Jó reggelt,
jobbulást a kicsi betegeknek, sajna az én fiam is közéjük tartozik....
Du. megyünk dokinénihez, köhög, folyik az orra, bár kopp-kopp, nincs láz....
Zsófinak reggelre elmúlt aláza? Én ezt a gyogyót nem ismerem...
Ha vírusos, akkor miért kaptatok antibogyót? hogy megelőzzétek a felülfertőződést? Annyira sajnálom, és bánt a lelkiismeret, hogy lehet, amikor taliztunk hétfőn, én ragasztottam rá....
A főzés pedig nekem is nyűg, most pl. a héten nem főzök én sem, fősuliról hozok kaját... Valamin spórolni kell az idővel-energiával, hát ez mosta főzés nálam is.
Egyébként alázról mit gondoltok? Én most olvastam az új kismamában, hogy jobb hagyni 39 fokig, mert hagyni kell a szervezetet küzdeni, így gyorsabban átesik rajta, és csak utána csillapítani. Van benne logika, de ha érezném, hogy tiszta láz a gyerekem, akkor olyan nehéz hagyni csillapítás nélkül, nem?
Szilbee, Szeged sztem lefújva, nem akarom terhelni vele Szabit, bár a kedve jó, láza nincs.... Majd lehet megkérdem a dokinénit, mi a véleménye.
Szabi megtett 2-3 lépést segítség nélkül, és végre le is jön rendesen az ágyról, háttal. Állni is áll már 5-6 mp-et, kicsit bátortalan, a két kezét összeteszi, mintha abba kapaszkodna
Judit, nekem csak az a furcsa, hogy pl. egy répafőzelék olyan seízű üvegesben, míg ha én főztem meg, annak volt íze is. pedig elvileg ugyanazok az összetevők: répa, ivóvíz stb.
Egyrészt ezért is főzök Szabinak, másrészt ebéd-uzsi nálunk összesen 4 üveg kaja
Plusz gyümi, tejpép néha, tápszer stb. és hát én őszintén bevallom, sokkal olcsóbb is, ha én főzöm meg...
Olga, amjd keresek elemzést! ha találtam, írok!!!
Kitartást a vizsgákhoz! Balázs hogy van????
Csajok, azt hallottam, hogy több esélyünk van abba a bölcsibe-oviba kerülni, amit kinéztünk, ha "fel tud ajánlani" valamit anyuka-apuka a működéshez....
És erre rá is kérdeznek....
Én olyan naiv vagyok, ez komoly???