Új privát üzeneted érkezett!

Anna! Kukacos doki? Miért? Le van tapadva? (Lemaradtam megint.... :oops: bocsi)

Ja igen... ez a moci. Széles a fenék része és még Leventét is elbírja a 17 kilójával és 100-102 centijével.

Hát hallod, Nimi se egy pötty gyerek. 13 killa? Azigen! :D

Egy fél év múlva talán! már én is mozizhatok, de valszeg még később... :roll:
szilbee

Ditke! Gratula Zsófinak a fogacskához!! :D

Szami! Aztaaaaa! Az nem semmi! Megtaníthatná rá a fiamat... Ő sehogy nem akarja fújni. :(
szilbee

Jó estét!

mozizók majd írjátok le nektek hogy tetszett.

Évi:Tök jó,mi is hivatalos nászúton voltunk Korfun,mert az esküvő után 1 hetet voltunk Horvátországban és a korfui nászutat kaptuk mamámtól nászajándékba szóval az volt a hivatalos nászututnk,meg ott tényleg ketten voltunk a horvátoknál meg 21-en.Ti merre voltatok?Mi Benitses mellett.A szálloda,ellátás,kaja és a görögök vendégszeretete tényleg felülmúlhatatlan számomra is,de a szállodánk sajna nagyon messze volt mindentől,még Benitsestől is 3km-re és pocival minden este besétálni...De ezen kívül fantasztikus hét volt.Ja és ott érezte először párom,hogy Gabó rugdos a pocimban.

Na jól elírogatok itt magamban,de olyan jó volt nosztalgiázni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
pné rami81

Hát nem sokáig volt hűvös, jó estét!

Idevergődtem, apa angolon, én meg félkómában.

Kitten: álomvizsga, ja csütörtökön. Nem vészes, már a 3. lesz, meg most vagyok úgy először (biztos, mert kismama vagyok), hogy nem is om magam. Nagyon jók lettek a képek, alakul a pocid :lol: Fürödtetek is?

Fanna: yoó nagy Nimi! Tömör gyönyör lehet őt is cipelni. Ú, 15 hós oltás... Bence a 10. napon lázasodott be tőle. Mondták, hogy lehet, hogy 10 napig nyűgösebb lehet, lázas lehet vagy bármi rendellenes? Több lehetet ma nem írok :oops: A kettes számú gyermekünk neveinek összesítése: Márton :lol: A Balázs is szép, tetszik is, csak az első gondolattól most már szerintem nem fogunk tágítani.

Virág: ja, ablak...elég ijesztő lehetett. És akkor most cserélitek? Tényleg, fa a keret?

Szamóca: nálunk is csúszik a napi program. Finnország, hm, én is mennék, ha lehetne. Nektek meg azért lesz jó, mert ilyenkor nyáron ki tudtok költözni, hogy ne keljen itt fetrengeni a hőségben. Máté bizonyítványához gratula, a 4-est miért kapta magatartásból? Szerintem ez pedagógusi tirpákság (jómagam is az lennék eredendően és sosem értettem az ilyen hülyéket), ha a gyerek össze jegye 5 és kiváló, akkor miért kell mag.-ból 4-est adni?! Mert 45 percet nem ül vigyázülésben?! Ki az aki tud? Mi felnőttek is nem beszélgetünk a lehető legrövidebb előadás alatt is?!

Jaimee: 32 fok?! ettől már sokkot kapnék. Nálunk ma 27,5 volt, mikor hazaértünk. Ez az esőke meg csak kicsit hűtött a levegőn. Réka hogy bírja? Őnekik (babáknak) azért ez még érthetetlen, csak érzékelik... (Szilbee nálatok is... Fiúk hogy bírják?)

Rami: köszi az áv-ra a szorítást (mindenkinek). Mi meg nem is voltunk nászúton apával :oops:

Ditke: Zsófi miért sír annyira a dokinéninél? Volt rossz élménye?

Bbj: nem szülök meg ígérem, kicsit korai lenne, majd november első hetére tervezem... nem húznám ki azért végig :roll: Milyen volt a mozi? Kérünk élménybeszámolót, meg képeket, ha csináltatok!

Katlina: ha esetleg gondolod, láttam már uniós pályázatot.., tudok segíteni, ha szükséged lenne rá... (munkában töltött utolsó 3 évemben csak pályázatokat írtunk és valósítottunk meg) Sajnos nekem az volt a tapasztalatom, hogy a pályázatírós oktatásokon csak a lényeget nem árulják el...(nem konkrétan egy, sok-sok apró).

Szilbee: hogy vannak a fiúk? Reggel amikor mentünk anyámékhoz a teraszajtóban forgolódtál... csak éppen háttal az útnak..., így nem is dudáltam.

Biztosan hallottátok a meggy felvásárlással a balhét... hát Nagykörűben sem teszik oda a létrát a fához 80 Ft-ért, ez még a permetezés árát sem fedezi...

Körkérdés: Ha az éjszakai és a délutáni alvós pelusa is száraz B.-nek, akkor levegyem róla? Valamelyik du. leműtötte magáról a hálózsákban, nem szóltam, hát nem bánom, aludjon úgy. Száraz maradt. Másnap már csak kisgatyában aludt. Éjszakára is mondta, hogy nem kell, hát kipróbáltam, kisgatya... de bepisilt... Pedig egyébként száraz szokott lenni a pelusa. Most nem mertem pelus nélkül lefektetni, pedig mondta, hogy nem kell. Próbálkozzam, nem baj, ha bepisil? Hátha a következő éjszaka már nem, csak épp egy véletlen baleset volt? Ébrenléti/nappali időszakban már szobatiszta.

Kép

Kép
szolkata

Menek megfexem! Jó éjt!

Kép

Kép
szolkata

Rami:
[quote]J írta:a és ott érezte először párom,hogy Gabó rugdos a pocimban.

Érdekes, Rékám is a nyaralásunkon rúgott először. :P Balafonfüred, strand, hűs árnyék, vitorlások, csodaszép Balaton....és egy hatalmas rúgás a hólyagom felé. :D

Fanna: 13 kg? :shock:
jaimee1

Kata: Nem is mi magad???
[quote]h írta:ogy nem is om magam.

Rékám jól bírja, nem nagyon mozdul ki a légkondis szobából, ahol 26 fok van és napsütés. :D FOlyamatosan elérhető közelben van az almaleve és a cici is, mikor mire szottyan kedve. :D

Jó éjt!
jaimee1

Yoó Reggelt!

Hűvös... fél 6-tól... álom...

Jaimee: kicsit beletöröltem.... "izgatom magam". Anyám is kérdezte me reggel...hát már nem nagyon érdekel... profi vagyok :oops: :lol:

Szilbee: tegnap este még átolvsatam... Hát ott válaszolsz némi óvodai kérdésre, nekem meg nem :cry: De biztosan azért, mert tudod, hogy ott is elolvasok mindent..., meg tudom, fárasztó a 2 gyerkőccel most. No. A biciklivel kapcsolatban: Nekünk a Jézus hozta, de a gyakorlatban kiderült, hogy még egyszer ilyet tuti soha az életben nem... ugyanis nincs rajta hátsó fék, csak kézi, ami azért nem jó, mert hátrafelé tekerte először a pedált, majd csak 180 fokot előre, aztán vissza, és csak a jobb lábát fárasztotta le. Sehogy sem akarta megérteni, hogy körbe kell tekerni. Nagysokára egy másik kislánytól leste el a jó megoldást. A kézi fékkel meg amikor megmutattam neki, majd nem fejre állt, aztán meg azóta sem működik...és úgy fékez, mint a motort. Meg kemény műanyag a kereke, nem gumi, ami már eléggé elkopott és sokkal nehezebb hajtani. Hátha tudtam segíteni...
A B. ovis csoportjában egyébként 24-en lesznek (19 kezd), és csak 9 lány lesz.
Hogy vannak ma a fiúk?

Kép

Kép
szolkata

Kata! He hari... :( :oops: Nehéz két helyre írni uarról a témáról. Meg már azt se tudom néha hova mit írok és kinek válaszolok.
A bicóról ITT vannak részletek! (A citromsárga az amit kinéztünk neki.) Ráültettük és előreflé hajtotta. Állítólag akkor tudja jól hajtani a kölök a cangát, ha már hintázni is tud. Hmmm... hát Levente azt már elég ügyesen próbálja, csak jobb szereti ha én röptetem.
Levente elég frankón van. Ma ment bölcsibe... Pedig olyan jó volt vele itthon. De csak pár napra megy most, mert pénteken apja is itthon lesz.. lehet elmegyünk akkor vohva ha Dave teljesen jól lesz már.

No menek megetetem a kisebbiket! :) Aztán meg vasalok, mielőtt felmelegszik az idő...
szilbee

Szilbee: megnéztem a leírást, ez tényleg jó. Az a legjobb, hogy hátul kontrafékes. B. nem is tud hintázni (vagy csak titkolja)...bicizni meg nagyon... És mennyibe kerül ez a bicikli csoda?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Egy huszas.

Ja egyébként én konkrétan nem értem mi a kapcsolat a bicajozás és hintázás között... Talán a lendületvétel?

Ha vki tudja írja már meg plíz!

És még mindig nem vasalok... irgum-burgum... :twisted:

Léptem! Pussz! 8)
szilbee

Szilbee: ja, akkor ennek rendesen van ára... a mienket anyósék vették ... a legolcsóbbat, a Corában állandó akcióban 7500Ft. Én sem tudom, mi a kapcsolat. Én sem vasalok, változatlanul, nálunk már halmokban... de nem izgat. :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!
le kell lomboznom a bandát kép nem készült...a film után kis csevej után tatásan hazamentünk alukálni.

a film fantasztikus, aki nem látott belőle egy részt sem, sztem annak is egy jó élményű egy estés film, aki meg Sac rajongó... egy párszor tutira megnézem....

én sem értem a bici, és a hinta közti kapcsolatot, a szomszéd kisfiú most töltötte a 3-at, és kétkerekűvel nyomja, pótkerék nélkül, de a hintánkra rá sem tud ülni, nemhogy hintázni. (pedig magasabb Grétitől, valahoyg nem érzi....)

Jaimee!
Már miket falatoz Réka?

Fanna!
Jaj, kihez mentek? azért küldtek, mert sztük meg kell csinálni?
nőjjön nagyra :lol: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
jó ez a bici, és jól megkérik az árát! Kép Kép
ez csak 11500, és van fiús színben is, kék, illetve zöld metál, uazt tudja, mitn amit bemásoltál.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! És hol vettétek? Már régóta keresek ilyet, de mindegyik nyeklett nyaklott Levente alatt vagy nem volt elég magas, leért a lába ... stb. stb.

Kata! Közös ajándék lesz nagyszülőkkel! Tudod mi már mindent úgy veszünk, hogy 2 gyerekre kalkulálunk. Inkább kifizetünk többet, csak kibírja még 4 évig,,, vagy tovább, hogy tudjunk mi is vmit tovább örökíteni a család még meg nem születettjei számára.
szilbee

Itt vettük, a plus mellett, Ádám biztos tudja, a főúton, a művháztól visszább, a jobb oldalban.

nagyon erős bici, oylan 15-20 kiló, nekem lehetne egy kicsit könnyebb is, alig bírom megemelni, de biztosan ezáltal tartósabb, ja kulacs nincs hozzá de gondolom az a legkevesebb.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nem, a kulacs az nem fontos! (Lehet azt külön is venni!) No mondon akkor Ádámnak! Köszi! :)
szilbee

Szilvi: Ma lesz a melegrekord. Ha lehet, ma NE vasalj! :lol:

Judit: Hűűűű, nagyon tetszik a bicaj!!!!!!

Popim mindent eszik, amit 6 hótól lehet adni neki, tehát almát, répát, burgonyát, meggyet, őszibarackot. A sütőtököt ma próbáljuk. A céklát meg kihagyjuk a nitrát/nitrit tartalma miatt....Szereti a hasát amúgy. Inni kap vizet, csipkebogyó teát vagy szebb napokon almalevet. Varázspohárból profin iszik.
jaimee1

Judit! Gondolod, hogy itt Szolnokon is lehet a Plusban kapni vagy ez amolyan boltja (Plus) válogatja dolog?
Ádámnak is nagyon tecc egyébként a bicaj! A tietek ülése is állítható? Jól látom? és a sárhányó is fém?

Erika! Én is emiatt hezitálok a Céklán... :? Bár azt hiszem ennyi erővel a krumplin is hezitálhatnék. :roll: Bébi kajába nincs céklás? Még sose figyeltem...
szilbee

Szilvi: Kerestem a Corában, de nem találtam céklát. Hússal, főzivel lehet, hogy van....Krumpliból a régit kell(ene) neki adni, de már nem kaptunk a hétvégén. Enyhén hülyének néztek, hogy azt kerestem. Mondtam, hogy a babának lenne, csukja be a száját! :lol:

Fogalmam sincs, mikor terem a cékla amúgy. :shock:
jaimee1

Tél vége, tavasz. (cékla)
szilbee

Kata!
Mebeszélhetnénk egy randevút,szükségem lenne egy hozzáértő segítségére,mert így jó elolvasom,de jó lenne néha ha valki el is magyarázná a dolgokat :oops: :wink:

Bébiételbe én soha nem láttam céklát,mi egy ideig eszegettük de utána nem ette meg!
Cukkíniből valaki dobhatna receptet itt pihen a kamrában de nem tudom mit csináljak belőle Robinak!

Kép

Kép
katlina

Nekem alig működik a babanet...

Szilbee: szerintem Judit nem a plusban mondta, hanem szerintem amellett van egy bolt (bár nem ismerem a terepet) :wink:

Cékla: én sosem pepecseltem a céklával, míg kicsi volt B., féltem, hogy összefog mindent és majd semmiből nem jön ki. Annyi minden mást evett változatosan. Viszont most imádja savanyúságként.

Tényleg, Ti a sarat a ruhából mivel mossátok ki? Nekem megmarad a nyoma legyen az rövid nadrág, alsógatya, póló...fehér vagy színes. Pedig Dosia color (vagy mi) meg Persil white(vagy mi), amit alkalmazok. És a Vanish szappan sem használ....

Katlina: állok rendelkezésedre :) Remélem, tudok segíteni. A jövő héttől szinte bármikor ráérek.

Bbj: én is ilyen bicit szerettem volna B.-nek (ennyiért néztem), de anyósék mindenből ki tudják választani a legolcsóbbat... Oszt iddogálás sem volt tegnap este?

Jaimee: biztos, ma lesz a melegrekord? Nem holnap?

Kép

Kép
szolkata

Ja! Tényleg! (Plus mellett) :oops: Hát nálam ezt teszi a meleg... :oops: :?

Köszi hogy szóltál! Kata! :)
szilbee

Sár? Hmm... nekem eddig a Wanish white (ami ugye nem csak fehérekhez való) használt makacs foltokra. Még a sütőtököt is kiszedte a színes ruhából!! Meg a Kubu-t!! De hogy a sarat kiveszi e??? azt nem tudom.
szilbee

Ja, Katlina: cukkíni: én a mindmegette.hu-n szoktam recepteket nézni. Én például főzeléket is szoktam belőle...ugyanaz, mint a tökfőzi. Vagy kirántani, ha tojás fehérjét is már evett Robika. Vagy rakottan...rizs, darálthús külön megalkotva, tetejére cukkíni szeletelve, besamel mártás rá, sajt. Vagy tejszínes húshoz is szoktam párolva beletenni, összerottyantani. Mi nagyon szeretjük. Amikor meg kicsi volt B., akkor párolva, krumplival, só, natúr actívia (én azért mindig raktam pici sót az ételébe).

Szilbee: ha Jaimee nem válaszolna míg itt vagy, igen a Tófenék úton van a bót, bent az udvarban, de én a babavilágot is szeretem, mert mindig szoktam(lehet) alkudni. A Mária út sarkán is megnyílt újra a bababolt, ott is vannak babakocsik. Most pénteken és szombaton meg ott lesznek a kindermőbelesek is Jászfittyfenéről és akkor személyesen bemegyek ágyat kérdezni.

Kép

Kép
szolkata

Ja, B. minden nap saraskodik. Fellocsolják a szomszéddal az utat, ott pocsolyáznak a gyerekek, vagy a homokozójában csinál dagonyát...egyéb...

Kép

Kép
szolkata

Ja, azt hallottátok, hogy most a hétre meghirdetett Tiszavirág (vagy mi) fesztivál (az 5 színpados, Verseghy parkos, bor utcás) elmarad, majd augusztusban lesz valamikor?!

Többiek, tudom, hogy olvastok, nincs ember, aki kint legyen ilyenkor, írjatok!

Kép

Kép
szolkata

Kata: Mezei mosószappant próbáltad? Nekem szines ruháknál az egyetlen mentsvárom.

Én itt vagyok, Rékám alszik.

A MAya már nem az udvarban van, kiköltöztek utcafrontra, most sokkan nagyobb az üzlet. Babavilágot útálom, mindig a sarkamban van valaki, hogy mit akarok. Mitakarok, mitakarok.....Mikor mit. Biztos a szemem sem áll jól és rajtam tartják a szemüket. No és mentem minap etetőszéket nézni, oké,zárás előtt fél órával....de már minden bajuk volt, hogy menjek már a fenébe. Oda nem mentem. Csak át a Mayába.

Na megyek, bébikaját kotyvasztok.
jaimee1

Kata: Igazad lehet, a melegrekord mindig HOLNAP van. :? :? Vagy később....
jaimee1

Bocsi, rég jártam arra, nem tudam, hogy kiköltöztek. Mit kotyvasztol?

Kép

Kép
szolkata

kata!
Hát összehozhatnánk egy talit!
Mondjuk nem tudom addig Robit kire fogom rásózni!
De amúgy még csak az elméleti résznél járok,azt tanulgatnám de gondolom te jobban tudod hogy nekem most mit is kellenne megtanulnom és mit nem

Én nem tudom melyik a Maya bolt most hallom elősször :oops:

Többikek?????????????

Kép

Kép
katlina

Katlina: Hát én sem tudom B.-t senkire bízni, úgy hogy vele számolni kell, de szerintem remek jól eljátszanának együtt...akár bent, akár kint. Hát ha tudsz átküldeni mailen anyagot, megnézhetem...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Nemtom, hogy meleg rekordot mondtak-e mára, de az UVB sugárzás igen veszélyes, az tuti. A 10-es skálán ma 8,5-ös!!! Én azon csodálkozom, hogy hőségriadó nincs. Tavaly ilyenkor, ha három nap meghaladta a hőmérséklet a 30 fokot, elrendelték. :?:

Szami!
Gratulálok a fiad szép bizonyítványához és eredményeihez. Büszke lehetsz rá. Az a négyes meg ne zavarjon (szerintem is fölösleges a magatartást osztályozni), legalább látszik, hogy igazi belevaló fiú! :D

Szilbee! Dorka!
Ezt nem tudtam, hogy sógornők vagytok! Tök jó, hogy így a babanet segítségével napi kapcsolatban álltok egymással, bár gondolom amúgy is sok közös programot szerveztek.

Ditke!
Én is gratulálok Zsófi első fogához! :D

Bbj!
Nagyon vagány kis bicaja van Grétinek. Egyébként ti próbáltátok már pótkerék nélkül is?
A lámák nagyon viccesek voltak. Én is távolodtam tőlük, nem álltam volna olyan közel. Egyébként tényleg köpnek, vagy ez csak egy "hiedelem" róluk? Én még sosem láttam, tapasztaltam, amikor állatkertben voltunk. Lehet, hogy csak akkor, ha idegesítik őket. :lol:

Rami!
Jó is visszaemlékezni a nászútra.... Egyébként mi az esküvő után közvetlenül akkor is Siófokra utaztunk, ugyanarra a helyre, szállodába. Aztán augusztusban meg Törökbe. (az volt az igazi, mert ott tényleg csak kettesben voltunk. A Balcsira utánunk jöttek a barátok, ami persze nem baj, csak így nem olyan igaz édeskettes volt :D )

Kata!
Hááááát, minden elismerésem a tiéd! Gyerek, terhesség és még ráadásul ilyen hőség mellett államvizsga!!!!! :shock:
Szorítok neked és egy jó nagy kalappal holnapra (kicsit közhelyesen)!
Amúgy a Balcsin fürödtünk is persze. Bár ez részemről túlzás, mert térdig mentem bele. Ez egy kicsit hiányzott is, hogy ússzak egy nagyot, de most inkább kihagytam. Majd legközelebb. (hogy az mikor lesz???? ) :D

Egy körkérdés:
Ti mennyit híztatok a terhesség alatt? Tudom, hogy a 10-12 kg számít átlagosnak, de tényleg olyan nagy tragédia, ha valaki azt túllépi? (már nem a duplájára gondolok, csak egy pár kilóval)
Én már lassan elérem, és van még két hónap......

KépKép
kitten13

Kitten: köszi, nem olyan nagy ügy mindez, ez már úgyis a vég :lol: Aha, arra gondoltam, hogy Te fürödtél-e, én sem mertem volna, bár azt mondják tiszta a víz, lehetne. Hízás: örök mumusom.. én 15-öt, de mire terhes lettem 5 kilóval voltam több, mint szoktam...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Azablakunk Fenstherm műanyag keretes ma voltunk a cégnél azt mondták hogy van rá 7év garancia menjünk a biztosítóhoz majd ott elintézik(és akinek nincs biztosítása?)

ma már megint halálra felidegesített a 24emeletes alatti szervíz már 2hónapja javítják a porszívónkat mondtuk hogy akkor inkább csrét kérünk olyat nem lehet nincs ilyen törvény mondtam hogy de van a jótállási jegyen is rajta van erre nem tudtakmit mondani mondtam hogy akkorkérem az üzletvezetőt hát ők nem tudják hogy mikor jön,mondom akkor hívják fel nekik ehhez nincs hatáskörük(ja egyébként a beszélgetésünkből kiderült hogy nekik semmihez nincs hatáskörük,de akkor minek vannak ott?)mondom akkor mondják meg a nevét és majd megszerzem a számát azt legalább megmondták,az üzletvezető azt mondta hogy majd küzd a cseréért(jé mondom most már van ilyen törvény?)Elvileg ma hív :lol: Jaj azt nem is mondtam hogy tegnap a kedves hölgyemány bemutatott nekünk na gyorsan be is írtam a panaszkönyvbe :twisted:

Mindjárt folytatom

KépKép
viragb88

Na itt vagyok :)

Nem mtom aktuális-e még a napkrém nekünk azt mondta a védőnő hogy BABÉ napkrémet vegyünk ez direkt csecsemőknek van kifejlesztve csak természets anyagokat tartalmaz 4300ft az 50-es faktorú 100ml.A piaci plus melletti patikában lehet kapni meg azt hiszem a CBA mellettibe is.

hízás én 27kilót híztam én nem éreztem meg szerintem nem is látszott :) nem vizesedtem nem volt semii bajom még a negyediket is különösebb nehézségek nélkül másztam, bár azt mondják hogy nehéz nagy súlyfelesleggel szülni mert nagy az esélye a gátrepedésnek még akkor is ha vágják merg nehezebb a tágulás(bár általában úgyis belédnyomják az oxitocint :oops: )

Szilbee!

Ha másnak nem kell a Liberós pont akkor én kérem az összeset :oops:

Kitten!

Egyébként Dorka meg Szilbee Ede az én unokatesóim szóval itt nagy családi chatelés folyik:)

Na remélem mindenre reagáltam ha még eszembejut akkor írok

KépKép
viragb88

No megjöttünk.

A Maya be volt zárva már 5-kor. :( Pedig kiváncsi lettem volna rá. És mivel nem nagyon bírunk 2 gyerekkel nagy körütat tenni, így a Ficánkában landoltunk.

Vettünk esernyőre csukható Bé Bé Go-t. A lábzsákos, esővédős verziót... Sajna alapracsukható továbbra se kocsibarát nekünk. :(

Aztán csak elmentünk a Hervisbe. Kiderült, hogy nem is 20 hanem 17 ezer és abból is kedvezmény van, így lett a végén 15. Próbáltam fűzni apjukot, hgy menyjünk Miklósra... de nem ment bele. Pedig nekem az a bicó jobban tetszet... de hát ez olyan férfias dolog... gondolom. Mármint hogy ott és olyat vegyünk, amilyet az apa a fiának kitalál.

Virág! Gyűjtögetem! Tudod 2-4 jön össze egy hónapban. :)
szilbee

És köszönöm szépen az útbaigazítást a Mayához! :)

Kitten! Leventénél 15 kg, Dávidnál meg gőzöm sincs... annyira nem foglalkoztam vele az utolsó trim-ben.
szilbee

sziasztok!

Én 15 kilot híztam!

az hogy pár kilóval több az nem baj csak tényleg annyira ne legyen sok, de ez még attól is függ hogy milyen alkatú vagy.
puszi mindenkkinek!

nagyon meleg van

Kép
kbernadett

Kata: Némi késéssel - krumplipüré, répapüré
Holnapra megadrukk!

Kitten: 15 kiló. De nem foglalkoztam vele, mert csak a pocakra ment. Némely dokinak mániája, hogy max 15 öt lehet, de el kell nekik nézni......

Virág: 27??? :shock: Emődi engem kinyúvasztott volna TG-n. :D A 15-el is folyton macerált. :roll:

Szilvi: És akkor megvettétek a bicót?
jaimee1

Én 12 híztam,de akkor már nekem a védőnő nyomtatott bötűvel írta a kiskönyvembe hogy diéta!!!Ezt a mai nem értem 60-ról híztam 72-re

Kata!
Majd akkor összehozzuk,holnap meg szkennelek és küldöm!!!

Képzeljétek soha nem nyertem még hát most igen!!!
Tecso-ban voltunk nemrég és egy nő oriflame-termékeit megnéztem elkérte a teel.számom meg a nevem hogy sorsoláson veszek részt ma meg hívott hogy nyertem egy arcmasszázst,mondjuk ezért külön nem megyek be Szolnokra de úgy örültem neki!

Kép

Kép
katlina

Kata! Ja tényleg! Holnap akkor gondolunk rád. Mikortól is kell?

Erika! Igen.

Kitten! De érzésem szerint többet szedtem fel Dávidnál, mint Leventénél. Majd megsasolom már a kórházi papírokat. Kíváncsi lettem.

Katlina! De jó neked!

Dorka????? Elvagyol tünve!!! Mizu veletek??? Füstjel!

Balwin?? Szintén... és had ne sorolojam a többieket!
szilbee

Kata! Na neked feledtem még el reagálni... Pelus... Szerintem ha nem kéri, akkor ne add rá. Van frankó lepedő alá rakható nilon, akkor nem ázik át a matrac. (Ha kell, akkor kölcsönadjuk a mienket kipróbálásra, mert van akit zavar hogy zizeg. Leventét szerencsére nem zavarta.)
Nálunk is sokszor volt bepipilés az elején, de szépen elmaradozott. Mostanra már kimegy elintézni a dolgát és visszamegy aludni, bár balesetek még mai napig vannak.
szilbee

Hellabello :)

Szilbee, vagyok, vagyok, csak ma gyüttünk haza :)

Majd később jövök, csak a súlyhoz írok (abban vagyok "jó" :? :mrgreen: ): én kb. 18 kiló plusszal mentem szülni, legalábbis a terhesség előtti állapothoz képest :oops: De én vizesedtem állat módon. A szüléssel nem volt semmi probléma; aztán a szülés után 3 héttel már nem volt meg +18 kilóm. Az már más kérdés, hogy utána meg híztam :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Bocsánat, csak elköszönni jövök! Apa állandóan nyomja a gépet, nem jutok a közelébe.

Annyit még, hogy nagyon jól éreztem magam tegnap! A film marha jó volt, volt amikor könnyesre nevettem a szemem.
Bár nem volt nálunk fényképező, azért elárulom, mindenki nagyon csinos volt :wink:
Niki, örülök, hogy téged is megismerhettelek! Jó lenne minden hónapban beilleszteni egy ilyen kis mozizást!
Ja, azt nem mondtátok, hogy utána menjünk zülleni is egy kicsit.... :wink: Bár a sört nem szeretem, de ahogy elkezdtünk beszélgetni, szerintem hajnalig abba sem hagytuk volna!

Ma délelőtt meg Dorkáékkal futottam össze :lol: Szabi éppen kutyát kergetett, illetve megajándékozta a járókelőket (és engem is) falevéllel! Nagyon fajin kis hapsi :lol:

Szóval holnap délelőtt utazunk, majd gondolok rátok a Balcsiról!

Puszi mindenkinek, legyetek jók, ha tudtok :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Egy gyors bekukk.

Kitten:Én 20 kilóval mentem szülni,de nem vettem észre magamon,hogy kívánós vagyok,sokszor étvágyam sem volt és a párom noszogatott,hogy egyek mert éhen hal a gyerkőc.Jó mondjuk én császáros voltam,de semmi gondot nem okozott és három héttel szülés után lement 15kg,most pedig mínusz 26-nál járok a kisfiam elevenségének köszönhetően,merthogy se nem fogyózok,se nem tornázok,eszek mint azelőtt és mégis fogyok,ami cseppet sem bánt,csak a terhességem előtt hordott ruhák lötyögnek rajtam.Szóval szerintem nem kell aggódnod!

Kép
pné rami81

Évi, jó utat, és kellemetes nyaralást! Osztán majd várjuk a fényképes beszámolót :wink: :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Húúha de sokat írtatok!

na akkor!

Szilbee!
mindne fém lett volna rajta, sehol semmi műanyag, gondolom ezért oylan baromi nehéz!
igen, és a plus melletti bicajosboltba lett volna...

Kata!
Holnapra egy kalappal!

nálunk úgy volt a leszokás a pelusról, hoyg nappal levettem, aztán 3 hét múlva éjszakára is, már egy éve....éjszaka soha nem pisilt még be kopp-kopp-kopp, nappal szeptemberben voltak problémék, de nem adtam vissza a pelust, csak nedves volt a bugyi, aztán az is rendeződött két hét alatt, votl aki azt mondta, a tesó-dolog akkor jött ki.. hát nem tom....

nekem a dm-es domol, vagy a dm-es saját, nem tom a nevét porban áztatás bevált, a múltkor Gréti sár-víz-homok szappannal megfürdött, én is azt hittem ecetes olló, és semmi nyoma!

Kitten!
én Grétivel 3-at, Letivel, meg 4-et híztam, de előtte +30-cal indultam , amiből már csak 23 van !!!! :roll:
de nekem is volt védőnő, aki beírta, hoyg diéta! :evil: :evil: Dinya kérdezte is, hoyg ezt most miért kellett idepingálni? hát gondolom rám nézett, és az előítéletek.. a belgyógyász néni, is azt mondta, kevesebb csoki, kóla... na addig álljon féllábon, amíg engem lát ezt vagy azt inni/enni! igencsak elsorvad a lábizma!

Évi!
na ja reggelig is beszélgettünk volna tuti!

Kellemes nyaralást!

Judit!
nálatok (otthon-tarján)is ilyen meleg van?

Jaimee!
Sztem fölöslegesen keresed, mert még én sem láttam céklás bébiételt, és igen, tél végén lehet kapni

magam nem pacsmagoltam volna vele, otthon anya sem csinált magától sosem iylet, és valahoyg ki is maradt, persze bolti eceteset már vettünk, és az leszalad....

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja még annyit, cukkini, én most oylat olvastam, hoyg lecsós csirkemell bele, és sajtos- tejfölösen leöntve, sütni, vagy besamel is biztos ok a tetejére.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?