Új privát üzeneted érkezett!

Mancsa: Fogadd őszinte részvétem, nagyon-nagyon sajnálom. Nagy-nagy ölelés neked!

Viola angyalkának nagyon boldog névnapot kívánok, tegnap sokat gondoltam rá, és Tünci rád is! Jó, hogy jelentkeztél. És örülök, hogy már csökken a vérzés. Engem is megbőgettél a soraiddal. Nagyon szépeket írtál, és igen, néha nagy levegőt kell venni... muszáj!

KépKép
ancsi_pancsi

Lányok jövök még, és elküldöm a recepteket is aki kérte, és tudott e-mail címet küldeni, csak tesóm szánkóztatja Dorkát, én meg gyorsan főzök valamit, meg közben elkezdem a harmadik negyedik sütit. Sajtos rúd, és keksztekercs, kókuszbomba kész van. Jön a bejgli, mikulás szelet, stb. Szerdán már nem szeretnék sütni, csak a szentestei vacsit készíteni.

Mindenkinek puszi, jövok még!

KépKép
ancsi_pancsi

winchi: neked átküldtem a sütirecepteket.

Ki kéri még? Várom az e-mail címeket.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Köszi Ancsi meg is kaptam, jók vannak benne :wink:

Kicsi Viola nekem is eszembe jutott tegnap a névnapja miatt is és ha megyünk Fehérvárra mi elmegyünk a temető előtt ahol pihen kicsi szive, gondolatban mindig megsimogatom.

Mancsa de gyere ám nyugodtan hátha tudunk segíteni vagy írj privátot ne fojtsd magadba azért, mert karácsony van csak rosszabb lesz tőle... Levi felfogta mi történt?

Betti ezért a vadetetésért irigyellek, csuda jó lehetett :lol:

Megyek körülnézek a padláson hátha hagyott itt valamelyik régebbi lakó olyan szánkót ami karfás és jó lenne a Matyinak, úgy megszánkóztatnám csak a karfa nélküliről már borult egy nagyot a héten.

KépKép
winchi

Sziasztok!

Mancsa, őszinte részvétem, nagyon sajnálom. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Mancsa: Őszinte Részvétem! Pont így karácsony előtt! De a Mama legalább már nem szenved! Remélem a Papa is fel tudja dolgozni! Kitartást Nektek! Sok puszi!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Winchi: Nagyon jók a havas képek Matyiról!!!!!!!!! :D

Beze: Hát Lexi is óriás, legalábbis Rékához képest! :lol:

Katinka: Nati nagyon édi, Lili meg nagyon szép!

Ancsi: Én is kérném a recepteket, ha még lehet. Megpróbálok privit küldeni, bár az mostanában nehézkes, de hátha sikerül! Ügyi vagy, hogy már ennyi mindennel kész vagy!

Tegnap egész napos bevásárláson voltunk Pesten, Réka nagyon jól viselkedett, nem volt nyűgös egész nap! Csak kiesett a babakocsink egyik kereke! :evil: Két gyereknek vettük, aztán lehet egyet sem bír ki! Ma apa szerelt. Vettünk szánkót is, ma meg felavattuk, de nagyon hideg volt, meg fújta a szél a havat, Réka meg sírt. Így aztán a szánkózásnak hamar vége lett, tovább tartott az öltözés, mint a szánkózás! :roll: Meg vettünk műfenyőt is. Nem is tudom. Nem olyan szép, mint az igazi, meg nem is lesz illata. De úgy gondoltunk most egy-két évig inkább legyen ez, Réka veszély miatt.

Szösz

KépKép
szosz

szosz!

nem bírtál aludni?

ma hívott anyu, megnézte minden létező csatornán az időjárás előrejelzést.
ónos eső...
hát maradunk itt karácsonyozni.
egymásnak majd januárban veszünk(bár nem mondanám, hogy megérdemli), úgyhogy csak ZSófi kap ajándékot.

furcsa lesz a család nélkül, de inkább ez, minthogy jól ott ragadjunk.
Vendég

Sziasztok!

Mi a csudát csináltok ti éjjel egykor itt? :lol:

Anyany mi is ezen dillemázunk, hogyha tényleg nagyon ónos esős idő lesz akkor mi is maradunk a fenekünkön. Párom úgysem akar sehová menni de nekem is fura lesz a család nélkül.

Szösz azért ez durva, nektek szuper babakocsitok van, nagyon nem szabadna szétesnie :evil:

Mi is próbáltunk szánkózni esélytelen volt, nem tud megülni rajta, karfás meg nincs. Így sétáltunk egy nagyot, meg egy kicsit orgonahangversenyen is voltunk, csak a végére értem oda Matyival, tetszett neki :lol:
Majdnem két órát kint voltunk délután egész jól bírta, utána viszont nem győztem etetni, farkaséhes lett :lol:

Ja mai új rekord: -14 fok lett reggelre

KépKép
winchi

Jó reggelt!

Itt most szép napsütés van, és olyan szomorú vagyok, hogy karácsonyra kiadós esőt és ködös, latyakos időt mond. Egy héttel előbb kellett volna tartani...
Szeretünk ilyenkor otthon sétálgatni, dehát gondolom esőben, ami még rá is fagy, nem sok kedvünk lesz hozzá.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Mancsa, fogadd őszinte részvétemet! Gyere nyugodtan, öntsd ki a szíved, ha erre van szükséged! Nagy ölelés Nektek!

Viola angyalkának így utólag is boldog névnapot kívánunk! Szombat délelőtt Lilivel épp a Fifi virágoskertjét néztük, szerepelt benne Viola baba is, Rátok gondoltam akkor is, Tünci.

Jól sikerült a hétvége, a koncert is nagyon jó volt, "tomboltunk" egyet apával. Előtte, utána kártyáztunk a két munkatárs sráccal, rég nevettem ennyit, nagyon jó fejek. Ikeában sikerült végre öcséméknek ágytakarót venni, fel voltunk készülve a tömegre, de egyáltalán nem volt vészes, mondjuk dél körül voltunk. Délután Lili szánkózott nagyot apával, Nati akkor épp aludt, ő most kimaradt belőle. Nagyon nagy hó van, a teraszon meg hátul a kertben térdig is ér, gyönyörű. Tényleg kár, hogy karácsonyra elolvad.

Megvan minden ajándék, férjemé is megérkezett a boltba, ma hozom el. Ma este csomagolunk, holnap sütünk Lilivel, szerdán meg ugye szülinapozunk, aznap arra készülünk, férjemé a torta, enyém a vacsi. Ő még dolgozik szerdáig, de nem kell végig bent mardnia, meg korán megy, így dél körül jön haza minden nap.

Szösz, sajnálom a babakocsit, az első kocsinknak is kitört a kereke anno, azt Ausztriában vettük, megpróbálták megjavítani, de a másik keréknél is elrepedt, anyaghibás lehetett. Visszakaptuk a pénzt, itthon vettünk egy ugyanolyan modellt, azzal nincs semmi gond.

Ónos eső: akkor már nem csak a bárányhimlő miatt kétséges a mi utazásunk is, hanem az időjárás miatt is. :roll:

Beze: Lexinek gratulálok a lépésekhez, kis ügyeske! 8)

Megyek, neki kellene állni az ebédnek, borsóleves lesz tejberizzsel.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Csajok valami jó kis sajtos stangli receptet írjatok már nekem. Múltkor a netről néztem, de hátha van jobb is..... :D
Holnap sütöm az édes süti után.

Betti
Kép
betti0412

Jaj, a legjobb hírem ma. Megvettük a kamerát. Két hete kolbászolunk boltból be, boltba ki, nézzük, neten vélemények stb, és végül ma két órai végső boltolás után Tünciéknél megtörtént a vásárlásra utaló magatartás. :D
A férjem most elvan vele egész délután...

Betti
Kép
betti0412

Most jöttünk haza a Tescoból, nappal megközelíteni sem lehet, most meg alig voltak. Muszáj volt a sütéshez, főzéshez bevásárolni kicsit már.

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Betti tegnap te tartottad itt a frontot :wink:
"Tünciéknél megtörtént a vásárlásra utaló magatartás. "
Betti ezt a részt nem értem :oops: A kamerához kapcsolódik ez a mondat vagy Tünciék is vettek valamit? vagy én vagyok lezsibbadva hogy nem értem? :lol:

Katinka pöttyre utaló jelek nincsenek? De jó nektek hogy apa többet van veletek, nálunk sajnos apa még 24én délután is dolgozik...
Holnap már 5 éves nagylányod lesz :lol: Ügyesek vagytok, hogy külön kezelitek a karácsonytól a szülinapját! papám 26án született 27én van a névnapja, szerintem soha nem kezelték külön neki...

Sajtos receptet nem tudok, sósat ritkán sütök, nálunk az anyu meg mama feladata.

KépKép
winchi

Tünciék= Media Markt :D

Igen, tegnap én voltam itt az újságíró, de gondolom mindenki futkos még az ünnepek előtt.
Én is sütök már, néztem a netről receptet, remélem jó lesz, most sütöm az első adagot, majd beszámolok.

Anyósom jön ma hozzánk, még fel kellene sterilizálnom a lakást estig....

Betti
Kép
betti0412

Finom lett a sajtos stangli, raktam a tésztájába is sajtot, bár azt nem írta, de mindig szoktam, jobb lesz tőle.
Eltekintve attól, hogy egy tepsivel tartoztam az ördögnek, mert nehogy már üresbe járjak, nekikezdtem a fürdőszoba takarításnak....perszehogy elkéstem a sütőtől. Nem baj, holnap úgyis sütök még két adagot, mert nem mertem új receptből nagyon sokba belevágni kóstolás nélkül.

Betti
Kép
betti0412

Hello Lányok!

Elküldtem mindenkinek a sütirecepteket, aki kérte!
Nem tudom, hogy tudok e-még jönni kari előtt, majd igyekszem.
Már 5 féle süti készen van, lassan kezd elegem lenni.
Holnap du. megyek Fehérvárra, apa ajándék szerzésre, meg lehet dokibácsihoz is. Puszi mindenkinek!

KépKép
ancsi_pancsi

Hogy ez nekem nem esett le :lol: Pedig tudtam, hogy az Tünci kedvenc munkahelye :lol: :twisted:

Betti én tegnap egy adag linzer sütöttem az ördögnek, és ami a pláne benne Matyi kikukázta és meg akarta enni :twisted: Remélem Kisati neked is ilyen "jó" gyerek lesz :lol:

Ancsi ha már öt félét sütöttél, mit sütsz még? És egész hadsereg megy hozzátok, hogy el is fogyjon? :lol:

Én tegnap megcsináltam a mézeskalácsot meg a linzert, még a csokizása van hátra még sütök kókuszos csodabogarat, azt csak egybe kell megsütni, nem kell szaggatni és még kutyulok össze keksz-szalámit, aztán részemről befejeztem. Még így is egy csomó minden van amit csinálnom kell.

KépKép
winchi

Sziasztok!

Megvolt az egy éves státusz vizsgálat. Kereken 9 kiló és fekve 74 centi, álva 71. Nem tudom melyik a mérvadó. De én itthon álva mindig kevesebbet mérek. Most a tanácsadóban is megmértem álva, de ott is 71 lett. És 5 foga van.
Kapott szurit is. Jól viselte, csak egy picit sirt.
Megvolt a kaja beszerzés is. Nagyon sokan voltak a kistescoba.
Holnap mi is szülinapozunk. Mi is ugy tervezzük, hogy külön lesz teljesen. Persze, ha majd nagylány lesz, akkor biztos egybe kéri. Mert kinéz valami méregdrága akármit. :D

ancsi: Nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent csináltál.
Én nem tudok ennyi fajtát :oops:
De nálunk is lesz kalács (apukám csinálja ), torta (cukrázdából rendelve ) , linzer (piacon megvéve ), meg ha minden igaz akkor hatlapos, de azt is csináltatjuk. :oops: :) . Hát ez van. Majd jövőre.

Kép
Kép
rhkrisztina

Voltunk szánkózni
Kép

Kép
Kép
rhkrisztina

A telefonommal csináltam, azért nem lett olyan jó.

Kép
Kép
rhkrisztina

Az előbb elmentem a boltba, olyan szél fúj, hogy szinte tolt maga előtt. A szép hóból semmi sincs, latyak minden, nem tudsz hova lépni, ázik be a cipőd és az autósok szeretettel csapnak oldalba a sáros lével.
A hó jobb volt.

Winchi, de jó, nem csak én etetem a kisördögöket néha! Azt mondják az ördögnek is adni kell, mert különben elviszi....

Úgy fáj a csípőm, alig tudok felkelni bárhonnan és a jobb lábam emelni. Kicsit megpróbálom délután kimozgatni, hátha sikerülne.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Ma reggel bekevertem egy adag mézeskalácsot, majd most délután fogjuk Miluval kettecskén megcsinálni. Holnap délután pedig megsütöm az Eszterházy-tortát. Dédik sütnek még szentestére sütit: bejgli, valami meglepi süti. Ennyi bőven elég.

Annyira bosszankodom. Elhívtam anyósomékat szenteste. El is fogadta a meghívást. Együtt mentünk volna anyukámékhoz, ott vacsoráztunk volna és ott is aludtak volna. Nos pénteken szólt a férjemnek, hogy mégsem tudnak jönni, mert apósom ügyeletes (nem orvos). Ha rosszindulatúan közelítem meg a dolgot, akkor azt gondolom, hogy ha nagyon akarnak akkor el tudnak jönni, max apósom csak 2 órát marad. Van egy olyan mondás: Nem akarásnak nyögés a vége.
Ja és még jobban bosszankodom, ha arra gondolok, hogy anyukám már megvette a kacsamelleket (13főre és nem 10re), kimosta és felhúzta az ágyruhákat, szóval készült rá. :?
Nem is tudom, hogy mikor fogunk elmenni anyósomékhoz. Ők persze meg lesznek sértődve, hogy csak 26-án lesz időnk őket meglátogatni. :roll:

Kép
jaffa4

Anyany!

Hazamentek?

Kép
jaffa4

Betti!

Mikor raksz fel pocakfotót?
( Hallottam ám, hogy van! ) :P :D

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Katinka,köszönjük szépen. :D 2 lépés ma is megvolt.

Szösz, ezeket a méréseket én sose értem, elvileg 2 hónap alatt nőtt másfél centit.

Kriszti, tündériek a gyerekeid. Lotti mennyivel született?

Ancsi, nem semmi, mennyi mindent csináltál. Ügyes vagy! Én úgy döntöttem, nem csinálok sok félét, tegnap sütöttem mézes krémest, holnap almatorta, csütörtökön sajtos pogi. Ennyi elég lesz.

Betti, nekem lett volna egy bevált receptem, de gondolom, már nem aktuális.

Jaffa, anyósod nagyon nem semmi!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jaffa, csak nem a mi Tüncink árulkodott? :D
Tök bosszantó egyébként mikor bevásárolsz, készülsz és az utolsó pillanatban mondják le....de hogy gondolták anyósodék, hogy karácsony előtt egy nappal szétlövik a programot? Azért az ünnepre nem egy nappal hamarabb kezd készülni az ember lánya.

Beze, azért jöhet ám a recept!

Betti
Kép
betti0412

Kép 27 hetesen, de most már nagyobb

Én szerencsétlenkedtem a fényképpel, párom 43-as papucsát nézzétek el nekem.... :D

Betti
Kép
betti0412

Betti, oké, leírom.

60 dkg liszt
1 margarin
5dkg élesztő
2 dl tej
1 kk cukor

1 tejföl
reszelt sajt

Tejben cukorral az élesztőt felfuttatom, lisztet margarinnal elmorzsolom, ízlés szerint megsózom, belerakom a tejfölt, élesztőt, tejet, amennyit felvesz.Összegyúrom, fél órát pihentetem, kinyújtom, bekenem tojással, megszórom sajttal, kiszaggatom, kisütöm. A tésztába is rakok sajtot. Egyszerű és finom.

Szép a poci! :D És milyen vékony vagy. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tündérke az előbb tök egyedül felállt, erről is lemaradtam...2 távirányítóval egyensúlyozott. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Rájöttem, hogy miért csak évente egyszer sütünk mézeskalácsot. Válasz: Mert egy rohadt sz@r meló és szerintem csak az illatát és a hangulatát szeretjük. Ááááááááááá majd befontam a hajamat, mire végeztem, és még nincs kidíszítve fehérjehabbal. Sztem azt fogom álmodni, hogy Dr Oetker díszítőgyöngyöt nyomkodok mindenhova.

Most este tudtam meg, hogy nem sikerült a gazdaságföldrajz vizsgám. Ezért most vígaszzabálást tartok. Ha a pozitív oldalról próbálom megközelíteni örülök, hogy nem lett kettes és nem rontja az összképet. Viszont jó lett volna túl lenni rajta, bár a kettest nehezebben dolgozom fel, mint a bukást. Mindegy.

Beze! Gratulálok az első lépésekhez! Kicsit visszaemlékeztem én is ezekre az időkre....

Betti! Csini a pocid! Milyen típus vagy? Eltakarós-bő ruhát hordok vagy megmutatom a pocakomat?

Mancsa! Hogy vagytok? :(

Kép
jaffa4

Férjem családja nagyon furcsa. Náluk az a biztos, ami már megtörtént. Nem lehet előre tervezni, szervezni. Na de mégsem szólhatok aznap reggel, hogy: Na jöttök akkor vacsorára?
Néha úgy megsértődnek, hogy több hétig nem kommunikálnak velünk. A leghosszabb ilyen periódus majdnem másfél hónap volt. Férjem születésnapjára akkor küldtek egy Boldog születésnapot! smst. :shock: A sértődés oka pedig az volt, hogy nem ment be köszönni a férjem anyósomhoz. Olyan dolgokat vágtak a párom fejéhez, hogy az már nevetséges. Kiforgatták a szavait és csak a maguk hülyeségét szajkózták.
Nincs köztünk ellentét és szeretem őket, csak vannak olyan dolgaik, amin kiakadok és rosszul esik, ha butaságok miatt bántják a férjemet.

Azt hiszem én még a szerencsésebbek közé sorolom magamat. Kíváncsi lennék a férjem mit mondana a szüleimről.

Kép
jaffa4

Jaffa, ezen még nem gondolkodtam....a régi pulcsikat hordom még, bár van, már necces, de van olyan, ami még egész jól nyúlik. Kismama dolgot nadrágot vettem, mert az kellett, de felsőkből még a tavalyi kollekciót varálom, így aztán ami van, azt húzom fel, ha bő, ha szűk. Télen talán jobb, ami tapad, mert a lenge alá befúj a szél és fázik a hátsóm.....

Betti
Kép
betti0412

jaffa!

nem merünk elindulni. nem bízom az időjárásban.
hívtak pestre férjem tesójáék, de oda sem megyünk.

a furcsa család nálunk is megvan. de mindkét részről. anyummal nem jó a kapcsolatom, de a távolság sokat segít. 300km ről néha már én is "kislányom" vagyok. de ehhez ez kell.

nagymamám tegnap előtt felhívott, hogy lecsesszen, hogy mért nem hívtam már fel egy hónapja. utánanéztem, két hete hívtam.

a férjem anyját meg nem kell emlegetni. persze megint őt kell sajnálni, mert sütött főzött, annyira készült, hogy megyünk és ottmarad a rengeteg kaja... de nem kell félteni, nem fog ráromlani semmi.
Vendég

betti!
szép pocak!!!
és nagoyn nagoyn csinos vagy! én meg nagyon nagyon irigy!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jaffa:Én idén nem sütöttem mézeskalácsot :oops: majd jövőre ha már Hannus is segít.
Biztos sikerülni fog a vizsga nem szabad elkeseredni igy is le a kalappal elötted hogy család mellett ennyit tanulsz.
Hát tényleg szólhattak volna elöbb Anyósodék hogy mégsem jönnek,szegény Anyukádék :(

Beze:Hát én olyan irigy vagyok hogy Lexi már lépeget Hannus még mindig nem :cry: nagyon ügyes csajszid van :D

Betti:Nagyon csini kismama vagy :D :D :D :D

Krisztina:Édesek a gyerkőcök :D :D :D

Szösz:Örülök hogy Réka jól birta a bevásárlókörutat ügyes csajszi :D :D :D Én is úgy elmentem volna egyet a kikába ikeába de ez idén kimarad igy is lenulláztuk magunkat :oops: :(

Ma volt itt egyik barátunk aki fotós megkértem hogy csináljon rólunk pár képet hozott hátteret meg mindenféle cuccot szegény 40 percet pakolt mire el tudtuk kezdeni,visszanéztem a fényképezőgépbe, lesznek jó képek :D ő csinálta az esküvői képeinket is.

Ancsi:köszi szépen a recepteket :D Jó sok sütit sütöttél ügyes vagy :wink: én nem csináltam nagy ügyet mert ilyenkor Anyós meg Anyú is sokat süt és nekünk is pakolnak ,el se fogy.
Sütöttem islert meg keksztekercset.
Vendég

sziasztok!

Minimálisan olvastam csak vissza :(

Mancsa: őszinte részvétem. Átérzem a fájdalmad.

Betti: nagyon-nagyon-nagyon szép vagy :D

Jaffa: vizsga :( :( :( mézeskali :evil: :evil: :evil: :evil:

Jókat sütöttetek csajok!

Sajnos nem nagyon leszek gépnél továbbra sem; mert bár igaz, h nemrég jöttünk haza, de 24-én megyünk is...

Spronból laza 5 óra alatt értünk haza...nagyon rossz volt...a hó :( :(

Fáradt vagyok...megyek, ne hari.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat!

majd teszek fel képet is, bár Emmát nem nagyon lehet fényképezni mostanában...becsukja a szemeit :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé:Hannusnak is volt egy ilyen időszak hogy nem lehetett fényképezni,de most már lehet :D Várjuk a képeket :wink:

Anyany:Nyári gumikkal tényleg ne induljatok el,nehogy baj legyen.
Vendég

Itt van az egyik ma vagyis tegnap készült kép Hannusról :D Kép
Vendég

Köszönjük a dicséreteket!

Betti nagyon csinos vagy!

Lara: nagyon szép Hannus! Jó lett a kép nagyon!

Beze: Lexi baba nagyon ügyes! Nem semmi, hogy már lépeget.
Lotti 3350 g-mal született. És 55 centi mértek a szülőszobán. De egy hónapossan lett 53 és a védőnővel kiegyeztünk, hogy kb. 51 centivel születhetett.

Jaffa: anyósodék lehet, hogy unatkoznak? :)
Ha nincs semmi baj, harag akkor gyorsan kreálni kell?

Kép
Kép
rhkrisztina

Kimaradt:
Nagyon szép Hanna ruhája!

Kép
Kép
rhkrisztina

Kriszta, boldog szülinapot kislányodnak!
Tényleg, milyen volt az ünnepekben szülni? Normálisak voltak a kórházban?
Tavaly nekem dec 31 volt az időpontom.

Sütöm én is a további sósakat, ma jön estére anyósom

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok. :D

Kriszti, boldog születésnapot Lottinak!
Majdnem annyival született, mint Lexi, ő 3300 gramm és 55 centi volt.

Lara, nagyon szép Hannus, igazi kis hölgy. :D Lehet, az lesz a karácsonyi ajándéka nektek, hogy elindul. :wink:

Betti, kipróbálod a receptet?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Betti
Volt ismerős csecsemős nővér. De attól függetlenül nagyon aranyos volt mindegyik. Hogy azért, azt nem tudom. Vagy mert , hogy dongalábal született. Mikor Olivért szültem akkor nem voltak valami kevdesek. De nagyon lecserélödtek. A karácsonyt nem nagyon éreztem. Szenteste kérdezte az egyik idősebb csecsemős, hogy nem érzem magam rosszul, hogy karácsonykor kórházban vagyok. Az volt a rossz, hogy Oli nélkül voltam. Meg, hogy az első karácsony volt anyukám nélkül. De eltoltuk a karácsonyt. 26 - án jöttünk haza és akkor szentestéztünk. Nagyon szépen feldiszitette apánk a fát, és ott voltak az ajándékok is. megjöttünk, lepakoltunk és a Papa hozta haza Olivért.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!

Lottinak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D Kép

Lilinek is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D Kép

Köszönjük a dicséretet :D

Kriszti:Ez fixioni márka a brendonba 7 ezer volt ez a ruha de én bizibe vettem 900 ft-ért már jó régen,most nöttünk bele :D Nem sokat használták elöttünk.

Képzeljétek Hannus Halász Judit rajongó lett :D Már meghallja az ákom bákom zenéjét és mondja hogy ákombá olyan édes :D
Vendég

Lilinek boldog születésnapot!!!

Lottinak boldog születésnapot!!!

Betti szép formás poci :lol: :wink:

Én ma szélmalomharcot folytattam: pakoltam, takarítottam a nagyszobában, Matyi meg a hátam mögött szétpakolt de amikor a szőnyegről gugolva szedegettem a szöszöket akkor odajött és megfésült a baba hajkefével :lol: Megbocsájtottam a szétpakolást :lol:
Alszik, úgyhogy megyek gyorsan utolérem magam...

KépKép
winchi

persze hogy színesen akartam írni a köszöntéseket :evil:

KépKép
winchi

Lilinek boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze