Sziasztok!
Kicsit sűrűre sikerült a hétvége, még benézni sem tudtam, nemhogy írni...
Milunak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
Jók a képek, szép volt a torta, biztosan finom is.
Matyinak pedig gratulálunk a járáshoz, nagyon ügyes!!! Biztosan produkálni akarja magát a nagyszülőknek.
Dorka Mikulás nagyon cuki a cumisüveggel!
Írisz is nagyon helyes a képeken!
Én is nagyon szemezgettem a liliputi cipőkkel, de úgy tudom, ezek inkább a puhább, egyenetlen talajon jók a lábacskáknak, és mivel nálunk nagyon sok parkettás-járólapos rész van, inkább nem rendeltem. Helyette viszont egy zetpol szandicipőt rendeltem Natinak, a héten jön meg, kíváncsi leszek.
Oltás: nagyon durva most már a helyzet, szerintem azért kellene felelősöket keresni, akik az elején annyira lejáratták az oltóanyagot és miattuk nem oltattak sokan.
Natit én még mindig nem merem beoltatni, pontosan a hosszú távú esetleges mellékhatások miatt, a legtöbb gyerekorvos sem szívesen olt be 2 év alattiakat.
Lili már szinte teljesen meggyógyult, most Nati kapta el tőle, tegnap estére belázasodott, folyik az orra és köhög. Szerencsére volt itthon egy receptünk, így kiváltottam az antibigyót, Lilinek is ezt kellett adni, most Nati is kapja. Amúgy nem nagyon látszik rajta szerencsére, hogy beteg, tegnap meg is lepődtem, amikor megláttam, hogy 38 fölött van a láza. Tök sokat vacsizott, táncikált, nevetgélt, talán egy icipicit volt nyűgösebb este. Szerencsére éjjel már nem ment fel a láza, napközben sem ment 38 fölé, most este azért adtam neki nurofent.
Lara: ingatlanosok Fehérváron, akiket én ismerek: Élvit, duna house, 1% ingatlaniroda, otthon centrum, marcz. most ezek jutottak eszembe hirtelen. Dévényes tornászt sajna nem ismerek.
mancsa: kíváncsi vagyok, hogy kaptad meg ingyen az oltást.
Szombaton elvittük a lányokat nagyszülőzni, mi meg maratoni bevásárlást tartottunk apával. Végül a tescoban sikerült egy csomó mindent beszerezni, meg 30% volt minden ruhára, vettünk pár holmit is, Lilinek pl. szülinapra. Már tényleg csak egy-két dolog kell. Tényleg, nem tudjátok, hol lehet Fehérváron jó ágytakarót venni? Öcsémék most vettek új ágyat és ezt gondoltuk ki nekik. Jyskben néztük, de elég hülye méretek voltak.
Tegnap meg a belvárosba mentünk, egyből találkoztunk is a Mikulással, Lili szépen elmondta neki az ovis verset, ügyes volt. Meg megnéztük a robogós/motoros Mikulásokat is, tök jó volt. Kaptam puncsot, a lányok kürtőskalácsoztak, Lili kis barátnőjével is összefutottunk, a Püspöki palota színpadán riszáltak egyet, alig bírtuk lehozni őket
.
Ja, Nati újabb szót vett fel a repertoárjába: kaka, azaz inkább káká.
Ezt rendeltetésszerűen is használja, meg a kakaóra is. Olyan tisztán ejti a k-t, hihetetlen.
Megyek, bámulom kicsit a tv-t, apa nemsokára hazaér.
Jó éjt!
Katinka