Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
látom maradt a joy beütés! :wink: szupi!!!!

jaimee!
jaj de jók a képek megint! beszélni kellene erről a fotózásos dologról! :wink:
Szopitól piros, egyem is meg! biztso szívja ezerrel! kimelegszik bele!

Szami!
Húúú akkor van ezer meg egy dolgod! kitartás, nemsokára jön a várva várt pihi....
nekünk si sofartos a kanapénk, az az a gyerekálló anyagú....

Évi!
Tényleg lehetett lelki oka? és gratula temérdek gólhoz, kis ronhaldino vagy hoyg kell írni....de lehet az nem si olyan poszton van.. vagy bárki lőheti? na ennyit értek hozzá....

Erika!
nem kented? és miért nem? na jó, értem hoyg nem pirosodott ki, de a kaka sem csípte ki sosem? igen kajától már hallottam , egyébként mi volt a bűnös? mások okulására...

Anikó!
Látom gyarapszik a leány, nekünk anno az infacol segített, ha egyáltalán az volt, ahoyg Szami is írja.... hátha 3 hó múlva abbamarad....

Judit,
Kép
Kép
bbj

JA még annyit:
Anikó!

fontos, hogy: húzza -e a lábát, hason jobb neki vagy háton, stb
egyébként a neten megtalálod

phpBB: Kép
kati74

Háj!

Timi!
Köszi...magamnak akartam futósat...de azt nem találtam...majd még Niminek nézek amik nincsenek meg!

Anikó!
Esetleg babamasszázs?....az sok mindenre jó többek között erre is, van könyv én is abból csináltam, bár mi sem voltunk hasfájósak...

Erika!
Ezen én is meglepődtem hg nem kened a fenekét???....Én mindig vastagon...relatíve.....Niminek hamar kicsípi a kaki 15 perc után is...(remélem a bölcsiben rá fognak figyelni mert ha úgy marad nagyon fáj neki)Szóval épp vagy 2 hete jártunk így. 2 este fürdésnél tettem tömény kamillás főzetet a vízbe + sudocremmel kentem és elmúlt. Nekünk ez a kombináció mindig hatásos....

Jaimee!
Az első igazi művészi...rendesen le van tompítva a háttér! :D És szép rózsás a lánykád!! :wink:

No a többit elfelejtettem......

fanna3

....Hmm, már nem tudom, mit akartam. VIsszaolvastam, elolvastam, mit írtatok Áber A.-val kapcsolatban és most szétvet az ideg. :twisted: :twisted:

Mindent elfelejtettem. Hű, apa kerget, majd jövök.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:10-kor.
jaimee1

Jó reggelt!

Ébresztő kávé helyett forró teát tudok kínálni. Kinek küldhetem?

Szóval nem szoktam kenni a popót. Én ezt, úgy közelítem meg, hogy minek, ha nincs rá szükség. Bőre megedződött, megszokta, vagy nem tudom, de nem volt még ilyen vörös, mint most. Most is így kezdődött, hogy kicsit piros volt, bekentem, csak nem múlt, hanem rosszabbodott. Törlőkendők elég krémesek. Ha, kicsit pirosodni kezd, akkor lekenem a bőrét. Két kenés között néha 2 nap is eltelik. Naponta többször kakil, és nem szokta kicsípni neki.

Eddig üveges bébi kaját evett, vagy vízben pároltam zöldségeket, husit, és turmixolva, ezt ette. Minden fűszer nélkül. Védőnő mondta, hogy lassan szoktathatom fűszerekhez. Csibe húsból levest főztem. Amit megsóztam, és mielőtt borst raktam volna bele, kiszedtem a dolgokat neki, és azt evett pénteken, és szombaton is. (védőnő azt mondta, sót már rakhatok kicsit, és bors legyen az utolsó fűszer, amit adok, egyébként minden jöhet, ami nem csípős. Persze nem egyszerre, ömlesztve). Következő nap Borsó leves volt a menü: ebben pirospaprika volt az „új” fűszer. Ezt vasárnap ette.
Azt, mondta, gyerek dokinak az asszisztense, hogy így a kaják, emésztés után „savasabbak”, és azért marja ki. Ezt is szokniuk kell, emészteni is, meg a bőrének is.
Üveges bébik. fűszer nélkül készül, azoknál, emésztés után nem „savas” a széklet, és ha a baba bőre nem érzékeny, nem is marja ki. (Persze, ezt nem lehet általánosítani). Nekünk azt mondták valamikor, a rendelésen, hogy a baba bőrét nem a kaki, hanem a pisi marja ki. Mert attól „kiázik” a bőre, és azután kezd pirosodni, érzékeny lenni.

Remélem sikerült rendesen leírni, amit szerettem volna.
Este kaptam lámpát, lámpáztuk is, de még hatás nem igazán van, talán, hogy nem romlott tovább a helyzet. Ez is eredmény. :)

Erika
Kép
Kép
kné erika

Sziasztok!

Most már én is netközelben leszek,a férjem meglepett egy laptoppal meg internettel anyák napja alkalmából(ideadta előre mert, úgysem tudta volna rejtegetni:) szóval most már gyakrabban jövök:)

KépKép
viragb88

Anikó!

Védinek is igy fájt a hasa, mi melegvizes palackot tettünk a hasára úgy hogy a lábait is felhúztuk a pocakhoz egy tíz perc alatt segített.egyébként nekünk kb. 2 hónapos korára múlt el a hasfájása.Mi az espumisant is próbáltuk az egyx hétig bejött utána elmaradt a hatása.

KépKép
viragb88

Erika! Nem zöldfűszerekre gondolt a védőnő? Babérlevél, zellerzöld.. stb. A bors és a pirospaprika szerintem is korai még...
szilbee

Szilbee!

Hát lehet.
Nem hagyott nyigodni a dolog, ezért délelőtt elsétáltunka védőnőhöz, nézzen rá szakember, legalábbis hozzám képest, mindenképpen az. Hát azt mondta hogy lehet, az új kajcsi csíphette ki a bőrét. Sérült bőr, meleg párás terület, nagyon kedvezett a gombának. sajnos gomba lett a végeredménye.

Hm. Hát így jártunk. Reméljük most már a megfelelő krém használatával, gyorsan rendbe jövünk.

Erika
Kép
Kép
kné erika

akkor íme a drága kis kutymókáim, sajna már csak az emlékeimben élnek :(

kölyökként:
Kép
Kép

és felnőttként
Kép
Kép

kati74

hát nem az igazi mert régi albumban találtam és úgy fényképeztem
a husky neve Amanda
a bobtail neve: Harry

majd csinálok a mostani kutymónkról is képet csak most merült le a gép

kati74

Erika!

Sajnálom! REmélem gyorsan meggyógyul az a popsi.

kati74

Erika! És milyen krémet ajánlott a védőnő? NEkünk anno canestent kellett használni popsikrémmel vegyítve.
szilbee

Sziasztok!

Nagyon lemaradtam, hogy pár napig nem jöttem.

Katával ma voltunk ötödjére fülészeten. Mostmár rendben van, de azt mondta a dokinő, hogy most jó lenne, ha 2-3 hétig nem folyna az orra. Még két hét múlva meg kell mutatni.

Dorcsi jól van szerencsére. Még mindig nem döntöttem el, hová viszem oviba.

Popsikenés: Én sem nagyon kenegetem, csak ha piros a feneke. Néha ha eszembe jut, este bekenem.

Jaimee: Behalok, hogy már copfója van a kisasszonynak. Nagyon cuki.

Anikó: Szép Dorka baba is. Hasfájásra én nem tudok mit javasolni.

Kati: A kutyok is édesek. Már egyik sincs meg?

Ivett: Jó, ha este átszaladok?

Balwin Judit: Jó a szőnyeg, tetszik nagyon.

Szami: Este lefotózom én a bababörzés ruhákat és holnap felteszem.

Höcögni jön valaki holnap?

Niki

Kép
Kép
csni

Rakok már Szonjácskámról is képet
Kép

kati74

Szilbee! Nekünk is azt, csak nem volt kéz/gép közelben, és nem tudtam, hogyan kell helyesen leírni. :oops:

Egy kis nézegetni való. Úgyis régen raktam: Kép

Kép

Kép

Erika
Kép
Kép
kné erika

Szonja Nagyon bájos! "lehet majd kergetni a fiúkat" biztos sok lesz körülötte. Különösen, ha olyan kedves is (lesz), mint amilyen szép arcú.

Amanda kutyus nagyon szép. anyukámnak is van egy. Szegényt nyáron úgy sajnálom, nagyon vastag a bundája, pedig sok szört elhullajt.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Sziasztok!

Szépek ám a gyerköcök!

Erika! Párom Józsikát Balázzsal egyidősnek nézte az utolsó képen! :shock: Mondjuk tényleg kis érett pasi!

Kérdeztétek: 35 éves lett apája! (Vén *@+!) :oops: Már bocs, de néha szoktam neki így udvarolni! :oops:

Olyan szépek a kutyusok is! Nálunk (anyós által, de nem bánjuk) eldöntésre került, hogy megboldogul Bettykénk helyére egy németjuhász kölyökkutya kerül.

Ja még a popsikrémhez! Én se kenem minden pelenkázásnál, sőt napokig sem! De ez nem lustaság, csak tényleg, ha nincs baja akkor minek? Vagy nem? Mondjuk többször hintőporozom, mint kenem.

Niki! Örülök, hogy végre Kata füle rendben van! Mostmár maradjon is így!

Téma: Nyaralás? Ki merre megy nyáron? Nekünk a Balaton már fix (Lelle), két húgommal + párjukkal megyünk. De azért jó lenne hármacskán is valami. Nekem nagyon Gyula felé húz a szívem, tavaly nagyon jól éreztük ott magunkat.
Már a Balatonra készülve vettem babónak egy Bob-os fürdőköppenyt, annyira szereti és olyan kis szexi-szuperman-os benne! :wink: Majd teszek képet, csak előbb a fényképezőbe elemet.

Na üdv!

Ja! Valaki játékboltot járva nem látot valahol buszt? A gyerekem tiszta buszörült lett!

Olga

Kép
juhaszolga

Szió,

megen nincs iőm mindenkinek reagálni, elénézést érte!
Niki, mi megyünk höcögni!!! :)

Hahóó, Ditke, ti megvagytok??? Merre vagytok? Rég írtál!

Betti, ti is régen adtatok hírt magatokról, jól vagytok????

Kép
Kép
dorkáék

Halihó!

Hová lett mindenki ?:roll:

BBJ, hát Csongi főleg csatárt játszik, vagy pedig jobb-bal szélen van. Egyébként meg még az lő gólt aki tud :wink: :lol:
Szombaton füves pályán kupa. Érdekes lesz. Még ha addig már nem esne az eső, akkor is tiszta sár lesz minden. Pedig minden napra esőt mondanak.

Én meg ma megyek valami előadásra. A barátnőm beszélt rá, valami vásárlóklub (csak azért megyek, mert a legjobb barátnőmről van szó, nem szeressem az ilyet...)

Erika, nagyon jók a képek! Mindig ilyen jó tesók? Rájöttél már milyen kaja okozhatta a kiütést!

Kati, nagyon szép Szonja, jó látni, már rég raktál fel képet róla!

Niki, jó sokat jártatok a fülészetre :shock: Remélem, most már nem lesz több utatok oda!!!

Olga, mi június 26-tól megyünk Balatonfüredre 7 napra, már nagyon várom. All inlcusive, remélem a s*ggünk ki lesz nyalva :wink: :lol:
Ja, és megyünk az öttusa vb-re, vip jeggyel :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Kati: Gyönyörűek a gyerekek és a kuttyok is (voltak :( ) Azok a szemek (Szonjának)........ :D

Olga: Mi sehová, illetve tesólátogatóba 1-2 napra ide-oda. Most nem is vágyom menni sehová. Fura. :shock: :shock: Amúgy már viszketni szokott ilyenkor a ....em, hogy hová menjünk, mikor....

Niki: Copfja van Rékának, csak körben kopik ki a haja. Lassan tényleg punk frizkója lesz. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:11-kor.
jaimee1

hali

Teszek Védiről képet.Tényleg nagyon meghaltunk :lol:

Kép Szupi csajszis sapka [/img]

Kép nagyon szeret meztelen lenni

Kép Áthatón nézi apát fürcsi közben

KépKép
viragb88

Sziasztok!
Helyzetjelentés:
Kép

Köszönjük a tanácsokat pocakfájás ügyben, aranyosak vagytok.

Legfrissebb rólunk: volt a védőnőnk, szerinte Dorka túleszi magát, ez okozza a hasfájást. 1 hónap alatt a dupláját hízta az átlagnak állítólag. Mérnünk kell a szopikat. A délit mértem, 120 g-ot evett. Én meg meg voltam ijedve, h. kevés neki a tejcsi. :shock:
A védőnő is a homeót ajánlotta, megpróbáljuk, hátha segít. Éjjel 1-től 4-ig ludtam...

donkoaniko

Anikó! Túleszi magát?? :shock: :shock: :shock: Milyen gyakran eszik? Most mennyi idősek is vagytok? mert a vonalzóról nem tudok semmit leolvasni.
szilbee

Ja és szerintem az hülyeség, hogy túleszi magát, ha anyatejes!!! Szerintem nem jól fejezte ki magát. Ha gyakrabban eszik 2 óránál, akkor könnyel lehet gázos a pocak. Az én fiaim az elő példák arra, hogy nem lehet túletetni a babákat anyatejjel! :lol:

Összeszedem Dévid gyarapodási adatait... Hátha segít...

Dávid 3300 grammal született.

1 hetesen 3380 g
2 hetesen 3670 g
6 hetesen 5400 g
8 hetesen 6500 g
3 hósan 8040 g
5 hósan 9040 g volt.
szilbee

Szilbee! 3-4 óránként eszik. 1 hónapos és 6 napos egészen pontosan :D A védőnő úgy értette, h. túl sokat eszik egyszerre. Néha zöldes a kakija, állítólag ez is a "bezabálásra" utaló jel.

Vonalzót tényleg csin. kéne, majd összeszedem magam :oops:

donkoaniko

... és nálunk is volt olyan hogy 150 grammot evett ... és ez csak az egyik cici volt. ... olyan 2-3 hós korában... már nem emléxem pontosan.

Egyébkén nagy szép kis gömbölyű arcocskája van tényleg. :D 8)
szilbee

A zöld kaki arra utal, hogy pang odabent a cucc, de nem a bezabálás jele! Ha túrós a kaka (vannak benne tejrögök), az jelenti, hogy sok tejcsit eszik... ne azt nem mondanám, hogy túl sokat. Ez valóban okozhat gázosodást. A 3-4 óra az ideális. :)

Egy kis idő és szerintem beállítja magának, hogy mennyit kell ennie. Ilyen zöld kaka nálunk nagyon sokáig volt, de nem okozott pocifájást.

Ja és azért is pang bent a kaka, mert nincsene rostanyagok (mert ugye anyatejes), amik előre tudnák hajtani a cuccot, ezért zöldül be.
szilbee

Szilbee! Ő is egy ciciből eszik, néha azonban éjszaka mindkettőből , ezért is voltam megijedve, h. kevés a tejcsi. De most délben is egyből szívott ki ennyit.

donkoaniko

Akkor úgy tünik, hogy éppen most szabályozza be magának a mennyiséget.

Ja azt elfelejtettem írni, hogy a 150 g után még bevágott a másik ciciből 100-at. :lol:

Nálunk is volt olyan (kb. annyi idős korban mint ti), hogy nappal csak 1 cici.. aztán nappl visszaállt a két cici, de este már elmaradt a 2 éjjeli szopi.
szilbee

Sziasztok!

Légyszi szavazzatok Védire a pampers.hu oldalon csak írjátok be hogy Váradi Véda Árven és szavazzatok!

Köszike!

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Ezt most találtam, gondoltam megosztom Veletek:

A gyermek intelmei szüleihez

Ne kényeztess el! Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem, amit kérek, csupán kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki Tőled. :

Légy velem határozott. Ez azért fontos nekem, mert ezáltal érzem magam biztonságban.

Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel. Te vagy az egyetlen, aki ezekre még idejekorán figyelmeztethet.

Ne viselkedj úgy velem, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen valójában vagyok. Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon "nagy"-ként próbálok viselkedni.

Ne javíts ki mások előtt. Sokkal többet érsz el, ha kettesben, csendesen megmagyarázod, hogy miben hibáztam.

Ne tégy úgy, mintha a hibáim bűnök lennének. A kettő összekeverése megzavarja bennem az érfékek megtanulását.

Ne védj meg cselekedeteim következményeitől! Néha szükségem van arra, hogy - fájdalmak árán - magam tapasztaljam a következményeket.

Ne vedd rossz néven, ha azt mondom: "nem szeretlek". Legtöbbször nem Te vagy az, akit nem szeretek, hanem azt a hatalmat, ami megakadályoz, hogy kedvem szerint cselekedjek.

Ne törődj sokat egészségi panaszaimmal. Néha csak azt szeretném elérni, hogy figyeljenek rám.

Ne korholj állandóan! Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok védekezni, hogy siketnek tettetem magam.

Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam. Ezért tűnik úgy néha, mintha nem lennék "becsületes".

Ne rázz le, ha kérdésekkel fordulok Hozzád. Ha nem válaszolsz, egy idő után azt veszed majd észre, hogy abbahagyom a kérdezést, és máshol keresek választ a kérdéseidre.

Légy következetes. Ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok többé bízni Benned.

Ne mondd nekem, hogy a félelmeim butaságok. Nagyon is valóságosak ezek a félelmek és csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.

Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél. Túlságosan nagy lesz a csalódásom, mikor rájövök, hogy egyik sem vagy.

Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem. Becsületes bocsánatkérés meleg érzéseket ébreszt bennem irántad.

Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni. Kérlek, nyugodj bele a próbálkozásaimba, nem tudok meglenni ezek nélkül.

Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök. Biztos nehéz Neked velem lépést tartani, de kérlek, legalább próbáld meg.

Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélküled, talán nem is kell ezt Neked hangoztatnom. Vagy mégis?

Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges. SZÜKSÉGEM VAN RÁD!

Erika
Kép
Kép
kné erika

Erika! Ezt egyszer már olvastam vhol, de nagyon hasznos volt újra elolvasnom!!! Az ember sokat felejt... sajnos gyakran fontos dolgokat...
Már akartam írni... annyira szépek a csemetéid! :D

Virág! Írhatnál kicsit többet magatokról! Hát Véda tényleg kiköpött másod! :lol:
szilbee

Szilbee! Jó az új vonalzód!

Olga! Mi Hajdúszoboszlóra megyünk 1 hétre. Már nagyon várom.

Védibaba nagyon ari! Sapis kép nagyon jól sikerült.

Évi! Szerintem, most még nagyon jó testvérek. Jó lenne, ha ez így maradna. De hát a nagyfiú is elkezdi majd érvényesítani saját akaratát, a nővérével szemben. És nem tudni, hogy csajszika ezt majd hogy tolerálja. Akor szoktak kezdődni a problémák. Nem igaz? :lol:
Kaja: talán a só, vagy az őrőlt paprika a borsólevesben, mert hogy az nekem piros. Vagy nem tudom. Amíg a tejcsit szopizta, illetve utána az üveges bébi kajákat ette, addig nem volt piros. Most meg nem akar helyre rázódni. Bár azt mondta védőnő, kell egy pár nap.

NAAAGYON HIDEG VAN 21°C VAN LAKÁSBAN, DE ÚGYÉRZEM, MEGFAGYOK.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukucs, SOS- segítség!!!
Az Sztk-ba a fülészetre még mindig kell időpontot kérni gyereknek is, ha fáj a füle vagy fogadják azonnal? Tavaly fájt Angi füle és akkor csak cirkuszok árán fogadták aznap, vagy vigyem az ügyeletre a kórházba? Oda mikor lehet vinni? Ugyanis nagyon úgy néz ki hogy fáj a füle Anginak, pattog és szomorú, nem olyan mint szokott, szerencsére a fülmelegítősapi-t engedi használni.

Kép
Kép
bmárti75

Én úgy tudom kell beutaló, vidd inkább a kórházba, bár ott se nagyon fognak örülni ahogy ismerem őket :)

KépKép
viragb88

Márti! Mi ilyen esetben mindig a kórházba mentünk! Eddig nekünk nem volt gond... a gyereket mindíg gyorsan, szó nélkül megnézték.
szilbee

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.....

jók a képek!

Szami!
most már tényleg pakolsz?????

Márti!
Mi is ügyeletre a kórházba mentünk, semmi gond nem volt...

Mi is ma a fülészeten voltunk, Letivel.. már megint....

jaimee!
Én is kencés vagyok, sőt nekem lelkiismeretfurdalásom van, ah elhagyom... de akkor nem is lenne gond, vagy gyerek popó válogatja?

ja új feltöltés van az evcarucin.

én is kaptam ma két szurit a derekamba, fokozatosan hat, jelenleg várom, hoyg fokozódjon.... ha nem javul,. egy hét múlva uzsgyi vissza....

Ditke!
burkoló végzett már? képek a mestermunkáról?

Olga!
Talán bükfürdő? és onnan sonnentherme? majd augusztus első -második hete körül, 12 hét....

nem jártam mostanában játékboltba,. de lassan, ki mit vesz gyereknapra??????

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt mindenkinek :lol:

Azt szeretném kérdezni hogy aki rendelt már a trendiruciról megmondaná hogy kb. hány nap mire megjön a csomag?

Olyan bajban vagyok Védi öltöztetésével,mert mikor ilyen jó idő van nem tudom mit kéne ráadni alulra.Mert ha csak egy tipegő van a lábán az kevés(zoknit is adok rá) de ha ráadok egy vastag tipegőt az meg már sok.
Szegénykémnek olyan fázós a lába.,de nem akarom túlültöztetni.

Várom tanácsaitokat :lol:

KépKép
viragb88

Szép napot!

Virág, én sajna ebben már nem tudok tanácsot adni. Rám jellemzően én általában mindig túl öltöztettem a gyereket, mindig attól féltem, hogy fázik :wink:

Anikó, szerintem sem lehet anyatejes babát "túletetni". Esetleg ha sokat eszik, vagy túl mohón, akkor kibukja. Egyetértek Szilbeevel mindenben! Ne aggódj, nincs ott semmi baj! Lesz még olyan, amikor fele ennyit gyarapszik :wink:

Márti, szerintem nem kell beutaló az SZTK-ba. De az időpontkérése azért nem árt...
Vagy már tárgytalan, mert elmentetek a kórházba. Majd írd meg mi újság!!!

BBJ, hogy hat az injekció? Érzed már jótékony hatását? Miért kellett már megint a fülészetre mennetek?

Évi és
Kép
csongianya

Virág!

Amint megkapják a pénzt 3-4 nap, de előfordul, hogy már másnap itt a csomi

Én késő ősztől, tavasz végéig harit adok mindig. így vékonyabb nacival is rétegesebben van öltözve. még most is, hisz reggel 12 fok van délben lehet 20 is, de a lakásban hűvös van. és mindig a földön vannak, hiába a szőnyeg.

Évi!
Megint ráment a takony a fülére, gyorsan jött, még melegíteni sem volt időm, így kétnaponta kontroll. ma reggel még mindig 38,1 volt a hője.... de a fülét nem piszkálja, csak néha veszem észre a biccentést.... remélem sokat hatott az eddigi melegítés....

mintha javulna a derekam, de még nem táncolok....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Hi-hi, jól megkaptuk! Azért van a popsikrém, hogy használjuk... 8) Na, szertintem gyerek feneke válogatja.

Dorka! 3-as lett a nyelvtanom!

Holnap szidjatok, mert 14.00-tól anatómia dogát írok. :(

Gyereknapra nem kap semmit Babó, még ugysem követeli! :lol: Bár tegnap rendeltem neki egy kityust, amit pórázon lehet vezetni, ugat, sétál, leül. Meg most buszra vadászok neki, meg tegnapelőtt kitaláltuk a szobacsúszdát. Ja nem is, tegnap. DE most nincs időn nézelődni. A 15. kérdésnél járok, ugyhogy holnapig már csak 137 kérdés van hátra! :roll:

Szilbee! Annak idején nekünk is azt mondta a doktornő szó szerint, hogy túletetem, szopiztatom Balázst. Való igaz, két-háromóránként, de inkább 2 óránként szopizott. Még UH-ra is vinni kellett a kórházba, olyan szinten nem lehetett mozgatni a lábát a pocak felé, nem engedte, fájt neki. Aztán beálltunk a 3-4 órára, plusz egy kis infacol, aztán nagyjából türhető lett a hasfájása. És ami a legrosszabb volt, hogy ő nem tudott rendesen bukni, se levegő, se tejcsi nem igazán jött vissza sohasem.

Na jó, tényleg lépek.

Holnap szidjatok!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Sajnálom Letiként! :cry: Meg neked is jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Ha ilyen jó idő lesz és Levente is kipiheni magát du-án, akkor lehet a játszón leszünk...

Jobbulás Letinek! :( Múltkor nekünk is lesből támadt a takony.
szilbee

Ja kence... én e sűrűn kenem. Mondjuk én más megfontolásból. Ugyanis rontja a pelenka nedvszívó képességét a kence és ha a pisi nem szívódik fel, akkor könnyen okoz húgyuti fertőzést... ahogy a gyenge minőségű pelenka is. Így én reggel és este kenem... illetve ha már várható a kaka! Előtte mindenfélekképen, mert különben kicsípi a fenekét a cucc.
szilbee

Hali!

Ajaj, tegnap vmit nagyon elszóltam: az esti utolsó szopinál a Drágám egy ciciből csak 60-at tudott kiszívni. Láttam, h. éhes még-hogyne lett volna- , így megkínáltam a másikkal, abból meg 40-et evett, így kereken 100-at szopizott.
Teljes pánikhangulat lett úrrá rajtam. HOGY LEHET AZ, HOGY CSAK 60 VOLT BENNE???? Lányok, én ezt nem értem. Igaz, mostanában agyilag nem vagyok a topon...
Lehet az, hogy estére kevesebb tejcsit termel a szervezet??? :shock:

donkoaniko

Szami: Nagyon jó utat nektek, készítsetek soksoksok fotót, bár gondolom, ezt nem is kell mondanom. :wink: Ha csuklasz, ne csodákozz nagyon....

Judit: Jobbulást a derekadnak és Letinek is!!!

Öltöztetés, na azzal én is bajban vagyok...Főleg, ahogy egyre melegebb lesz.

Anikó: Távol állok a szopis tanácsadó szerepétől, de szerintem nincs baj. SZoptass gyakrabban, ha úgy érzed, hogy kevesebb a tej, fejjél, igyál eleget, ne parázz, aztán oké lesz minden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:12-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Nem lettem hűtlen Hozzátok, csak még mindig kínoz Ketteske...
(Kedden voltam dokinál: 32mm az ülőmagassága, minden rendben, 11. hétben vagyunk)

Most is csak azért tudok lenni, mert befejező stádiumban vagyok dolgozatilag, Bencét meg kivittem Nagykörűbe ma.

Tanácsot kérnék Tőletek: hol lehet kis pocakra (egyenlőre) kismama nadrágot venni olcsón? Hová érdemes menni? (Bencével viseltek kölcsön voltak...sajnos)

Puszi Mindenkinek
Kati
szolkata

Anikó! Egyetértek Jaimee-vel! Nincs ott gond. Én ugyan nem méregettem, de itt a fórumon mesélt egy olyanról, hogy kevesebb teje volt este. Szerintem hagyd a francba azt a mérlegelést, lehet jobban felizgatod magad és csak ártasz vele a tejtermelésnek.

Kata! Épp ma akartam írni neked! :lol: Hát nem tudom hol lehet... venni... Nekem is kölcsönben volt (Dávidnál).
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?