Új privát üzeneted érkezett!

Most ezt direkt csínáljátok? Kép Ilyen hatással van az eltünésem, miota nem irogatok egyfolytában folyik belöletek az alkotás? Ha ez a feltétel, igérem lelépek, csak alkotgassatok!!! Kép No de majd megném, ha hazaértem miket csináltatokKép
Köszi a cimet!
Pussz B
lingonbabi

Mini!
Én naponta legalább 1 liter teát benyomok, szóval szakértőnek számítok a témában Kép Viszont amit te csináltál belőle - mármint az új filtertartóból - valami szuper! Annyira guszta, hogy az esztétikai szempontok felülkerekednek a praktikusságon Kép Azt a pucér bortartót én még agyonkrétáznám, de hát ez én vagyok Kép

Delice!
Nekem a felturbózott békás tecc legjobban!

Mian!
csorog a nyálam...

Pussz: Jubi

Képzeljétek, tegnap egyedűl használtam a dekupírfűrészt, és még megvan az összes ujjam!!
Aput felhívom, hogy mikor megy.

Krimusz!
Csak nem szilvapálinka??? Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Köszi!
A "pucér" Borosok megrendelésre készülnek ilyennek. Ezeket a dobozokat a bolt adta, és csak díszíteni kellett és konkrétan úgy szólt a dolog, hogy ilyen kontúrral díszített legyen a több :-(
Mivel valamiből a hobbit is fedezni kell ezért néha kompromisszumot is kell kötni:-(
minimaxi

Jó reggelt!
Krimuszka! Csak arra ügyelj, hogy már csak 50 képet rakhatsz az Nlc-n a képtárba, utána már törülni kell. Kép
szorgosstuci

Szia Stuci!
De jó, hogy megvagy!! Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

próba

Koda

Kép

Kép
koda

Csajok!
1 hétig nem mutatott semmit a babanet! Tényleg azt hittem, nincs forgalom. Most olvasok és jövök!
Én eddig lakást újítottam fel, de már 1 hete Marcit ápolgatjuk.
Ötödik napja 40 fokos lázzal van itthon. Ha már le tudjuk húzni 38-ra, örülünk. Negyedik éjszaka nem alszunk, borogatjuk, meg gyógyszerezzük. Tüszős mandulagyulladása van. Most éjszaka már 40,1 re ment fel. Remélem lassan már hat az antibiotikum, mert már nagyon kivagyunk. Úgyhogy bölcsiprojekt megin áll......

Sztigris!
Remlélem nem haragszol még rám, de a neked szánt ajándékod is itt áll, de egyszerűen nem tudom befejezni. Annyi minden szakadt rám. Látod, eddig még a gép elé sem tudtam leülni. De már 90%-ban kész van. Ha még elfogadod, kérek 1,5 hét türelmet. Addig talán Marci is meggyógyul és akkor az utolsó simítást is el tudom végezni. Bocsi-bocsi!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Stucc,
na, véééééégre!!!! Kép Ne tünj el megint!
(ja, és kösz a felhomályosítást! ER ügyben)

Jubci,
mitöl is folyik a nyálad? Kép

Delice,
a békás még mindíg szupi!
Az elsö repesztéshez gratulálok, de, ha elfogadnál egy jó tanácsot: szerintem kicsit elüt a rózsaszín a kép témájától, s színétöl. De ez csak az én véleményem; végülis, a repesztés a fontos! Kép

Minikém!
mi van????? semmi reakció?

Koda,
mielöbbi gyógyulást Marcinak; Nektek pedig kitartást! Remélhetöleg már jobban van a gyerköc!

Szép hétvégét mindenkinek! Mian

Jaj! Babi!
majd nem kifelejtettelek! Te csak ne mimózáskodj itt; hanem reppenj gyorsan haza felé!!! Kép
mian

Sziasztok!

Itt vannak a beígért "művek", innen lapozgassatok lelkesen:
http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=595211&index=1

Itt pedig segítség kellene, narancssárga keret volt a kérés, de túl pirosasnak találta a megrendelőm, hogyan lehetne világosítani rajta???:
http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=595211&index=17
Pacsmagoljam át sárgával????

Erika
dreri

Sziasztok!

Koda!
Jobbulást picidnek!

Stuci!
Sziaaaaaaaa! Nem ám eltűnni!!! Alkotni!!

Dreri!
Nagyon jók a cuccaid! Nem vagyok gyerekszalvi-párti, pedig nekem is van gyerekem, de nagyon tecc a képek.
Sztem pacsmagolj citromsárgával.

Puszi Kriszta

mohácska

Mian!
Hát attól az oldaltól, amit ajánlottál!

Era!
Szerintem a legegyszerűbb, ha kikeversz valami szép narancssárgát és átfested vele az egész keretet. Ezek ugye fakeretek? Olyan szép szabályos mind! És a kaspó is guszta!

Koda!
De örülök, hogy te is itt vagy újra!!! Kép Marcinak jobbulást kívánok, nektek meg sok pihenést!

Ugye tudjátok, hogy vissza kellett állítani a vekkert?

Kép
Kép
Kép
juborka

Mian
Igen! Azért lett ilyen, mert a "keret" készült el előbb, s utánna próbáltam keresni valamit, ami zöld és rózsaszín is elvisel. Jött a citromos gondolot- nem volt tökéletes, de én annyit nézegetem, hogy már megszokta a szemem Kép

Tegnap csináltam egy lovat KépKép
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=19

a férjemnek eddig ez tetszik leginkább.

delice

Minimaxi

Kép

delice

Köszi Delice hogy átküldted a képeket,de úgy látszik pancser vagyok Kép
limbi

Limbi!
Bocsi közben meg eltűntem... szóval ott van olyan valami, hogy bem oldal, ha azt megcsinálod oda lehet ezek szerint már csak 50 képet feltölteni. Szerintem nekem már most több van ott Kép De nem is kell odatölteni, hanem ha hozzászolsz az ottani dekupis fórumhoz, ahoz lehet kapcsolni a képet, rögtön a gépröl. Aztán már csak annak a linkjét kell ide bemásolni. Remélem nem voltam túll bonyolult.
Jubi! Kép
Nem szilva, de valami jó házi, csak nem találtam jobb szalit a témában.
Stuci!
Én vettem, csak furán volt írva Kép Nem mentem, de ezt észrevetted gondolom, bocsesz. A héten eggyik este tán. De jobb, ha semmit sem mondok mán.
Eri!
Szerintem is a legegyszerűbb, ha átfested. Én egyszer egy nagyonzöldet próbáltam utólag javítani. Sárga krétával bevonalkáztam, mintha repesztve lett volna, egész addig működött, míg le nem lakkoztam, akkor az egész krétát beszippantotta a lakk Kép
Koda!
Marcinak jobbulást! Nektek kitartást.
További jó pihit, akinek megadatik. Én sajna már holnap húzom az igát Kép

Kép
krimo

SziasztokKép

Tegnap megnézegettem a képeiteket, ismét gyönyörüeket láttam, Stuci fémlevelétöl-Mini osztásosáig vagy gondolása, Timtim uj szobafalára, Abby mosoporosa és egyebei, Limbi, Eri, Jubi.....a teljesség lehetösége nélkül össznépi dicséret!!!
lingonbabi

Krimo!

Köszi a segítséget,sikerült Kép

Na most már neki állok alkotni Kép
limbi

Juhéééé!
Látod milyen ügyes vagy!
Kis télies hangulatot loptál ide Kép Nem mintha kint nem az lenne brrr. Az utsó az hogy van? Igazi fahélyak?

Kép
krimo

Csillagánizs?Kép
Bocs a belekotyogásért..
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szerintem is nagyon ötletes az óra!

Amúgy minden nap olvaslak benneteket és gyönyörködöm az alkotásokban!Kép
Mindenki nagyon ügyi!Kép
Gratula a műremekekhez!!!
Edit

szilde
Szeged

Szia Szilde Edit!

Tippem kopácsolsz is, vagy tévedek?

Limbi drusza, szomszédban is már megdicsértelek, szépeket és ötleteseket csináltálKép

Valamit elkövettem ma én is, nagyon piszkálta a fantáziámat, muszáj volt (5 kép): http://decoupage.webalbum.se/olikavalamik/13
Ez pedig a multheti (2 kép): http://decoupage.webalbum.se/fraptr/27
lingonbabi

Lingonbabi!
HááátKép, a múltban előfordult,és még remélem fog is,de nem tudom mikor szalvétázok megint.Kép

Most egyenlőre betelek azzal,hogy nézem a sok szép mindent.KépKép
E.

szilde
Szeged

Delice!
A lovas kép nagyon tetszik! Tényleg eredeti ötlet! Kép

Dreri!
Nagyon szép, igényes képeid készültek! Kép
Áruljátok már el, hogy mennyiért veszitek a fa képkereteket? Olyan sokan már nem is gipszeztek. Nem túl drága?

Limbi!
Hatalmas az ötlet!!!!! Saját kútföböl pattant az óra, vagy láttad valahol? Ugye szabad koppintani? KépÜgyes vagy!

Babsz!
Üdv újra "itthon"!
Keressük egymást, hogy mesélhessünk! Puszi

Sajnos megérkezett a nemszeretem idö! Már nagyon hideg van nálunk! Kép
Sebaj! Lehet kupácsolni! Tettem, s teszem is, csak fotózni kell még!

Szép napot mindenkinek!
mian

Sziasztok!
Egy gyors kérdés: milyen pasztával tudok fémet (ezüst színűt) antikolni??????

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Cipőkrém? Más nem jut eszembe, vagyis gesso ezt egy filmben láttam, ottan fekete volt a gesso, és tényleg láttam szineset angliában, de itthon még sosem.

Babi!
Feladom! Sosem tudom hogy merre kell ötöt lapozni az oldalado Kép Végülis mindeggy mert erre is szép, meg arra is, csak így nem tom, mija lényeg.

Csillagánizs ezaz! Nem jutott eszembe, csak a fahéj, az egyszerűbb fűszer Kép

Kép
krimo

Jubi!
Bármilyen sötét színű olajfestékkel. Én is ezt használtam régebben.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok Csajok!

Bocsi csak most tudtam jönni Kép

Krimo!
Az számok tényleg csillagánizs,a széle viszont fahéjból van!

Lingonbabi!
Köszönöm szépen,még nem jártam a másik topikon Kép

Mian!
Saját kútfőből dolgoztam,néha elkapok egy két ötletet és összevegyítem KépMegtisztelsz vele,ha koppintasz Kép

Még nem volt időm alkotni,a kertben csináltam egy kis pucolást Kép
limbi

Lingonbabi!

Most nézem hogy tényleg druszám vagy KépMegkérdezhetem az az édes kisangyal ami a virágba kapaszkodik az hummel 3 D kép vagy szalvéta?
limbi

Nem hiszem el csajok,elszállt a hozzászólásom Kép

Szia Mian KépSaját ötlet az óra,megtisztelsz vele ha koppintasz!

Lingonbabi!Köszönöm!
limbi

Jubi!
Ezekkel szoktam: http://decoupage.webalbum.se/lakkstb/10
Remo boltokban biztos kaphatoak, hol még máshol nemtom.

Krimoka, a lámpa a gyönyörü, nehezen megszerzett, honapok ota nyálam csurogott utána Samperiával.

Limbi: mivel nem szalvéta, gondolom hummel, olyan elég vastag papir és sniccerrel vágni, Stucitol tanultamKép
lingonbabi

Babi!
A lényeget leszűrtem! Kép De miaz a Samperia?

Limbi!
Akkor az jó nagy fahély darab!

Menek főzni. pussz.

Kép
krimo

Lingonbabi!
Köszi,majd megnézem a K .H-ban!Én is ezeket a festékeket használom,viszont ezt a Viva Decor repesztőlakkot hol vetted?Ezt is a Remoban?Mert akkor jövő héten ott a helyem Kép

Krimo,virágüzletben vettem,hosszú,mint a hurkapálvika és lehet vagdosni Kép
limbi

hurkapálcikát akartam írni,bocsi.
limbi

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7380&page=1&image=172932
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7380&page=1&image=172934
Sziasztok Lányok!

Ez a hétvégi termésem Kép Már megint nem deku, de ehhez volt most alapom...

Limbi, Babi!
Ismét szupereket alkottatok, az óra nagyon tecc Kép

Vera
reva

Krimocska, egy "t" kimaradt, hamut szorok ösz fejemreKép Stamperia ismerös?
http://www.stamperia.com/eng/elencoprodotti.php?recordinizio=0&cod_grupp=05&cod_ sott_grupp=03
Talán Te is csurogni fogsz?

Gabi!
Az Mohácskáé, Öt kérdezd! Nem Remos.

Vera! Te csak ne cukkoljál! Itt van egy csomo kép kinyomtatva, 3 orás is. Hihi, elküldöm aztán küld vissza ha kész lesznek, nagyon menö vagy ebbenKép
lingonbabi

Köszönöm szépen mindenkinek az antikolós tanácsot!
Nem dekuhoz kell, hanem a nappaliba vett falikarok fém részeit szeretném egy kicsit antikolni...ha sikerűl, majd mutatom...

Reva!
Micsoda órák!!!

Babi, Limbi!
Remek lámpák!! Már én is próbálkoznék velük, csak anyagot kell hozzá szereznem...

Én most csak egy karácsonyi kaspót csináltam magamnak: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1131011182.JPG
Ez a ceruzatartó pedig Beni szerelmének készült Kép...lehet, hogy lesz még hozzá egy kép is...szombaton megyünk az első randira Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1131011224.jpg

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok Lánykák!

Szépeket csináltok, nálam csak néhány klón született rendelésre. Virág lassan "beszokódik" a bölcsibe, bár reggelente van sírás ezerrelKép
Nemsokára összekaparom életem romjait és jövök alkotni.

Jubi!
Talán sikerül ma lefotóznom azt a házat Neked, amit egy éve tervezekKép
paat

Babi!
én is kérdezném, hogy honnan tudsz Viva-s dolgokat beszerezni????

Reva,
még ha nem is szalvétás, de akkor is szépek az órák! Kép

Paat!
szuper, hogy újra elökerültél! Várunk ám, nagyon! Kép

És akkor itt vannak, amiket ígértem:
innen 3 kép:
http://gportal.hu/picview.php?prt=85660&gid=414102&index=36
az elsö: már én is készülök karácsonyra
a második: csak egy egyszerü óra, ajándékba
a harmadik padig: Az ötlet úgy gondoltam jó, csak a megvalósítás ütközött némi akadályba ( rá kellett jönnöm, hogy nincs túl jó kézügyességem! Kép )
mian

Jubi!
Karácsonyid szinvilága kivételesen nem jön be, azé kivételesen, mert legtöbbször imádom a szineidet. Dobozka leutánzásra várKép

Mian!
Mi az az elsö? Sze´pnk szép, de mejezz? Második oks, harmadiknál inkáb szinekkel van gond.

Paat!
Jo jo, gyere csak vissza, várunk!Kép

Én ezt követtem el éjjel:
http://www.noklapja.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=10371873&imgid=1
http://www.noklapja.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=10371873&imgid=2
18 cm magas, lehet passzolna Jubi yukkájához? De nem adom, csinál magának ugyis szebbetKép
lingonbabi

Sziasztok!

Kodácska!Kép
Jajj, már megint betegek vagytokKép Jobbulást kívánok Marcikának! És az ajándék miatt pedig ne aggódj, majd elkészül, amikor elkészül!Kép

Stuci!
Örülök, hogy te is megkerültél!Kép

Limbi!
Csak nyugodtan, örülök, ha adtam ötletet a katicáshoz!Kép Én viszont a lámpásaidtól ámulok és bámulok. Na meg az óra, baromi jól néz ki!
A férjemnek nagyon jó kézügyessége van, majd teszek fel néhány képet, amit ő rajzolt. Igaz csak grafittal dolgozik, mivel naaagyon erősen szintévesztő.Kép
A falrajzokat kiválasztottam és a férjem felrajzolta a 45 fokos falraKép és utána kifestettem, szóval közös munka eredménye...mint a lányok!Kép Most épp Renike szobájában készülget a Hófehérke és a 7 törpicsek, a 101 kiskutyás ötlettel le lettem szavazvaKép, pedig Mini jóvoltából ilyen témájú zsepitartót, meg egyebet is fogok csinálni. Sima temperával és falfestékkel van kifestve.

Delice!
Gratulálok, szuper lett az első repesztésed! Nekem a lovas nagyon bejön, eredeti ötlet, így elfordítani a szalvit!Kép

Vera!
Ismét nagyon szépek lettek az óráid!

Paat!
Örülök, hogy megint itt vagy!Kép Épp tegnap garázdálkodtam nálad is, gyűjtöm az ötleteket.

Babi!
Na, mostmár én is tudom, hogy miről regélt a kedves férjem!Kép Gyönyörűek! Honnan is van az alap? Esetleg ez is Golder Kreatívos?
Ja, és fantasztikusan szép a repesztésed!

Én még csak a műveitek nézegetésénél tartok, de a 7végén remélhetőleg már nekiugorhatok a karácsonyi készletemnek, mert nem leszek kész vele időben.

Na, mennem kell letelt a 4 óra...oáoá!Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

Paat!
Én is örülök, hogy megvagy! Kép Pont ma gondoltam rád, hogy már biztosan ezerrel dolgozol, azért nem jössz hozzánk...a fotót pedig várom! Kép

Mian!
Nekem most az óra tecc igazán...

Babi!
Mostanában változik a színvilágom Kép De komolyan, egyre merészebb vagyok...aztán hogy ez most jó vagy nem, hááááááát.... Kép
A szafaris kaspód stílusa teljesen tökéletesen passzolna a yukkámhoz, és a nappalihoz, csak a mérete nem, talán ha háromszor ekkora lenne Kép

Mini!
Beszéltem Apuval, de még nem tudja, mikor tud Orsihoz menni.

Kép
Kép
Kép
juborka

Tigriske, nekünk is volt: http://decoupage.webalbum.se/Andrahobbymasok/31
Most deritettem ki, hol vizsgálják és hol lehet megcsináltatni a szintévesztöknek a szemüveget, -Párom is az- ha érdekel megadom. Igaz 1 lencse 57 000 ft, de ahhoz képest, hogy csajszi szemüvege volt 85 000.... hát....
Lámpa alapja Ikea, 1400-1500 ft, rajta Stamperia amit Savoya Parkban lévö hobbybotban vettem. Anyu lámpáján is Stamperia van.

(Dicséreteket kösziKép )

Jubi: a lényeg Neked tessen, én egyenlöre maradok a régi szinvilágodnál. Egyenlöre! Kép

Kérdésem van:
Ti hogyan gyözitek meg az antikolot maradjon a felülrepedésekben? Most csináltam meg egy dobozt, de nem haj-de-jo és reumás vállam sirogörcsöt kapott márKép
lingonbabi

Babi!
Hát t- ide vagy oda, úgyse tudtam vóna Kép Ne használj ilyen szaxszavakat, mert csak összezavarol! Kép
Olyan sokszor nem repesztettem felül, de eddig még mindíg benne maradt a repedésben.Túll hamar letörölted? Bár azt egyből kell törölni, úgyhogy az nem lehet.
Mian!
Az egyszerű órádhoz pont csináltam egy egyszerű tálat! Kép Ha egyszer hazatér a fotómasinánk....
És! A 3. kép szerintem tök izgi! Tényleg a zöld nem pont olyan, de nagyon szépen tovább festetted! Ügyes vagy!
Limbi!
No leshetem én a zacsi fahélyamat akkor Kép Sosem lessz ilyen hosszú!
Vera!
Szépek az órák, egy icipicit engem zavar, hogy látom a szerkezetet a háttérben. Bár biztos hozzá tudnék szokni Kép
Jubi!
Szerintem aranyos a kis kaspó, a formája is tecc. A dobozkát sajna nem látom.

Kép
krimo

Sziasztok!

Hát dícsérek én mindenkit, csak magamat nem, nem csináltam semmit Kép. Azaz, hogy csináltam, csak nincs fent. Meg rontottam is ezerrel.

Babi!
Én is megleptem magam felülrepesztővel, repedt is itt-ott nagyon vastagon, a hézag volt vastag, itt-ott rendesen. Viszont amint belekentem az antikolót, felázott a repesztő, kifehéredett. Arról nem is beszélve, hogy nem maradt nekem sem a résben a festék.

Csajok!
A Viva dekoros cuccok egy nagykerestől vannak, sajna már nem foglalkozik ezzel, a megmaradt készletéből lehet vásárolni, ha már kibékült a tesójával. A tesójának a gyereke hozzánk jár.
Megpróbálhatok szerezni, ha kell.

puszi

Kriszta

mohácska

Jubi,
szép színü a kaspó nagyon! De hogyan csináltad, hogy ilyen bordós pirosas és mégis látszik rajta a szalvéta? Nem mondod, hogy ez is kréta????
A dobozt sajni én sem látom, de majd elmegyek az oldaladra.

Babi,
az elsö,- a karácsonyis - egy gyertyatartó; tényleg nem szokványos! Kép Ez egy kb. 15-20 cm magas üveg valami és nagy, kövér gyertyát tettem bele.
Gyönyörü lett a kaspód, a színe is nagyon eltalált; bár engem egy kicsit zavar, hogy az elefáninak "nincs" lába! Kép

Én nem tudom, hogy sikerül mindíg Nektek a felülrepesztés!??? Már 2 különbözö márkájú felülrepesztöt vettem, s nekem egyik sem reped igazán! Kép
Mit rontok el?

Mohácska,
ha lenne Vivás flitter ragasztója, az engem nagyon érdekelne!!!! Akár több db is!

Kép (ezt csak úgy küldöm, hogy derüljön mindenki jókedvre!!!!)
mian

Mian!
Szerintem mindenki megszenved a felülrepesztővel, mire kitapasztalja a trükköt. Csak hát elég drága mulatság ezen gyakorlatozni. Az enyémhez sem volt semmi magyar szöveg, és vagy 3 dolgot megcsináltam mire negyedszerre kezdett alakulni valami. Az enyim nem repedt, de rájöttem a végén, hogy önteni kell a lakkot, nem ecsetelni. Nem valami takarékos... de így legalább reped Kép És az is biztos, hogy nem szabad nagyon keverni a márkákat, mert eggyik nem üzemel a másik antikolójával...legalábbis a barátném meg azzal szívta meg. Ha jól variálom ki az enyém márkája: Rayher, legalábbis ezt a szót látom minden részén, ami egyforma, a többi felirat más Kép Egy napraforgó van rajta, és egység csomag volt. Ha ilyened van, öntsd! Kép

Kép
krimo

Sziasztok Lyányok!

Annyira örülök, hogy gondoltam megosztom veletek!Kép
Most jött haza a férjem, a Pannoncolortól hozott nekem természetes sziénát (276,-/22ml) és GESSO-t(735,-/200ml)!KépKépKép Ráadásul Minitől is megérkeztek a facuccok, a dekuragacs és sok szép szalvit szerzett nekem! Pusza érte Neki!Kép Közben telefonon is beszéltünk egymással.Kép Szóval ALKOTNI FOGOK MEGINT!!!KépKépKép

Mini!
Reni is pusszant!Kép Na, persze Ábel babának is röpül egy puszi! Kép

Ma még neki is látok egy kis GESSO-zásnak!Kép

Pussz
Sztigris
sztigris

Szia Lányok, annyira sajnálom, hogy kimaradok mindig az életből, annyira szépeket csináltok és megint nem tudok egyenként megdicsérni senkit, bár volna mit! Kép Így aztán ennyi kimaradás után megint csak össznépit tudok mondani.Kép
Készült nálam is még a múltban pár dolog http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=48
ezek a kaspók ,7 kép, aztán meg van végre az "első" üvegtányérom, azért van idézőjelben, mert ugye múlt évben már csináltam hasonlót, de az szögletes volt és csak az alja volt megcsinálva.Kép http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74430&index=42 2 kép.Senta nevű felülrepesztővel alulról repesztve. Kép

Mian, Krimóca, ezekhez nagy türelem kell, nem szabad siettetni, nem olyan mint a köztes. KépMinél tovább hagyod, annál nagyobbat reped. Kép

Végre megint van faanyagom és ma már elkezdtem a fargást, de csak hétfőn tudom folytatni. Képek lesznek, egészek, felek és 3D-ek. Kb. 30 db-os a "projekt". Kép Remélem még idén kész leszek vele.
szorgosstuci

Stuci!
Már épp szólni akartam, hogy nekünk nem is mutizod meg az üvegtáladat, na meg a számomra legkedvesebb tigrincses szalviból készült művedet?Kép [size=-2]Véletlenül akadtam rád az indexen...[/size]
Kicsit előrébb is lapozgattam és a többi "pettyes, mancsos" vadcicus is naaagyon tecc!Kép Nem hiába vagyok, aki vagyok!Kép A repesztett rózsás kaspót is Sentával repesztetted? Aynaditnél láttam hasonló repedéseket és azokat faragasztó+plextollal csinálta. Nem tudod pontosan hogyan is?

Ja, és a Gesso a műanyagon gyönyörűen fed!Kép

Sztigris
sztigris

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?