Új privát üzeneted érkezett!

Meggen én kezdek? :)

Zsófinak Boldog Hófordulót :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Ó, szegény Szabi, akkor ő is beteg...jobbulást!
Dorka, egy cseppet se legyen lelkifurdalásod, nem hiszem, hogy Tőled kapta volna el, hiszen egyáltalán nem voltatok közel egymáshoz. Szerintem benne van ez most a levegőben. Meg amúgy is, naponta jövünk-megyünk üzletekbe, posta stb, akárhol elkaphat bármit sajnos, nem zárhatom üvegbúra alá.
Mi is mentünk volna 7végén szülinapozni, keresztfiunk 1. szülinapjára, de le kellett mondani :cry: ...pedig úgy rákészültem, jó lett volna kicsit kimozdulni, meg úgyis olyan keveset találkozunk Tesómékkal. De hát ez van. Azt én se értem, miért antibigyót adott a dokinő, ha vírusos...mindegy, ő tudja. Most egyébként nem lázas, és alszik.
Bébikaja: hát tényleg van áruk, nekem is az a szerencsém, hogy Zsófi is 1-2-t eszik meg naponta. 4-5-t én se bírnék anyagilag.

Gratula Szabinak meg Annalucusnak az új tudományokhoz! Köszi a köszöntést! (örülök, hogy Ti se főztök)
Én sem dicsekedtem még, Zsófi pár napja feláll, ha valahol fel tud kapaszkodni. Azért még elég bizonytalanul, de most ez nagyon izgatja, állandóan ezt akarja csinálni. Meg mászni is tud már, de kúszással gyorsabban halad, ezért inkább kúszik.

Csináltam képeket. Elég egyszerű, de nekünk tetszik:
Kép
Kép

Kép

Kép
ditke2007

Láz: én is hallottam ezt, hogy nem kell rögtön csillapítani. Biztos van benne valami, de én attól félnék, még feljebb megy, 40 fokra...
Érdekes ez a bölcsi-ovis dolog, én még nem hallottam erről, de lehet, hogy igaz, gondolom nem sok pénz jut a működtetésükre.

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Ditke! Nagyon szép a fürdőszoba! Nem is olyan egyszerű! Tényleg szép!

Judit! Köszönöm a receptet! És irigy vagyok a tetejekért! :oops: Nálunk most az a sláger, hogy rámutat valamire, vagy megfog valamit, és azt mondja kristálytisztán: apájé! :roll:

Dorka! Nagyon szépen köszönöm, könyvtárból megpróbálom megszerzeni. A Fried-Szappanos féle könyvet ajánlotta a tanár, de abban nincs benne.

Ja igen, neten azért nem kerestem, hogy nehogy belefussak valami önjelölt irodalmárba, aztán vizsgán meg égjek... 8)

Főzés: És szoktam kétnaponta, merthogy nekünk is kell enni, meg Peti is visz ebédet a munkahelyre... Ezeket a rendelőseket (Gastroyal, stb) kipróbálta vagy 2x, de nem jött be neki. Tegnap toroskáposzta főtt, ma egy kis fahéjas szilvalevest rityentek hozzá.

Na úgy csinálok mintha tanulnék.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Ospen! Babó is szedte, nem volt gond vele.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Csak a Virág receptjét nem fogadta, a többi elviekben elment, de akkor újra küldöm Ditke Neked is!

Zsófi babának boldog hófordulót!

Szegény, ++++++++ Neki! Mi kivételesen ezzel nem találkoztunk, de szedjétek, javul tőle az állapota! A felülfertőződés miatt kapta biztos, sok midnen kialakulhat (fülcsi.... a többi nyalánkságról nem is beszélve).
Én 38 fölött már adok nurofent. félek, hogy nem tudom megfogni, ha feljebb kúszik. pont 38-nál még nem, de oylan még nem is volt, min. 38,3 volt, akkor már kapnak, bágyadtak a mieink.

Nagyon jó lett a fürdő, nem tudom mit szerénykedsz!

és gratula az álláshoz! fotó!!!! na csak nem úszod meg már megint!
:wink:

Ja, én sem főzök, csak szombatonként, bár most holnap disznóvágás, így az elmúlt hetekben nem rendeltem kaját, próbáltam kifőzni a fagyót....

Judit!
Üdv újra itthon!

Gratu nektek is! de ügyes Luca!

Dorka!
Így már érthető. Nekünk is 2-max 3 bébikaja ment el egy nap... én sem győztem volna anyagilag. most már tök jó, hoyg havonta veszek 2-3-t, ha minden kötél szakad, és ebéd híja van, azért akkor se haljon éhen a gyerek, meg hát a párizsis kenyér nem annyira tápláló....

Elindult Szabi! Hát nagyon erős baba, látszik! Vidijó? (én ugye azt sem tudok feltenni)

Szilbee!
Gratu a fogcsücsökhöz, és kitartást az éjszakákhoz.... (én ekkor is adtam nurofent, mert miért jó ha fáj neki, és szenved? nem tömöm a ygereket gyógyszerrel, de sajnálom, és én is beveszek fájdalomcsillapítót, ha sírni tudnék a fájdalomtól)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Én is adtam neki... de nem használ / t... a gélek se jönnek be. Kínomban a homeo-hoz nyúltam, most azt teszteljük. Egyenlőre nem nyüszi és nyugodtan alszik... lehet ez végül ez 6?! Remélem!!

Főzés... Én főzök, de csak ha Levente itthon van. Nem olyan megterhelő nekem. 30-40 perc alatt megvagyok vele... MEg hát úgy csinálom, hogy egyik nap levest főzök (2 napra valót) a másik nap másodikfélét (szintén 2 napra). És mivel a hétfőt nagyiktól hozott fínomságokkal kezdjük, így pont jól jön ki a dolog...
szilbee

Ja ez így egy kicsit érthetetlen...

Szóval...
Hétfő: mami kaja + levest főzök (2napra)
Kedd: előző napi leves maradéka + másodikféle főzés(2napra)
Szerda: Levesfőzés (2napra) + előző napi másodikféle... stb.stb.

Talán így már érthetőbb... remélem!
szilbee

Virág!
Megint visszajött! Az e-mailcím jó? Vagy adj meg egy másikat!

Olga!
Apájé! :lol: ne az van akkor, amikor férfiuralom van! :wink:

de vannak fent netkönyvtárból bemásoltak is, azt sem nézed, vagy nincs időd?

Ja még cska annyit, hoyg én konkrét anyukáról tudok, aki felkapott oviba bement, (nem körzetes, Szolnok), és mondta, hoyg látja ráférne az ovira már egy festés, a férje nagyon szívesen ingyen, sé bérmentve kifesteti a nyáron (építőipari cégük, festékboltjuk van).
Hát szerintetek visszautasítják a kislányt?
Egyébként semmi bajom az anyukával, meg a családdal, de ő is mondta, hoyg másképp nem megy... sajnos... itt tartunk, sé már megint a mi hülyeségünk miatt, csakúgy mint a dokiknál, ha nem adsz.....mi kapatjuk el őket, és ha nem adsz, egy ár év múlva, még megszólnak... nagyon elképesztő.
most volt egy kérdés, valahol olvastam, hyog sztem mennyibe fog kerülni egy gyerek felsőoktatási tanulmányai a szülő részéről. most azt mondom minent beleszámítva utazás, könyvek szállás, hoyga tandíjról ne is beszéljek.....1M. de így? Kazánfütő lesz a gyerek? Bár ha jól csinálja.....

na jól van, haladok a dolgomra....

Judit,
Kép
Kép
bbj

bono-cher életrajzi film a movies 24-on, ha valaki szereti!
Nagyon jó, már láttam egy párszor! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Kép
szilbee

Háj!

Judit!
Szeretem Chert...legeltetni is a szemem rajta pedig nem a nőket szeretem...:)...de olyan csatornám nincs....

Nekem is kapar a torkom....ez a tavaszi nyavalya....

Ditke!
Tényleg jó lett....gondolom öröm benne ücsörögni:)))

Lesz majd nyáron is babatalink?????

Judit!
Köszi szépen a könyveket!!!!!!!! :wink:

fanna3

Judit!

Leírom mégegyszer meg adok egy másikat is Sthal se akarja hogy főzzek :lol: varadivirag@chello.hu viragb88@freemail.hu

KépKép
viragb88

Szió,

nah, úgy tűnik, Szabolcsnál nincs nagy gond, kcsit vírusos a torka, amúgy őrült jó kedve volt a dokinéninél :roll: Nem kell bogyót szedni, csak Sinupret, c vitamin.
Bár ma aztán borult minden: 2x evett csak, 2x 20 percet aludt.... Nem tom, mi lesz itt éjjel. Most már egy órája alszik, asszem, ma kimarad a pancsi, egy gyors tápszerre majd felébresztem 9 körül...

Szilbee, köszi az üdvözlőlapot, ilyen lett szöveggel: Kép

Judit, ez a stahlos cuccos nagyon jól jön, mert amúgy egy könyve is tök drága, nekem is cask egy van, de nekem tetszenek a receptjei.

Ditke, Zsófi????
Katlina, rég jelentkeztél, jól vagytok????

Többi kicsi betegnek is jobbulást!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Jó lett! :D

Na én meg a szöveg nélkülit hívattam elő... de így is szép. 15x17-ben jól mutat.

Ditke! Hogy van a leányzó??

No menek olvasok vmi könyvet...aztán szunya, mert nehéz nap volt a mai (fogzás) és még mi lesz éjjel?! :roll:
szilbee

Szilbee!
Mit olvasol?

képzeljétek két kisebbségi (nő, pasi) simson motoron, dugig csomaggal, és egy gázpalackkal!, azt már nem is írom bukósisak nélkül nekiment az utánfutónak, nem adott elsőbbséget, most este.... ha csak Misi oldalra fordul apósom fele, vagy a kocsi, és a futó közé kerülnek... bele sem gondolok... megvolt a mai napi izgalom is.. na jóccakát....

betegeknek/fognövesztőknek éjszakára ++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mindenki majálisozik?

M is voltunk délelőtt, de a derekam úgy bekattant, hoyg alig élek/állok a lábamon. már megint.. ráadásul most már a gyógyszerem sem találom, lehet kidobtam a zacsival, nem vettem észre, hoyg még van benne valami? nem tudom, de szenvedek.. na megyek, mert ennyit bírt a hátam....

kép, ha van valakinek, dobjon, én itthon hagytam a gépet...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés,én kis naiv azt hittem hogy egy nap alatt kész a tapétázás hát a glett még mindig nem száradt meg szóval a tapéta felrakása holnapra marad.A nagyszoba úgy néz ki mint egy hajlléktalanszálló a kisszobából mindent a nagyszobába pakoltunk ami egyébként is zsúfolt :( holnap dobok képet ha kész lesz és reagálok mindenre :lol:

KépKép
viragb88

Judit! Ejnye ejnye!!! Majálisozol fájó derékkal??!! Gyógyszer meglett?

És végül mi lett a fickóval? Elkóvájgott hazáig?

Hát én Robert Jordan-tól olvasok most... (fantasy), de hát gyerek mellett elég lassan megy az olvasás.
szilbee

Ja én dobnék (képet), de itthon voltam a kisebbikkel... Éjjel kismilliószor keltem... Szegény nagyon megszenved ezzel a 2. foggal! :roll: :? :cry: Szóval próbáltam pótolni az alvást. Ed meg elvitte a nagyobbikat Falvára. Na ha ők csináltak képeket, akkor majd teszek fel. :wink:
szilbee

Szilbee!
nem lett meg, de kaptam uazt a hatóanyagtartalmút, remélem hat, merthoyg bevettem, mos már tényleg rászorultam.

Mikor elindultunk, akkor még csak a szokásos fájdalom volt, aztán mire hazaértünk,- ott elég sokat cipeltem Letit, de mivel Misi méhészkedett, nem akartam, hoyg emiatt kimaradjanak valamiből is -
megint annyira bekattant, hoyg alig bírtam már kivenni Letit a babakocsiból. ma sem csináltam semmit.

Várom a képeket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép estéket,

megjöttünk mi is Szegedről! Szabolcs tegnap este 7-től reggel 6-ig aludt, nagyon jókedvűen ébredt, láza nem volt, így nekivágtunk, és nagyon jól sikerült! Őrült jó kedve volt végig Szabinak, tetszett neki a nyüzsgés, változatosság.
teszek is képeket, ha nem uncsi még... :oops:
fagyikóstoló
Nemoval
Szabolcsok :)
nagyon tetszik Nemo
hazafelé jókedvűen

Judit, meddig kell még derék-hátfájásokkal élned? Mikor múlhat el?
Az a tegnapi story nem semmi, mág jó, hogy rendben vagytok!

Szilbee, hátha ma éjjel már nyugodtabban fog Dévid alukálni... Nálunk is a 2. fog nagyon nehezen tört át.
Levente hogy van? Jól érezte magát?

Többiek? Hogy telt ahosszúú hétvége első napja?

Kép
Kép
dorkáék

Hiányolást köszönjük,megvagyunk........
Teljesen kivagyok mind lelkileg mind fizikailag...
Robi már több mint egy hete óránként másfélóránként kel,nappal meg főzni mosni takarítani gyerekkel játszani......kikészültem
Azért is nem írok mert nincs erőm se kedvem se,majd ha alakulunk valamere akkor kipihizem magam és jövök!

Kép

Kép
katlina

Háj!

No én is kezdek hasonló cipő beleesni mint Katlina... :?

evan.......

fanna3

Sziasztok!

Judit! Jobbulást!!!!!!! Stahlos receptre lehet még jelentkezni?

Virág! Tegyél képeket!

Szilbee, Katlina, Fanna, és akik még fáradtak: tartsunk ki!

Mondom ezt én, aki egyre zombibb külsőt ölt. Dorkánk hasfájása a héten tetőzött -legalábbis ennél rosszabb már nem lehet- , 2 éjjelt egymás után szinte végig virrasztottunk, ébredt olyan éjféltájt, aludt kb. 6 körül :cry: Tornázunk, homeo nem hatott, most még a Babamosoly teának adtam sanszot, na meg az időnek :wink:
Napközben nincs sok gond Vele, alszik, eszik, nézelődik, na de akkor meg ugye ott van a háztartás, amit nem viszek túlzásba, de azért van amit muszáj megcsinálni :?
A héten megkaptam az első mosolyt face to face, azóta vagy kettőt, Apa még nem fogta ki :wink:

Ma voltunk a Tescoban, Dorka is, első shopping Vele, az elején elvolt, aztán kifáradt, a babaosztályon már Apának kellett fogni, úgyhogy csak összekapkodtam pár dolgot ( pelus, kifogó, cumi ). Ez utóbbi családtag lett -sajnos vagy nem-, megnyugtatja elalvásig, aztán kiköpi. Csak egyet fogad el, MAM lepke v. milyen alakú, még a várandós "gazdagon felszerelt" csomagban volt, na most találtam olyat.
Vettem tejcsitároló poharakat, bár a szervezetem elég rapszodikus e téren, néha több, néha kevesebb, de azért gyűjtögetek ínséges időkre. Dorkának úgy tűnik, elég- kopp kopp kopp-, hetente 1szer mérjük, 25- 30 dkg-okat hízik.
6 hetes vizsgálaton még nem voltam, a jövő héten tervezek menni.

Dorka! Kuksiztam a képeket, Szabi egyre vagányabb kiskölyök!
Pár év múlva talán öcsike-projektbe vágunk :D

donkoaniko

Szasztok,

Katlina, Anikó, Anna, nemsokára már biztos jobb lesz, az éjjelek-nappalok rendeződni fognak...

Katlina, Anna, sokszor felsírnak-felébrednek éjjel a fiúk?
Anikó, milyen homeós bogyó van hasfájásra? Vagy a viburcol kúppal próbálkoztatok ti is? NAgyon szépen hízik Dorka, majd teszel még képet? Mosolyról is?
Szilbee, ti a fogacskákkal és a náthával merre alakultok?
Jól vagytok?

Ditke, Zsófi beteg még? Ugye már nem lázas? A rokonlátogatást remélem hamarosan be tudjátok pótolni!
Én méég nem is írtam, nekem is nagyon tetszik a fürdőtök!!! Szép lett!!!

LÁnyok, találtunk a Corában olyan úszógumit, amiről írtatok, 990 Ft volt, még van belőle, havalaki szeretne venni, teszek képet, így néz ki:
Kép
Kép [/url]

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Szami, bár nem vagytok itthon, de sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Anikó!
Képeket én is vároka mosolyról!

Katlina, Anna kitartást lányok! Lehet most van az a pár nap fognövesztés, amit Szilbee írt? Küldök erőt, nekem sem sok van, de azt a keveset megosztom Veletek!

Dorka!
És mikor lesz a felavatása a guminak?

Szilbee!
Nektek már kijött a fogacska?

Judit!
Még mindig odavagytok?

Többiek??????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anikó!

Küldd a mailcímed, és átdobom.... majd a Virágéval együtt. Na és használt pocifájásra a tea?

Dorka!
Nem tudom meddig fog tartani a hátfájás, de kezdek hozzászokni, gondolom ez a legrosszabb, amit tehetek, hoyg belenyugszom, bár tegnap apával olyat csináltunk, amit tesi órákon anno, hoyg a lábunk összeért, és a karunkat lassan húzkodtuk. a jobb lapockám kintebb van 1 cm-rel, mint a bal, ezért a nyújtást javasolta a reumatológus, de a derekamnak is jól esett. ha valami becsípődött, az mikor fog onnan kimozdulni, ezt nem tudja valaki?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! :cry: Úgy sajnállak, hogy már ilyen régóta szenvedsz! Küldök pü-t!

Képzeljétk, az én fiam is meg van őrülve már pár napja: sokszor felébred, majd van egy másfél órás fent-vagyok-éjszaka műsora. Olankor velünk alszik (már amennyit), de fél 6kor akkor is pontban felébred. Úgyhogy én is kész vagyok! :cry: Most kimentek anyósomhoz Szandára, hogy kicsit tanulni tudjak, de rohadt fáradt vagyok. Tudjátok az a fáradtság, mikor olyan érzésed van, hogy még a csont is fáj, zsibbad a karodban... Nem tudom nektek szokott-e ilyen lenni... :oops:

Na lépek. Ja, 3-as lett az anatómiám. Úgy látszik idén ez lesz a szerencseszámom. :roll:

Olga

Kép
juhaszolga

Hú látom nem csak én szenvedek!
Éjjel felsíás van csak de az óránként!
Habár most jobb éjjelünk volt 5*kelt csak!

Judit annyira sajnálom hogy fáj a derekad,ettől rosszabb talán csak a fogfájás!

Úszógumi jó nekünk is bekell majd szerkeszteni eggyet!

Szami!
Boldog Névnapot!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Szokott, szokott, én azt szoktam mondani, a levegővétel is fáj.

Gratu! Nem mindegy az, hanyas? az a lényeg, hoyg már azzal sem kell kínlódni!

küldök Neked is energiát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Judit, dem, itthon vagyunk, csak olvasó üzemmódban vótam... Jól belefáradtam :mgreen:
Ajhbazze, jól megszenvedsz :( Nekem azé 1-2 hét alatt helyrejön. Én úgy hallottam, hogy ami becsípődik, az nem kimozdul, hanem addig érzed, amíg az ideg el nem hal. De mondom, csak hallottam, nem néztem még utána, télleg így van é.

Dorka, én is láttam bébiúszógumit a Cora-ban, de sztem akkor iszonyat mód elnéztem, mer én csak keresztpántos verziót láttam :shock: Vagy annak vélni láttam...vagy annak láttam vélni... nah, értitek! Szal lehet az is, hogy mindkét fajta volt, csak hülye vagyok :?

Lányok, ha esetleg majd valakinek fáj a foga, merem ajánlani a homeopátiát, úgy tűnik, nekem bejött. Kopp-kopp-kopp. Most már kezdem hinni, hogy kihúzom fájás nélkül addig, amíg el nem tudok menni fogorvoshoz :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka! nagyon jó áron vettétek az úszógumit! Mi tavaly iz Intersparban vettük ugyanennek a keresztpántosát (kezdők voltunk még), de igencsak 2000 ft felett volt. És használni sem tudtuk. :?

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Homeos bogyóból a Chamomilla Vulgaris 15CH-t szedtük, sajnos nem vált be. Lehet kombinálni kellett volna mással, ezt a védőnő ajánlotta, homeós orvos meg errefelé... De tervezek egyet felkeresni a későbbiekben, aki ért a gyerekek homeós kezeléséhez is.

Képek: nincs itthon a gép, de mihelyst tudok, teszek frisseket!

Judit! [url]donkoaniko@citromail.hu[/url] vagy [url]donkoaniko@freemail.hu[/url] Előre is köszi!

Teáról annyit tudok nyilatkozni, h. 2 napja itatjuk több-kevesebb sikerrel. Kicsit féltem, h. a szopi rovására megy, de eddig úgy tűnik, nem. Ha elfogadja 2 szopi közt, kap, ha nem, nem erőltetjük. Pukizik, kakil könnyebben, lehet, h. ennek köszönhető, lehet nem, én már nem tudom.
:roll:
Most a legutóbbi 2 éjjelünk menetrendje: ALSZIK, 4-5 óránként ébred csak enni, sőt: nappal sem 3, hanem 4 óránként éhezik meg. Aztán még ébren van kb. fél-1 órát, nézelődik. Most délelőtt pl. kinn volt velem a konyhában, EGYEDÜL elaludt fél óra nézelődés- mosolygás után. Eddig legtöbbször csak ringatva aludt el, nyűgösen. Hibázok, hogy nem ébresztem 3 óránként, vagy ez nem gond? Mert én vhogy úgy értelmezem az igény szerinti szoptatást, hogy ha kell, 2 óránként, de teljesen a babához alkalmazkodva. Na jó, persze fél napokig nem hagynám tejcsi nélkül... Meg ha éhes lenne, csak ébredne, nem? Mennyi az, ami még nem túl ritka???

Hozzáteszem, reggel megvolt az első lázmérés, hogy biztos beteg, azért nem ébredt éjjel sokszor, aludt mint a bunda. Na szerencsére normális a hője. Apa szerint kezdek paranoid kórképet ölteni... :oops:

donkoaniko

Olga: Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Látom, mostanság a babók messze küldték az álommanókat, nálunk sem valami rózsás a helyzet, de mi csak 3-4x kelünk, felsír álmában, aztán általában nincs ébredés. Fogak, időjárás, nem tom....
Olga, nektek is akkor kitartást, hátha csak múló dolog....
Fáradtság: néha rám is rám tör, nekem olyankor még az agyam is zsibbad... kómaközeli állapot...

Judit, én már tegnap felavattam volna a nagykádban, de nem fér bele keresztbe... :oops:Strand majd 2 hónap múlva...
Becsípődés nemt om, meddig tart, még nekem nem volt, de +++++++

Judit, én meg keresztpántosat nem találtam! :roll: Még ki is bontottam...
Neked a fejed fáj/t? MIt szoktál rá szedni? Van valami hatásos gyogyó?

Anikó, sztem a 4 óránkénti szopi nyugodtan belefér, Dorka jelezni fog úgyis, ha éhes-szomjas.

Kép
Kép
dorkáék

Folyt.köv. (közben elaludtunk)

Ditke, én senem írtam még, hogy jó lett a fürdőtök :D

Anikó, vannak itt nálam tapasztaltabb anyukák :) (nameg mi inkább tápszeresek voltunk), de én nem ébresztgettem a gyereket... Még a kórházban megtapasztaltam (sajnos), hogy ha éhes, jelzi. Akár alszik, akár nem :wink: Az már más kérdés, hogy a tejtermelésnek ez mennyire kedvez/nem kedvez.

Olga, gratu a jegyhez! Nem kell a summa cum laude-ra hajtani :wink:

Szamóca névnap van? :shock: Kedves Timi, akkor Boldog Névnapot! :lol: Mikoris, mikoris, 5-e körül jönnek haza? :roll:

Lányok, kitartás! Semmi sem tart örökké...

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka, noakkor meglesem azt az úszógumit :D Egyébként ez egykamrás megoldású? Csakmerhogy 3 hurkát látok, de szelepet csak egyet...

Nyem, nem vagyok fejfájós, a fogam fájt :) Kétféle bogyeszt hozott a Zuram, de csak az egyiket szedem, mer úgy veszem észre, az énfajta fájásomra ez a jó: acidum arsenicosum anhydricum (fehér arzén) 15 ch Multi-dose. Ez hidegre rosszabbodó fájásra (is) van.

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!

Nagyon csalafinta vagy! olvasó üzemmód...
Voltatok valahol máj. 1. tündérszép leányról fotó?

Arzén? atya ég, az ember meg is akar mérgezni egyúttal, ha idejében agyonütöm, már szabadulnék szindróma?

Én is csak a keresztbe pántosat láttam a corába, de aki keres, az talál, úgy látom.

és tényleg nagyon jó ár volt a 990 érte, Dorka!

Én sem tudom Szamiék mikor érkeznek, de gondolom már hazafele tartanak....Biztos jó volt, főleg, ha nekik is ilyen szupi idejük volt!

ha elhal? hát remélem előbb utóbb... én nem találtam, mondjuk nagyon nem is kerestem, csak a házipatikán néztem, ott nem vót.

Anikó!
Mindjárt küldöm, meg Virág, Neked is!

Sztem se izgulj a 4 óra miatt, úgyis sírna, ha megéhezne hamarabb, meg gondolj bele, hoyg az a gyerek, aki átalussza az iccakát, az van, hyog 8-10 óráig sem eszik..

Na megyek megnézem apát, készül a homokozó... Gréti nagy, nekem kevésbé nagy örömömre.

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja, evcarucin fiús töltés jövőhéten!!!!

ja, és nekem is sikerült pár lányosat megint megvenni... :oops: csak apa meg ne tudja....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judt, 2 szelepes, a 2. alul van! :)
Na, béna voltam már megen... :oops: "az mgreen"-re egyből aszittem, hogy migrén.... úúúúú...... nem röhög.... 8)
Jól hangzó neve van a bogyódnak... hmmm, arzén....

Judit, én is láttam, hogy jövő héten töltés lesz az evcarucin, már várom, 2 cuccot már félretetettem.

Szabolcs most aludt el, eddig olyan fél 2-től üvöltött itthon, kocsiban, babakocsiban, hintában... :?

Kép
Kép
dorkáék

:lol: Hát ollan gyorsan írtam, hogy az "m" utáni "r"-t úllácik nem nyomtam meg elég erélyesen :oops: Nemtom ki hogy van vele, de én a hangulatjeleket billentyűzettel írom, nem kattintgatok az ikonokra :roll:

Druszám, nyem mindig van hangulatom írni :oops:
Hehehe...lehet, hogy Apa mán szabadulna tőlem, de felhívott a drága a gyóccertárbóóó, hogy milyen jellegű fájdalmaim vannak, úgyhogy magamnak köszönhetem az arzént :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Jó reggelt!

Én viszont alhatnék és kipattant a szemem 6-kor, nem tudtam visszaaludni. Bár lapraszerelve nem könnyű. Dorka mostanában mindig köztünk alszik az éjszaka közepétől, az egész állatseregletével együtt. Ettől eltekintve nálunk mostanában jól alszanak a lányok, Kata is csak 1-2-szer kel fel a cumi miatt, meg néha hajnalban tápózni.

Tegnap lesérültem, elcsúsztam az előszobábban és nagyon meghúztam a bokám. Alig bírtam menni, csak szökdécseltem. Azt mondta Zoli, reggelre még rosszabb lesz, de nem. Mostmár nem fáj annyira.

Szami-Timi: Boldog névnapot utólag is!

Ditke: Nekem is tetszik a fürdőszobátok.

Balwin Judit: Örülök, hogy nem fáj már a fogad. Nekem még nem fájt (kopp, kopp, kopp), de azt mondják, hogy annál nemigen van rosszabb.

Judit: Még nem is köszöntem meg a recepteket, megkaptam, köszi.

Dorka: Van fedett strand is, például Gyopárosfürdőn nagyon szupi.

Kitartást minden nem alvó baba szüleinek!

Niki

Kép
Kép
csni

ISTEN ÉLTESSE AZ ANYUKÁKAT!

Niki

Kép
Kép
csni

MINDEN ÉDESANYÁNAK LEGYEN MA NAGYON, NAGYON SZÉP NAPJA!

Erika
Kép
Kép
kné erika

Minden anyukénak boldog anyák napját!

Na ha sikerül töltök fel képet a szobáról :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Este mindenkire reagálok!

KépKép
viragb88

Virág!
Nagyon jó lett a szoba, a színek nagyon jók!

Magkaptad a stahlos recepteket, Anikó Te is?

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller :)

Minden Anyukának Nagyon Boldog Anyák Napját!!!

Milyen jó érzés, hogy már én is közéjük tartozom :D Emlékszem, az első igazi szembesülés ezzel (csak magával a fogalommal, nem az anyaság érzésével) az volt, amikor megkaptuk Hunci lakcímkártyáját...és ott virított feketén-fehéren az "Anyja neve" rovat mellett az én nevem... Hát elpityergősödtem...

Virág, szép a tapéta! Főleg a felső szín tetszik :) Naés legalább látunk Védiből és belőled is egy icipicit :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

No, itt vagyok már én is...

Ennyit egy hónap alatt nem mentünk, mint most 4 nap alatt. Közben meg itthon van apa, birtokba vette a gépet is.

Csütörtökön Rákóczifalván voltunk focikupán. Utolsók lettünk, de nagyon hangulatos kis majális volt kinn.
Pénteken vásárlás, pakolászás. Szombaton a keresztfiam ballagása, este grillezés. Ma anyák napozás anyuéknál. Hulla vagyok...

Timi, boldog névnapot kívánok! Gondolom szép helyen ünnepeltetek! :wink:

Képek a ballagásról:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

Timeáknak boldog névnapot!

Rólunk a majális jól telt. szerintem nagyon jól siekrült itt a faluban is....nem beszélve a tombolahúzásról...igaz a főnyeremény nem a miénk lett de gazdagottam egy pohárt készlettel meg egy botmixerrel. Bettike is jól érezte magát. mi is.

közeledik a műtét ideje. egyre jobban parázok. most már nagyon. A jövőhéten megyek már gyakszira. Aztán tanulni is kellene mert vizsga időszak lesz mndjárt és még egy kukkot nem tanulntam pedig húzos vizsgűk lesznek.....

Bettike mintha megbarátkozott volna a gondolattal vagyis inkább beletörödött hogy oviba kell járni nem sír most már annyira mint az elején. Hát igen ő is betöltötte a 3,5 évet. Mi meg párommal az ötöt. Atya ég hogy repül az idő!!!!! :-D

Puszilunk mindenkit. s boldog anyák napját!

Kép
kbernadett

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?