Új privát üzeneted érkezett!

gégéé!
péntek óta alig ír valaki...

:(
Vendég

Kezdődik :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Majd jövök szünetbe :wink:
Vendég

Tünci :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Először is köszönjük szépen a köszöntéseket! Rakok képeket is, már régebben is akartam, csak az előző oldalra nem mertem tenni, mert nem illettek oda az ünneplős képek.

Szóval:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szösz

KépKép
szosz

És voltunk ma az egyéves viziten. Réka 1 éves adatai: 7500g, és 70 cm. Meg megkaptuk a Menjugate oltást is. Remélem nem lesz baj, mert kicsit Réka még mindig náthás.

Milyen hosszúak voltak a Babók 1 évesen? Leírnátok? Mert én nagyon meglepődtam, hogy Írisz már 82 cm! Ő nagyon hosszú, vagy Réka nagyon picike az ő 70 cm-rével?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szosz 2009.11.18 22:58-kor.

Szösz

KépKép
szosz

Szeretnék venni valami zsebes tárolót, amit autóban az ülés hátuljára tudunk tenni, és Réka tud bele játékokat tenni, meg kivenni. Ilyet hol lehet?

Szösz

KépKép
szosz

szösz!
nagoyn aranyos Réka!
látom, még mindig csupa mosoly!
Vendég

Zsófi 1évesen.
8,92 kg, 77cm.

mennyit eszik Réka?
nasizni szokott étkezések közben?

leírom, mi hogy csináljuk, hátha tudsz valamit alkalmazni belőle, mert írtad régebben, hogy Réka is rossz evő.

néha azon gondolkodom, ha attól enne rendesen, táncolnék is neki, de akkor inkább csak nevetne...

Zsófi szeret mindig rágcsálni valamit. meg amúgy is nagoyn a szájába vesz mindent. buláta, kölesgolyó, kenyérhéj, kiflicsücsök, most a sláger a ropi, persze leszedem a sót.
ma az ebéd maradt ki, egyszerűen nem evett. aztán uzsira 3 almát bevágott. vacsira meg tejbegrízt.
mindig van előtte valami, amit rágcsálhat.
enni meg tévét, teletabi, játék, kulcs, óra, meg minden amit a gyerek kezébe lehet adni. fényes, csörög, világít. kisrádió lámpával, bébiételes kupakok, kiürült c-vitamonos doboz, hajcsatom, aventes pohár.
sőt ma a legújabb, hogy kiskanál és eteti közben a macit.
és addig etetem, amíg minden idegszálammal koncentrálva, de le tudom kötni. szerencsére van eredménye...

babakocsiban mindig kap egy kiflidarabot. ha olyanja van, azonnal elhajítja, de volt hogy egy fél kiflit még elmajszolt.

pici falatkákat eszik e már?
ha eléteszed, akkor felszedegeti önállóan?
kenyér, vaj minőségi sonka, bár Zsófi inkább a parizert és a virslit szerette.

ha nincsen kedve, nem éhes, úgysem fog enni.

túró rudit adsz neki? Zsófi, ha szépen ebédel, egy héten kb kétszer kap vagy túró rudit, vagy kinder csokit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.18 23:46-kor.
Vendég

Sziasztok!

Tünci:Hiányozni fogsz nekünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bármikor ha úgy érzed vissza tudsz jönni,szeretettel várunk és továbbra is sokat gondolunk rátok.

Szösz:Nagyon édes Réka :D :D :D :D :D :D És milyen kis csinos :D :D :D :D A tortája is nagyon tetszik milyen izü volt?Tetszett neki a kutyus?
Hannus 6 hónaposan volt 69 cm és 6870 gr 1 évesen 76,5 cm 8610 gr

Megyek visszaolvasom az elöző oldalt.

Anyany:Zsófi meggyógyult?
Vendég

lara!
végre meggyógyult!
ti is jól vagytok?

de 4 szemfoga egyszerre állt neki kifelé jönni. mind jól be van dagadva. és ma elfelejtettem bekenni, meg a nurofent is, csak viburcolt kapott. :(
remélem hamar túlleszünk rajta...

ma ahogy megnéztem a fogait, akkorát beleharapott a kezembe, hogy feljajdultam. erre úgy megijedt, hogy szegénykém sírni kezdett.
úgy sajnáltam.
Vendég

Anyany:Igen mi is meggyógyultunk :D örülök hogy Zsófi is :D
Párod nem tud pihenni Zsófitól?(csak zárójelbe irom hogy nekem is tök szarul esne ha párom elüzne minket itthonról úgyhogy egyetértek veled)gondolom az fel sem merül hogy esetleg te is fáradt lehetsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.19 00:03-kor.
Vendég

Gégéé:Én azért nem irtam mert lázasan készültem a töri dolgozatra igy pár napig nem nagyon neteztem,de már itt vagyok :D

Jaffa:Ügyes vagy a sulival :D Sajnálom a dackorszakot én már elöre félek tőle igy is néha olyan hisztit csinál ha meglát valamit és nem kapja meg.A múltkor mindenki minket nézett a rossmannba Hannus úgy üvöltött :oops: Aztán gyorsan jött egy pénztáros hogy minnél elöbb megszabaduljanak tőlünk :oops:
Milunak jobbulást!!!

Naspi:Ti hogy vagytok?

Ancsi:Dorka csuda édes kiscsaj :D :D :D :D :D hát az a kócos kép nagyon tetszik :D :D :D Hannus is szokott igy ülni a kiságyba :D Odaért a kúp?

Betti:Annyi mindent irnak erröl az oltásról,igy legyen okos az ember :roll: Sajnálom a gondod én is csak azt tudnám irni amit a többiek.Activiát nem próbáltad?600 gr jaj de édes :D :D :D Tudtok már nevet?

Szinti:Mi a baj Fruzsival?Te hogy vagy?Neveket tudtok már?

Katinka:Jobbulást Natinak!!!!!!!!!!Láttad a feleségeket?Én nem gondoltam hogy meghal.

Sarmon:Írisz külön szobába lesz?biztos nagyon várjátok már a karácsonyt :wink: aranyos képeket tettél fel az iwiwre :D
Vendég

lara!
én is kiakadtam, úgyhogy hazaküldtem az anyjához egy hétvégére. legalább a téli gumik is fent lesznek.

mancsa!
kalandos úton de feladtam a volalkódokat!
majd szólj, ha odaértek!
Vendég

nem tudom mi volt tegnap...én egyetlen egy hszt sem láttam...most meg győzzem visszaolvasni...megkattant a netem.

Tünci:

Természetesen egyikünk sem tudja, hogy mit érzel.
Csak sejtjük.

Elfáradtál? Elhiszem.
Mennél fesztíve vásárolgatni? Nanáhogy.
A férjed sajnálod, és nagyon nehéz neki? IGEN!

Valahonnan erőt kell meríteni, túl kell élni. Neked van hited, és ez segíthet. Mi itt mindannyian nagyon szeretnénk neked segíteni. Ha tehetnénk felváltva feküdnénk helyetted.

Én elfogadom a döntésed, sőt teljesen meg is értem, de ha mégis inkább jösz, és megírod mindennap, hogy, hogy vagy; annak örülök.

Nehéz szavakat találni. Szeretnélek bíztatni, szeretnélek segíteni.

Én sokat kaptam a lányoktól. Amikor csak zokogtam a gép előtt, akkor is jó volt olvasnom, hogy Ők hisznek benne, hogy nem lesz baj.

Az ember természetes védekező rendszere, hogy nem mer leírni, kimondani, vagy gondolni olyanra, amiben nem biztos. Nekem hiába mondták az orvosok, hogy a legjobb esetben ez és ez történik, a legrosszabban meg az és az...én a legrosszabbra készültem lelkileg...hogy megvédjem magam.

Remélem, hogy gyorsabban telnek majd a napok. Remélem, hogy repülnek a hetek; és sikerül. MERT SIKERÜLNIE KELL!

Szorítok nagyon továbbra is.

puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé

hát ez nem igaz

írtam egy hszt, mindenkinek írtam benne, erre hol van???????????

HOL A HSZEM???????????????

most meg már mindjárt felkel emma...na majd este...

brrrrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrrrrrrfrrrrrrrrrrrrrgrrrrrrrrrrrrrr

#&@đ#&Đ@ síííííííííííííííp

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Szösz! zsebes tárolót a brendonban tudsz venni. Most van hozzá kuponakció is. Így eléggé jó árban van. Lehet én is veszek egyet:)

Niki 10kg 20dkg és 82 cm volt 1 évesen. :wink:
bende

Sziasztok!

Mi is megvagyunk csak elindultunk mindenre felmászunk folyton lesni kell élvezi,hogy megy :wink:

Sarmon miket csinálnak.tanulnak most a 3 évesek az óviban.
Igaz mi nem kezdjük el februárban,de szeptben remélem már igen.

Szösz nekem Dorottya 10.20 kg és82 cm, Zsófi 10kg és 78 cm.

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Mi mindjárt megyünk Anyuékhoz,de jóóóóóóóóóóóó

:D :D :D :D

Bende:Tényleg én is ezt a tárolót akartam írni,lehet én is veszek :wink:
Hogy vagytok?Niki nem lázasodott be a 15 hós oltástól?

Gégéé:Kérünk ám majd képeket ha kicsinyitettél :wink: :D
Vendég

Nekünk meg becart a fényképezőnk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Még valami jöhetne igy év végére :roll:
Vendég

szösz nekünk most nagyon bejön az egyedüleszegetés. Pl vajas kenyérdarabok,virsli összetörve, banán pici darabokra,mandarin girizdeket 3 felé vágom lerakom és egyedül eszegeti. Nagyon tetszik neki.

Kép
Kép
s. zsófia

Tünci!

Szívből sajnálom, hogy nem jössz, de ha így érzed jónak, akkor tedd azt, ami jólesik. Nem tudjuk, nem is érthetjük, amin keresztülmész, de mindig veled vagyunk, és gondolunk rád, szurkolunk neked/ nektek, hogy minél gyorsabban teljenek az órák, a napok, a hetek, a hónapok, és nagyon hamar ideérjen a 40. hét. Úgy szeretnék melletted lenni, és fogni a kezed, és bíztatni, hogy semmi baj nem lehet. Tényleg nehéz szavakat találni, csak annyit tudok írni, hogy kitartás! Ez már ember feletti, amivel meg kell küzdened, de hiszem, és imádkozom érte, hogy semmi ne legyen hiába, és a kismanócskád kárpótoljon majd minden félelemért, aggódásért, idegességért. Sok-sok millió ölelést, és puszit küldök nektek!!!!!! És egy csomó-csomó pozitív energiát! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gégéé: nagyon szépet írtál Tüncinek. Remélem érzi ezt a sok szeretetet, amivel körülvesszük,és odaér hozzájuk a sok pozitív energia, és szeretet!!!!

KépKép
ancsi_pancsi

Lara: egy levelet kaptam, csak tegnap nem tudtam írni, mert nem volt net. Ha nem küldted volna el a kúpot az sem lett volna ám baj, mert közbe kaptunk a szomszédból, meg apa is vett 2 dobozzal, úgyhogy most van tartalék is, de most nem adom neki, mert nem látok új fogkezdeményeket.... :) Köszi a képdicsit a kócos nevében is. :)

szosz: Réka tündéri. Még mindig ilyen kis vigyori? Nagyon csini a kisszoknyában. És a torta is jól néz ki nagyon. Evett belőle? Mindig a szemem előtt van amikor találkoztunk mennyit nevetett a piros felsőmön. :) (Vagy nem azon, ki tudja... )
Én a múltkor a Lidl-ben láttam ilyen tárolót, csak én hülye fejemmel nem vettem, pedig nekünk is kéne...

sarmi: örülök, hogy jól vagytok, Mózes nagyon kis ügyes, ha mehet suliba. És aztttaaaaa Íriszke milyen kis hosszú. Dorka most 86 cm. Nem semmi.... Jó ajándékokat kapnak a gyerkőcök, és te is! :)

katinka: Én csak kóckirálynőnek hívom néha! :) Mostmár a frufrujából nem akarok vágatni, hadd nőjjön, csak az a baj, hogy a múltkor bekajálta a csatot a hajából, még jó, hogy észrevettem, és kivettem. Húzós volt. :)

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi ismerös a szitu én ezért vágattam le a hajár 2 éves koráig rövidre. most már szép hosszu és a csatot sem szedi,eszi.. :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

Anyukám szépen befestette a hajam ma, ő fodrász, úgyhogy most tűrhető fejem van.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry: Nem tudom, nem is tudhatom, min mész keresztül, csak arra emlékszem, nekem milyen volt. 7 hétig véreztem, minden uh előtt rettegtem, hogy él-e még a csodababánk. Aznap jó volt, aztán másnap kezdődött minden előröl. Volt olyan este, amikor már ment a foci eb, hogy fetrengtem a fájdalomtól az ágyban, úgy görcsöltem. DE amellett, hogy nagyon féltem, mindig arra gondoltam, hogy a sok rossz után, amin keresztülmentem/mentünk a férjemmel, nem lehet, hogy Lexit is elveszítjük, egyszerűen nem lehet a sors ennyire igazságtalan. Igen, én is irigyeltem másokat, hogy nekik mennyivel könnyebb. Az órák, percek nekem is nagyon lassan vánszorogtak, tulajdonképpen mást sem csináltam egész nap, mint vártam, hogy valaki feljöjjön hozzám, illetve hazaérjen a férjem. Nehéz volt, de megérte, Lexi mindenért kárpótol, ahogyan téged is fog a pici fiad!
Küldöm a pozitív energiákat.+++++++++++++++++++++
Nem lesz semmi baj, mert NEM LEHET!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ancsi, egy új szert tesztelek tegnap óta, (alvásra) ha beválik, megírom a nevét.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Tünci: Én nem tudok ilyen szépeket írni, mint a többiek, de azért mi is drukkolunk Nektek Nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

Lara: Milka-torta volt. Tetszik neki a kutyus nagyon. Mi nem bánnánk, ha lenne rajta hangerő szabályozó. :oops:
Ti gondolkodtatok, hogy beoltassátok Hannust, ugye? Döntöttetek? A férjem nagyon mondogatja, hogy oltassuk be Rékát is. Kezdek én is hajlani rá.

Minden baba milyen hosszú! Most látom Réka nemcsak kilókban picike, hanem hosszra is. Réka egy icipici kicsi lány! :D

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Tünci, nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de megértem. Aki ezen nem ment keresztül, tényleg nem tudhatja, milyen lehet így élni napról-napra, remegve várva a boldog véget. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Rátok, nagyon-nagyon szorítok Nektek, egyszerűen nem szabad, hogy baj legyen. Nagy-nagy ölelés Neked!

Szösz, nagyon jók a szülinapos képek, Réka nagyon csini szoknyában, a tortája meg olyan, mint ő, csajos, finom, törékeny. :)
Ja, egyébként Nati meg akkor kis tömör gyönyör, 9,25 kg-al és 72 cm-el. :lol: Elvileg holnap el tudnám vinni Nektek a pólót, majd rád csörgök délelőtt.

Beze, remélem, beválik a szer. :wink:

Ancsi, Nati is kapott most édes kis csatokat, ő egyszerűen csak kitépi és eldobja. Pedig olyan jól áll neki.

Lara, baccus, tényleg rátok jár a rúd mostanában. :( Mi a baj a fényképezővel?
Néztem a feleségeket, én is azt hittem, hogy túléli. Szép rész volt.

Anyany: férjed pihenésre vágyik? hát igen, kívülről úgy tűnhet, mi csak itthon lébecolunk egész nap. Legalább a téli gumik megoldódtak.

Nálunk Nati még mindig rosszul alszik éjjel a nátha miatt, nappal szerencsére jól van az étvágya is újra a régi. Este viszont Lili lázasodott be, a fejét és a torkát fájlalta, kapott Nurofent, meglátjuk, hogy alakul az éjszaka.

Jaffa, dackorszak Lilinél csak későn, 3 éves kora körül jött elő, kicsinek elég simulékony volt. (Úgy tűnik, sajnos, Natinál ez nem így lesz, már most jó akaratoska) Gyereke válogatja, van, akinél az elterelés jön be jobban, van, akinél a figyelmen kívül hagyás, van, akinél a megbeszélés. Ha semmi, akkor mi a szobájába szoktuk felküldeni, ha megnyugszik, lejöhet és megbeszéljük a dolgokat. És még leírni is szégyellem, de ami tuti mindig használ a gyerekeknél, az a "zsarolás", vagyis nem mehetsz ide-oda, nem csinálhatod ezt meg azt, ha most nem fogadsz szót. Ezt már több barátnőm is megerősítette.

Most megyek, Apa hazajött a pingpongozásból, nem akarom, hogy a hátamat nézegesse.

Jó éjt,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Katinka: holnap éppen délelőtt terveztem a bevásárlást is (Interspar+Praktiker), ha Nektek jó, kicsit sétálhatunk is, hátha ilyen szép idő lesz, mint ma. De nekünk csak 10 után jó, elkényelmesedtünk a reggelekkel. :oops:

Winchi?

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

megvagyunk, az utóbbi pár napban csak olvasni volt gyorsan időm, írni már nem tudtam volna normálisan. Tegnap pedig elszomorított Tünci döntése, Sokat gondolkoztam mit lehetne tenni értük. Az egyik felem akár azonnal is ment volna hogy segítsen és ahogy Gégéé is írta még feküdnék is Tünci helyett naponta pár órát, ha lehetne ilyet átválalni. A másik felem józanabbul gondolkozott és eszembe jutott az az alapszabály is amit nekünk tanítottak, hogy igazán csak annak az embernek tudsz segíteni aki engedi hogy segítsél neki.
Tünci most nem kér a mi segítségünkből, sajnos úgy érzem kevesek vagyunk neki és mint boldog anyukák akármennyire megfeszítjük is magunkat nem tudjuk teljesen átérezni azt amin most ő keresztülmegy.
Nagyon bízom benne, hogy talál valami megoldást arra, hogy hamar elteljen az idő márciusig, mert a szívem szakad meg érte, hogy egy percig sem tudja gondtalanul élvezni a pocakosságot.

Tünci mi itt leszünk és várunk vissza!!!

KépKép
winchi

Betti örülök, hogy minden rendben van veletek az 1 centis kukacon jót nevettem :lol:

Szösz Réka nagyon csini volt ebben a szoknyácskában :lol: Picuri kislány de annyira formás nem mondanám meg a képek alapján, hogy ilyen pillekönnyű :wink:

Sarmon örülök ,hogy Mózes jól teljesít bár szerintem ez senkinek nem volt kétséges, hogy simán mehet suliba :wink:
Írisz nagyon megnyúlt már nem annyira kis husimusi mint volt :lol: Tejecskét hogy kezdted el adni neki? Rögtön töményen vagy vizezted? És mekkora mennyiséget? Többiek babája már kap rendesen tejet?

Dorka kócos kis buksija nagyon édes :lol: Meg a bilitologatás :lol:

Anyany ha hétvégén hazamegy a párod az anyucijához akkor ne csinálj otthon semmit, pihenj :twisted:
Én szoktam ilyet ha a párom mondjuk egész nap pecázik akkor mi is lazulunk itthon a Matyival

:lol: Persze ami elmarad az ugyanúgy rám vár másnap de néha azért jó ilyet tenni :lol:

Zsebes tárolót a Tescoban is láttam a múltkor szte mi ott nézzük majd meg, az autós részlegen voltak.

KépKép
winchi

Dackorszak: az ami hivatalosan kb 2 éves koruk körül kezdődik? Akkor Matyi túlkoros :twisted: Már most képes hasra vágni magát itthon és visítani mint akit nyúznak :twisted: Ilyenkor szokott jönni a felajánlás részemről hogy a szomszédok közül a Pityu bácsihoz vagy a Józsi bácsihoz vigyem és rakjam be a malacok közé, mert csak azok visítanak :twisted: :lol: Persze mindezt halálnyugodt fejjel próbálom előadni...

KépKép
winchi

winchi!
kismalac! ez jó!
Zsófi csak lefekszik a földre. akárhol. tegnap az utcán is elő akarta adni. meg is lepődött, amikor felkaptam, keze lába járt, de nem sírt.
itthon meg csak mosolygok és elmegyek mellette. 1 pillanat múlva már jön is utánam.

majd köv hónapban megy, mert most nincsen rá 15ezrünk. annyi egy hazaút, oda-vissza. és ez csak a benzin.

katinka!
sok gyógypuszi a gyerekeknek!

beze!
remélem jobbak az alvások már. és bevált amit próbáltál!

betti!
egy kép rólatok, ha már tűrhető a fejed?
és örülök, hogy jól vagytok!!!
a laevolac bevált?
Vendég

voltam ma ultrahangon. csak hasin, meg nyakin. a pajzsmirigyem rendben, a hasam is, a doki szerint a panaszaim pszichések.
a felpuffadás, a torkomban gombócérzés, a szorulás, a szédülés is.
ma csinálok egy teljes kiőrlésű kenyeret.
tettem bele korpát plusszba, meg lenmagot. aztán majd meglátjuk.

megnéztük Zsófi fogait tegnap. apja lefogta én meg zseblámpával végignéztem. nem szerette, de muszáj volt. a hátsó második őrlők még pihennek. a szemfogak bal oldalon már átfehérlenek az ínyén, jobb oldalon meg van dagadva. szerintem 2 hét és az összes kint van.
addig meg táncolok, hogy egyen... :)
ma reggelre 1,5dl tápi, tízóraira semmi, csak két kicsi darab kiflit elrágcsált meg két kekszet, ebédre evett kb 10 falatot, úgy, hogy én merítettem a kanállal, a többit ő csinálta. amikor megunta, csinálhattam bármit... nem evett tovább. már egész ügyes.
Vendég

Sziasztok!

Szösz:
Csináltam Rékáról szülinapi fotót :D remélem nem baj :oops: Kép Kép
Vendég

Hannusról meg csináltam karácsonyost :D Kép Kép
Vendég

Anyany, végül is még nem jutottam gyógyszertárba, hogy vegyek. De most rendben vagyok, bár ez bármely nap változhat.

Dackorszakban volt nálunk olyan, hogy anyum kénytelen volt egy kis pohár vízzel lelöttyinteni tesómat, mert nem vett levegőt, elkékült a feje. Most már 18 éves, épp úton van hozzánk, majd megyek elé a vonathoz, megnézem használt-e neki..... :D
Az én módszerem az volt, hogy én is elkezdtem hisztizni, ordítani és utánoztam, amit csinál. Ettől aztán még jobban bepörgött néha, a végére kinevettem, mert nem bírtam tovább, akkor meg ő is nevetni kezdett.
Nálunk a brutális nem ez volt, hanem egymás gyilkolászása, a 6-4-2 éves féltékenységei és a 10 percenkénti, naaaaaaaaaaa, auuuuu, aaaaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaa, az az eeeenyéééééém, ad vissza...sírás, hiszti, piszkálás.
Mára már csak beszólnak egymásnak, de volt jó pár év, hogy azt hittem a hajam hullik tőlük.

Az előbb lepihentem, a bal oldalamra fordultam, és szegény úgy elkezdett kaparászni, biztos lecsúszott és akart visszamászni, majd kifúrta az oldalam...inkább visszafordultam.

Betti
Kép
betti0412

Baccus még jó, hogy tegnap mentem be dolgozni...ma fel sem szállt a köd és nem lehetett látni semmit.
Tegnap ilyenkor voltam fél úton, tiszta idő volt, jó volt vezetni, hát ma nem vállaltam volna. Igaz jöttem már 40-el haza, úgy, hogy a szemeim kiestek mire hazaértem, de akkor egyedül voltam, nem számított.

Nálatok is ilyen idő van?

Betti
Kép
betti0412

Na még egy kép :D Kép
Vendég

Betti:Most nálunk is nagy a köd,én se szeretem.Délelött meg sütött a nap sétáltunk is nagyot :D Nem semmi ez a dackorszak eddig is tartottam tőle :shock: Hát igen picurka baba szól ha nem jó neki valami :D De jó neked hogy saját fodrászod van :wink:

Anyany:Örülök hogy az uh-on minden rendbe volt :wink: De mitöl lehet pszihésen?Sokat idegeskedsz?

Szösz:Ma találkoztam a gyerekorvossal mikor sétáltunk örülök neki mert már fel akartam hívni.Azt mondta hogy most már napi 40 gyereket olt kb naponta és nem volt szövődmény,eddig.DE nekünk nem javasolja mondta hogy 18 hónapos volt a legkisebb őt is félve oltotta be de az anyuka ragaszkodott hozzá.Mondta hogy az unokáit se oltotta be pedig 4,5 és 2,5 évesek.De hozzátette hogy volt már h1n1 gyerek itt nála és 3 nap alatt lezajlott 1 nap volt nagyon lázas és gyenge aztán még 2 napig lázas aztán más nem,de hozzátette ha durvább lefolyású lesz akkor kérdezzem meg telefonon hogy mit javasol,de míg ilyen addig nem kell.Én bízom benne,úgyhogy egyenlőre nem oltatunk.
Igen,sajnos nincs a ktyuson hangerő szabályzó :( Múltkor éjjel arrébb tettem erre megszólal hogy kukucs látlak-én meg majdnem szivbajt kaptam :oops:

Katinka:Szerintem is szép rész volt :( Már volt gond a fényképezővel elromlott a kijelző 8 ezerér megcsinálták most megint elromlott meg más baja is van úgyhogy nincs értelme megcsináltatni.Lehet hogy Nati kis tömör gyönyör de ő indult el itt legelöször,ugyhogy nagyon kis ügyeske!!!!!!!!!!!!!!!

Beze:Remélem használ ez az új szer :wink: homeos?

Ancsi:Mi úgyse használjuk a kúpot :wink: Mikor mész a doki bácsihoz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.20 16:47-kor.
Vendég

S.Zsófia:A te kislányodnak nem is kivántam boldog szülinapot :oops:

De igy utólag nagyon boldog születésnapot kívánok a pici Zsófinak :D :D :D :D :D :D Képek? Kép
Vendég

Sziasztok!

Anyany: Örülök, hogy nincs semmi baj, bár a pszichés problémákat is elég nehéz orvosolni.

Lara: Köszi a lapokat, aranyos vagy! :D Le is mentem őket.
Jót nevettem a Kukucs, Látlak-on. Teljesen el tudom képzelni a szituációt. :lol:
Hannus hogy áll a menéssel? Én azt hittem Réka már menni fog 1 évesen, de esze ágában sincs neki sem. Ha valami mellett megy, éppen csak hozzáér, és nagyon szépen halad, de ha nincs semmi biztonságos a közelében, inkább marad a mászásnál.

Betti: Mennyivel fiatalabbak a testvéreid?

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Hogyhogy nem megy tovább a vonalzód?
Hannus sajnos továbbra sem megy még :( Múlt héten vettem neki egy siesta szandit mert ami nyáron volt azt kinötte és most egy hónapig mezitláb volt és folyamatosan lábujjhegyen állt most a szandiba szépen áll meg minden mellett ügyesen megy de ezt már 11 hónapos kora óta csinálja.Valahogy itt leragadtunk :( Én is azt hittem hogy 1 évesen már szalad most meg úgy vagyok vele hogy örülök ha 1,5 évesen elindul.
Vendég

voltunk ma bendééknél!
niki gyönyörű! kész kishölgy. bánom is, hogy nem vittem fényképezőt. :cry:
Vendég

Zsófiról viszont hoztam képeket!

lara!
egyszer már kérdeztem, írtad is, de nem találom a címet:
hol is csinálod a kereteket?
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Anyany:Zsófi de édes a képeken :D :D :D :D :D :D

itt van a linkhttp://www.loonapix.com/framer

De jó nektek hogy tudtok találkozni :D
Vendég

lara!
köszi!
sajnos csak nagyon ritkán tudunk találkozni, mert a gyerekek napirendje más. mi inkább délelőtt sétálunk, bendéék inkább délután és ők nagyokat sétálnak, akár 3 órát is.

viszont bendének igaza volt. a kis sportkocsi nem jó télire.
vissza kell hozni a nagy babakocsit. nagy, nehéz, de abban úgy be tudom Zsófit bugyolálni, hogy biztosan ne fázzon.
szégyellem magam, de márciusig még van 4 hónap. Bibi még pocaklakó addig, biztosan nem fog fázni. Zsófi meg itt van, és ha olyan az idő ki sem merjük dugni az orrunkat...
Vendég

Sziasztok!

Lara, igen, homeo-s. Még nem írok róla semmit, szerda este óta alkalmazzuk.
Hannus miatt ne aggódj, minden kisgyerek máshogy fejlődik, de 3 évesen ugyanazt tudják. Nem vagytok lekésve semmiről. Meglátod, hamarosan elindul, aztán szaladhatsz utána. :lol:

Zsófi nagyon édes, anyany, különösen a fürdőkádas kép tetszik nagyon! :D Nagyon szépen nő a haja. Azok a szemek! Reszkessetek, pasik! :lol:
A babakocsiban teljesen igazad van, nem tudom, a miénket is hogy lehetne téliesíteni. Ne legyen lelkiismeret furdalásod!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Tegnap délután nagy vívódások után végül minként csajszit elvittem a doktornénihez - azért nem akartam menni, nehogy valamit összeszedjünk ott. Végül nem kellett túl sokat várni, meg oltásra is vártak páran. Lilinek épphogy piros picit a torka, amúgy a lázon kívül semmi, a doktornő szerint nem h1n1 :shock: , szerinte azoknak csúnyább a torka. Natinak picit csúnyább a torka, de ő meg nem lázas, úgyhogy végül nem is kaptunk semmi gyógyszert, csak talonba írt fel egy antibigyót, ha bármi lenne a hétvégén. Lili majd szerdán mehet oviba, ha nem rosszabbodik. Szerencsére éjjel már nem volt magas láza, így nem is csillapítottam, reggelre magától le is ment. Csak Nati köhög még mindig álmában. :roll:

Jó lenne, ha nem lenne velük gond, mert ma este bálba megyünk, most először alszanak Anyuéknál ketten úgy, hogy mi nem leszünk ott. Persze ha napközben rosszabbul lesznek, akkor nem megyünk el, úgyhogy minden szempontból az lenne a jó, ha szépen gyógyulgatnának.

Anyany, Zsófi gyönyörűséges! :D mennyi foga van már!

Ja, én a kutyust és minden potenciális zenélő kütyüt esténként ki szoktam kapcsolni. Engem a formabedobó csiga (FP) akasztott ki, magától is megszólalt akár az éjszaka közepén. Amúgy is idegesítő a dallama, már nincs is benne elem. :lol:

Oltás: most újra megkérdeztük a dokinénit, azt mondta, Natit ő semmiképp nem oltaná, Lilit ha gondoljuk, vihetjük, ha meggyógyult. Most akkor el is kéne döntenünk...

Megyek, hívnak a lányok.

Szép hétvégét,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?