Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOOOOK!!!! :lol: :lol: :lol:

Fránya gép nem engedett be tegnap, pedig tudtam volna jönni... brr.... :evil: :evil:

Rékababa! Még nem jutottam el a szemészetre, de nem akarom, hogy a te pénzed álljon a mi vitaminunkban. Hétfőn elsétálunk Domival a kórházhoz ha elvittük Danit az oviba. Jó lenne neked úgy?

Ani! Elképzelhető, hogy már elkezdenek kipotyogni a tejfogai Kristófnak, bár elég korai. Azért lehet, hogy én megnézetném egy fogorvossal, nehogy az ínyével legyen valami gond és azért mozog. Vagy esetleg nem ütötte meg a fogait? Mert attól is mozoghat.

Nem tűnök el megígérem, de most fura szagok jönnek Domi felől... :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

nna,én beszéltem a fogorvosbácsinkkal. Ő is kicsit korainak tartja,de lehet,ilyen a genetikája. A többi nem mozog neki,nincs begyulladva,nincs rajta se dudor,se csomó. Ő nem izgulna a helyemben,de azért,hogy megnyugodjak,hétfőn ránéz. Tehát,nálunk elég korán kezdődik ez a fogváltás-dolog...
Na,megyek,mert Eliza raplis.
Vendég

Helló, elveszett báránka, látom, egyformát írtunk fogügyben majdnem! :lol: Hogy vannak a csillagszeműid?
Én is tervezem elvinni Ármint a szemészetre, elég kancsalnak látom, de majd hétfőn rákérdezek a tanácsadáson.
Ani, örülök, hogy megnyugtatott dokibácsitok, és köszi szépen a segítséget fogügyben! Így én is megnyugodtam. :D

been

Hahó!
Éljen május elseje, nemmondjátok, h tegnap dél óta nem járt erre senki? :shock: :lol:
Kimicsinál ma?
Mi, ha minden jól megy, délután bemegyünk Paksra a majálisra. Délelőtt meg meg kéne kapálnom a virágoskertet... :roll:

been

tényleg nem nagy a jövés-menés :(

Mi lemegyünk 10 körül a reptérre,megnézzük,mi van-lesz. Ebéd után Eliza alszik,mi meg kürtöskalácsot sütünk :D :wink:
Elizaébredés utáni programot még nem tudom. ...
Többiek???

Emma,szép lett Andris vonalzója :cry:
Vendég

KÖszi... :? (Azé ez borzasztó, hogy szeptembertől iskolás lenne, ilyesmin kattog állandóan az agyam, ááhh... Viszont az "jó", hogy most elmennek az oviból azok a gyerekek, akik vele egyidősek, mer még mindig megszakad a szívem, ahogy rájuk nézek. Dehát ez úgy látszik, már mindig így lesz.)
Nah, negatívból tőlem ennyi mára; hú, Ani, imádom a kürtös kalácsot!! (Netuddmeg, múlt héten itt a búcsúban 750 Ft volt darabja, ti is árulhatnátok... ) :lol: A repteret biztos élvezni fogják a gyerkőid! Ha lesznek képek, kérünk ám!
Még a múltkor kérdezte asszem talán Dius, hogy nálunk hogyhogy áprilisban van búcsú - azért, mert mindig a falu védőszentje napjához (ápr. 24.) legközelebb eső vasárnapon tartják. Októberi búcsúnak nem annyira örülnék... :lol: Akkor már biztos elég hideg van.
Meg Tuntun kérdezted jómúltkor, miért írattam be ilyen korán Ármint az oviba - hát, "véletlenül". Más ügyben jártam a vezető ovivéninél, kérdezte, nem akarom-e beíratni, mert őt is előjegyzésbe veszik. Hát, beírattam. Úgyis ide járna, legalább túl vagyunk a "procedúrán" :D

been

Sziasztok!

Tegnap egész nap mentünk,mint a mérgezett egér,ezért nem is jöttem. Este meg fájogattam és nem volt erőm írni nektek,remélem ezért nem haragudtok meg rám.
Robinak vettünk öltönyt,inget meg övet, mert most 16-án megyünk lagziba. Jaj de szeretnék ott lenni. Nekem meg vettünk anyagot és varrartok ruhát a szomszédasszonyommal (ő varrta a menyasszonyi ruhámat is). Majd ha kész lesz a ruha teszek fel képeket.
Akkor meg még Tesco, DM, festék bolt,posta,bank. Elegem is volt már,azt hittem soha nem érünk haza. Még a forgalom is nagy volt, alig tudtunk haladni,mert ballagások voltak tegnap.

Most délelőtt meg bemegyünk Bajára a Petőfi szigetre a majálisra,meg szerintem délután is.

Emma, köszi a számod, el is mentettem.
Ani, Te elküldöd a számod? Örülök hogy a fogorvosotok megnyugtatott, így a biztos. Kürtöskalácsot én is szeretni. :D
Dadomi, most már nem éri eltűnni.
Részvétem Évinek és a csáladjának! :(

Jah, és be van pakolva kórházi csomagom :!:

Most megyek,mert Bencus már nagyon nem bír magával és lassan indulunk Bajára!

Szép napot mindenkinek!
dius02

jesszus Dius,nem küldtem??Megint csak a szám járt :P :oops:
Máris küldöm!!!!!
Vendég

jesszus Dius,nem küldtem??Megint csak a szám járt :P :oops:
Máris küldöm!!!!!
Vendég

nna,először egyszer sem ment el,mostmeg kétszer :evil:
Itthagyom,NEM SZERKESZTEM KI!!!! :P :wink:
Vendég

Dius, aztán csak lassan, lassan, tudod! :wink:

been

ne szerkesszééé, Ani! :twisted: :P :lol:

been

Évinek őszinte részvétem apósa miatt.

Ani nálunk még nem mozognak Evelin fogai, sőt ma benésztem a szájába és a hátsó két rágó foga után most kezd kibujni mind a két oldalon még egy-egy rágó fog. Igaz neki későn indult be a fogzás. 1 évesen csak 4 foga volt, de 2 éves korára mind a 20 kibújt.

Emma nekem is tetszenek a vonalzóid. És elhiszem, hogy ilyeneken jár a fejed. Ez természetes.

Dadomi a kedd nem lenne jobb neked v. csak hétfőn érnél rá? Azért kérdem, mert lehet, hogy nem jön kolléganőm és akkor helyettesítenem kell. A hétfő pedig ilyen szempontból elég húzós tud lenni.

Dius már tényleg nagyon kevés az idő. Hajrá! Drukkolunk ezerrel!
Vendég

rékababa képzeld,Kristófnak is jön hátul az egyik foga,elég rendesen be van durranva az inye,hófehér,és már kinnt vagy teljesen 1 vagy 2 csücsök. Kb.másfél-két évvel korábban van a fogfejlődésben,mint kellene...
Vendég

Reggelt!
Ani, az nem baj! Vagy igen?
Nálunk elmosta az eső a majálist. Basszus, 1 hónapja legalább nem esett, hát tegnap, mikor jó kis családi programunk lett volna, egész délután dörgött és villámlott... :evil:
Rékababa, aranyos vagy!

been

Szép jó reggelt!

Tegnapi napunk jól telt,jó sokat sétáltunk,de csak is csiga tempóban. :lol: Kellemesen el is fáradtam,na meg Bence is,mert ő is egyszer sétált,másszor meg a kocsijában ült és nézelődött. Este meg kidőlt mint egy krupliszsák. :lol: Kapott egy katicabogaras pörgőt,amit saját maga választott. Amúgy meg ettünk,ittunk,fagyiztunk és nézelődtünk. Jó volt így hármasban kimozdulni otthonról.
Jó sokáig elvoltunk,mert délután 3-ra értünk oda a nagyimhoz.
dius02

Ani,köszi. Te számodat is elmentettem.
Még valaki elküldi?
Emma, sajnálom hogy így jártatok. Ez bosszantó tud lenni,mert az ember lánya készül rá ezerrel,utána meg egy sz.r eső elintéz mindent egy perc alatt.
Mi még szerencsére eső előtt elindultunk haza,így csak egy pár csepp esőt kaptunk,de Baján is elverte az eső a majálist délutánra.

Többiek???
dius02

Örülök, h jól éreztétek magatokat!
Állítólag Pakson ma is beindítják a hintákat - de ma is ugyanolyan sz@r időnek ígérkezik, már most rettenetesen beborult az ég. nem hiszem, hogy délutánra kiderül. Előbb meg nem tudunk menni, mer férjem dolgozik... :cry:

been

Emma, tudom nem nagy vigasz,de itt nálunk is be van borulva. Pedig mi is mennénk Bajára délután, ha az idő engedi. Most lesz majd ez erős emberek vesrenye,meg még valami(de azt már elfelejtettem, hogy mi) a Béke téren és szeretnénk megnézni. De majd kiderül.
dius02

Sziasztok!
Szégyenlem magam hogy ilyen rég nem irtam,de egyszerüen nincs idöm!!!!!
Számitógéphez szinte alig tudok odaülni mert ha Mirkó éppen alszik akkor takaritás,vasalás,főzés.
Nem tudom ti hogy csináljátok hogy tudtok irni!!
Nem is tudom mit irjak!Már olyan rég irtam! :(
Remélem mindenki jol van!!!?
Vendég

Sziasztok csajok!
Moni! Ezer éve nem jártál felénk! Mit írjál? Magatokról, a kisfiadról!!!! :lol: :lol: Bármit, képeket is szívesen látunk ám! :wink: Hogy csináljuk, hogy tudunk írni? Hááát nem vasalunk, nem takarítunk, nem főzünk ..... 8) :lol: :lol: na jó ez nem igaz ám! Kávé ivás közben is lehet ám jönni :P

Rékababa! A keddi napomat még nem tudom hogy alakul ezért lenne nekem jobb a hétfő. Délután meddig dolizol? Mert még az is jó lenne esetleg valamelyik nap. Hm?

Tegnap (vagyis pénteken, nem szombaton, mert ugye mikor ezt írom már vasárnap van :wink: - hű ezt jól megaszondtam :P :P ), na szóval tegnap itt is hatalmas vihar volt, (persze ilyenkor annyira féltem kis gépemet, hogy még a konnektorból is kihúzom, nehogy valami baja legyen) az ablakok is rezegtek a dörgéstől, hatalmas zuhi, irtó sötétség :? brrr... nem szeressem az ilyen időt :roll: Nettke drága, ha olvasod, gondoltam rád a nagy vihar alatt, remélem nem egyedül voltál!!!!!

Dius! A vonalzód lassan odaér, ahol az én terhességem véget ért Domival :lol: Ő 37 hetesen és 3 naposan született :D És ugye mostmár tényleg bármikor kibújhat Ármin baba, betöltötted a 37 hetet. Emma jósoljunk Diusnak? :wink:

Na megyek aludni, fiúk már rég alszanak, én leragadtam a tévé előtt, aztán nem bírtam volna nyugodtan elaludni, hogy ne olvassam el mit írtatok :P :D

dadomi

Hahó!
Dadomi, már megijedtem,. h micsináltál itt fél 1-kor éjjel, de látom, nincs gáááz! Ma meg majd jó álmos leszel. :wink: :lol:
Móni, én azé tudok viszonylag gyakran jönni, mert itt mindig megy a gép, kell a melómhoz, meg amúgyis. :mrgreen:. És gyorsan írok, gyorsan olvasok, és így. :lol: DE szinte minden nap főzök, azon kívül takarítok, mosok, pakolok a kölkek után és még foglalkozom is velük közben, szal így. (Meg még dolgozom is.) Ezt azé írtam ilyen részletesen, nehogy jöjjön valaki egy linkkel, hogy függő vagyok, elhanyagolom a családom, és kezeltetnem kéne magam. :P (Ani, mielőtt félreérted, ezt nem neked írtam, hanem olyanoknak, akik, mint a múltkor, pszichológiai tanácsadást vagy mit reklámoztak itten magukról :twisted: )
Nyah.
Várjuk Móni a mesédet kicsi fiadról, ha majd lesz időd! Beköltöztetek már az új házba?
Dadomi, veletek mizu? Itt is óriási vihar volt szombaton. Nettkével mizu?
Jósolhatunk Diusnak, sztem nem hordja ki Ármint a 40. hétig. :lol: Ami, gondolom, nem is akkora nagy baj.
:wink: Igaz, Dius? :lol:

been

ööö izé, pénteken volt a nagy vihar, már teljesen időzavarban vagyok... :lol:

been

Dadomi jo lesz a hétfö délelött is ,én lemegyek eléd hogy ne kelljen felsétálj a picivel a hegyre.Csak elötte csörögj meg légyszi.
Vendég

Na most aztán sikerült jól összekutyulnom itt a napokat, mi? :lol: :lol: :lol:
Emma! Ma aludtam amíg a fiúk is, fél 9 után ébredtünk :oops: De ma szabad, igaz? :wink: Holnap megyünk a bölcsibe Domival, vagyis elvileg holnap kezdjük a beszoktatást, de még mindig köhög kicsit, de ez megint az asztmája, csak már nem fullad, hanem szépen felszakadt neki. Te tudod az asztma lényegét, nem részletezem. Most hallatszik csúnyának a köhögés, pedig ez már a gyógyulás. Viszont a bölcsiben nem akarok magyarázkodni, szóval meglátjuk mi lesz még holnap reggelig. Dani is köhög, de neki is már szakad fel szépen, viszont az orrában mintha csapot nyitnának időnként, úgy folyik, de vizes, nem olyan sárgás valami. Vagyis allergia. Úúúú mikor is doktorálok? :wink: :lol: :lol:

Rékababa! Nagyon boldog névnapot neked!!!!
Kép [/url]

dadomi

Ez a dal pedig szóljon a mi drága Timeszünknek, neki is ma lenne a névnapja :(
http://www.youtube.com/watch?v=xJ13xiYHfoI

dadomi

Mi pénteken Pesten voltunk,igaz előtte kinéztünk ide is,de semmi normális program nem volt még 10 órakkor. Csillát leadtuk a mamának Noémivel meg elmentünk moziba,megnéztük a Hannah Montanat,lányok nagyon jó kis film még egy felnőttnek is! Camponába mentünk ott is volt forgó,kisvasút meg minden úgyhogy ott majálisoztunk inkább. Meglepődtünk mikor jöttünk haza,hgy Dföldvártól mekkora eső volt,mert ott nem esett.
Rékababa sok boldog névnapot! és persze Timeszünknek is :cry:
Dadomi sajnálom a fiúkat,mert már én i s elkezdtem tüsszögni :evil: szerencsére Noémi még jól bírja. Hú de felháborodtam múltkor.......mentem a dokihoz receptet íratni Noéminek és szóltak,hogy az aeriusról levették a támogatást és majd 3000ft-ba kerül az 1 havi adagja :evil: :evil: :evil: dokibácsi is ki volt borulva,hogy nagyon sok allergén bogyinak megszüntették a támogatását ja és ez még közgyógyra se jár(bár nekünk nincs is).

Kép
Kép
josi

Úrtisten, pedig ezen járt az eszem tegnap egész nap...:
Rékababának nagyon sok boldog névnapot! :D :D :D

Dadomi, mikor doktorálnál, hát mostan! :D Kenterbe vered némelyiket a tudásoddal szerintem.
Szegény fiúk... Igen, én ismerem az asztma lényegét, meg itt sokan még csajszik, sokunknak beteg a gyereke/ő maga. De szerintem szólj azért a gondozónőknek, hátha ők nem, hogy ez asztma Dominál, nem megfázás, nehogy ferde szemmel nézzenek rád, vagy esetleg hívjanak, hogy vidd haza, mittomén... Hogy tudják. De mit is papolok itt neked, hát úgyis tudod... :wink:

Drága Timesz, jaaj... meséltem róla egy másik fórumon, ott többen megerősítettek abban, hogy írjunk anyukájának (tudjátok, beszéltünk erről, hogy jó lenne, hiszen nem tudjuk, mi történt vele, hogy szenvedett-e szegény, hogy megnyugodjunk/ne nyugodjunk; meghát persze, érdeklődnénk, hogy van kicsi Olivér), mert biztosan örülne neki. Nem tudom. Szerintetek? Ha gondoljátok, és úgy döntötök, én szívesen megírom az iwiwre a levelet, előtte beteszem ide, hogy "megszakértsétek". Ha válaszol az anyukája, akkor pedig mindegyőtöknek átküldöm priviben.
Jó lesz így a terv? :cry:

Dadomi, nem tudom, mit linkeltél be Timesz emlékére, de most nincs erőm megnézni, mert biztos nagyon-nagyon szomorú... De később megnézem! :)

been

Rékababa, basszus, a betűszín piros akart lenni, de elszúrtam, ezért még ezt is teneked:
Kép :D
Josi, örülök, h jól éreztétek azért magatokat a "nagyfaluban"! A támogatás megszüntetése: botrány... :cry: :cry: :cry:

been

Emma! Demjén Ferenc: Gyertyák számát linkeltem be. Én is gondoltam rá, hogy most már írhatnánk Timi anyukájának, szoktam nézni, hogy tesz-e fel Olivérről újabb képeket az iwiw-re, de még nem tett. Szerintem először csak Olivérről kéne érdeklődni, hogy hogy vannak, meg hogy nekünk is hiányzik Timi. És meglátjuk, hogy reagál rá, és szerintem csak utána kéne arról, hogy mi történt. Vagy nem? Nem tudom, kényes téma, mert nem tudjuk, hogy reagálna rá, hogy egyáltalán jó néven veszi-e, bár ahogy Ani írta nagyon kedves családja van Timinek, szóval biztos nem haragudna meg az anyukája. Na jó zagyva lettem :oops:

Rékababa! Nekem jobb lenne a hétfő, megcsörgetlek majd, ha odaérünk.

dadomi

Ezt olvassátok el: http://www.vital.hu/hazi-por
Na nehogy már olyan ágyban kéne aludni, amit vastagon lep a por. :shock: :shock:

dadomi

Jó, Dadomi, szerintem igazad van, először tényleg Oli után kellene érdeklődni, és ezt megtehetnénk majd mindig rendszeresen, ha az érdeklődést jól fogadja az anyukája.
Várom a további ötleteket, aztán a jövő héten írok valamit, ha jó nektek úgy.
Por: ezek hülyék. :? (Bár a cikket nem olvastam, de e megjegyzésed alapján sejtem, mi áll benne...)
ÖÖÖ
Gyerekszemészet. Ármin mostanában néha félelmetesen bandzsa. Én már voltam a szemészeten Szekszárdon vele, mikor pici volt, de már nem emlékszem: kell időpontot kérni? Beutaló ugye nem kell? Tudtok nekem segíteni ebben, hogy hogy műxik? :)

been

Boldog anyák napját mindenkinek!!!
Hogy vagytok? Tomival ma megjártam az ügyeletet, a diagnózis bárányhimlő. Szobafogság, miegymás, aztán gondolom, Zsófi is elkapja. Komolyan, az életem kezd hasonlítani egy folytatásos rémregényre, mindig van valami...Nagyon a gödörben vagyok, de nem is akarok többet panaszkodni, tudjátok, mi a helyzet, hogy érzem magam...Vagy legalábbis sejtitek! Azért lehet küldeni kis pozitív energiát a kis betegeimnek...Kellemes vasárnap délutánt!

Kép
Kép
banoed

Mennek a pozitív energiák, jobbulást a betegeidnek, Banoed!

been

Sziasztok!

Végre ide értem, mostanáig a konyhában tevénykedtem, sütés-főzés, takarítás,de ezt Ti is tudjátok hogy megy. :wink: A derekam meg majd le szakad,már jó egy kicsit pihizni.

Boldog Anyák napját!

Rékababa, boldog névnapot!
Jaj,szegény Timesz,nekem is sokszor eszembe jut. Szerintem is jó ötlet írni az anyukájának, meg tényleg először a kis Oliról kellene érdeklődni.
Móni, tényleg régen jártál erre. Mesélj magatokról, hogy vagytok? Építkezéssel hogy álltok? Mirkó már biztos nagyfiú.
Emma, Dadomi, aranyosak vagytok hogy jósolgattok nekem. :D :D Hát már tényleg nem bánnám ha megszületne, mert már nehéz így a vége felé. De tudjátok szeretném kihúzni 18.-ig.
Banoed, jobbulást és mennek a ++++++ energiák.

Többiek merre vagytok :?: :?:

Szép vasárnap délutánt!
dius02

rékababa nagyon-nagyon boldog Tímea napot neked :D :wink:
És minden anyukának nagyon boldog anyák napját kívánok!!!!
Móni gyere sürübben!!!

banoed,nagyon sokszor gondolok Rátok. Gyógyuljatok meg gyorsan!!!

Most nem írok mást,nagyon fáradt vagyok,reggel értem haza,alig aludtam-nem buliztam,lakodalmaztam :roll:

Drága Timeszünk Anyukájának a levelet én is támogatom,Emma,te nagyon szépen tudsz írni,szépen fogalmazol,én 100%-ig megbízom benned,hogy nagyon szépet fogsz írni. Szerintem nem fog megharagudni,ő is tudja,hogy nagyon sokan szerették a lányát,és tudom,hogy elmúlni soha nem fog a bánatuk,de talán már kicsit tud írni nekünk. Tehát,én teljesen a levél mellett vagyok.

Most megyek lányok,sztem ma már nem jövök,max.olvasni,de tényleg húzós volt az éjszaka,hatkor értem haza,és eddig kb.2 órát aludtam...
Vendég

Banoed! Tamáskának mennek a gyógypuszik!!! Neked meg kitartás, hidd el, egyszer minden rossznak vége lesz, és majd jönnek a jó dolgok!!!!
Emma! A gyerekszemészetre kell időpontot kérni, beutaló nem kell. Most voltunk Danival nemrég, nem hiszem, hogy azóta változott volna. De időpontot pár napra tudnak adni, szóval sokáig nem kell várni. Ha egy jó tanácsot megfogadsz, akkor a dr. Csáki Mónikához vidd Ármint! Úgy kérj időpontot, hogy az ő rendelésére szeretnéd vinni (általában kedden és pénteken van ő). Nagyon kedves doki (néni), szomszédunk, én is hozzá viszem a gyerekeket ha bármi van, nagyon jól ért a nyelvükön :wink:
Ha vállalod Timi anyukájának a levelet, nagyon-nagyon megköszönjük neked a csajokkal! Szerintem is te tudsz közülünk a legjobban fogalmazni (számunkra akkor is te voltál az "Év Tolna Megyei Újságírója", még ha nem is pont így volt a megfogalmazása :wink: ). És persze hivatkozz ránk is, együtt vigyük el a "balhét", bár nem gondolom, hogy megharagudna Timi anyukája az érdeklődésért! Jajj, ezt a "balhé"-dolgot remélem nem érti félre senki :wink:

dadomi

Est!
Na, aranyosak vagytok csajok, de nyugtával dicsérjétek a napot, megírom a levelet, aztán együtt megfogalmazzuk normálisan, jó? Köszi a bizalmat!dadomi, neked meg az infókat szemészet-ügyben! nem egy kicsi, fiatal fekete nő ez a Mónika dr néni? Mert, ha igen, Ármin 3 hós korában nála voltunk, nagyon-nagyon aranyos, barátságos lelkiismeretes volt. Szívesen mennék hozzá újra, így fogom majd kérni az időpontot. Kösziköszi!
Ani, te szegény, na, ezt biztos nem bírnám csinálni, se gyerekkel, se gyerek nélkül, hogy éjszaka dolgozzak... Le a kalappal előtted! remélem, mire ezt olvasod, valamennyire sikerült kipihenned magad. Legalább a menyasszony szép vót?
:lol: :lol:
Tuntun, hóóól vaaagy? :roll:

been

Boccs, Mónika dr néninél a feketét a hajára értettem... 8) :lol: :lol:

been

Sziasztok lányok!

Rékababa:Boldog névnapot!

Móni:Boldog névnapot!

Lányok köszönöm az együtt érzést!

Nagyon nehéz napok voltak,és még lesznek......
Jön a névnap a páromnak és a fiamnak is ugye az a kersztneve mint a papának.Aztán jön a nyáron a születésnap sogorom 2 nappal születtek később ,mint a papa és persze utána Zsombika szülinapja jön.Na meg a párom születésnapja ami egy szép kerekszám lesz.
A legjoban a Szentestétől félek :cry: :cry: :cry:
Mi együtt szoktunk lenni a papéknál. Régen 4 órakor az elmúlt 2 éveben 5-6 óra között jött össze a család.

A másik,hogy a párom és az idősebb sógorom mindennap találkozott az apukájával.
Az elmúlt 2 hónapban sajnos nem de 2-3 naponta látogattuk.

Apósomat Márc. első hetében műtötték Pécsen.
Szívbillentyűt tettek be neki,meg pasce makert(bocsi ,ha nem hlyesen írom).Mű billenytüket kért és szedte tovább a Syncumart.
Műtété után 1 héttel rehabra kell menni mindenkinek.
Mi nem szekszárdra kértük,hanem Balatonfüredre.
A jó levegő miatt.
Apósom nagyon fel volt vizezedve.
Füreden kapot egy erősebb vizhajtót,na utána jobban lett.
Húsvétkor meglátogatuk,sétáltunk a balaton parton láttuk ahogy befut a kikötőbe az első hajó,ugye megindult a hajó forgalom.
3 hetet jkelltt ott lennie.
A hátom hét húsvét után járt le.Kedden hoztuk haza füredről úgy ,hogy jól volt.
pár nap múlva rosszul lett.nagyon felment a pulzusa 120-ra.
Bevittük szekszárdra a kórházba.
Na nagyon bunkók voltak,hogy nem ide hoztuk rehabra.
Na mindegy,az intenzív osztályon volt 1 hétig,sajnos ki kellett ütni a szívét.
A Muth Lajossal is beszélt anyósom mielőtt kiütötték volna a szívét nem e lesz baj ebből.Azt mondta nem.(kert szomszédjuk meg kezelte is apósom régen)
2 hete kedden hazahoztuk a szekszárdi kórházból.
csütörtökön nem érezte jól magát megint,most nagyon alacsony volt a pulzusa,meg ugrált 45 aztán 60,megint vissza aztán 70.Pénteken bevitük délelőtt a kórházba,mert ettől már szédült is,Zsigmond doki volt a kezelő orvosa megvizsgálta azt mondta ha rosszul van délután is jöjjön vissza.
Pénteken még én is és a zsombika is találkozott vele.
Délután a párom elvitte a Donnauer-hez ,ő mütötte,mert még mindíg ugrált a pulzusa és nagyon szédült.Ő is megvizsgálta ,azt mondta hogy holnap-szombaton- reggel 7-re vigyük le Pécsre .
A pasce macer kap egy szoftver frissítést és kiolvassák belőle ami eddig történt.
Sajnos szombaton reggel nem kellett vinni sehova.........
hajnali 3 kor telefonált anyósom,hogy a párom menjen gyorsan mert baj van.

Nagyon mérgesek vagyunk,mert mi vissza akartuk vinni Pécsre.
A Zsigmond doki azt mondta óóó ráér Szerdáig(akkor kellett volna visszamnennie kontrollra)
Meg a Donnauernek is azzonal Pécsre kellett volna küldenie vagy a szekszárdi kórházba beküldeni,hogy megint monitorra tegyék.

Most nagyon fosnak a kardiológián ,hát van is mitől.
mert a Zsigmondnak délelött bent kellett volna tartania a kórházban.
A Muth felhívta anyósomat múlthét kedden ,hogy tényleg apósom halt meg,most olvasta az újságban,nem akarta elhinni.
Utolsó útjára szombaton kisértük el.
Hát ennyi lányok.
Anyósomnak segítettem sokat az elmúlt napokban.
Tudjátok a temetés utáni halotti tor.Na nekem ettől hányingerem van.
Nagyon sokan jöttek el a házhoz kb 60 ember.
Volt dolgunk rendsen.

A másik amitől félek a páromnak 180/100 körül van a vérnyomása,sőt van olyan iy amikot 190/104 a pulzusa jó 70
Annak már nagyon örülök ,ha 170/90 körülvan neki.
Elzavartam orvoshoz ,kapott dilibogyókat,remélem segítenek neki.

Bocsi lányok a kifakadás ért ,de most talán kezdek én is megnyugodni.
Most megyek ,mert étteremből rendeltem a fasírtot és vissza kell vinnem a tálcákat.

Jók legyetek,és puszi a gyerekenek babáknak!
Dius:szorítok neked,a fiatalabbik sógorom,felesége 38 hetes.
1 hét van közetetek.Nekik lányuk lesz Lívia.
Drukk és pihiz sokat!!!Mert jönnek mennek a forntok most.
berni611

Évi, nagyon-nagyon sajnálom apósodat, és őszinte részvétem... Nehéz lesz biztosan ez az elkövetkező időszak, az ünnepek miatt, és főleg az egy év - azért is mondják, h 1 év a gyászév, utána már valamennyire jobb lesz, mert addigra túl estek valamennyi ünnepen, nélküle. Sok erőt nektek! Ide pedig nyugodtan jöhetsz "kifakadni". :wink:

been

Móninak pedig boldog névnapot! :D

been

ritkán jövő Móninknak boldog névnapot!!!

Évi,annyit gondoltam Rátok!!!Igaza van Emmának az 1 évről. Utána sem jó,de talán jobb. NNa,inkább nem írok most semmit... :cry:
Sztem a drága férjuradat meg küldd el dokihoz,járjon rendszeresen ellenőrzésre!!!

Mi kaptunk a gyerekszemészetre beutalót,legelső alkalommal is,de a barátnőmék is beutaló nélkül voltak. De most jó is,hogy beszéltünk róla,időpontot kell kérnem...és én is ahhoz az aranyos doktornénihez,nekem is őt ajánlották. Elötte a Németh doktornéninél voltunk,ő is nagyon aranyos volt,sajna már nyugdíjas :(
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Majd rakok képekeket a szülinapról holnap!
Most indulok Mirkó tortájáért!
Szép napot mindenkinek!
(Tavaly ilyenkor már a szülészeten szenvedttem!Hihetetlen!)
Vendég

jé,télleg,Mirkó babának nagyon boldog szülinapot!!!!! :lol:

Lányok,ez tényleg gyors volt,péntekre kaptam időpontot a szemészetre,8.30-ra Elizának,és 8.45-re Kristófnak.
Vendég

ezt nézzétek meg:http://www.videoplayer.hu/videos/play/355715
Vendég

Néémááá, Mirkóbaba egy éves! :D Nagyon sok boldog szülinapot neki!
Ani, hát igen, te tudod... :cry: :cry: :cry:
Tényleg gyors volt az időpont! Minnyá én is kérek... :P

been

Emma,remélem találkozunk pénteken a szemészeten :wink:
Vendég

Én is abban bízok, Ani, már folyamatban van... Egyik számon nem veszik fel, a másik meg foglalt. :roll:

been

Pfff, Ani, csütörtök 9.30... :? Legközelebb!

been

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?