Új privát üzeneted érkezett!

Beze:Hú ez nem nagy alvás volt :(

Winchi: :lol:
Vendég

Beze: ez nem túl jó; vajon miért nem alszik a kis drága???

Tünci azért is ideg, mert nem tudta kibőgni magát. Azért jó kedve van.
Ugyanabban a szobában van, mint Violával. Ez is biztos bántja. Ma már csak pici barnázás volt neki. Semmit nem találtak...a lepény nagyon helyen van neki, és nincs levállva sehol..a baba mozog szépen érzi is...hétfőn menne 4Dre, reméli akkor már kiengedik...

Mosogatógép: imádom..a 3. szerelmem :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé a fogacska valószinűleg az első lesz, Matyinak is nagyok nagyon és nem öt perc hanem majdnem fél óra van a fogacskái között :lol: De remélem még változik vagy amikor sulis lesz akkor majd szépen egymás mellé nőnek az újak

KépKép
winchi

áhám....hű Emmának akkor egy óra lesz a fogai között :D

de sztem, ha kijön a többi, akkor összetolják őket. :D küldönben a csöröspohár be fog férni a fogai közé :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Legalább nem lesznek útban a fogai a pohárnál :lol: De lehet, hogy mégis oldalsó foginca bújt ki? Emlékszem amikor Mancsa Leviről rakott fel képet neki nem a legelsők jöttek ki felül elsőnek, vámpírocska volt a fiatalember :lol:

Na tűnök, mert így nem lesz ebéd ha itt ülök...

KépKép
winchi

Gégéé: Dorkának is van egy kis szünet az első fogacskái között. Én is abban reménykedem, hogy majd összetolja a többi. :)
Ne aggódj azért a csőrös pohár talán nem fér be... :):)
Köszi a biztatást, próbálok már előre nézni, csak sajnos néha előtörnek a gyerekkori élmények, főleg mikor eszembe jut, hogy akkora voltam, mint Dorka, mikor apám csak úgy lelépett.

Örülök, hogy Tünciék jobban vannak, remélem hamar hazaengedik őket. Nagyon izgulok, aggódok értük, és hatalmas ölelést küldök innen is, ha valaki beszél vele adja át.

beze: ez tényleg nem volt nagy alvás. Szegénykém, mi lehet a baj???
Látom, ti is ilyen alvásmizériások vagytok, mint mi....sorstársak vagyunk asszem...

naspi: jók amiket csináltál. Hol vetted ezeket a kereteket? Hobbi boltban?

jaffa: nálunk is lesz kályha, de majd csak február körül, addigra lesz rá pénzünk, ha lesz.... Valami öntvény kandallót akarunk mi is, de csak a nagyobbik szobába tudjuk betenni, mert két kéményünk van, de az egyikbe a gáz van belevezetve. Kell valami kiegészítés a gáz mellé, mert ez így nagyon sokba kerül, és nincs valami nagy meleg.

lara: köszi a biztatást neked is, jól esik, aranyosak vagytok. Mikor jöttök Cecére? Még nem tudjátok? Ja, szerintem a héten megyek dokibácsihoz úgy néz ki...
Hannus nem tudom miért alszik el ilyen nehezen. Furcsa, főleg hogy eddig jól aludt.

Fogak: Hát lehet nálunk magyarázatot találtam a nem alvás, éjjel ordítás, 10-szer felkelésre. Végre sikerült bekukkantanom Dorka szájába, és úgy néz ki, hogy 4 vagy 6 fogat növeszt egyszerre. Kettőnek már kinnt a kis hegye. Gondolom ez elég brutálisan fájdalmas lehet, még a viburcol meg a chamomilla mellett is. Olyan durván be van dagadva az ínye.... Hát lehet ez az éjjeli gond. De lehet, csak genetika mitttomén...

Már úgy néz ki kezdünk leszokni az éjjeli tejcizésről, helyette vizet iszik, de még azért 1-szer kér tejcit( de már csak 2 kanál port kap a vízbe). Majdcsak leszokunk...már ez is haladás

KépKép
ancsi_pancsi

szosz: jobbulást a papádnak, remélem nincs nagy baj. Szegénykém.

anyany: köszi neked is. Hát próbálok előre nézni. Szemüveget meg majdcsak megszokom valahogy. Már pár éve van, de valahogy olyan idegen még mindig. Remélem Zsófinak nem lesz gond a szemével. Nem biztos ám, hogy örökölni fogja.

KépKép
ancsi_pancsi

Gégéé: te már tudtál valamit letölteni erről az oldalról, amit belinkeltél? Lehet naon béna vagyok, de nekem nem sikerül.... help!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Jajj, de rossz volt ilyen nagy ijedelemre jönni Tünciék miatt, csak tekertem egyre lejjebb és reméltem, hogy jobb hírek lesznek... :( Szerencsére így lett. :) És most már tényleg maradjon is így, bár azt hiszem, Tünci innentől szigorú fekvésre ítéltetik majd. Sok-sok puszit küldök én is Nekik és szorítok nagyon-nagyon!

Lilinek ma nincs ovi, itt ír mellettem, megtanulta leírni a család tagjainak nevét, olyan kis ügyes. Teljesen magától, csak kérdezget, segítek neki és tök ügyesen utánoz. Én is ennyi idősen kezdtem.

Tegnap este nálunk is alig akartak elaludni a Lányok, így viszont ma reggelre visszaállt a rend, rendesen keltek, nem hajnalban. 8)

Mosogatógép: én is imádom, nem is tudom, hogy voltam meg valaha nélküle. :wink: Nekünk is Indesit van, ezen csak 4 program van, de szinte mindig az energiatakarékost használjuk, meg az öblítést még gyakran. És mi is olcsóbban vettük, bemutató utolsó darab volt, lealkudtam, úgyis beépített, nem látszik belőle semmi, bár nem is volt hibája úgy emlékszem.

Szösz, jobbulást papádnak!

Most mennem kell ebédet készíteni, de még igyekszem jönni délután.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

ancsi, én mindent letöltöttem.
rákattintassz, és akkor kijön egy letöltős oldal, ahol be kell írni a látható kódot...ugye ilyen betük, számok stb... és akkor elkezd visszaszámolni, és ha eléri a nullát, akkor Regular download, és ha rákérdez, akkor fájl mentése...

kijött Emma 4. foga is...most vettem észre...az is eléggé oldalt van; kb ott ahol nekem a középső fogaim, és a szemfogak közötti fogaim, 2 oldalt....hmmm érdekes; na majd megkérdezem a védőnőt is :D
mindenesetre ha ezek a középső fogai akkor azoknak még elég rendesen kell betolódni, mert így húúúúúhaaaaaaaaaaa :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Megjöttünk a sétából :D megnéztük azt a műszaki boltot ott 70 körül van a mosogatógép 120-ról leárazva.

Még egy kérdés én eddig 12 terítékest néztem nektek milyen van?
Nekem nem beépíthető lesz mert,ha költözünk akkor elvisszük.Így inox-ot nézek mert minden gépünk az.

Gégéé:Ne izgulj biztos rendeződnek a fogacskák,bár ez nekem nagy parám nehogy Hannusnak is olyan fogai legyenek mint nekem :( hiába volt fogszabályzóm semmit nem értünk el vele :cry:
De úgy néz ki hogy Hannus fogai olyanok mint Apukájának :D

Katinka:Lili nagyon ügyes :D :D :D

Ancsi:még nem beszéltük meg a részleteket ,de szólok :wink: :D
Így nem csodálom hogy Dorka nem alszik,szegényem.

Szegény Tünci :( Reméljük akkor minnél hamarabb kiengedik.

Megyek megpróbálom Hannust letenni aludni.Nekem meg az odüsszeiát kéne olvasni,valahogy nem vagyok ráhangolódva :(
Vendég

Gégééééé megkeresem neked Levi vámpíros képét, mert szerintem Emmának is az oldalsó metszők jöttek ki. :lol:

Szösz: köszi, meg is néztem a vonalkódokat a liberón, és most pont elég lesz a pontom egy formabedobóra, marad még 5 pont.
Papád jobban van? Mi baja? Szegénykém remélem hamar hazaengedik.

Ancsi: akkor tuti a fogzás kínozza szegényt, Levi másfél évig óránként kelt, pedig az első 7 hónapban csak 2x szopizott éjjel, de aztán jöttek a fogak...

Lara: nekem whirlpool van, imádom. Nem tudom hány terítékes, szerintem 12, mert elég nagy. Tök jó, hogy ilyen jó áron tudtok venni.

Anyany: szegény tesód, én még emlékszem, hogy hogy fájt a csípőcsontom, meg a szeméremcsontom a terhesség alatt, vagyis inkább a 2. terhesség alatt. Pedig az én csípőm akkora, mint egy ház, de tesódnak brutál lehet a kis csípője miatt. Szerintem tuti császározni fogják.

Jaffa: Köszi, Levi szeme jól van, de tiszta takony megint, meg nagyon köhög. Már Dorcsi is. Sőt Dorcsinak zöld jön az orrából, Levinek sárga (bocsi). Délután viszem őket dokihoz.
Most őszi szünet van az oviban, így nem kell igazolás, de mindjárt itt a szülinapja, megint nem tudunk elmenni kirándulni.

Katinka: tök ügyes Lili, hogy érdekli az írás. Nati jobban van már?

Tünci meg remélem jobban van már, tényleg segítene rajta egy kiadós sírás. Basszus, hogy pont abba a szobába került, mint Violával. Nem semmi.
Vendég

Sziasztok!

Sajna hétvégén nem nagyon tudtam már ide jönni, mert pakoltuk ki a maradék cuccunkat a panelból. Hál istennek már minden itt van a házban. Alakululnk. :D

Örülök, hogy Tünciékkel már nincs semmi baj.

Marci most alszik, Lili pedig mesét néz, úgyhogy van egy kis időm.

Képzeljétek hál istennek Marci hajnal óta visszaszokott a cicire. Úgy néz ki elég kitartó voltam. Most nagyon boldog vagyok. Jól gondoltam, hogy nem akar leszokni, csak szopi sztrájkol.

Nálunk is majdnem minden gép inox.

Tünde

Kép
Kép
tucsinke

Ja, és az én lányomnak is vannak szünetek a fogacskái között, de a párom családjában ez előfordul. Tehát úgy néz ki genetikai.
:P

Kép
Kép
tucsinke

Sziasztok!
rég voltam, de hiányoltatok ezért bekukk:)

Nyanyó jól van, holnap lesz 15 hónapos. Most alszik, megkapta a két oltását.

Anyany kérdezted, ezért lemérettem 11 kiló a hölgy:) 3 hónap alatt hízott 80 dekát még a nagy loholásban is.

Megtanult járni és már nagyon sok mindent mond. Apa, anya, mama, ott a kutya, vauvau, cic ( cica), kösz, nem, tehén, néni, csüccs, esz ( éhes) isz (szomjas) hinta- palinta, autó, dédi, pápá, papa

Sok minden történt velünk. Sokat utazgattam vele, már ült mindenféle közlekedési eszközön, szerencsére a repülőn sem félt. Mindenkivel nagyon barátságos, integet, mosolyog. Továbbra is nagyon sokat sétálunk, bár Ő sosem arra jön amerre én szeretném. Szemernyi félelemérzete sincs, elindul arra, amerre szeretne, nem hiányol ilyenkor egy cseppet sem.

Valakivel azért személyesen is szoktam találkozni:)
bende

Szia Bende!De jó hogy írtál :D
Nagyon ügyes Niki hogy ennyit beszél :D Nem semmi hogy ti már repültetek is :D Képzeld Hannus még mindig nem megy :(

Tucsinke:Örülök hogy Marci visszaszokik a cicire :D

Mancsa:Jobbulást a gyerekeknek.Mikor tartjátok Levi szülinapját?
Vendég

Kép

Kép

Kép
Nem plakát, tényleg ott van a vízesés mögötte:)

Kép

Kép

Kép
bende

Nagyon édes Niki :D :D :D Már szépen nől a haja :D Hol készültek a képek?
Vendég

Kép

Kép
bende

Kép Kép Kép Kép Kép

Gégéé: nézd ezek az oldalsó metszők, amire én azt hittem először, hogy a szemfogak, annyira oldalt voltak.

Winchi: tök jó az új vonalzótok!

Beze: sikerült aludnia a kisasszonynak?

Naspi: tök jó az uh-s kép is, meg az a tábla a nevével, ajtóra készítetted, vagy polcra?

Bende: előkerültél, de ugye nem tűnsz el megint? Ügyes lehet Niki, képet kapunk róla?
Vendég

Kép

Kép
bende

[.
bende

Na mire feltöltöttem jöttek képek Nikiről is! Szépek vagytok!
Vendég

Mosogatógépem nekem is van Bosch, 12 személyes és imádom, hogy úgy mosogat, hogy csillog minden. 4 programos, elég is.
Igazából már a vásárlásnál belekavarodtam, annyi féle volt és ráböktem az árkategóriában egyre, de jó dolog nagyon.

Fogzás. Nekem is jön. Minden terheséggel egy bölcsességfog, ez a 3., ami most beindult. Tavaly begyulladt az egész bal képem tőle, a doki csak annyit tudott, hogy ez van, meg kell várni, míg kijön, most a jobb alsó jön ki. Kész vagyok tőle.

Betti
Kép
betti0412

Bocsi, 2x küldte el...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 14:26-kor.
Vendég

Bende:Te is nagyon csini vagy a képeken :D

Mancsa:Levi nagyon helyes reszkessetek csajok :!: :!: :!: :!: :D
Dorcsi is nagyon édi :D :D :D és irigy-irigy vagyok hogy ő már megy.
Vendég

Kép

Kép
bende

Betti:A bosch-ról nagyon jó véleményeket olvastam :wink: Reméljük most nem fog begyulladni a fogad.
Vendég

Lara, mindenképp 12 terítékest vegyetek, és jó, ha van rajta félprogram. Akkor nem kell megvárni, míg teljesen tele lesz.
Odüsszeia-t nem olvastam, a milyen mondatok buknak ki fogad kerítésén vagy valami ilyesmi szövegen úgy kiakadtam, rögtön a 2. oldalon, hogy nem voltam hajlandó végig szenvedni.
Ne aggódj, Hannus tuti hamar elindul, aztán majd futhatsz utána. :D

Mancsa, fél órát aludtunk. Persze még mindketten készen vagyunk...:(

Gégéé, fogalmam sincs, újszülöttként is pocsék alvó volt. Sokszor egész nap nem aludt semmit, csak evett és bömbölt.

Ancsi, azt hiszem, igen. Lassan már arra lenne szükségem, hogy valaki elárulja, hogyan lehet 9 hónap kialvatlansággal türelmesnek és nem ingerültnek lenni...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze:Látod én se olvasok hanem inkább itt lógok :oops:
5 kérdéses dolgozatot irunk majd belőle ahány választ tudunk annyi leaz a jegy.Néztem már rövidített változatot itt a neten.
Én nem csodálom hogy kész vagytok,fogalmam sincs mit lehetne tenni :( Kitartás
Vendég

húha mennyi kép :lol:

Szia Bende, jó hogy újra jelentkeztél, Niki sokat nőtt!

Mancsa Dorcsi de édes a szoknyában, Levi meg igazi nőcsábász vigyort villantott fel :lol:

Lili nagyon ügyes, hogy már írogat! :wink:

Az odüsszeia meg az illiász életem egyik legszörnyűbb olvasási élménye... Kiolvastam de azok a barokkos körmondatok amik abban vannak :shock: Meg nehéz belőle a lényeget kibogarászni, úgyhogy abszolút megértelek Lara, hogy rövidített változatot keresel.

KépKép
winchi

Winchi:Csak az a baj hogy a rövidített változatba nem biztos hogy bennt lesz amit kérdez ,de ha elolvasom se biztos hogy tudni fogom a választ :roll:
Vendég

Beze te ezt légyszi ne olvasd

Hannus már több mint 2,5 órája alszik úgy néz ki jót tett neki a séta délelött.Én meg gyümölcsös rizs felfújtat csinálok :D
Vendég

hahó

ödüsszeia: olvasd el a rövidített változatot, mert úgy könnyebben fog menni a másik is :D ha az odüsszeiát túléled, utánna már minden kötelező király lesz :)))

beze: hát nem könnyű így az tuti :((( kitartás.
a www.gabimamiklub.hu - n sok érdekes dolog van, a fórum részben az alvással kapcsolatban.

mosogatógép: jövő héttől a metroban 3-4 mosogatógép akciós lesz. 60-70, és jók nagyn.

Enyém Fagor, semmi bajom vele, általában az energiatakarékos progit használom.

szia bende: niki tényleg nagyot nött :) és jó a haja nagyon ;)

mancsa: ahha pont ugyanígy, ugyanezek a fogak vannak kinnt! akkor ez a két középső melletti, és majd ezután jön középen? köszi a fotót. megnyugodtam :) szépek a csemeték.

betti: fogzásra van egy ecsetelő, még anno zsukla írta itt; gyógyszertárban keverik ki :D neked is jó lesz :) de tök kömölyan :D én kihúzattam már 2 bölcsifogam...a másodiknál dentinoxxal éltem túl az estét...jó volt :D

na pusziik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Voltak a gázosok!
És mit ad Isten kiderült, hogy amit már én is gyanítottam, ők is megerősítették, nem műkszik a padló fűtés. Ejnye.
Holnap délután jönnek ki szétkapni a rendszert, marha boldog vagyok. Mivel nyáron nem használtuk ugye....de csont hideg a padló, két radiátorral fűtöm a lakást a szobákból, így a nappali termosztátja folyamatosan érzékeli, hogy hideg van, a kazán meg pörög...meg a számláló is.

Ma a védőnő váró tömve volt, állóhely is alig. Tele fiatal leányanyákkal.....némelyt 16 évesre nem saccoltam volna. Jó, hogy időpontra mentem, így egy órát vártam csak.

Tüncivel is beszéltem, jól vannak, lehet hazakönyörgi magát.

Betti
Kép
betti0412

Szép jó estét!

Kirúgtam a hámból: zabálom a pizzámat ezerrel. Uram valami üzleti vacsorán van Budapesten. Remélem nemsokára itthon lesz, mert nem szeretek este egyedül. Őszintén megmondom, félek. Mindig valami "tuti" történetet kreálok magamnak, amitől persze még jobban beparázok. Gabika általában halálra röhögi magát, mikor elmesélem neki. Vannak benne orkok a Gyűrű urából, földönkívüliek abból a Mel Gibson filmből (nem jut eszembe a címe), és persze rablók is. ÁÁÁááááááááááááááá!!!!!!!!

Lara!

Sztem Gégéé tök jót írt. Olvasd el előtte a rövidítettet, így könnyebben fog menni az eredeti.
Mikor gimibe jártam, el kellett (volna) olvasnunk Orwell 1984 c. könyvét. Majdnem mindenki a rövidítettet olvasta el. Írtunk belőle dogát. A kérdésekre nagyjából tudtunk felelni, de a válaszok annyira egyformák voltak és rövidek, hogy a tanár rögtön vágta a helyzetet. Kaptunk aztán a pofánkba. Jegyet is és büntifeladatot is. Természetesen el is kellett olvasni a könyvet.

Winchi!

Köszi a jó tanácsot! Sajnos már későn olvastam. Holnap kipróbálom. Így mára maradt az 1 órán tartó szellőztetés. :oops:
Melegből nem éreztem annyira semmit. Még nem lehet nagyon bedurrantani - csak picit, mert falaztak is. Az tuti, hogy nem leszek nagy tűzmester.

Bende! Niki a képeken is nagyon cuki! :wink:

Kép
jaffa4

Hú Betti ez nem hangzik valami jól! Már az a szó is, hogy szerelő és még hozzá, hogy gáz..... Lelki szemeim előtt pörögnek az ezrek.
Van erre valami garanciátok?

El is felejtettem mesélni. Azt álmodtam, hogy telefonon beszéltünk. Érdekes, hogy álmomban is tudtam, hogy nem ismerjük egymást személyesen. Teljesen jól elcseverésztünk.

Szorítok holnap a dokinál!

Kép
jaffa4

:D:D:D:D

Emilía te gyagya vagy :D
Én is utálok egyedül lenni...nem annyira félek, csak szimplán utálok...vagyis attól félek, hogy baja esik norbinak :S

Betti: és mi volt a védőnőnél?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Jaffa, még jó, hogy nem én fizetem! A kivitelező sara, bacca meg, csak eddig nem derült ki. De csak nálunk ám! Mindenhol máshol jó!
A kivitelező szerelői jönnek ma, mert ők kötötték be, és tegnap este még felhívtam, hogy jó lenne kibájoskodnának ma......

Gégéé
Védőnőnél....megkérdezte hány kiló vagyok meg adott cukor beutalót. Ennyi.

Üzenetek: 2696

HozzászólásElküldve: 2009 Október 27 Kedd - 8:33 Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése
Lehet, hogy hamarosan már jönni is tud majd Tünci.

Itt esik az eső, egész éjjel fájt a fejem, remélem ez a reggeli kávé helyrerakja valamennyire.
Elég pörgős lesz a napom. Tesóm itt van, a másik a klinikán, onnan kell vinnem ma valami vizsgálatra, de azonos időben a klinikára is mennem kell, úgyhogy logisztika, meg gyors vezetés, utána Meki kaja, ez a kívánság, aztán hugom visszarepítem a kórházba, mi rohanunk haza, 2.-re jönnek a gázosok, de közben bejelentkezett a barátnőm, hogy szegeden van, egy éve nem járt erre, de közben van egy határidős munkám ma, és még egy mozit is beígértem a kicsinek estére........na.
Kiskölök meg tiszta takony, már bocsánat, nyomom bele a neocitránt, anyumnak is lehetett volna esze, hogy így nem engedi le.
Úgyhogy most megyek felturbózom magam.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Gégéé, köszönöm a linket, beleolvastam. Lehet, hogy írni is fogok, bár kb sejtem, mi lenne a válasz.

Hogy aludtak a picikék? Mi fél 9-től 1-ig, aztán 3-ig sírdogálás, utána alvás 5 óra 50-ig, következett a hajnali szopi, végül 8 óra 25-kor keltünk. Ez még egészen jó. :roll:

Optimista vagyok, lesz ez még jobb is. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Hát jól ideértem tegnap délután... :? Lányaim csúsztatva aludtak délután, így esélyem sem volt ideülni. Lili ma már ovizik, Nati meg altatja magát, bár még nagyon éber a kisasszony.

Ma Nati is volt fent éjjel, 3 körül, az a fránya 6. fogacska csak nem akar kibújni, pedig azt hittem, reggelre meglesz. (Ahhoz képest, hogy a párját, az 5-et észre sem vettük.) Ja, és kezd a kislányom függővé válni, kezdtem dentinoxszal, az 5 percig használt, homeopátia 2 percig, aztán ahogy benyomtam a szájába a Nurofent, már el is aludt. :roll: Kéne szereznem éjjelre valami narancsízű placebót, hogy ne kelljen gyógyszereznem.

Betti, jó kis pörgős napod lesz, azért vigyázz ám magadra! :wink:

Jaffa, én sem szeretek itthon egyedül, főleg nyáron, amikor az összes szomszéd a nyaralójában van, egy lélek sincs a közelünkben. Ilyenkor jól be szoktam zárkózni, szegény férjem alig jut be éjjel a lakásba.

Lara: Odüsszeia nagyon gáz, szerintem jól jársz a rövidített változattal, nem hiszem, hogy olyan nagyon gázosak lesznek a kérdések.

Bende, jó hogy jöttél. :D Nagyon jók a képek, szépek vagytok, Niki tényleg nagyot nőtt, kis ügyeske.

Mancsa, nagyon helyesek a gyerkőcök, Dorcsi csini a szoknyában, Levi meg egy kis szívtipró. :D Nati még mindig náthás, most már talán a vége felé járunk, aludni szépen tud tőle, szerintem a fogzás is rátesz kicsit a takonyra. Nálatok mi a helyzet?

Tücsinke: ügyesek vagytok a szopival nagyon. :D

Ancsi: nagyon jók a képek a találkáról. Sajnálom, hogy apud nem volt ott, szégyellheti is magát rendesen,gondolom, most még az unokája miatt is. :( Lilinek is van ilyen harisnyája, mint Dorkának. :)

naspi: Miló nagyon kis helyes, a fésülködősön igazi kis sármőr. :D Szépeket készítettél, ügyes vagy. Én most arra készülök, hogy dupla keretbe teszek a két lányról képet, amin ugyanannyi idősek, mondjuk pl. 1 éves szülinapost.

Alvás után megyünk anyuval ajándékot venni Natinak. Mi tegnap megvettük neki, egy babát kap, állandóan Liliét vinné, így lesz neki saját. Nem egyszerű neki vásárolni, Lili minden játékát örökli, tegnap is vagy fél órát válogattunk, mire végül megvettük a babát.
Végül mascarpone-banános lesz a tortája, kívül csokibevonattal, vettem rá pici marcipánokat meg egy szép 1-est.

Most már megyek, elaludt, kihasználom az értékes időt.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok csajok!!

baccus, mire oda jutok, h írnék, addigra alig győzöm olvasni, amiket írtatok :lol: :lol: :lol:

Anyany: nekem már rögtön a legelejétől kezdve fájt a csípő-medencecsontom, amire a dokim azt mondta, h ez ééérdekes, hisz a nők többségénél csak a 3. trimeszterben kezd el fájni. ne aggódjatok, tuti, h a csontok tágulnak!!nem lesz semmi baj!!

Bende: szia!! már jóó rég nem voltál, Niki hatalmasat nőtt, nagyon ügyes, h már így beszél :lol:

Köszi csajok, a képkereteket ikeában vettem, a Miló névtáblát majd a falra tesszük, az uh-s kép is a falra került, mert az ajtóra a férjuram nem merte ráragaszani, tudjátok, ez albérlet, nehogy vmi megsérüljön :evil:

a hétvégén voltunk ikeában, vettem a Milánnak még egy komódot, mert a ruhái csak gyűlnek, és kellett a hely, meg egy csomó praktikus tárolót, pici a lakás, ezért nagyon meg kell gondolni, h mit hová teszünk

ma délután viszem a menigos oltásra, bár már v 3 hete köhög, azért remélem csak a fogzás okozza, és nem halasztódik el az oltás, mert a jövő héten már 16 hós lesz majdnem. így is késve kapja, mert a múltkor nem volt a pneumos oltóanyagból, ezért tolódott most ez a másik is.

Kép
naspolyácska

nem tudjátok, h hol tunnék venni olyan tárolózsákokat, amikből a levegőt ki lehet porszívózni? néztem a quellé-nél, de ott irtó drága :shock:

Kép
naspolyácska

Köszönjük a dicséreteket:)

Többre most nincs időm.
Naspi én ilyen zsákot anno a plusban vettem, kb 1 éve. 2 db- ot 800 Ft- ért. Elég nagyok, nagyon szuperek, azokban tárolom Niki kinőtt ruháit. Nézz körül aldiban, lidl- ben, tescoban, intersparban. Általában ilyen helyeken valahol a polcon megbújnak, vagy a nagy tárolókban, ahol mindenfélét összeömlesztve árulnak.
bende

Bende, köszi az ötletet, nekem is pont a kinőtt ruhák tárolására kellene, egyrészt helytakarékosabb, másrészt időtállóbb lenne a ruci, megnézem!!! :wink:

Kép
naspolyácska

Érdekes mik vannak az előző hozzászólásomban....

Voltam klinikán, ugyanaz doki volt bent, akihez a magánba járok, jót nevettünk, hogy a cél a több szem többet lát volt, de akkor most ő mégegyszer megnézi a két szemével. Megismert. Ez már nagy szó és képben volt az előzménnyel is. Minden rendben volt most.

Nekem mondja meg valaki, hol lehet mosózsákot venni, tudjátok, amibe külön beteszed a ruhát a többitől elválasztva?

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tyű, mennyi kép!!!!

Bende: elveszett bárányka!!!! :):) Nagyon édes Niki, jó nagyon nőtt már. Szépek a képek. Hol jártatok? A vízeséses csudi gyönyörű.
Okos hogy már ennyi mindent mond. Dorka is nagy dumagép, már szinte nincs olyan amit ne ismételgetne, mondogatna.
Zsepit Dorka is így széttépkedi apró darabokra! :)
Klassz a járgánya, elektromos? Tud vele menni egyedül?

mancsa: szépek a gyerkőcök nagyon. Vámpírfogas kép nagyon tuti. :):) Csini a fiatalúr. Reszkessetek csajok!!!
Dorkának is zöld jött az orrából, azt mondta rá a dokinéni, hogy arra kell gyógyszer, mert azt a staphiloccus okozza. (Lehet nem jól írtam a nevét a bacinak.... )
Gyógypuszik mennek nektek!

beze: hát én sem tudom mikor lesz már átaludt, kipihent éjszakánk.... :roll: Én megrendeltem a netről az Álomba ringató praktikák c. könyvet, hát nem lettem okosabb tőle. Pedig már én is olvasgatok minden alvással kapcsolatos dolgot, a védőnővel is beszéltem, szerinte a fogak nagyon megkínozzák őket, és nem egyformán reagálnak, van aki jól viseli, van aki meg éjszakázik....
hát mi kifogtuk Amerikát. :)

gégéé: hát belehúztatok fogügyileg az biztos. :) Ok, kösz a tippet, próbálom letölteni, be is jött az az oldal, de utána nem csinált semmit miután visszaszámolt. Próbálkozom még egyszer-kétszer.

Jaffa: tényleg gyagya vagy (bocs). Bár én is félek itthon egyedül a sötétben. Főleg, ha valami jókis filmet is nézek, na akkor még úgy is félek, ha alszik apa mellettem. Régebben (mikor még Dorka nem volt) megnéztük a barátnőmmel itthon a Ghotika-t. Na, akkor kb. egy hétig felkeltettem emberemet, hogy jöjjön ki velem wc-re, na azóta nem nézek horrorfilemeket. :)

kötelezők: hát én is utáltam a ránkerőltetett könyveket. Nem tudom miért nem úgy működik, hogy választhatsz néhány regényből... Persze mi is próbálkoztunk rövidítettel, de úgy jártunk, mint Jaffáék. Meg persze olyanokat kérdezett a tanárunk, amire akkor sem tudtunk válaszolni, ha kiolvastuk a könyvet...nem is emlékeztünk rá...

mosogatógép: nekem is nagy vágyam, de amíg nem lesz csatorna itt Cecén, addig még nem veszünk, majd talán utána. Már nagyon vágyom rá. UUUUUUUUUtálllllok mosogatni. :)

katinka: nagyon ügyes Lili, hogy már írogat. Már nem is tudom melyik harisnya volt rajta.... :)

betti: húúú, bölcsességfogak, de durva... nekem szerencsére 18 éves koromra kijött az összes. Nem volt vele különösebb gondom szerencsére. Jó sűrű programod lesz. Még jó, hogy megcsinálják a fűtést. Ez a minimum, ha elcseszték. Nálunk is jön ma a szerelő, nálunk meg olyan, mintha csöpögne a kazánból a víz...
Már tavaly cseréltek benne tartályt, kisebb vagyonért, remélem most nem kell....
:evil:

KépKép
ancsi_pancsi

betti: mosózsák??? Talán a rossmann-ban láttam egyszer, de nem biztos. Valami háztartási bolt féleség?

KépKép
ancsi_pancsi

Nah, addíg írogattam, míg sikerült Dorka krumplifőzelékéről elfőznöm a levet, még jó, hogy nem égett le.... :D:D:D

KépKép
ancsi_pancsi

csak gyorsan, majd este leszek:

betti én párnahuzatot használok ilyen célokra...vagy kispárnahuzatot...régit ...

cuppp

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?