Sziasztok!
Tünci, nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de megértem. Aki ezen nem ment keresztül, tényleg nem tudhatja, milyen lehet így élni napról-napra, remegve várva a boldog véget. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Rátok, nagyon-nagyon szorítok Nektek, egyszerűen nem szabad, hogy baj legyen. Nagy-nagy ölelés Neked!
Szösz, nagyon jók a szülinapos képek, Réka nagyon csini szoknyában, a tortája meg olyan, mint ő, csajos, finom, törékeny.
Ja, egyébként Nati meg akkor kis tömör gyönyör, 9,25 kg-al és 72 cm-el.
Elvileg holnap el tudnám vinni Nektek a pólót, majd rád csörgök délelőtt.
Beze, remélem, beválik a szer.
Ancsi, Nati is kapott most édes kis csatokat, ő egyszerűen csak kitépi és eldobja. Pedig olyan jól áll neki.
Lara, baccus, tényleg rátok jár a rúd mostanában.
Mi a baj a fényképezővel?
Néztem a feleségeket, én is azt hittem, hogy túléli. Szép rész volt.
Anyany: férjed pihenésre vágyik? hát igen, kívülről úgy tűnhet, mi csak itthon lébecolunk egész nap. Legalább a téli gumik megoldódtak.
Nálunk Nati még mindig rosszul alszik éjjel a nátha miatt, nappal szerencsére jól van az étvágya is újra a régi. Este viszont Lili lázasodott be, a fejét és a torkát fájlalta, kapott Nurofent, meglátjuk, hogy alakul az éjszaka.
Jaffa, dackorszak Lilinél csak későn, 3 éves kora körül jött elő, kicsinek elég simulékony volt. (Úgy tűnik, sajnos, Natinál ez nem így lesz, már most jó akaratoska) Gyereke válogatja, van, akinél az elterelés jön be jobban, van, akinél a figyelmen kívül hagyás, van, akinél a megbeszélés. Ha semmi, akkor mi a szobájába szoktuk felküldeni, ha megnyugszik, lejöhet és megbeszéljük a dolgokat. És még leírni is szégyellem, de ami tuti mindig használ a gyerekeknél, az a "zsarolás", vagyis nem mehetsz ide-oda, nem csinálhatod ezt meg azt, ha most nem fogadsz szót. Ezt már több barátnőm is megerősítette.
Most megyek, Apa hazajött a pingpongozásból, nem akarom, hogy a hátamat nézegesse.
Jó éjt,
Katinka