Hát nem sokáig volt hűvös, jó estét!
Idevergődtem, apa angolon, én meg félkómában.
Kitten: álomvizsga, ja csütörtökön. Nem vészes, már a 3. lesz, meg most vagyok úgy először (biztos, mert kismama vagyok), hogy nem is om magam. Nagyon jók lettek a képek, alakul a pocid
Fürödtetek is?
Fanna: yoó nagy Nimi! Tömör gyönyör lehet őt is cipelni. Ú, 15 hós oltás... Bence a 10. napon lázasodott be tőle. Mondták, hogy lehet, hogy 10 napig nyűgösebb lehet, lázas lehet vagy bármi rendellenes? Több lehetet ma nem írok
A kettes számú gyermekünk neveinek összesítése: Márton
A Balázs is szép, tetszik is, csak az első gondolattól most már szerintem nem fogunk tágítani.
Virág: ja, ablak...elég ijesztő lehetett. És akkor most cserélitek? Tényleg, fa a keret?
Szamóca: nálunk is csúszik a napi program. Finnország, hm, én is mennék, ha lehetne. Nektek meg azért lesz jó, mert ilyenkor nyáron ki tudtok költözni, hogy ne keljen itt fetrengeni a hőségben. Máté bizonyítványához gratula, a 4-est miért kapta magatartásból? Szerintem ez pedagógusi tirpákság (jómagam is az lennék eredendően és sosem értettem az ilyen hülyéket), ha a gyerek össze jegye 5 és kiváló, akkor miért kell mag.-ból 4-est adni?! Mert 45 percet nem ül vigyázülésben?! Ki az aki tud? Mi felnőttek is nem beszélgetünk a lehető legrövidebb előadás alatt is?!
Jaimee: 32 fok?! ettől már sokkot kapnék. Nálunk ma 27,5 volt, mikor hazaértünk. Ez az esőke meg csak kicsit hűtött a levegőn. Réka hogy bírja? Őnekik (babáknak) azért ez még érthetetlen, csak érzékelik... (Szilbee nálatok is... Fiúk hogy bírják?)
Rami: köszi az áv-ra a szorítást (mindenkinek). Mi meg nem is voltunk nászúton apával
Ditke: Zsófi miért sír annyira a dokinéninél? Volt rossz élménye?
Bbj: nem szülök meg ígérem, kicsit korai lenne, majd november első hetére tervezem... nem húznám ki azért végig
Milyen volt a mozi? Kérünk élménybeszámolót, meg képeket, ha csináltatok!
Katlina: ha esetleg gondolod, láttam már uniós pályázatot.., tudok segíteni, ha szükséged lenne rá... (munkában töltött utolsó 3 évemben csak pályázatokat írtunk és valósítottunk meg) Sajnos nekem az volt a tapasztalatom, hogy a pályázatírós oktatásokon csak a lényeget nem árulják el...(nem konkrétan egy, sok-sok apró).
Szilbee: hogy vannak a fiúk? Reggel amikor mentünk anyámékhoz a teraszajtóban forgolódtál... csak éppen háttal az útnak..., így nem is dudáltam.
Biztosan hallottátok a meggy felvásárlással a balhét... hát Nagykörűben sem teszik oda a létrát a fához 80 Ft-ért, ez még a permetezés árát sem fedezi...
Körkérdés: Ha az éjszakai és a délutáni alvós pelusa is száraz B.-nek, akkor levegyem róla? Valamelyik du. leműtötte magáról a hálózsákban, nem szóltam, hát nem bánom, aludjon úgy. Száraz maradt. Másnap már csak kisgatyában aludt. Éjszakára is mondta, hogy nem kell, hát kipróbáltam, kisgatya... de bepisilt... Pedig egyébként száraz szokott lenni a pelusa. Most nem mertem pelus nélkül lefektetni, pedig mondta, hogy nem kell. Próbálkozzam, nem baj, ha bepisil? Hátha a következő éjszaka már nem, csak épp egy véletlen baleset volt? Ébrenléti/nappali időszakban már szobatiszta.