Sziasztok!
Na, jól elvoltam az új vonalzókkal, végül nem engedett kettőt háttérrel meg fényképpel (túl hosszú), most levettem a képeket...
Köszönjük szépen a köszöntéseket, aranyosak vagytok!
Jól sikerült a szülinap, bár azért Nati szerintem nem sok mindent fogott fel belőle. Sokat táncolt Halász Juditra meg Alma együttesre, az ajándékok tetszettek neki, bár Lili hajkeféjével játszott a legtöbbet, fésülködött vele. Kapott babát, azt édesen meg is ölelgette, húzkodós csigabigát, ez annyira nem köti még le, kiscipőt, de azt már hordjuk egy ideje, meg állatos könyvet. Ja, és Lilitől meg az egyik régi játékát, egy tologatós manót kapta meg. A párom családja sajna nem volt itt, ők összevissza vannak határon innen és túl, majd még ezt pótoljuk.
A torta tetszett neki, egyből beletúrt, belefúrta a kis ujját, aztán nyalogatta a csokit. Végül egy egész szelettel bevágott belőle.
Mindezt úgy, hogy nagyjából végigette velünk a menüt. A végére aztán kimerült szegénykém, mire eljött a születésének időpontja, már sírdogált.
Jaj de jó, hogy Tünci már otthon van!
Alig várom, hogy jöjjön majd.
Jaj, szegény kis Miló!
Naspi, szerintem is azért menjetek dokihoz, ha így megy a hasa és hány is, meg lázas, így sok folyadékot veszít. Remélem, azért már jobban vagytok kicsit. A Hippnek van gyógyszertárban kapható bébiitala, ami ilyenkor nagyon hasznos, tele van ásványi anyagokkal meg ilyesmikkel, Lili is ezt kapta, mikor tavaly rotás volt.
Zsófinak és anyukájának is jobbulást!
Nálunk is sűrű a november, Apu szülinapja 15-én, Katalin 25-én, nagybátyám 30-án. És a december sem gyenge, ott is vannak szüli-és névnapok a mikun és a karin kívül.
Piskóta recept: én is így tanultam a páromtól (aki cukrász), de ő sütőport szigorúan nem tesz bele. Jó levegősen kell keverni szerinte a tésztát és attól jön majd fel. Ő egyébként sem nagyon szeret sütőporral dolgozni, bár a piskótába én sem szoktam tenni, régen sem. Viszont egy kávéskanál olajat a sárgájához, attól nem lesz olyan fujtós, Winchi, szerintem majd próbáld ki.
Most megyek házimunkázni, igyekszem jönni tegnapi képekkel később.
Katinka