Helló!
Nem mindent olvastam vissza
Jaimee! Sajnálom a keresztelőt, azt hittem, a ref. egyház rugalmasabb. Vagy Szolnok a kivétel? Mi is szeretnénk majd keresztelőt, nálunk meg az a baj, hogy a pap bevárja a gyerekeket, van, h. 7-8-at is keresztel. A többség persze kisebbség
Úgyhogy ha nem megy bele, hogy ne várja meg az éves "gyerek-adagot", akkor talán majd bevisszük Szolnokra.
Ja! Te biztosan nem az én fotómat láttad!
Réka tündér! És látom, megint van csini kalapka!
Judit! Nem emelnék ki sztorit, csak annyit, h. párszor fel kellett pattanni a bicóra... Na de volt nagyon aranyos skizofrén ellátottam is, nem lehet általánosítani. Azért itt többnyire gyógyszeres kezelés alatt álló betegekről van szó.
Az már más tészta, ha nem szedi be, vagy esetleg nem jól van neki beállítva...
Én szülés után 11 kg-t adtam le, még van rajtam 8-9
Rólunk: tegnap szörnyű hasfájós napunk-éjszakánk volt, pukikért imádkoztunk. Tuti a paradicsom volt a ludas, amit ettem. Múlt héten már megjártuk vele egyszer, most gyarló módon megint ettem, ( nem is tudom, miben bíztam... ),hát eztán már biztos nem fogok. Olyan rossz volt, h. tudtam, én tehetek róla, h. neki fáj. Nem kívánom senkinek!
Egyébként jól telnek napjaink, Dorka egyre többet van ébren, most már napok óta kitüntetett figyelemmel fordul mindenkihez, aki beszél hozzá, beszélget, nagyokat mosolyog, olyan édes.
Apával olvadunk, mikor magyaráz, hozzá meg felhúzza az orrát, úgy mosolyog ránk.
Majd igyekszem képet rakni.
Éjszakák is már jobbak ( már amikor ugye... ), ébred éjféltájt, eszik, aztán alszik reggel fél 6 - 6 -ig. És képzeljétek: már nem is mindig kézben alszik el.
Simizés, puszik stb.
Tejcsi van még, úgy veszem észre, remélem, még marad is egy darabig legalább.
Ja a múltkor nem írtam: most 5150 gramm és 57 cm a "kisasszony".