Új privát üzeneted érkezett!

szalamandra - Nem a sinlc-tól hányt, hanem a hippes tejbegrizszerű bébiételtől és a hippes portól is. A szomszéd lány adott egy kb fél zacskonyit a hipp-ből is, de azt élből utána vissza is adtam és helyette adott ebből a milpa ha-ból is kb úgyan annyit és attól nem volt semmi, mondjuk 3 kanálnyinál többet nem evet belőle mert nem izlett neki.

Susy - Nemkem is elküldöd a torta receptet?- most lesz holnap a párom szülinapja és ma 4 éve vagyunk eggyütt, úgy hogy meglepném vele.

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

liliommanó,
mi egy hónapja ünnepeltük, hogy 4 éve vagyunk együtt :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Köszönöm lányok az együtt érző és biztató szavakat. Igen az jó, hogy nem kell vágni, de műtét közben még változhat, ha esetleg valami másképp alakul, mint ahogy az orvos elképzelte. Mindegy, túl leszek rajta, aztán már másabb lesz. Menni kell csomó féle vizsgálatra, igazából csak a kistesó miatt vállalom be, bízom benne, hogy ha már szabad majd akkor nem várat magára sokat. :wink:

A Bajcsiban fognak műteni, és már nem fogok vissza menni az ÁEK- ba szülni sem. Remélem azért maradhatok itt köztetek.

Veronika
Így nem hónapokba tart a felépülés, hanem max 1 hónap, de a kistesóval való próbálkozás az továbbra is 3 hónap.

Lányok olyan sok mindenki eltünt.

Dius? Lívia? Panndiról tud valaki valamit? Iriccről sem tudunk. Jkriszta? Manka?Szfgabi?
És még sokan mások is hiányoznak. :roll:

Liliommanó
Akkor gyorsan küldöm a receptet, és Isten éltesse apát és persze nagyon sok boldogságot nektek!

Kép
Kép
susytunder

Én itt vagyok, bár visszolvasni nem tudtam még :oops:
Elkapott valami vírusos cucc, lázas voltam, taknyos vagyok, orrjárat-átmosásra járok, már ráment a fülemre is, köhögök, szóval remek :? Ráadásul éjjel már Zsófi is köhögött, és most is tiszta takony :(

Amúgy ma voltam UH-n, hááát, a BPD-je 96 mm, Zsófinak 41+0-nál volt 98 mm, szóval nem lesz picike :)
Minden oké, most annak drukkolok, hogy várja meg, míg Zsófival meggyógyulunk, addig még maradjon benn :)
Vendég

Köszi a receptet, habár most aggodom, mert nincs torta formánk és nem tudok venni most se. Szerintetek így is neki vágjak???

panndi - Gyógyuljatok meg hamar nem lenne jó ilyen betegen szülni.

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)

Susy - ugye ezt a kérdést nem komolyan gondoltad????? Mármint, hogy attól, hogy a következő babát nem a MÁV-ban tervezed szülni, de azért "maradhatsz-e" itt. Naná! :)

Panndi - szegény. remélem hamar meggyógyultok. drukkolok, hogy Fruzsi megvárja :)

dytke

Liliommanó
Nincs valami kisebb fajta tepsid, vagy jénai edényed? Ha kivajazod és meg szórod liszttel, szépen elválik, és ki fogod tudni vágni belőle, max kockázod nem torta alakú lesz. Én bele vágnék. :wink:

Panndi
Gyógyulj meg, és drukkolok, hogy megvárja Fruzsi.

Dytke
Köszi. :oops:
Néha vannak ilyen cifra kérdéseim. :)

Kép
Kép
susytunder

Panndi: Szép nagy baba lesz Fruzsi. Remélem azért nem várakoztat meg téged annyira, mint Zsófi.

Susy: fel a fejjel, gyorsan túl leszel rajta és már jöhet is a kistesó. Én is kérhetek receptet? Köszi.

Lányok! A múltkor szó volt a citromsavról. Nálunk simán adtak a patikában. Kifőztem vele az avent kézi mellszívómat és szebb, mint új korában.

Nem tudom írtam-e már, de Adélnak kibújt az első foga. Szerintem hamarosan jön a következő is, mert nagyon rág.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Hát én is remélem :)

Fura volt szülőszobán lenni, Zsófival voltam utoljára ott :roll:
Vendég

Sziasztok!

Susy, persze, hogy írhatsz ide. Hiányoznál szerintem mindenkinek ha nem írnál ide többet. Na meg Kristóf is! :wink:
Én is szeretném elkérni a torta receptet! :D

Panndi, szép méretei vannak Fruzsinak!

Mi jól vagyunk, fogunk még mindig nincs, peddig állandóan rágja a kezét és megállás nélkül folyik a nyála. Már nagyon profin fordul hasra és már próbálja a térdét maga alá húzni és emelni a popsiját! :D Viszont rettentő hisztis is. Rakok fel egy képet is. Ez most húsvétkor készült!
Kép

anitapo20

Nahát... tisztára úgy emlékeztem, hogy beírtam, de nem látom... lehet, hogy csak akartam...

...szóval képzeljétek, Pálmi sima pohárból, nem csőrösből, tök ügyesen iszik, egy csepp se ment mellé! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Anita,
Pálmi is nyüszög napok óta... és hallottam, hogy más babák is... lehet a tavaszi fáradtság :)

Kép

Kép
sz.veronika

Én meg olyan furán vagyok, mintha terhes lennék... tegnap megjött, de csak 3 csepp, ráadásul 5 nappal hamarabb mint kéne... (szülés óta mivel nem szoptatok már eddig volt 4-szer, és azok rendben voltak)

És ahogy így belegondolok, többször volt mostanság hányingerem, kicsit puffadt a hasam és eléggé fáradékony is vagyok mostanság...

bár nem tudom az óvszeren hogy ment át, ha átment :)

Kép

Kép
sz.veronika

Sziasztok!

Panndi! Nálunk is 96mm volt a bpd! Szerencsére Eszter megszületett a 38. héten, 35 cm let végül is a fejkörfogat!
Ma egy hónapos a leányzóm!

Iriccről, Milosról, Mzsről tudtok valamit??

Kép
becsengo

Már ezt is tudom!
Kép KIs kancsi...

Kép
becsengo

Becsengo!

Hogy szalad az idő! Kicsi ügyes Eszterednek boldog hófordulót!

Susy!

Az ÁEK-ben én sem szülök már nagy valószínűséggel! De nincs szívem itthagyni a társaságot! Te se tedd! Szülni is a Bajcsy-ban fogsz? Mikor lesz a műtét?

Panndi!

Nyugodj meg,szerencsére 2. baba,simán kifér majd,max. lesz egy kis gátmetszés,de persze nem feltétlenül... Kamilla is ilyen paraméterekkel rendelkezett és szintén 35 cm-es fejkörfogattal látta meg a napvilágot (persze könnyű volt neki,mert Lehel 36cm-essel jött...

Én is hoztam képeket!

Márti

Kép Indulásra készen...

Kép Csupaszem

Kép Ízig-vérig nő...

Kép Tényleg huncut vagyok?
borossné becz márta

Kamilla nagyon szép :)

Zsófinak is 36 centis volt a feje :lol:
Vendég

márti, nagyon édes ez a kislány!

panndi, de jó neked, mindjárt itt lesz Fruzsi! :) Megünnepeltétek a sikeres államvizsgát?

dytke, köszi a recepteket, és az elméleti segítséget :)

susy, neked is köszi a linket, kíváncsi vagyok a túrótortára!

Nálunk minden rendben, leszámítva a nyűgösködéseket, amit a fognövesztés számlájára írok. Már adtam Rózának rizsgolyót, kölesgolyót, kenyérhéjat, ma kapott egy kis reszelt sajtot meg kiflivéget, meg is telefonáltam apjának, hogy a gyerek sajtos kenyeret eszik :)

Ért egy meglepetés is a héten. Tanácsadáson azt mondta a doktornő, hogy ne adjak zöldségesnél vett primőröket (saláta, spenót, sóska) Rózának, mert növekedést serkentő szerekkel kezelik őket, inkább használjunk fagyasztottat. Nagyon meglepődtem, eszembe nem jutott volna, hogy ne adhassak neki friss zöldséget. Ti hallottatok ilyesmiről?

Kép
Kép
szalamandra

Márta: Milyen aranyos Kamilla! Nagyon csajos! :lol:

Susy: Én is nagyon szorítok Neked! Tényleg jobb ezen minél hamarabb túllenni, és aztán együtt várhatjuk a következő babát! :lol:
Veronika: Neked meg nem ér beelőzni! Figyelek ám! :lol: Nem így beszéltük meg! :lol: Gratulálok Pálmának az iváshoz! Ügyes nagylány!

Peti meg eszik ,mint a kisangyal. Kapott körtét Sinlaccal, az nagyon ment 3 napon keresztül. Ma meg vacsira körte volt krumplival, az is tetszett Neki. :D Megkapta a Prevenart, még csak egy kis hőemelkedése sem volt tőle, és 74 centi, 7800 g. :) Ma pedig megjött az új autósülésünk. Végülis egy Concord Ultimaxot választottunk, nekem nagyon tetszik!

Kép

Kép
nikuc

Szalamandra
Ezt nekünk is így mondta a védő nő, de nem a növekedés serkentő miatt, ez nekem új, hanem azért, mert primőr és rengeteg szerrel/vegyszerrel kezelik. Én még a banánt is megmosom. :oops:
Fagyasztott zöldségeket eszünk mi is, és épp ma este fedeztem fel, hogy kibújt a borsó, amit ültettem, úgy tudok neki örülni. :)

Márti
Kamilla nagyon édes! Elkezdtétek már a hozzátápit? Már annyit akartam kérdezni, hogy az anyósod volt e a keresztelőn, és megenyhült e már?

Anita
Levente is nagyon cuki, csupa szem. :)

Képzeljétek lányok mi történt délután. Kimentünk Kristóffal az udvarra, és olyan jól elvolt, gondoltam gazolok kicsit, mert nálunk úgy nő, mintha azt vetettük volna el. Kristóf is csatlakozott, lelkesen húzogatta a gazt, a szemem rajta volt, hogy nehogy megegye, és egy pillanattal később, annak is töredéke alatt, iszonyatos ordításba kezdett, szinte reszketett. Ránéztem és egy fekete valami volt a pólóján, de olyan hirtelen reagáltam, hogy nem láttam mi az, egy mozdulattal lesöpörtem róla. Lehet egy pók volt, vagy valami bogár, de az is lehet, hogy valami gazt ejtett magára. Eközben ő egyfolytában a füléhez kapkodott, mint amikor odarepül valami és elakarjuk hessegetni, de semmit nem láttam. Aztán leguggoltam és néztem, hogy mi lehetett, amit lesöpörtem róla, de semmit nem láttam a fűben. Később sem találtam semmilyen csípést rajta. Most jön az ijesztő része, az orrából elkezdett folyni valami narancssárgás valami. Megtöröltem és nem jött több. Beszéltem orvossal, azt mondták nem hiszik, hogy összefügg a kettő, adtam neki Fenistil cseppet. Jó kedvű továbbra is, csak addig sírt, amíg az ölembe nem vettem, utána már kézmosásnál alig bírtam megfogni, majd bele ugrott a mosdóba. Nagyon félek, elképzelésem nincs, hogy mi lehetett ez az egész, iszonyatos volt látni rajta a rémületet. Lehet csak megijedt valamitől, vagy valamit az orrába kent, nem tudom, de már bánom, hogy az udvaron maradtunk, pedig ki akartunk menni sétálni. Most percenként nézem, hogy lélegzik e, rettegek, hogy valami baja lesz.

Kép
Kép
susytunder

Lányok, minden baba nagyon helyes :lol:

Panndi, csak biztatásképpen Lillu a 37. héten 98 BPD-s volt, és a fejkörfogat versenyben is eddig mi vezetünk 37 cm-vel az eddig nyilatkozók közül. És ő is kifért, bár jó kis csúcsfeje lett :lol:

Susy, persze, hogy maradj, ha szigorúan vesszük én sem az Áek-ban, hanem még a MÁV kórházban szültem :lol:
Kristófnak reméelme semmi baja.

A primőr zöldség vegyszerek miatt nem jó - nem csak növekedést serkentő, hanem mindenféle nem túl egészséges cuccot használnak hozzá, bár ugye mindig nagy a kísértés, ha ilyen szép árut látsz a piacon...

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi, megnyugtattál :)
Vendég

Panndi: előbb elfelejtettem írni, hogy 36. hetesen úgy köhögtem, hogy sokszor hittem Lillu rögtön elindul kifele, de sikerült a szülésig meggyógyulni. Kívánom, hogy Nektek is így legyen.

KépKép

KépKép
beneildi

Jaj Susy, remélem semmi ok az aggodalomra!

Nikuc, nem nagyon szeretnék most ilyenformán beelőzni :)

Ma jön velem Pálmi dolozni, mert anyu nem ér rá vigázni rá... kíváncsi leszek hogy fogja bírni :) Meg hogy én hogy fogom bírni :)

Kép

Kép
sz.veronika

Márti,
mindig megcsodálom Kamilla ruhakölteményeit :)
Mi húsvétra vettünk fel szép ruhát - unokatesójától kaptuk. De kb. 2 órán át volt benne, aztán visszacseréltük rugira, mert nem bírtuk :)

Kép

Kép
sz.veronika

veronika, nem teszteltél véletlenül? :)

Ildi, köszi, remélem így lesz :)
Vendég

Sziasztok!

Szerencsére nincs semmi gond, de éjjel vagy 10- szer néztem meg, hogy minden rendben van e.

Panndi
Jobban vagy már?

Kép
Kép
susytunder

Susy - elhiszem, hogy megijedtél. Örülök, hogy nincs semmi baj!!!! És nagyon várlak benneteket!!

Márti - Kamilla nagyon édes! Hogy megnőtt!

Becsengő - Eszter nem semmi. Ambi ilyet kb. 3,5 hónaposan csinált :)

Szalamandra - remélem ízleni fog. Majd írd meg!

Nikuc - Peti jó hosszú baba! Ambi 8 hónaposan 71 cm.

dytke

Április 15-én este felmondták az albérletünket! Két zöld ruhás bácsi a lábamnál fogva 21:59-kor kirángatott, majd hugicámat a fejénél fogva 22:01-kor. Most átmeneti szálláson vagyunk, ahol a 2210 grammal, 44 centivel, és 2160 grammal, 47 centivel kényelmesen elférünk. Üdv: Bence és Luca
Vendég

Petrus - Gratulálunk!!! JÓ egészséget nektek!! És sok erőt, kitartást a dupla feladathoz :) Egy pillanatra elszörnyedtem, hogy tényleg kiraktak az albérletből, aztán rácsodálkoztam, hogy hogyhogy otthon voltál? :-) hiába, éjjel nem aludtunk sokat

dytke

Sziasztok!

Petrus, NAGYON GRATULÁLOK!!! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!!

anitapo20

Petrus: Gratulálunk a kiscsaládommal Bencének és Lucának, és persze Neked is, és nagyon sok boldog pillanatot és jó egészséget kívánok Nektek! Ikrekhez képest szép nagyok lettek! (egy pillantra én is elgondolkodtam, hogy milyen albérletet mondtak fel?)

Susy: Én is megrémültem volna, Te jó ég! Megnyugtatásul: Itt Mo-n nincs különösebben veszélyes pók, sőt még az itthon tartható (és esetleg meglépő) madárpókok is max annyira lehetnek mérgesek, mintha darázs csípte volna meg. (a Húgom tart) Persze attól fáj, főleg az a ronda fekete pók, ami leginkább lakásban fordul elő. :(
Múltkor én idióta be akartam tenni dobozba, hogy kint elengedjem, erre leugrott a falról pont Peti mellé. Én is úgy kaptam fel a manót, hogy öröm volt nézni, Ő meg azt hitte, hogy viccelek. Aztán kivittem másik szobába, és a szobát jól elgázosítottam. Azóta inkább leütök minden pókot, pedig egyébként szeretem őket. :oops:

Kép

Kép
nikuc

Susy, örülök, hogy Kristófnak nem lett semmi baja!

anitapo20

Anita - Levinek boldog hófordulót :)

dytke

Sziasztok!

Íme egy elveszett. :lol: Még minidg Tatán, csak itt elég lassú az internet. :roll: Most is sietnem kell, mert hamarosan ébredés lesz. Bocsi, hogy nem írok mindenkinek.

Petrus - Hatalmas gratula az ikrekhez! Jó a szöveg! Né is beugrottam elsőre. :wink:

Susy - Örülök, hogy Semmi baja Kristófnak. Asszem én is betojtam volna.

Képzeljétek megtörtént a csoda!
Szabi végre megfordult hátról hasra!
Úgy elfáradt benne a kis Muki,
hogy lecsúszott utána egy kis krumpli!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Betty - hatalmas gratula Szabinak!!!! Hiányoztatok ám tornán. Ágival voltunk és csak 5+5-en. Tök jó volt, van is izomlázam :)
Képzeld, mi még mindig nem kaptunk egy könyvet se :(

dytke

Susy,
Nekem most volt műtétem, a dokimat megkérdeztem, ő nem szégyellős, megmondta, mennyit kér. Bár ez is magánrendelés...

A túrótorta recepjét nagyon szeretném! :D Elküldöd?

Márti,
Jó, hogy mondod, már kellett volna mennem a dokihoz, csak elfelejtettem. :shock: Azt mondta, hogy ha minden rendben, akkor is 3 hét múlva rámnézne … hát azóta eltelt egy kis idő…Te mész valamikor? Gomba? Jaj, szegény! Ez nem hangzik jól…

Kamilla csodaszép és tényleg csupaszem :D :D

Szpetrus,
Gratulálok! Sok boldogságot a két kis csemetéhez! :D :D

Becsengo,
nagyon ügyes Eszter! :D

Nálunk:
Dávid 1-2 óránként kel éjszaka, most a Viburcol kúppal próbálkozunk mi is, hátha használ. (előtte 3 féle homeos volt napirenden, egyik sem használt) Hány nap után érezhető a hatás? Egy kúpot kell adni éjszakára és kész? Mennyi ideig használható folyamatosan?
Próbálkoztam őt megnyugtatni éjjel cumival (bár azt nem sokat használjuk), sétával, simivel, ínykence, stb. de amig cicit nem kap, sír, szóval minden alkalommal eszünk is fél órát, néha egy óráig cicizik. Elég fárasztó a dolog és már másfél hónapja tart. Szerintetek mi lehet az oka? A fogára tippelek, de a doktornénink is azt mondta, hogy lehet, el kellene kezdeni a hozzátápit. Bár most már ezt a 2-3 hetet kivárom, 6 hónapos kora előtt nem szeretném, de lehet, hogy éhes? Nade másfél hónapja? Előtte 2 hónapon át gond nélkül átaludta az éjszakákat. A növekedési ugrás 1-2 napig tart, nem? Egész nap üldözöm a cumisüveggel szopik után, de nemigen kell neki, akkor hogy-hogy éhes?
Már próbálkoztam mindennel: ruhaváltás,takarócsere, párásító bekapcsolása, ajtó rácsukása, közöttünk alvás (az volt a legrosszabb, akkor fél óránként kelt), több ötletem már nincs. Vagy a foga vagy tényleg éhes. Mit gondoltok?

Kép
ugabesz

gabesz- írtam egy regényt, erre elszállt :(
szóval, nálunk ugyanez volt 4 hónapig. aztán kibújtak a fogak, és csakr egy-kétszer kelt és nem is sírva, mint előtte, hanem nyöszörögve, éhes volt. nálunk is azt mondta a rdoki, hogy éhes, de szerintem nálatok sem ez a gond. a növekedési hormon alvás közben termelődik, ezért a foga is akkor tud nőni, ami fáj. Panadolt esetleg próbáltátok? Vagy Nurofent? Nekünk attól is csak két órát aludt, utána óránként.
A Viburcol kúpot mi addig szedtük, amíg el nem fogyott, napi 1-et. Kb. az 5. napon hatott, "csak" 3 óránként kelt. de a második doboz már nem segített. a védőnő aztmondta, hogy adhatok reggel is egyet, meg este is, ha úgy látom nagyon szenved, de napközben nem volt vele baj, így nem adtam csak este.
Nagyon átérzem a helyzetedet, mondom nálunk is ez ment pontosan, mintha én írtam volna. Kitartás neked!!!
Ja és a hozzátáplálás elkezdésével is ugyanígy maradt minden, szerintem is várd meg :)
Engem megnyugtat a tudat, hogy nem vagyok egyedül, de ez rajtad sajna nem segít. Sokáig azt hittem, hogy tényleg az a baj, hyg cicire tettem mndig, de hidd el, nem ez a gond!!

Gabi - nektek meg gratula a fogacskához!!!

dytke

Petrus, hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget és sok örömöt kívánunk Nektek!

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Petrusnak nagyon nagy gratula. Susy, olvasom, hogy műtétre kerül sor. :( Remélem, nagyon gyorsan regenerálódsz utána!

Én meg nagy munkában voltam, lassan megjelenik az első szám.

Akinek meg volt a mail-címe, annak külön is elküldtem a kérdéseket, amik az első szám cikkeihez fognak kapcsolódni. Akinek van kedve még válaszolni, ide is bemásolom őket, és várom a válaszokat, ha lehet, priviben (IS), hogy ne kerülje el egyik se a figyelmemet. Tudjátok! Gyereknevelésben mindenki jó, és tapasztalt, nincs rossz gyakorlat, és sokat tanulhatunk egymástól!

Várandósság
1.Te hogyan élted meg a terhességed első hónapjait? Szenvedtél valami tünettől? Boldogan repkedtél a fellegekben? Vagy nem tudtad elképzelni, milyen lesz az életetek? Megtréfáltak a hormonok? Vagy éppen nyugodt és kiegyensúlyozott voltál?

2.Te hogyan próbáltad fitten tartani magad terhesség alatt? Jártál kismama-tornára? Mozogtál valamit? Készültél ilyen módon a szülésre?

Csecsemőkor
3.Te hogyan rázódtál bele a babázásba, miután megérkezett hozzátok csemetétek? (magyarázatul cikk híján hozzáteszem: Mekkora változást okozott? Hogyan tudtad megszokni az új életritmust, a baba sírását? Milyen nehézségekkel szembesültél? Mikor érezted, hogy már igazán értitek és érzitek egymást? )

4.Te hogyan kezdted a hozzátáplálást? Mikor adtad az első szilárd ételeket? Mivel kezdted? Hogyan fogadta a babád a kanalas ételeket? Hogyan állt át a szilárd ételekre?

Kisgyerekkor
5.Te hogyan tudtad összeegyeztetni a munkát és a gyerekeket? Mikor mentél vissza dolgozni? Hogyan fogadott a munkahelyed? (egyáltalán volt hova visszamenni?) Milyen feladatokat vállalt át más a családból helyetted? Hogyan alkalmazkodtatok az új helyzethez?

6. Te hogyan kezelted a testvérféltékenységet a gyerekeid között? Nagy volt a féltékenység? Próbáltál készülni rá? Mit tudnál másoknak tanácsolni?

mike pont tunde kukac gmail pont com

mtunde

Köszönöm Dytke,
(azért priviben írhatsz még regényeket, nem bánnám, ha van hozzá időd és lelkierőd - én mindig word-ben írom meg a hsz-t és csak a legvégén másolom ide, hogy ne szálljon el).
Kitartásra bíztad a történeted, mert sokan mondják, hogy csak szórakozik velem a gyerek, nem kellene megszoptatnom, hagyjam ott, majd visszaalszik, stb. meg később erre fog rászokni és aztán azért nem fog aludni éjszaka. De én úgy gondolom, hogy ha magától képes volt átaludni az éjszakákat 2 hónapon át, akkor most tényleg valami baja van, ami miatt felébred és segítek neki visszaaludni, nem hagyom órákig sírni. Remélem hamarosan kijön az a fogacska, vagy legalább a Viburcol hatni fog...kezdek nagyon kikészülni...

Kép
ugabesz

Panndi,
nem teszteltem, mára megindult rendesen a havim, nem tudom mit nyüglődött másfél napig :)

Viszont a meló ma nem nagyon ment Pálmussal, vagy aludnia kell, vagy ennie, vagy peluscsere, hhhhhhhh.... úgyhogy kb. a harmadát sikerült elintézni a városban az intéznivalóknak... jövő hét szerdán folyt köv., akkor viszont már anyu vigyáz majd rá...

Kép

Kép
sz.veronika

Gabesz: Ezen a szórakozik a gyerek dolgon úgy ki tudok akadni. Egy kisbaba sosem szórakozik! :evil: Nyilván valami baja van, na meg nem nekik kell hallgatni, ahogy szívtépően sír éjjel, és a fáradtságtól, meg a kimerültségtől egyszer csak elalszik. Aki meg tudja hallgatni, arról meg is van a véleményem! :evil:

Betty: Szabi nagyon ügyes! Gratulálok Neki!

Kép

Kép
nikuc

gabesz- igazából mindent megírtam újra, amit akartam :) én sem hagyom sírni. Annak mi értelme, hogy egyikőnk sem alszik???? Nekem is mondták, hogy az én hibám, hogy felkel. Igyekszem lexarni őket, persze azért b...a a csőrömet, de nyugtatom magam. Azzal, hogy miután kijött a fog, aludt, csak most ké hete megint ugyanezt csináljuk, én is kivagyok. Teljesen megértelek. Kitartás!!! Majd a végén rácsodálkozol, hogy jé, tényleg ki lehet bírni. Más választásunk úgysincs. Szerintem senkire ne hallgass, csak a szívedre!! Én is ezt teszem :)
Téged nem traktálnak azzal, hogy vegyél neki borostyánláncot? Engem ki lehetne ezzel kergetni a világból. De mint valami térítők, mindenki ezzel jön. De egyik sem próbálta nélküle, hogy hogy viselte volna. ráadásul egy ismerősömék ugyanúgy szenvedtek, mint mi, vettek neki, de semmit nem használt. A barátnőjéék meg már rögtön rátették, és véletlenül vették észre, hogy van foga a gyereknek. Kíváncsiságból levették, mondanom sem kell, hogy az összes többit sem vették észre... Ja és olvasd el ezt, ez megnyugtatott engem:
http://www.babazo.hu/szakertok/20060530 ... asrol.html

dytke

DYtke, nálunk Apa a borostyánlánc ellensége :lol:

Amúgy csak annyit, hogy én Lillut mindig felvettem, megszoptattam, nem szokott rá, aludni is tud rendesen és mindent eszik, pedig engem is oktattak, hogy nem vezet sehova a szopi, meg a nem sírni hagyás... ahogy Nikuc írta, én nem bírom hallgatni, ennyi, én azt se ítélem el, aki bírja, de nekem nem megy :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Petrus!

Hatalmas gratula a babócákhoz! Írj majd,ha lesz időd,milyen velük az élet!

Susy!

Köszi a receptet!
Hát,eszeget a lány,de inkább csak kóstólgat! A sütőtököt imádja,az őszibarackot kiköpi.. alma-körte úgy-ahogy megy,illetve vacsira kapja a Humana tejmentes almapépjét,na az nagyon bejön neki,de nem tudom kiszámolni,mennyit eszik meg belőle,nagyon hektikus. Sütőtökből majdnem bemegy egy egész üveggel,de a többiből csak 4-5 kanálka! és nagyon határozottan elutasítja,ha már nem kér többet,szopi közben is!

Gabesz!

Én május 5-én megyek,még nem tudom hányra! csatlakozol?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Márti,
van csak sütőtök is? Melyik márka? Mert eddig sütőtököt csak keverve találtam más kajákkal...

Pálmi most már 2-3 hete nagyon keveset evett - még a szokásos kevésnél is jóval kevesebbet. Eleinte a melegre fogtam, meg hallottam, hogy másnál is van ez, így nem aggódtam. De aztán ezalatt az időszak alatt egyáltalán nem hízott.

Egy anyuka mesélte, hogy nekik 2-es tápszerre kellett váltaniuk, mert az egyeset már nem kérte a gyerek. Gondoltam megpróbálom, és hihetetlen, de ez volt a baj! A 2-esből benyom 135 ml-t, míg az egyesből csak 60-at...

Az elmúlt 3 napban össze-vissza próbáltam, hol egyest hol kettest és mindig ez volt az eredmény. Érdekes...

Borostyánlánc... én félnék, hogy megfullad :roll:

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika!

Nem,a sütőtököt almával vagy krumplival eszi! Bár régen, bioboltam kapyunk még gyorsfagyasztott sütőtök-kockákat is,de az mára valahogy eltűnt...Szereti még a sárgarépát is,csak álítólag sütőtökből és sárgarépából csak heti 2-3 alkalommal jó adni,mert -gondolom a karotintartalom miatt-egész sárga lesz a bőrük a babáknak (mondjuk az meg jól védi őket a leégéstől a napon)! De mit tegyek,ha ez ízlik neki?
Holnap lehet kotyvasztok neki bio gesztenyéből és meggyből valamit,hátha...

Nagy nap lesz a holnapi! Megyek Csabimat beíratni az iskolába!

Lányok!

Babylove-os vagy dm-es naptejet keressek? Milyen védőfaktorú létezik belőle?

Panndi???

Most már illene bejelentkezned naponta,én már kezdek izgulni értetek! :lol:
De, csak, ha időd engedi!

Márti
borossné becz márta

Igenis, vagyok! :)

Jósolgatok, de semmi több. Holnap viszem Zsófit oltásra, este megyek fodrászhoz, elvileg egy hét múlva diplomaosztó, de én szívsen lemaradok róla Fruzsi miatt :wink:
Vendég

Panndi!

Aztán még a végén megtréfál a lányka és később jön,pedig azon izgultunk, meg ne szülessen idő előtt! :lol: Zsófi hogy érkezett a kiíráshoz képest?
És nagyon bolgog névnapot kívánok!

Márti
borossné becz márta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?