Sziasztok!
Hát jól ideértem tegnap délután...
Lányaim csúsztatva aludtak délután, így esélyem sem volt ideülni. Lili ma már ovizik, Nati meg altatja magát, bár még nagyon éber a kisasszony.
Ma Nati is volt fent éjjel, 3 körül, az a fránya 6. fogacska csak nem akar kibújni, pedig azt hittem, reggelre meglesz. (Ahhoz képest, hogy a párját, az 5-et észre sem vettük.) Ja, és kezd a kislányom függővé válni, kezdtem dentinoxszal, az 5 percig használt, homeopátia 2 percig, aztán ahogy benyomtam a szájába a Nurofent, már el is aludt.
Kéne szereznem éjjelre valami narancsízű placebót, hogy ne kelljen gyógyszereznem.
Betti, jó kis pörgős napod lesz, azért vigyázz ám magadra!
Jaffa, én sem szeretek itthon egyedül, főleg nyáron, amikor az összes szomszéd a nyaralójában van, egy lélek sincs a közelünkben. Ilyenkor jól be szoktam zárkózni, szegény férjem alig jut be éjjel a lakásba.
Lara: Odüsszeia nagyon gáz, szerintem jól jársz a rövidített változattal, nem hiszem, hogy olyan nagyon gázosak lesznek a kérdések.
Bende, jó hogy jöttél.
Nagyon jók a képek, szépek vagytok, Niki tényleg nagyot nőtt, kis ügyeske.
Mancsa, nagyon helyesek a gyerkőcök, Dorcsi csini a szoknyában, Levi meg egy kis szívtipró.
Nati még mindig náthás, most már talán a vége felé járunk, aludni szépen tud tőle, szerintem a fogzás is rátesz kicsit a takonyra. Nálatok mi a helyzet?
Tücsinke: ügyesek vagytok a szopival nagyon.
Ancsi: nagyon jók a képek a találkáról. Sajnálom, hogy apud nem volt ott, szégyellheti is magát rendesen,gondolom, most még az unokája miatt is.
Lilinek is van ilyen harisnyája, mint Dorkának.
naspi: Miló nagyon kis helyes, a fésülködősön igazi kis sármőr.
Szépeket készítettél, ügyes vagy. Én most arra készülök, hogy dupla keretbe teszek a két lányról képet, amin ugyanannyi idősek, mondjuk pl. 1 éves szülinapost.
Alvás után megyünk anyuval ajándékot venni Natinak. Mi tegnap megvettük neki, egy babát kap, állandóan Liliét vinné, így lesz neki saját. Nem egyszerű neki vásárolni, Lili minden játékát örökli, tegnap is vagy fél órát válogattunk, mire végül megvettük a babát.
Végül mascarpone-banános lesz a tortája, kívül csokibevonattal, vettem rá pici marcipánokat meg egy szép 1-est.
Most már megyek, elaludt, kihasználom az értékes időt.
Katinka