ne is mond Winchi, eddig is utáltam..ezért is írtam ki a nevét, Ő se volt tekintettel rám, nem rágalmazom, csak leírom a véleményem..
Mikor bejött még a szabija alatt CSetényi hát én komolyan úgy megkönnyebbültem ,hogy hajszál híján a nyakába ugrottam..még a negatív dolgokat is egészen másképp mondja..Meg kellemes csalódás volt az ifjabb Orosz doki is, amikor elájultam Ő segített,(ájulás vérnyomás miatt, normális esetben kerekítve 90/60, akkor volt 60/50..nem tudtam sem felállni, sem megemelni a kezem, sem kinyitni a szemem, pedig már magamnál voltam.) meg Ő vitt le egy plusz uh-ra,amikor megijesztett a Vegera.
És a vénáim totál kivannak, mostmár kétszer-háromszor is megszúrnak mire sikerül bekötni egy branült, vagy vért venni.
egyébként most megismertem szinte a teljes orvosi gárdát, vannak tavaly óta új dokik, legtöbb előtt le a kalappal, meg szülésznők előtt is..még megvan a tavalyi boszi is, MINDENKI panaszkodik rá és mondják a többi szülésznőnek, azok meg csak hümmögnek, hogy tudják...
Legtöbb doki ki van akadva a hegemtől, egy példa,Swa.doki:Megnézhetem a pocakját?-Igen.-Ó,JÉzus,ezt itt csináltuk Fehérváron?-Igen.-Ki volt ez????-Válasz...-Húúú..
Viztinél, referál a főorvosnak:Terhelő anamnézis,brutális korporális metszéssel...
Alig várom már február végét..beszélgettem egy gyerekorvossal, azt mondta ki kell húzni bármi áron a 32-33.hétig, akkor már semmi baj sem lehet..de azért szeretnék vlamikor márc végén szülni..meg is beszéltük a sorstársammal(minden téren, előzmény, jelen helyzet ua...),hogy a dokijaink egyeztessenek..
Látom ,ohgy maradtam le szülinapokról, ne haragudjatok, majd figyelgetem a vonalzókat és bepótolom!!!
Winchi köszi az ötletet, párom is mondta ,ohgy majd eszkábál vmit.
Szegény most mindent egyedül csinál, egyáltalán nem kelek fel, csak vc, mosdás, enni is csak akkor, ha párom nincs itthon.
Az előbb tisztára bepánikoltam ,hogy reggel óta nem rúgott Kismuci, aztán betolta megy körtés aktíviát, az mindig használ!!!
Jaj, úgy irigykedtem a sok nagypocakosra, akik csak egy-két napot feküdtek a szobában..volt ,hogy egy egészen pici pocakból több, mint 4 kilós baba került elő..és volt egy sima elsőszülés 5.27 kislány,Lotti.Szülésznő poén.Na, ebből két Lotti is kitelne...
És egyszer karomba tett egy babát az egyik csecsemősnővér(szemben voltam a babaörzővel).kb három másodperc múlva már bőgtem, de ollllyan jó volt, elmondani sem lehet...muszáj, hogy sikerüljön nekünk is!!!
Mit is akartam még?Ja, megvan, oltás, h1n1 mizéria..esténként be szoktak jönn ia szülésznők, olyan jó kis beszélgetős szoba voltunk.Kérdeztem ,hogy a kórházi személyzet mekkora hányada oltatta magát, azt mondta halkan:igen kis százalék..De a babák miatt nagyon valószínű, ohgy rövidesen látogatási tilalom lesz.De akkor sem javasolják az oltást a terheseknek, egyetlen kórházi orvos sem, senki se vállalja a a felelősséget.
A háziorvosom meg azt mondta, eszembe se jusson semmiért se bemenni hozzá a váróba, a férjem küldtem el a papírokkal, de azt mondta,Ő is maradjon a várón kívül, majd az asszisztens kimegy érte..Ez mindent elmond, nem??
És amúgy meg, ha életlenül kimegyek tömegbe tegyek maszkot..
A beteg babáknak üzenem ,hogy gyorsan gyógyuljanak meg, mert a mamák meg az aggodalomba betegszenek bele!!!!
Na mára ennyi elég is belőlem..