Helloka! Itt aztán van forgalom rendesen!
Krimoka! De jó a fotoapparátodnak!
Klassz kis üveget rittyentettél, de a napraforgós is tetszik! Én is most abban utazom, majd remélem hamarosan mutatni is tudom!
Koda! De rég hallottam rólatok!- persze messze lakunk!
Most viszont sajnálom, hogy Marci ilyen beteg
Remélem azóta már meggyógyult! A kupálást mostanság hanyagolod?!
Dr.Eri! Tetszenek a szép képeid! Jó sokat alkottál ez az igazi támadás ám amikor 1szerre mutatsz meg mindent!
A kaspódat is elfogadnám!
Delice! Lovad nagyon ötletes!
Remélem a levél már eljutott hozzád! ha nem akkor már ide fogom betenni azt bizti megkapod!
Limbi! A lámpák nagyon tetszenek! Olyan kis bájos, látom már nagy erőkkel dolgozgatsz karácsony témában!
Az óra is tetszik, de egy megjegyzésem lenne hozzá, ha nem bánod. nekem nem passzol össze az olivás szali a csillagánizs és fahéj. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen akadékoskodó
maga az ötlet viszont jó! van egy fahéjas szali, talán nekem az jobb lett volna hozzá...
Lingike! Látom Te is beálltál a lámpagyártók népes táborába
De milyen jól tetted! legalább van mit csodálnom!
Reva! Most ugye csak sokkolni akarsz a szép kis óráiddal?!
Ügyeske voltál ismét, gratula!
Mian! Az óra lett a legjobb, legalábbis nekem az tetszett a legjobban, de a képek se rosszak!
Jubi! Szép a kaspó, igazán hangulatos! Sajna a másikat még nem láttam majd menek kinyomozom hol lelem meg...még randi!
akkor a szép keret szineid titkosak?! Ugyanis még nem árultad el!
Lingi! Biztos nagyon szép a kaspód, csak a fény miatt alig látok belőle valamit, de képzelem milyen szép!
Paat! Nekem is nagyon hiányoztál, hát még a szép munkáid!
Stuci! Végre itt vagy! Miket hoztál!
Nagyon jó, hogy fonott kaspóra is mertél dekupálni én is ki fogom próbálni! Nagyon klassz!
A tányérkékért meg csak simán útálllakkk!
Remélem nem hagytam ki senkit...már az archívban kellett ismét visszanéznem mindent
Mindjárt felteszem az 1 pzstartómat amit a csajok 1ik dokinőjének csemetéi kaptak ajándékba.
Tegnap én meg ujjfestéket vettem, remélem jó lesz mert akkora mint egy szemhéjfesték viszont 990 ft volt...Most karácsony előtt remélem jobb lesz vele aranyozni mint a temperával. Ti mivel csináljátok?
abby