna a helyedben, hogy nincsenek még ott. :wink: :D
Dadomi, milyen a melóhely?

been

Tuntun: itt most nem fúj a szél, de fújt eleget, már nem kérjük... :lol: Egész jó idő van, de fülledt, érzem, h ül a tüdőmön... :? De ne panaszkodjak, örüljek, h végre nem kell vastag kabát basszus... :)

been

Emma! Köszi :) A melóhely eddig jó, részletesen majd egyszer ha ráérek leírom priviben :)
Most megyek van még másfél órám, fél 12-kor megyek Domiért, addig meg annyi dolgom van még itthon, azt sem tudom hol kezdjem... :evil:

dadomi

Oké, Dadomi, várom a prividet, mert kíváncsi vagyok ám!
Én is pakolok, mer őskáosz van itthon, reggel még rend volt... :twisted: Ármin meggyógyult, ez annak a jele. :P

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?