szép napot!
elnézést; sopronban voltunk...és a modemem is behalt...szóval még vissza sem olvastam
ÍRISZ: BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Mit írjak?
Emma reggel fél kilenc-9 körül kel. Reggelizik: kenyér, sonka, sajt, margarin, vagy joghurt, tejszelet, túrórudi; mikor mit. Iszik. Aztán átöltözünk; játszunk, elmegyünk sétálni. hazajövünk, én főzök, ő rombol. Közben teregetek, bepakolom, vagy kipakolom a mosó-mosogató gépeket. Emma jön-megy; négykézláb, vagy járássegítővel, vagy bútorok mentén. vagy táncol
Már simán áll kapaszkodás nélkül. Tapsol, összeütöget mindent. Ki-Be pakol dobozokból. A sütifalót is pakolássza, sőt a kört még be is tudja rakni. A többit is próbálja, de nem jön össze. Elég hamar feladja. A montessorit is rakosgatja. Van, hogy több is sikerül, vagy hogy egy sem, de annak a karikáin nagyon jól lehet csúszkálni, amúgyis...
Egész nap szól a zene, nyomjuk a bugit
Délben ebédel; ha előtte valamikor úgy adódik, elrágcsál piskótát, vagy ilyesmit; néha kap gyümikét is. A banánt szereti nagyon, mert azt ő eheti.
Husisat kajál; de bébiételt. Mindent megeszik, ilyen gond nincs vele
Aztán lefekszünk, és alszunk kb 2 órát.
Aztán felkelünk. Eszik gyümit, vagy joghurtot, túrókrémet, piskótát, túrórudit, ilyesmiket.
Aztán játszunk; vagy átmegyünk ide a családi napközibe játszani.
Majd hazaér apukája, és akkor nagy össznépi táncolás-éneklés-játszás van.
6kor vacsi: tejpép; aztán fürcsi, öltözés, tejecske, és alvás.
Ha valamiért korábban kel, mondjuk fél 8- nyolc körül, akkor alszik délelőtt a babakocsiban 1 órát; viszont akkor tolódik a nap, és kb 2 fele alszunk 4 ig.
Nagyon ügyes; próbál szavakat mondani, de javarészt japánul beszél még; viszont azt megállás nélkül, folyamatosan. Telefonál mindennel :d ha mondod, hogy halló, akkor odarakja a füléhez ami a kezében van. Ha énekelsz, tapsol és rugózik. Négykézláb villámgyors
Ha mondod, hogy maci, akkor megmutatja a könyvben a macit; meg mindenre mutogat amúgyis.
Pohárból ivást tanítom most neki, de egyelőre nem sok sikerrel, mert folyton magyaráz közben...nem tudom miért; lehet tetszik neki, ahogy a pohárba beszél.
Szuperül elvan, ha én jövök-megyek-teszek-veszek. De ha leülök, az csakis a földre játétok közé tehetem. ha ideülök a géphez, akkor itt áll, és sír.
5 foga van: a 2 alsó, a 2 középsőből 1, a másik bújófélben, és fennt a két középső melletti, ahogy levinek is volt
Egy kezemet fogja, úgy sétál, de az lassú neki, mert szaladna folyton
Szeret guggolva játszani, meg matatni dobozokban
na visszaolvasok