Új privát üzeneted érkezett!

:)))) de jó :D most ugye még pattog, ezért érzed így.

Amúgy igen, később ugyanilyen lesz...sztem be nem pisilsz, aztán ki tudja :D:D:D

de én ennyi idős terhesen már óránként jártam pisilni, vagy többször...a legszarabb az volt, amikor megfordult szegényke, és faros lett...na akkor olyan volt, mintha kidugná a lábát néha...akkor sírtam gyakran, hogy be fogok pisilni...pl kocsiban meg ilyenek :D

á de rossz volt :D

Betti: kék sajtot lehet enni???
én is nagy sorozat bubus vagyok :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Betti: :lol: :lol: :lol: jót nevettem a sütős sztoridon, én is megvártam a feleségeket, tök jó volt.
Nekem sül a mézes mustáros csirke, mellette sült krumplival.

Tünci: gratula a mozgáshoz! És a hólyagrugdosáshoz is. :lol:
Legalább tudod, hogy eleget mozog. :lol:
Viccet félretéve nekem is volt ilyen Dorcsinál többször is, nem pisiltem be, de mindig azt hittem be fogok. Most, hogy írod, mindig megálltam, szorítottam vissza, pár másodpercig azt hittem becsurog, aztán meg nem kellett már. Még lesz ilyen párszor.
Levinél nem emlékszem ilyenre.
Hajrá kis focista pocaklakók!!!
Vendég

Nekem ez a pisi dolog rendben van, nem járok gyakrabban, lehet, majd később.

Gégéé, pasztőrözött sajt, meg még rádobtam a sütőben 250-en 40 percet, de mostmár megettem. Szerintem lehet, nincs benne káros anyag.

Betti
Kép
betti0412

Én ezt nem értem ,hogy lehet, hogy ennyiszer megyek, pedig nincs fertőzésem. :roll: Betti, iszol eleget??Mert igaz, hogy elég sokat iszom, talán, ha nem így lenne, nem kellene ennyiszer menni..de már röhej tárgya vagyok itthon..valahányszor felállok, uram kérdi:Naaaa, csak nem vécére mész?? :lol: Az A-ból B-be jutás sem egyszerű feladat, ha bemegyek mondjuk a városba... 8)

De azért az jó, hogy más is küszködött vele!Nehogy már csak nekem jusson ilyen finomság. :)

Ma még nem főztem, de már óvatosan teszek veszek.mostam, teregettem, kicsit összébb pakoltam.Estefelé jó lenne már elsétálni Violához..
tünci28

Sziasztok!

Anyám annyit írtatok, hogy visszaolvastam becsülettel de alig emlékszek valamire a nagy információáradatból :lol:

Tünci de jó ez a mocorgás, nyugi bepisilni nem fogsz :lol: Emlékszel a múltkor meséltem, hogy a terhesség elején feltérképeztem az összes wc lehetőséget a városban, az elején a rosszullétek miatt utána meg a pisilések miatt :lol:
Van még itthon 5 szem pipolfen majd alkalomadtán átadom neked szívesen, 2012ig jó :wink: De jókat aludtam én is tőle, akkor szedtem amikor még dolgozni is jártam és napközben nem tudtam pihenni.

Betti örülök, hogy minden rendben van a fiatalemberrel :wink:

Anyany jól néz ki ez az ágy, ilyesmit én is el tudnék majd képzelni Matyinak.

Húha aratják a ház mögött a kukoricát kiszaladok csuhét szedni...

KépKép
winchi

betti!
tömegben szerintem valami fertőtlenítő kendő nem árt ha van nálad. néha nem árt kezet törölni...
annyi mocskos kezű ember van...
ettől most megéheztem... nagyon jól hangzik.

katinka!
jobbulást Natinak!

mancsa!
ha nem kell nektek az ágy megnézhetnénk??? már ha el akarnátok adni...
a vonalkódokat jövő héten tudom már csak küldeni.
örülök, hogy jobban van Levi szeme! lehet, hogy tényleg csak valami olyan volt, ami már kijött.

tünci!
gratula az első nagy mozdulathoz! és ha tudsz pihenni, az nagyon jó. ha attól a gyógyszertől, az sem baj. és ne nagyon mozogj!
ilyen hólyagrugdalás lesz még nagyon sok. szerintem mindenkinek volt. időnként én is megálltam kicsit megpróbáltam félrevonulni és beszéltem a hasamban levő ZSófihoz, hogy légyszi, légyszi ne táncolj a hólyagomon, mert nem bírom ki hazáig. olyankor inkább jól belenyomta a fejét vagy a fenekét és nyugton maradt.
biztosan viccesen néztem ki.
:lol: :lol:

ágy: nem tudom hogy van e ágyneműtartója, szerintem van.
asszem 160cm. van egy nagyon jó meg szép fotelágyunk, de szerintem ahhoz Zsófi még februárban is kicsi lesz. addig még nőnie kell jó pár évet. párom is erre szavazott.
ezt néztem ki, sztem ez még elég jól beférne hozzánk. viszont a baldachint majd meg kell oldanom, hogylegyen rajta, mert az muszáj estére, hogy ne zavarjuk.
max megkérem apumat...
Vendég

Sziasztok!

Jó kis termés! :D

Lara: Hú, nagyon jó ez a csizma! Én még nem merek venni, amíg végül is nem indul el Réka, nehogy kinője, mire kelleni fog. Nem tudom milyen gyorsan nő a Babók lába. Nemsokára indulunk a tescoba, megnézem magyarul beszél-e a kutyus. Remélem lesz is!

Betti: Nagyon örülök, hogy minden ok. :D Hajrá, így tovább! Nevetek van már?

Mancsa: A libero-s honlapon van egy vonalkód ellenőrző, ahova ha beütöd a vonalkódokat kiírja, hogy mennyi pontot ér, így ki tudod számolni, mennyi pontod van, és ha már megvan amit szeretnél, küldd be! Ajánlva kell küldeni!

A pipolpen az tényleg egy altató. Mikor pocakosan kórházban voltam, napi 3-akat nyomtak a kismamáknak. Így aztán minden kismama szinte egész nap alszik. :shock: Egyébként én terhesen alig mertem gyógyszert bevenni, nehogy baj legyen, aztán mikor a 34. héten egy hetet kórházban voltam, akkor láttam, hogy tök nyugodtan adnak minden kismamának egy rakat gyógyszert! :shock:

Katinka: Jobbulást Natinak!

Kéksajtot sütve lehet enni, nyersen terheseknek nem ajánlott.

Én nem bánom, hogy ilyen későre tették a Feleségeket, mert addigra legalább Réka már biztos alszik. Nézem én is a kórházasakat is, a Grace Klinikát szeretem jobban.

Tünci: gratulálok az első igazi mozgáshoz! :D

Én az első és a harmadik trimeszterben jártam nagyon sokat pisilni, a középsőben nem.

Még a kis korkülönbségre akartam írni, az egyik barátnőm 1978 januári, a húga 1978 decemberi. :roll:

Betti, Mancsa: leírnátok a receptet? Szeretem nagyon a berakom a hozzávalókat a sütőbe, és sül magában recepteket! :)

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Tisztára megéheztem a kajákat olvasva... :oops:

Tünci, Betti, örülök, hogy minden ok.

Anyany, tetszik az ágy, nagyon szép.

Lara, igazán vagány csizmát találtatok.

:wink

Lassan megtanulunk úgy esni, hogy ne üssük meg magunkat. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Ma el kellett vinnem Milut az orvoshoz, mert egyre csúnyább kiütései lettek. Kb, másfél hete kezdődött és egyre több és csúnyább lett neki. Nem olyan himlős kiütés, hanem olyan gombostűfejnyi dudorok, ami néhol még piros is.
Tusfürdőt váltottunk, sztem attól lett ilyen. Aztán 2 napja visszaálltunk a régi-régire, de nem igazán javult a helyzet, így elvittem. A doki megnyugtatott, hogy 1-2 hét, mire javulni fog. Szte is a tusfürdő.Felírt gyógyszertári fürdetőt, el kell hagynunk most mindent és csak az alapoktól kezdeni.

Johnson&Johnson-tól lett ilyen. Doki azt is mondta, hogy nagyon sokszor találkoznak ilyen allergiás tünettel ettől a márkától. :?
Sajnos pedig már az újszülött osztályon megy a beetetés az ajándék csomaggal.

Holnap megyünk crossversenyre. Nagykanizsán lesz (miért is nem messzebb?), másfél óra az út. Remélem Mazsola bírni fogja: utat is és a versenyt is.

Kép
jaffa4

Mikor lesz a következő tali?

Annyira hiányzik a topik, de nem tudok jönni annyiszor, amennyiszer jól esne.
A lányomon kívül semmi másra nincs időm teljes értékűen (nem panasz!!!). Szalad a lakás, mindig tűzet oltok. Más is így van? Nekem még főznöm sem kell. :oops:

Vasárnap jönnek a kályhások. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi rombolást csinálnak. Szombaton megvesszük a kályhát Praktikerben.

Cipő: Még nem vettem, mert nem találtam megfelelőt. Deichmanban nem volt a méretében. Humanicban a 22-es pont jó volt harisnyában, a 23-as már óriási. Brendonban nem tetszettek, Siesta - horror ár, annyira nincs még hideg, hogy rászánjam magam a 15 ezres cipőre. Ami meg tetszett volna - árban is, az nem volt annyira vastag. Bélelt, de nem annyira vastag. Most egy picit várok, hátha bővül az olcsóbb kategóriás cipők választéka.
Arra is gondoltam, hogy veszek neki egy nem extra vastag cipőt és egy olcsóbb hótaposót.
Most örülök, hogy jött a melegfront. Fűtés, cipő, öltözködés... stb. miatt.

Kép
jaffa4

Sziasztok csajok!!!!

hűű hogy pörög a topic :lol: :lol: alig tudok viszaolvasni :shock:

Tünci, örülök, h már elmúlt a pecsételés, biztosan nem lesz semmi gond, lehet a méhed feszül, ahogy nő a babó? v méhszájseb? v még arra tudok gondolni, h vannak olyan nők, akik úmond mensiznek amikor meg kellene jönni nekik a terheség alatt, bár ha eddig nem volt ilyen gond, akkor biztosan nem attól volt. nyugodj meg, biztosan nincs semmi baj!!!!!!!!!!!

Betti, örülök, h veletek minden okés :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyany, én is utazóágyra voksolnék, azok 60-szor 120-asok, abba bele tudsz tenni normál babamatracot, a Miló is forgolódik ezerrel, sztem ő még tuti leesne arról az ágyról, amit feltettél.

asszem te kérdezted, h hol lakunk...nem panel, hanem új építésű tégla társasház, lakópark, de tuti h száraz volt a levegő. néha még most is köhög a Miló, de most már nem szárazon, nem ökledezve.nyomatom nem a párásítót, hasznos jószág babáknak

Mancsa: sztem erőltetsd a Dorkának a hálózsákot, pár nep alatt megszokják, amikor nyár után először én is ráadtam a Milóra a hálózsákot pár napig ő is ágált ellene, de aztán megszokta és én is nyugodtabban alszom, h tudom, h nem fázik meg éjjel :

Jaffa: a Milu kiütése a lázas betegsége óta megvan neki? nem is múlt el? a gyógyszertári fürdető kenőcs biztosan a legjobb, ha allergizál a babafürdetőre, és receptre nem is drága :wink: jobbulást nektek!!

csajok: a liberó zacskójáról most mit is kell beküldeni??? vonalkódot? v van mellette egy másik kód, azt? v van a tetején is egy kód, azt? v a nyuszifejeket?????????? :shock: :shock: valakiiii

még visszaolvasok :lol:

Kép
naspolyácska

Naspi!

A lázas kiütés elmúlt 3 nap alatt. Azóta ez már egy másik... :roll:

Liberonál csak a vonalkódot kell kivágni és beküldeni. Semmi más nem kell.

Puszi

Kép
jaffa4

annak idején, amikor multiban dolgozatam mint illatszer osztály vezető, mindig úgy hajtottam el a johnson márka képvieselőjét, hogy "hagyjon már békén mert allergiás vagyok a termékére", (de nem csak a termékre, hanem a végén már rá is...)
szóval ezért nem fürdetem ilyenben.
a szülés utáni csomag felét odaadtam a hugaimnak. de Zsófi a Gabi márkára is allergiás és a Büdchen babasamponra. úgyhogy marad a gyógyszertári fürdető. azzal is mosom a haját, kicsit nehezebb kimosni, nincsen illata de nem kaparja véresre a fejét.
Vendég

jaffa!
remélem hamar elmúlnak Milu pöttyei!
ez a gyógszertári fürdető nagyon jó! nagyon szeretem.

Zsófi bőre nagyon nagoyn érzékeny. ha az apja megpuszilgatja, azonnal vörös az egész arca. ha még borostás is egy kicsit, akkor meg néha még 12óra múlva is látszik, hogy apja szeretgette.
és igen, a johnson egy sz.r! arra voltam piszokul allergiás, a babására is meg a mandulatejesre is.

még nagoyn nagoyn gondolkodom az ágy-dolgon.

találkoztam ma Bendével!
nagyon jól néz ki, dumáltunk is egy sort. Niki gyönyörű, rengeteget nőtt és szalad! igazi eleven kis rosszcsont!
Vendég

Sziasztok!

a Johnson akkor nem értem hogy él meg :shock: Különböző korú és tipusú gyermekeink produkálnak pöttyöket tőle, most akkor mi vagyunk túl finnyásak, aggódósak hogy pöttyös a gyerek bőre?
Most mi elhasználtunk egy tubussal amit ajándékba kaptunk de mire elfogyott megint előjöttek a pöttyök Matyin is.
Nekünk még a lanolinos Baba habfürdő jött be áttérünk ismét arra.

Tali lehetne minden hónap második hetében a múltkor is úgy volt és akkor talán még a GYED-ből is tudunk egy kicsit áldozni...
Már csak azt kellene megszavazni, hogy most hétvégén v hétköznap legyen?
Novemberben ez a 9-15ig tartó hét

KépKép
winchi

Sziasztok!

Pont én is arra gondoltam ,hogy mostanában annyirqa sokat írtok és ez olyan jóóóó!!

Annak idején még a fehérvári védőnőm is azt mnodta, hogy kedves anyuka bármit használhat csak a J&J termékeket ne..

Jaffa, nyugi, én is mindig azon nyuglődtem, amíg még dolgoztam is, hogy soha semminek nem érek a végére, aztán babaát mág nem is láttam el közben.Majdcsak kialakul..Verseny, uhh, ilyen vacak időben, elismerésem ,hogy egyáltalán elidulsz...

Naspi, háát, ki tudja, a menzeszidő nem most lett volna, méhszájsebem tuti nincs, azt meg remélem ,hogy nem a méhem feszül már most.Az elmúlt hetekben éreztem úgy, de most mintha múlna, úgyhogy remélem, hogy így is marad.(mondjuk mázaszám szedem a magnéziumot..)

Szösz, úú, amíg én is kórházban voltam,láttam bizony annyi, de annyi gyógyszert szednek a kismamák!!Szerintem akkor már inkább érdeke a babának ,mnit hátránya..végülis alig van szer ,ami árthat a 12.hét után.addig meg a dokik is általában a sorra bízzák..

Na, első lendületből ennyit bírtam megjegyezni.

Ó, meg még valami(Anyany igazán nem akarlak cukkolni, )tegnap a kezembe akadt egy hirdetési újság, annyira lennt vanna ka lakásárak ,hogy döbbentet.Két -három szobás felújított panelt lehet kapni 8 millióért.. :shock: :shock:
tünci28

Anyany: ááá, sajna nem adhatom el az ágyat, anyunak rosszul esne, mert ő vette, én odaadnám szívesen, de megnéztem teszveszen, vaterán, van ilyen már olcsóbban is, mint ahogy anyu vette. De azt megcsinálhatjuk, hogy ha eljöttök az utazóágyért, akkor megnézheted, megtapogathatod, hogy kiderüljön tetszik-e. Hm? Azért javaslom az utazóágyat betárolni vész esetére, mert lehet, hogy úgy fogod érezni, hogy kicsi még az ilyen ágyhoz, mert mindig kimászik belőle. És összecsukva kis helyet foglal, ha kell, akkor meg csak előrántod. Nem akarom ám ráderőszakolni, csak javaslom.
Ja és igen ágyneműtartós.

Jaffa: szegény Milu! Nekem Levi a Gabira allergiás, Dorcsi a Johnsonsra. Remélem hamar elmúlnak a pöttyei.
Cipőre javaslom még az Auchanban a Sebastiano cipőboltot. Maus szandikat mindig ott veszek, de van jó őszi, téli cipőjük is. Ott van Falcon is, de az bazi drága, meg vannak olcsóbb kategóriák.

Naspi: lehet, hogy igazad van, ma is megpróbálom a zsákot, könnyebb lenne.

Winchi: mi is baba tusfürdőt használunk, meg gyógyszertárit.

Dorcsi egyszer nagyon kiütéses lett a sensitiv öblítőtől, mert újították és mandulatej került bele. 1,5 hét volt, mire helyrejött a bőre. Úgy sajnáltam.

Tünci, Betti vigyázzatok magatokra!

Valami front van, migrénem kezdődik!
Vendég

Sziasztok!

Sajna hiába van net megint nem tudtam jönni. Múlt héten Lili volt beteg most meg a MArci. Segítsetek légyszíves.
Marcinak mandulagyulladása van és egy ronda vírus miatt afták is lettek a szájában. Kaptunk rá cseppeket, de 2 napja nem akar szopizni. Ha lefejem a tejet, akkor azt megissza. Igaz, hogy elmúlt egy éves, de még elég sokszor szopizott és nem nagyon akarnánk még abbahagyni. Volt valakinél ilyen afta a babánál? Hogyan tudom újra a cicihez szoktatni. Nagyon el vagyok kenődve, mert nagyon szeretünk összebújni. Állítólag ez nem leszokás a ciciről, mert az fokozatosan szünik meg. Na meg többször probált a cicire rábukni. :)
Talán szopási sztrájk az afták miatt?

Tünde

Kép
Kép
tucsinke

Tücsinke, szia!

Nem tudom Neked volt -e már aftád ,de nagyon fáj, ha több is van, még nyelni, inni is nehéz, szóval lehet ,hogy emiatt megy el a kedve a szopitól..
tünci28

Jó reggelt, elég ráérősen vagyunk ma, most reggeliztünk, ritka, hogy együtt sikerül.

Tegnap volt a barátnőm nálunk meg a másfél éves kisfia, és hozott egy bazi nagy táskát, tele ruhával, kismamarucikkal, amik neki voltak, de rengeteg minden. Tökre megörültem neki. Bár ő nyári kismama volt, de azért vannak hosszú ujjú dolgai is, meg jó kis itthoni nadrágok.

Szosz, vajdaságban alapvetően az első szülött fiúcska édesapja nevét kapja, tehát Attila. Én átnéztem a névkönyvet, a Pösze és Jutalom neveknél már a hajam is égnek állt, olyan nevek vannak, hogy csak pislogtam néha, 4 maradt versenyben nálam: Benedek, Vendel, Zsigmond, Domonkos. Fura, fiú neven soha nem gondolkodtam, nekem nehezebb mint kislány nevet választani, de szerintem marad az Attila, ha csak valami csoda nem történik a végére.... :D
A recept: római tál, alulra bacon szalonna, utána krumplikarikák, arra az előre átsütött csirkemell /sóval, borssal sütve/, arra az aszal szilva apróra vágva, dió, és vagy márvány sajt vagy rokfort, ki hogy szereti, mennyire erős, de a sajttal finoman, bár én tegnap 20 dekát morzsoltam bele, de nem volt erős sajt, arra az alma karikák és megint elölről /tegnap én az almát tuszkoltam utólag alá/, a végén ráöntesz egy tejszínt, lefeded bacon szalonnával és beteszed a sütőbe, összerottyanni, a végén a tetejére rápirítasz.
Elég jó cucc.

Betti
Kép
betti0412

Gégééééééé ezer puszi ezért az oldalért, szól ám ezerrel a pálkatapéterjjjóóórrreggelt :lol: :lol: :lol: :lol:

Tücsinke sajnálom szegén kis aftás pofiját, az ecsetelét engedi? Remélhetőleg ha elmúlnak újra fog szopizni, kitartás :wink:

Betti nem ér ide ilyen ínycsiklandozó receptet felrakni :lol:

Amit mi is kaptunk mindennek nagyon örültem, óriási segítség. :wink:

KépKép
winchi

Köszi lányok,

remélem, hogy fog. Nem ecsetelünk, hanem Cataflam cseppeket kaptunk. De engedi. Az üvegből megissza az anyatejet amibe lefejem.
Most is hülyéskedik, hogy bekapja a cicit, aztán elengedi. Biztos a rossz élmény. Mert már almát is eszik.
Bár én nem tudom milyen az elválasztódás a baba részéről. Mert a Lilit úgy kellett már leszoktatnom majdnem 2 évesen.

A recept nekem is tetszik. :)

Kép
Kép
tucsinke

Betti, a Vendel nekem is naggggyon tetszik, de az uram leszólta....
:( Pedig menne a nevéhez is.Nálunk a Roland és a Bálint jött még szóba.Nekem tetszi ka Dániel is, de a tesóm az. :P
tünci28

de jó hogy már ilyeneken gondolkoztok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tücsinke!
remélem gyorsan elmúlik majd a a fránya afta! nagoyn fájhat szegénykének!
képeket mikor kapunk???

tündi!
tudom, tudom... mindig nézem a lakásárakat, hátha... mindig mondom a páromnak is, hátha kicsit ösztönözném vele, de hát nem csak ezen múlik. tudom hogy most kell, most érdemes.
a párom tesójáék, hitelátvállalással hatalmas családi autót vettek. és már csak nagyon kevés hitel volt/van rajta, de eredeti gazdája nem tudta már ezt sem kifizetni.
Vendég

Sziasztok!

Mégsem mentünk el a versenyre. Helyette sétáltunk inkább egy nagyot a városban. Milu a pici babakocsiját, én pedig a nagyot toltam. Jól el is fáradt. A délutáni mesének a második soránál már aludt.

Beszélgettem egy szülész-nőgyógyásszal a H1N1 oltásról. Ő a szül-nőgyógy kollégium állásfoglalását tekinti alapnak, ami arról szól, hogy várandós nőket élő gyengített vírussal nem oltanak. A mostani vírusról nem foglaltak még állást, tehát jelenleg is ez a protokoll.
Én ezzel értek egyet és a gyerekorvosunk is, akit szintén megkérdeztem.

Most azzal etetik a népet, hogy hiány van az oltóanyagból. A gyerekorvosunk ezen nagyon jót vidult, mert a héten beszélt egy ÁNTSZ-es vezetővel, aki tájékoztatta, hogy tele vannak oltóanyaggal. :?

Czeizelről is meg van a véleményem. Úgy látszik mindenkinek lehet annyit fizetni, hogy kurva legyen (bocs!). Végül is mennyire "gazdaságos" lenne, ha a megrendelt 4 millió oltóanyagból, csak 200 ezer fogyna el, nem? Próbálnak mindenkit bevonni a reklámba, gondolom szép kis összegért. Mi pedig ezek után nem tudjuk eldönteni, hogy nekünk és a gyerekünknek mi lenne a jó! :evil:

Betti, Tünci!

Nem szeretnétek felrakni vonalzót?

Kép
jaffa4

Tucsinke: ez az afta jó fájdalmas lehet, anyósomnak szokott lenni, ő szokott panaszkodni. Gyógyuljatok gyorsan, aztán biztos sikerül visszatérni a cicizéshez!

Betti: nekem a Benedek tetszik, meg a Barnabás, Dorcsi az lett volna, ha fiú. Barátnőm fia Bendegúz, most az is megtetszett, úgy hívják, hogy Bendi.

Tünci: a Dániel is tetszik nekem, de azt apa még Levinél megvétózta.

Ja és Betti, tök jó a recept, asszem kipróbálom! :wink:

Dorcsi már 1 órája hálózsákban alszik. 8)

És mindig elfelejtem: aztaaa Anyany apukád tök ügyes, az az udvar tök király, megmutattam apának is, tökre tetszett neki is.

Nekem még mindig fáj a fejem...
Vendég

Jaffa: ááááá, már utálom ezt az oltás mizériát. Jól összezavarnak minket. Én is több helyről informálódok, mert nem akarok rosszat a gyerekeimnek. Szerintem ha igazán baj lenne és nagyon fontos lenne, akkor kötelezővé tennék a gyerekeknek, vagy ilyen nincs? Na nem azért, mert akarnám, de ha olyan járvány jönne, akkor kötelezhetnének rá?
Én tuti nem kérek ebből.
Milunak javul a bőre?
Vendég

Mancsa!

Sajnos még semmi javulást nem vettem észre rajta. Kicsit aggódok is miatta. Kenem neki Sanatopiccal is esténként. Remélem pár nap és látható lesz az eredmény.

Az Auchanos cipőboltot megnézem holnap, mert nemsokára megint hideg lesz és muszáj lesz vennem neki valami cipőfélét.

Hálózsákot úgy varrattam a dédimamival. Volt egy felesleges gyapjútakarónk. Mikor Milu újszülött volt, akkor elvágtam 2 felé, majd az egyik felet még féllé. Az egyik negyeddel takarózott csecsemőkorban. Most ezt a két negyedet összevarrta a dédi, rakott kívülre anyagot, belülre pedig flotírt. Annyira vastagra sikeredett, hogy másfél napja szárad. Kíváncsi vagyok, hogy szuperál majd. Így nem kell rá takaró.
Most egy vékony zsákban alszik, plusz takaró.

Kép
jaffa4

Szegény Milu! Sokára múlnak el ezek a kiütések. Dorcsinál nekem olyan lelkifurdalásom volt, hogy miért vettem mandulatejes öblítőt és utána mindenét át kellett mosnom a régivel, mert a szekrényben már nem tudtam, hogy mi van az újjal mosva.

Nem tudom biztosra, hogy a fehérvári auchanba is van-e sebastiano cipőbolt, a Budaörsibe, meg a Savoya Parkban tuti van, oda járunk.
Remélem lesz ott is, én szeretem ezt a boltot.
Vendég

Na megnéztem a honlapjukat, van a fehérvári Auchanban is.

Hű, jól hangzik ez a hálózsák. Majd lefotózod? Nekünk is van egy gyapjútakarónk talomban, ha visszaszokna a hálózsákra lehet, hogy én is bevetném az ötleted.
Vendég

mancsa!
ezzel egyetértek, ha annyira fontos lenne, akkor kötelezővé tennék. de különben is. az influenza elleni védőoltásokról annyi rosszat hallani...
köszönöm apumnak. általában anyukám az ötletgazda, apu a kivitelező. :) vagy együtt... de piszok sokat dolgoztak már vele.

jaffa!
ceizelnek már volt ilyen botránya régebben, hogy valamihez adta a nevét... asszem erről volt szó.
meg a hernádi koleszterinje is a margarintól csökkent, nem?
a hálózsákra én is kiváncsi vagyok.

Zsófival megint van valami.
kb 2 hónapig nem izzadt elalvásnál. de előtte mindig az volt az első, ha eladut már csurom víz volt a feje, a haja. szóval 2hónapig semmi, most megint tegnap óta izzad de nagyon.
nem lázas, de tegnap mégis adtam neki nurofent este, nehogy esetleg baj legyen.
egy body meg egy pamut rugi van rajta éjszaka, ha úgy látom, kevés a "szent takaró", akkor betakarom egy nagyobbal, amit nem tud úgy lerúgni. kicsit aggódom megint.
Vendég

Sziasztok!

Bár már javul a helyzet, de a cicit még mindig nem fogadja el. Lefejem este a tejet és azt adom neki üvegből. Azt issza mint a kacsa, pedig már elég sokmindent meg bír enni. Hát lehet hogy leszokunk, bár van egy két kisérletezése. Bekapja néha a cicit azt várja, hogy jön e valami. Meg hajnalban álmában is próbálkozik. Remélem majd még cicizni fogunk, de teli van még a kis nyelve aftákkal. Kép Lilikém

Kép Marcika

Na végre fel tudtam rakni a gyerköceimről a képeket. Bár ezek még augusztusiak.

Tünde

Kép
Kép
tucsinke

pangás van...

tücsinke!
gyönyörűek!!!

délelőtt kicsit ki tudtam mozdítani apát a gép elől. elmentünk plazazni. megnéztük az optikát, mert nekem nagoyn kellene új szemüveg. gonolkodom a lézeres műtéten, de majd ha jobban állunk, akkor gonolkodom el rajta komolyabban.
voltunk a nokiában, mert az én "ügyes" párom elejtette az 1 hónapos telefonját. a kijelzője pedig jól betört. 10E a csere. nem olyan sok, csak most mégis. meg karácsonyra kap hozzá egy biztosnságos, szuper bőrtokot. az előző nem védte meg a telefonját. tokostól ejtette el...
vettünk nekem karácsonyra kabátot. azaz dzsekit, amikbe bele vagoyk szerelmesedve. ekapom hamarabb, mert most aktuális, karácsonykor a hosszú kell majd...
utána ebédeltünk is a plazaban. Zsófi is kapott husit meg sült krumplit. élvezte, hogy sok sok ember van, nem is tudta hirtelen kinek integessen.
most alszik mindkettő. úgyhogy van egy kis pihis időm.
Vendég

Sziasztok!

elmentünk a Park Centerbe ,de nem kaptam sem a c&a-ban, sem a Kenguruban kismama nacit, jó lett volna egy elegáns, kényelmes, de csak farmer volt, az is horror áron.Természetesen a párom nem akart venni semmit, felpróbálta az első gatyt ami a kezébe akadt, mintha ráöntötték volna, Ő elégedett, én meg nyafogtam egész délután :? A Kenguruban körülnéztünk mindenféle babás dolgokat, jó drága minden.Néztünk ágyat, meg babakocsit, bútort csináltatunk az már bitzos, mert elképesztő árakon adják és simán a kezemben maradt az ajtónyitó,stb...

Tegnap mutattam anyunak, hogy milyen babaruhát vettem,rögtön rávágta, hogy még babónából ne vegyek semmit.Olyan szarul esett, egyből elbőgtem magam..Ha most sem lesz élő gyermekem, akkor befejeztem én is ezt a világot.De hogy lehet a saját anyám ilyen érzéketlen??Pont ez kell, hogy valaki ezzel riogasson.. :cry: Nem aggódom, nem félek eleget magamtól...???? :cry:

Pedig szeretnék vásárolgatni, apránként,Karácsonyra magunknak nem is lesz semmi, neki szeretnék megvenni dolgokat..de olyan nagy a választék, tisztára belezavarodik az ember, mit, hol érdemes, mennyit mekkorát...és láttam 40-es rugit, korababáknak..gyorsan odébb is mentem..

Két napig elképesztő fejfájásom volt, most meg nagyon durva hányingerem..kikészít ez az idő.

no, ennyit rólam, kicsit hosszú is lettem.

Anyany, de jó, nektek akkor sikeresebb, vidámabb nap volt!!Muti a kabátot!!!

Tücsinke, szép gyerekek és milyen jó ,hogy felidézted a napsütést!!! :D

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, a Kenguruban jó dolgok vannak, de sajna nagyon megkérik az árát... :? Szerintem nyugodtan kezdjetek el vásárolgatni, apránként azért nem olyan vészes. Nagy pocival már úgyse nagyon tudsz majd nézelődni. :wink:

Tücsinke, szépek a gyerkőcök. :)

Anyany, múltkor elfelejtettem, hogy édes Zsófid a bilin, meg kell zabálni. :lol:

Jaffa, Milunak küldöm a gyógypuszikat. Czeizelben én is hatalmasat csalódtam, egyből azt kérdeztem a férjemtől, mennyit kaphatott a nyilatkozatért!!! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Köszönjük a gyógypuszikat!

Lefotóztam a zsákot. Ma abban alszik - vagyis már abban alszik. :) Kép Kép

Én azt tapasztaltam, hogy a Kenguru drágább a Brendonnál. Mikor a Milu megszületett a maga kis 2000g-val, akkor vennem kellett egy 50-es garnitúrát neki. Elmentem a Kenguruba (majd az olcsóbb), aztán volt 200 Ft különbség (drágább) egy db kis sapka között, 500 Ft egy rugi között. Így többet nem is vásároltam ott. Néztem az akciókat, kuponokat. Tesco, C&A, Brendon.
Tescoban nagyon cuki bodykat lehet venni. A mai napig ott veszem a Milunak.

Tünci!

Piacon nem nézted a kismamanacikat?

Kép
jaffa4

Ikea?

Imádom!!! Szívesen gyűjtenék aláírást, hogy nyissanak egyet Fehérváron! :lol:

Tücsinke!

Szépek a gyerkőceid!

Kép
jaffa4

az ikea tényleg nagyon jó hely!
nyithatnának...

jaffa!
nagoyn jó a hálózsák! Milu pöttyei hogy vannak?

tünci!
ne hallgass anyukádra. mintha azt írtad volna, hogy nem jöttök ki valami jól. senkire sem. pihenj sokat, tartsál be mindet, amit a doki mond.
terhesgatyát nehéz találni. a budai úti bababiziben vannak kismamarucik is. ott vettem annak idején egy egész jó gatyát. vizsgázni mentem benne(3500). használtak. mondjuk engem nem zavart. :oops:
egyébként hugom is ezen van kiakadva. vett 8000ért egy terhesnacit és nem áll jól rajta.
Vendég

viszont nagyon aggódok húgomért.
lehet, hogy nem tud majd természetesen szülni, mert annyira fáj a csípője meg a dereka meg a forgója, ráadásul még a fele hátravan. remélem az orvos is inkább dönt majd császár mellett, minthogy valami komoly gond legyen.
csütörtökön megy dokihoz, de mivel nem tudják megvizsgálni, pl röntgen, ezért nem sokat tudnak majd mondani neki.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Köszi lányok a bókókat.

Tünci,
én sok mindent a netről vásároltam. Sokszor olcsobbak mint a boltokba. Bár nekünk a kiságy használt, úgy vettem egy csajszitól.

Marci, még mindig nem szopizik, csak cumisüvegből az anyatejet.
Lehet hogy leszokik, de én ettől kikészülök.

Melyikőtőknek nem szopik már a kicsi?

Tünde

Kép
Kép
tucsinke

tücsinke!
nekem Zsófi sohasem szopizott sajnos. nagyon bántott a dolog, de mivel sokat fejtem neki, 6hónapig tudtam adni tejet. ez azért vigasztal.
biztosan visszatér majd Marci a cicihez, ha elmúlik a fájdalom. mégsem olyan a cumisüveg. nem lehet odabújni hozzá...
Vendég

Sziasztok!!!

Mancsa: ti hová jártok budaörsre cipőt venni? hol van most akció, amit írtál?? :shock:

pár új képecske :lol: Kép Kép Kép

Kép
naspolyácska

Jó reggelt!

Jaffa, de hülye vagyok, bemehettünk volna hamarabb és akkor a piacot is meg tudom nézni..no ez frankón elmaradt..Az az igazság ,hogy volt olyan ,ami jó volt méretre és árban is ,de megagiga bénán állt... :shock:

Kenguru, tényleg nagyon drága, a tescoban ez a cherokee(vagy vmi ilyesmi) nagyon jónak tűnik és klasszisokka lolcsóbb.De csak a kezdőt szeretnék újat, utána már nem tartom annyira fontosnak.
És tényleg a kenguruban volt a 40-es rugi is.. :( (4000ért...)

Hajlok rá ,hogy veszek egy varrógépet és egyszerűbb dolgokat varrnék, mert most őszintén egy hálózsák, ami szintén 3-6 ezer, nem egy bonyolult dolog.Meg néztem ,hogy egy polár babapléd 3 ezer, egy egész felnőtt pléd ,meg 1500... :shock: RABLÁS!!!

Anyany,pár hét múlva sem lehet röntgenezni, takarással???Vagy esetleg közvetlenül a szülés előtt, hogy nincs -e durva téraránytalanság??Vagy esetleg vmi fizikoterápia, gyógymasszázs???Semmit se tudnak tenni???

Naspi, de cuki azon a fésülködősön! :)
tünci28

Megyünk a kórházba, megint vérzek, most jobban..imádkozzatok a babáért, kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

naspi!
Miló csodaszép! ésnagyobb haja van mint ZSófinak!
két dvd megvan, már csak a harmadik kell, meg a párom, aki majd a formátumot helyrerázza, hogy dvd legyen. szerintem a jövő héten fel tudom majd adni.

tünci!
a kenguru meg a brendon kész rablás. a brendon honlapját meg a katalógusát általában puskázásra használtam. kinéztem pl a babakocsit, milyen lenne jó, mit tudjon, aztán kerestem a teszveszen típust. megnéztem a gyártók honlapját és vettünk 50ezerért egy bergont, ami nagy nehéz, de masszív, bolygókerekes, téliesíthetős, állítható meg átfordítható tolókaros és kényelmes is volt ZSófinak.
a babaruhákat a tescoban vettük. a cherokee meg a tescos is puha elég jó minőségű. egyszer nem bírtam magamnak parancsolni és vettem a skálában rugit sapival Zsófinak. még akkor terhes voltam. 2800péz... kb kétszer volt rajta. a sapi 3szor...
nem litániát akarok írni, csak még ez eszembe jutott.
a törpiknek, amíg nagyon picik, azok a ruhák a legjobbak, amiket a legkevesebb macerával fel lehet rá adni. body, rugi, nem tapad, bővebb, kényelmes. láttam annak idején egy anyukát, aki a kb 1hónapos gyerekét (fiú) ingbe és farmerbe öltöztette. a kisfiú meg volt fázva, és utálta az öltöztetést, utálta, hogy az anyja egyfolytában rángatja, mert az ing meg a farmer is felcsúszott az overal alatt. mi meg az akkor 6 hónapos Zsófit egy pamut rugiba meg egy vastagabb polár rugiba öltöztettük, meg rá a kabátot. kb 2 perc volt az öltöztetés, bár nem volt annyira dekoratív.
Vendég

tünci!
nagyon szorítunk értetek! biztosan minden rendben lesz!!!
ha tudsz majd gyere és írj pár sort!
Vendég

Atyaég Tünci! nagyon szorítok!!!!!!!!!
Vendég

Naspi: Ezt a siestát nem Budaörsön vettük, hanem Martonvásáron. Minden szezonban van egy fajta siesta cipő, amit 50%-ra leáraznak, általában azt szoktam megvenni, ha lecsúszok róla, akkor megyünk a Sebastianoba az Auchanba, ha ott sem kapok, akkor Deichmann. 12000 helyett 5900 volt a bundás bakancs gyapjú béléssel. Tavaly is ilyet vettem, akkor szürke volt, most barna. Levinek muszáj megvennem a jó cipőket, mert bokasüllyedése van, így az ortopéd orvos megmutatta mit nézzek a cipőkön.

Úgy tetszik az új vonalzótok Gégéé, Anyany, hogy tegnap én is újítottam. Levi választotta mindkettőt.

Nagyon édes Miló a képeken, és Jaffa az a hálózsák basszus, az szuper! Nagyon ügyes a déditek!

Jaj, úgy aggódok Tünciért!
NEM LEHET SEMMI BAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Imádkozok.... És közben pörög a fejemben a kérdés: MIÉRT? :cry:

KépKép
winchi

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szorítok Tünci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?