Új privát üzeneted érkezett!

Méret stimmel, szín nem. Kettő parancsot már nem tud megjegyezni?

Lara! Ma jöttök Fehérvárra? Mikor? Jöttök a Parkcenter felé?

Winchi! Köszönöm a receptet, nagyon jól hangzik.

Beze! Gratulálok az első lépésekhez. A futárt jól seggbebillenteném. Vajon hogy vezetett, hogy nem sikerült kézbesíteni a hangfalakat.
Én férjem óratartó dobozt fog kapni. Van pár órája és állandóan hánykolódik minden fele. Így legalább egy helyen tudja tartani. Tavaly a kedvenc újságjának az előfizetését kapta.

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Tünci, szia!!!! Most Te bőgettél meg, olyan szépeket írtál. Ma reggel nekünk is volt egy nem éppen vidám beszélgetésünk a férjemmel, nem veszekedtünk, csak arról, hogy most kicsit mélyponton vagyunk és tenni kellene ellene...
Örülök, hogy jobban vagy és a baba is ilyen jól van odabent. Szép a vonalzó is. :) Hétvégén voltunk a sógornőmnél, ő is most új dimenziókban él, 29 hetes, ez az előző terhességénél nem adatott meg. Kisfiuk lesz nekik is.
Ja, és visszakaptam a Katedrális folytatását, ha szeretnéd, elküldöm Neked postán.

Betti, de gyönyörű képek. :) Milyen rég láttam már ilyet. Szerintem igazi fiús arcocskája van. :wink:

Mancsa, annyira sajnálom én is a nagyszüleidet, ennyi közös év után nagyon nehéz lehet Nekik. :cry: És ez a betegség, annyira borzasztó, miért kell ennyit szenvedni...

Szösz, köszi, hogy gondolsz ránk a pontokkal, gyűjtjük, de a férjem munkatársától kaptunk vagy 15 teli füzetet, ezzel már elleszünk. Tányérokat veszünk/kapunk, teáscsészéket (az jó kávésnak is), cukortartót meg egy tálat.

Megint nincs több időm, 10-re megyünk Lili ovis ünnepségére, utána még be kell ugranom a városba. Jó sűrű a hét, hétfőn balettbemutatója volt Lilinek, kedden az usziban volt nyílt óra, közben nagytakarítás, elmaradt vásárlások és persze a szokásos házimunka.

Szupi ez a hó, tegnap megnéztük Natival, tetszett neki, rúgta a talpa alatt, meg állandóan fogdosta volna, csak nem tetszett, hogy hideg.

na, megyek tényleg, még hajat is kell mosnom addig.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Jó reggelt!

Na, szépen vagyunk, most akkor minden reggel bőgicse lesz??? :)

Nono,jaj úgy imádom ezt a számot, nem is tudtam, hogy nem csak reklám, hetek óta énekelgetem!Köööösziiii!!!!

Angie, már hogyne emlékeznék rád!Pár napja én is leselkedtem mindenki után, aki még ír valahová!Vigyázz Te is magadra!!

Katinka, képzeld olyan sokszor eszmebe jut a sógornőd, ohgy biztos neki is különleges és ezzel együtt félelmetesek ezek a hetek..olyan furcsa, mert egy 29 hetes baba is olyan picike még, nekem mégis hatalmas már és erős..ezt biztosan cak a koraszülők érzik így, hogy a 29. héten már egészen másképp aggódnak..így ismeretlenül is ölelem!!!
Ha nem probléma ,örülnék a könyvnek, de nyugodtan add fel utánvéttel, nem tudom milyen nehéz könyv, nehogy lehúzzon a posta.Átküldöm a címet!

Jaffa,de jó ötlet ez az óratartó doboz!!De jó lenne ha az uram hordana órát!!! :lol:
Azt mondta hagyjam a francba idén az ajándékozást, úgysincs pénzünk ,de azért pénztelen időkben is szoktunk apró meglepit, de haszontalanságot nem akarok, ötlet meg nulla..
Ügyi vagy a vizsgával!!tudod mi a ciki a jótanulóknáál??Én mindig azon paráztam anno, ohgy kapok egy hármast vagy kettes(ááá) és azon már simán bőgtem..mert elvártam magamtól az ötöst.. :?
Meg baba és háztartás mellett olyan nagy dolog a suli, tanulós csajok, le a kalapppal előttetek!!!!!

Winchi!Örülök, ohgy leírtad ,erősebbnek, vidámabbnak tűnök, tök jó volt ezt olvasni, mert sokszor olyan mérges vagyok magamra..én pl Bettit sokkal erősebbnek érzem magamnál és szeretnék már kicsit "felszabadulni" ez alól a nyomás alól..úgy várom december elmúlását, hogy el sem tudom mondani..

Betti, szépek a képek, az uram is megcsodálta, majd brilliáns logikával:De ki az a Kiss Attila???Jaaaa, biztos a baba.... :lol:

képzeljétek az uram egy perselybe dobálja a 200-as érméket, már olyan nehéz,. ohgy én megemelni sem tudom és minidg hozzáteszi, ohgy:Hát nem lehet, hogy mire kibújik ne legyen saját pénze!!Majd arra költi,amire akarja...vehet belőle cd-ket, meg hangfalat..... :lol:

folyt.köv.

KépKépKép
tünci28

Jaffa, 100 év??Az igen, tudtok élni! :lol: Múltkor nekem is Betti azt írja, ohgy ne aggódjak a mostani karácsonoyn, van még előttem 70! :shock: Akkor az pont 100!

Beze, csomag! :twisted: Nekem meg rendszeresen beteszi az ajánlott cuccokat a postaládába a postás aláírás nélkül..komolyan a következőnél bemegyek a postára és követelelm a csomagot..aztán meglátom,milyen képet vágnak.Remélem a pénzt visszakapod!!!

Lara, Szosz!
Tényleg van vmi gubanc a babanettel, én meg Jaffának nem tudtam tegnap küldeni privátot, ha ráklikkelek a nevére, akkor nem kaptam meg a szövegablakot..amikor kikeresem a nevét ,akkor meg azt írja, hogy nincs ilyen felhasználó..

Ancsi, engem is érdekelne a sütés nélküli süti, átküldöm a címet, jó??Még anyu lejön 24-e előtt, de egyxáltalán nem tud főzni ,sütni és hátha a párom boldogulna egy egyszerűbb recepttel.

vmit még akartam...

KépKépKép
tünci28

tünci!
a felhasználónevet újra be kell írni.
újítottak, de szerinte nem lett jobb. csak megkavarták a babanetet...

és örülök, hogy újra jöttél!
mikor mész majd ultrahangra?

őszintén nekem már elegem van a tanulásból, de még egy angol nyelvvizsgára (közép c)vagyok attól, hogy ideadják a másodiplomámat.

jaffa!
gratula a 4eshez. az analízis nehéz...

megvan végre a harmadik pici szemfoga Zsófinak. tegnap délutánra kijött. még csak a hegye látszik, de már múlik a duzzanat!
már "csak" 5van hátra. de a negyedik szemfogacska is 1-2 hét és kint van. csak valamiért lemaradt...
Vendég

Jaffa ügyes vagy a vizsgával! Ne foglalkozz másokkal a lényeg, hogy saját magad elvárásainak megfelelj! A fősulin én is sokszor hajtottam a jó jegyre de volt olyan tantárgy is amiből a kettesnek örültem :oops:

Tünci jó hogy nem mindjárt nőkre költi majd azt a pénzt amit apa félrerakosgat! :lol:
Pont egy hónapig nem voltál, véletlen ez v előre elhatároztad? De mindegy is a lényeg, hogy itt vagy :wink:

Katinka örülök, hogy a sógornőd jól van, biztos neki is teljesen más ez a babavárás!
Matyi is élvezte a havat, mindjárt rakok pár képet.

Hol lehet Matyikézméretű nem átázós kesztyűt venni? És a lányok is sokszor beverik a fejüket vagy csak a fiúk ilyenek???
Párom már azt mondta varrjak v csináljak valamit a gyereknek ami védi a fejét.
jelenleg Matyi homlokán, kék, zöld és sárga foltok vannak...

KépKép
winchi

Kép
Kép
Kép
:lol:

KépKép
winchi

Winchi. De jók a képek!

Én kitikkadtam. Reggel elinditottam a mosógépet, ablakot pucoltam, függönyt mostam, főztem, meg holnapra az oviba muffint sütöttem. 1 óra múlva megyek boltba meg Oliért, aztán jönnek a barátnőmék. Jó lesz már egy kicsit dumálni.

És, ugy néz ki, hogy a férjem visszjött. Lefektedtük a szabályokat és próbáljuk ahoz tartani magunkat. De kicsit azért félek. Az anyós hallani sem akar rólam. A Lottit viszont látni akarja. Hát a békesség kedvéért belementem, hogy hétvégén átvigye, de én ugye nem mehetek, mert kijelentette a férjem, hogy mi nem tartózkodhatunk egy légtérbe. Nagyon nem akarom oda engedni. De muszály lesz. Veszek egy nagy levegőt és próbálom a jó oldalát nézni.

Kép
Kép
rhkrisztina

Winchi!

A nagy motoros.... :lol: Imádnivaló kiskrapek!

Sajnos nem tudom hol lehet venni ilyen kesztyűt. Egy idő után mindegyik átázik. C&A-ban nézted? Ott elég sokféle szokott lenni.
Milu nem a fejét verte be, hanem állandóan a térdét. Nyáron volt olyan korú, mint most a Matyi. Állandóan sebes volt neki. Most ez a korszak van. Agyban már gyorsabban szeretne menni-futni, de nem képes még ennyire gyorsan koordinálni.
Ez kicsit zavarosra sikerült, remélem érted.

Kriszta! Örülök, hogy sikerült ismét egymásra találnotok. Most mi is ezen dolgozunk a férjemmel.

Lányok! Ki hol szilveszterezik?
Mi szeretnénk elhúzni innen a városból valami petárdamentes, üvöltőstucctucczenementes helyre.

Jó ez a babanet. Pótcselekvés. Tanulnom kéne...
:oops:

Kép
jaffa4

na megint kijut a jóból.
a hugom hívott, hogy keresztanyám megint nagyon rosszul van. 41éves. gerincsérv. annyira fáj neki, hogy pisilni sem tud kimenni.
nem érzi már az egyik lábát és a dereka ha megmozdul annyira fáj, hogy kiabál...
azt mondta tesóm még, hogy már enni sem bír. kevés vizet iszik csak meg néhány kekszet...
és gőzöm sincsen, mit lenetne tenni...

jó kis karácsony...

de ha így megy tovább nem bírja sokáig...
azt monda, olyan fájdalmai vannak, mintha egyfolytában szülne.
és ez már harmadik éve...
7műtéten túl van és még nem javul...

már Zsófi mosolya sem használ...
Vendég

winchi!
nyuszi ül a hóban! nagyon jó képek!
sajnos kesztyűt én sem tudok. udvaron voltatok? itt már a házak között is csúnya a hó. nem vittem ki Zsófit csak tegnap sétáltunk egyet a hóesésben.
Zsófi is beveri mindig a fejét.
felnéz látja hol az asztal aztán nem kerüli ki.
ha fáradt, esik bukik, minden nélkül nekimegy a falnak.
ha fürdünk, amosdóba mindig beveri a fejét, ahogy áll a kád mellett. nem hajol le eléggé.

mindig mondom neki, hogy figyeljen oda, figyel is, de még ahogy jaffa is írta, nem jól koordinál.

jaffa!
mi visszajövünk szilveszterre. szendvicseket gyártunk és itthon maradunk. egyelőre ez a terv.
tavaly ottmaradtunk anyósnál, hogy ne legyen egyedül újévkor, de nem volt jó ötlet.
teher voltunk neki. és nagoyn undorítóan viselkedett, aztán lefeküdt aludni és magára csukta az ajtót. mindezt délután.

úgyhogy csak keveset leszünk ott is. meg anyuméknál is.

rhkroszti!
miért fúj rád ennyire az anyós?
két gyerek is van. a férjed nem véd meg?

nekem az a jó, hogy ha akarnak csak telefonon tudnak beleszólni bármibe is. és nem tudják ellenőrizni, hogy megfogadom e a "jótanácsokat".
Vendég

Jaffa, gratulálok a vizsgához!

Én is dolgoztam ma, most jöttem el az irodából, anyuhoz, várom a párom, hogy ha végez, erre jöjjön, értem, mert én reggel nem vállaltam a csúszkálást idáig.
5 körül mondta, hogy jön, aztán irányulunk Szegedre.

Priváttal én is így jártam, hogy kerestem, hol a név, ha egyszer rákattintottam.....csak bonyolultabb lett.

Betti
Kép
betti0412

Any!
Akárhogy próbálom nem sikerül privátot küldeni, de most pl egyáltalán senkinek sem tudok!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Sajnálom a nagynénit, a műtétek sem segítettek semmit?

Kriszta,hát le vagyok döbbenve..anyósod a kislányt látni akarja a kisfiút meg nem???Hát tényleg nem komplett akkor..de remélem a férjeddel rendbe tudjátok hozni a dolgokat.

Winchi,épp egy hónap..nem volt tudatos.érdekes, ohgy amúgy egy fél évnek tűnt, de mégis kevésnek.
Matyi annyira hasonlít a barátnőm kisfiára, mindig elképedek, mintha tesók lennének, nagyon édes!!!

Szilveszter:tollasbál, talán fenn se maradunk éjfélig.Tavasly nagyon rossz hangulatban voltunk, már este rendes időben lefeküdtünk, nem jelentett semmit.

Holnap megyek a 20.!!!!!heti vérvételre..nov 20-a körül telefonáltam, dec 18 11 órára kaptam időpontot, úgy, hogy éhgyomri vércukor is van benne és kifejezetten szóltam..Szerintetek????Biztos éhgyomri lesz ,nem????
És hozzátenném ,ohgy nega a toxoplazma, amit utoljára 9 hetesen néztek..a leletre rá volt írva, hogy terhesség esetén 4-6 hetente kontroll..valanikor március vége tájékány tervezek egy levelet írni a megfelelő szerveknek a "különleges gondozást igénylő veszélyeztetett terhes" kifejezéssel kapcsolatban....
Off téma.oltattunk, én is.

KépKépKép
tünci28

Becsomagoltuk a cipősdoboz ajándékot, holnap leadjuk, 1 éves kislánynak. Férjem rákérdezett ma, hogy készítettem-e, mondtam, hogy anyagiak miatt nem akartam, erre irány Tesco, hogy szó sem lehet, hiszen Facika 1 éves lenne és igenis....ő válogatta a kislány számára a játékokat......ehhez nem is tudok többet tenni.

Betti
Kép
betti0412

jaj Betti..Isten adja, hogy jó helyre kerüljön!!!
tünci28

Sziasztok!

Jaffa:Sajnos tegnap délutántól nem voltam gép elött igy nem láttam hogy írtál :cry: :cry: :cry: :cry: pedig voltunk arra felé,de Hannus nem volt velünk mióta h1n1 van nem visszük bevásárlókörútra.

Elfáradtam 22-kor értünk haza.
Majd holnap jövök visszaolvasni.

Tünci nagyon örülök neked :D :D :D :D :D

Betti:Nagyon kis helyes albérlőd van :wink: :D :D :D

Winchi:Matyi de édes a hóba :D :D :D :D

Szösz:Holnap vagyis ma írok privit :wink: Kép
Vendég

Sziasztok!

Jaffa értem amit írtál, tanultam is hogy előbb jár az agyuk mint a testük csak kicsit ijesztő ez a sok esés :wink:
Tegnap pl nem ütötte be magát egyszer sem, szerintem függ attól hogy milyen napja van.

Szilveszter nálunk is tollasbál lesz, Matyit nem tudjuk senkire hagyni nem mintha olyan sok bulimeghívásunk lenne...

Köszönjük a dicséreteket :lol: Tünci nekem is van ismerősöm ahol a kisfiú 2 héttel idősebb csak Matyinál és ha egymás mellett ülnek akár ikrek is lehetnének :lol: És ráadásul még anyuka is hasonló alkat mint én csak barna hajjal :lol:

Betti ez nagyon megható, hogy Franciska korú kislánynak csináltatok cipősdobozt! Remélem jó helyre kerül és megbecsülik annyira az ajándékot mint amekkora odafigyeléssel készítettétek!

Kriszti remélem most már rendben lesz köztetek minden! Az anyósod meg nem normális, hogy tehet ilyet a fiával, hogy válaszút elé állítja, meg azzal gonosz akit a gyereke szeret?
Engem üssenek agyon ha egy kicsit is ilyen leszek a menyemmel...

Anyany csak 41 éves a keresztanyád? Valamiért azt hittem idősebb...
Nagyon fiatal és ilyen szörnyű fájdalmai vannak, sajnálom nagyon!

Itt mínusz 10 fok van, este is amikor még kimentem kicsit azt éreztem mintha jeget szívnék be levegő helyett.
Ti ilyenkor kiviszitek a gyerekeket? Ok, hogy jól felöltöztetem de ez már nagyon hideg levegő. Mondjuk tavaly mínusz 5ben még isteni jókat aludt kint a Matyi

KépKép
winchi

Ti voltatok úgy, hogy kifejezetten fájt, amit bent csinál? Ez tegnap odáig ment, hogy a Tescoban hangosan feljajdultam, olyan hirtelen fájdalom jött, mint aki beleült a kötőtűbe, párom megijedt, de én is és a kisfiam ezt nyomta egész nap.
Ilyenkor befele rúg és a belső szerveimet találja el....tetszik neki nagyon. :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat. Remélem minden a régi lesz. Bár anyóstól tartok, mert szerintem nem tetszik neki, hogy a fia visszajött.

Nagyon aggódok apukámért. Két hónapja leesett a fárol és azóta valami nem stimmel vele. Kivizsgálták, hogy lett e valami az eséstől, de nem találtak akkor semmit. De állandóan rossz a közérzete szédül, rossz a gyomra, fáj a dereka. Jaj remélem nem történik semmi rossz. Már 75 éves. Nem tudom mit csinálnék nélküle.:(

Hallottátok a taxis szülést? Reggel néztem a mokkába, mondanom sem kell, hogy végig bögtem.

Kép
Kép
rhkrisztina

Én ugy tudom -5 fokig lehet kivinni a babákat. Nem tudom, hogy a nagyobbakra is ez vonatkozik, e.

Kép
Kép
rhkrisztina

Anyany
Anyóssal soha nem volt jó a kapcsolatom. Nem fogadott el a kezdetektől. Nem tudom, mit várt. Bár neki senki sem jó. A sogornőm egyetlen paliját sem fogadta el. Igaz neki rengeteg volt. 3 éves lesz a gyereke februárban, és ha beleszámoljuk a biólogiai apát akkor most a 7.-nél tart! Viszont lett volna miből válogatni.:)
De 3 éve romlott meg véglegessen. Akkor volt terhes a sogornőm és én elmeséltem egy barátnőmnek a részleteket, hogy neki csak gyerek kellett férj, apa nem. Mert ugy tervezte, hogy egy csajjal fogja felnevelni. És, hogy ez micsoda szégyen. De most már egyenesbe jöttek. Másfél éve ugyan az a palija van. A srác saját fiaként szereti a gyereket.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!

Már biztos nem emlékszik rám senki, mert nagyon elhanyagoltalak benneteket... :oops:
Egy gyors segítségre lenne szükségem: Blaskó dokinak tudja valaki, mikor van magánrendelése és milyen számon lehet bejelentkezni?
Köszi előre is!

Sziasztok!

Ui.: Belekukkantottam a képekbe, a babák gyönyörűek!!! Pontosabban már nem is babák, hanem kész hölgyek-urak... :D

Kép
timmi

Szia Timmi!

Írtam privit! (másodikra sikerült)

Igen ezt a taxis szülést én is hallottam, végighallgattam persze nekem is potyogtak a könnyeim, annyira ügyesek voltak!

Betti bizony nagy érzékük van a babáknak, hogy jól irányzott rúgásokkal találják el a fájó pontokat. Matyi is volt hogy befele rugdalt, élmény volt! Még pár hét és nem tud majd annyit mocorogni, onnantól kitartóan csak a gyomrodat meg a rekeszizmodat, bordádat fogja rugdalni :wink:

Kivittem Matyit délelőtt, szikrázó napsütés van, jól felöltöztettem a nyaka, szája köré meg az én nagy polársálamat tekertem, így védtem a hideg levegőtől. Jól esett neki a friss levegő, alszik is :lol:

KépKép
winchi

Köszi Winchi!!!

Kép
timmi

Sziasztok!

Anyany, nagyon sajnálom a keresztanyukád, borzalmas lehet neki. Remélem, azért valahogy lehet neki segíteni.

Kriszti, hát a te anyósod sem piskóta! :evil: Férjednek meg kellene értetnie vele, hogy ő téged szeret, tehát valamilyen szinten el kell téged fogadnia. Igaz, mi is utáljuk egymást az anyósommal, de még soha nem mondta a férjemnek, hogy ne vigyen engem oda.

Winchi, Matyi nagyon édes! A szilveszter nálunk is tollasbál lesz.

Betti, igen, volt, lesz is még, de aztán a 30. hét után már nem lesz annyira aktív, mert csökken bent a hely.

Tünci, de jó, hogy gyakrabban jössz. Nevet választottatok már a fiatalúrnak?

Jaffa, vizsgához megy a drukk!

Lara, mi volt tegnap? Sikerrel jártatok? Milyen az új rendelő? Köszönjük a képaláírást, nagyon aranyos vagy! :D

A taxis szülést láttam, végig pityeregtem az egészet, olyan megható volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Az őrangyalunk ma is segített: ősszel a férjem centikkel tudott kikerülni egy 50-100 cm közti gerendát, ami egy teherautóról zuhant le egyenesen az autónk felé. Ma egy kisteherautóról 3tenyérnyi nagyságú jeges hó esett a szélvédőnkre, szerencsénkre sem a szélvédő nem sérült, sem a motorháztető. Mindannyian megijedtünk. Lexi el is sírta magát.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ma voltunk méredzkedni. 9540 gramm és 75,5 centi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tegnap megtörtént a csoda: tündérke átaludta az éjszakát! :D Ma már persze nem...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Beze:Nagyon ügyes Lexi hogy átaludta az éjszakát :D
Jaj ezek a balesetek még jó hogy nem lett semmi baj ijesztő az a fagerendás sztori még jó hogy a párod ilyen ügyi volt.
Egyböl odataláltunk az új rendelőbe tágas a váró középen van egy pult ott van az Ági meg egy fiatal csajszi.Elég sok ülőhely.A rendelő nagyon szép és új kijelző van az uh-hoz :D
Mikor is mész?Januárba?Nekem most csinált rákszürést meg kértem hpv szűrést is.Rákérdeztem a h1n1 oltásra és mondta hogy ő mindenkinek javasolja,úgyhogy ha kismama lennék biztos be lennék oltva.

Winchi:Nálunk is tollasbál lesz ,de igazából nem is vágyom sehova.
Mi is kivittük ma Hannust szánkózni,nagyon tetszett neki :D de nagyon hideg volt igy nem voltunk kinnt sokáig.

Kriszti:Nagyon drukkolok nektek :wink: Anyóssal meg nem szabad foglalkozni,ti már külön család vagytok,ő rendezze az ő életét.(jó tudom könnyü mondani)

Anyany:szegény keresztanyád :( :( :( Milyen fiatal és már ennyi mütéten van túl :cry:
Mikor indultok haza?

Mi is beadattuk a h1n1 oltást Apával.28-án megyünk gyerekorvoshoz(már 13 hónapos gyerekeket is olt)úgyhogy szerintem Hannus is megkapja.

Jaffa:Nagyon ügyi vagy a vizsgákkal :D Nem értem miért tesznek megjegyzéseket ha jók a jegyeid :shock:
Vendég

Angie:Mi is nagyon boldog karácsonyt kívánunk nektek,és hogy az új évbe teljesüljön minden vágyatok.

Tünci:Képzeld én már hetek óta karácsonyi filmeket nézek.Nem az a lényeg hogy van-e dekoráció nagy sütés főzés hanem hogy együtt vagytok,boldogan.

Ancsi:Te mikor mész a doki bácsihoz?
Nagyon ügyi vagy a készülődéssel :wink: majd meglesznek az ajándékok is.

Nekünk már csak 1 ajándék hiányzik és ma lefoglaltuk a fenyőt is majd 23-án lesz kivágva.
Vendég

Sziasztok!

Szalma vagyok, Apa ma céges vacsin van Bp-en, ott is alszanak. Holnap meg megyek én is utána, megleptük magunkat egy Tankcsapda koncerttel, ott is alszunk, hazafelé még Ikeázunk egyet, öcsémék ágytakarója hiányzik már csak az ajándékok közül. A fa is megvan, ma az utolsó tekercs csomagolópapírokat meg szalagokat is megvettem. Mi ugye Lili szülinapját is ünnepeljük 23-án, ügyelünk rá, hogy jól elkülönüljön a karácsonytól.

Ja, volt még kérdés férjes ajándék, enyém a fényképezőgéphez kap szűrőt (jól kiműveltem magam, még egy barátommal is konzultáltam), ha Photo hall is úgy akarja, ide kérettem az üzletbe, azt mondták, a héten meglesz, eddig még nem szóltak. Nekem mondjuk 23-án is jó lesz, csak legyen meg. Kap még mellé egy pulcsit, már rég kinézte magának, csak drágállotta, most visszamentem az üzletbe és akciós volt, tök örültem. Nagyon szereti a pulcsikat, sok szép darabja van már, ennek mindig örül.

Kriszti: a múltkor nem válaszoltam, igen, én is a Tolnaiba jártam, meg a Tolnai utcában is laktunk 1991-ig. Örülök, hogy rendeződnek a dolgok a férjeddel, anyós meg csak öszeszedi majd magát.

Lara: de jó, hogy így kiválaszthatjátok a fát és frissen vágják ki. 8)

Beze: látod, milyen ügyesek és kitartóak vagytok az alvással, most meglett az eredmény. :D Eleinte Nati is csak 1-1 éjszakát aludt át, aztán egyre többet, most 5 napja még cumit visszatenni sem kellett átmennem (le sem merem írni, nehogy elkiabáljam).
Hú, de szerencsések vagytok tényleg ezekkel a balesetekkel, hihetetlen, mik tudnak történni az utakon. :shock:

Betti, hát igen, a befelé rugdosás nem éppen kellemes. De igaza van a Lányoknak, nemsokára nem lesz majd helye ilyen sok mocorgáshoz.

Winchi, nálunk ma Natinak olyan napja volt, hogy mindenhová az ujját csukta oda, meg én az övét a mosogatógéphez, az utolsó pillanatban odanyúlt, már nem tudtam mit tenni. :roll: jók a hava képek Matyiról! :)

Tünci, basszus, ez az egészségügy egy katasztrófa! :evil: Hogy már egy vérvételre is időpontot kellejen kérni, azért az sok esetben elég sürgős.... Éhgyomri vércukor 11-kor? Hát szerintem majd legközelebb lesz éhgyomri. :wink:
Sógornőmnek átadom az ölelést. :)
Várom ám a címet, látom, most nem megy a privi. :?

Tök érdekes, mi az oviba nem vihetünk saját készítésű sütit, ha tortát viszünk, ahhoz is igazolást kell vinni a cukrászdából. Bár nem hiszem, hogy bárki romlott sütit vinne a gyerekeknek...

Szilveszter: mi meghívtuk a gimis barátaimat, először gyerekes, aztán gyerekek nélküli bulit tervezünk, de a bárányhimlő miatt lehet, hogy nálunk is tollasbál lesz. :? Legfeljebb áthívjuk Mancsáékat, ők már nem kaphatják el. :lol:

Képzeljétek, Nati elkezdett magas szinteni hisztizni. :shock: Ez nekünk tök új, Lilinél szinte teljesen kimaradt, most úgy tűnik, hugica bepótolja. Ha valami nem tetszik neki, elsírja magát és csapkod, veri a fejét, aztán meg azért sír, mert fáj. Mondjuk hamar megnyugszik szerencsére, én egyelőre csak mosolyogni tudok rajta, édes kis 13 hónapos pukkancsom. :lol:

Ja, és sutyiban kinöveszett egy fogcsücsköt, alsó őrlőt, pedig alul még a metszőkből csak 2 van. :roll: Na mindegy, a többi is ilyen könnyen jöjjön.

Áttöltöm a képeket a fényképezőről, ha lesz még erőm kicsinyíteni, teszek fel ide is.

Jó éjt!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Kép

Kép ovis ünnepségen

Kép Nati az oviban

Kép Kis balerinám

Kép Adventi vásár, Schönbrunn

Kép
Kép
katinka31

Katinka:Jaj de szépek a lányok :D :D :D :D :D Lili kész hölgy már :D :D Nati abba a kötött pulcsiba nagyon édi na meg mosolygós :D :D :D :D Nagyon szép ez a kép a vásárról na majd talán jövőre eljutunk mi is.
Hannus mostanába a sapkától kap hiszti rohamot nagyon üvölt tőle krokodil könnyekkel :cry:
Párodnak bizti tetszeni fog az ajándék :wink:
Mi minden évbe itt veszünk fenyőt mert igy tudjuk hogy friss és nem hullik a levele míg bennt van és nem drágább mint az előre kivágott.
Vendég

katinka!
jajj de szépek!

most többre nem futja. beszéltem ma anyummal és keresztanyám nagyon rosszul van.
ezerféle szurit kap, de egyik sem használ.
már rákosoknak való morfiumos fájdalomcsillapítókat kap...

41éves. anyum 53. 12év van köztük. én meg 12évvel vagyok fiatalabb keresztanyámnál. és neki meg van egy fia, aki nálam fiatalabb 12vel... itt megszakad a sor, mert az én lányom már 17tel fiatalabb.

hát valsószínűleg 24én megyünk haza. őszintén nincsen kedvem az egész karácsonyi hercehurcához.
veszekedések a párommal, otthoni bajok, anyós, meg majd jól kiosztja az észt...
nem leszünk sokáig, és egyáltalán nem akarom elviselni.
anyum ha baj van, azonnal robban, amúgy sem valami jók az idegei.
és utálom a telet. a hideget...
nem voltunk kint, az ablaknál levegőztünk egyet, meg többször szellőztettem. mire felöltözünk, lemászunk a harmadikról, folyik rólam a víz. a minusz sokfokban nincsen kedvem egy jó kis tüdőgyulladáshoz. ki vigyázna Zsófira?
Vendég

Jó reggelt!
Nem tudok aludni, még nem volt 4 óra sem, mióta fent vagyok.

Katinka: nagyon szépek a lányok! Hivatalosam mi sem vihetünk házi sütit az oviba. De persze még soha nem kértek igazolást róla.Nyár elején van egy kerti party, oda kifejezetten házit kérnek. Beadjuk a közösbe, utánna ha enni akarunk belölle, akkor megveszük.Igy gyüjt egy kis pénzt az ovoda.

Hivtak ma bulizni a barátnőim, de szerintem nem megyek el. Nagyon hideg van éjjel.

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok, jó reggelt!

Kriszti, ti aztán koraiak voltatok. :shock: Igaz, én is pocsékul aludtam, közelít a melegfront. :(

Katinka, hát igen, megint szerencsénk volt, nem tudom, meddig még... :roll: Nagyon szépek a lányok!!! :D

Anyany, szegény keresztanyukád, nagyon sajnálom.... :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Nálunk ilyen idő van Kép
És nagyon hideg.

Mit csináltok hétvégén?
Vendég

Lara, nálunk is sok esett, de jön szerdán az eső, és a melegfront. :?

Képzeljétek, Lexi ma a konyhában megtett 2 lépést egyedül. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

A nagymamám ma hajnalban az angyalok közé távozott. Nagyon szeretem és nagyon fáj.
Vendég

mancsa nagyon sajnálom :cry: részvétem

Kép
Kép
s. zsófia

Mancsa:Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: :cry: nagy-nagy ölelést küldök neked.
Vendég

mancsa!
őszinte részvétem!
Vendég

mancsa
Fogadd őszinte részvétem!

Kép
Kép
rhkrisztina

Mancsa őszinte részvétem! :cry: Vigyázzatok a papára nagyon!

Katinka szépek a lányok!

Ma vásárlótúrán voltunk jól kipukkadtam de megyek ki havat söpörni ezt a részét imádom, tudom hülye hobbi.

Ma a tecsóban Bende elé szemtelenkedtem a húsospultnál :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Mancsa őszinte részvétem! :cry: :cry: :cry:

Kép
jaffa4

Kép

Drága Violának nagyon boldog névnapot kívánunk! Még ha nincs is itt köztünk, mindig gondolunk rád!

Kép
jaffa4

Bocs, annyira akartam, hogy nyelvtanilag nem éppen tökéletes. A lényeg benne van. :(

Pussz mindenkinek és egy nagy-nagy ölelés!

Kép
jaffa4

Köszönöm lányok az együttérzést.
Vendég

Nem jövök egy darabig lányok, nem akarom elrontani a karácsonyi hangulatot.
Tegnap rengeteget gondoltam Violára, nem is tudtam, hogy névnapja volt. :cry:
Vendég

Mancsa én is nagyon sajnálom.

Tegnap vadat voltam etetni a határban a férjemmel, nivával a szántóföldeken, erdőn keresztül, kint piszok hideg, bent meleg, jól felöltöztem, és nagyon jó volt mikor kiszálltunk a hóba kicsit. Szép és csend, láttunk sok-sok őzikét is.
Kicsi élvezte, mert olyan volt neki mint egy hullámvasút....havas földutak ugye...

Ajándék már megvan nekem is mindenkinek, a férjem egy elegáns boltból való sálat kap, megbeszéltük, hogy csak apróság, kamerát már kinéztük, januárban azt vesszük meg egymásnak.

Szilveszter ott ahol tavaly, a házban, ahonnan elköltöztünk, 12-14-en leszünk, megosztottuk, ki mit főz, süt. 50 méter gyalog, igy férjem is tud alkoholizálni, kiöltözni nem kell, ha elfáradok hazabattyogok....
Tavaly nem volt valami jó ott, akkor szültem volna és az egyik nagyon kedves lány az utolsó napjait viselte a 9 hónapból, együtt indultunk még áprilisban...idén én leszek jó szerencsével pocakos. De eltelt egy év, neki egy éves a kisfia, nekem meg még.....olyan sok minden történik az idők alatt, néha ha visszagondolok csak nekem olyan mintha egy helyben topogtam volna.

Érdekes lesz ma hazamenni.....annyi hó esett. Uracskám reggel 6-kor ment vadászni, szerintem lefagy a micsodája is... :D
Azt mondják karácsonyra nem marad semmi a hóból, ez olyan hihetetlennek tűnik.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?