Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi, mosogatni én is utálok. Áldom is azt a valakit, aki feltalálta a gépet. :D

Azt hiszem, ami a bölcsességfogakat illeti, szerencsés vagyok: nekem egy sincs. Nem is hiányzik, remélem, már nem nőnek ki. :roll:

Voltunk tanácsadáson, most meg lettünk dicsérve: tündérke 8780 gramm és 74 centi. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hétvégén csináltunk töklámpást. Mosolygósat, mert Lili nem szerette volna, ha félelmetes lesz. Szerintem azért működés közben kicsit mégis az:

Kép

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok Lányok!

Katinka:Jó lett a tök :D már én is úgy várom az ilyen programokat mézeskalács sütés meg ilyenek........ :D de még Hannus egyenlőre csak rombol.

Beze:De jó hogy megdicsértek benneteket :D mi is voltunk Hannus 9430 gr. és79,5 cm.Most kapta meg az első bárányhimlő elleni oltást meg egyet kap 2 hónap múlva,mert aki csak egyet kap az még elkaphatja.

Gégéé:köszi az ötletet elolvasom elöbb a rövidítettet(aztán majd nem lesz kedvem a másikhoz :shock: )

Jaffa:Én is félős vagyok de azért ennyire nem :D
Milu bőre remélem már szebb :wink:

Szösz:Hogy van a Papád?Remélem már jobban.
Vendég

Sziasztok!

Papám nincs jól továbbra sem, sajnos egyáltalán nem biztos, hogy haza fog még menni. Viszont a Mama most nem szedi a gyógyszereit, meg nem eszik, mert a Papa nélkül nem akar élni.

Réka felső középső fogai között is óriási szünet van, de ahogy olvasom, minden babának, szóval akkor meg is nyugodtam ebben a kérdésben.

Bende: Nagyon jók a képek! Az a pékség! És milyen világos haja van Nikinek!

Mancsa: Nagyon kis ügyesen jön-megy Dorcsi! Milyen kis gombóc!

Katinka: Nagyon jó a töklámpás!

Tünciről új hírek?

Szösz

KépKép
szosz

Tüncit még ma sem engedték haza, kap valami gyógyikat és az figyelgetik nála, de puszil mindenkit még onnan is! Azt mondta ma már nem volt tünete, úgyhogy hátha...

Betti
Kép
betti0412

Gyűlölöm a fogamat, mostmár egész nap fájt tőle a fejem! Enni nem is tudok azon az oldalon, tapasztalataim szerint ennél már csak rosszabb jön még.
Holnap megkérdezem a házidokimat, lehet-e legalább éjjelre bevenni valamit, amitől nem fájna ennyire.

Betti
Kép
betti0412

Tünci milyen gyogyikat kap vajon, ha azt sem tudják mitől van...vagy azóta kiderült?

A töklámpás nagyon szép :D:D:D:D

Szösz: bíztasd a mamádat. Papádnak meg sok puszi.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!!!!

Miló fogai közt is vannak hézagok, sztem emiatt ne aggódjatok, főleg ha belegondoltok abba, h egy gyereknek csupán 20 tejfoga van, majd 32 lesz felnőtt korban :wink:

nincs jó kedvem, kiderült ma a dokinál uis, h refluxos a Miló, ez okozza a tüneteit, hányás, köhögés, nyáladzás, orrfolyás, alvászavar, étvágytalanság, rossz közértet....sajnos sok tünetet produkál, most utána néztem a neten, hát elkeserítő :cry: :cry:

félek, h nem fog neki elmúlni, de talán egy két dologgal tudom majd neki enyhíteni.

lehet elviszem egy gasztroenterológus-belgyógyászhoz, ha a tünetei nem enyhülnek, bár nem igazán tudom mit is tegyek, tanácstalan vagyok nagyon

Jaffa, estleg neked van vmi ötleted?

egy pár étkezési szokást tudok, mit nem szabad ennie, innia, de ha tudsz tanácsot adni, nagyon megköszönném!!!

Kép
naspolyácska

szia Naspi!

REFLUX??????????????? mitől? mióta? még nem néztem utánna a neten, hogy mi az :(

Holnap felhívlak! ne keseredj el! sok puszi...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gégéé!
jó a karácsonyis vonalzód!

naspi!
reflux? eddig nem volt baj, hogy jött elő most? vagy nagoyn bukós volt? kap még tejcsit?

betti!
algopirint vettem be ha már nem bírtam...
jobbulást!

tényleg jó a töklámpás!

tünci!
remélem hamar hazaengednek! laptop a kórházba?
Vendég

nagyon nem akarok visszaolvasni, mert döglött vagyok...
Zsófi egész délután zizi volt.
délelőttöt még jól bírta. turiztunk, és képzeljétek segített!
nem győztem kiválogatni a szuperszínes szörnyű dolgokat. haza is hoztunk egy nagoynlila alapon piros meg rikító sárga virágos kisnadrágot. ami persze nem az ő mérete :lol: :lol: :lol:

ebéd után rendesen aludt, utána sikítva és sírva ébredt.
ritkán de van ilyen. lehet, hogy az apja rémálmait örökölte... még tőlem is megijedt, annyira rosszat álmodhatott.
nagyon sírt, utána meg le sem tehettem kb 1 órán keresztül.
uzsi után hozta a bilit, hogy majd ő...
bugyi le, toporog a bili mellett. nem megy. bugyi vissza, megkönnyebbülés. tisztába akartam tenni, de nem ment. megfogtam a lábát, sírt, aztán úgy hadakozott, hogy végül kicsúszott a lába, zoknistól bele a carba... a gyereket 1méterre tartva rohantam lemosni...
miután megfürdettem kicsit megnyugodott.
de ma sértődős érzékeny és bődős délutánunk volt. csak tudnám mitől...
Vendég

Sziasztok!

Szösz:Nagy-nagy ölelést küldök neked.

Betti:De jó hogy Tüncinek már nincs tünete :D
Nekem rengeteget fájt a fejem terhesség alatt és a doki+védönő is mondta hogy algopirint vehetek be.Kérdezd meg a dokid.

Dr. Gégéé:Hogyhogy nem tudod milyen gyogyikat kap Tünci :?: :lol:
Szerintem magnéziumot meg pipholfent kap és biztos a hangsúly az egész napos fekvésen van.Na de majd ő elmeséli reméljük minnél hamarabb :wink:
Tetszik a karácsonyos vonalzód :D Én is épp ma akartam csinálni de aztán elmaradt.

Naspi:Ne keseredj el,legalább már kiderült a baj igy tudják majd kezelni.Mikor Hannussal kórházba voltunk ott volt egy kisfiú akinek reflux volt,de nem kapott más kajákat mint Hannus.
Szegényem :(

Anyany:Sajnos vannak néha ilyen rossz napok :( de reméljük holnap jobb lesz.
Apukája rémálmait örökölte?Jaj szegény.Ha tényleg öröklődnek a dolgok akkor Hannus örökölte tölem a félelmet a dokinál(én még egy vérvétel elött is félek :oops: )Múltkor az ekg-nál annyira félt Hannus hogy remegett ma meg a dokinál súlymérésnél ráültettem a mérlegre és megint remegett,olyan rossz így látni :cry: :cry: :cry: :cry:

Na most már megyek én is aludni!Jó éjt! Kép
Vendég

hmmmhmmmm nem hiszem, hogy azok miatt bennt tartanák...

Anyany: remélem ma jobb napotok lesz!

Megnéztem ezt a reflux kérdést, hát meg vagyok lepődve....és ezt alá is támasztotta valami viszgálattl, vagy alátámasztja majd?

na cupp

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Jó reggelt! Nem tudom miket kap Tüncike.
Lap top-ot meg már nem visz be, hátha hazaengedik.

Tegnap volt kórházas sorozat! Tudom, hogy nem csak én nézem! A grace-ben már nekem kicsit uncsi ez a Meredith - Derek love story...mint a rétes.

Betti
Kép
betti0412

Szösz: nagyon sajnálom a papádat, meg a mamádat is, ezek a kisöregek annyira összenőttek már, hogy nincs kedvük egymás nélkül élni. Az én papám is azt mondta, hogy ő csak addig él, amíg a mama, aztán a mama magyarázgatta neki, hogy nem egyszerre születünk papa, nem is egyszerre halunk meg. Jaj, nehéz az elmúlás, de nagyon, annak is, aki búcsúzik, meg annak is, aki itt marad.

Hát Dorcsi tényleg gombóc, de mindig azt nézem, hogy Levi 1,5 kilóval több volt 1 évesen, mint Dorcsi, hol fért el rajta?

Naspi: sajnos volt dolgom a refluxxal a munkahelyemen. Mire rájöttek, hogy refluxos a kisfiú (sérült, beszélni, mutogatni nem tud) addigra fél évet végigsikított, szó szerint. Szegény mással nem tudta jelezni, hogy fájdalma van. Szülei minden reggel frissen facsart narancslevet adtak neki a vitamin miatt és az marta a nyelőcsövét, gyomorszáját sebesre. Emlékszem olyan lelkifurdalásuk volt utána, de csak jót akartak. Mindenféle vizsgálatra elhurcolták, és kb fél év eltelt, mire a gasztroenterológiára jutottak. Gyógyszereket kapott és figyelnünk kellett nagyon, hogy mit ehet és helyrejött. A narancs állt a tiltólista tetején. Nem ehetett kenyérhéjat, sült krumplit, rántott dolgokat a panír miatt, paradicsomot, csak fűszerszegény párolt dolgokat, kevés gyümölcsöt ami nem csinál savat, tejet is csak keveset ihatott és amikor már nem volt sebes fokozatosan visszatérhetett mindenhez. Minél előbb vizsgáltasd ki, mert amíg nem durva, addig könnyebben helyrehozzák. És Miló még kinőheti.

Köszönöm lányok a dicséreteket a képek miatt, később még jövök.
Vendég

Hát Tünci még marad.....infúziót is kap ma, mert az éjjel elájult, nagyon alacsony volt a vérnyomása, meg görcsölgetett is...nem igazán engedik haza.
Puszil mindenkit és nagyon jól esik neki, hogy ennyien gondolnak rá, mert mondtam neki, hogy egy csomóan várjuk már itt vissza.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci, nagyon drukkolok, hogy hamarosan kiengedjenek és zavartalanul élvezhesd a várandósság hátralévő heteit. Puszillak!

Naspi, sajnálom...A mi dokink is azt mondta, Lexinek enyhe refluxa van, de el fog múlni, ha már többször lesz függőleges helyzetben. Még mindig bukunk időnként, de már nem vészes. Gasztroenterológushoz szerintem mindenképpen vidd el!

Anyany, sajnálom, szegény Zsófi... Remélem, ma már jobb napotok lesz.

Lara, hogy állsz az odüsszeiával?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Úúúúúúú, akkor Tünci felkészülhet egy hosszabb bentlétre. Szerintem a dokija nem mostanában engedi haza. Sok-sok puszi neki.
Vendég

Sziasztok!

Szösz sajnálom a papádat :cry: Nagyon nehéz ez a családnak is tudom, mamádat próbáld Rékával vigasztalni, hogy miatta még maradjon, szedje a gyógyszereit, lássa ahogy elindul, beszél, oviba, suliba megy. Nálunk Matyi sokat segített a családnak nagyon, sőt a szomszéd bácsinak is ahol most halt meg a néni...

Tüncit sajnálom de inkább maradjon még pár napot és amikor már biztos jobban van és beállították a gyógyszereket is csak akkor engedjék haza, minél kevesebb legyen a rizikó. Ezt mondta, hogy mindig a béka feneke alatt van a vérnyomása, lehet hogy ez is gond?
:roll:

Szegény Milán remélem hamar megoldódik ez a reflux dolog. Létezik külön gyerek gasztroenterológus is, sztem vidd el, hogy tudni lehessen biztosan mi a helyzet

Anyany sajnálom a rossz kedvet, de az a gatya tuti lehet! :lol:

Katinka szép a töklámpás :wink:

KépKép
winchi

Jobb is, hogy kórházban van, ott legalább a szobatársak tudnak szólni, ha nincs jól, de mi lett volna, ha otthon ájul el amíg a férje dolgozik? Biztos nehéz nekik, hogy külön vannak most, de (ha az én férjemből indulok ki) az ő férje is nyugodtabban indulhat el dolgozni, hogy nem hagyja otthon egyedül. Már megint görcsöl.
Jaj, csak ennél nagyobb baj ne legyen, nem lehet!
Nagyon aggódok érte!

Köszi Betti, hogy tájékoztatsz minket.
Vendég

Beze: Lexi tökéletes paraméterekkel rendelkezik :lol:

Gégéé jó ötlet a karácsonyos vonalzó, mindig emlékeztetsz, hogy mennyi időm van még hátra az ajándékgyártásig :lol:

KépKép
winchi

http://kiddopotamus.com/p_swdl_123.php

Nézzétek egy ilyet túrtam tegnap 300 forintért... Tudom Matyira már nem jó de az ötlet nagyon megtetszett, már csak a szabásminta miatt is elhoztam :roll:
Főleg, hogy rózsaszín :oops: :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi:Szóval te már titokban készülsz egy kislányra? :D
Biztos nagyon jó mert Hannus nagyon szeretett igy lenni csak én pléddel csináltam.

Betti:Köszönjük a tájékoztatást.Jaj szegényem hogy készülhet már haza.De most ott van biztonságba ott vigyáznak rájuk és ez a lényeg.
Voltak tegnap fütést szerelni?Milyen volt a tegnapi nap?Moziba mit néztetek?

Beze:Egy rövidített változatot elolvastam de muszály lesz nekiállni a másiknak mert ez nagyon rövidke és bizti nem ebböl fog kérdezni :roll:
Hogy tellt az éjszaka?Nálunk megoldódott Hannus megint rendesen alszik el és nem üvöltve.

Mancsa:Dorcsi így jó ahogy van,olyan édes :D :D :D
Vendég

remélem rendesen vigyáznak Tüncire és a babára a kórházban! mert ha gond van, akkor jobb is ha nem engedik haza. a kórházban bár nagoyn unalmas, mást sem tud csinálni, mint pihen.
remélem ki tudta sírni magát egy kicsit és most jobban van.

beze!
lexi úgy jó ahogy van!

jajj ne ellopta Zsófi az egeret!
Vendég

Lara készülnék én szívesen egy kislányra de azt számoltam, hogy kb 3 év múlva szülök újra, addig majd kölcsönadom ha valakinek lesz kislánya :lol:

Anyany egér meglett? :lol: Nálunk is az a menő ha az ölembe ültetem, rögtön azt piszkálja bár a múltkor a kamerát is lekata a monitorról egy pillanat alatt, így sógornőm msn-en végignézhette a monitorunk mögötti részt :lol:

Matyi ma fejhangos visít... mindenért... felébredt bementem, redőny fel venném ki és még azért is tiltakozott, így hagytam a kiságyban játszani persze pár perc múlva meg azért visított, hogy vegyem ki.
Jön az ötödik, hatodik foga. De hogy ennyire flúgos legyen miatta :roll:

KépKép
winchi

Winchi, Nati detto. Egész nap nyügibogyó, alig aludt 40 percet, nekiálltam ablakot mosni, hát így nem sokra jutottam. :? Még az Alma együttes szülinapi dalával sem sikerült kizökkentenem, pedig az mindig bevált eddig. Az a fránya 6. fog nálunk is... Megyek is, mert lepakolja a bortartót, bezzeg az izgi. :wink:

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!!

Tüncinek sok puszit küldünk!!!!de én is egyetértek azzal, h inkább a kórházban legyen, ott figyelnek rá

ma felhívtam a védőnőt, holnap eljön, és kikérem a tanácsát a táplálkozással kapcsolatosan, de van egy ismerősöm a Heim Pál-ban, igaz, nem doki, de hátha tud segíteni, h hová kihez vihetném a Milót. mképp akarok egy szakorvossal beszélni, a vizsgálat már önmagában borzasztó lesz neki, már előre sajnálom, ha sor kerül rá :cry:

Kép
naspolyácska

hát én is abban bízok, h kinövi

Kép
naspolyácska

Emmuli is rosszkedvű :((((

Tünci: szorítok továbbra is! A fene egye meg. Amúgy szerintem is jobb, ha inkább bennt fogják, amíg nem lesz rendben minden!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Fűtést ne is mondjátok!
A kazános banda tegnap előtt közölte, hogy nem értenek a padlófűtéshez, az a gépész dolga, de azért megpróbálnak valamit. Erre leengedték a padlófűtés rendszerből a vizet.
Ma kijött a gépész és a haját tépte, hogy leengedték a rendszert, holott két szelepet kellett volna kinyitni. Másfél órát szórakoztunk a légtelenítéssel, ereszd meg, zárd el, ereszd, zárd....most estére már éreznem kellene, igaz ma be sem kapcsolt a kazán, de most fűtök mint a hülye, 26 fokon, hogy megnézzük jó-e, meg figyelem a nyomást, ha a levegőzés miatt csökken, rá kell engednem kicsit.
Tessék, fűtést is tudok szerelni mostmár! :D

Betti
Kép
betti0412

Katinka, ügyes vagy a töklámpással, bár nekem még így is nagyon félelmetes :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Köszi a töklámpásos dicsiket, családi vállalkozás volt ám, enyém volt az ötlet meg a tervezés, Apa vágta ki, Lili segített kikapargatni, Nati meg közben aludt, hogy nyugisan csinálhassuk. :wink:

Naspi, annyira sajnálom a refluxot, azért tényleg jól járjatok utána. Szegény kis Miló. :(

Tüncinek továbbra is szorítok én is, annyit gondoltam ma rájuk. Miért kell ennyi zűrnek lennie???? :?

Na, megyünk sétálni egyet az udvaron, aztán alvás.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok lányok!

Naspi: nagyon sajnálom Milókát, nekem is volt refluxom, bár én szerencsére nem hánytam tőle, sajna gyomorfekélybe torkollott át.
Nekem azt mondta a dokim, hogy sok banánt egyek, az védőréteget képez a gyomorfalon. Meg, hogy az ágy végét ahol a fejem van, emeljem meg egy kicsit, rakjak alá 1-1 téglát. Így nem teljesen vízszintes a fekvőhely, és nem tud visszaszivárogni a sav a nyelőcsőbe. A keksz és ilyesmik is jók, felszívják a savat. És próbálj kevesebb savas dolgot adni Milónak. Pl. narancsot ne nagyon, almából is a savszegényebb, édesebb fajtát, paradicsom is savat csinál, a tejtermékek is tudnak, a krumpli, répa, ilyesmik jók, az olajos, paníros, zsiradékban sültek nem igazán jók. Sok párolt zöldségféle. Meg esetleg adhatsz minden kajcsi előtt egy szem háztartási kekszet, nálam egész jól bevált. Hát saját tapasztalat alapján ennyi, ha eszembe jut valami, akkor még írok, de én felnőtt vagyok, Miló meg baba, lehet ő máshogy reagál. Mindenképp kérj szakembertől is tanácsot kaja ügyben.

Tünciéknek hatalmas nagy ölelés. Jajj, szegénykém, azért remélem jól viseli ezt a kórházosdit. Mindenesetre jobb azért, hogy felügyelet alatt van. Azt hiszem már otthon sem nagyon kell majd ugrabugrálnia, ha hazaengedik.

winchi: jó ez a pólyaszerűség. Ötletes, főleg, hogy a gyerekülésbe is lehet tenni. :) Nekünk kókuszpólya volt, Dorka szeretett benne nagyon, meg nekem is könnyebb volt abban ciciztetni. :)
Puszik mennek fájós fogú Matyikának. Nálunk is van fogbaj rendesen. :)

anyany: nálunk is van néha ilyen kakasztori, elég őket már pelenkázni. Dorka rendszeresen szökik a pelusról. Főleg fürdés után nem hagyja magát. Örül a meztelenségnek. :)

beze: akkor szépen gyarapodik Lexi baba. Nincs okod aggodalomra. :)

katinka: tök jó a töklámpás. Nálunk is szokott lenni itt a faluban sok. Itt az utcában is. Lehet én is csinálok Dorkának, csak nehogy megijedjen tőle....

lara: szegény Hannus. Mikor írod, hogy hogy remegett, jajj, úgy sajnálom szegénykét. Puszi nektek!

Ma voltunk oltáson mi is, megkapta a 15 hóst, mind a kettőt. Hát eléggé sírt, de hamar megvigasztaltam. Azt hiszem a doktornénit egy életre megjegyezte magának. Már érezte, mikor mérték, hogy készül valami, mert nagyon figyelt, ahogy a fecskendőt készítették elő. Aztán nem volt elég a kezébe, még a lábába is....
Így mikor öltöztetni akartam, és lefektettem, na akkor már megint sírva fakadt, de aztán már feloldódott, és kiabált a védőnőnek, mikor a doktornő kiment. :) Most alszik, szerintem lett hőemelkedése, már nem volt időm megmérni, mert annyira nyűgi volt, de kapott egy fél kúpot.
10.453 kg, és 83 cm

betti: egy a dokink Larával, nekem is az algopyrint mondta, hogy abból lehet bevenni. Én néha vettem be 1-1 szemet...
Fűtésszerelő lettél? Hozzánk még nem ért ide a gázos tegnap...
Milyen volt a tegnapi nap? Voltatok moziban?

KépKép
ancsi_pancsi

Apukánk szabadságon van, de sajna nincs itthon, tesójának glettelik a konyháját, sajna a kocsit is elvitte, így mehettünk bicóval oltásra. :roll:

szosz: a Papádnak jobbulást, gyógyulást kívánok, nagy ölelés neki, a mamádat meg próbáld meg kicsit meggyőzni, hogy egyen, és szedje be a gyógyszereit. Tudom, nem könnyű velük. Az én nagyszüleim is makacsok nagyon.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Most beszéltem Tüncivel. Az ultrahangos vizsgálat során láttak a méhlepény mögött egy 4x1 cm-es haematomát. Szerencsére vérzése nincs, viszont görcsölget. Kap még pluszban gyógyszereket a görcsökre.
Nem a saját dokija nézte, ő szabadságon van. Ez nagyon rossz hír.

Nagyon el van keseredve, :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Majdnem bőgtem a telefonban, de mivel ő is nagyon sírt, nem akartam még jobban elkeseríteni.

Lányok! Nem tudom mivel segíthetnénk neki. Nem szoktam imádkozni, de lehet, hogy kéne!

Kép
jaffa4

Én is beszéltem vele...a doki még azt is mondta neki, hogy reménykedjünk, hogy visszatapad, meg hogy úgy fekszik a baba, hogy nem látja a gerincét és lehet, hogy nem ép.
Hát komolyan, hogy mondhat ilyet, ha nem látja! Hát kell ez még?
Az ő dokija 3 nappal ezelőtt még nem látta ezt a haematómát, most meg van.
Semmit nem mondanak neki, csak feküdjön meg igyon sokat, ennyi. Ha nincs a választott orvosod, úgy látszik arra sem más a helyzet.
Nagyon aggódom én is érte.

Betti
Kép
betti0412

Komolyan nem is tudom mit is érzek. Csak azt, hogy elég már, és nem kell már tovább őt még kínozni, próbáknak kitenni, valaki ott fent nem jó mértékkel mér. Nem kell ez már.

Betti
Kép
betti0412

Jaffa: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nem is tudom mit írjak nagyon-nagyon izgulok értük.Mikor jön vissza a saját dokija?Jaj szegényem.Van akinek 1-2 hét alatt felszivódik a haematóma (nekem is)bízom benne hogy neki is így lesz.

Ancsi:Ettöl a remegéstöl én is kész vagyok a szivem szakad meg érte pedig most minden hónapba megyünk oltásra :( Milyen magas Dorka.

Winchi:Aranyos ez a maci :D Matyi megy majd bölcsibe?

Szegény babák nem tudom miért nyügösek front van?Hannus nem hajlandó aludni ilyenkor már felkelni szokott :shock:

Tudtok ajánlani bababoltot fehérváron?Megyünk szombaton vásárolni és még kell venni egy overált Hannusnak.Én csak a brendont meg a kengurut ismerem fehérváron.
Vendég

Betti:Ezt én sem értem hogy mondhatnak ilyet neki :evil: a 12 hetes uh-on minden rendbe volt akkor most nem lehet baj a gerincével ugye? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Betti!

Beszéltem egy ismerős nőgyógyásszal. Azt mondta, sajnos előfordulhat, hogy a vérzés pillanatában nem látszik utána pedig megjelenik. Találgatásokba nem akart belemenni, hisz nem látta. hol helyezkedik, mennyire befolyásolja a lepényt...stb.

A gerincoszlop nézhetősége... :? Még jó, hogy annyit mocorog a baba, hogy nem látja. Ő tuti jól érzi magát, reméljük 4,5 kg-osra megnő és Tünci arról panaszkodik majd ,hogy leszakad a keze.

Kép
jaffa4

Lara, nekem nem vették észre a 12. hetin a nyitott gerincet, szóval....
De én most úgy érzem, hogy rendben lesz minden, én úgy, de úgy érzem, ha Tüncire gondolok, muszáj.

Haematómát nekem is mutattak, de felszívódott, nem volt ekkora.

Betti
Kép
betti0412

mi ez a sok rossz hír!!!
pont most ment szabadságra az a a doki?
elég már!!!

bent tartják, tüncit, figyelnek rá és kész!
rendben lesz! rendben lesz! rendben lesz!

meg kellene valahogy nyugodnia. nehéz, de muszáj.
meglátogatja valaki? lehet?

a gerincével meg biztosan nincsen semmi gond! elszaladt a vizsgálat elől, azaz elúszkált...
Vendég

lehet, hogy megint van valami front, az időjárás jelentés szerint nincsen. Zsófi nyugtalanul alszik... nyöszörög...

ancsi!
dorka is mekkora!
a dokinénit Zsófi sem szereti. úgy bújt hozzám a múltkor, hogy alig bírtam felöltöztetni.

winchi!
egér, meg a technikai dolgok. ha páromtól örökölte az informatikus vénát, apumtól meg közvetve a kreatív szerelést, akkor lesz nemulass... először csak tanulmányozza az egeret, aztán épít belőle tengerealattjárót... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ti mit adtok a babáknak enni? próbálkozunk almadarabkákkal, de ha nincsen ledarálva, pépesre, nem eszi meg. ha sajtot, sonkát meg kenyeret kockázok, akkor a kenyér mindig ottmarad.
a darabosat nem mindig eszi meg.
a cukkinit agyonnyomatam krumplival, a husit meg ledaráltam...
ezt így megette, de ha sokat kell rágni...
megunja és 10perc múlva közli hogy éhes...

ma a boltban rámutatott a krémtúróra és közölte, hogy hammamm :D
Vendég

Tünci, nem lehet többet gond!!!! Nagyon drukkolok, de biztos vagyok benne, hogy a haematoma hamarosan felszívódik, és a picike vígan fejlődik tovább.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Anyany, nálunk pl, nagyon menő a sajtos pogácsa, kis darabokat rakok a szájába, nagyon szeret elnyammogni rajta. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Istenem, már megint rossz hírek... :( Jaj, csak szívódjon fel minél hamarabb ez a haematoma!!!!! Egyszerűen nem lehet baj Tünciékkel, nem és nem!!!!
Doki meg menjen a fenébe a gerinc-dologgal, kíváncsi vagyok, ki lehetett. :evil: De van egy tippem sajnos...
Én nagyon szívesen bemennék hozzá, ha szeretné, de csak pénteken tudok. Valaki esetleg tud csatlakozni?

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Finoman megkérdeztem Tüncitől, hogy ki látogatja. Férje minden nap megy. Mondta, hogy most máshoz nem is nagyon lenne türelme. Ebből én azt szűrtem le, hogy nem tudom megfogalmazni, de nem megyek be meglátogatni. Biztos nem akarna megbántani senkit, hogy nemet mond.

Kép
jaffa4

lehet, hogy akkor lenne érdemes, ha minden rendben van már... és csak a megfigyelés miatt tartják benn? a biztonság kedvéért...
most nem biztos, hogy szeretne még gyerekeket látni...

amúgy kb. hányadik hétben van már?
Vendég

Betti:Muszály mindennek rendbe lennie :!:
Szóval akkor másodállásba mehetsz gázt szerelni,ügyi vagy.
Hogy vagy?Neveken gondolkoztatok?

Jaffa:Elhiszem hogy nem lenne türelme most senkihez a párján kivül.
Bárcsak tudnánk valahogy segíteni.

Beze:Hannus is szereti a pogit meg fornettit is szoktam neki adni kis kezébe és ügyesen megeszi.

Anyany:Hannus most már szeretne egyedül enni persze még nem tud de ami olyan azt a kezébe adom pl.banán körte alma darabok kenyér pogi gépsonka....Villával össze szoktam nyomni neki a fött kaját és akkor megeszi.De aranyos hogy már igy megismeri a hamm-ot :D
Vendég

Sziasztok!

Jajj, Tünci, nagyon aggódunk, itt mindannyian! Drukk! Drukk! Drukk!, hogy most már legyen minden rendben!!!!!!!!!!!!

Megértem Tüncit, hogy nem vágyik látogatókra, mikor egy hetet én is kórházban voltam a pocakosságom alatt, én mindenkinek azt mondtam, hogy ne jöjjön, még anyunak sem örültem, csak a férjemnek! Az meg tipikus, hogy a saját orvos szabin van, az enyém is pont akkor volt szabin, mikor befektettek. Úgy vártam, mint egy megváltót, mert addig alig kaptam információt. Még jó, hogy a szülésznőm azért látogatott, tőle tudtam meg mindent.

Nekem is van egy tippem, hogy ki volt az uh-os orvos. :twisted:

Rékának is nyűgös napjai vannak!

Gégéé: tök jó, hogy tettél fel karácsonyos vonalzót. Én is várom már nagyon, tavaly nem volt igazi a készülődés, a vásárokat sem tudtuk járni, még nagyon kicsi volt Réka.

Winchi: Mesélj miket készítesz karácsonyra? Miért cserélted le a képeteket mackóra?

Mancsa: A "kis gombóc"-cal nem bántani akartám ám Dorcsit! :oops: Persze, hogy úgy jó, ahogy van, csak Rékához képest tényleg kis gombóc. Ne haragudj!

Szösz

KépKép
szosz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?