Sziasztok!
Ma mintha egy kicsivel elviselhetőbb lenne az idő, bár lehet, hogy csak így szeretném érezni és bebeszélem magamnak.
Balwin!
Próbáltunk feltöltődni és jó sokat pihenni. Sikerült is, de ez a mostani idő leszívja a "feltöltött energiákat". Néha úgy érzem elszállt minden erőm, pedig nem nagyon mászkálok sehová.
BBJ!
nagyon jók a falunapos és a Nikivel közös abonyi képek is. Tök jó, hogy közel azonos korúak a csajszik és tudtok közös programokat szervezni.
Dorka! Szilbee!
Ti rokonok vagytok? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek
, de Dorka képeit nézegetve ez jött le nekem. Amúgy a képek nagyon fajinak. Néhányat Szilbee albumából is megnézegettem, de annyira sok, hogy nem jutott mindre idő... A fiúknak jobbulást kívánok!
Katlina!
A sünis torta nagyon édes. Saját készítésű?
Évi!
Háááát a meleget egyre rosszabul tűröm. Egyébként el lennék, és bár a hasam kezd igen szép méreteket ölteni, még jól viselek mindent. (kopp-kopp-kopp)
Nem nagyon mozdulok ki, csak estefelé, illetve ha nagyon muszáj valamit elintézni.
Nem is tudom, hogy irigyeljelek-e a balatoni nyaralás miatt?
Mert én imádok ott lenni, de nekem most túlzás lenne ez az időjárás. De persze nektek így a jó, hogy sokat tudjatok fürödni, napozni.....
Szóval jó pihenést, nyaralást nektek!
Kata!
Jól értem, hogy két nap múlva fogsz államvizsgázni??!!!!
Márti!
Jók a képek a buliról, és nagyon szupi az autós torta!
A Balatonnál készültek képek, de én annnnnnyira-annnnyiiira antifotogén vagyok
, hogy hihetetlen. Nem is úgy nézek ki a képeken, mint igazából. (szerintem)
Azért majd próbálok egyet, kettőt feltenni, csak át kell méretezni.