Új privát üzeneted érkezett!

Olga: Nálunk 30 fok van és 28-ra van állítva a klíma. :D

Ha már fokozatok. Kata, nálunk a hűtő 3-om van, jelentem. :D Ha még számít.

Na most vissza kell lapoznom, nem tom mit akartam még... :roll:
jaimee1

Kata: Hanna Rozi? Hát két fiú és egy lány az tökéletes lenne. 8)

Olga: Szomorú ez a strand helyzet. Mi a Damiba járunk, hiányozna is, ha tudnánk strandolni. :(

Megint elfelejtettem, mit akartam. Ugyanazoknak írtam. :lol:
Jól van, roló lehúzva.
jaimee1

Halihó!

Judit, Niki, lezsíroztam apával a holnapi mozit :wink: Nem volt nehéz, mert ő meg hajnalban megy horgászni....
Na, ja, arra csak mosolygott, mikor mondtam, hogy csajbuli lesz! Azt mondta, jókra fogom a randimat :wink: :)
Olga, de jó, gyere Te is! Más nem csatlakozik?
Hm...gondolom így hétköznap kapunk még jegyet a kezdés előtt is...

Barihimlő nálunk csak egy volt, de nem tudom, kisebb korban hogy van.

Ja, Tiszaligeti. A szomszédék voltak, délelőtt 11-kor 30 perc alatt jutottak be :shock: Kinn kígyózott a sor, már majdnem feladták!
Nem baj, fejlődünk, fejlődünk! :?

Évi és
Kép
csongianya

Járunk=jártunk :( Érdekes lenne ha még mindig ott strandolnánk. :shock:
jaimee1

Csákó!

Mán gyakorolok a szeptemberre majd ha dolgozok kevesebbet jövök.... :lol: :D üdvirivalgás...... :lol: :D ////////......héééééhóóóóóóóó

Kristóf!
Boldog Szülinapot!

Olga!
Nekem is van pontom hogy tudom odaadni?

Mozibulisoknak jó kikapcsot!!!

Zsófi!
Gratula a gyöngyszemhez!! :wink:

Mást nem írok mert nem vagyok összeszedett......

Judit!
Nimi játszott a szökőkútnál és az egyik sugár telibe kapta...meg is riadt egy pillanatra...szal levetkőzés, törölközés aztán még jó hg volt egy pulcsi nálam abban jöttünk haza....ja és aznap még a cipőjét is sikerült elhagyni.....de AnnaLucáék aranyosak voltak és visszajöttek velünk keresni..... :shock:

fanna3

Fanna: Inkább azt gyakorold, hogy tudnál ránk időt szorítani! :wink: És meglett? A cipő. Mindig olvasom, hogy Nimród nyaral és irigykedem. :lol: :lol: :lol: Hát van valami bajom. :roll:
jaimee1

Olga! Ezt találtam a bárányhimlő oldalán:

[quote]A írta: vakcinából 13 évesnél fiatalabbaknak egyetlen, idősebbeknek már 6 hét különbséggel két oltás ajánlott.

Innen van: http://www.gyermekbetegsegek.hu/varicel ... kcina.aspx
szilbee

Évi, Olga: Szerintem is kapunk még jegyet, de ha gondoljátok, megrendelhetem telefonon.

Judit: Ne felejtsd a könyvet este!

Szilbee: Mi van a fiúkkal? Jobbulást Nekik!

Niki

Kép
Kép
csni

Olga!

jó akkor ruhákat viszem, és holnap mozi előtt veszünk jegyet.

barihimlő egy kell, Leti még holnap kapja, azt hiszem 13 év körül kell még egy, és akkor életre szóló védettség meg még az övsömör ellen is, hisz azt is ez a törzs okozza.

Évi jó, akkor sztem 3/4 8-8 között, ha talizunk a pláza előtt? Niki, Olga nektek ok így?
minitali.

Fanna!
és meglett a cipi?

Jaimee!
húú az a 28 nagyon melegnek tűnik, de másabb tutira, mint ez a párás 26 idebent!

majd megpusztulok, ömlik rólam a víz, pedig most készülök porszívózni, de főzni nem főztem, majd holnap. az is kínszenvedés lesz...

na vissza kell mennem...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki!
már beraktam 4-et! olvashatsz!

viszek neked is három rucit!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Lányok! Gyűjtögessem vkinek a Liberó "pontokat" vagy dobjam a kukába? Szóljon akinek kell... még! :)

Ja a skacok takony virnyákosok... :( A szokásos, csak Dávidnál volt ronda köhögés, de az javul homeós cuccra (dokinő javasolta a szert).

No ennyi... léptem. Ma szülői, de még vacilálok, hogy itt hagyjam e anyósomat szegényt két beteg gyerekkel. (Megldja a dolgot simán, csak hát nem ecccerű ilyenkor a fiúkkal.)

Majd vmikor még visszaolvasok...

Pusz!

Ui.: Az albumba pacoltam még pár képet.... Kukk itt :arrow: http://s260.photobucket.com/albums/ii2/SzilvasiFamily/
szilbee

Sziasztok!

Szilbee!

Ha másnak nem kell a Libero pont én igényt tartanék rá :)

Dorka!

Nagyon jók lettek a képek olyan furcsa hogy már egy éves :lol: Én is mondtam gabesznak hogy majd Védinek kellene csinálni kerti partit a szülinapjára de utána felvilágosított hogy február elején csak nem kéne :oops: Ja meg azon gondolkoztam hogy Védi Szabika Levente meg Dávid most milyen rokonságban állnak?Másodunokatestvérek?vagy nem?

Jaj kérdezni szeretném hogy nem tudja valaki hogy hol lehet olyan sötétítő függönyt kapni ami tényleg nagyon besötétít?Mert kedves kislányom úgy döntött hogy kelő nappal ő is kel :twisted: hát én meg nem akarok hajnal 4kor kelni :oops:

Párkányban mi tavaly voltunk én nem éreztem a magyarellenességet sőt magyarulbeszélt még a vendéglátós is meg az összes járókelő is

KépKép
viragb88

na visszajöttem :lol: Képzeljétek itt gépelgetek azt hallok valami ropogást Védike szobájából.begyek és képzeljétek berepedt az ablak az egész üvegen egy nagy 7-es alakban.Tavalyelőtt lett kicserélve.Remélem a biztosító fizet :twisted:
na most sokkot kaptam majd még jövök

KépKép
viragb88

Sziasztok!!

Milyen régen írtam már nektek!
Fanniról és Mátéról teszek nektek képet!
Kép Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Judit ja tanulok ezerrel már ha Robi engedi,mert csak akkor jutok rá ha alszik!

Virág!
Még jó hogy nem robbant be :twisted:

Dorka!
Nagyon aranyos Szabi a képeken,és olyan jó neki hogy Levente és Dávid is ott vannak később biztos nagy kópé vállik belőlük
3Muskétás :wink:

És a lányok is aranyosak a képeken!!!!!!!!
Hol voltatok amúgy szerintem átsiklottam rajta

Kép

Kép
katlina

Judit & Niki! Nagyon tutik a képek! :mrgreen: Nekem csak most esett le, hogy jéé tényleg egyidősek a csajok... mármint Letit kivéve. :oops: Lassan elblattyogok a fodrászhoz egy adag szőke hajfestékkel... belül már totál az vok...

Katlina! Olyan vagány kisrác lett Robikából is. Tök jó ötlet volt a hinta. Nekem eszembe se jutott, pedig annyira evidens!
szilbee

Virág! Oksa! és mennyi kell?

Vkinek még gyűjtsek?
szilbee

Szilbee!
nem gond elnézzük Neked, hisz Te korábban kelsz, mint én...

de hoyg übereljek, Dorka és Gréti között csak 5 nap van, míg Kata és Leti között is csak 2 hónap, szóval egyívásúak..lehet mondani....

Katlina!
minden elismerésem, hoyg ebben a melegben még tudsz koncentrálni!

Kata!
hoyg cipeled magatokat? és még mindig nem jött a titok nyitja!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! ... No akkor most már tuti irány a fodrász.. :oops: :lol:

Kata! Te merre vagyol??????

Na dugesz... Jóccakát!
szilbee

Jelentem hisztizek...

Hajnalban (anyám szerint az már csak reggel), fél6-háromnegyed 6 körül kelek, mert szellőztetnem kell, hogy 26-ról lehűljünk 24,5-25-re...
Ebéd után nem bírok jellemzően ébren maradni..., kivéve tegnap pl., amikor szúnyoghálósakat vártam volna 3-kor, de nem jöttek... Este meg kóma van... Ja, meg 1-2 nap csináltam az álomvizsgámra a power pointomat, de már az is kész... (áv: csüt. 9.00)

Bbj: a titok szerintem: körbe van a ház fákkal, bokrokkal, és az egész alá van pincézve, ahonnan olyan hideg jön föl még kánikulában is... és nincs szigetelve a házunk. Ma nagy lendülettel ki is iramodunk mamázni.

Szilbee: én tényleg azt hittem, hogy elmész szőkére festeted a hajad... csak aztán néztem, hogy mikor írtad... hát én sem leszek már dinkább :roll: Szülői milyyen volt? Mi másfél órát voltunk apával. Hát azokon a pici székeken már minden bajom volt. De az óvónénik aranyosak voltak. A jele B.-nek a pöttyös bögre lett, apa választotta... egy következő papíron le kellett rajzolja, az már inkább sörös korsónak nézett ki. :D

Barihimlő elleni oltás: nem ad 100%-os védettséget, nekünk ezt mondta a doki néni, de enyhébb lefolyású, ha mégis elkapja a gyerkőc.

Olyan jó ilyenkor reggel egy kicsit fázni... betakarózni... bárcsak mindig reggel lenne.

Apa tegnap este felvetette a "Balázs" nevet, az február 3...hm...

Én már úgy várom Másodszülöttünket, olyan kíváncsi vagyok, milyen lesz B.-hez képest.

Képzeljétek, itt a környéken jellemzően hülyének tekintenek, mert nem megyünk ki B.-vel napközben játszani (ezekben a napokban). Mert hogy B. teste milyen fehér másik kisgyerekhez képest. Hát én pl. utálom az ilyen erős napot, meleget, és bár nem akarom befolyásolni a gyerekem, de szerintem most veszélyes is kimenni (hát minden médiából ez ömlik). Napszúrást kaphat, meg bőrrákot, meg ki tudja még mit... úgy hogy inkább csak du. 5 után megyünk ki. Ti kimentek napközben?

Köszi a hűtős infókat... természetesen nem nyugodtam meg. Ja,apának fogalma sincs ilyenekről.

Kép

Kép
szolkata

Kata!
Akkor pinceásás, a fenyők, meg nőnek, szóval kipipálva...

Dehogy megyek ki! nem vagyok tán megőrülve! tegnap ahoyg mentünk angolra 17-kor, 1 nénit láttunk bicajozni, senkit, meg is jegyeztem, aztán meg összeesik, és a mentők viszik el... Misi 1/2 3 körül 3 autót számolt a penny előtt... szóval sztem az a nemnormális, aki a gyereket ilyenkor kiviszi, nem TE!

söröskorsó :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

vagyok én is csak olyan ....mit tudom én milyen a hangulatom!

mi szoktunk kimeni a medencébe szoktunk lenni napközben egy kicsit mikor már nagyon jó meleg, aztán bejövünk s délután hatig ki se megyünk nagyon csak akkor is a medencébe:-)

Imád benne lenni Bettike

Tegnap itt volt barátnőm s van neki is egy kislánya egy hónappal fiatalabb Bettikénél, de olyan szomorú voltam mert Bettike nagyon irigy volt meg durcáskodott meg nem játszott a kislánnyal pedig annyira aranyos volt ment utánna hogy játszon vele meg hogy nézze meg a könyvét, aztán Betti bevágta a hisztit ajtó becsukta ő benn a kislány meg kinna folyosón durcáskodott. na mondom szép.

Aztán volt hogy jól el voltak de ez volt a kevesebb. én nem tudom miért ilyen Bettike ha másik kisgyerek itt van. szombaton Gabinak a fönöke meg a kisfia volt itt akkor is ki se ment mikor itt volt, bezzeg mikor hazajöttem a tescoból akkor egyből mondta hogy volt itt a barátom!!! na persze gondolotam magamban.

Amugy képzeljétek ugy néz ki vissza térünk a pelenkára éjszaka. Mert még mindig bepisil Bettike éjszaka. S ezt gondoltam én ki hogy majd hátha nem fog neki tetszeni a pelenka, de hát évedtem. először mikor hoztam nem vette fel két napig nemis pisilt be aztán harmadik nap bepsilit s vasárnap először felvettük. fura is volt neki......... de hát belepisilt....aztán majd ugy néz ki hogy használjuk inkább még egy kis ideig hátha aztán kinövi most csak ez egy kis visszacsúszás nála. vagy nem tudom......

de most megyek puszilunk mindenkit

Kép
kbernadett

Kristóf!

nagyon boldog születésnapot!!!!!!

Márti nektek pedig nagyon bodlog házzassági évfordulót!!!!

Kép
kbernadett

Húh, de lassan töltödik be a babanet!

Rövid leszek, mert közben babó is felébredt.

Tehát akkor én is megyek mozizni! :D Fél 8 körül a mozi előtt leszek.

Szilbee és többiek! Köszönöm a himlős hozzászólásokat!

Anna! Köszi a SPAR pontokat! Nem tudom, egy esti randi valahol játszin?

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

nem tudja valaki, hyog Szolnokon hol lehet kapni bioderma termékeket, melyik gyógyszertárban, vagy la roche posay-t? sajnos nem vált be a naptejünk, Gréti kipattogzik tőle, de ezek annyira drágák, sajnos muszáj leszek megvenni, még anno Bakos Noémi ajánlotta, akkor evttünk, de most ahoyg nézem dupla árúak, :cry:

Szilbee!
anyukádéknál,egészen véletlenül?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Majd megkérdem (este), de szerintem ez olyan, hogy a gyogyótáranak is meg kell rendelniük.
szilbee

Sziasztok!

Ma mintha egy kicsivel elviselhetőbb lenne az idő, bár lehet, hogy csak így szeretném érezni és bebeszélem magamnak. :D

Balwin!
Próbáltunk feltöltődni és jó sokat pihenni. Sikerült is, de ez a mostani idő leszívja a "feltöltött energiákat". Néha úgy érzem elszállt minden erőm, pedig nem nagyon mászkálok sehová. :roll:

BBJ!
nagyon jók a falunapos és a Nikivel közös abonyi képek is. Tök jó, hogy közel azonos korúak a csajszik és tudtok közös programokat szervezni.

Dorka! Szilbee!
Ti rokonok vagytok? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek :oops: , de Dorka képeit nézegetve ez jött le nekem. Amúgy a képek nagyon fajinak. Néhányat Szilbee albumából is megnézegettem, de annyira sok, hogy nem jutott mindre idő... A fiúknak jobbulást kívánok!

Katlina!
A sünis torta nagyon édes. Saját készítésű?

Évi!
Háááát a meleget egyre rosszabul tűröm. Egyébként el lennék, és bár a hasam kezd igen szép méreteket ölteni, még jól viselek mindent. (kopp-kopp-kopp)
Nem nagyon mozdulok ki, csak estefelé, illetve ha nagyon muszáj valamit elintézni.
Nem is tudom, hogy irigyeljelek-e a balatoni nyaralás miatt? :lol:
Mert én imádok ott lenni, de nekem most túlzás lenne ez az időjárás. De persze nektek így a jó, hogy sokat tudjatok fürödni, napozni.....
Szóval jó pihenést, nyaralást nektek!

Kata!
Jól értem, hogy két nap múlva fogsz államvizsgázni??!!!!

Márti!
Jók a képek a buliról, és nagyon szupi az autós torta!
A Balatonnál készültek képek, de én annnnnnyira-annnnyiiira antifotogén vagyok :x , hogy hihetetlen. Nem is úgy nézek ki a képeken, mint igazából. (szerintem) :roll:

Azért majd próbálok egyet, kettőt feltenni, csak át kell méretezni.

KépKép
kitten13

Szilbee!
gondoltam, mert akkor is úgy volt, anyáék hozták, csak egy volt, de azt már nem tudom honnan, de mintha pestről...de hátha....előre is köszi

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Én a plázában vettem La rocha psay-s. 40-es faktorú gyerek napkrém. Majd este megnézed. Korona patikában is láttam.

Én 3/4 8 körül érek a plázához. Évi?

Niki

Kép
Kép
csni

Mentek mozizni? mit néztek?

Kép
kbernadett

Kitten! Sógornők vagyunk! :) (Dorka bátyja az én férjem.)
szilbee

Néhány balatoni kép:

Kép állatkert-Veszprém

Kép cuki üregi kutyusok

Kép hazaindulás előtt

Kép pózolós lámák :)

Kép viharos Balaton

KépKép
kitten13

Háj!

Jaimee!
:wink: Köszi:) :wink:

Ja kimenni mi is 15.30-16.00 körül boltig meg ami sürgős aztán haza uzsi és megint kicsit battyogni...És Niminek sokkal jobb bőre van...ugyanannyit sétálunk.....és ő már tiszta barna.....én meg : láb fakó...mellkas égett ráncos....kar egyre anyajegyesebb....fej...no az még jó... :lol: :lol: :lol: --házassági apróhirdetésünket hallották...---

Betti!
Végülis a múltkor mit mondott a doktornő Bettike pisilésére, nem emlékszem....tényleg nagyon úgy néz ki hg te vagy neki a MINDENE!!!

KAta!
Jajj én milyen boldog lennék ha már pockosan fix lenne hg lesz még egy babám is és az is fiúúúúú!!!!! Más neves felvetések?....Nem írnád le hg egy helyen legyen és jól átlássuk??:)

Katlina!
Ja nagyon elmaradtam azt hittem a sulit majd csak ősszel kezded ezért kavarodtam össze...meg mert túl sokat nem is írtál róla, nem tudtam hg már megy.....és milyen?....Sokat kell tanulni? Mennyi ideig tart? HOl....meg ilyenek........ :D

Judit!
Te szoktad a hajad mézzel kenni?....Én most itt ülök vele...és már a klaviatúra is ragad...:))) Őszre kell előrendelést leadni...vagy lesz méz vagy stoppolni kell?

Estére fotózzátok mán le magatokat majd civilben...mindenki úgyis normális cuccban lesz!!!:......Mármint normális nem büfis, kajás, sáros.... :roll: :wink: stb......

fanna3

Sziasztok!

Itt vagyok, csak utolsó napom, még rendezgetem az asztalom :wink:

Hulla fáradt vagyok (lehet a mozin elalszok :wink: ) olyan meleg volt a lakásban, hogy alig tudtam elaludni. Reggel 5-kor meg apa ment horgászni, természetesen felébredtem. Egyébként nagyon csalódott volt, mert nem fogott semmit (mármint a horgászboton kívül).

Egy szónak is száz a vége, én kb. 3/4 8-kor leszek ott, a Pláza előtt, jó?!

Még valaki????

Kitten, mit akarsz, hát tök jók ezek a képek!!!! :lol: Aranyos pocid van!

Virág, ez az ablakos sztori nem semmi :shock: És van rá garancia? Vagy mi lesz vele?

Kata, hát, hogy őszinte legyek, mi sokat voltunk játszón, de kb. 10-ig, aztán meg úgy 5 után. Ilyen melegben ne mondja nekem senki, hogy jó a gyereknek kinn lenni. Nem csak a nap miatt, hanem egyébként is.
Én is ráparancsoltam Csongiékra, hogy a focitáborban is az ebéd utáni szabadidőben nehogy ki merjenek menni! De vigyáznak ott erre az edzők, hál istennek!

Évi és
Kép
csongianya

Kitten, nagyon jók a képek, méghogy antifotogén lennél! :wink:

Anna, Neked még lógok a szempilláimmal... :roll: :oops: Szerintem alulra nem lehet rakatni őket, bár vannak kisebbek is. Az enyém L-es méretű volt. Két óra fekvésbe és 10.000 Ft-ba került.

Évi, irigylem, ha a tiéd magától ekkora! :lol: Az enyém is hosszabb lenne, ha spiráloznám, de azt meg a lencse miatt nem merem... Viszont ez nagyon bejött. 5 hét után látszódott már, hogy több a sajátom.

Betti, ne aggódj Bettike miatt, ha szervi baja nincsen, hagyni kell még neki időt. Lábad hogy van?

Kata, én egyenesen megtiltottam nekik, hogy 11 és 3 között csak a lábukat is kitegyék a kertbe! Pedig gyönyörű és egyáltalán nem napérzékeny a bőrük, de szerintem ez az erős sugárzás nem hiányzik senkinek sem, még nekünk, felnőtteknek sem. Viszont így nálunk minden eltolódik, mert csak későn mennek ki játszani, csúszik a fürdés, a vacsora és persze a fekvés is... :roll:

Bár Máté a héten táborozik (igaz, reggel megy, este jön). Tényleg, szerintem még a bizonyítványáról sem meséltem ... (vagy ha igen, bocs...) Szóval, legnagyobb meglepetésünkre nevelőtestületi dicséretet kapott 3 másik osztálytársával együtt (az évfolyamukból csak ők 4-en kaptak), az igazgató néni külön kihívta őket és elmondta a versenyeredményeiket is. Kapott oklevelet erről. A bizonyítványában a magatartás jó, a többi minden kiváló, angolból és környezetből még külön szaktanári dicséretet is kapott. 4 gyerek lett vele együtt kitűnő (a magatartást és a szorgalmat nem veszik figyelembe...), de nála és a másik kisfiúnál megjegyezte a tanító néni, hogy örülne, ha jövőre mindkét Máténak abból is ötöst adhatna... Hát, istenem, fiú... most mit mondhattam volna erre?! Igazán nem volt lelkem letolni érte, csak úgy finoman megjegyeztem, hogy attól, hogy valaki okos, még nem kell trehánynak lennie... :roll: De szerintem falra hányt borsó volt, amit mondtam :oops: :lol:

Mindig irigykedem Dorkára és Szilbeere, bárcsak az én sógornőm nem 50, hanem 35 éves lenne...

Jaj, azt se meséltem még, hogy a tesóm is elköltözik. Mármint a 24 éves húgom... A barátja a Nokiánál kapott állást Finnországba és augusztus elején kiköltöznek... Egyik felem nagyon boldog, de azért szomorú is vagyok... Finnország olyan messze van...

Mikor lesznek az én gyerekeimnek unokatesói?! :roll:

Szilbee, jobbulást a fiúknak! Jázmin is taknyos, úgyhogy a 15 hós oltásokat (jó sok lesz, a kötelező mellett a prevenar emlékeztetője, meg a barihimlő elleni + a nagyoknak a kullancs elleni éves emlékeztető) a hét utolsó napjaira toltuk... Ja, és ha akarja, Jázmin ki tudja fújni az orrát! Ezzel még a sokat látott nagyszülőket is kiakasztotta! :lol:

Balwin, kezdek kiakadni. Párodnak nem szokott hullámozni egyáltalán a cukra? Nekem most úgy tűnik, hiába diétázom, beállt egy magasabb (nem túl magas, de azért emelkedett) szintre és nem mozdul. Ma kitaláltam, hogy mérgemben elmegyek cukrászdázni. És aztán megnézem, milyen lesz. Eddig 3 kiló a mínusz, de azt vettem észre, a fogyás is megállt.

Katlina, kitartást a tanuláshoz! Ebben a melegben... :roll:

Kata, mikor is lesz az államvizsgád? Mintha valaki írta volna, hogy mostanában... :oops:

Olga, hogy van a babát váró húgod? Minden rendben?

Jaimee, én nem vagyok ennyire mazochista, 25-26 fokot csinálok idebent, de mindig ott, ahol a gyerkőcök éppen nincsenek. Bár ez a 3.éve a légkondinak, azért mindig próbálok vele óvatos lenni. Imádom a blogos képeket, s bár oda nem írok (örülök, ha ide tudok), itt is elnézegetném őket...

Judit, akartam ma Neked (is) fényképezni a házban, most rakják a fürdőben a képet az ecetfával, erre nem lemerültek az elemek... Kezdek én is szőkülni Szilbeehez hasonlóan... :oops: na, majd este úgy is át kell menni, ha jön a kandallós... pont azon gondolkodtam, ilyen melegben nem sok embernek juthat eszébe kandallót rendelni... :roll: :oops:

Niki! Nagyon bájosak a lányok! És én is irigykedek, hogy milyen jól egymásra találtatok, s jó, hogy ilyen közel vannak korban is a lányok!

Ditke! Gratula az első fogacskához! Ha tudsz, hozhatsz képet is! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami: Most már nálunk is 26 fokra van állítva....amúgy 32 van idebenn légkondi nélkül. :shock: :shock: magatartás 4??? :shock: Sosem értettem egyébként, hogy azt miért kell osztályozni????? Kitartást a fogyáshoz, megy az majd lentebb is, hidd el!!!!! Lehet, hogy most tartalékol a szervezeted.

BBJ: Küldtem privit!

Kata: Most csütörtökön? Húúúú...

Kitten: Jók a képek nagyon! Szííípek vagytok! Én megy irigy. :D :wink:

Mozizóknak nagyon jó szórakozást!

Fanna: Namostakkor meg lett a kiscipő? Ne hagyj kétségek között! :D
jaimee1

Sziasztok!

Katlina,Dorka nagyon jók a kerti partys képek.egy kicsit irígykedek,hogy Gabó februári és nem lehet neki kinti bulija szülinapján,de hát így hoztuk össze.

Kitten:Nagyon jók a képek,édes pocid van.bizos jó lehetett az utsó közös nyaralás.Mi Korfun voltunk utoljára kettesban,bár Gabó 5 hósan már a pocakomban volt,de azt az egy hetet soha nem felejtem el.Azóta sehovanem jutottunk el,csak pár napra,de már nagyon mehetnékem lenne.

Kata:Akkor szorítok csüt.reggel.

Szilbee:jobbulást a srácoknak.

A párom letöltött a SAC-ot,de moziverzióban még,úgyhogy kicsit élvezhetetlen volt,de én egy kicsit másra számítottam a sorozat után.De majd rendes minőségben lehet jobban fog tetszeni.Jó szórakozást nektek!

Balwin:A vonalzómat sikeresen eltüntettem(nem tom hogy),de majd apa megint megcsinálja,ha lesz egy kis ideje és képeket is megpróbálok felrakni.

Kép
pné rami81

Sziasztok!

Kitten, de édes pocid van tényleg! Jók lettek a képek.

Mozizóknak szép estét, jó szórakozást. Tényleg, csináljatok már képet magatokról, csini ruciban!

Virág, a biztosítónak kell fizetni üvegkárt, de azért kérdezzétek meg. Még jó, hogy Védikének nem lett baja.

Évi, előre is jó nyaralást, ha holnap esetleg már nem tudnék kívánni. Ti is csináljatok jó sok képet.

Kata, izgulsz már az áv miatt? Vagy már rutinos vagy? Hát naná, hogy nem megyünk ki mi se, csak reggel+este. Szerintem a Balázs is tök jó. Eldöntöttétek már?

Niki, mennyi volt az a naptej, amit Judit is kérdez?

Voltunk ma tanácsadáson. Zsófi végig úgy üvöltött, hogy majd' megsüketült mindenki. Szegénykém mindig ezt csinálja, bezzeg a váróban annyit bohóckodott. 7,5 kg, 69 cm. Fogacskájából még nem sok minden látszik,de ha jobban kint lesz, naná, hogy megörökítjük az elsőt!

Kép

Kép
ditke2007

Hű, akkor ma ki kell öltöznöm a mozizáshoz :wink: :lol:

Rami, mi meg Korfun voltunk nászúton, mai napig azt emlegetjük. A férjem pont tegnap mondta, hogy csak oda kellett volna inkább mennünk...
Szerintem egy csodaszép sziget, és a görög vendéglátás+ a kaja is mesés!

SAC.... hát engem inkább a kiruccanás izgat az egészben, végre lelépek egy kicsit otthonról gyerek nélkül :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Szami, gratula a Máté fiúnak! Nagyon szép eredmény, a magatartás meg...hát egy fiú legyen fiú :wink: Örülj neki, hogy van benne egy kis vagányság is!

Jázmin orrot fúj? Azta, nem semmi!

Évi és
Kép
csongianya

jaj annyira ideges vagyok pingáltam Grétivel egy képet, Leti meg szurin az apjával, mintha én kapnám, avgy rosszabb... jaj ennek az aggódásnak sosem lesz vége...

na ne várjatok sokat, én és a csini ruci, hahaha jó vick volt!

Szami!
gratu..
tényleg miért is kell osztályozni a magatartást? sok ember -1-et kapna, vagy inkább 0!!! dubla0
messze messze, de legalább ürügy az utazáshoz!

Kitten!
hát én sem értem, miért szabódtál! biztos jól éreztétek magatokat! apa nem félt a lámaköpéstől? én Abonyban húzódtam gyorsított lépésben!

Kata!
sok sikert csütörtökre, egy kalappal, meg szidunk, és egyebek, ja és meg ne szülj! emlékszem egy vizsgán amikor éppen terhes voltam, szólt a mellettem ülő csaj, hyog nem akarok szülést produkálni, hátha midnenkit kiengednek kettessel ennek örömére...

Ditke!
hát nem olcsók ezek sajnos.. én is kíváncsian várom az összeget.

Fanna!
lesz még, ne izgulj! nem szoktam kenni, pedig tudom hoyg jó, meg arcra is... a krémem is mézes.

betty!
szex és New Yorkot nézünk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Fanna!
Az Efeb-nél vagyok,teljesen itthon tanulok,netről,hát nem olyan vészes a tananyag csak ídő kellenne rá,ami sajnos nem nagyon van
Bizonyítványom agusztus végére lesz ha addig megtudok írni két versenyképes pályázatot

Mozisok!
Fényképet kérünk!!!!!!!!!!!

Dorka????

Kitten jók a képek!!!

Kép

Kép
katlina

Na sziasztok!

Múlthéten (vagy azelőtt?) voltam bőrdokinál, aki nekem is ajánlotta a La Roche-Posay napvédő krémeket. Judit, el is viszem neked a szórólapját.

Ár: gyereknapvédő: krém 100 ml 4299.- (50 faktoros); spary 125 ml 4299.- (50 faktoros); 40 faktoros krém 100 ml 3999.-; spray 40 faktoros 125 ml 4299.-

Virág! Azta, nagyon durva ami az ablaküveggel történt! Fa keretben van az üveg? Lehet vetemedik a melegtől, azért pattant el az üveg. Mi úgy cseréltettük festés után az egyik eltört üveget a szobaajtóban, hogy az üveges szerződésben áll a biztosítónkkal, és lerendezték egymás között, nem került kp-ba.

He-he-he, lehet elmos minket az eső? :lol:

Szami! Köszönöm kérdésed, húgomék jól vannak. Épp tegnap voltak UH-n. Még mindíg fiú, jók a méretek, pöpec minden. Egyébként húgomék is most hétvégén költöznek új kertesházba.

Még akartam valamit... :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Mi is voltunk ma oltáson, másfél évesen. :oops: Hát igenm 3 hétig folyt az orra, előtte vizsgaidőszak, most meg enyhe hasmenése van... Azért megkapta. Meg a bárányhimlő ellenit is. Azt mondta dokinéni, hogy a 2 éves prevenár emlékeztetőre menjünk vissza szeptemberben. Megjegyzem, mondtam előtte, hogy novemberi a gyerekem...

Olga

Kép
juhaszolga

Márti! Én is boldog évfordulót kívánok nektek!

Hogyan ünnepeltek? Ha esetleg publikus?

Nekünk tegnap volt a 4 éves első randink évfordulója. :oops: Mondtam apának pár nappal előtte, hogy valamikor ilyenkorra esik. Azt mondta szerinte is. :roll: Ezzel elintéztük. :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Na már megint jól elcsetelek magammal. :mrgreen: Apa nemrég ment le Balázzsal játszóra. Na megyek lassan készülősködök a minitalira!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

mozizoknak jó mozizást!

puszika

Kép
kbernadett

Dorka! Láttam MINI NIKE KOSÁRLABDÁT a Hervis-ben. 2-3 ezer között van az ára. Nagyon frankó!! és csak 1 van már belőle kitéve!!!

Leventének kiszemeltük a szülinapi bringáját! ;) 8)
szilbee

Csákó!

REmélem télleg lekapdostátok egymást!!!!!!! Utána söröztök is???? Akkor az asztal alól is kérnénk képeket!!!!!! :D

Jaimee!
Megelett..... a Magyar úton a hotelnél vmi aranyos émbörke felrakta a párkányra...hátha visszajönnek érte címszóval! :wink:

Megkaptuk a 15hósat..13kg, 83cm.....Meg kaptunk bejutalót a kukakos dokihoz...:(......féltem naon!!!!!!!!! Na mindegy csak legyen neki rendben és majd nőjjjjjjön jóóóóóóóóóóúúúúúú nagyra!!!!!!!!!!!! :D

fanna3

JA SZilbee! akartam kérdezni hg ezek azok a sárga motorok amikről beszéltél hg nagyon jó?

fanna3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?