Donika,
köszi, ma már jobb, reggelre végre nem volt kaki és egész nap csak 2, úgyhogy eldöntöttem, hogy javul, mostmár muszáj neki
ja és láza sem volt hálisten mára
pihenőszék nálunk is nagy sláger, most balcsin egész nap abban 'ül' és nézelődik, röhög és játszik benne...
buga sportot ha nagyon lehet dönteni, akkor talán jobb mint a maxi, abban úgy összecsúszik, ő elvan benne, nézelődik, el is alszik de nekem nem tetszik benne...
Petitpois,
Laura nagyon tündér és jó húsban van, látom beindult rendesen a tejcid
hány kg most??
én adok vizet (humana bébivíz vagy jana) és teát is, ma inkább teát kért, cicit kiköpte hamar
háát az nem lehet semmi, hogy óránként kel, szegénynek biztos szokatlan ez a dögmeleg, nem csodálom
én is nagyon féltem, hogy itt balcsin, nem a saját ágyában nem fogja átaludni az éjszakát, de hálisten szunnyad rendesen, ő úgy látszik imádja a meleget (én is)
hamarosan kipróbálom a sportülést, csak jobb lesz abban fekszizni mint a maxiban..
Máté most egész nap balcsin a fedett teraszon árnyékban ül a pihenőszékében, a partra csak este tolom le, mert vhogy mindig éri a nap és azt nagyon nem szeretem
szoktam a buga mózesben altatni vagyis sétálni, de most nagyon beleizzad, vhogy az anyaga nem igazán ideális most..
próbálgasd a cumisüveget, előbb-utóbb csak elfogadja

, jól jön nagyon ha pl. jön egy ilyen rohadt vírus mint most nekünk..