Új privát üzeneted érkezett!

:mrgreen: hhihhhhhhhhihhiii :mrgreen: aranyos

fanna3

JUDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te sem vagy sámli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...................................................................................... :?

fanna3

halihó, most csak olvasó üziben, és egy reag.:

Szilbee, nem tok menni úszni, naon sűrű lesz így is a napunk, meg egyéb is....
Ne hari! Jövő hét??????????

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee :lol: Gratu Dévidnek :D

Dorka, de szűszavú vagy...mostanában ritkásan írol...

Judit, a gyógyulásra gyúrjá, teeeee!
Hát úgy döntöttem akkó, hogy nem megyünk...én csak gyerekkel tudnék, de ahogy írod, hogy törik őket, meghát télleg rá is figyelni... Anyukámat meg most nem tudom felvigyázónak elvinni. Majd máskor :) De a cuccokról kérünk képeket!

Fanna, ahogy hazaértünk, letompítottam magam :) És Hunci is elvolt a kulccsal :mrgreen:

Izé...most kezdtem el a Feleségeket...ez most évadzáró (vagy nyitó?) összefoglaló? :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Ööööööö akaromírni szűKszavú...

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka! Nem, Semmi gond! :) Jövő hét? Hmm asszem jó! :wink: 8) No de majd meglássuk... Tudod Levente + a bölcsi (ha majd megy).

Jaj tényleg! Tudja vki mi a fenének tették május 27-re a ballagást 8 óra környékére?? :shock: :shock:
szilbee

Olga! Doroka! Na csak felpórbáltam a kölökre a body-t.. Bakker... Dorka! Igazad volt! :shock: Csak kézben hosszú neki!! :shock: :shock:

Teszek képet!

Kép
A body 80-as...
szilbee

Szilbee, április 27-re gondolsz??? Mert én is csak néztem. A keresztfiam ballag, de nekik 3-án lesz... Állítólag a fél városnak 27-én, a másik felének meg 3-án (május 1 miatt)

Csongi belázasodott az éjjel, de láz nélkül ébredt és azóta sincs neki. Csak olyan kis nyomott... :?

Évi és
Kép
csongianya

Szilvi! :shock: Balázson Még össze tudom gombolni azt a 80-ast, ami megmaradt. :shock: Bár már nagyon passzos csak 2x volt rajta! Nem semmi fiacskátok van! És még az enyémre mondják hogy vsagyúró és díjbírkózó!
Nem tudom hová tettem a szemem, mikor megvettem ezeket a 80-as bodykat. Mondjuk előtte vettem a Skálába vagy Centrumba vagy hol, azok is 80-asok és még van pár ami nagy rá!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit!

DVD ügyben: most ígértek egy pár fitness dvd-t, azt megvárom és szólok ha mégis kell. Nagyon köszi

phpBB: Kép
kati74

Olga! Oda ahova én :wink: , mikor mondtam, hogy "á még bizti nagy lesz neki". :lol:
szilbee

Na megvagyunk ám mink is! :D

Tegnap elszörnyülködtem Ábel Anitán Hal a tortán vagy miben volt,amúgy sem volt rgy túl szipi csaj de most 4hónapos terhesen szépen gyürte le a páleszt,mint a vizet!És közben azt hajtotta röhögve most már biztos jön a gyámügy :twisted:

Fanna!
Robi is ugyanilyen verdát kapott a papiéktól,igaz a zene megy még csak rajta :lol:

Szilbee!
80-as body!!!!!!! :D A 74-es méret még mindíg jó :D

Szami!
A csempe variáció engem is izgat!

Judit!
Milyen volt a börze??????
Képet!!!!!!!!Képeket!!!!!!!!!!!!!

Balwin!
Jó a pipellő,mi árban volt ez????

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hú, volt termés az utóbbi pár nap, nincs időm visszaolvasni, bocsi, de lenne kérdésem:
szentkir. szénsavmentes ásványvizet is forralni kéne, ha Józsikának akarom adni?

Kislányom, folyamatosan beszél, több szavas mondatokat mond. Verseket, dalokat tud… de nagyon nem tisztán. Sok betűt nem ejt ki rendesen. Mivel tudnám ezt elősegíteni, fejleszteni? Beszéltetem sokat, (ez nem nehéz) nem igazán érzem eredményét. Én, és a család, aki naponta hallja, mindent megértünk abból, amit mond, de idegennek, illetve aki ritkán hallja, annak „fordítanom” kell.
Ártok, vagy használ, ha beszélgetéskor, kijavítom a hibásan ejtett szavakat? Amikor beszélni „tanult” akkor azt olvastam, valahol, hogy nem szabad kijavítani. Vajon ebben a korban sem?

Köszönöm, ha reagáltok, véleményezitek.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Hell :)

Judit, aszittem mán itt lesznek a képek! :roll:

Szilbee :shock: "Egyebet erről nem tudok elmondani." :lol:

Évi, Csongi hogy van??

Katlina, 5.990 pénzbe került.
Ábel Anita többször is ivott a vacsorás héten...ehh, nemmondok má inkább semmit. Vagy inkább idézem kedvenc ofőmet: "Aki hülye, az haljon meg." :mrgreen: Amúgy mindkét csatorna kitett magáért a héten: egyformán szar hetet sikerült összedobniuk :twisted:

Fáj a fogam (illetve fogaim)...íccaka megint gyóccer lesz :?

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Erika! Saját vélemény+egy kis tanultak az óvóképzőn: szerintem, mivel lassan négy éves Brigi, meg egyébként sem szabad ráhagyni a beszédhibát, mert ha rosszul rögzül, akkor később csak kemény munkával lehet ezt eltüntetni a beszédéből logopédus segítségével. Tehát mindenféleképp javítani kell!

Tudom ajánlani:
Odránné Kalina Krisztina: Játékos foglalkozások a beszéd megértés fejlesztésére
Montágh Imre: Tiszta beszéd
Göncző Ferencné: Beszédfejlesztés és anyanyelvi nevelés (nagyon jó!)
Illetve szülők számára készült: Gósy Mária: A beszédészlelés és a beszédmegértés fejlesztése óvodásoknak

Remélem tudtam segíteni!

bbj Judit! Azóta is a tegnap vásárolt ruhákat fotózod? :mrgreen:

Olga

Kép
juhaszolga

Háj!

Judit! Küldök egy kis gyógysimit a fogaidra!!!! :wink:

Szar a tévé.......hát nem azé de 7 óta fenn vagyok és egyik csatornán sincs semmit.....sőt sikerált összeválogatni a legfelhúzósab semmitmondó műsorokat.......lehet olvasni kellett volna.... :roll:

fanna3

Olga!

Köszönöm. Megnézem ezeket a könyvekezt, füzeteket.

Erika
Kép
Kép
kné erika

Sziasztok!

Csonginak tegnap magas láza volt, aztán szerencsére most lement két gyógyszer közt, nem úgy mint a múltkor... Este volt még hasmenése, éjjel láza, most jól ébredt. Fél 9-ig aludt, ami nála csúcs! Picit fájlalja a torkát, holnap elviszem orvoshoz.
Ma még megyünk anyuékhoz, mert beterveztük a névnapi mulatságot, most már csak meg tartjuk :wink:

Erika, egyetértek Olgával és saját tapasztalatot tudok adni ebben. Csonginak nem ment az s-sz, z-zs, c-cs. Egyik betűt sem tudta kimondani rendesen, inkább két betűnek a keverékének tűnt. Azt hittem én kis naív, hogy majd "kialakul" mint pl. az "r" betűje. De nem így történt. Rögzült, és rosszul rögzült. 5 és fél évesen kezdett vele foglalkozni logopédus, és nagyjából egy év telt el, mire kijavította. Szóval, próbáld javítani, és lehet nem ártana ha már most megnézné logopédus! Sokkal jobban jártok vele, mint mi 5 és fél évesen!
Egyébként nekem azt mondta, hogy látja, hogy Csonginak nagy a szókincse, érdeklődő, foglalkozva volt vele. Az egésznek az alapja az lehetett, hogy pl. akkor volt légúti megbetegedése, orrmandula, nem jól hallotta a szavakat és így rögzült nála.
Én nem tartom szégyennek, ha szakemberhez viszi ilyenkor az ember a gyereket, én áldom az eget, mert így sulira szépen, tisztán beszél Csongi, és most már a betűket is meg tudja különböztetni.

Ja, és szerintem ásványvizet már nem kell Józsikának forralni.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak nagyban megy a kertkövezés. (Tegnap meg egy kis bababörze is befigyelt.)
Most nem tudok írni, sem olvasni. Este vagy holnap jövök.

Szép napot mindenkinek! Jó az idő végre.

Ivett: Írok Neked privit.

Niki

Kép
Kép
csni

Szaisztok!

Még este fotóztam, de úgy fájt a fejem, hoyg korán feküdtem... és későn keltem.... de itt vannak a fotók!

554.-/db-ra jött ki átlagosan, nagyon sok volt, volt választék is.... bár volt amit szerettem volna, de nem kaptam (rövidujjú pizsi, tunika Grétinek ez utóbbi volt, de színben nem jött be...) jókat lehetett alkudni, aki nem engedett, azt bojkottáltam.... :twisted: Kép Kép Kép Kép

most hoyg nézegetem én ma is úgy mennék!!!!!!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Haller :)

Fanna, köcc... :) Hatott az esti gyógyszer, jelentősen eltompult, de hogy két hetet hogy fogok kibírni?! (megszületett az elhatározás: rendbeszedetem az arcomat - belülről) Aszongya Atti, a doktornő 2 hétig nem lesz...

Évi, dejó, hogy Csongi jobban van mára! :D Jó mulatást a nagyiéknál :)

Hijjjjj, Judit, nagggyon irigyes vagyok, szuper cuccokat vettél! :lol: Már én is rövidnacit, pólókat, nyári sapit körözök.

Judit
Kép

Kép
balwin

Jah! Két napja a lányom egyfolytában ácsorog :shock: Ágy mellett, járókánál, mindenhol, ahol fel tud kapaszkodni :lol: Csak leülni nem tud még állásból :) Az előbb is akkorát huppant popóval a vastag szőnyegre, hogy teljesen úgy hangzott, mintha a parkettába verte volna be a kobakját...

Judit
Kép

Kép
balwin

Judit!
na most eszembe van! miylen szőyneget vettettek?
Jobbulást a fogadnak, és akkor sok bátorságot a fogorvoshoz!
Grat a álláshoz! kép???????

A szomszédasszonyom azt mondta, hoyg nem normális, aki a börzére gyereket visz....és nem is tudta, hoyg Te kérdezted, de az volt a vélemyéne, mint nekem csak én már tapasztalatból mondtam.... Olyan elcsigázott volt némelyik baba, és votl újszülött is! hol az egyik sírt, hol a másik.....szóval anyukáknak való ez....csak....

Évi
Jobbulást Csonginak, ha kell, remélhetőleg ennyi volt, sé nem lesz betegség....

Erika!
Én is fejleszteném, nekünk az "f" és a zöngéjével a "V"-vel volt gondunk, de mióta nem cumázik a fogai is helyrebillentek, ma már csak lustaságból mond helyettük "s"-t. Az oviba nincsen logopédus? nálunk hetente egyszer jön, középső csoportostól tartja, hisz azok a gyerekek már megérthetik, mit kell csinálni.... a neten anno azt olvastam, hogy a sziszegős hangoknak 4-5 éves korukra kell összeállni, az "R"-nek pedig 6-ra. nézz utána, van hivatalos logopédus honlap is... és kérdezni is lehet, szakembertől...

Na majd még jövök!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Ismét azt mondom hg jó vásár volt!!!!!!!!!!Leti picit nagyobb lesz és mehet a házi divatbemutató :D

Évi!
Jobbulást Csonginak! Írd meg mit mondott a doki!

Judit!
Egen.....2 től 2 hétig...hátha a jóidő javítja....napoztasd kicsit! :wink: Mondom énn hg Anna Luca egyszerre fog mindent csinálni!!!... A huppanással sztem semmi gond....Nimi még mindig vetődik a Kisszívem :lol:

fanna3

szóval keddtől...

fanna3

Köszönöm válaszokat.

Logopédus csak középső csoportól van, Brigi meg csak kiscsoportos.

csoda szép idő van, most olvastam, holnap 27 °C lesz. tök jó!!!!!!!!!!!

Erika
Kép
Kép
kné erika

Évi! Jobbulást Csonginak! Majd számolj be hogy javul e... A rosszullét (hasmenés) az mitől volt? :|
szilbee

Sziasztok!!

Niki!

Most nem tudom elolvasni a privát üzenetet mert sajnos nem jó a számítógépünk!
A párom laptopját használom még nem csinálják meg a gépet!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok!

No, lekopogom, de Csonginak semmi baja Nem volt sem láz, sem hasmenés, eszik jó ízűen. Hát nem is tudom, ha nem lesz éjjel semmi, szerintem holnap viszem oviba. Mert végül is mit mondjak a dokinéninek? Hogy rosszul volt, most meg jól van
De az úszás ennyi volt, nem szeretném, ha visszaesne. Majd gyakorol a nyáron :lol:

BBJ, látom a rózsaszín még mindig menő nálatok :wink: Tök édesek ezek a ruhák, ilyenkor sajnálom egy kicsit, hogy nincs egy lyányom :lol:

Fanna, nem is dicsértem még a nagyfiad! Jók lettek a képek, látszik hogy élvezte a felhajtást! A lufi bírta strapát?

Balwin, akkor kitartás a fogadhoz!!! Áldogál Lucus? Akkor már nem sok időd van, meglátod, mindjárt elindul :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok,

így estére én is befutottam...
Hétvégén mamánál aludtunk, előtte én anyósommal színházban voltam (jajj, nagyon tetszett a darab! :)), most meg lassan pancsikázunk.
Szabolcs mutatja, ha kérjük, hol a lámpa, és "mondja" is! :)
"....aaaammmpa..." megzabálom ilyenkor! :)

Erika, az ásványvizet már én is kérdezni akartam! Én is kiváncsi vagyok rá!
Olga és a többiek tanácsával értek én is egyet....

Judit, szupi ruhákat találtál!!! Csajok örültek neki????

Judit, akkor kitartást a fogadhoz, elég gatyául tud fájni a fog....
Annalucus meg nagyon aranyos lehet, ahogy álldogál, a huppanás meg lassna leülés lesz!!! :) Vidijó???

Anna, jók a szülinapi képek, tetszik a felirat is, meg persze az ünnepelt is!!! Az anyukáját sem kell bújtatni! :)

Ja, a privikre küldött válaszaitokat köszike, elnézést, hogy nem válaszotlam egyenként!! Még nem tom, lesz-e folyt.köv.

Évi, mire jobbulást kívánhatnék, már meg is gyógyult a nagyfiú!!

Szilbee, :shock: :shock: Kivi lennék, hogy hány centi a nagyfiú!!! :) Olyan édes, megnéztem az albumotokat, a napszemcsis titta apja!!! Mintha Ádámot látnám, félig megsértődve!!! Nagggyon tetszik!!!
Vadasparkoztatok? Hogy tetszett a fiúknak?

Ja, katlina? Ábel A.-n csak lestem, nem hittem a szememnek! Barom.... :evil:

lépnem kell, jó éjt!!!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Judit! Szupik a ruhák! Az én szívem is facsarodik a szép rózsaszín-csíkosok láttán! :oops:

Ásványvizet elfelejtettem: kb. 1 éves kora óta nem forraljuk. Mi végig Janásak voltunk, azt írja is, hogy az első 24 órában nem kell forralni, csak utánna, de mondom 1 éves kora óta már egyáltalán nem forraljuk.

Más téma: szombaton volt Peti szülinapja és képzeljétek estére "elaludt" a kutyája. Tegnap volt a "temetés", hát jókat bőgtünk. Beteg volt szegény, daganatos (11 éves lány roti), az utóbbi időben már kétnaponta vitték injekciózni a Szechényis állatorvoshoz, de csak hányt a szerencsétlen, nem maradt meg benne semmi. Na bocsi, a kora reggeli témáért... :oops: De velünk ez történt most.

Fogtam hétvégén Marcikát! Esküszöm Balázs sose volt ilyen apró! :lol: Egyébként végre megvannak a születési paraméterek: hossz: 53 cm; súly: 3670 g.

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Olga Petijének!

Sok boldog szülinapot!
Kép

A kutyu :cry:

Többiek?

Ja víz, sztem nem kell forralni az ásványvizet, de a beltartalom nem mindegy nézd a nitrit/nitrát tartalmát!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Gréti nagyon örült egynémelyiknek....

Mit néztetek a színházban?

Judit!
Foga(i)d?

Szami!
csak nem csomagolsz már??????

Évi!
Csongi? Semmi gond azóta?

Szilbee!
Ti betegség terén hoyg álltok?
Hihetetlen ez a 80-as méret!!!!!

Anikó!
Mizu otthon? Picur gyarapodás?

Judit,
Kép
Kép
bbj

bbj! Nagyon aranyosak a ruhák!

Judit! Nagyon ügyi a nagylány! Sikerült le is fotózni?

Mire végeztem dolgommal, és ideértem netezni, felébredt a kislegény. Megyünk ebédelni.

Sziasztok

Erika
Kép
Kép
kné erika

Judit! Javulnak a fiúk. Szernecsére Dévidnek nem durvult el a dolog... lehet mert én nem estem bele...
9060 g a lelkem... (most voltunk oltáson). Így most már nem is annyira hihetetlen. Sok mindent megmagyaráz! :lol:
szilbee

Olga! :cry: Szegényke... (kuyta)

Petidnek Boldog születésnapot!! 8) Hány éves is?

Dorka! Jó volt! Levente jól érezte magát nagyon, csak mire jöttünk volna haza, akkor jött volna bele az állatnézegetésbe. A nyuszietetés vmi fantasztikus volt. Csak nagy volt a sár.. :?
szilbee

Hella :)

Csak gyorsan...

Olga, férjednek Boldog Szülinapot :) Szegény kutyu :( Nálunk is volt már elhalás, eloltás...nagyon szar.

Judit, [url=http://www.diego.hu/szonyeg_termek.php?id=5996285766173]ilyentet[6url] :) 170x230-asat.
Fogaim...hát érzem őket. Muszáj lesz minél hamarabb megcsináltatni...

Szilbee, Dávid fiad nagyobb a lányomnál :shock: :lol: Mi 8800g-ok voltunk pár napja...

Videjó diccse, fénykép van, ha lesz időm, rakok :) Mosmeg rohanok.

Judit
Kép

Kép
balwin

Naba...zz.

Szóval:

Judit, ilyentet :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin: ez csodaszép! Nálunk is jól mutatna. :D

Olga: Hát igen. Mi is temettünk már kutyát. Minden könnyem elsírtam. :( :(

Judit: Klasszak a börzés cuccok!

Dobok fotók! :D Kép
jaimee1

,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.09.04 15:09-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Köszönjük, megvagyunk, olvasok rendszeresen, de mire az írásra kerülne sor, mindig közbejön vmi...

Rólunk: Dorkánk hál' Istennek -és a tejcsinek -nagyon szépen gyűjtögeti a hurkákat maga köré, tegnapi méréskor 4060 grammot mutatott a mérleg :) Volt olyan hetünk, hogy 37 dkg-ot hízott. Mindig azt mondtam, nem kell, h. nagy súllyal szülessen a Drága, majd megnő idekint...Hát étvágynak nincs híján.
Múlt héten megvolt a fülbelövés, bár a képeken nem látszik, de majd teszek olyat is.

Éjszakáink mozgalmassá váltak a hasfájás miatt, ami kezd kétségbeejtő lenni. 9 és 10 között megvan az utolsó szopi, ezután szegénykém kb. 11-ig/ éjfélig sír, alig tud még pukizni is. Napközben szinte minden szopi után kakil, akkor is nyögdécsel, de éjjelre tetőzik a helyzet. Infacol nem segített, most, h. elmúlt 1 hónapos, megpróbáltuk a Gripe Watert, ami szépen felkavarta a gyomrát, úgyhogy már teljesen tanácstalanok vagyunk. Ringatjuk, próbálom tornáztatni, de nem sok eredménnyel. Mire álomba szenderülne, újra felébreszti a hasa.
MIT TEGYÜNK???

Képek a mai sétánk közben:
Kép

Kép

Kép

donkoaniko

Ja igen: ennyit arról, hogy AZ EN GYEREKEMNEK NEM LESZ CUMIJA...
Ajaj, a billentz\yet-nk0n n;h'nz bet\ felcser;l[d0tt$ :shock:

donkoaniko

csak gyorsan, hoyg ez a pici lány ne szenvedjen

ANikó!

SZERINTEM A POCIRA HOMEOPÁTIA! MI IS KIPRÓBÁLTUNK MINDENT MIRE RÁTALÁLTUNK. Azért leírom, hogy nekünk nem puki problémánk volt hanem bezabált a kisasszony. Szélcsöveztük is de azon nem jött semmi. Tehát innen tudtuk, hogy sokat eszik. HAvonta 1-1,3 kg-ot hízott.
Kívánom, hogy minnél hamarabb megoldásra találjatok.

kati74

Kati> Gondoltunk mi is erre, Ti mit adtatok< Gyerekorvos \rta fel< ey kerd[jel lett volna, jaj de sz.r a billenty\zet\nk :x
Meg esz\nkbe jutott a cseresznyemag p'rna is, azt haszn'lt vki<k;rd[jel

donkoaniko

Sziasztok!

Nem, Judit, még nem csomagolunk, ma pl. PH-ban voltunk a félszocpolunk átvitele miatt, zöldkártya, pénzváltás az útra, biztosítások, szennyvízbekötés teljes kifizetése, aztán voltunk Szolnokon Balláéknál és a régi Centrummal szemben, Andantés garnitúrát, Sofartos ágyakat nézegettünk, holnap megint megyünk Pestre a szaniteresekhez, meg előtte még itthon azokhoz, akik a víz- és gázszerelést csinálták és akikkel a mostanit is szeretnénk, mert így, hogy elkelt a ház, a fölső fürdőt is szeretnénk rendbetenni.

Ja, meg csontsűrűség vizsgálaton is voltam ma.

Vasárnap meg ugye a sógornőm 50. szülinapját ünnepeltük.

Anikó, milyen édes csöppség! Hasfájásban nem tudok segíteni, nálunk Jázminnak segített az Infacol (vagy nem is volt hasfájós, ez már soha nem derül ki).

Judit, nagyon csinik a cuccok! Az áruk meg különösen!

Balein, én is diegós szőnyegeket szeretnék majd, s Jázminnál nagyon gondolkodom valami hasonló narancsos-vörösben....

Jaimee, a lányod frizkója továbbra is csúcs! :lol: :lol: :lol:

Anna, kérdeztem már korábban is, találtál olyan zenét, amit kerestél?

Szilbee, nem semmi mérete van a gyerkőcnek :shock: Bár az egyik kolléganőnk unokája fél évvel fiatalabb Annánál (ő 17 kiló), a kislány meg 26! :shock: Csak néztem! Kíváncsi leszek, ha Dávid elkezd majd szaladni, mennyire rohangálja le a súlyát!

Évi, tök jó, ha végül megússzátok betegség nélkül! Az úszásnál meg lehet, fontosabb, hogy ő hogy érzi magát... Máté is járt logopédushoz nagycsoportban és nagyon jó volt!

Olga, párodnak utólag is boldog szülinapot!

Dorka, mit néztetek a színházban? Irigy vagyok, hogy ilyen anyósod van :oops: :lol:

Niki, börzén mit vettél?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Hasfájáshoz nem tudok hozzászólni, nincs tapasztalat.

Szépek ezek a babák!

Képzeljétek, hogy jártunk: Én alapból, nem szoktam krémezni a babapopsit, csak 1-2 naponta egyszer, de nem is volt sosem piros a bőre. Na de most szegénykémnek olyan vörös, hogy… szombaton kezdődött, és egyre rosszabb, most néztem, már ha hozzáérek, összehúzza a szemét. Biztosan fáj is neki. Pedig, szombat óta kenem ezerrel, vastagon…
Beszéltem házi orvosunkkal, aki szerint a kajcsi is kiválthatja, mármint az új kajcsi, kimarja… hát van új kajcsi a napirenden. Erre nem is gondoltam.
Azt mondták, szellőztessük sokat a bőrét, meg gyakran mossam le tiszta vízzel, akár óránként is. Már leraktam, mikor eszembe jutott ötlet, vajon használhat-e, ha főzök kamillateát, és beleültetem a kamillás fürdővízbe? Gyorsíthat a gyógyulási folyamaton? Valaki járt hasonló „cipőben”? Mennyi idő alatt jön helyre?

Így már sejtem melyik kaja lehet a bűnős. Ha nem mondja doki a kaját, most is azt kapott volna vacsira. Nekem ez megsem fordult az agyamban, hogy ilyen van. Na de ezután ,nem ehet ilyen kaját? Vagy idővel, megszokja a bőre, és nem lesz ilyen?

Erika
Kép
Kép
kné erika

Szió!!!!

Balwin!
Én fogfájás előtt,megyek fogdokihoz most is járok,Tiszasülyön nagyon jó fogorvos van tudom ajánlani!!!!!
Nálunk is huppanással kezte Robi majd szép lassan rájön hogy le is tud csüccsenni!

Mai rémtörténet!
Bementünk egy csecsebecse boltba vettem bokaharisyát,a fiam meglátta a labdát bűvölte,mikor mentünk volna el megfeszítette magát hisztizett,odamentünk a labdához semmi hang!(4labdánk van itthon)Nem bírtam addig erakni a kocsiba míg nem vettük meg a labdát,megfogadtam ez volt az első és az utolsó soha többet nem engedek a hisztinek,miután megvettem már tudtam hogy nem lett volna szabad de hát kezdő szülő lévén........Elég korán elkezte a hisztit :cry:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Csongi teljesen megjavult ma már vittem oviba, és edzésen is rúgott 5-6 gólt! :lol:

Olga, boldog szülinapot a férjednek! Szegény kutya, én is sirattam már meg egy párat :(

Hasfájás. Hát okosat nem tudok, mert mi nagyon megszenvedtünk vele, és igazából semmi nem vált be....

Erika, nem tudom, a kamilla mennyire gyógyítaná, de azt tudom, hogy szárító hatása van, így szerintem nem biztos, hogy jó ötlet.

Katlina, gyarlóak vagyunk mi anyák... fő a következetesség...ja kivéve amikor nem :wink: Én többször engedtem Csonginak csak ne nyavajogjon. Általában inkább kisebb dolgokat vettem, de ma már bánom, mert tele a gyerekszoba, mozdulni sem lehet. Plusz, hozzászokott, hogy mindent meg kap egy idő után. És hát az életben nem így működik sajnos...
De biztos elérzékenyülsz még Te is egy párszor!

Balwin, tök jó az a szőnyeg! Olyan puha hatása van!

Évi és
Kép
csongianya

Balwin! Tök jó a szőnyeg! :D 8)

Évi! Lehet tényleg lelki oka volt... vagy a focinak gyógyhatása van! :lol:

Szamóca! Hát Levente ennyi idősen 8 kg körül volt és most meg ilyen.
Kép
Szóval én nem aggódom. :wink: A lényeg az egészséges étrend és a sok mozgás.
szilbee

Sziasztok!

Ábel Anita tényleg páleszezett? :shock: A büdös bunkója!

Judit!
NAgyon szupik a rucik. Ügyi vagy és az áruk is jó.

Olga!
Isten éltesse a párodat!
A kutymót nagyon sajnálom! Szegényke! :cry:

Jaimee!
Hát tündéri a csaj! :D

ERika!

Én se krémezem csak ritkán. Nem is oylan régen hasonló problémánk volt és befúttam Aloe Vera First sprével, bazi gyorsan meg is szünt a pirosság.

Anikó!

Nekünk a tünetek alapján ajánlott egyet a dokinő. Dr. Püspök Szilvia a neve, telefonon hívtuk fel bár azt mondta, hogy azért megnézné a babát de végül is nem vittük el.
esetleg itt atel száma: 20-939-1193

kati74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?