Sziasztok!
Judit! Jobbulást!!!!!!! Stahlos receptre lehet még jelentkezni?
Virág! Tegyél képeket!
Szilbee, Katlina, Fanna, és akik még fáradtak: tartsunk ki!
Mondom ezt én, aki egyre zombibb külsőt ölt. Dorkánk hasfájása a héten tetőzött -legalábbis ennél rosszabb már nem lehet- , 2 éjjelt egymás után szinte végig virrasztottunk, ébredt olyan éjféltájt, aludt kb. 6 körül
Tornázunk, homeo nem hatott, most még a Babamosoly teának adtam sanszot, na meg az időnek
Napközben nincs sok gond Vele, alszik, eszik, nézelődik, na de akkor meg ugye ott van a háztartás, amit nem viszek túlzásba, de azért van amit muszáj megcsinálni
A héten megkaptam az első mosolyt face to face, azóta vagy kettőt, Apa még nem fogta ki
Ma voltunk a Tescoban, Dorka is, első shopping Vele, az elején elvolt, aztán kifáradt, a babaosztályon már Apának kellett fogni, úgyhogy csak összekapkodtam pár dolgot ( pelus, kifogó, cumi ). Ez utóbbi családtag lett -sajnos vagy nem-, megnyugtatja elalvásig, aztán kiköpi. Csak egyet fogad el, MAM lepke v. milyen alakú, még a várandós "gazdagon felszerelt" csomagban volt, na most találtam olyat.
Vettem tejcsitároló poharakat, bár a szervezetem elég rapszodikus e téren, néha több, néha kevesebb, de azért gyűjtögetek ínséges időkre. Dorkának úgy tűnik, elég- kopp kopp kopp-, hetente 1szer mérjük, 25- 30 dkg-okat hízik.
6 hetes vizsgálaton még nem voltam, a jövő héten tervezek menni.
Dorka! Kuksiztam a képeket, Szabi egyre vagányabb kiskölyök!
Pár év múlva talán öcsike-projektbe vágunk