Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!

Én úgy tudom hogy este kevesebb a tej de az zsírdúsabb és jobban laktat.

Mérlegelés:hát én egyszer mértem akkor azt mutatta hogy 50ml-t evett, na én akkor megfogadtam hogy nem idegesítem magam rajta.Védike méricskélés nélkül is tök jól fejlődik, eleget hízik.

Szerintem ne érdekeljen a mérleg figyeld inkább a kis picit,ő úgyis mindennél jobban tudja mennyi kell neki :lol:

Kata!

Én a Ficánkában vettem egyet 7000.ért én azzal ki is húztam végig.

KépKép
viragb88

Anikó, teljesen egyetértek az előttem szólókkal! A mérleg mindig a heppem volt... :? Szerintem csak felidegesíti az embert! Ilyenkor mindig azt mondom, hogyha jó kedélyű, van elég pisis pelus, akkor nem lehet baj. Gondold csak el, Te is egyszer kevesebbet eszel, máskor meg többet!
Bízd egyelőre a természetre, nagyon jól ki van ez találva!

Kata, de jó, hogy jelentkeztél! És az is hogy a végére értél a dogának!
Mi anno Ivettnek a Batthány u.-ban vettük a kismama farit (ott ahol menyasszonyi ruha is van) Szerintem nagyon csini volt, és ha jól rémlik 6-7000 körül volt az ára. Olcsóbban még nem nagyon láttam.
Ja, várj, a Gólya ABC helyén lévő kínaiban láttam egy párat kirakva, de nem néztem az árát!

Évi és
Kép
csongianya

Lányok! Megvolt az első átfordulás!!! :D Hasról hátra...

Most aztán fordigathatom vissza a fiatalurat... :lol: :lol: (Háton nem tud elaludni, csak babakocsiban.)
szilbee

Sziasztok,

mi is megvagyunk, még ha ritkásan is írok.... :roll:

Kata, örülök, hogy írtál, gyakran eszembe jutsz, mi újság veletek, hogy bírod a babavárást, jól érzed-e már magad.
Farmert én olcsón sajna nem tudok, én a 2 in 1-ben vettem,a Sólyom úton, 13.000 volt, viszont baromi kénylemes volt, rengeteget használtam, és még minidg olyan, mintha új lenne, még 1-2 terhességet simán kihúzok vele... (Nem, még nem..... :wink: )

Anikó, én ehheze a szopis-mérleges dologhoz nem szólnék hozzá, asszem én nem tudok neked jó tanácsot adni... :( Az biztos, hogy minél többet mértük Szabolcsot, annál idegesebb lettem....
Úgyhogy talán tedd többször cicire, a túletetéstől pedig ne félj! Annyit esznek, amennyi jól esik nekik.

Ma Ditkével sétáltunk, és Katival is találkoztunk, tegnap pedig Niki Katáját is végre alaposan szemügyre vettük, Szabika csak nézte a szép csajszikat maga körül!!! :D

Ma valaki játszó? Én 5 körül megyek majd ki a TP-i játszóra! Valaki???

Kép
Kép
dorkáék

ja, még a kence: mi boraxos krémet használunk születése óta, minden pelenkázásnál, még egyszer sem volt még egy kcisit sem kipirosodva a popsija, úgyhogy én megelőzéskép azóta is mindig kenem. Pedig votl, hogy éjjel rottyantott a pelusba, de csak reggel kelt fel, kb. 6-7 órát is kakis pelusban volt ( :oops: .. nem kelt fel, én meg nem szagolgattam éjjel...), és semmmi bőrpír nem volt!
a neve Unguentum boraxatum, Naturland is gyárt, meg a gyógyszertárak is kevernek.

nyaralás: talán pár nap Gyula, vagy Balcsi. Még nem fixáltunk semmit.
Gyereknap: valamilyen fürdős játéra gondoltam, mert majd remélem sokszor eljutunk strandolni! Meg élmény: Pestre szeretnénk felmenni ygereknapozni, a Millenáris Parkba (asszem... Szilbee, ugye ott van jó program, amin ti is voltatok?)

Tényleg: nem tudja valaki, hol lehet olyan úszógumit venni, ami piciknek való, mert van az alján 2 pánt? (Hűűű, ez tiszta volt, mi? )Szóval amiből nem csúszik ki alul!

Olga, én buszt nem láttam,de figyelgetem majd!
Ja, és szorítok holnapra, a nynelvtanhoz meg gratu!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Azt nézem épp, hogy lehet idén nem lesz az a víz-fesztiválos dolog. :? Gyereknap előtt voltunk ott a millenárison.
szilbee

Viszont ITT találtam pár programot, amit a Millenárison szerveznek... gyereknapi meg anyáknapi is akad.
szilbee

Anikó!
Én is azt mondom, hoyg hagyd az a mérleget a francba... nekem egyikkel sem volt, mégis felnőttek nélküle....
Tutira azon paráztam volna, így meg úgy evtt, ahoyg ő akart.

Olga!
Szidlak holnap ezerrel! ügyi vagy, gratu a nyelvtanhoz!

Kata!
na és hoyg halad a szakdoga? akkor már vége is lesz 1-2 nap múlva? Nem tudok sajnos kismamanaciban segíteni, én eladtam, amit a szomszédból vettem....

ja de mégis a corába mintha láttam volna mostanában egy párat kiaggatva....

Szilbee!
Ezt még nem is hallottam, mármint, hyoga krém gátolja a pisi felszívódást..... végülis.....

hova lettek a vonalzók?
honnan szerváltad ezeket? odaát olvastam valami egyedi? de nem olvastam végig, a hátam nem engedi, csak úgy bele-bele kapok....

Dorka!
Ha javasolhatok, akkor ne azt az úszógumit vedd, amin keresztpánt van alul, ahnem amibe a lábát beledugod, az ovális részbe alul....
anno én is keresgettem, és sokan a kerezstpántosat nem találták biztonságosnak, borult benne a gyerek....

pedig már azt hittem...
:wink:

Szami!
Egy uccsó búcsúpussz a nagy út előtt? na ha nem, minden jót nektek, vigyázzatok az úton! jó sok képet kérünk, ha hazajöttetek, kellemes pihenést!!!!!!!

Leti nem ébredt most délután lázasan, étvágya viszont deka sincs.... semmit nem akar enni, de legalább iszik....

Márti!
Mizu Angi fülével? voltatok végül ügyeleten? kellett menni?

Fanna, Judit, Kati, Katlina, Betty? Ditke képek? Niki írjál Te is!
Remélem nem hagytam ki senkit! :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Csákó!

Judit!
:? ....Picikének!!!+++

Kata!
Én a Corában vettem 2-őt. Ha jól emlékszem akkor 4500-7000 között lehetett válogatni. Dehátugyeeznemmostvolt......

fanna3

Na itt vagyunk mi is!

Kence!
Hát én csak éjjszakára kenem Robi popólyát,mert napközben a tisztába tevés kész harcot jelent szóval nem is tudnám neki bekenni örölük ha a pelenkát ráadom!

Anikó!!!!!!
Mérleget tedd el jó messzire hogy ne is lásd!!!!!!!!!
Nekünk sem volt addig nagyobb gondunk míg a mérleg elő nem került,jó tudtam hogy nincs sok tejem de minden mérés után depresszióba estem,és szerintem ennek is köszönhető a tejcsi távozása!
Szóval ha kell sokszor cici,szépen hízik!!!!Ez a lényeg!!!!!!!!

Gyereknap!
Én még nem is gondolkodtam rajta,kapni biztos nem kap semmit,majd később ha korosabb lesz!

Voltam ma fogdokinál hát lányok akinek fogászati gondjai vannak Tiszasülyre jöjjön!!!!!Nem éreztem az inyekciót,gyönyörűen betömte,megvagyok vele elégedve!

Képzeljétek Robi beturbózta magát éjjel kétszer eszik!
Úgy hogy 6-kor kap kenyeret valamivel,8-kor kap tápit,01-kor eszik és utána még 04-kor is holnap elviszem megméretni mert igen csak nehéz a popólya!!!
Ja és azzal játszik meddig tud önnálóan megállni!!!!

Olga!
Szidlak holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Olga! Kép Drukkkkkk!! +++++++++++++

Judit! Akartam kérdezni... vagy inkább mondani.. Te fogytál!!! :D 8)
www.nagyonbaba.hu -ról rendeltem... ingyé csinálják, de szerintem annyira nem lett jó, így megváltam tőlük.

Katlina! Pár nappal ezelőtt Robikával álmodtam. :shock: :lol: Már nagy lurkó volt, kb mint Levente. Együtt fürödtek és marháskodtak egy kádban... ne kérdezd honnan jött ez az álom... gőzöm sincs... :lol:

De fura, mert mára virradóan meg azt álmodtam, hogy Dávid megfordul. Meséltem is apjuknak reggel.. erre du-án fogja magát és megfordul... Hmm Jaimee szülését is megálmodtam 1 vagy 2 nappal előtte... Lehet boszi vagyok?? :| :lol:
szilbee

Szilbee!
eddig is csíptelek, na de ezután, egyenesen leborulok lábad előtt!
Pussszancs!
igazából -1,5 kiló eddig, 15 óra után, most már a lötyimet sem iszom, két adag ment el, de elhagytam, most már nélküle is kibírom, meg se állok... (titok)

Ja és gratu a forgáshoz! Jó volt dumcsizni egy kicsit! Bár már megint csak én beszéltem:oops:

Leventét sikerált bevinni?

Katlina!
jó az új vonalzó!

mennyiért tömnek?

Niki!, és akinek kell sapi a láynos fajta nyári:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?ti ... &limit=100

én az 5. csoportban vagyok, ami most jön (apisz), ha valakinek kellene szóljatok, hátha meg tudjuk csinálni együtt, és nem kell kivárni azt a több hetet, mire végig ér.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja! Gyorsan visszatereltem! Ó utána úgy belejött a csúzsdázásba, hogy apjának 7-kor úgy kellett a vállán kihoznia a játszóról... Amint volt pár korabeli gyerek már el sem mozdult mellőlük. Hiányzik neki a gyerektáraság! :)
szilbee

Sziasztok!

Megint nem nagyon tudok jönni. Kata megint lázas volt ma. Én ezt már egyszerűen nem értem. Most hagyta abba az antibogyót. Dokinéni nem aggódik, azt mondta a foga és a torka csinálta Nála a magasabb hőt.

Fanna: Nem láthattalak Tégeg Nimivel fél öt körül a Várkonyi környékén. Drapp kabátban kiengedett hajjal?

Szilbee: Hová lettek az ój volnalzóid?

Dorka, Ditke: Jó volt tegnap sétálni Veletek.

Most mennem kell, altatás van. Holnap próbálok jönni.

Bocs, hogy senkinek nem reagáltam. Remélem, mindenki jól van.

Niki

Kép
Kép
csni

Haller :)

Ösmét gyors leszek, kissé elfáradtam/tunk az elmúlt napokban :) Anyuméknél voltunk a hét elején, ma meg elugrottunk a Balcsihoz (kihasználva, hogy Attinak szabadnapjai vannak), kajáltunk, Füreden sétálgattunk, aztán nemrég értünk haza :) Képeket ne kérjetek, itthon felejtettem a gépet :oops: :? Telefonos van, de az kituggyamikor kerül a gépre :roll:
És ha már ott voltunk, kinéztünk egy hotelt, ahol majd pár napot el tudunk tölteni a nyáron valamikó :mrgeen:

Csajok, nagyon szépek a gyerkőcök! Picik is, kicsik is :lol: Jaimee, a vonalzós kalaposat kérhetném nagyban? :D

Judit, jobbulást Letinek! +++ Nameg a hátadnak!

Szilbee, gratula a forduláshoz! :D Dévid nemsokára "leforogja" a "felesleget" :wink:

Naennyit bírtunk, menek altatni.

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilvi: 1 nappal előtte. :shock: :shock: :shock: Te vagy Uri Geller utóda, nem kell a porhintés és a show. :D :D SZóljál, ha velem álmodsz, arra oda köll figyelni... :shock:

Kata: Babavilággal szemben 8000 Ft /db. Nagyon csinik, jó minőség.
jaimee1

Mire a végére értem elfelejtettem az elejét... :oops:

Dorka! Azt a krémet mi is használtuk/juk, tényleg szupi! (popsikrém)

Azt hiszem már én is későn szólók: Szami! Jó utat, kellemes kikapcsolódást, sok szép emléket kívánok nektek! Fényképezőt itthon ne hagyjátok!

Ma is bizti jó idő lesz, de sajna vizsgázni leszek, nem hiszem, hogy megyünk a TP-i játszóra.

Kata! Viszont ha kicsit jobban érzed magad talizhatnánk, visszaadnám a könyvedet, köszi! Én még a "bandázs" nevű dolgot tudnám ajánlani neked nacihordáshoz, nem baj, ha nem ér össze a nadrág, a bandázs tartja és eltakarja. Szolnokon nem tudom hol lehet venni, egyébként nincs nagy veszett ára, még a brendonban is 2500.-. Nekem is csak két kismama nadrágom volt, az egyik Corás, a másik egy melegítő nadrág (vau-vau), de kismama felsőrésszel. Szerencsém volt, mert nyáron a szoknyáim (a gumis derekúak) simán rámjöttek, a felsőim úgyszintén, egyetlenegy kismamafelsőm volt. :oops:

Anikó! Ja, ja, este kevesebb a tejcsi, de táplálóbb! Én is csak az első hetekben mértem Balázst, de csak 1 hétig. Én sem hiszem, hogy szükségetek van arra a mérlegre, de ti tudjátok.

Az én fiam is meg van veszve éjszaka, már napok óta 4x-5x ébred fel éjszaka. :? Ma meg fél 6-kor végleg kinyílt a csipája. :roll:

Na lassan húzok tanulni.

Ja még valami! Ha esetleg valamelyikőtök a Sparban vásárolna, és nem gyűjti a Sparos pontokat, én megint vevő lennék rá. Egyébként Kappa táskákra/bőröndökre lehet beváltani.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Szami!
Jó utat!!!!!!

Ingyé csinálja a a fogakat!!!!!!
Kivéve a porcelánt azthiszem de nem tudom!!!!!

szilbee!
Hát majd nyáron beugrunk egy kis pancsira!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Kicsi betegeknek jobbulást kívánunk, reméljük nem tart sokáig senkinél! ++++

Judit, jó kis kiruccanás lehetett, élvezte a nagyjány is???
MOst hétvégére is gyönyörű időt, 20 fokokat mond, valahová el kéne nekünk is menni! Bár sajna szombat munkanap.... :(

Szilbee, rólunk nem álmodtál??? Estleg a jövőnkről nem láttál valami pozitíív álmot?????
Gratu a megforduláshoz!
tegnap jó lhetett a játszón, én mire kiértem Szabolccsal, el is aludt a babakocsiban :shock:

Katlina, majd írj, ha megjártátok a védőnénit!

Judit, most egy kcsit összezavarodtam, úszógumi ügyben... Nem tom, milyenre gondolsz :roll: Majd nyitva tartom a szemem, hátha rájövök a kettő közti különbségre! :)
Evcarucin a fiú ruhákat még nem frissítette, pedig alig várom már!
Ja, és még egyszer köszi, hogy pár hónapja írtál a lencseboltról, 4.000 FT-tal olcsóbb a lencse, most meg már Apának is kell, 8000-et tudunk így spórolni rajta! Postán küldik majd?

Olgi, kéz- és lábtörést! Én pontokkal nem tudok szolgálni, anyukám is gyűjti... De ha neki összegyűlt, a többit fel tudom ajánlani, ha még lesz pontunk!

Kata, tényleg! Melegítőt én meg a kínaiban vettem, volt vagy 1200 Ft, és nagyon sokat használtam, vastag votl a derékrésze, de megkötős volt, nem gumis, naon bejött... Mingyá dobok képet róla!
Kép

N, a többit később, babaó reklamál...

Kép
Kép
dorkáék

Katlina! Szadon foglak!!! :lol: :lol:

Dorka! Hű de pici volt tavaly ilyenkor Levente! :shock: Szabi meg még kisebb! :lol:
Úszós cucc... nekünk a lábbedugós vált be.... A másikból sorra potyogtak ki a kölköl a strandon.
Feltennéd az Evcarucin linkjét? Kiváncsi vok rá én is.
Ja nem álmodtam rólatok... ma este rémálmaim voltak a tegnap délutáni műsor miatt. Megint megkaptam a kioktatást, hogy minek tartom itthon Leventét... de most már nem fogtam vissza magam (mint az elmúlt kb. 6 hónapban). :oops: Már Ádámnak is tök elege volt ebből a dologból... Szerinte már korábban kellett volna... :roll: Hát én eddig bírtam a némán bólogatást, meg az érvelést. Bár lehet pont ott követtem el a nagy hibát, hogy hónapokig magyaráztam (tudományosan), mit miért csinálunk. Nem lett volna szabad belemennem a magyarázkodásba. De hát mindig tanul vmit az ember.

Úgy látszik ez a megfordulás nem csak egyszeri próbálkozás volt... :lol: Már megen átfordult. :)
szilbee

szadon=szavadon :oops:
szilbee

Sziasztok!

Dorka de friss valaki :lol:

Nyaralás:találtam egy tök jó szállást ami a gyerekeket illeti inkább a kicsit nagyobbakat :) a meseszallo.hu-n minden szoba máshogy van berendezve meg kifestve nekem nagyon tetszett és nem is olyan drága.Azoknak jó sztem akinek van kocsija,mert valami kisebb helyen van.Akit érdekel nézze meg a honlapot.

Olgi sok sikert! :lol:

Rólunk:Védike is átfordult már a hasáról hátára vagy 2szer de nem igazán tetszett neki mert utál a hátán lenni szóval jött a nagy sírás-rívás :( Most a felüléssel próbálkozik rettentő mód!Ha megfogja a kezem teljesen felhúzza magát ás úgy nézelődik.

Gyerkőcöknek jobbulást!

KépKép
viragb88

Szép reggelt! (legalább a reggel szép...)

Köszönöm szépen, hogy ilyen sok tippet adtatok.

Gyorsan teszem a dolgom, mert ahogy halad az idő előre napközben, úgy egyre rosszabb...

Kati
szolkata

Sziasztok!
Köszi mindenkinek! Tegnap száműztem a mérleget az életünkből. Maradunk a heti 1 mérésnél, amíg gyarapszik, nagy baj nem lehet. :)
Halász Juditot hallgatunk... Bóbita a kedvenc.

donkoaniko

Jó reggelt!

nem kell visszamenni a fülészhez!!!! a nap legjobb híre... bár hajnal háromtól nem aludtunk, mert a fejét, akarom írni az arcát folyton vágdosta a párnába nem is mertem elmenni vele a fülészhez, hazahívtam apát, sé semmi gond... bár már reggel azon agyaltam ,hoyg akkor nem az arcát verdeste volna a párnába, hanem a fülét, így valszeg a fogak a búnösök... ja nem is írtam, hoyg kijött az 5. és a 6. fogacsak, (gondolom éjszaka törtek ki rendesen, mintha tegnap óta 1 mm-t nőttek volna) és újabb ínyduzzanat hátul.... úgy hogy megint fogról volt középfülgyuszink....

Dorka!
Ha tudod milyen a Szilbeeéké, akkor arról írtam... amibe beleülteted. de abból is nekünk az jött be, amin alul két ovális kör van, ahova a lábát rakod, nem az amin csak két pánt fut keresztbe, mert az jobban bevág, gondolom a fiúknak sem kellemes... így már tudod miről beszélek? nem találok a neten még, nem tudom megmutizni.. :?

Szilbee!
Bár nem tőlem kérdezted: www.evcaruci.hu

most a lányosak nem voltak oylan beleszeretősek, (hála a pénztárcámnak)

lhiszem, hoyg azért a lelked mélyén megviselt, ez sosem jó, de ismerős a helyzet, sajnos én is a megmagyarázós típus vagyok, ami nem igazán jó később, nekem..... csak azt akarom, hoyg értse, mit, miért teszek, de aztán mindig ráeszmélek, hyog miért is tartozok én elszámolnivalóval?????na akkor bezzeg elszakada cérna, jaj a telefon másik végén állónak!

Virág!
Gratu a leánynak!

Anikó!
Jól tetted! Szoptass igény szerint, és mindne rendben marad!
Ja estére nekem is kevesebb tejem volt mindig....

Katlina!
nem mondod, hoyg ingyen????????? ez hoyg lehet? vagy sztk? de akkor is fizetni kell, nem Fanna? ha meg magán akkor :shock:

Olga!
ha lesznek, akkor adok, mi nem gyűjtjük....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Jöttem elköszönni, igyekszünk sokat fényképezni, gondolok majd rátok sokat!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

dobok képet a pizsamapartiról, sé a kis betegemről:
Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kedvet kaptam :)

Kép Hagyom anyát főzni
Kép Ma reggel
Kép :))

donkoaniko

Judit! Ha Levente elaludt... hamarosan... akkor majd lefényképezem én a mienket. Nekünk is olyan van.
szilbee

Jajj Judit! Mit csináltál Letivel??? :lol: :lol:

Anikó! Nagyon édes Dorka!! :D

No én meg sebtibe bevásároltam az Évaruciban. :oops: :lol: Kár hogy Dévid méretében nem voltak ruhák. :?
szilbee

No... csak nem találtam meg. :? Jól elpakoltuk vhova...
szilbee

Judit: Úgy rémlik, a fogmegtartó kezelések ingyenesek egy ideje...TB-s fogorvos ugyanúgy választható, mint a háziorvos. Azt hiszem legalábbis. Cáfojon meg, aki jobban ért hozzá!!!

Szupi lehetett a pizsiparty! :D
jaimee1

Hola :)

Szamóca, jó utat! Várjuk majd az élménybeszámolót!!!

Judit, szegény Leti, jól be van bugyolálva :( Azért így is vonzó csaj :wink:

Hm, most már engem is érdekel eza babaúszógumi :D Tanátam fotókat, ilyenekre gondoltatok?

Pántos:
Kép

"Lyukas":
Kép

Anikó, nagyon cuki ez a lányka :D Ébrenlevős kép nincs még? :wink: :lol:

Judit
Kép

Kép
balwin

Hello!

Oké Katlina!
Majd átküldjük a betegeket...... :D

Niki!
:lol: deeeeeeeeee:)....legközelebb szóljál!!!!!!!!
:? ....az ilyet én sem értem....és nagyon nem hagyja nyugodni az embert......de ha a dokinéni azt mondja.... :?: ......más tünete nincs?

Dorka!
Tipp-topp!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Judit!
Akkor lehet ha körzetesnek csinálja....de ez városban nem jellemző...

Tegnap kicserélték a gázórát...(10 évenként állítólag)....és csak éreztem egész nap hg gáz szag van...estére az összes ablakot nyitva hagytam.....reggel hívtam a tigázt...jött is egy ürge...én még ilyen faragltan bunkó embert nem láttam!!!!!!!!!!!!! Levett a 10 körmömről hg miért nem kapcsoltam ki ezt+ azt......megnézte spray-vel és tényleg jött a gáz....de kérdem én tegnap a kollégája miért nem ellenőrizte le miután megcsinálta????? És így hagyott egy itt egy kisgyerekkel! :twisted: :twisted: :twisted: ....Na emellé még persze hg nem az ő dolga a fűtések visszakapcsolása..( van amit csak a gázos tud begyújtani mert el van törve a kapcsoló és mindig ősszel hívjuk)....és viszlát szevasz!!!!!!!......itthagyott... :twisted: :twisted: :twisted: HA munka közben én így viselkednék már leordították volna a hajamat!!!!! :twisted: bunkó!

No más nincs......nagyon szép idő van!!!! :wink: :roll:

fanna3

Nameg itt van egy babaúszógumi a vaterán...nem drága ez? :roll: Úgy megvenném, csini rózsaszín :lol: Apa meg majd jól kihajít vele a lakásból... minden gyerekcuccunk rózsaszínű (vagy árnyalata)... Pedig amíg gyerekem nem lett, aszontam, nekem ha lányom lesz, nem csinálok belőle habosbabos vattacukrot...hát azt monnyuk annyira nem is, csak rózsaszínűt...

Fanna :shock: Az a kisebb dolog, hogy bunkó volt a pasas...dehogy az óracsere után nem ellenőrizték?! Bazz... A hülye tigáz, annyira engedélykötelessé tett minden gáz-témát, aztán így dolgozik :?
Tali? Most ébredt a csajom :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Fanna! Ez nagyon durva! :shock: Még jó hogy kinyitottad az ablakokat! De legközelebb szólj is be Tigáznak hogy mi a szitu!
szilbee

Judit!
jajaja ezekre gondoltam! De ügyi vagy, hoyg találtál!

Szilbee!
Így melegítem, nekünk nincs sapi, csak a zselé, így egy tavaszi sapi, meg a kendő közé berakom a zselét.... mostanában nagyon jól tűri, ma is rajta volt vagy 20 percig, egy szó nélkül járt, kelt... :shock:

Jaimee!
nem is tudtam!

Fanna!
basszus ez nagy GÁZ!!!!!Hát, még jó, hoyg volt annyi eszed, hoyg kinyisd az ablakot, én lehet lefullasztottam volna a csömötéket! :oops: Hát nagyon genya! és még ő dumál!

Olga!
Szidlak ezerrel!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Ja, és tényleg drága ennyiért mi oylan 1000 körül vettük a rossmannban uezt a hajó fajtát, bár igaz, hoyg még tavaly előtt.... na akkor lehet nem is drága?!

Anikó!
Az az ébredős nagyon jó! Milyen ügyes, hoyg hagy dolgozni! és mi jót főztél?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja! Így már értem! 8)
szilbee

Ja és sima fülvédős sapi alá? Bár ha így is elvan vele 20 percig... :lol:
szilbee

Sziasztok!

Találtam egy használtrucis oldalt vannak rajta jó kis rucik(fiú-lány) a címe www.dorothy.hu sztem érdemes megnézni.

Én is nemrég költöztem gázos lakásba állandóan attól rettegek hogy szivárok a gáz én mindig gázszagot érzek.A sütőt is félve gyújtom be nehogy berobbanjak :lol:

KépKép
viragb88

Szilbee!

Neked minden nap más vonalzód van?Kiéled kreativitásod?

KépKép
viragb88

Virág! Nem erről van szó! A másik topikba ha beleolvasol, akkor tudni fogod. ;)
szilbee

Szilbee!
Azt mondták közvetlenül ne érintkezzen a zselés párna a fülével, így jött kezdetben a férfizsebkendő, aztán ahoyg nőtt a bukija, leváltotta a kendő.
Niki asszem zokniba teszi bele, és úgy a fülére, a sapi alá.

Anno mikor 3 hósan kérdeztem a sapit 3500+/- pénzt kértek érte a gyógyszertárba, és azt mondták nem sokáig lesz jó. annyit nem nőtt a feje, de ki tudja ezt előre, így nem mertem megvenni, hoyg fél év múlva vegyem a következő mértet, így jött ez az ötlet. bár most lehet kapunk sapit, egy ismim megkeresi az övékét, akinek a gyerekei már régen kinőtték, hátha ócsón megszámítja. :roll:

Jók az új vonalzók!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Ja igen! Elég nagy különbség van az 1-es és 2-es között. Nekünk mákunk volt, mert ugye Levente feje elég nagy... így a 4-8 éveseknek valót vettük neki.
szilbee

Sziasztok!

Fanna, Te jó ég, ez a gázos téma nagyon rázós! Mégis hogy képzelték ezt? Hú, a hideg ráz! Még jó, hogy szellőztettél!

Olga, na, hogy sikerült a szorításunk :wink:

Balwin, melyik hotelt néztétek ki Füreden? Merthogy mi oda megyünk nyaralni :wink: :lol:

BBJ, hú, Letti érdekesen néz ki fülmelegítés közben :? :wink: Nem baj, lényeg, hogy használ :lol:

Niki, már megint láz... hát nálatok sincs nyugi sosem? :?

Nekünk is volt ilyen úszógumink (még az is lehet, hogy meg van, majd megnézem...)

Holnap focikupa, kérek egy kis drukkot, hogy..... ne essen az eső! :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Ma kaptam, megosztom veletek :lol:

Édesanyának

Ki életet kap, anyát is kap vele.
Szívünk első dobbanása az Ő érdeme.
Parányi életünk óvja remegve félti,
apró kis elménk még csak meg sem érti.
Mennyi küzdelem lemondás az áruk
mit vállal értünk és mennyit hibázunk.

Anya éhes vagyok, anya fáj nagyon
míg gondunkat űzi szívén sok fájdalom.
Sosem fárad el,ha értünk kell tenni,
ha éjjel álmából hozzánk kell felkelni.
Az első lépésünknél hogy csillog a szeme
az első szavunk lelke üzenete.

Anya szeretném, anya kérek...
anya sötét van és a sötétben félék
s Ő vigyáz, vigasztal, őrzi álmunk,
miközben mi tündérhonban járunk.
Ő a való életben ölre megy a sorssal
megküzd tengernyi sok gonddal.

Reggel nem kérdjük miért vagy fáradt,
miért gyűrött, nedves az ágyad?
Bár láz emészti törékeny testét
mégis velünk tölti vidáman az estét.
Büszkén nézi,hogy fogy az estebéd
háta mögé rejti két megtört tenyerét.

Nem számolja éveit csak teszi csendben dolgát
naponta feldíszíti a szeretetoltárt.
Az oltár fő helyén gyermekei szíve
s mi mégsem vesszük soha semmibe.
Természetesnek hisszük a kapott áldozatot
tényleg csak ezért hozott világra magzatot?

Aztán felnövünk és megváltozik minden,
a mi gondjaink közt neki hely már nincsen.
Hagyjuk őrlődni lelki magányában
ne szóljon bele az unokák dolgába.
Ott már nem jó,nem ért hozzá mama,
másképp volt az régen nem lehet igaza.

Pedig hát az élet ezernyi gondjával
könnyebb megküzdeni a drága jó anyával.
Egész életben csak adott és adott,
mindig tudta mi kell és örült,hogy adhatott.
Könnye gyöngye hullt,ha látta bánatunk
Szíve összerándult mert tudta fáradunk.

Gyermekeit csak a jóra nevelte
mégsem volt soha a sors kegyeltje.
Kérjük a jó istent tartsa meg békében
szerettei között örök békességben.
Az év minden napján áldja meg az isten,
sokáig osztozzunk ilyen drága kincsen.

Évi és
Kép
csongianya

ingyenes lesz szeptembertől a pneumo a két év alattiaknak, 2010-től pedig kötelező védőoltássá teszik.. vagy már mindenki tudja?

Évi!
Ja, elég érdekes, mint a rég orosz filmek gyerekei....

Holnapra mennek a drukkok Csonginak!

ja és vasárnap 16-tól megint Kolompos lesz nálunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee, át lettem ugorvae; khm, a kalapos kép? :wink:

Virág, jó a dorothy-s oldal, csak idő kell átböngészni :D

Ha már gáz téma: nincs valakinek tapasztalata beépíthető gázsütőről? Megfordult a fejemben, hogy beépíthető szettet veszünk... pár hónapja rágódok rajta :mrgreen: Csak mindenhol gázlap (vagy elektronyos) - elektromos sütő kombináció van... nagyon ritka, ahol mindkét rész gázüzemű.

Évi, tudom, lesegettem is a parton álló szállókat :) Mi a Hotel Silver Resort-ot lestük ki (az van legközelebb a kikötőhöz...qrva jól megcsinálták a sétány elejét vele...namindegy, majd meglátjátok :) ), de miután tegnap este újra megnéztem a honlapjukat (pár hónapja néztem már, akkor még alig voltak infók), lemondtam rulla :lol: Nagyon fasza, igényes, luxusos, de annak ellenére, hogy gyerekkedvezmény van, nem túl bababarát. Inkább édeskettes fíling :wink: Nameg nem is két fillér...ennyi pénzért (sőt, tán kicsit kevesebbért) kiccsaládunk az alsópáhoki Kolpingban fullos bababarát ellátást kap(na) :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Évi, ez nagyon szép :)
Megy a drukk az eső ellen :wink:

Judit, nemtuttam :shock: Pedig kedden említettem a dokinknak, hogy be akarjuk adatni; nem mondta :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?