Új privát üzeneted érkezett!

Köszi! De igazából a másik jobb... vastagabb a kereke, meg az ülése.
szilbee

Na itt vagyok, közben megebédeltünk.

Ditke!
Köszi a kérdésed, de még mindig rosszul. de már több injekciót nem bír el a kassza, így várom, hoyg elmúljon a gyulladás!

Gréti 10 hónaposan növesztette az elsőt, aztán kéthavonta, úgyhoyg most egálban vannak....

Várjuk a képeket!

Fanna!
Arról a bölcsiről jókat hallottam!

Judit,
Kép
Kép
bbj

helló,

mindenki odakint???

Csak egy infó, remélem ti nem jártok úgy, mint mi: a piacon, bent, hátul kb. középtájon vettem krumplit, fel akartam tenni főni Szabinak, és sosem szoktam, de most ynersen is megkóstoltam. Kimarta a számat, égette a torkom vagy fél óráig. Nem is merek belegondolni,ha megfőzöm, és Szabolcs is eszik belőle!!! Basszus!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mi lehet benne? Holnap tesóm elviszi bevizsgáltatni.... Nah, asszem a héten üvegeset eszünk...

Anna, mi is oda szeretnénk majd vinni Szabit! Ez a sátor... Remélem télleg nem kell nyárig várnod rá...

Judit, én úgy szoktam elnevezni (lehet egyszerűbben is lehet), hogy LINK gomb,
[url] ezt adja ki, az url után teszel egy egyenlőségjelet, és beilleszted az oldal címét, utána be kell írni szóköz nélkül a nevet, amit adsz, aztán én az előnézet gombra klikkelek, hogy lássam, sikerált-e.

Ditke, Niki, jó, hogy ma is öszefutottunk!
Évi, Szabi még csak csücsül a mocin, sztem még 1-2-3 hónap biztos kell, hog elinduljon vele. Az utcán már nagyon tetszenek neki a motorozós gyerekek, sztem szeretni fogja.

Szilbee, majd nyitva tartom a szemem!

ajajjjj, vissza kell olvasnom!

Kép
Kép
dorkáék

Ja, igen:
Szilbee, meglestem a fotóalbumot, nagyon jók a képek! Dávid maga a megtestesült nyugalom!! :) Levente is nagyon tündéri rajtuk! Norbi milyen nagy már!!! :shock: :shock: Dávid szokott sírni??? Nem nagyon tudom elképzlni róla, olyan nyugis!!!!

Niki, én is láttam a Naplót... azért én remélem, hogy dolgozik a pasi lelkiismerete... vagy túl naiv vagyok????? :roll:

Ditke, kicsit furcsán variáljuk meg a lakást, mert igazából lesz egy háló, ahol mi, szülők alszunk, ott lesz fr. ágy, TV, számítógép; de Szabi játékai, pelenkázója is. A nappaliban lesz Szabolcs kiságya (amit úgyis csak éjjel használ).... Aztán ha jön majd a tesó, így meg tudjuk oldani, hogy a két gyerkőc eleinte ne egy szobában legyen, ugyanakkor én majd a picivel tudjak aludni egy szobában.
Huh, kicsit bonyolult... de jó is lenne egy 3 szonás lakás! Na, majd pár év múlva!

Kép
Kép
dorkáék

Hát bassz. Dorka lényleg mi a fene lehetett benne!!!!!!!!!! Írj majd!!!!!!...Akartam kérdezni én is a 100 ft-os boltos ügyet....reméltem hg összefutunk aztán majd szóban csak jobban megértem..., szólj rám legközelebb kíváncsi vagyok!!! :wink:

fanna3

Jó reggelt!

Nem nagyon volt forgalom tegnap sem, de ebben a szép időben nem is csoda. Remélem, ilyen marad a hosszú hétvégére is.

Szilbee:Nagyon aranyosak a fiúk. Magadról mindig olyan távoli képet teszel be. meg sem ismernélek az utcán.

Évi: Hát, igazán még nem szép a kert. Hoztak 3 köbméter földet, az van most letéve, már benne van a fűmag, de még olyan az egész, mint egy szántó. De a terasz már kész van. Majd csinálok képet.
Tegnap beszéltem egy csajjal, akinek szintén a Piros iskolába megy a fia. Sporttagozatra akarja adni, gondolom Te is Csongit.

Ditke: Jó, hogy írtál. Kitartást a takarrításhoz! Igen, Kata meggyógyult (kopp, kopp, kopp), láz megint csak egy napig tartott.

Dorka: Nem semmi, ez a krumpli ügy. Hihetetlen, hogy mennyi mérget megetetnek velünk. Most jó ideges lettem, én nem szoktam nyersen megkóstolni a krumplit, bár Kata főleg bébiételt eszik. Csak húslevest szoktak enni a lányok, de abba mindig van krumpli.

Fanna: Dorka is a Kolozsváriba jár, én szeretem. Katát is oda akarom majd vinni jövő szeptembertől.

Höcögtető: Szilvi írta, hogy lenne 9-kor és 10-kor is. Nektek melyik a jó? Holnap már két időpontban lesz. És az emilcímeteket írjátok már meg, hogy elküldhessem Neki.

Judit: Írok ma privit.

Most ennyi, lányok még alszanak.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Niki, Dorka: nekünk mindegy a Höcögtető. Jó lenne együtt menni. Ti melyik időpontot választjátok? Mivel mi tök közel lakunk, meg Zsófi már úgyis tök korán fent viritykol, nekünk jó a 9 is...bár gondolom, mivel Ti messzebbről jötök, az korai.
Írjatok, hogy akkor melyikre menjünk! A mail címem: ditke2007kukac citromail.hu

Képzeljétek, Zsófi lázzal ébredt! Életében először mértem a lázát, 38, 3. Semmi tünete nincs...fog csinálhat ilyen hőt? Mert persze a fogait gyanúsítom megint.
Kapott Panadolt és most alszik. Még szerencse, hogy ma jön a védőnő.

Judit, "egálban vannak", ez jó! :D Na akkor még én sem aggódom. Remélem, rendbe jössz szuri nélkül is. Nekem is több, mint egy hétig fájt a derekam a takarítás után :shock: na jó azért nem annyira, mint Neked.

Niki a terszt köveztétek, vagy mit csináltatok vele? Kíváncsi vagyok milyen lett!

Dorka, hát jó ez a krumpli. Majd írdd meg, mi lett a bevizsgálás eredménye....Biztos jó lesz ez az új szoba-elrendezés. Mikortól? A kanapéról nem is írtál! :P

Kép

Kép
ditke2007

Niki! Fanna! Aranyosak vagytok! :) Köszi! :oops:

Niki! Mert a közelitől megijednétek! :oops: :lol:

Dorka! Jövő héten Ed szabadágon lesz, akkor elszaladok a Praktiba, meg úgy felkeresem az összes lehetséges helyet... remélem lelek!
Hát Dévid most már sokkkkal többet igényel, ami ugye Levente után nagyon fura, de marha jól is esik. :mrgreen: Sírni... szokott persze! Többnyire utánam... de hétvégén Keresztanyuméknál úgy megijedt a sok (5-6 egy helyen lévő) embertől, hogy rögtön legörbült a szája... aztán szipogás... csendes sírás... majd hangos. Leventénél illllyen?... soha nem volt. Ez is most tök váratlan volt, de jó mert ez egyértelműen a fejlődés jele. Érdekes viszont, hogy számára vadidegen ember karjában jól elvan. Úgy tünik csak az új hely és a sok ember vált ki belőle ilyet (bár a Coraban jól elvan).

No és megmutatom már mit kreáltam tegnap a nagyiknak... (most hívatom őket elő).

Kép
Kép
szilbee

Jajj Dorka! A lényeg!! .... Ugye nem lett semmi bajod???!!!! :shock:
szilbee

Jó reggelt,

remélem nyugis éjszakája volt mindenkinek... Nekük nem... Kb. 4 órát aludtunk 225 részletben.... Szabi sírt, nyöszörgött, felébredt, sírt, morgott... LÁz nincs, Ditke, nálatok tényleg semmi más tünet nincs????
Rosszabb étvágy, nyűgi?
Lehet, hogy az van nálatok is, mint Nikiéknél: fogacska egy kicsit megnyomja a hőt. Majd írd meg, mit mondott a védőnéni!!! Remélem nincs semmi baja Zsófinak, csak a pici fogacskája bántja.
Kanapé: rájöttem én is, hogy arról nem is írtam... :) Textilbőr lesz, világos színű (vajszín, nagyon kcsit barackos beütéssel), ágyazható, és az lesz a nappaliban.
Nekem tényleg a 10-es Höci lenne a jobb, 9 körül eszik Szabi.

Niki, a mélcímem: szilvasi.dora@chello.hu
Köszi!!

Szilbee, nagyon jók ezek a képeslapok! nekem eszembe sem jutott, jó, hogy feltetted őket! az a baj, hogy a program, amivel karácsonykor csináltam, már nem műxik... Te hogy csináltad ezeket, lopnám az ötletet! :oops:

Anna, mostanság szinte az egész naopt kint töltjük, remélem összefutunk majd!

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, háááát....lekopogom, semmi komoly nincs! Mondjuk csak egy pici kockát ettem (Petinek is adtam, nehogy kimaradjona jóból! :), ő is szarnak érezte), nála sincs gond. Ed már el is vitte, nagyonkíváncsi vagyok az eredményre. Ő azt mondta, nagyon picit érezni a szagán, hogy valami nem stimmel. De hát én a piacon nem szagiltam meg...

Kép
Kép
dorkáék

Jó reggelt!

Brigitta azóta, nem firtatta a témát. Oroszlánkirály meséből véve az ötletet, azt mondtam, hogy "odafent vannak", mint Szimba apukája, hall és lát, és vigyázznak ránk... (sajnos mindkét Papa már elment). Csak hát, hogy kerülünk oda fel... szerintem, azt fogom neki mondani, hogy ezt pontosan senki nem tudja megmondani.

Öcsike popsija, teljesen helyre jött.

Úgy döntöttem, szakmát váltok, és elmegyek kútfúrónak.Tegnapfurattunk kutat. És kész vagyon. Majdnem annyiba került, mint egy havi fizim. És csak kb. 2 órát dolgoztak vele. Na meg a szivattyú, meg a locsoló slag...

Hasonfekvs: Öcsike is és Brigitta is csak hason alszik nyugodtan. nagyfiút ha hátára feketetve rakom le, akkor megébred , kevesebbet alszik,

Szilbee!
Jók a képek! Hogy csináltad? Teírtad be a szöveget is? Vagy van egy oldal, ahova csak , be kell illeszteni a képet, a már meglévő háttérbe?

Jaj de pici lett minden!!!!!
Öcsike itt ül ölemben, és megnyomott valamit. Minden olyan apró lett az egész oldalon. Nem csak az amit án írtam , hanem minden.

szép napot mindenkinek!

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika! Photo Frame Show-val csináltam. Netről le lehet tölteni a progi ingyenes verzióját.
szilbee

Dorka! Ment PÜ!
szilbee

Ditke! Nálunk... vagyis Leventénél csak hőemelkedés volt max... nem tudom, hogy járhat e lázzal. Talán a többek tudnak erre vmit mondani....

Judit! Szedsz vmi gyulladáscsökkentőt?
szilbee

Jóreggelt!

Gréti elment élete első kirándulsáásra, egy kicsit (nagyon) izgulok. Csak Szolnokig mennek a nefagos játzira, mega vadasparkba, azért délig ülök a telefonon, csak nehoyg hívjanak... a múltkori jászberényi eset egy kcsiit megrémíszette, hoyg mik történhetnek, pedig nem is gondoltam volna, hyoga gyerek csak úgy (egy ksi segítséggel) kiesik a buszból....

Ditke!
reggeli láz? Hát nem hiszem hogy a foga, mert a gyerekek inkább délutánra lázasodnak, már kora reggel 38 felett? most én is kérdeztem a dokinőt, mikor mondtam, hoyg három fog bújik ki, azt mondta akkor is csak hőemelkedés max... majd írd meg mit mondott a védőnéni, jó? Ő mégiscsak több gyereket lát....

Sztem tök mindegy ha kicsit fáj, vagy ha nagyon, így is úgy is nagyon rossz, pláne kisgyerekkel.

Azt lehet nem is írtam, hyog a dokinő azt mondta, hyog sok kismama jár hozzá ezzel a problémával, és egy kétgyerekes anyukával kiszámolták hogy napi 700!!!!kg-ot emel. kiveszem a kiságyból, vissza, etetőszék, pelenkázás.... ez NEHÉZ fizikai munka!!!!

Fotófotófotó!!!!

Dorka!
A szolnoki barátnőm járt így pár éve a karfiollal(szezonjában, nem a mikor elvétve kapható) meg is főzte, elvégre azt sem kóstolgatjuk... és főzés után marta a száját! szintén két kicsi gyerek, szóval inkább csak idősektől vásárolj, azoknak nincs pénze vegyszerre....

tényleg mi van 100 forintos ügyben?

Nagyon köszi hoyg leírtad, de mi az az url? tudod, tanítónénisen!

Mikor jön meg a kanapé? Aztán izibe fotót!

Szilbee!
De ügyi vagy!!!! már megint.... miért ijedeznénk? nem értem! Oylan csini vagy!

Nem az e körüli hónapokban szoktak ijedezni a babák az idegen helyektől/emberektől, tényleg a fejlődés jele....

Ed szabin? de jó neked!

Nem szedek semmit. ibumax-ot mondta de ibuprofen váltottam, napi 2 x kellene esetenként. várom, hátha hétrét görnyedek, majd akkor.....amíg elviselem, addig nem eszem gyógyszert.de azért már fel bírok egyenesedni mély hajlásból, bár nem csigolyáról csigolyára gördülve, hanem karót nyelve, de alakul....

Én is corázni akartam most, de Leti bealudt a fejét az ágyra hajtva, na majd ha felébred... nem szoktunk mi 7-kor kelni! el is csúszott a napunk :?

nem kér akkor senki horgolt sapit? ma rendelem meg.

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja még annyit nekünk is ilyen (amit bemásoltam) motorunk van, igaz már annak pedálja is van, de éppen tegnap száguldozott vele a szomszéd kisfiú a maga 35 kilójával, de bírta a járgány a kiképzést! bár én is tartottam ,hoyg valami....

szoktátok nézni Fábrynak az új műsorát az állj ki és nyomjad? hát én tegnap is annyit röhögtem: védőnéni: azt mondja a srác, nehoyg már bevegye valaki ezt a dumát! támadónéni...... apuka még mindig nem rakta össze a kiságyat?.. na ja nálunk is mindig azt nézte mi az új a lakásban....1 éves volt Réka (szte), mikor megkérdezte beszél már? (ja, gondoltam magamban, Tolsztojt olvas eredetiben)

na csak szösszenet, a korán kelés áthúzta számításaimat és nem tudok mit csinálni, lenne mit, de nincs kedvem, nem így terveztem...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ki kér stahl judit összes eddig megjelent szakácskönyvet mailben?

Most kaptam! 10 könyv!

Judit,
Kép
Kép
bbj

ÉN! :) Köszi!!!
szilbee

szilbee!
a freemailesre? oda küldtem... a másikat nem találom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

nem... szilbee@gmail.hu -ra
szilbee

mindegy... onnan átirányitja úgyis emide....
szilbee

Na vééégre... beengedett a babanet... macerás dolog ez a mail cím váltás...

Arról nem is beszélve, hogy nem hu hanem com... :? :oops:
szilbee

BBJ: Én is nagyon kérek szakácskönyvet!!!! Köszi előre is!

Showder Klub? A Youtube-on fenn van minden adás, ott szoktuk nézni utólag. Betegre szoktam magam nevetni. :lol: :lol: :lol: Főleg azon a Kovács....(3 nevűn) és Kiss Ádámon. :lol:

Szilvi: pont erről írtam tegnap a blogban
jaimee1

Én is kérem reciket!
Köszönöm.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Judit, nekem is dobd már át a recepteket!!
Kössszke!!!

Niki, Ditke, holnap nem höcögünk, vírusos a torkom... MOst jöttünk dokibácsitól...
Remélem, hogy akikkel taliztam, nem fertőztem meg senkit!!! :roll:

Szilbee, majd megpróbálok szerkeszteni, olyan jó ezzel bíbelődni!

Ja, Judit, URL: Nah, szóval van egy gomb jobbra fent, LINK. (Betűméret felett... :) Tantónénisen!!! :))
Ha arra klikkelsz egyszer, kiadja ezt:
[url]

Ebbe kell belenyúlnod, az url után kell az = jel, majd közvetlenül a belinkelni kívánt oldal címe, a többi ugyanúgy, ahogy leírtam.
Na??? :)
Gréti biztos nagyon jól fogja érezni magát, nem lesz gond, és a buszon sem fog az ajtóban állni, az tuti!! :)
Karfiol: most tényleg elbizonytalanodtam főzés ügyben, hogy más zöldségben is ott van valalmi sz@r... Lehet csak ártok a gyerekemnek, a bébiételek meg elvileg ellenőrzöttek....

Ditke, védőnéni?? MIt mondott? LÁzas még Zsófi?

[/url]

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee, fotót küldök, szép háttérképeket hol találok? Te hol találtál olyat, ami ilyen "anyáknapis"????

Kép
Kép
dorkáék

www.hatterkepek.hu -n... vannak ünnepik, meg virágcsokrosak...(Én a rózsacsokrosból választottam.)

Ja és képzeljétek!!! Kibújt Dávid első fogacskája!!! :D
szilbee

szilbee

Szilbee: Gratula a fogacskához!

Judit: Én is kérném a recepteket.

Dorka: Jobbulást!

Ditke: Zsófi hogy van? Holnap Ti jöttök?

Niki

Kép
Kép
csni

Szilbee, gratula! de jó Nektek, már mi is úgy várjuk az első fogat, mint a Messiást. és Dévid is megelőzőtt minket, ez nem ér :lol:
ja és tök jó az üdvözlőlap, olyan jó, hogy Te ilyen kreatív vagy.

igazatok volt, Zsófi valszín beteg, azóta is lázas, bár először levitte neki a lázát a Panadol. a védőnő is mondta, hogy fog nem csinál ilyen maga lázat. úgy hogy 3 után doki. most jó kedve van, de az előbb aludt 2 órát...kíváncsi vagyok, mit mond a dokinő. úgy hogy mi sem megyünk höcögni!

Judit, én is kérek stahl juditot légyszi, ditke2007kukac citromail.hu

Dorka, jobbulást, csak Szabi el ne kapja!

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Szabika nagyon vagány a mocin!

Szilbee!

Tök jó hogy ti már itt tartotok Védinek most kezdtek a fogcsírái illeszkedni szóval még sok nyűgös este vár rám :cry:

Judit!

Én is kérném Shtalt hátha odáig is eljutok hogy főzz
ek valamikor :lol: varadivirag@chello.hu

Csütörtökön tapétázzuk Védike szobáját!Már vagy két hónapja megvan a tapéta csak senki nem volt hajlandó kitapétázni.

Látom mindenkin kitört a felújítási láz,mi is nyáron újítjuk az egész lakást:új konyha.sarokkádas fürdő(most olyan keskeny a kádunk hogy attól félek hogy beszorulok :oops: )teljes csőcsere,nagyszobába új bútor tapéta...lesz vagy 1hónap mire kész lesz, addig meg anyósomékhoz költözünk :cry:

KépKép
viragb88

Háj!

Dávid! Gratula a fogacskához! :lol: :lol: :lol:

Judit!
De rendes vagy! Én is kérek szépen!...Terveztem már megvenni...(csak 1 van...)....de egy vagyon.....Köszönöm szépen!!!! :D

fanna3

Szilbee, de jó, megvan az első fogacska!!!! :) Gondolom alul bújt ki, igaz? És fotó???????

Ditke, Zsófi lázára a doki mit mondott??? remélem gyorsan átedtek rajta!
Szabi rengeteget tüsszögött ma, ez az első jele a náthának nála... :( Attól tartok, nem ússzuk meg....

Virág, és tudjátok már, mit hol vesztek meg? Miylen bútorokat akartok nézni?

Anna, Nimi nagyon vagány volt a kendőjében, nagyon passzol hozzá!!!

Jó éjt, pancsit stb.....

Kép
Kép
dorkáék

Végre visszaolvastam!

Köszi az érdeklődést, élek (de minek), a vizsgáim jó része még csak most következik... máj. 16-ig lemegy vagy 10-12. :roll:

Nimike! Nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Bocsika, de úgy el vagyok havazva...

Dorka! És még aki esetleg tud segíteni: Petőfi versek elemzése! Van egy ugyanilyen című könyv, de abban nincs benne (vagy én nem találom): István öcsémhez, Egy estém otthon. Hol találnám meg ezeknek az elemzését? Köszike előre is!

Még akartam valamit... Betegeknek jobbulást!

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Juditom! Én is kérek Stahlos receptet! Köszönöm!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!
Mentek a receptek!

Jaimee!
A Te címedet nem találom, pedig meg kellene lennie! dobd már át, és visszapostázom! Jaj én is ezt a kettőt csípem! hát én is röhögtem hangosan, de nem bírtam magamban tartani, csak Leti fel ne ébredjen!

Dorka!
Jobbulást Neked, és akkor Szabinak is?

Én mondjuk ezért maradtam a z üveges kajánál. elhittem hoyg ellenőrzött élelmiszer, bár eddig csak jót hallottam, még a kecskeméti üzemből is... Erika Te nem tudsz valami rémhírt onnan, vagy alapbó nem veszel kecskemétit?

Hol kell lenni annak a gombnak? a klaviatúrán? vagy a képernyőn? nekem oylan sehol nincs. meg olyan sem, hoyg betűméret :shock:

jaj megvan!! ahova írok! na akkor mindjárt kiművelem magam! köszi!!!!!!!!!

Szilbee!
gratu Dávidnak! szegény megkínlódott vele az utóbbi napokban

Ditke!
Mit mondtak a dokinál? Zsófinak ++++++

Virág! Képeket!!!!

Fanna!
Na miylen ügyi vagyok mennyit megspóroltam neked... is. milyen kendő, kép?

Olga!
net? én találtam, de nem műkszik valamiért meghalt a google-om!

megyek csucsukálni....

ja Leti ma mondta, hoyg szeretlek, jejete, és én hiszem, hoyg az, olyan volt a környezet... anyák napjára kaptam...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Semmi rosszat nem hallottam a bébi kajákról, mi is azt fogyasztjuk.

Köszönöm a reciket.

Szilbee, ezek a z anyáknapi képek tényleg jobbak, minnt az előző széria.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Kép

Judit! Ahova beírod a szöveget... a fölött: Link.

Köszi a gratukat! :D Úgy tünik most bújuk a második is (fehér pettyet már látni), mert szegénykém annyit kelt... Szeremcsére gyorsan visszaaludt mindig, de ez így akkor is betyáros volt.

Dittke! Legalább nyugis éjszakátok van... én az utóbbi 3 napban min. 200x keltem... és akkor még szerencsés is vok, mert nem ordított a drágám. Hamarosan nálatok is kibújik az első, meglásd!! :D

Olga! Erőt és kitartást!!

Dorka! Szabinak gyógypuszi!!! ++++++++++++++++ Remélem csak nem esik be!! :( Pláne, hogy mennétek Szegedre!! :?
Jajj nincs fotó! Olyan a szája mint a satu... :lol: két kéz min. kell hozzá, ha nem több. :lol:

Erika! Én csak egy szériát csináltam! ??
szilbee

sziasztok!

Judit, nekem nem jöttek meg a receptek...de nem sürgős. úgyse nagyon főzök mostanság, hétfőtől előfizettem kajára itt nem messze a suliban. hát nem tom ki hogy van vele, de nekem egyre nagyobb nyűg volt a főzés...vagy csak lusta disznó vagyok?

Zsófinak vírusos torokgyulladása van. Egy Ospen nevű antibogyót kapott rá, szedte már valaki? De csak este kell elkezdeni, ha nem szűnik a láza. Hát nem szűnik, éjjel is 38,5 volt, bár egy időre levitte a Nurofen. Úgy sajnáltam szegényké,et, szintem tüzelt, olyan forró volt a kis teste. Ez az első betegségünk, mondjuk azért jól kihúztuk 9 hónapig.

na mennem is kell...

Kép

Kép
ditke2007

No látom mégsincs nyugis éjszakátok! :cry: Jobbulást Zsófinak! :(
szilbee

Jó reggelt!

Bocsi Szilbee! Több oldalt olvastam vissza, közben a "tovább képzést" néztem este, figyelmem meg itt is ott is... kicsit megkavartam a dolgokat.

Csak fájdítom a szíveteket: Öcsike 2 hete hang nélkül végig alussza éjszakát. Még inni sem ébred fel.

:lol:

Ezt kívánom mindenkinek!
Majálisozni, mi egyik barátunknál leszünk. Kerti partizumk. Remélem jó időnk lesz. Vasárnap, meg , meglepjük Anyósomat. Azt mondtam neki nem érünk rá vasárnap, ne számítson ránk, közben meg készülök kajával, sütivel, és váratlanul meglepjük, anyáknapja alkalmából. Brigitta szép hosszú verset tud. Remélem, sikerül a meglepi.

Szép napot!

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika! És mit akarsz tanulni?? :)
szilbee

Sziasztok!

Judit!

Nekem se jött meg a sok reci :cry:

Dorka!
Még nem tudjuk hogy mit szeretnénk a nagyszobába a szekrénysor meg a kanapé adott a többit még nem találtuk ki.
De a konyha meg fürdő már megvan csak az árakat hasonlítgatjuk,hogy mi hol a legolcsóbb.

Ha kész Védi csajszis szobája majd dobok képet.

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Ditke, mi szedtünk Ospen-t (ismerek sajna jópár antibigyót), nekünk egész jó volt! Jobb, ha elkezded, úgy is az lesz a vége, hogy adnod kell, akkor meg jobb, ha minél hamarabb...

Olga, valamiért most nem irigyellek :? Nekem már nincsenek ilyen elemzéseim. De mikorra kell? Keresztfiam megkérdezhetem, most érettségizik...

Szibee, fogacskák :lol: Éjszaka :? Na, majd csak kibújik gyorsan!

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt,

jobbulást a kicsi betegeknek, sajna az én fiam is közéjük tartozik.... :cry: Du. megyünk dokinénihez, köhög, folyik az orra, bár kopp-kopp, nincs láz....
Zsófinak reggelre elmúlt aláza? Én ezt a gyogyót nem ismerem...
Ha vírusos, akkor miért kaptatok antibogyót? hogy megelőzzétek a felülfertőződést? Annyira sajnálom, és bánt a lelkiismeret, hogy lehet, amikor taliztunk hétfőn, én ragasztottam rá.... :cry:

A főzés pedig nekem is nyűg, most pl. a héten nem főzök én sem, fősuliról hozok kaját... Valamin spórolni kell az idővel-energiával, hát ez mosta főzés nálam is.

Egyébként alázról mit gondoltok? Én most olvastam az új kismamában, hogy jobb hagyni 39 fokig, mert hagyni kell a szervezetet küzdeni, így gyorsabban átesik rajta, és csak utána csillapítani. Van benne logika, de ha érezném, hogy tiszta láz a gyerekem, akkor olyan nehéz hagyni csillapítás nélkül, nem?

Szilbee, Szeged sztem lefújva, nem akarom terhelni vele Szabit, bár a kedve jó, láza nincs.... Majd lehet megkérdem a dokinénit, mi a véleménye.

Szabi megtett 2-3 lépést segítség nélkül, és végre le is jön rendesen az ágyról, háttal. Állni is áll már 5-6 mp-et, kicsit bátortalan, a két kezét összeteszi, mintha abba kapaszkodna :)

Judit, nekem csak az a furcsa, hogy pl. egy répafőzelék olyan seízű üvegesben, míg ha én főztem meg, annak volt íze is. pedig elvileg ugyanazok az összetevők: répa, ivóvíz stb.
Egyrészt ezért is főzök Szabinak, másrészt ebéd-uzsi nálunk összesen 4 üveg kaja :roll: Plusz gyümi, tejpép néha, tápszer stb. és hát én őszintén bevallom, sokkal olcsóbb is, ha én főzöm meg...

Olga, amjd keresek elemzést! ha találtam, írok!!!
Kitartást a vizsgákhoz! Balázs hogy van????

Csajok, azt hallottam, hogy több esélyünk van abba a bölcsibe-oviba kerülni, amit kinéztünk, ha "fel tud ajánlani" valamit anyuka-apuka a működéshez.... :?: :?: És erre rá is kérdeznek....
Én olyan naiv vagyok, ez komoly???

Kép
Kép
dorkáék

És kicsi Zsófinak nagyon boldog hófordulót kívánunk!!!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

OLga, az István öcsémhez c. vers elemzése ebben a könyveb van benne:
Agárdi Péter: Petõfi állomásai (Versek és elemzések), Budapest, 1976. 58-84. oldal

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Én 38,5-ig szoktam hagyni a lázat

Gratula a járáshoz!!! :lol: :lol:
szilbee

Hell :)

Kisbetegeknek jobbulást kívánok! :( +++

Jöttem a szokásos rohanós, mindentelfelejtős stílusban :oops: :D

Anna, sátor :shock: Ezek után az a minimum, hogy hét nyelven beszéljen...

Judit, gratu a jejete-hez!!! :lol: Hjajjj, defajin érzés lehet! Köszi a receptet :)

Szilbee, nagyon jók a képeslapok! :D Nekem ilyesmi eszembe sem jutott volna :oops: De elloptam az ötletet :wink: Viszont vasárnapra nem fogják megkapni a nagyik...
Gratula Dávid fogacskájához! :D

Dorka, Szabinak meg az önálló lépésekhez! :D

Főzés: szülés óta én nagyon ritkán szoktam :oops: A két nagyi leveszi a vállamról ezt a "gondot" :oops: Annaluci meg nem eszik ipari mennyiséget bébihamiból (még mindig napi 1-2 üvegnél tartunk...), úgyhogy nála sem erőltetem a házi kosztot :oops: - egyelőre.

Hunci is eljutott már odáig, hogy ha az ágy szélére forgatom hasonfekve, lábbal előre, akkor le tud csúszni - de hogy! Tök ügyesen, az ágytakaróba kapaszkodva ereszti le magát :lol:
Tegnap meg először volt hajlandó állásból leülni - nem pedig popsira esni :wink:

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?