Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy is eddig nőuralom volt itt úgyhogy kezd alakulni az arány :D :D :D :D :D na meg majd jönnek a kistesók :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Jelentem az oltás után még élek. Semmi mellékhatást nem érzek, bár tegnap este nagyon beparáztam, mert elkezdett bizseregni az a karom, ahova megkaptam. Akkor éreztem ilyet utoljára, mikor szülés után az intenzív osztályon plazmát kaptam és enyhe allergiás reakciót váltott ki.
Plusz picit fájt a karom. Erre az én férjecském megmondta, hogy gyenge a szervezetem. Mondtam is neki viccesen, hogy elmehet a búsba!

A vérnyomásom 150/97 volt, mikor magas volt. Most szedek fokhagymakapszulát és diétázom. Megint jó lenne leadni pár kilót. Így nem mernék bevállalni egy következő babát. Most alapból magas, akkor mi lesz, ha a terhesség alatt elkezdek picit hízni, akkor megint feljebbkúszik. Nem magamat féltem, hanem a babát. A Help-szindrómám miatt egy újabb toxémia sokkal valószínűbb.

Lara! Akartam is írni, hogy király a vonalzód!

Milu is a legjobbakat a kiságyában tudja aludni. Babakocsiban már rég nem tud elaludni, pedig egy barátnőmmel akivel együtt szoktunk sétálni, mindig beszéljük, ha mi ülnénk a babakocsiban olyan jókat aludnánk a friss levegőn.

Ja, ma egyedül vagyok itthon. Remélem minden szörny és démon kívül marad.

Drága Szösz! Nagy ölelés neked! Sajnálom a papádat, őszinte részvétem!

Tünci! Nagyon nehéz most neked, sokszor gondolok rád. Minden rendben lesz. A fiatalúr pedig nagyra fog nőni!!!!!!!!!!

Szülinaposoknak sok-sok boldogságot!!!!!!!!

Kép
jaffa4

Szia jaffa!

Nincsenek szörnyek.

Azért zárd be az ajtót :D

magas vérnyomás: mitől van???? csak van oka?
a férjed vicces gyerek...khm...

oltás:

légyszi írjátok le nekem, hogy egy éves kor körül milyen oltásokat kell beadatni, a 15hósat leszámítva.

karácsony: bevallom mi nem csinálunk nagy ügyet. egy darab ajándékot fog kapni tőlünk. de rémesen izgulok, mert ez lesz az első-első karcsányfás karink...

sütirecik jöhetnek

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!!!!

Szösz: fogadd őszinte részvétemet a papád miatt, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Tünci: örülök, h otthon vagytok, próbálj sokat piheni, és vmivel kapcsolj ki, nézz szívek szállodáját, nekem az bejött a terhesség alatt függő voltam :lol: :lol:

Ancsi: én nézem a deichmannban a baren suhe hótaposót, de az csak 22-es mérettől van, iga puha hajékony a talpa és könnyű is, de még a Miló lábára is nagy volt. a dei-tex cipők pedig kemény talpúak, azok árban nem voltak rosszak, asszem 4 ezer körül volt, de a cipő nagyon merev volt :cry: azért nézd meg személyesen.
viszont a humanicban van ice-tex is, azoknak is aránylag puha a talpuk, viszont elég vastag a bélése és az ára 9 körül van, a budaörsiben volt 4-5 ezerért akciósan, amit én láttam.

Rólunk:

voltunk délután dokinál, mivel még ma is volt reggel láza a Milánnak délután meg keservesen sírva remegve ébredt, ráadásul egy órás alvás után egy csutak víz volt a gyerek feje és teste, annyira izzadt, majd mellettem még elaludt egy órára, de nagyon rosszul kelt, ráadásul se délben, se délután nem evett semmit.

miután megkelt, kapott megint szirupot, majd trottyantott egyet, utána elvittem dokihoz, aki megnézte, és mondta, h nagyon fogzik a Milán, kicsit vírusos a torka. a láz és a hasmenés lehetett az oltástól, de okozhatta a vírus és a fogzás is, minden hatással lehetett, h így kiütötte szegényt. gondolom a fogzás miatt amúgy is nagyon le van gyengülve, hozzájött az oltás, ami tovább gyengítette és mellé benyalt egy vírust

:cry:

estére már szerencsére nem jött vissza a láza, de azért kapott nurofent és vacsizott is most alszik

bérest és cebiont kap, mást nem tehetek :cry: remélem a hétvégénk már jobb lesz :shock:

Gégéé: én megkeveredtem ebben az oltási mizériában, most megnéztem a kiskönyvét, szval: egy éves kora előtt kell a meningos vakcinát kiváltsd, h kapj rá támogatást, olyan 2500 körül van az ára, ezt egy éves kora után kapja meg. majd a pneumos oltás jön, nekünk kettő volt, az egyiket 11 hósan kapta, a másikat pedig 14 hósan. ezek ingyenesek.

most 15 hósan kaptuk az MMr-t, ez nemtom mi :shock: de a gyereket kiütötte :cry:

ezután a 18 hós van amiről tudok :shock:

Kép
naspolyácska

MMR-priorix vakcina: kanyaró, rubeola, mumpsz ellen ezt kaptuk most :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK
Mint minden gyógyszernek a Priorix vakcinának is lehetnek mellékhatásai.
- Nagyon gyakori (10 oltásból több mint 1 esetben):
- bőrpír az oltás helyén,
- 38 °C vagy annál magasabb láz a végbélben, illetve 37,5 °C vagy magasabb láz a szájban mérve
- Gyakori (10 oltásból kevesebb mint 1, de 100 oltásból több, mint 1 esetben):
- felsőlégúti fertőzések
- fájdalom és duzzanat a beadás helyén
- 39,5 °C vagy annál magasabb láz a végbélben, illetve 39,0 °C vagy magasabb láz a szájban mérve
- kiütés
- Nem gyakori (100 oltásból kevesebb mint 1, de 1000 oltásból több, mint 1 esetben)
- Középfül-fertőzés
- Nyirokcsomó-duzzanat a nyakban, hónaljban, ágyékban
- étvágytalanság
- ingerlékenység
- szokatlan sírás
- álmatlanság

- szem viszketése (kötőhártya-gyulladás)
- hörgőgyulladás (bronhitisz)
- köhögés
- fültőmirigy-duzzanat
- hasmenés
- hányás

a vastagon szedett mellékhatásokat produkálta a Miló :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

egy pár dolgot már gondolatban összegyűjtöttem, amit karácsonyra lehetne:

ikeás kalapálós játék
ikeás fakockák kocsiban
műanyag billenős dömper
kismotor
játszóház-kicsi
könyv

kisfiús ajándékokhoz ötletek még??

ma vettem neki féláron egy thomasos könyvet amiben van vetítő is kis diafilmekkel, azt kapja télapóra, igaz, a könyvhöz még kicsi, de a diafilmek biztos tetszenek majd neki :wink:

Kép
naspolyácska

bementünk az ügyeletre.
nagyon sírt ZSófi, már 2 órája nem bírt aludni még az ölemben sem, annyira köhögött.
be van dagadva a mandulája egy kicsit és valószínűleg az orrmandulája is. olyan sűrű a cucc az orrában, hogy alig bírtam kiszívni.... folyik hátra, attól köhög annyira.
köhög, kaptunk antibiotikumot és másik orrcseppet. valami patikai keveréket. elvileg abban van egy pici antibiotikum is.

ma délutántól a lándzsás utifű szirupot is kapja.

örülök hogy Miló már jobban van egy picit.

Tünci!
gratulálok a fiúcskához!
kell is a férfisereg, ennyi nőhöz!!!
nyugodj meg, pihenj sokat!!! és szeresd nagyon azt a csöppet! engem mindenki hülyének nézett, mert beszélgettem és ölelgettem a pocakomat, amikor már nagyobb volt. Zsófi olyankor boldogan ficánkolt!
remélem mi is meglátogathatunk majd!:oops:

jaffa!
régóta ilyen magas a vérnyomásod? nem lehet valami jó.
nekem a szívfrekim magas, 85-9 szokott lenni, akkor érzem jól magam, de 100/70 fölé ritkán megy a vérnyomásom. döglött is vagyok rendszeresen...
páromnak is magas. ma felment 180/92re! remegett keze lába.
neked nem szokott néha felmenni nagoyn? ilyenkor tensiomint kap. neki a veséje okozza valószínűleg. neked nem vizsgálták?

Katinka!
Nati csodaédes! Zsófinak is nagoyn teszett!

remélem hamar meggyógyulunk mi is és a következő talin végre ott lehetünk!
Vendég

úgy látom a meningos szurival majd jó nagoyt szívunk!
mi még nem váltottuk ki, mivel most beteg, majd csak akkor kapja meg, ha meggyógyult teljesen.
egyelőre Cvitamin, béres cseppet is elkezdtük. remélem az étvágya is jobb lesz egy kicsit.

karácsony?
hát még gőzöm sincsen. a triciklire gyúrunk nagyon.
a mikulást kihagyjuk egyelőre, mert nálunk az szomorú évforduló. akkor halt meg unokahugom, 7én meg tatám. dec 7 ráadásul anyu szülinapja....
(mikulásra ZSófinak vettem egy teletubbies figurát, a pirosat, po-t. )

amúgy valami kézségfejlesztő játékra gondoltam. meg vastag ceruzákra. Zsóf ugyanis szeret rajzolni.
irka firka, de a filctollat mindig megkóstolja... olyankor zöld meg piros az egész gyerek.
Vendég

gégéé!
a 15hósat tudom meg lesz egy pneumos emlékeztető. Zsófi együtt kapta a kettőt.
Vendég

jaj szegény Zsófi :cry: :cry: :cry: reméljük az antibiotikum hamar fog hatni, szegénykém, kitartás!!!!!holnap már biztosan jobban lesz!!!

antibiotikumos orcseppet mi is kaptunk, azt orrszívás után kell becsepegtetni és utána nem kell kiszívni, hűtőben kell tárolni és haszn. előtt felrázni, csak azé írom, mert nem mindig mondják el, h kell, bocsi, csak jót akarok nektek, nem okoskodni :oops: :oops:

te honnan tudtad, h melyik kezét használja a zsófi? nekem a Miló még mindig kétkezesnek tűnik :shock: mi még nem rajzolunk, ti mikor kezdtétek?

Kép
naspolyácska

naspi!
Zsófi is még mindig kétkezes. de a jobb keze ügyesebb egyébként.
mindkettővel firkálgat. kb 2hete.

a rajzolás csak annyi, hogy amikor ébren van és netezek, odajön és az ölembe veszem. papír, tollak. aztán a végére már nem netezek, csak rajzolok vele. 2vastag filctollal rajzol, egy pirossal meg egy zölddel. kupakjval szeret játszani, vagy néha megfogdossa a hegyét, vagy csak úgy firkál.

anyum tanított neki jó dolgokat, hogy itt volt, sajnos holnap már megy haza. színeket gyakorolták a montessorin, meg a formabedobón. meg anyum óvónő úgyhogy csak ránézett valamire és kb 100 mondóka vagy dalocska jutott eszébe.
Vendég

naspi, jó hogy leírtad. lehet, hogy a patikát hívtam volna fel.
párom szaldgál gyógyszerek után...
biztos elfelehtette volna...
Vendég

Sziasztok!

Anyany, szegény Zsófi, küldöm a gyógypuszikat! Gyógyuljatok meg hamar.

Tünci, örülök, hogy otthon vagy. :D A vérzés miatt próbálj nem aggódni, el fog tartani egy ideig, amíg kiürül a haematoma, ahogy a pici fiatok nő, úgy szorítja majd ki egyre jobban. Én hetekig véreztem, mire eltűnt a bevérzés teljesen. Addig meg pihenés szigorúan! Tudom, nehéz. :roll:
Egyébként én is fiút éreztem, nem is tudom, miért. :wink:

A tegnapi alvásunk végülis egész jó volt, durmolt a helyén 1 óra 40 percet. Éjszaka is csak egyszer kelt. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze!
ez jó hír!
csak így tovább!

nekem is azt mondták, fiam lesz. tudjátok, a zsepi meg a csúcsos has. a végére már álmomban is fiam volt.
aztán lett egy csodaédes kislányom...
Vendég

Nemsokára itt a vendégsereg...reggel már megrohantam a Corát, a lakás már ragyog, a lépcsőházat még gyorsan feltörlöm, hozzánkig, mert csak holnap van takarítás...a sütire már csak frissen kell a tejszínhabot felverni, még hajat mosok, meg a kajáért kell elugrani.
Nem unatkozok most.

Betti
Kép
betti0412

csajszik.....visszaolvastam és majdnem végig bőgtem meghatottságtól....annyira kedvesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Tüncike ne ríjjjá :lol: Ez van nem szabadulsz tőlünk, mert szeretünk és aggódunk értetek :wink: :lol:

Hajnalban amikor nem tudok aludni akkor jönnek a megvilágosodásaim a világ nagy dolgairól, meg gondolkozok egy-egy adott dolgon de rendszerint reggelre elfelejtem a jó ötleteket...
De ma nem így történt :lol:

Tünci hozzád kapcsolódik a mai ötletem: Tesóm amikor még nagyon ágyban fekvő volt de újságokat már nézegetett, meg kezdett egyedül enni kapott egy ilyesmit:
http://teszvesz.hu/item804252444_reggel ... gyben.html
Neked is tök jó lenne az ágyban és a laptopnak is jót tenne ha nem az ágyon lenne hanem egy keményebb felületen megtámasztva
Csajok nincs valakinek ilyesmi kölcsönbe? :wink:

KépKép
winchi

Betegek ma hogy vannak? Remélem már sokkal jobban :wink:

Beze gratula az alváshoz, remélem ezt a vonalat követi majd tovább Lexi :lol:
Matyi is ma 10kor ébredt és fél 11kor szedtem össze addig eljátszott az ágyában. Előtte 6kor a szokásos tejecske megvolt, de hát akkor is medve lesz a fiamból? Téli álmot fog aludni lassan? :oops:

Betti jó szórakozást, remélem nem fáradsz el nagyon!

KépKép
winchi

winchi!
téli álom? ez jó :lol: :lol: :lol:

mi 7kor keltünk.
anyum nem bírt magával, bejött és simogatta Zsófi fejét, hiába mondtam, hogy fel fog ébredni. már nem kisbaba...

tápi, egy durvább köhögési roham...
aztán orszívás ezerrel.
erőszakkal belenyomni a lándzsás utifű szirupot, a béres cseppet a cvitamint meg az antibiotikumot is. de úgy nézem jobbna van.
a köhögése is jobb. máris használna a szirup? lehet.
ezt fog kapni máskor is. a rhinatiol málnaízű semmi.
Vendég

tünci! ha tudsz, majd azért írj!
a bébi hogy van? remélem csodajól!
és tök jó, már majdnem túlvagy a felén!! és akkor már nincsen sok a fekvésből!
Vendég

Tünci olvastam amit a másikba írtál csak ott nem akarok zavarni... Lett volna egy ezresem rá, hogy a "kedves" V. doktor volt az első Uh-s aki rád hozta a frászt :evil:
Csupa rosszat hallani róla, tőlem is megkérdezte flegmán a koraterhességi Uh-n ahol újongtunk, hogy van baba meg jó helyen, tökéletesen, hogy megtartom e :evil: Azóta is csuklik a doktor úr és a felmenői is ha szóba kerül valahol.
Arról már nem is írok, hogy páromnak lenne egy nővére, na vajon ki volt akkor a friss orvos a kórházban? :twisted:

KépKép
winchi

ne is mond Winchi, eddig is utáltam..ezért is írtam ki a nevét, Ő se volt tekintettel rám, nem rágalmazom, csak leírom a véleményem.. :twisted:
Mikor bejött még a szabija alatt CSetényi hát én komolyan úgy megkönnyebbültem ,hogy hajszál híján a nyakába ugrottam..még a negatív dolgokat is egészen másképp mondja..Meg kellemes csalódás volt az ifjabb Orosz doki is, amikor elájultam Ő segített,(ájulás vérnyomás miatt, normális esetben kerekítve 90/60, akkor volt 60/50..nem tudtam sem felállni, sem megemelni a kezem, sem kinyitni a szemem, pedig már magamnál voltam.) meg Ő vitt le egy plusz uh-ra,amikor megijesztett a Vegera.
És a vénáim totál kivannak, mostmár kétszer-háromszor is megszúrnak mire sikerül bekötni egy branült, vagy vért venni.

egyébként most megismertem szinte a teljes orvosi gárdát, vannak tavaly óta új dokik, legtöbb előtt le a kalappal, meg szülésznők előtt is..még megvan a tavalyi boszi is, MINDENKI panaszkodik rá és mondják a többi szülésznőnek, azok meg csak hümmögnek, hogy tudják...

Legtöbb doki ki van akadva a hegemtől, egy példa,Swa.doki:Megnézhetem a pocakját?-Igen.-Ó,JÉzus,ezt itt csináltuk Fehérváron?-Igen.-Ki volt ez????-Válasz...-Húúú..
Viztinél, referál a főorvosnak:Terhelő anamnézis,brutális korporális metszéssel...

Alig várom már február végét..beszélgettem egy gyerekorvossal, azt mondta ki kell húzni bármi áron a 32-33.hétig, akkor már semmi baj sem lehet..de azért szeretnék vlamikor márc végén szülni..meg is beszéltük a sorstársammal(minden téren, előzmény, jelen helyzet ua...),hogy a dokijaink egyeztessenek..

Látom ,ohgy maradtam le szülinapokról, ne haragudjatok, majd figyelgetem a vonalzókat és bepótolom!!!

Winchi köszi az ötletet, párom is mondta ,ohgy majd eszkábál vmit.
Szegény most mindent egyedül csinál, egyáltalán nem kelek fel, csak vc, mosdás, enni is csak akkor, ha párom nincs itthon.

Az előbb tisztára bepánikoltam ,hogy reggel óta nem rúgott Kismuci, aztán betolta megy körtés aktíviát, az mindig használ!!! :lol:

Jaj, úgy irigykedtem a sok nagypocakosra, akik csak egy-két napot feküdtek a szobában..volt ,hogy egy egészen pici pocakból több, mint 4 kilós baba került elő..és volt egy sima elsőszülés 5.27 kislány,Lotti.Szülésznő poén.Na, ebből két Lotti is kitelne... :lol:

És egyszer karomba tett egy babát az egyik csecsemősnővér(szemben voltam a babaörzővel).kb három másodperc múlva már bőgtem, de ollllyan jó volt, elmondani sem lehet...muszáj, hogy sikerüljön nekünk is!!!

Mit is akartam még?Ja, megvan, oltás, h1n1 mizéria..esténként be szoktak jönn ia szülésznők, olyan jó kis beszélgetős szoba voltunk.Kérdeztem ,hogy a kórházi személyzet mekkora hányada oltatta magát, azt mondta halkan:igen kis százalék..De a babák miatt nagyon valószínű, ohgy rövidesen látogatási tilalom lesz.De akkor sem javasolják az oltást a terheseknek, egyetlen kórházi orvos sem, senki se vállalja a a felelősséget.

A háziorvosom meg azt mondta, eszembe se jusson semmiért se bemenni hozzá a váróba, a férjem küldtem el a papírokkal, de azt mondta,Ő is maradjon a várón kívül, majd az asszisztens kimegy érte..Ez mindent elmond, nem??

És amúgy meg, ha életlenül kimegyek tömegbe tegyek maszkot..

A beteg babáknak üzenem ,hogy gyorsan gyógyuljanak meg, mert a mamák meg az aggodalomba betegszenek bele!!!!

Na mára ennyi elég is belőlem..
tünci28

Tünci, de jó, hogy jelentkeztél! Igenis ki fogjátok húzni március végéig, aztán lesz egy csodálatos eleven kisfiad, és jössz mutatni a képeket! :D
5,27 az nem semmi. :shock:

A mai alvás már nem volt olyan jó, 35 perces volt, igaz, sírás nélkül. Most meg még persze hullafáradt, én meg nem tudom, mit csináljak...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Körtés aktívia? Van ízlése a fiatalembernek :lol:

A két Lottin még szerintem elröhögcsélek magamban egy darabig :lol:

Kismedve megébredt megyek kimegyünk brummogni egy kicsit :lol:

KépKép
winchi

Tünci szia!!!!! De jó, hogy tudsz jönni! :D Kisfiú, tök szuper, tényleg kellett újabb kukis a sok kislány mellé! :wink: Pihengess szépen, majd mi itt igyekszünk elszórakoztatni többek között. Nemsokára megyünk a sógornőmékhez, remélem, már elolvasta a Katedrális folytatását, visszakérem és elviszem Neked, azzal is elleszel majd egy ideig. Szorítok továbbra is, nem lehet mostmár baj!

Ma meg akartuk látogatni a barátainkat, de a kislányuk köhög, náthás, így csak egy közös séta lesz belőle, legalább az idő nem rossz. Meg ki tudunk mozdulni, Apa most ment el dolgozni, 11-ig lesz bent. Viszont az emeleten a helyére került a rács, végül egy szakival csináltattuk meg, férjecském megtervezte, de ideje nem volt megcsinálni. Szuper lett, végre nyugodt szívvel lehetünk fent is Natival. Most készül a lenti is és akkor már nem tud szökni a Kisasszony.

Anyany, örülök, hogy úgy tűnik, bevált a lándzsás útifű. Zsófinak további jobbulást, szegénykém!

Winchi, hát igen, mi is beleszerettünk ebbe a környékbe, majd legközelebb bent is körülnéztek. És tősgyökeres fehérvári létemre nem is ismertem egyáltalán ezt a környéket 3 évvel ezelőttig. :oops:

Beze, örülök, hogy szépen alakul az alvás, csak így tovább! 8)

Jaffa, ilyen magányos hétvégi napokon egyeztethetnénk és randizhatnánk, akár nálunk, vagy játszóházban is. :wink:

Lara, ma jutottál eszembe, végül megvettétek a mosogatógépet?

Ma én is vettem ajándékot, Lilinek egy hercegnős táskaszettet, nagyon aranyos. Neki ugye a szülinapja is lesz 23-án, tiszta ajándékdömping. Natinak sokkal nehezebb, annyi játékot örökölt (hintaló, bébitaxi, babakocsi), meg ruhát is. Most nagyon szereti a cicákat, egy édes cicafigurát mindenképp kap majd. Én is a triciklin gondolkozom még.

Kép
Kép
katinka31

no,most jól kifigyeltem:Natikának utólag is boldog szülit!!!
tünci28

Hú Tünci, azért mennyi minden történt veled ott, nem voltak eseménytelenek a napok, dehát ilyenkor mit is lehet csinálni, mint pletyizni.
Férjem üzeni, hogy gyere hozzánk, nálunk mindjárt buli lesz, jönnek a Palikék is, az ő részére be van már készítve egy-két jó minőségű rosé, meg a házi pálesz. Még jó, hogy csak a szomszédban laknak....egy sarkot kell hazamászni csak... :D

Betti
Kép
betti0412

Nem Palikék, azért akkora sztárbandával még nem rendelkezünk, hanem a Paliék...

Betti
Kép
betti0412

:lol:
én meg most telefonoztam az urammal,mondtam neki,hogy amiért így megijesztett bennünket Kismuci,ezért nem engedem diszkóba 17 éves koráig..mire a férjem:én még utána se... :lol:
tünci28

most mi a francot csináljak?
adjam neki az antibiotikumot vagy ne? egyéz nap zizi. kap normaflore-t is, de délelőtt is cak úgy bealudt meg most is. nyűgös, sztem a hasa fáj, és alig eszik. csak ropit...
elegem van. egyszerűen pihenni akarok. besokalltam.
a párom is jó fej. egyedülhagyott minket, mert elment pestre, hogy találkozhasson pár ismerőssel, hogy valami netes játékon rágódhassnak.
utálom hogy innen olyan körülményes még sétálni is kimenni. mire leérünk, rólam folyik a víz. nem akarok a megfázás mellé még egy jó kis tüdőgyulladást...
el akarok költözni innen, és rendes életet akarok a gyerekemnek, meg kistesót is...

szóval én is hülye pics@ vagyok ma...
Vendég

tünci!
örülök, hogy jobban vagytok!
és a körtés aktívia finom!
Zsófi a sport szelet után kapálódzott nagyon!

amikor magzatmozgást kellett számolni és nem akart mocorogni, akkor az xl-es sport szelet megoldott a dolgot.:)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tünci:De jó hogy itt vagy :D :D :D :D :D Én a helyedbe most megnézném a született feleségek összes évadát :lol:
Körtés aktiviát én is nagyon szeretem :D

Katinka:Jövő héten jön ki az asztalosunk mert át kell variálni a konyhabútort meg leméri pontosan hogy melyik fér be,addig nem merünk venni.De már jó lesz ha lesz :D Lilinek bizti nagyon tetszeni fog az ajándék.

Betti:Jó bulizást nektek :D :D :D :D :D :D :D

Beze:Remélem rendeződnek végre az éjszakák :D

Anyany:Örülök hogy Zsófi jobban van :D :D :D :D :D :D

Naspi:Tök jó ajándékokat kap Miló :D

Jaffa:Remélem alakul a vérnyomásod.Már tervbe van a kistesó?
Milu mikortól megy bölcsibe?

Winchi:Tetszik ez a hajnali megvilágosodás :lol:

Képzeljétek ma már nincs hasmenése Hannusnak láza meg már tegnap se volt,úgy örülök neki :D :D :D :D
Vendég

lányok!
az orrszívást hogy oldjátok meg? törölközőbe csavarom, meg befújom sterimárral. utána persze orrcsepp.
de nem bírom rendesen kiszívni. porszívózós orrszívom van.
nem kap szegénykém csak a száján levegőt. nem akar kijönni. erős fokozatra meg nem merem kapcsolni, el ne kezdjen vérezni az orra.
és úgy sír, amikor szívom, pláne hogy tök sokáig kellett csinálni, mint akit nyúznak...
Vendég

lara örülök,hogy jobban vagytok :lol:
anyany nekünk is porszivós van én erös fokozaton szivóm rövid ideig tartom oda kb 5 mp alatt végezni szoktunk, max ha nagyon náthás kétszer tartom oda mindig jól kiszedi.
Én kb fél éves korukig nem mertem nagy fokozatra rakni,de most már igen mert így kiszedi és észre sem veszi.

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi!
nem ered el tőle az orra? nem akarok kárt tenni benne...
Vendég

nem én is anno féltem elöször,de a keleténél jobban nem engedi szerintem csak töbször rövid idöre tartom oda. Nekem Dorka szokott eröseben betaknyosodni és szinte hallom ahogy jó lentröl kikapja és utána csak lobb lessz neki. Nekem egyszer jem vérzett.

Kép
Kép
s. zsófia

Tudok ám írni,de itt pörögnek körülöttem :lol:

Kép
Kép
s. zsófia

akkor este már úgy próbáljuk meg...
Vendég

anyany: kitartás :(

én úgy szívom az orrát, hogy leülök terpeszben; befektetem a lábam közé. a feje a nunimnál (bocs), a két kezére rárakom a lábam.

először befújok neki orrsprayvel, aztán kiszívom, aztán megint befújok, és fél óra múlva megint kiszívom...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

mikor nagyon otavan ilyen jó sürű masszát szokott kiszedni

Kép
Kép
s. zsófia

Nálunk is ismerös ez a pozici :wink:
Persze csak Zsófinál mert Dorka nekem egyetlen egyszer sem ellenkezett sem sírt

Kép
Kép
s. zsófia

Betti: jó bulit! Vigyázz magadra azért, és holnap csak-csak-csak pihi...azért a Palikékon meglepődtem :D

Naspi: köszi az oltások leírását, meg mindenkinek köszi...asszem itt az idő konzultálni a dokival :D

Tünci:

Figyu, hallod, tudom ez most hülyén hangzik, de élvezd ki ezt a határtalan mennyiségű, rengeteg fekvést.
Szoktál olvasni? Vannak jó könyveim. :lol:
a paprika TV-t lehet nézni napestig. Kis kreatívkodás: karácsonyi üdvözlőlapok készítgetése...újságok...alvás-alvás-sorozatok-alvás-alvás-alvás.

kaját hogy olddod meg?

a férjed lesz a legönállóbb kispapa, és persze nagyon fogja értékelni májusban mindennemű "teljesítményed" :D :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!!!

Anyany: nekem a dokim azt mondta, h ülve, v állva szívjam a gyerek orrát, mert ha lefektetem a váladék is hátracsorog neki. én úgy csináltam a legutóbb, h magam mellé ültettem a kanapéra, a mellettem lévő kiskezét a hátam mögé tettem és jól kiszívtam. sterimart oldalt fekvésben befújtam neki, h a felesleg kifolyhasson, de a papíron még kép is van asszem, h a kicsiknek h kell befújni :shock: utána felültettem és kiszívtam. sztem mehet a porszívó a legerősebb fokozaton, bár én mindig hagytam egy kis rést az állíóján, mert a porszívónk hamar lefulladt. én volt h egy percig is szívtam neki, nem lett semmi baja. utána már megszokta. sztem kapcsold be neki a teletubbiest, v ami mesét szeret és közben szépen beszélj hozzá, h arra figyeljen, és ne az orrszívásra :wink:
és sűrűn szívd le neki, negyed-fél óránként is, ha szükséges, legyen elől a porszívó, mutatsd meg neki, v magadon, h mit fogsz vele csinálni, vicceskedj előtte, lehet akkor nem sír annyira

jobbulást nektek, és kitartást, a héten én is nagon besokalltam elfáradtam, ma kijöttek a kiütések a Miló testén, szval ürül már a vírus a szervezetéből. reggel hányt is kicsit, de sztem a sok váladék a torkán összegyűlt, és amiatt volt. ha kilábalunk ebből, elviszem vmi gasztroenterológushoz és megnézetem :cry:

ma már nem volt láza sem szerencsére, de nagyon nyűgös volt, semmi és sehogy sem volt jó, hisztizik mindenért, meg nyüszög, és ez nagyon fárasztó, nem játszik semmivel, hiába erőlködök neki :cry: nem tudok jót tenni, ilyenkor car anyának érzem magam....

Kép
naspolyácska

naspi!
ne aggódj! biztosan csak Miló is elfáradt a betegségben!
jól csináltad!

ez jó, nekem a dokim pont azt mondta, hogy fekve szívjuk az orrát... amikor ültünk, hamarabb behergelte magát, úgy hogy hányt...
amúgy megmutattam már, hogy működik, még jó hogy én is meg vagyok fázva. együtt mossuk ki az orrszívót, elmagyarázom minden alkalommal. már tiszta ideg vagyok, ha csinálni kell...

de nagy fokozatra nem mertem állítani, mert elég erősen szív a porszívó. most este 4szer szívtam ki...
de így is nagyon köhögött, mire elaludt.
Vendég

Naspi: hülyeségeket beszélsz....puff egy pofon :D

dehogy vagy szar anya...te egy szórakoztatóközpont vagy :D

Emma sem játszott egész héten, pedig nem beteg...kopp-kopp...na ez egy ilyen hét volt...lesz ez még így sem. te is elfáradtál, ő is.

aludj inkább, és ne agyalj ilyen lükeségeken. pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést, aranyosak vagytok!

Réka is megbetegedett! :cry: Rettenetesen folyik az orra, pedig állandóan porszívózzuk. Tegnap éjszaka is többször, biztos nagyon szerettek az alattunk lakók. Úgy néz ki ma is nehéz éjszakánk lezs, 9 óta már kétszer ébredt.

Többi kisbetegnek jobbulást, nagyon rossz ez, hogy beteg a baba!

Tünci, örülök, hogy már otthon vagy, és hogy ágyból is tudsz most már netezni. A 317-esbe voltál? Én is ott voltam tavaly, az van szemben a csecsemős szobával. És azt hiszem tudom melyik szülésznőre gondoltál. :shock: Pihengessél csak továbbra is!

Szösz

KépKép
szosz

szülésznő!
eszembe jutott, már régen meg akartam kérdezni. nevet nem akarok írni, inkább csak priviben. van egy csajszi, aki itt szülésznő, akit még szegedről ismerek. csak érdekelne, hogy egyébként jól dolgozik e.
melyőtöknek írhatnám meg a nevét?
és ismer valaki egy Mónika nevű szülésznőt? én nála szültem, de nem jut eszembe a teljes neve... pedig tök normális volt.
Vendég

szosz!
remélem kicsit jobban vagytok már!
te is meg Réka is!
Vendég

Tüncikém, 17 éves korában majd csak azon izgulj, hogy az aktuális barátnőt a jó nevén szólítsd.... :D

Vendégek éjfél körül elmentek, jókat nevettünk, beszélgettünk, most összeporszívózök, mert barátnőm egy éves kisfia rákattant a túrós pogácsáimra, és begyömöszölt vagy hatot, nagyon édes volt, de amerre ment, arra mindenhol van most pár morzsácska belőle, de persze ez nem baj, mert mikor beléptek, a kissrác kitárta a karját és jött hozzám, hogy vegyem fel, onnantól mindegy volt mit csinál.
Mondtam is neki, hogy figyelj csak, 20 év múlva a férjem öreg lesz és akkor beszélhetnénk majd... :D csak hát férjem meg hozzátette, hogy drágám te is az leszel....úgyhogy lecsúsztam...de olyan szemei vannak a kicsinek!
Indítottam a mosogatógépet is, de még egy biztos lesz. Plusz rengeteg kaja maradt, és vakarom a fejem, mi a fenét kezdjek vele. Ma nem kell főznöm, de még akkor sem fogy belőle...

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?