Sziasztok lányok!
Naspi: nagyon sajnálom Milókát, nekem is volt refluxom, bár én szerencsére nem hánytam tőle, sajna gyomorfekélybe torkollott át.
Nekem azt mondta a dokim, hogy sok banánt egyek, az védőréteget képez a gyomorfalon. Meg, hogy az ágy végét ahol a fejem van, emeljem meg egy kicsit, rakjak alá 1-1 téglát. Így nem teljesen vízszintes a fekvőhely, és nem tud visszaszivárogni a sav a nyelőcsőbe. A keksz és ilyesmik is jók, felszívják a savat. És próbálj kevesebb savas dolgot adni Milónak. Pl. narancsot ne nagyon, almából is a savszegényebb, édesebb fajtát, paradicsom is savat csinál, a tejtermékek is tudnak, a krumpli, répa, ilyesmik jók, az olajos, paníros, zsiradékban sültek nem igazán jók. Sok párolt zöldségféle. Meg esetleg adhatsz minden kajcsi előtt egy szem háztartási kekszet, nálam egész jól bevált. Hát saját tapasztalat alapján ennyi, ha eszembe jut valami, akkor még írok, de én felnőtt vagyok, Miló meg baba, lehet ő máshogy reagál. Mindenképp kérj szakembertől is tanácsot kaja ügyben.
Tünciéknek hatalmas nagy ölelés. Jajj, szegénykém, azért remélem jól viseli ezt a kórházosdit. Mindenesetre jobb azért, hogy felügyelet alatt van. Azt hiszem már otthon sem nagyon kell majd ugrabugrálnia, ha hazaengedik.
winchi: jó ez a pólyaszerűség. Ötletes, főleg, hogy a gyerekülésbe is lehet tenni.
Nekünk kókuszpólya volt, Dorka szeretett benne nagyon, meg nekem is könnyebb volt abban ciciztetni.
Puszik mennek fájós fogú Matyikának. Nálunk is van fogbaj rendesen.
anyany: nálunk is van néha ilyen kakasztori, elég őket már pelenkázni. Dorka rendszeresen szökik a pelusról. Főleg fürdés után nem hagyja magát. Örül a meztelenségnek.
beze: akkor szépen gyarapodik Lexi baba. Nincs okod aggodalomra.
katinka: tök jó a töklámpás. Nálunk is szokott lenni itt a faluban sok. Itt az utcában is. Lehet én is csinálok Dorkának, csak nehogy megijedjen tőle....
lara: szegény Hannus. Mikor írod, hogy hogy remegett, jajj, úgy sajnálom szegénykét. Puszi nektek!
Ma voltunk oltáson mi is, megkapta a 15 hóst, mind a kettőt. Hát eléggé sírt, de hamar megvigasztaltam. Azt hiszem a doktornénit egy életre megjegyezte magának. Már érezte, mikor mérték, hogy készül valami, mert nagyon figyelt, ahogy a fecskendőt készítették elő. Aztán nem volt elég a kezébe, még a lábába is....
Így mikor öltöztetni akartam, és lefektettem, na akkor már megint sírva fakadt, de aztán már feloldódott, és kiabált a védőnőnek, mikor a doktornő kiment.
Most alszik, szerintem lett hőemelkedése, már nem volt időm megmérni, mert annyira nyűgi volt, de kapott egy fél kúpot.
10.453 kg, és 83 cm
betti: egy a dokink Larával, nekem is az algopyrint mondta, hogy abból lehet bevenni. Én néha vettem be 1-1 szemet...
Fűtésszerelő lettél? Hozzánk még nem ért ide a gázos tegnap...
Milyen volt a tegnapi nap? Voltatok moziban?