Új privát üzeneted érkezett!

akkor te a másik doktornénihez kaptál. Először nekem is csütörtököt mondott( :lol: ) a néni,de mondtam,hogy inkább a másik doktornénihez,és akkor mondott pénteket.
De nem poénkodok itt,mert az iwiwen a humorom egyes osztályzatot kapott,tehát csak komolyan!!!
Vendég

Na, a franc egye meg... Gondolkodtam, hogy hozzá kérek, de olyan hülye vagyok, elfelejtettem a nevét, és nem volt már ide fellépni időm, h megnézzem... Akkor ez a másik dokinéni. Basszus. Remélem, ő is kedves, mer nem szeressük a pokróc doktornéniket... :roll:
Egyest kaptál??? Valaki szórakozik veled! :evil: (Vagy nagyon-nagyon nem ismer. És a babanetet se olvassa. :-))) Én is letöltöttem ezt az alkalmazást, hát röhögök rajta nagyokat.

been

röhej is az egész,főleg,mikor jön az értesítés,hogy egy barátod véleményt mondott rólad,stb...namármost sztem az ismerős nem biztos,hogy barát,nem???
Vendég

Ez így van, Ani. Meg honnan a frászból tudnám pölö, h ikszipszilon "mennyire van képben"? Mi az, h képben van? Meg, h "mennyire kreatív".. :shock: Meg ilyenek. Hámittomén. Mondjuk, szórakozásnak jó, de, hogy másra nem, az is biztos. :D Höhh, tegnap azt kérdezték tőlem, h egy csaj ismerősöm mennyire néz ki jól. Na, ez legalább megfogható kategória... :lol:

been

Boldog szülinapot Mirkónak, névnapot Móninak, jobbulást a betegeknek, örömöt a szomorkodóknak!
Azt tudtátok, hogy enahma is babát vár?A múltkor a Velvet Poronty oldalán volt vmi hozzászólása, hogy pár hónap múlva ő is kétgyerekes lesz!!!
Tomeszkám nagyon szenved, drága husim, lázas, viszket, fáj a hasa...majd megszakad a szívem :cry:

Kép
Kép
banoed

Móni boldog szülinapot nagy fiadnak! Neked pedig névnapot.

Köszönöm én is a köszöntéseket mindenkitől.

Banoed nagyon sajnálom, hogy Tomi ilyen beteg, de remélem, hogy hamar meggyógyul.
Enahmának meg nagy-nagy gratula. És ha véletlenül olvas akkor jöhetnem ám!!!!!!!

Most már tényleg kéne egy talit rendezni, olyan jó volt ma Dadomival is találkozni. Remélem tetszett fiacskádnak a bölcsi. Olyan édes kis legényke, hatalmas szemeivel.
Vendég

Moni, boldog nevnapot, kisfiadnak bodog szulinapot!! Timiknek is boldogat!

Tomikanak jobbulast!!

Evi, reszvetem :cry: Sok erot kivanok nektek!!

Mi megvagyunk, csak a geppel volt sokaig gond, meg mindig nem 100as, meg nem sokat voltunk itthon. Enikot meg delutan masfel oran at probaltam elaltatni. Mit javasoltok arra az esetre, ha nem akar itthon aludni napkozben, hanem csak babakocsiban? Vigyem ki mindig, mi? :wink: Vegul terdelve aludt el, feje a hasamon keresztben :wink: Kisagyban hisztizik, felall, felul, felterdel... Mi agyunkon van, hogy elalszik, de ott se mindig...

4 fogu lett Eniko, es nem szopizik azota se, valoszinu mar nem is fog.... Na majd a kovetkezo :wink:

Dadomi, Te mar dolgozol? Meselj, milyen??

yuyu79

Móni Mirkónak sok boldog szülinapot,neked pedig sok boldog névnapot!
Gyere gyakrabban!! :wink:
Julcsi nem vagy egyedül ezzel a nemalvásos problémáddal,Csilla se alszik már kb 1 hete a kiságyába csakis akkor hajlandó aludni,ha melléfekszek az ágyba :roll: remélem azért még kinővi.

Kép
Kép
josi

Szép estét!

Bencus alszik már,apa meg dolgozik hajnalig. Én meg gyorsan írok nektek egy pár sort,mert fáradt vagyok, meg keményszik a pocakom.
Holnap 13 órára megyünk Nst-re Szekszárdra.

Móni, neked boldog névnapot, Mirkónak pedig boldog szülinapot!
Banoed, mennek a gyógysugik Tamásnak.
Évi, sajnálom és részvétem. Nyugodtan gyere és írd ki magadból ami bánt. Most biztos nehéz, de majd idővel kicsit könnyebb lesz.
Yuyu, nálunk is előfordult párszor hogy Bence nem akart a kiságyban aludni,meg mi ahhoz szoktattuk hogy egyedül aludjon el egész pici kora óta. Néha mengedtem neki hogy velem aludjon a nagyágyban,de ez volt ritkábban.
De most lehet hogy megköveztek érte, de volt olyan is amikor hagytam sírni a kiságyban,mert nem ott akart aludni és csak hisztizett. Higyéttek el nagyon rossz volt hagyni sírni, de akkor ezt láttam jónak, de pár perc sírás után mindig elaludt. Utána már csak akkor mentem be hozzá mikor elaludt. Ezt utána pár napig megcsináltuk és helyre állt minden. Most meg már nagyágyban alszik és szépen elalszik egyedül.
Tuntun,merre vagy? Nem szoktál ennyi időre eltűnni!

Nah,megyek is!
Jó éjszakát mindenkinek!
dius02

Sziasztok csajok!

Köszönöm csajok,hogy meghallgattatok.Igen lányok az idő....
Sokat beszélgetünk,most már nem törünk ki nagy zokogásba.
Szerintem már ez is haladás,persze tudom,hogy ideiglenes.Mert ez -ahogy Been mondta-1 évig elfog tartani,szal hullám völgy lesz.
Aninak is igaza van abban,hogy megbékélés sokára jön.
Lányok segítsetek:Berniről van szó.
Azt mondja a mamának,hogy ő nem gondol rá mert akkor nem fáj.
Meg hogy a mama is képzelje azt ha ő fent van az emeleten akkor a papa tv-t néz ,ha meg lent van akkor a papa az emeletnem alszik.A mama tök meghatódott ettől.
Totál elfolytja a dolgot.Persze a gyásznak nagyon sok féle formája van,na de ő egy kisgyerek.És nem is sírt ,csak amikor megtudta ,na meg a temetésen 1- szer.
Ugye jól érzem ,hogy ez nincs jól így? :( Persze azt is tudom,hogy nem igazán tudják még felfogni.

Más:
Itthon szar van a gazban megint,már tök kész vagyok.
Zsombit a fülészetre vittem tegnap,valami kifolyt a füléből és odaszáradt :evil:

Én még nem láttam fül folyást,bár nem volt sötét szinű inkább cirtomsárgás.
Lehet a nátha ráhúzodott ,de pont múlthét hétfőn voltunk dokinál és kapott summamed fortét ,mert a tüdején halott valamit.
Nem értem.........valamit szívtak a füléről aztán kapott bele vatát.
Szerdán kell vissza vinnem.
A házidokibácsihoz is vissza vittem,amúgy is vissza vittem volna ,aggódtam a tüdeje miatt,a tüdő tiszta asszem Clacidot írt fel.
Kézzel írta a receptet így nem tom elolvasni :evil:
Ha elfogy a summamed forte akkor kell ezt adnom.
ja és a Summamedet is megeemlete 2,5ml-ről 5 ml-re.
Minden hétre jut valami ezzel a kisgyerekkel :cry: :cry: :cry:

Ani:a fülészeten az Ezer volt,ÉSSSS tök normális volt :shock:
Nagyon meglepődtem ,mert Bernit sokszor vittük régen orrszívára ecsetelésre,de sok jó tapasztalatom nem volt vele :evil:
Jó napját fogtam ki.

Dius,Josi:berninél én is ezt alkalmatam és bevált.
Zsombinál nem válik be :evil: :evil: :evil:
Képes órákon át ordítani :evil: :evil: :evil:
így ő elalszik mellettem és megy a kiságyba.

banoed:gyors gyógyulást,Tominak.
Zsófi megmég tényleg jó lenne ,ha nem kapná el :(

Yuyu:sajnálom a szopit ,de én így is irigyellek ,hogy volt/van még tejed bárcsak nekem lett volna.......na jó 6 hónappal is megelégedtem volna.

Been:aninak igaza van az ismerős az iwiw-en nem biztos ,hogy barát is.
Dokinéni biztos aranyos lesz.

Tuntun:beszéltem a Säfer dokival .Most a nyáron nem piszkálja Zsombit ,szeptemberben megnézi és keresünk ip.-t

Dadomi:látom jó a munka helyed ,mert tök kiegyensúlyozott vagy,már az írásaid alapján.
Csillagszeműd jól bírja a bölcsit?Drukk ,hogy ne legyen beteg.

Dius-Barnus:megnéztem a képeket nagyon sokat változott Barnus :wink:

Rékababa:remélem mire lesz tali addigra meggyógyulunk.

Nettke:???
Kriszta is jöhetne :(

Mirkó babának Boldog szülinapot!
berni611

A szemész dokinéni nevét én is feljegyeztem.

Mi is a Németh dokinénihez mentünk mindíg ,asszem Emília a keresztneve.Bernit ő kezelte szük könnycsatornával született és ő tágította neki 6 -szor meg mosogatta,na meg könnyen kapott fertőzést -ovodai homokozó :evil: ,és akkor is ő hozzá mentük.
Szerncsére már jó régen voltunk nála utoljára.

Na szép napot mindenkinek!!!
berni611

sziasztok

Kristófnak tegnap megvolt az első fogorvosi látogatása-nagyon ügyes volt,egyedül beült a nagy székbe,szépen megmutatta a fogait,és csak egyszer harapott rá a doktorbácsi tükrére :lol:
Nem húzta ki neki,nem akarta,hogy első alkalommal bármilyen rossz élménye is legyen,ha már ilyen ügyi volt. Eliza végig rajtam lógott,bezzeg ő ki nem nyitotta volna a száját,csak mosolygott a bajsza alatt :lol:
Még a pénteki szemészeten legyünk túl,aztán szeptemberig Elizának még 2,Kristófnak 1 szuri,és ennyi-legalábbis nagyon remélem :? :roll:

josi mi már elég régóta nagyágyazunk,kaptak a gyerekek nagyágyat,és alszanak azóta,mint a bunda. A kiságy dolog nekünk nem jött be,ahogy a rácshoz értek,már ébren is voltak. Így viszont Eliza általában fel sem ébred,Kristóf is csak ritkán. Melléjük fekszünk,míg elalszanak.

Évi,jajj istenem. Asszem Zsombi is nagyon örülne már a jobb időnek,hátha múlnának már ezek a nyavaják.
Ahogy Bernit írod,mintha magamat látnám benne,csakhát én ugye kicsit idősebb voltam már,kb.20 évvel. Szerintem beszélgessetek vele nagyon sokat,elég nagylány ő már,és mindig úgy mondjátok,ha a papa láthatná,ha a papa hallhatná,stb...(jajj :cry: :cry: ),és akárhányszor mentek a temetőbe,mindig vigyétek magatokkal,amikor csak lehet,és úgy mondjátok,hogy gyere,kimegyünk a papához a temetőbe. Először sztem egyébként természetes,hogy struccpolitikát folytat,hisz neki ez egy hatalmas csapás,és látja,hogy nektek is,meg mindenkinek,és mint pl. karamboloknál,baleseteknél,úgymond védekezik az agy az egész ellen,nem akarja megérteni,nem akarja felfogni.
Hát,ez az én véleményem,remélem tudtam kicsit segíteni.
És tudod,ha bármi van,vagy bármiben segíthetek,akkor 0670/.....
Szóval,hívj bármikor!!!
Vendég

Jo reggelt! Hoztam par uj kepet :D

Kép

Kép

Igy aludt el egyik este, meg tegnap delutan is
Kép

A legujabb grimasz
Kép

yuyu79

Kristof nagyon ugyes!!

Tuntun, elvesztel?? :shock:

4 honapos koraig Eniko is siman elaludt egyedul, ottantol egyik naprol a masikra este orditott, ha betettuk ay agyaba, es jol felhergelte magat. A kozelmultig igy csak cicin aludt el este, most meg ugy hogy mellefekszunk a mi agyunkon, es ha elaludt, a helyere tesszuk. Itthon napkozben eddig is nehezen aludt el, most meg egyaltalan nem akar... Tegnap masfel ora utan aludt el rajtam, utana viszont 2 ora alvas utan ugy kellett ebreszteni :wink:

yuyu79

Hahó!
Yuyu, de jó képek! (Bocs, szólj rám ám, de nekem ez a mániám: egypár képen tiszta férjed Enikő... :lol: Amúgy én mindig rád tudtam hasonlítani. Hihetetlen, mennyit tudnak változni.)
Ani, gratula, Kristóf nagyon ügyes!! Végülis mit mondott neki doki, normális, hogy mozog? Jó, hogy nem húzta ki! Majd jöhet így a fogtündér...
:wink:
Évi, szegény kisfiad, remélem, meggyógyul hamar! Nem is mondott semmit az orvos, aki leszivatta, hogy mi az, meg mitől lehet, hogy kifolyott? Berni, szegénykém, de szerintem teljesen normális, ahogy reagál - mint ahogy Ani is írta. Én is ugyanazt tudnám javasolni, amit ő: beszéljetek sokat a papáról, nézegessetek fényképeket, vigyétek ki magatokkal a temetőbe Bernit - de ne telepedjetek rá ezzel. Ha jól tudom, ebben a korban (ill kicsit később, 8-9 évesen) kezdenek rádöbbenni a halál véglegességére. Lehet ő pont az átmeneti időszakban van még: úgy hiszi, hogy visszajöhet még a papa, de valahol meg lehet, hogy már sejti, hogy mégsem.
Jaj, nehéz ez... :cry:
Nemmondjátok, Enahmáéknál jön a kistesó? :lol:
Dius, te meg továbbra is vigyázz magatokra! Majd mesélj, mi volt az nst-n!

been

Na, csak, mert ez volt a téma, ideírom nektek Hanna 5 perccel ezelőtti szövegét - hát, ennyire képben vannak mégis...:
"... keresztanyuékkal, mikor nyáron elmentünk Kiskunmajsára, Erzsi mama azért nem jött el, mert élt a dédi, és azt mondta, ha meghal a dédi, akkor eljön Kiskunmajsára. Aztán meghalt a dédi, de mégse jött el Erzsi mama Kiskunmajsára, mert, ha éhes lesz dédi, akkor nem tud neki enni adni. Mondtam Erzsi mamának, hogy, ha meghalt dédi, akkor már nem születik meg újra... " :shock: :shock: :shock: :?
Ezt tök mellékesen mondta amúgy, épp papírfigurákat vagdos a kisasztalánál és közben szövegel, erre figyeltem fel. Hogy honnan szedte... De összeszedte azért. :roll:

been

Szerintem kezdettol fogva tiszta apja, de nem zavar am :D

yuyu79

:lol: :lol:

been

Ani, úgy tűnik, mégse megyünk csütörtökön a szemészetre, le kell mondanom, Ármin nagyon lázas, holnap délután - mert délután rendel szerdán - viszem a dokinénihez. :cry: :cry:

been

Enikonek is van egy kis hoemelkedese, meg tobbszor fent volt ejszaka, most meg almos... remelem nem lesz beteg mire elutaznank (pentek, 1 het Balatonfured) :roll:

yuyu79

jajj,szegényke!!!Gyorsan gyógyuljon meg!!!Van valami torokfájós vírus,itt is sok a beteg,remélem én két kópém nem lesz beteg. Elizának kiváltom a bárányhimlő ellenit,jövő héten beadatnám az elsőt...
Kéééépzeljééétek,este Kristófnak kihúztuk az egyik fogát. Nagyon mozgott már. A másikra szerintem hétvégén kerül sor. Édeském reggel egy kis dobozban vitte az oviba nagy büszkén :wink: :D

yuyu,de jó lesz nektek!!!Ráadásul péntektől nagyon jó időt mondanak.

tuntun drága,merre vagy???Már aggódok!!!
Vendég

yuyu Enikőt remélem csak a foga zavarja...
Vendég

Sziasztok lányok!

Köszi a tanácsokat,véleményeket!!!!!

Zsombinak középfülgyuszija van,pénteken megint ihetem.

Been,Yuyu:gyors gyógyulást,gyogysugikat küldjük!!!!!!!!!!!

Ani:puszi,Kristófnak meg gratula ,és vigyázzon nagyon a csontfogacskára majd!

tuntun-ról nem tok semmit.Lehet a múltkori autófeltörést intézik.Remélem sikeresen!
Jó éjszakát lányok!
berni611

Enikonek piros a torka, ez is valami virus. Tegnap delelott 38,8 volt a laza, ugyhogy mentunk az orvoshoz. De nem kell neki mas, csak lazcsillapito. Mar csak hoemelkedese van, remelem holnapra meg jobban lesz, es mehetunk udulni...Ejszaka egesz jol aludt, csak en nem, mert este 6 utan nem evett, nem ivott, es fel 2kor mar aggodtam, hogy meg mindig nem ebredt fel. Aztan ivott tejet, laza 37,9 volt, es vissza is aludt, en meg 4 utanig nem tudtam aludni...O most viszont megint almos es nyugos...

Tobbi gyerkocnek is jobbulast!!!

yuyu79

yuyu,nagyon drukkolok nektek,hogy Enikő holnapra teljesen rendbe jöjjön. Látod,Elizán jóformán 1 éjszaka alatt átment a vírus,igaz,neki nem volt piros a torka,csak nagyon lázas volt. Mennénk ma ismét tornára,de lehet kihagyom,még meglátom...kicsit taknyi,de ismét csak a fogától. Viszont azt sem akarom,hogy az anyukák azt mondják,hogy betegen viszem oda a gyereket...
Vendég

Napot!
Yuyu, nagyon drukkolok, hogy rendbe jöjjetek - rendbe is jöttök, azért ezek a nyavalyák 3 nap alatt elvonulnak, drukkolok nagyon, és akkor majd jóóót nyaraltok a Balcsin! JObbulást Enibébinek!
Ani, édes Kristóf, milyen boldog lehetett a fogával! :lol: :lol:
Évi, kicsi fiadnak is jobbulást! Már megint ezek a nyavalyák... :roll:
Nálunk: Árminnak a szokásos mandulagyulladása van, Aktil Duot kapott. Tegnap nagyon rosszul volt, egész nap lázas volt, ma jól van, virgonc, eszik is már. (Észrevette a hűtőben a feketeerdő-desszertet, amit vacsira desszertnek hoztam, hát az egyiket kibontottam neki... ) :lol: Úgy vagyok vele most, mindegy mit, csak egyen. Tegnap néhány kanál levesnél többet nem bírtam belediktálni, mondjuk, nem is erőltettem, alig tudott nyelni.
Holnap lesz az anyák napi műsor az oviban. :)

been

Tuntunért én is aggódom, nem szokott ennyit hiányozni... :roll: :cry:
Tuntuuun, hahóóó! Föld hívja Marsot, jelentkezz! :lol: :lol:

been

Ani, sztem nyugodtan vidd el Elizát, hát neámmá... Gondoljanak, amit akarnak, te tudod, hogy a fogától van... :wink:

been

hát,Emma,el is vittem :wink:
És kár lett volna kihagyni,mert negyon-nagyon jól érezte magát :lol:
Jól el is fáradt,most alszik. Én meg vasalok. Nálunk ma 5-kor lesz az Anyák napi műsor. Holnap meg szemészet :?
Emma,gyógyuljon meg gyorsan kicsi Árminod!!!Vasárnap lesz a névnapja,ugye?

dius,hétvégén melegfront lesz!!!Nem szeretnéd,ha a névnapján születne a kicsi fiad??? :roll: :wink:
Vendég

Arminnak elore is boldog nevnapot, es a pocakban levonek is :!: :D De szerintem jobb ha bent marad meg egy kicsit, nem Dius?

yuyu79

Na látod, de jó, hogy elvitted! :D
Yuyu, előre is köszi, igen, vasárnap tartjuk a névnapját. Tényleg, Dius, közeleg a front... :wink: (Ani, nem fáj a fejed?)

Hát, csajok, nem megy. Itt kotlok és képtelen vagyok Timesz anyukájának levelet írni. Vagy 50-szer elkezdtem és fogalmam sincs, hogy írjam, nem megy.
:cry: :cry: :cry:

been

Emma,hagyd egy kicsit azt a levelet,majdcsak jön valamikor az ihlet...Hamár eddig is vártunk,nyugodtan várhatunk még vele,ne erőltesd,ha nem megy!!!
A fejem egyenlőre még jól van-nem fáj. De lányok,nem tudom,ti hogy vagytok vele,de nekem már attól sírnom kell,hogy rágondolok,hogy ma lesz Kristóféknál az anyák napi ünnepség. Én tuti nem fogom kibírni sírás nélkül,itthon is elbőgtem magam,mikor elmondta a versikéjét :cry:
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk csak Barnikám ma elég nyügike. Most alszik.

Yuyu így tápizol Enikővel? Nagyon sajnálom a szopit, remélem Barnus legalább idáig fog szopizni mint Enikő.

Tudom ti sokan megvártátok a 6hónapot a hozzá táplálással, de én már adok neki mást is cicin kívül... olyan édes már amikor megy felé a kanál nyitja a száját. A kedvence a HIPP tejpépek. :)

Kép
dius87

na,most lehet sokan megköveznek dius,de én tuti nem tejpéppel kezdeném a dolgot. Először répa,krumpli,alma,stb...csak semmi allergizáló! Én legalábbis így csináltam.
Sztem elég pici ő még a tejpéphez. Eddig szopizott,nem tápiztatok,nem?Ami az üveges,dobozos,stb...kajákra van írva,hogy hány hós kortól van,azt a tápis babákhoz viszonyítják,legalábbis nekem mindig ezt mondták.
Vendég

Már bánom hogy beírtam, gondolkoztam is hogy írjam e vagy sem.

Először nem pépet kapott hanem almát meg krumplit.... Tápit csak este kap, de ha megnézed egy Hipp tejpép összetevőjét meg lehet nézni mennyi benne a tápszer és mennyi a gyümölcs. Igen szokták mondani hogy tápis babáknak van rajta a 4 hónap, de a dobozon nincs feltüntetve hogy CSAK tápszeres babáknak és hogy egy 8kg-s 5 hónapos baba ilyet nem kaphat.

Kép
dius87

óóó,ne bánnd,nem akartam beleszólni,ne haragudj,mindenki úgy eteti a gyerekét,ahogy akarja.
Csak a véleményem volt,de majd máskor megtartom magamnak. Mégegyszer bocsi!!!
Vendég

Nem a véleményeddel van a gond, ha nem leszúrásnak érzem. Mindegy is. :(

Kép
dius87

Ejjmá lányok! Ani tuti nem leszúrásnak írta, Ani nem olyan. Én vagyok a fogadatlan prókátor megen... De hidd el, Dius, nem leszurkálni akar itt senki téged a jó tanácsaival, csak segíteni akar... :wink: Pontosítok: tudom, nem szorulsz segítségre, szóval jót akar. :wink:
Ani, ne is mondd, már készítem a 100-as papírzsepit... Nekünk ez lesz az első anyáknapi műsor. Ugye nektek is? (Már nem emlékszem pontosan, Kristóf mikor kezdett oviba járni... :oops:) Majd mesélj, milyen volt, és kérünk szépen képeket is!

been

persze,hogy nem leszúrni akartam dius,de azt hittem,ezt magától is tudja :shock:
A megkövezést is magamra értettem,hogy biztos,hogy engem köveznek meg sokan :?
Na,de nem magyarázkodok tovább.

Nekünk is az első lesz,a bölcsiben(Családi napköziben,bocsánat :P ) még nem volt anyák napi műsor. Jó hogy mondod a fényképeket,még feltöltöm az akksit. A kameráét töltöttem eddig,elviszem azt is. Egyik kézzel kamerázok a másikkal fényképezek,akkor nem lesz időm bömbölni :roll: :lol:
Vendég

Na latom parazs vita van itten...

Dius, mi itt mind csak jot akarunk, es kar megsertodni, illetve tenyleg Te dontesz, mindenki mas csak tanacsot adhat.

En most Enikonek lefejt tejet adok, de persze o mar eszik mindenfele fozeleket es gyumolcsot is. Emellett napi 1x vagy 2x kap Hippes tejpepet, de en csak 7 honaposan kezdtem adni neki, addig volt fagyasztott anyatejem. De valahogy ugy voltam vele, inkabb tejpepet adok, ha nem eleg mar a tej, mint hogy tapszert... de lehet hogy ez hulyeseg... De ezzel jollakik legalabb este, es at tudja aludni az ejszakat.

Viszont ha mar adsz neki, mindenkepp azt javaslom, hogy csak azt, ami glutenmentes, es 4 hos kortol adhato van rairva... A vedonod egyebkent mit tanacsolt?

En meg most egyre tobbet fejek meg szedem a bogyikat, mert most hogy beteg Eni, nem kell neki a fozelek... a gyumi meg csakcsak, de tegnap vacsira pl semmit nem volt hajlando se enni se inni. Az elobb kicsit felvizezett anyatejet adtam neki :wink: mert nem volt eleg tej, viszont igy tobbet megiszik, mint magaban a vizet, es most kell a folyadek...

yuyu79

Ani, az univerzális! :lol: :lol: :lol: Anyud is ott lesz? Amúgy tiszta hülye vagyok, itthon is szokta énekelni Hanna az énekeket, amiket a műsorra tanulnak, meg a verset is elmondta a mamáknak, nekem má az elég vóóót... (Mondjuk, lehet én most azért fogok bőgni, mert az ünnepségen meg meg se szólal :roll: :twisted: :P :lol: )

been

neeem akartam én vitát basszus,dehogyis. Télleg csak magánvélemény volt.
Mindenki más nézetet valll,mindenki mást tart jónak,ennyi.
Nagyon sajnálom,ha dius megharagudott ezen.
Vendég

igen,jön anyu is,meg anyósom is. Ha mind a 24 gyerekkel jönnek 3-an,hát,,,úgy fogunk a csoportszobában állni,mint a heringek.
Na,megyek,Elizának ébresztőt kell fújnom...
Vendég

A Sinlacrol hallottal? Mi nem probaltuk, de allitolag nagyon jo, es nem allergizal, vagy mi...

yuyu79

Sztem ez a vizezés - illetve tejezés :lol: - tök jó ötlet Yuyu!
Allergiára hajlamos babáknak (mittomén, allergiásak a szülők, vagy ő maga ekcémás volt valaha, vagy az is, meg ilyesmi) a Sinlacot szokták javasolni, ez rizspép, semmi tej nincs benne és lehet kombinálni gyümölcsökkel, mindenfélével ezt is. Igaz, asszem vényköteles. Nekem egy másik fórumon nagyon ajánlgatták a szülők, mert ugye én asztmás vagyok, meg férjemnek is van pollenallergiája, de így is kihúztuk, h 1 éves kora előtt Ármin nem kapott tejet semmilyen formában. (Jah, max, ha kiflit evett :?) Utána is joghurtokban, pudingokban max, mert a tejnek még a szagát se bírja.
Hanna, aki tápszeres volt hipoallergén tejpépet kapott a HA-s tápszer mellé. De meg nem mondom mááá, mi volt a neve... :?

been

Natessék, Yuyu, egyszerre írtunk... :lol: :lol:
Ani, nem a szabadban lesz? Remélem, holnap a miénk igen, mer különben tuti nem férünk el mi sem... :roll: Bár ma nagyon fúj a szél, jobban jártok, ha bent tartják. Sok jó ember... :D

been

szentjanoskenyermag van benne, nem??

yuyu79

Jaaa, dehonneeem! De honnan vettem éna rizst... :shock: :shock: Titta hülye vagyok, bocs. :oops:

been

http://www.pirulapatika.hu/230049947/adatlap
Ez az. És abban is tévedtem, hogy vényköteles, illetve kb 1 éve még az volt, ez tuti.
Jobb lesz, ha má meg se szólalok... :lol: :lol: :lol:

been

Sziasztok,

vagyok én is :oops: :oops: :oops:

Most megjött az uram, de ma még mindenképp jövök!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?