Sziasztok!
Szalma vagyok, Apa ma céges vacsin van Bp-en, ott is alszanak. Holnap meg megyek én is utána, megleptük magunkat egy Tankcsapda koncerttel, ott is alszunk, hazafelé még Ikeázunk egyet, öcsémék ágytakarója hiányzik már csak az ajándékok közül. A fa is megvan, ma az utolsó tekercs csomagolópapírokat meg szalagokat is megvettem. Mi ugye Lili szülinapját is ünnepeljük 23-án, ügyelünk rá, hogy jól elkülönüljön a karácsonytól.
Ja, volt még kérdés férjes ajándék, enyém a fényképezőgéphez kap szűrőt (jól kiműveltem magam, még egy barátommal is konzultáltam), ha Photo hall is úgy akarja, ide kérettem az üzletbe, azt mondták, a héten meglesz, eddig még nem szóltak. Nekem mondjuk 23-án is jó lesz, csak legyen meg. Kap még mellé egy pulcsit, már rég kinézte magának, csak drágállotta, most visszamentem az üzletbe és akciós volt, tök örültem. Nagyon szereti a pulcsikat, sok szép darabja van már, ennek mindig örül.
Kriszti: a múltkor nem válaszoltam, igen, én is a Tolnaiba jártam, meg a Tolnai utcában is laktunk 1991-ig. Örülök, hogy rendeződnek a dolgok a férjeddel, anyós meg csak öszeszedi majd magát.
Lara: de jó, hogy így kiválaszthatjátok a fát és frissen vágják ki.
Beze: látod, milyen ügyesek és kitartóak vagytok az alvással, most meglett az eredmény.
Eleinte Nati is csak 1-1 éjszakát aludt át, aztán egyre többet, most 5 napja még cumit visszatenni sem kellett átmennem (le sem merem írni, nehogy elkiabáljam).
Hú, de szerencsések vagytok tényleg ezekkel a balesetekkel, hihetetlen, mik tudnak történni az utakon.
Betti, hát igen, a befelé rugdosás nem éppen kellemes. De igaza van a Lányoknak, nemsokára nem lesz majd helye ilyen sok mocorgáshoz.
Winchi, nálunk ma Natinak olyan napja volt, hogy mindenhová az ujját csukta oda, meg én az övét a mosogatógéphez, az utolsó pillanatban odanyúlt, már nem tudtam mit tenni.
jók a hava képek Matyiról!
Tünci, basszus, ez az egészségügy egy katasztrófa!
Hogy már egy vérvételre is időpontot kellejen kérni, azért az sok esetben elég sürgős.... Éhgyomri vércukor 11-kor? Hát szerintem majd legközelebb lesz éhgyomri.
Sógornőmnek átadom az ölelést.
Várom ám a címet, látom, most nem megy a privi.
Tök érdekes, mi az oviba nem vihetünk saját készítésű sütit, ha tortát viszünk, ahhoz is igazolást kell vinni a cukrászdából. Bár nem hiszem, hogy bárki romlott sütit vinne a gyerekeknek...
Szilveszter: mi meghívtuk a gimis barátaimat, először gyerekes, aztán gyerekek nélküli bulit tervezünk, de a bárányhimlő miatt lehet, hogy nálunk is tollasbál lesz.
Legfeljebb áthívjuk Mancsáékat, ők már nem kaphatják el.
Képzeljétek, Nati elkezdett magas szinteni hisztizni.
Ez nekünk tök új, Lilinél szinte teljesen kimaradt, most úgy tűnik, hugica bepótolja. Ha valami nem tetszik neki, elsírja magát és csapkod, veri a fejét, aztán meg azért sír, mert fáj. Mondjuk hamar megnyugszik szerencsére, én egyelőre csak mosolyogni tudok rajta, édes kis 13 hónapos pukkancsom.
Ja, és sutyiban kinöveszett egy fogcsücsköt, alsó őrlőt, pedig alul még a metszőkből csak 2 van.
Na mindegy, a többi is ilyen könnyen jöjjön.
Áttöltöm a képeket a fényképezőről, ha lesz még erőm kicsinyíteni, teszek fel ide is.
Jó éjt!
Katinka