Új privát üzeneted érkezett!

csajok írt Kriszta :D
Minden rendben velük,csak kevés az ideje. Mindenkit üdvözöl!!!!! :D
Jön,amint tud.
Vendég

Reggelt!
Mindjárt visszamegyek, mert csak ezt az oldalt olvastam, de ezen az internetfüggőséges cikken úgy felhúztam magam basszus... :lol: :lol: :lol: Na, asszem nem fejtem ki a véleményem, mer hosszú lenne. Bár mondjuk az elég baj, ha a családjától veszi el az ember idejét ez a foglalatosság, dehát még mindig azt mondom, hogy többet használ, mint árt a fórumozás. Mondjuk, ha valaki játszik, az azért más...
Nyah.
Csibevágás, jaajj... Nálunk anyóséknál vannak tyúkok, meg csibék, Hanna szeret mamának segíteni vágni... Nekem nem bírja a gyomrom. :P
Tuntun, biztos írtad már, de miért kell Ricsinek logopédus?
Örülök, h Kriszta jól van.
Dadomi jól eltűnt... Nettkével is mi lehet?
Dius-Barnus is biztos kiszabadult a jó időre, azért nem tud jönni. :D

been

Emma,nagyon-nagyon boldog névnapot neked!!!!!
Vendég

Drága Emma!

Nagyon boldog névnapot kívánok:

Kép
Vendég

Sziasztok,

nagyon szarul aludtam az éjjel. A férjem telefonja állandóan "zörgött", mert az emberei küldték az üzeneteket, hogy ki mikor végzett. :evil: :evil:
Na ez ment fél 3-ig, aztán csak hánykólodtam. Megnéztem egy filmet és negyed 6-kor bevonultam Erikhez aludni, hátha ott csönd lesz. Aludtam is 9-ig, akkor már várt a finom reggeli. :lol: :lol:

Szépen süt a nap, a szél ugyan fúj, de az is meleg. Apa még készülődik, aztán indulunk.

Legyetek jók és szép napot Nektek!
Vendég

Jajj, de régen nem voltam :oops: De nézzétek csak a kis Tomis-vonalzómat! :D Ezt is megértük...Szerdán beiratás az oviba, szeptembertől meg egy újabb fejezet kezdődik az életünkben.
Mi jól vagyunk, kis náthák sújtanak csak minket. Férjem gyógyszere használ a pánikra, csak rettenetesen tompa lett tőle, hallgatag, szívesen alszik és sokat. Próbálom a nyugalmat biztosítani. Hát igazából csak egymás mellett élünk, nem egymással :roll: De az idő talán mindent megold.
Még nem tudtam mindent visszaolvasni, este jövök még, puszi!

Kép
Kép
banoed

Banoed, boldog szülinapot Tamáskának! :D
Annyira aranyosak vagytok, csajok, de nem most tartom a névnapomat, hanem novemberben, de annnyira-annyira jól esett, hogy gondoltatok rám, a csokit is bezsebeltem! :lol: :lol:
Tuntun, így végülis az arborétumba mentek? Itt nálunk sincs hideg, de borzasztóan szomorú az idő, esőre hajlik és nem süt a nap, meg fúj a szél. Kellemes lehetett az éjszakád, hallod... :roll: De gondolom a reggeli kárpótolt. :wink: :D

been

Emma boldog névnapot!

Banoed Tamáskádnak nagyon-nagyon boldog szülinapot Milyen gyorsan megy az idő. Már 3 éves. Biztos, hogy az idő segíteni foga a párodnak is, és ha rendbe jön akkor remélhetőleg a régi lesz újra.

Ani köszi az infót.

Dadomi a jövőhéten mész a szemészetre, melyik nap? Új munka már beindult?

Mi vagyogatunk, dolgozunk, gyerkőcök szerencsére nem betegek (kopp-kopp). Evelin szülinapi buliba ment a barátnőjéhez.
A héten volt egy nagyobb ilyedségünk is, após infarktus közeli állapotba vitt engem és a páromat. Annyit tudni kell róla, hogy sajnos alkoholista és delériumot kapott (kevés folyadék fogyasztás, főleg csak alkohol). Halucinált, az ajtót magára zárta és nem tudta kinyitni, a saját kis ablakán a szomszédba átmászott. Utána a szomszéddal felhívatott és azt mondta, hogy Evelint elrabolták valamilyen külföldi idegenek. Azt hittem hirtelen végem van. Én azonnal telefonáltam az oviba a lány szépen aludt a helyén, Réka pedig a bölcsiben. Szóval szerencsére a lányaim biztonságban voltak, vannak. Após azt hittem, hogy egyedül haza jött a lány az oviból, holott nem is engednék el, csak akkor ha én v. az apja megyünk érte. Hát azt az érzést amit kihozott ezzel belőlem apósom nem kívánom senkinek.
Vendég

Banoed

Tominak nagyon boldog szülinapot kívánok!!

Kép
Vendég

banoed örülök,hogy javulgat a párod.
Jó,hogy jelentkeztél.
Emma,bocsi :oops:
Tamáskának nagyon-nagyon boldog szülinapot!!! Kép
Vendég

Igen az arborétumba mentünk, ez tőlünk 10 perc kocsival. Ott voltunk 1/2 3-ig Erik végig gyalogolta az egészet, aztán felmentünk Vácra kajálni és úgy jöttünk haza. 5 óra körül értünk haza Erik így ma sem aludt semmit du. Mostanra rettentően nyűgös, a fáradtságtól csetlik-botlik. Most éppen fürdenek aztán irány az ágy. De nagyon jól éreztük magunkat. Csináltunk egy csomó képet, majd rakok fel. Gyönyörű idő volt, ott a szél sem fújt.

Emma, Ricsike nem tudta kimondani a "t" betűt és az ovis logopédusok nem tudták megtanítani vele. Ez a kis hölgy nemcsak logopédus, hanem fejlesztő pedagógus is, így már nemcsak logopédiát tanít Ricsinek, hanem tanul is vele, ill. fejleszti. Jelenleg az "r" betűvel szenvednek és még lesz neki az "sz", de ahhoz kell a fogszabályzás is.

Rékababa, hát nem irigyellek. Nem semmi lehetett a lelkiállapotod.

Banoed, örülök, hogyha szépen lassan is, de jó irányba haladnak a dolgaitok. Annak meg főleg, hogy nem fordultál el a férjedtől! Akkor ezek szerint hazaköltözött? Hidd el fogtok Ti még egymással is élni, de ezt mindkettőtöknek akarni kell.

Képzeljétek van még egy hírem. Tegnap hívott a kolléganőm/barátnőm valami miatt és szóba került a visszamenetelem. Azt mondta, hogy már alig várják és mindenképpen számítanak rám. Úgy örültem neki. Egyrészt szeretem a munkámat, végül is 19 éve itt dolgozom, másrészt elég jó a fizetésem is. Így most tegnap azt mondtam neki, hogy januártól visszamegyek, csak keresnem kell Eriknek bölcsit. Erre ma apósomnak megemlítettük, hogy menne Erik bölcsibe, ő meg sértődötten mondta, hogy vigyétek ha ki akartok szúrni vele :?: A férjem rögtön megkérdezte, hogy miért Te vigyáznál rá, a válasz: hát persze nem ráérek? Szóval a bölcsőde ügy megoldottnak látszik. :lol: :lol: Remélem, hogy addigra nem építik le a fele csapatot és valóban lesz helyem.

Na most "csak" ennyi, kiszedem a gyerekeket a vízből.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!!!

Sziasztok!!!!!!!!
Vendég

Tominak boldog szülinapot!!!

Mi megvagyunk, csak sokat vacakol a gépünk, meg keveset vagyunk mi is itthon mostanában...Sokszor meg csak olvasni van időm, ha fellépek, de azért igyekszem jönni...Jó éjt!!

yuyu79

Sziasztok szép jó reggelt Mindenkinek,

ma szaladós/ügyintézős napom lesz, úgyhogy csak jöttem beköszönni!

Legyen mindenkinek szép napja!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Rékababa:te jó ég.............hát én is beilyedtem volna rendesen :cry:

Tominak
Kép
Szerintem ez is már 1 nagy előre lépés ,ahhoz képest....
Majd javul a helyzet,meglátod!

Tuntun:,ha tudom ,hogy ébren vagy csevehettünk volna.
Nálunk Zsombi kukorékol.Szombaton 11-hajnali 2 ig volt fent.
Ma meg 3 kor kezdte és 5-ig.
Nem tom mi van ezzel a gyerekkel ,de én hulla fáradt vagyok :(

Been:szerintem is többet használ a fórum(lelkileg) ,mint ártana.És nem hiszem ,hogy it bár ki is a családja rovására netezne.Sokszor pont ezért nem tudunk jönni,mert a család az 1 :wink:
Azt a pár perc nyugalmama ,szabad időm ,meg már had én osszam be ,hogy mire fordítom,én a barátnőimre :wink:
Na ,de nincs igazam? :lol:

Dadomi:neked jó munkát és remélem jól is érzed magad!

Ani:húvét előtt voltunk pécsen(scütörtökön) be sem mentünk az Árkádba,már a besorolósávba sem tudtunk volna beállni.Szerintem parkoló hely sem lett volna a tetőn.
Szóval jól kifosztották a boltokat.Mondjuk engem a C&A és a Deichmann és a Hervise érdekel csak ,de majd talán most hétvégén lesz árújuk.
Itt Szekszárdon is ki lettek fosztva húsvét előtt(szerdán voltam)
Zsombinak nem találtam ruhát (92-est)

Mi a hétvégén kertészkedtünk.
2 fát ültetttünk(magyar körist) ,füvet nyírtunk ,gazoltam,teraszt sikáltam ,de csak a felét tudtam átsikálni a másik felét csak felmostam.
A kutya még indíg itt van :evil: addig nincs is nagy értelme.
Meg az ablakba petuniát raktam.Szóval jól elfáradtam.

Most megyek folytataom a takarítást oda kint összeis kéne söpörnöm.
berni611

jó reggelt csajok!!!!
Itt gyönyörűen süt a nap,pedig záport,zivatart ígért :shock:
Huh rékababa,még a gyomrom is összeugrott. Nem tudok mit mondani. Kitartást nektek!!!!
tuntun tök jó lehetett nektek tegnap :D
Mi tegnap elég sok mindent csináltunk,most nem részletezem,ténykedtünk a ház körül... :D
Évi volt ruha Pécsen dögivel,de nem találtam olyant,ami igazán tetszett volna :?
csütörtökön torna elött bemegyek majd itt a c&a és takkoba,meg a tescoban is lesz egy-két jó dolog szerdától...
Na,most megyek,mert Elizám nem fér a bőrébe... :twisted:
Vendég

Sziasztok! Nem vesztem ám el én sem, csak lótok-futok egész nap.
Dani bárányhimlője gyorsan elmúlt, ma már mehetett oviba is, egy-két leszáradt pöttyöcske látszik még azt ennyi :lol: Nem volt láza sem, a fenistil cseppet is csak két napig kellett adnom neki, utána már nem viszketett neki sehol, kb 50 pötty jött ki neki, de semmi más gond nem volt vele. Most lessük Domit, hogy rajta kijön-e.
Rékababa! Szemészetet még nem tudom melyik nap megyek, előző nap szoktam telefonálni, így kérte a doki. De mindenképpen szólok neked előtte! Apósod meg aztán nem semmi bakker! Ilyet kitalálni és ezzel riogatni benneteket, még akkor is durva, ha piás volt.
Tuntun! Ezek nagyon jó hírek! Melóról is, meg a papa-bölcsiről is :lol: :lol: Jó érzés lehet, hogy tudod, hogy várnak vissza a munkahelyedre! Akkor tessék lélekben készülni, van rá időd még :wink:

Banoed Tamáskájának picit megkésve, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Emma! Én már iwiw-en meglestem kis családod húsvéti képeit mielőtt ide felraktad.

Felébredt Domi, majd folytatom később, de a családot nem lehet elhanyagolni :wink: :P

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Köszi csajok!

Cseriani a Takkoba 29-én 30%-os kedvezmény lesz, kaptam kettő papirkát amivel be lehet vásárolni. Ha gondolod nagyon szívesen odadom az egyiket.

Tuntun nagyon jó kis programotok volt. Az tök jó, hogy apósodra így számíthattok. Bár nálunk is így lenne. Az meg, hogy így visszavárnak szupi. Mostanság nagyon kevés az ilyen munkahely. Bár én nem panaszkodom az enyémre. A táppénzt is elég jól tolerálják és a főnövér nagyon pozitívan áll mindenhez.

Dadomi rendben.

Dius Barnus mi újság? Banoed?
Vendég

Sziasztok, üdv a kertből :lol: :lol: :lol: . Komolyan mondom jobb az internet erőssége itt kint, mint a konyhában. :lol:
Erik homokozik, a Papa füvet nyír én meg tanulok, vagy valami olyasmi. :lol: :lol: Várjuk Ricsikét haza az edzésről, aztán költözünk be vacsizni.

Mindenkinek szép estét kívánok!!!!

Tünde
Vendég

Hahó!
Tuntun, hová tűntek a vonyigáid? :shock: :shock: :D
Dadomiii, üdv a fedélzeten! :lol: Mikor is kezdődik a melód? Hű, izgalmas lesz nagyon! remélem, azért tudsz jönni netezni, mer nagyon hiányoznál... :cry: Meg Tuntun, te is, de ez valóban nagyon jó, hogy visszavárnak és, hogy apósodra is így számíthatsz! Kertben nálunk is jó a "vétel", csak ezzel a szabadtéri netezéssel egy bajom van: nem látom rendesen a monitort. :lol:
Rékababa, a te apósod meg, atyaúristen... :evil:
Én ma beírattam Ármin Benjámint az oviba... :roll: Ő is Napsugár csoportos lesz, mint Hanna, és autó lesz a jele. :D

been

Jó reggelt!

Ki kér kávét? De a tea is lefőtt már :lol: :lol:

Emma, hát ha süt a nap, akkor én sem :lol: :lol:
Nem tudom este mi volt, de most itt vannak a "fiaim".
Miért kell ilyen korán beiratni Ármint az oviba? Én csak a jövő áprilisi programomba illesztettem be a dolgot. :lol: :lol: Én is nagyon szeretném, ha Erik abba az oviba mehetne ahová Ricsike járt, de sajnos az nem a körzetes ovi. Mivel nagyon sok a gyerek kevés az esély rá, hogy sikerül, ráadásul a vezető óvónéni is elmegy, így még a protekciónk is "elúszik". De azért ügyködök rajta :lol:

Na megyek ébresztem a nagyfiam, mert indul neki a munka :lol: :lol:
Vendég

sziasztok

Jó reggelt.
Eliza beteg :cry:
Este nagyon elálmosodott,majd elkezdett reszketni. Jó félóra múlva már 38.1 volt a láza,kapott nyolckor nurofent,fél 12-kor már 38.9 volt neki. Ekkor kapott cataflame cseppet,de hajnalban megint tiszta láz volt. 8.30-ra megyünk a doktornénihez.
Vendég

Ani, szegény Elizád! Jobbulást a kis drágádnak!!!!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Ani: :cry: :cry:
Most van valami ,mert nálunk is beteg mindenki,de nekünk szerencsénk volt,mert a jó levegő és a napsütés sokat segített.
nekünk nincs lázunk, csak torkunk fájt 1-2 napig meg rekedt volt a hangunk.
Orr folyás van (arcüreg gyuszis) meg emellé köhögés(ez sem vészes)
Ezeket Berni hozta a suliból.
Zsombi múlt héten csüt.kapott oltást akkor semmi baja nem volt :(

Elizádnak jobbulást,gyógysugik mennek ,hogy gyorsan átessetek rajta.

Na ruhával én is így vagyok ,van dögivel,de olyat amit fel is vennék................ :?

Tuntun:nálunk nincs térerő a teraszon :evil:

Lányok megyek ,mert nem hagy a zsombi.
Így nem tudok net függő lenni :lol:

Dius Barnus ,nagyon eltüntél.........
berni611

nna,vírusos a kisasszony. Nem kapott semmit,vagyishogy igen,köptetőt,meg orrsprayt,meg lázat csillapítsak. Na,most megyek is,megmérem neki. Ja,csütörtökön kell visszamenni.

Én ki sem tudnám cipelni a gépet asztalostól,mindenestól a teraszra :P
A kábel jó hossú,sztem a kert végéig elérne egyébként :lol:
Eliza éjjel,álmában,lázasan is mondókázott :roll:
Vendég

lányok fülhőmérővel kapcsolatban kérek véleményeket-eddig jót nem hallottam. Mi hónaljban méricskélünk,de vennék másikat,ha valaki meggyőzne.
Vendég

Ani sajnálom kicsi Elzád,gyógyuljon meg minnél előbb!
Tuntun, ilyenkor irígy kedek a családi házra,mikor jó idő van,mert Csilla is nagyon élvezi a kintlétet,mikor Anyuék vagyunk.
Berni, Zsombinak is jobbulást.

Kép
Kép
josi

cseriani Mindegy hogy hónaljba vagy fülbe méricskélsz. A lényeg az érzékelőben van...ha az megfelelő akkora fülhőmérő is tökéletes, de nem ám a 300 Ft-os kínai szar. Na ezt jól meg aszontam...a lényeg ha akarsz váltani nyugodtan....
De megsúgom csak hallkan én a higanyosra esküszöm (nem lehet semmiféle meghibásodás csak ha eltörik) de tudtommal betiltották vagyis nem árúsítható :evil: pedig a hugom most törte el és akartam venni másikat.
De a digitális-é a jövő. Majd jövök
sziasztok
Vendég

Évi gyógyuljatok meg gyorsan-gyorsan ti is!!!!
Megyek ma a doktorbácsinkhoz,letelt a citológiám 1 éve. Eliza majdcsak ellesz nélkülem,mostmár nem akarom lemondani a doktorbácsit...
devcsa,halihóóóó,de jól eltüntél!!!!
Nem occsó dologra gondoltam,de már 14 e ft-os fülhőmérőről is hallottam,hogy teljesen mást mutatott a két fülben,és mást,mint a normális hónaljban. Na,ezért érdekelne más vélemény is.
Hugom nemrég vett higanyost valahol.
Vendég

Ani:reméljük csöt.-re rende lesztek!
Köszi ,én még nme viszem őket orvoshoz.
Majd ,ha péntekig nem gyógyulnak meg.
Addig normaflore ,c vitamin,calcium.,mellkasrém éjjelre és orr csepp.

Dokibácsi talán nem várat meg.

Lázmérő:higanyos a faforit én a toshiba 2 perces higanyost szeretm,de még van békebeli higanyosom is :P

Zsombikám összetörte a toshibást apa meg valami szart hozott innen a csatári patikából.

Van digitális is.1 felxibilis amit Zsombi popijában használtam régen.
És egy hagyományos digitális.
Na mind a ketőben lemerült az elem :evil: :evil: :evil:

Van fül hőmérőm,nem szar a minősége Barun márka,de amúgy szerintem nem jó.
Én magamnak mértem amikor lázas voltam fülben és hónaljaban .Na totál más értéket ad.a higanyos zöbbet muatatott.

Ja pont a gyorsaság miatt vettem ,meg ,hogy kényelmessebb a gyerekenek.
Hát............

Ami nekem nagyon bevált a szülészeten kaptunk 1 csomagot és abban volt 2 testre ragasztható mérő.
Na az pontos volt ,csak sajna már nem tapad.
Az EGON biztosító ajándéka volt. Egy bankkártya nagyságú müanyagra volt rátéve ,maga a tapasz szív alakú,a test bármely pontjára lehetett rakni.
3 jelzés volt rajra és hőre színeződőtt.
1 ,a N-az nincs láza
2, 37,1-ez a hőemelkedés
3, lázas jelzés volt.

Nagyon szerttem ,mert néha melenek éreztem ráraktam a homlokára és ha a N jelent eg megnyugodtam és nem zaklattam a lázmérővel.

Az a baj ,hogy nem tuodom ilyet hol lehetne beszerezni :(
berni611

Bocsánat nem EGON ,hanem AEGON a pontos neve a cégnek.
berni611

Ani szivesen kölcsön adom neked a fülhőmérőt ,csak műanyag sapit kel hozzá venni ,mert elfogyott.
Arra jó ,hogy lásd van magas láza még ,pontos értére szerintem nem jó.
berni611

Évi, ha visszamegyek dolgozni, megnézem van-e raktáron :lol: :lol:

Ani, én megmondom őszintén, hogy nem vennék. Nekem azt mondta a védőnő, hogy nem igazán pontos - függetlenül a márkától -, mindig egy fülben kell mérni és mérés előtt egy fél órával nem feküdhet azon a fülén :?:. Azt mondta még, hogy azért lehet pontatlan, mert mindenki füle ugye más és van akinél - főleg gyerekeknél - nem ér oda az érzékelő ahhoz a ponthoz, ahol mérni kellene. Nekünk digitális van, semmi bajunk nincs vele. Eriknek is azzal mérjük és hál istennek hagyja. Mindig előtte megcsipogtatom neki és utána várjuk, hogy jöjjön a "kiscsibe" :oops:

Lányok, Josi lányainak ma van a névnapja????
Vendég

Évi, nekem van itthon egy vadiúj kártya, ha priviben megírod a címed, elküldöm postán.
Vendég

De idétlen vagyok, ma kedd van! Szóval a kérdés helyesen:

Lányok, Josi lányainak holnap lesz a névnapja?
Vendég

holnap lesz Csilla,Noémi,nem???

Eliza is mostmár aranyosan hagyja a hónaljában,csak gondoltam...de akkor inkább én is lemondok róla.
A gyerekek hőmérője Hartmann gyártmány,Disneys,kb.900 forintért vettem a gyógyszertárban. Szeretem.
A doktornéni is azt mondta reggel,hogy ő 38.5-öt mért Elizának,de azért mérjem meg otthon hónaljban,ki tudja,mit mér a fülhőmérő ilyen pöttöm fülben :roll:
Most nem volt neki,mielött elaludt. Remélem nem is lesz,legalábbis addig,míg haza nem érek ma. Nagyon anyás,ha lázas,majd belém bújik. Hajnalban 38.9 fokos lázzal ültünk az ágy szélén,és gyí te paciztunk,stb...akkorákat kacagott,hogy csak na :shock:
Vendég

jól van tuntun,látom,nem csak én keverem a napokat :P
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés nektek!
Ma voltunk Bencussal dokinéninél átvizsgáláson, 2 évesen és mindent rendben talált. 15,5 kg és 89 cm a kis "töltött galambom". :lol:
Fél 6-ra meg megyünk Bakó dokihoz UH-ra,remélem pocilakóval is minden oké odabenn.

Este majd jövök,és teszek poci képet is!

Addig is legyetek jók és további szép napot!
dius02

Sziasztok,

Dius, mi volt az ultrahangon? Örülök, hogy jól vagytok. Tudom, hogy már megunt szöveg, de pihenj amennyit csak tudsz.

Ma megint rohanós napunk van :? , de angol, aztán kértem időpontot Ricsikének útlevélre, de az én személyim is lejárt, úgyhogy akkor azt is elintézzük. Rohanás haza, hogy az úszásra is el tudjon a gyerek menni. Még szerencse, hogy Erik bölcsiben lesz.

Lányok Nektek muszáj leírnom, hogy annyira félek elengedni Ricsit Erdélybe :cry: :cry: :cry: Persze biztos nem lesz baj - főleg az úton -, meg itthon is történhet bármi, de akkor is. De ezért dolgoztak egész évben, hogy megnyerjék a versenyt és sikerült Nekik én meg azt mondom, hogy jó persze ügyes vagy, de nem mehetsz.... Jaj csak nagyon nehéz a szívem!

Vasárnap mennek a Regionális szemlére a darabukkal. Hétfőn meg Ricsit visszük a tanárnőjével Túrára a mesemondó versenyre, mert a suliból Ő jutott tovább. Úgyhogy megint mesetanulás gőzerővel :lol: :lol: Néha elgondolkozok, hogy van ennek a csöpp gyereknek ennyi energiája? De ennyi évesen biztos nekünk is ennyi volt :lol: :lol:
Vendég

Ani, Elizáddal mi a helyzet? Láza volt még tegnap? Tudtatok éjjel aludni?
Vendég

Tuntun,megértem,hogy aggódsz Ricsike miatt,de hidd el Ő nagyon jól fogja magát érezni! :) nagyon büszke lehetsz rá!!
Pocakos Dius,már tényleg nem sok van hátra, hamarosan bővül kis családod :lol:
Ani,Eliza hogy van? Tudtatok aludni?

Kép
Kép
josi

Josi,

bár nem tudom biztosan, hogy gyönyörű lányaidnak ma van-e a névnapjuk, de:

Csillának nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép

Noéminek is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép
Vendég

Josi, abban nem is kételkedem, hogy Ricsike jól érzi majd magát, de én biztos, hogy egy "kicsit bele fogok halni". :( :(
Vendég

köszönjük szépen,Eliza javul,már éjjel sem volt láza,remélem már nem is lesz. Szépen szakad fel a köhögése,és visszatért a fél napig kimaradt étvágya is :lol:
Vendég

hát,hogy mi milyenek vagyunk...tegnap beszélünk róla,ma meg elfelejtjük :oops:
Csilla,Noémi,nagyon-nagyon boldog névnapot nektek :D Kép

tuntun,teljesen megértem az érzéseid Ricsikével kapcsolatban. Én már most rosszul vagyok attól,mi lesz,ha nagyobb lesz,és megy valahova :oops:
Vendég

Sziasztok csajok!

Lányok én tegnap megnéztem a naptárat :lol:

Szal ma szerda van és Csilla ,Noémi

Boldog Névnapot lányok!

Kép
Kép

Tuntun: :cry: :cry: :cry: Te , még én is aggódom :oops:
Szerintem tök normális ,hogy félsz.Amíg Erdélyben lesz nem lesz szükséged a 90 napos diétára.....
De csak pozítivan álljunk hozzá .Semmi baj nem lesz és Ricsi tök jól fogja magát érezni.
Ha visszamész dolgozni akkor megköszönném ,ha megnéznéd a raktárt :roll:
A tiedet ne küld el.Tarsd a táskádban vagy majd csomagold be Ricsikének ,még ha nem is kell majd használni.
Jól jön az ,ha incs kéznél lázmérő :wink:

Dius:tényleg pihizz ,mert nem sokára jönnek az éjszakázások.
Jó súlyban van Bencus :wink:

Ani:örülük,hogy jobban vagytok.Ma is szép időn lesz.
Remélem délután is nem úgy ,mint vasárnap.Bár tegnap reggel rossz idő volt dél körül kisütött a nap.

Szerintem 2 óra múlva-remélem a napocska addig nem bújik el-kimegyünk az udvarra.
Nagyon jót tesz a náthának ,meg a köhögésnek.
SZépen folyik az orra tőle,éjjel meg tud aludni.
berni611

Nem szerkesztek :x

Jav: Ma is szép időnk lesz. :lol:
berni611

Zsombi felöl furcsa szagok jönnek.Még jó ,hogy szagok nem mennek át a neten :lol:

Na sziasztok !
berni611

Josi, lánykáidnak boldog névnapot :!: :!:

yuyu79

Josi lánykáidnak nagyon boldog névnapot!

Ani örülök, hogy királylánykád jobban van. Ha étvágy már van akkor pillanat alatt meggyógyul.
Vendég

Sziasztok,

én is megjöttem.
Sajnos negatív "eredménnyel" zártuk az ügyintézést, mert az okmányirodánál felnyitották a kocsinkat és elloptak egy-két dolgot. :( :( Úgyhogy a férjemnek ma még mennie kell a rendőrségre feljelentést tenni, mert olyat is elloptak amit mindenképp be kell jelenteni. Hiába van benne mindenféle védelem ennyit ér :evil: :evil: Semmi mást nem csináltak, csak amíg a férjem zárta be a kocsit, addig leolvasták a kódot és simán kinyitották. Persze hallottam már ilyet, de ugye az ember mindig úgy van, hogy ez vele nem fordulhat elő. Hát mégis.
Pedig amikor indultunk még meg is kérdeztem tőle, hogy ne menjünk az én kocsimmal, mert az enyémben nincs semmi, abból nem tudnak semmit ellopni, max. magát a kocsit.
Ráadásként rosszul ütöttem be a tanárnő telefonszámát, nem tudtam elérni és amikor odaértem a sulihoz Ő már elindult a többiekkel úszni. De szerencsére a másik városban még át tudta venni tőlem Ricsit.

Egy szó, mint száz tele a törpöm a mai nappal.

Bocsi, hogy rátok zúdítottam a bajomat, de nagyon kikívánkozott belőlem! :cry: :cry:

Erik még alszik, úgyhogy iszom egy kávét és sz.....-k mindenféle fogyókúrámra, megeszek egy halom édességet!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?