Új privát üzeneted érkezett!

Tuntun, nagyon sajnálom ami veletek történt. Páromnak meséltem, hogy időpontot kaptatok a rendőrségen (szintén rendőr), de csak lesett hogy mi van, mert mondta, hogy náluk nem így megy. Hozzátette, hogy Ő szerinte még akkor fel kellett volna venni a jegyzőkönyvet mikor a férjed bent volt megtenni a feljelentést és sorolta hogy még miket kellett volna megcsinálniuk.
Yuyu, Nagyon aranyos Enikő, és már kész nagylány és nagyon ügyes. Szopi ügyben sajnos nem tudok segíteni, mert Bencus a kezdetektől tápszeres volt, de bízom benne hogy most majd tudok szoptatni. De remélem hamar megoldódik a problémátok.
Dius, nagyon édes Barnus és tényleg sokat változott. Gyere amikor tudsz.
Ani, Tuntun, nagyon jók a kirándulós képek. A gyerkőcök nagyon aranyosak.
Banoed, sajnálom amin keresztül mentek a férjeddel. Kitartás neked!
Rékababa, majd kérünk képeket a lánykádról.
Emma, Te gyerkőceid is nagyon szépek (mint mindenkié). Tök jó, nálatok ilyenkor van búcsú? Nálunk október utolsó vasárnapján van búcsú. Igen, még mindig az a szőke nőci van az nst-n. Egyébként a Bakó doki asszisztense, valamilyen Editnek hívják.
Jah, majdnem elfelejtettem, Tuntun, drukk a versenyre és majd gyere és mesélj hogy milyen volt.
Dadomi, Devcsa, Josi? Nagyon elvagytok tűnve.

Remélem nem hagytam ki senkit,de ha mégis akkor ezer bocsánat. Csak már kezd szita lenni az eszem.
Jah, és bocsi a regényért!
dius02

Cseriani, Emma nagyon jók a képek. Gyerkőcök olyan édesek.

Dius szerintem is elég hatalmas pocakod van és azért még 4 hét vissza van ám. Ha gondolod én is szívesen megadom a számomat éééééééééés ha nem zavargok akkor szívesen meg is látogatlak bent. Csak a hegyről kell átsétálnom a szülészetre. Engem látogatási időn kívül is felengedenek, ha fehér kórházi öltözékben vagyok (hamár ott dolgozom, használjam ki).

Sajnos a kolléganőm kislánya még mindig nincs jól. Változatlan az állapota. Szegényke nagyon sokat szenved. Az orvosok "kedvesen" annyit mondtak nekik, hogy majd túl lesz rajta és kész. :evil:
Kérdés: valaki szokott álom fejtéssel foglalkozni? Múlt héten háromszor is azt álmodtam, hogy terhes vagyok (igazából nem!!!!!!) és mindig fiút vártam. Pedig nem is vágyok most egy másik babára!
Vendég

Sziasztok,

szóval a fiam I. lett a megyei mesemondó versenyen. :lol: :lol: Persze ez a drukkok nélkül nem ment volna. Nagyon büszke vagyok rá! Azt mondta a tanítónénije, ha magyarból megcsinálja a mai leckét feketepontot kap :lol: :lol:
Hát lányok mit mondjak végigbőgtem az egész mesemondását :oops: :oops:, pedig higgyétek el eleget hallottam az utóbbi napokban, de ez mégis más. 15-en voltak, a regisztráció után húztak sorszámot, Ricsike a 8. volt. Voltak nagyon ügyes gyerekek, de volt olyan kisfiú aki 10 percig :!: mondott egy mesét és tele volt idegen szóval. 1-2 osztályos korosztályról beszélünk. Hát azt a tanárnőt megnéztem volna magamnak, aki ilyen idióta, mert az ilyenre nem lehet mást mondani.
Nagyon kedvesek voltak a versenyszervezők, teával, pogácsával fogadták a gyerekeket, majd amíg a zsüri "ítélkezett", addig megvendégeltek minket uzsonnával.
Nekem is ez volt az első versenyem, élmény volt nekem is. :lol: :lol:

Na most ezt elküldöm.
Vendég

Emma, Ani jók a képek!!!

Dius szép pocid van! Hát a rendőrséget hagyjuk itt nálunk :evil: :evil: Holnap megy Ricsi feljelentést tenni.

Képzeljétek vettünk a hétvégén az Aldiba pelust Eriknek. Szegénynek olyan a feneke, mint a paprika, annyira nem szív, hogy felmarta a vizelet a bőrét alvás alatt :evil: :evil: Olyan aranyos volt, mert kérdezte az apja, hogy mid fáj, mutatta a fenekét. :( Olyan idétlen vagyok, mert már Ricsinél megfogadtam, hogy nem kísérletezek ha egyszer valami bevált. :oops: :oops:

Emma nagyon jók lettek a vonalzók!

Na most nem tudok mást írni, mert eléggé elfáradtam ma, nem fog az agyam. :oops: :oops:

Legyetek jók, jó éjt Mindenkinek!!!!
Vendég

Szép,szeles jó reggelt!

Itt nálunk annyira fúj a szél,hogy majd leviszi a fejemet a helyéről. Páromat most raktam fel a buszra(kivittem a buszmegbe,nehogy elfújja a szél :lol: ),ment dolgozni és este 8-ig melózik.:(

Fél 10-re megyek UH-ra Bajára. Remélem minden rendben van a kistesóval.

Rékababa, elküldheted a számodat,legalább majd tudok írni neked is és örülnék neki ha majd meglátogatnál a szülészeten.
Meg még úgy sem találkoztam egyikőtökkel sem,de már szívesen találkoznék mindenkivel!
Tuntun, nagy gratula a nagyfiadnak! Büszke is lehetsz rá! Szegény Erik, de majd gyorsan elmúlik neki a pirosság . Mi a DM-es babylove pelust használjuk a kezdetektől és a Mülleres popsitörlőt. Ezek nagyon beválltak nekünk.

Kicsi fiam felkelt,úgy hogy megyek is!
Szép napot mindenkinek!
dius02

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nálunk is baromira fúj a szél, de azért egy kicsit elmegyünk majd levegőzni.
Erik még alszik, szegény hajnalban valami rosszat álmodhatott, mert olyan keservesen el kezdett sírni, hogy még Ricsike is felébredt a másik szobában. Felvettem a vállamra hajtotta a fejét egy pár percig, aztán visszafeküdt.

Dius, majd írj, hogy mi volt az Uh-n.

Na megyek egy kicsit összepakolok, meg ablakpucolás lesz. Legyetek jók aztán majd még Rátok nézek. :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

tuntun,nemám kifúj a szél az ablakon :P
Nekünk megvolt reggel már a levegőzés,meg a sport,bicivel mentünk oviba :?
Mire hazaértünk tiszta víz lett a pólóm,le kellett cserélni,hazafelé végig szembe fújt a szél :evil:
Emma,nagyon tetszenek a vonijaid,meg a képeid is :wink:
Eliza jól megnézte Árminodat,ez volt a reakció:fiú eszik torta(nagy vigyorgás)tetszik nekem. És Árminod kapott egy hatalmas cuppanósat a monitorra :lol:
rékababának válaszolok gyorsan még egy ősrégi kérdésre:kaptam én is takkos kedvezményt,bocsi,hogy csak most írok :oops:
dius,huh,már én is izgulok ám!!!!!
rékababa nagyon aranyos ám,nekem az első pillanattól nagyon szimpatikus volt,majd meglátod!!!! :wink:
josi,felétek mi újság?
yuyu,hogy áll a szopitok???
devcsa?
banoed???Sokszor eszembe jutsz!!!!
dadomi drága,nem feledkeztem ám meg rólad :oops:
lányok,most vasárnap anyák napja,meg Timesz névnapja :cry:

na,megyek,megreggeliztetem a kiskirálylányom.
Vendég

az elöbbi hsz-hez már nem akartam odaírni,de rékababa is Tímea :wink: :D
Vendég

lányok,ezt most kaptam: :lol:

Mai Családi kör

Reggel van, reggel van,
mindenki ideges.
Ház ura üvöltve tiszta zoknit keres.
Feketés csészével
boglyafejű asszony,
Ajánlja az égnek, hogy rája rogyasszon.

Mintha
szélből volna a nagylánynak lába,
Sebesen bevonul a fürdőszobába.
Hosszú
perceken át pingálja a szemét,
Testvéröccse ordít: - Gyere ki, te
szemét!

Konyha melegében jó pirítós mellett
Nagymama mosolyog, ahogy
tőle telhet.
Min vigyorog mama? - kérdezi a veje,
Csupa borotvahab
összevagdalt feje.

WC-be zárkózik a legkisebbik gyermek,
Most írja
a leckét - na még csak ez kellett.
Ajtó előtt jár a család furcsa
táncot,
Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.

Mire a rádió
mondja a hét tizet,
Elromlik a bojler, nem ad meleg vizet.
Az asszony
begörcsölt kezekkel mosogat,
Férje jeges vízben sziszegve mos fogat.

A
nagylánynak immár fél keze kabátban,
A másikban pöttyös kakaós pohár
van.
Le is önti rögvest frissen mosott blúzát,
S kabátján vastagon megkent
kiflit húz át.

Az utcáról szalad vissza a ház ura,
Lábán cipő helyett
megszokott papucsa.
A reggel számára eléri a csúcsát,
A cipőben megleli
elveszett slusszkulcsát.

Reggel van, reggel van, ideges mindenki,
Az
asszony is elment nincs már otthon senki,
Bevetetlen ágyon gyűrött párna
feszít,
És a WC-tartály sistereg egy picit...
Vendég

halihó!
Tegnap vonikat kreáltam aztán írni meg már nem volt időm... :oops: Még Andrisnak is csinálok egyet, jó ez a mamanet.
Dius, küldöm priviben én is akkor a számom - ha megtalálom a telefonom, mer szőkenő persze nem tudja fejből... :? :twisted: :oops:
Jaj, és ezt akartam először: Tuntun, nagy-nagy-nagy gratula a nagyfiadhoz!!! Annyira ügyes, eszem megáll! A 10 perces mesével meg az idegen szavakkal a tanítónéni biztos megnyeretni akarta azzal a másik kissráccal a versenyt, dehát... A kevesebb sokszor több. Sajnálom szegénykét.
Itt is borzasztóan fúj a szél, ezért nekem meg fáj a fejem...
Rékababa, mennek a drukkok a munkatársad kisgyerekének. Mennyi idős egyébként?
Szegény drága Timesz, nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe... :cry:

been

Ja, jó ez a modern családi kör... :lol: :lol: :lol:

been

Sziasztok! :)

ÁÁ Dius borzasztóan irigykedek a pocidra én imádtad... nekem is nagyobb volt Barnussal de hát ez még tényleg nőni fog! :))

Barnus beájult cici után gondoltam felnézek hozzátok, mostanában úgy sem jövök valami sűrűn, igazából a függőségemet is próbálom legyűrni elég jól megy. :)

Csütörtökön megyünk ballagásra, vasárnap hívtak meg, ez csak azért gáz mert páromnak 1 héttel előbb kell szabit kérni de rendesek voltak így is elengedték. De már megy a sz@r keverés... na nem írom gondolom senkit nem érdekel. :) De párom családja ha nem lenne ki kéne találni komolyan... na de nekem nem hiányoznának tisztelet a kivételnek. :)

Gyerekek nagyon aranyosak és imádom azokat a képeket amik a szabadban készültek. :)

Yuyunagyon sajnálom hogy Enikő nem fogadja el a cicit, tudom milyen rossz nálunk is volt 5-6 napig tartott, de hála istennek már nem csinálja remélem nem is fogja. Nekem is rengeteg tejem van amióta szedem az urica urenset...

Tuntun gratulálok a fiadnak nagyon ügyes!!! Nem izgulós?? Én ilyenkor mindig dadogtam, hadartam... :)

Kép
dius87

Sziasztok,

nem fújt ki a szél, megvédett a szúnyogháló :lol: :lol: Nagyon fúj és ráadásul hideg is van :( , mi nem megyünk így ki, hátha du-ra felmelegszik egy kicsit az idő. Erik éppen kidsco-t néz, mindjárt hozok neki tízórait.

Ani, jó ez a vers :lol: :lol:

Emma, nekem is tompán fáj a fejem, remélem nem erősödik.

Julcsi, mesélj mi a helyzet Veletek?

Többiekkel mi a helyzet?
Vendég

Dius, hát télleg jól sikerült kezelned a függőségedet! :lol: :lol: :lol: Néha azé adj engedményt magadnak és gyere hozzánk, mer hiányzol! És igenis, érdekel a család sz@rkeverése, úgyhogy mesélni tessék! :D
Tuntun, örülök, h nem fújt ki a szél! :lol:

been

Tündének hívnak és babanet függő vagyok :lol: :lol:
Ez már fél gyógyulás nem?

Erikem tiszta dili de jó értelemben, elővette a különböző hangszereket azokkal bohóckodik, meg mászik fel az ágyra és akkorákat kacag :lol: :lol: Nagyon jó fej.
Vendég

Tuntuuunn... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megalakítjuk az Anonim Babanetfüggők csoportját? :P
Erik... :lol: :lol:

been

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Emma, naná, de én mindig vissza fogok esni, már most tudom :lol: :lol:

Előszedtem a szlákat, hogy lefűzzem, meg fel kellene telepítenem az adóbevallást is, de azt már lehet, hogy csak holnap fogom. Ez a szél annyira nyomja már a fejem. Ráadásul a szomszédunknak szarul van lerögzítve az előtető és úgy zörög, hogy csak na. :evil:

Na megyek titkárnőset játszani, majd még jövök a csoportfoglalkozásra :lol: :lol:
Vendég

Halihóóó!

Megjöttem az Uh-ról. Mindent rendben talált az Uh-os doki, ő is mondta hogy kisfiú. Úgy hogy most már szinte egészen biztos hogy öcsikénk lesz. De majd szüléskor lesz 100%. Időpontra mentem Uh-ra és 1 órát vártam mire sorba kerültem. :evil:
Utána meg elmentem a polg.mesteri hivatalba kikérni a házassági anyakönyvi kivonatot,most már ez is meg van legalább. Már csak összekéne pakoljam a kórházi pekvancom,de még úgy vagyok vele hogy ráérek. Május 18-ig szeretném kihúzni még 2in1, mert 16-án megyünk/mennénk lagziba.De majd kiderül,hogy az öcsi hogy gondolja.
Bencus alszik még. Olyan rossz hogy nem tudunk kint lenni. Utálom ezt a marha szeles időt! :evil:

Nekem meg még házidogát kell összehozzak,10 oldal terjedelműt közgázból. Annyira lustának érzem magam hozzá, hogy neki álljak. :oops:
dius02

Tuntun, ne röhögtess mááá! :lol: :lol:
Dius, örülök, h minden oké! Hallod, úgy bírom benned, minden UH után jössz, hogy már szinte egész biztos, hogy kisfiú! :lol: :lol: Ez tök aranyos! Hápersze, hogy kisfiú, naná! (Most jönnek a többiek, h láttak ők már karón varjút, de Ármin lesz, tuti és kész, én mondom!)
Öhömm, khmm, én azé már elkezdenék pakolni, nehogy meglepi érjen... :wink: :lol: Bence időre született?

been

Sziasztok! Továbbra se kell neki a cici, csak csőrös pohárból issza a tejet... vagy pohárból, de akkor sok mellémegy... Sajnos úgy tűnik hogy nem átmeneti a dolog, de azért még nem adtam fel. De reggel se kell neki, pedig 10-11 órát alszik, úgyhogy jól megéhezik addigra....

yuyu79

Sziasztok! Továbbra se kell neki a cici, csak csőrös pohárból issza a tejet... vagy pohárból, de akkor sok mellémegy... Sajnos úgy tűnik hogy nem átmeneti a dolog, de azért még nem adtam fel. De reggel se kell neki, pedig 10-11 órát alszik, úgyhogy jól megéhezik addigra....

yuyu79

Most végeztem a sz.... szláimmal, pfujjjj :evil:

Dius, örülök, hogy minden rendben van! Fordítva már hallottam, hogy kislánynak vélték a babát, aztán kisfiú lett, de fordítva még nem. Az a kis "toldalék" csak nem csalja meg a dokikat, ha már egyszer látták :lol: :lol: Én is beadtam az utolsó házidolgozatomat épp az előbb néztem és 5 lett. Úgyhogy több tantárgyam nincs, "csak" a szakdolgozat...

Emma, ez volt a cél, hogy egy kicsit vigyorogjunk itt a gép előtt! :lol:

Julcsi, ne add fel, hátha mégis... Nézted az ínyét? Látom megjavult a géped :lol: :lol:

Most elmegyek egy kávéért, aztán lassan indulok Ricsikéért.
Vendég

Mi ma voltunk a 18 hós oltáson és most végre megkapta a prevenárt is,és képzeljétek most az a legújabb,hogy csak eggyet kap! Én örülök neki,hogy eggyel kevesebb szuri van,de nem tudom minek kell ezt félévente változtatni?!
Julcsi le a kalappal előtted,ha továbbra is fejni fogsz! De azért bízzunk benne hogy megjön az esze Enikőnek :lol: :wink: sikerült már megvenned a mellszívót?
Tuntun te benned bíztunk elejétől fogva :lol: ha senki nem írna ide,te akkor is jól elbeszélgetnél magaddal :D (nem sértésnek szántam)!!!
Dius,örülök,hogy minden rendben van a legkissebbik fiaddal!
Ani múlthétvégén mi is jót bicikliztünk Noémivel,mert a suli szervezett egy túrát,Cseresznyéspusztára. Szegénykém olyan hősiesen tekert.
Dadomi eltűntél! Dolgozol?
Rékababa,nagyon sajnálom a kislányt így ismeretlenül is,majd írd meg,ha meggyógyult,vagy jobban van!

Kép
Kép
josi

Szia Josi,

igen nálunk is mondta a védőnő, hogy már csak egyet kell kapni. De látod a bárányhimlőből meg már kettőt. Itt hozzák be az ingyenes prevenar árát. :? :?

Na jó nem sértődtem meg, de ígérem, hogy a gyógyulás útjára lépek. :oops: :oops:

Tőlem ilyen biciklitúrás történetet biztos nem fogtok hallani (ugyanis nem tudok biciklizni :roll: :roll: ) Én még a szobabiciklitől is irtózom. :P :P
Vendég

Tuntun, meg ne gyógyulj, az istenért! :lol: :lol: :lol: Ígérem, jövök én is szövegelni, csak el ne tűnj!
Dadomi télleg jól eltűnt... :shock: Cseriani meg biztos a szőlőben. :wink:
Mijazhogy nem tudsz biciklizni, Tuntun? Ért valami sokkhatás?
Yuyu, sajnálom, hogy Enikő így gondolkodik, de ne legyél szomorú, még visszatérhet, ha meg nem akkor legalább nem fogsz úgy szenvedni, mint én a 2 éves fiammal... :wink: (Tudom, csekély vigasz...)
Josi, huhh, jó kis túra lehetett az Cseresznyésbe! Én jövő hétfőn viszem tanácsadásra Ármint, aztán majd ott kiderül, minálunk mifrász is lesz ezekkel az oltásokkal... :twisted:
Diusnak akartam én is: ó, lányok szoktak csak megkukacosodni, fiúk nem szoktak kukactalanodni, úgyhogy nyugi! :lol:

been

Tuntun nagyon ügyes fiad, gratulálok neki!

Emma tényleg szupik a vonalzóid.

Úgy néz ki, hogy kezd javulni a kislány. Ő most 5 éves és oviban szedte össze a bárányhimlőt. Igaz még nem tud ülné és néha bepisil, de már tud beszélni és szépen válaszol a kérdésekre. Már nincsen olyan nagyon-nagy fájdalma.
Ezt le kell írnom! Réka mostanság átölel és mondja, hogy szeret, v. hiányoztál. Olyan édes ilyenkor. Majd el olvadok tőle. És pedig nem is tanítottuk neki. És csak nekem mondja még az apjának sem hajlandó.

Dius elküldtem a számom priviben. Szívesen foglak akkor látogatni.
Vendég

Réka, de édes! :D
Jaj, szegény kislány, annyira sajnálom... Örülök, hogy jobban van már!

been

Emma, hidd el én nagyon beteg tudok lenni és nagyon nehezen gyógyulok :lol: :lol: :lol:
Az elég sokkhatás, hogy egy férfibiciklivel alig 8 évesen belehajtottam a csalánosba? Igazából sosem érdekelt a biciklizés, akkor is a nagyszüleim erőltették. Ezek után nem voltam hajlandó ráülni egyre sem.

Rékababa, örülök így ismeretlenül is, hogy jobban van a kislány. Szörnyű rossz lehet a szüleinek.
Aranyos lehet Réka, át tudom érezni, mert Erik is kb. 1 hónapja kezdett el minket átölelgetni puszilgatni. De Ő apás, mikor este is elköszönünk, akkor is először az apját hívja, hogy adhasson puszit. Persze apa baromira örül, mert Ricsike meg nagyon anyás volt (és még most is az :) :) )
Vendég

Tuntun, akkor jó. :D
Na, mondtam én, hogy sokkhatás ért, ami miatt nem akarsz biciklizni, natessék, hát maga az erőltetés is épp elég.
Enyémek is ilyen szeretgetősek. Ármin nem ad puszit, csak odabújik hozzánk és átölel minket. A férfiakkal meg kezet fog. Apum tanította. :lol: De apum arra is megtanította, hogy integessen az autósoknak, hát, basszus, ezt gyakorolja is bőszen, én meg égek, mikor magasra lendített karral óbéget nekik... :twisted: :lol:

been

Szép estét!

Ani, aranyos a versike. :D
Dius, azért néha jelentkezz be hogy vagytok még!
Emma, köszi :lol: :lol: , aranyos vagy :D . Amúgy Bence kiírás előtt 3 nappal született. Hmmm,pakolás, már elkészítettem a nagyját,csak még nincs bepakolva. :oops:
Yuyu, sajnálom hogy még nem rendeződött a szopizás, de kitartás. Remélem minél hamarabb helyre áll, és újból elkezd szopizni Enikő.
Tuntun, „toldalék” :lol: :lol: :lol: … Megértelek hogy elment a kedved a biciklizéstől.
Josi, bizti jól elfáradtatok a túrázásban. Csilla jól viselte a szurikat?
Rékababa, köszi, megkaptam és már el is mentettem a számod és akkor gyere majd nyugodtan. Aranyos lehet Réka.
Nálunk Bence puszit ad mindenkinek, de pl. a szomszéd fiúkkal és férfiakkal kezet fog, meg int nekik hogy csá.

Majd elfelejtettem, Emma, Ani- telószámok? Más is küldheti,szívesen írok mindenkinek.

Megyek, még egy kicsit szerkesztem a dogámat!
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
dius02

Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek!

Függőségem határtalan, így a kávé után muszáj volt ide ülnöm.
Dius, 10 óra környékén már tessék pihenni!!!!

Egy kis nosztalgia "toldalék" ügyben 2 évvel ezelőtt pont áprilisban voltunk először 4D-s ultrahangon és ott a drágám megmutatta magát. Mondta a doktornő, hogy ez bizony fiú és mutatta a kukacát. Hát én egy pillanatra elkeskenyedtem, de aztán megláttam a férjem és a fiam arcát, akik úsztak a boldogságban, így már én sem bánkódtam. :lol: :lol:

A héten megkérdeztük Ricsikét, hogy mit szólna hozzá, ha lenne még egy kistesója, azt mondta jöhet, csak fiú legyen :lol: :lol:

Nálunk most elég szép az idő, csak egy kicsit fúj a szél, remélem így is marad.
Vendég

sziasztok

vagyok,vagyok...ilyen szélben nem voltunk a szőlőben,lehozott volna a szél a hegyről :P (mondjuk engem nem biztos :P )
Reggel ovi után méreckedni voltunk,mostmeg mindjárt megyünk babaklubba.
josi,hallottam én is,hogy már csak 1 oltás a prevenar,amit én hallottam erről:kevés az oltóanyag(ingyenes),ezért döntöttek így,de én azt hallottam,hogy az orvosok azt ajánlják,hogy az anyuka irassa fel a másodikat,és inkább adassa be a gyereknek idővel emlékeztetőként,minthogy az első se érjen semmit.
És végre rájöttek arra,hogy a bárányhimlőből is kell emlékeztető!!!
Na,de ez csak magánvélemény.
Képzejétek,Eliza 12.26 kg és 88 cm :shock:
na,ne haragudjatok,de most tényleg megyünk,tíztől van babaklub,már oda sem érünk az elejére.
Vendég

Tuntun, terveztek meg babat? :D

Sajnos nem javult meg a gep, tegnap be se lehetett kapcsolni, Anyuektol irtam akkor... Most parom megint ujra felrakta a windowst, de office meg nincs fent, igy nem tudtam meg megnezni a segitseget, amit kuldtel, de ennek ellenere koszi :wink:

Josi, igen, megvan a mellszivo, ugyhogy szorgalmasan fejek. Helyzet valtozatlan...

Na jo ejt Nektek!!

yuyu79

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Remélem mostmár nem fog vacakolni, mert begurulok :lol: :lol:

Julcsi, nem tervezünk, mert elég "idős" vagyok már egy 3. gyerekhez. Már ahhoz, hogy biztonsággal útnak is tudjam indítani az életbe. Meg ahhoz új házba kellene költöznünk, mert nincs annyi helyünk.
Enikőnek most csak tejet adsz, vagy adsz tápszert v. tejpépet is mellé v. esetleg főzeléket?
Ne emésztd magad, ha esetleg mégsem szokna vissza a cicire, így is szépen tudtad szopiztatni.
Vendég

Évi, Devcsa, Banoed, Kriszta és a többi ritkán látogató jól vagytok?
Vendég

Kb 4 vagy 5 deci tejet tudok neki fejni, azon kivul napi 1x kap tejpepet, 1x fozeleket, es 1x vagy 2x gyumolcsot. Mar kezdek belenyugodni, hogy nem fog mar szopizni, de azert sajnalom nagyon persze :wink:

yuyu79

Eniko 6 es 8 hosan kapta meg a prevenart (vagy az a pneumovax??).... akkor most neki kell meg 1et kapni valamikor, vagy nem??

yuyu79

Tuntun, Ricsike meg mindig nagyon ugyes, gratulalok hozza!

yuyu79

Julcsi,

igazából nem tudom, mi 4-et kaptunk összesen, 3-at 1 éves kora előtt és 1-et éves kora után. De ez most változott, inkább hívd fel a védőnőt, mert ez mostanában sűrűn változik. :evil:
Mi "már" csak a bárányhimlőt kapjuk még 1X és gondolkozom neki is a kullancson.
Vendég

Köszi, viszont olyan kétbalkezes rajzból, hogy egy nyamvadt tojást nem tud lerajzolni. :) :) Semmi érzéke nincs a rajzhoz, mondjuk nekem sincs, de ez már ilyen korban nem számít. :lol: :lol:
Tegnap 5x radíroztam ki neki a tojását, mert az mindenre hasonlított csak arra nem.
Vendég

Na most eltűnök egy pár órára. Lemegy egy mosásom, aztán megyünk Erikkel a Corába.

Ne hiányoljatok nagyon :lol: :lol: :lol:
Vendég

nna,végre megjavult :D
Évi egy darabig nem jön,szombaton meghalt párja Apukája. :cry: :cry:

yuyu ez a szuri dolog sajnos nagyon orvosfüggő,mindegyik doki másban hisz,mindegyik mást tart jónak. Beszéld meg a dokiddal,hogy neki mi a véleménye.

Itt olyan szépen süt a nap-csak fúj a szél :twisted:
Ezek szerint elmarad a mára tervezett hatalmas esőzés...locsolhatunk hétvégén,mert így minden mag a földben marad :x
Vendég

Részvétem Évinek és a családjának :cry: :cry:

Nálunk gyönyörű szép idő van és nem is fúj a szél.
Ezt a locsolást ne is mondd! :evil: De azért még van a napból, még akár eshet is. :)
Vendég

Hahó!
Hábasszus, tegnap egész nap nem jutottam ide, afffene a szerverbe, pedig tudtam volna jönni... :twisted:
Szegény Évi, részvétem az apósa miatt! Sok erőt nekik. Beteg volt?
Ani, esőt ígértek mára? Itt jó az idő, de nem bánnám, mert az allergiám tombol és már akkor is tüsszögök, ha csak kinézek az ablakon. :evil: Te hogy állasz a tiéddel?
Eliza szép méretekkel rendelkezik! :D Ármin is 13 kiló, de foggalmam sincs, milyen magas, nem is fogom sztem megtudni, mert nem bírják odaállítani a fal mellé sose. Itthon próbálkozom majd.
Oltásügyben én már abszolút nem tudok eligazodni... :?
Yuyu, ne bánkódj, ahogy mondták a többiek is, jó, h eddig tudtad szoptatni Enikőt, aztán majd a következő bébinél... :wink: Jöhetsz angol billentyűzettel is, csak gyere! :lol:
Dius, privi megy! De szülés előtt nem lesz vizsgád, vagy igen? Nem halasztasz félévet?
Tuntun, hát majd megtanul tojást rajzolni az a kisfickó! :D

been

Dius, privi ment a telószámommal! :D

been

lányok,Kristófnak mozog a két alsó foga. Nem korai ez még??
Calciumot kap,meg ugye tejet is iszik,a fogkrémben meg van fluor,elmexet használ,és 3 hónapja volt vérvételen,tehát nem lehet hiánybetegség,sztem.Mondjuk a fogai is korán bújtak,fél évesen kezdte,és 2 évesen már kinnt volt neki mind a 20. Vélemény???
Vendég

Ani, passz... Biztos mozog? Sztem mutasd meg dokinak, hátha az ínye miatt van... Vagy nemtom. :roll:

been

Tényleg, 4,5 évesen hány fognak kell kint lennie? Hannának csak 20 van, de nem 24-nek kellene? Lusta vagyok utánanézni, hátha ti tudjátok... :D

been

Emma 20 tejfog van összesen. Tuti,hogy mozog,símán tudom mozgatni őket,sztem hétvégén ki is potyognak.
Elvileg először a 20 tejfog után 4 maradandó rágófognak kellene kijönnie,és csak utána kezdődik a fogváltás,ezt 5-6 éves korra teszik. Dehát ugye a gyerekek még nem olvasnak ilyen tudományos dolgokat,hisz olvasni sem tudnak,így ők nem tudják,minek hogy kellene lennie. :roll:
Kristófnak pl. nem is olyan sorrendben jöttek a fogai,ahogy a nagykönyvben meg van írva...
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?