Sziasztok!
elmentünk a Park Centerbe ,de nem kaptam sem a c&a-ban, sem a Kenguruban kismama nacit, jó lett volna egy elegáns, kényelmes, de csak farmer volt, az is horror áron.Természetesen a párom nem akart venni semmit, felpróbálta az első gatyt ami a kezébe akadt, mintha ráöntötték volna, Ő elégedett, én meg nyafogtam egész délután
A Kenguruban körülnéztünk mindenféle babás dolgokat, jó drága minden.Néztünk ágyat, meg babakocsit, bútort csináltatunk az már bitzos, mert elképesztő árakon adják és simán a kezemben maradt az ajtónyitó,stb...
Tegnap mutattam anyunak, hogy milyen babaruhát vettem,rögtön rávágta, hogy még babónából ne vegyek semmit.Olyan szarul esett, egyből elbőgtem magam..Ha most sem lesz élő gyermekem, akkor befejeztem én is ezt a világot.De hogy lehet a saját anyám ilyen érzéketlen??Pont ez kell, hogy valaki ezzel riogasson..
Nem aggódom, nem félek eleget magamtól...????
Pedig szeretnék vásárolgatni, apránként,Karácsonyra magunknak nem is lesz semmi, neki szeretnék megvenni dolgokat..de olyan nagy a választék, tisztára belezavarodik az ember, mit, hol érdemes, mennyit mekkorát...és láttam 40-es rugit, korababáknak..gyorsan odébb is mentem..
Két napig elképesztő fejfájásom volt, most meg nagyon durva hányingerem..kikészít ez az idő.
no, ennyit rólam, kicsit hosszú is lettem.
Anyany, de jó, nektek akkor sikeresebb, vidámabb nap volt!!Muti a kabátot!!!
Tücsinke, szép gyerekek és milyen jó ,hogy felidézted a napsütést!!!