Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Nem vesztem ám el, csak átalakultamKép Na jó nem csak sokat dolgozom! De most itthon vagyok egy kis kényszerpihenőnKép, így van egy kis időm alkotgatni is!

Már olyan régen írtam, hogy nem akarom pótólni a dicsérteket és a hozzászólásokat, mert sose érnék a végére! De, amikor netközelbe jutok igyekszem visszaolvasni és megnézni az alkotásokat! Olyan jó itt lenni, a sok gyönyörűség láttán mindig megjön a kedvem az alkotáshoz!

Üdvözlet az újonnan csatlakozóknak!
Limbi csudijók a lámpáid! Kiváncsi lennék, hogy csináltad rájuk a csillogó sávokat!

Nekem is van mutatni valóm, ezek már régebben készültek, innen 9 kép:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=1&image=152059

Ez pedig ma, innen 2 kép! Az egyik scennerrel, a másik webkamcsival van csinálva, nem tudtam eldönteni, melyik a jobb! Az egyik visszaadja a színt, a másik a részleteket!
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=2&image=171129

Hát ennyi mára, de jövök még, amit elkészül vmi!
Hát majdnem tényleg átalakultam mire sikerült feltenni egy képet is, szétszívatott a fotóalbum utánna meg elszállt az írásom, szóval kész vagyok!

Jó éjt mindenkinekKép
timtim

Krimo, attol függ hova ragacsozol, ha alá ami a jobb általában, akkor szali (vagy repesztesz elötte, arra szali) aztán lehet festeni szalvira látszodjon is, majd lakkozás. Ha felülre akkor más a sorrend, de akkor már ugye nem s láccik üveg vot.

Szia Lányok!
Ha látnátok miket nyultam le Stucitol es Minitöl elalélnátok + még néhány botot is kitakaritottam Kép Naagyon jol vagyokKép Csináltam egy édit is, ha nem felejtem el fotozni majd mutizom.
Adjatok már 1 URL cimet trécseldéhez lécci, mert laptopon nincsen meg.
Képeket nem tudok nézelödni, örökkéveloség innenKép

TIGRINCS!
Hivjál fel lécci!!!!

Pussz Babi
lingonbabi

Babi!
A Babanet, Társalgó, Mi nők, Decou-csevegő az elérés.
Ez az Url beszúrás nem megy nekem úgyhogy érd be ezzel :-(
Többiek, jövök vissza dícsérni mingyá :-)
minimaxi

Juhééééé! Kép
Látom valami beindult újra; éledezik a topik!!!!!

Abby-doki!
Mijaz, hogy doki vagy? Mesélj! Miböl doktoráltál?
De elöször is gratulálok; azért ez nem semmi! Kép
Jó, hogy újra itt vagy!

Krimusz!
én már több üvegtálat is csináltam, de mindíg alulra tettem a szalvétát. Szerintem akkor érvenyesül igazán. De nézd meg az olasz oldalakat is, ott viszonylag sok tányér van. Címeket, ha szükséged van rá, találsz a gportálos oldalamon.

Timtim!
Jó, hogy újra itt vagy Te is! Ne tünj el!!!!

Babi-babám!
Már elözetesen is kértelek, hogy ne fossz ki mindent, mert mi marad nekem!??? Ne légy ilyen kegyetlen!
De végül is, jó, hogy most otthon vagy, mert felderíted a terepet, s mire én megyek, addigra elmeséled nekem, hogy hova érdemes robogni a nagy Budapesten! Kép

Pussz! majd jövök még, s mutizok.
mian

Sziasztok Kép

Abby
Köszi a dícséreteket! A vadászos téma nekem sem fekszik igazán, de a nagybátyámnak készült az 50.szülinapjára a bortartó meg a képek is, aki nagy vadász Kép
Az óra üvegmatricával készült, előtte csináltam egy másikat is sima üvegfestékkel http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7145&page=3&image=165928 ez az, de a színeket nem igazán tudtam a sima üvegfestékkel variálni. Ezért a következőt, a teásat már matricafestékkel csináltam. A netről töltöttem le mintákat, ha gondolod, elküldöm Neked e-mailben. Kinyomtattam üveglap méretben és egyszerűen az alapján festettem Kép Ja és egy kis segítség (bár lehet, hogy már rég rájöttél) üvegesnél 350 Ft/db-ért vágnak üveglapot, a hobbiboltban 800-ért vettem Kép
A játékdoboz teccik nekem is nagyon, van tiipem: mosóporos doboz?
Delice Kép
Szépek a képek, nekem a halacskás jön be leginkább Kép
Tigris
Az órát falapra csináltad? Párom Nagyijának szeretnék órát készíteni és ilyen beállítottságú Kép
Krimo
Én üveglapra csináltam rá képet. A sorrend pont fordított, mint a képgyártásnál: először ragasztottam a szalvit, utána repesztés, majd a festék http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7145&page=2&image=165924
Ez pl. úgy készült.
Timtim
Szépek a képeid, nekem a legjobban a nagy városos tecc.

Puszi,
Vera
reva

Timtim!
Nekem is a városos tetszik, a téma és a fakeret miatt! Most teljesen beleszerettem a fa dolgokba.

Abby!
De jó, hogy itt vagy! Kép

Miután megtaláltam a decous dobozomat, rávetettem magam Kép :
Ez a Beni szobájába készült: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1130317613.JPG
Ez a kép a fürdőszobába: http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1130039780.JPG , bár ez gipszkeret, mégis fa lazúrral kentem le...
Karácsonyra magamnak 1 : http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1130039803.JPG
Karácsonyra magamnak 2 : http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/1130084107.JPG

Szép napot nektek!!! Megyek takarítani, ma jönnek a tantónénik családot látogatni Kép...de egyébként is szoktam...mármint takarítani Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi én is teljesen odavagyok a fa dolgokért, készülget is pár kép, egy teljes szalvis is, kiváncs is leszek milyen lesz készen! Az egyetlen problémám ilyen téren, hogy mivel ragasszam össze, mert volt mát, hogy szétvált, nem fogta meg jól a ragasztó! Ti mivel ragasztjátok?

Ezeket a szobámba készítettemKép, innen 4 kép:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=3&image=171348

További szép napot mindnekinekKép
timtim

Úgy elszálltam ismét mintazállat!
No Sziasztok!
Úgy látom ez a fránya gép valahogy nem kedveli a portalos oldalakat!Kép Pedig olyan szép litániát írtam...no nem baj kezdem megint! Azértis! ÁÁ nem vagyok én makacs, dehogy!Kép
Limbi! Tőlem cserélhetünk, mosóporos doboz úgyis mindíg van itthon, de lámpácska azért nem igazán! Én jobban járnék így az tuti!Kép Bár a csajok nem tudom mit szólnának még mindíg odavannak a hercegnős cumókért!
Krimuszka! Köszi a dicséretet,ezek a kaspók Minitől vannak tudod, még most sikerült őket megcsinálnom! Ha megoldottad a tányérosdit akkor szólj mert engünket is nagyon érdekel!Kép
Timtim! Nagyon jók a képeid, nekem az epres és a városos jön be nagyon! Bár mondjuk az olivás is az esetem. Az új képednek meg a figurái nagyon édesek, még nem is láttam őket eddig, nagyon klassz!Kép
Mian! Na most jól behúztalak a csőbe! Krimuszka bezzeg tudja miről van szó!Kép Látom Te nem vagy egy nagy Vészhelyzet őrült!Kép Sajna nem vagyok doktornő...civilben is csak doktorné, ami ugye nem az én dicsőségem! Bár azt az 5 évet végigasszisztálni családdal együtt azért az sem volt piskóta!Kép Apropó Krimo! Legalább tetszettem?! Szoktad nézni a régieket?!Kép
Reva! Ettől szebb ajándékot nem is kaphatott volna a nagybácsi!Kép Gondolom örült neki nagyon! Lehet azért én is csinálok ilyesmi képet, mert nekem meg a dokim nagy vadász...a borosdoboz már garantált!Kép Az óráid csúcsak! Köszönöm a sok jó tanácsot...még emésztenem kell, hiszen nekem ez teljesen új!Kép Üvegesnél levágatom és csask egy óraszerkezet kell bele amit a hobbyboltban veszek...nem túl éles a széle?! Mintákat én is mentettem már el, de ha megdobsz egy párral azt megköszönöm!Kép A képed is nagyon eredeti! Ezt is kipróbáljuk!Kép
Jubi! Te is jó hogy itt vagy!Kép Nagyon tetszik a macis képnek a kerete, fából van, hogy lett ilyen szine?! Nekem a csúcs a fürdőszobás képed! Az annyira jubis, hogy csak na!Kép Tényleg nagyon tecc!Kép A karácsonyiak is szépek, csak nekem nem az esetem...tudod én a saját mikulancsvirágomosat is átvariáltam citrongyosra!Kép
Én ezeket csináltam: Ezt a gyerekek dokinénije kapta meg-persze kibélelveKép http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=38
Ezt egy barátnőmnek szánom aki anno az angyalkás dobozt kapta. Most Stucink kisegített még hasonló szalikkal, úgyhogy kap még mást is majd!Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144366&index=41
Ezeken pedig a hugim és a barátnője fognak osztozni karácsonykor: http://gportal.hu/picview.php?prt=40923&gid=144364&index=54
További jó alkotást mindenkinek!
abby
abby

Abby babó! (Vagy doktor Abby?) azért még tegeződhetünk?
De jó hogy megkerültél:-))
Ahhoz képest hogy alkotói válságban voltál fél estére való nézegetnivalót valahogy csak összelapátoltál :-)
És szokás szerint nagyon ügyesen :-))))
Az elcsábulásod is megbocsátható, mert nagyon szép lett az is:-)
A hitesedet meg én dícsérhetem következmények nélkül,(a koromnál fogva a dolog nem érthető félre) meg aztán szoktam is, de most ismét elismerésem a varrógépért! Kéretik általadni néki!

Reva!
Te is ügyeskedtél már megint:-) Készül már a lámpa? Írtam neked mailt!

Timtim!
te is elárasztottál minket rendese nolyan képekkel, hogy egyik szebb, mint a másik:-)
Nem is tudom melyiket lehetne azon kívűl kiemelni amit már a többiek megtettek:-)

Delice!
A Te képed is is szépek, nekem a csörike a legaranyosabb:-)

Jubi!
De jó hogy megvan a dekus láda :-) Kell is egy kicsit a nagy lakásalakítás közben kikapcsolódni, és dekupálni. Most hogy így belejöttél, abba ne hagyd ! :-))))Reméljük a tanítónénik nem sokáig maradnak, hogy legyen időd kupálni:-)

Kriszmuszka!
Te is mutogathatnál már valamit! A Krimo brigád leállt, a csajok se kérnek mostanában semmit?:-(
Nyakatokon a karácsony! Hogy lesz ebből ajándékozás? :-))))

Fosztogatós Babi!
Az egy dolog, hogy mit szedtél össze, de én miket szereztem Tőled:-) és ez még semmi, már fenem a fogam decemberre:-)))
minimaxi

Na tök Jó!
A félórája elküldött üzimet nem rakta be a gép:-(
De legalább nem veszett el :-)))
Az ember megtanul kis dolgoknak is örülni:-)))

Így most legalább tudok az én dokinénim újabb műveira is reagálni:-)

Tudod csillagom, az angyalkák nem az én eseteim, a lovacska pacik annál inkább szívem csücsökjei.
Az a doboz pedig- tökéletes a elnevezés- igazi romantikus. Hamarosan elzarándokolok egy kalapot vásárolni, hogy legyen mit megemelni előtted :-)))
Csóközön:
a pótanyád
most hátha nem kerülök be a késleltetett progiba :-)
minimaxi

Mini
Küldtem választ Kép
reva

Szia Timtim!

A csillogó sávokat kétoldali ragasztót tettem a fóliára és gyöngyöket szórtam rá Kép
Hát lányok nekem nem akaródzik ez a képfelrakás Kép
limbi

Szia Limbi!
Hát pontosan erre nem gondoltam, csak hasonlóraKép Jó ötlet és mutatós, jó sok gyöngy kellhetett hozzá!
A képfelrakással kapcsolatban szivesen segítek, ha tudok, és gondolom más is, ha én mégse tudnék!
timtim

Sziasztok!

Nem néztem meg semmit, mert rohanok, de jön még kutyára vili Kép Elolvasgattam a tanácsokat köszi mindenkinek! Most sikerült egész jót csinálnom, a lelakkozom a szalit módszerrel.
Majd ha hazakerül a gépezet fotózok is.
Ezt a repesztést még nem fogom az agyammal, de majd jól kipróbálom, még van 1 tál Kép
Minike! nekem még szinte minden itt van csupaszon! Kép

Kép
krimo

sziasztok
hát ámulok és bámulok ezeken gyönyörű képeken amit csináltok hiheteln nagyon ügyessek vagytok
bocsi hogy igy beszemtelnkedtem Kép
én most gyerekek szobáját szertném feldobni matrica festés csinálok de sikerült gyből a nehezébe lépnem mert a lányok nálunk barbie kishableány és külömbözö hercegnő mániások és hát az arcokat nem könnyű szépen megcsinálni képekkel nem tudok szolgálni csak karácsony után lesz digit gépünk
a lényeg hogy most szeretném elkezdeni decopagolást is ( na ezt lehet nem jól irtam Kép akkor bocsi ) van egy teljessen natur fa kenyértartom azt szertném feldobni iigazán könyv alpján keztem el de ez nekem kinai tudtok adni egy két ötletet hogy kezdjek neki vay milyen könyvet vegyek meg ahol az egész műveletet jól leirják ?
előre is köszi Kép
jaj magamról 3 gyerköcöm van 2 lány és 1 fiúcska (3,5 éves 2 éves 7 hós ) én 24 éves vagyok és kecskeméti más nem jut eszembe
várom az ötleteket és mégegyszer bocs hogy csak igy betoppantam Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!
Kép
Ne kérjél már bocsánatot, azért, mert itt vagy! Kép Minél több új ember, annál több új ötlet, annál érdekesebb topik! Kép
Én is felöltöztettem anno a kenyértartómat, ilyen lett:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/_sszekr_t_zott_keny_rtart_.JPG
Így készült: lefestettem egyszínűre (aquakolorral színezett diszperzittel - vagyis falfestékkel). Miután megszáradt ráragasztottam a kivágott mintákat (tudod, csak a szalvéta felső rétege kell!!) Utána porpasztellkrétával összemaszatoltam a szabadon maradt részeket, a végén pedig lelakkoztam.
Könyvet nem tudok ajánlani, én gyakorlat közben tanultam meg a dolgokat, és itt a topikon nagyon sokat!!
Remélem tudtam segíteni! Kérdezz bátran!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

juborka
nagyon köszönöm pont valami hasonlóra gondoltam mert sárga az étkező ahol a kenyértartó van Kép
még annyi hogy azt hogy csinálod hogy ilyen az aqvakolorral hogy nem nagyon fested be kevesebb festék kell vagy ritkáb szőrű ecset ?
meg láttam itt hogy vaglaki mutatt egy olyan képet hogy az üvegre volt rárakva egy virág azt hogy lehet csinálni ?
nagyon köszi a segitséget Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Ha mondjuk sárga alapszínt szeretnél, akkor rendesen le kell festeni sárgára. Miután felragasztottam a mintát, fogtam egy rozsdabarna porpasztell krétát (pl. Művészellátókban tudsz venni, darabja 200 ft körül van), az ujjamra tekertem egy anyagpellust, azzal simogattam le a szemcséket a krétáról, és azt maszatoltam fel a minta köré. Így lett ilyen "áttetsző" a végeredmény. Szóval nem a festéktől, hanem a krétázástól.
A virágos képpel kapcsolatban nem én vagyok az illetékes Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

értem akkor előszőr is elmegyek és beszerzem ezeket aztán kezdődhet művelet azt egy műa. vődőrre is meg tudom csinálni? ( az üvegből gondolom )mert mindig vödrös mosóport veszek játék tárolás céljából de az ugy snassz azu mennyir lehet tartós ? az hercegnős vödör is nagyon jó a lányok ujonganának érte imádják az ilyet de már a szalvétának is Kép majd körülnézek hol lehet ilyet kapni Kép
itt is van több kreatív bolt majdszétnézek Kép

kösz válaszok lehet hogy sok hülyeséget kérdezek de még sooha nem csináltam ilyetKép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz!

Üdv köztünk! A virágképet üveglapra én csináltam,
október 26. 10.53-as hozzászólásomban leírtam, hogyan, ha bővebben érdekel, csak szólj Kép

Vera
reva

Üdv itt RozKép A virágos kép készítéséről egy kicsit feljebb írt Reva, hogyan is csinálta!

Abby gyögyörű a romantikus dobozkád! A mintát, hogy bírtad ennyire pontosan körbevágni, még a hajszálvékony száraknál is, hogy nem látszik a szalvi? És ilyen szépen rárakni a ládikára, nem lehetett egyszerű! Vagy kicsit rákrétáztál?

Nálam ezek készülte, azhiszem a szobámba kerülnek ezek is! Innen 2 kép:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=3&image=171584

Szép napotKép
timtim

Sziasztok!

Nocsak, nocsak...Kép....tudtam, hogy mindenki "rejteget" valamit, de hogy ennyit!Kép Nem győztem nézegetni, na várjatok csak! Jövök majd 1x én is mutizni, ugye Abby?!Kép

Roz!
Üdv közöttünk!Kép Végre megint valaki, aki nem Miskolciában lakik.Kép Kiváncsian várom az üvegmatricás képeket.

Limbi!
Húúú, azok a lámpák!Kép Nagyon szépek, ügyi vagy!

Reva!
Üvegfestéseid valami gyönyörűek, csak csodálni tudom!(még a végén kedvet kapok hozzáKép, igaz így kari előtt mindig elkap az üvegmatricaőrület)
A cserepeken pedig nagyon szépek a repesztéseid. (én még ettől messze állokKép)
Igen, falapra készült az óra, ha kell az alaprajz szólj!

Dr. Abby cica!Kép
Azt hiszem a facuccosaid méretein túl a kész ötleteidet is elkéremKép vagyis koppintom.Kép
A romantikus ládikó igazi kincs lett!Kép Az angyalkás szalviból pedig micsoda zsepitartót hoztál ki, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól mutat. Bár ehhez kell a TE krétázásod is! Annyira jól eltalálod a szineket meg mindent, ezt már többször mondani akartam, szóval profi krétás vagy!Kép
Az a mosóporos dobozból játékdoboz, pedig micsoda ötlet!

TimTim!
Örülök, hogy itt vagy ismét!Kép A képeid baromi jók, városos nálam is a No. 1!Kép

Jubi!
Az utolsó naaaagyon tecc, olyan kellemes, ünnepi, szóval hangulatos!
Most én is épp a gipsz+falazúron gondolkoztam(mivel a férjem épp most festegeti a ház külső farészeit éshát nehogy mán egy csepp is kárba vesszen, ha marad...hát PERSZE, hogy maradnia kell belőle!Kép) Tényleg a tied vizes vagy oldószer alapú? A mienk oldószeres és mivel nem értek hozzá nem tudom, hogy a gipsz mit fog szólni hozzá?

<u>Közérdekű közlemény:</u>
Stuci, Kodácska HIÁNYOZTOK!!! Merre vagytok?

Pussz
Sztigris
sztigris

Helló Roz!

Sok sikert itt köztünk:-)

Timtim!

Dekupázzsal tapétázod a szobát :-))) Szép lesz, jó ötlet :-)))

Lányok! Lett egy tök jó új termék, nekem legalábbis már elég régen fáj rá a fogam. Feltettem ide:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=286488&index=29
Ha valaki szeretne ilyen kariajándékot akkor rendelhető
Aztán majd jövök mutogatni is már megvannak a fotók és ha sikerül hamarosan feltöltöm
minimaxi

Na nem semmi! Kaptok egy össznépi mezei pirospettyet! Kép Timtim, te mivel fotózol? Elég homálykásak, de végülis a lényeg látszik Kép
AbbY! A régieket nem nézem, de a kedd estéket ki nem hagyom Kép Szép a ládika, asszem van még tanulandóm krétázásból.
Minike! Tegnap el kellet rohannom... szóval nekem még minden csupasz szinte, az Adrienn kész szerelembe esett nulla alkotás...Lexim meg most búvárkodik. Ahelyett hogy segédkezne itt az üvegtálak körül nekem. De már van egy újabb megfertőzött leányzóm Kép
Rozi! Szia köztünk! És gratula a 'kis' családhoz!

pussz néktek, futok tovább.

Kép
krimo

Szia Sztigris Kép

Köszi a dícséretet,Abbyvel már cserélgetek játékdoboz ügyileg Kép?nálad pedig a katicás zsepitartó tetszik nagyon,nekem is van ilyen szalvétám,ha nem haragszól megcsinálnám én is KépA falrajzokat ki csinálta?Nagyon tetszenek,majd a gyerekszobába én is szeretnék iyen képeket,milyen festékkel van kiszinezve?

Timtim!
Segítenél lekicsinyíteni a képeket?Mert nekem nem sikerül,pedig kaptam már pár ötletet KépKöszi Kép
limbi

remélem meg tudom jegyezni neveket lakohelyes topikban könyeb mert már mindenkit ismerek meg találkoztunk is személyessen kicsit lezsúfolt agyamnak nehéz lesz Kép

reva
elovasta ahogy leirtad abba még nem merek belevágni egyenlőre egyszerübb képekkel kezdem majd csajok szobájába ilyen hercegnős szalvit beszerzek ez most nagyon megtetszett igazán a szalvikkal nem lesz gond bár még nem tudom hogy felerjem e áldzi mert amióta az eszemet tudom gyüjtöm őket a nagymamaám és dédim is gyüjtötte szóval van egy 2000 darab külömbözö

bár ez nem ide vág én most a fürdőbe csináltam egy ngyon kalsszat egy nagyon pici ablak van egy kis könyöklővel és oda vágatatm 2*40 cm hullámos tetejü üveget és két oldalára is ekét 10*10 kis lapocskát fbs el összeragsztottam szortam alulra sódert szép kagylókat csiga házakat és csillagokat és világos kék zslé gyertyát öntöttem be meg egy kis illat anyagpt is csepegtetem be nagyon klassz lett

a gipsz kereteket vesziket vagy öntitek öntés olcsobb sokkal ugye
mennem is kell manók álmossak elintézem őket és még vissza nézek

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia LányokKép

Roz! Én is kecskeméti vagyokKép

Képzeljétek, szerdától dolgozom, már nagyon várom. Én is csináltam egy csomó mindent, majd mutizokKép

ErikaKép
dreri

szia erika Kép
örülök hogy van itt kecskeméti is Kép juj nagyon ez a katicás kép nikim imádja katicáka ktica csoportos katica jelű nagylány Kép
merre laktok ?( mi praktiker környékén még )
megnéztem családi képeiteket nagyon szépek gyerekeid Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

eri azt hiszem nem is állok neki kéek gyártásának látom neked van ami nekem kellne hamupipőke ariel... nem csinálsz rendelésre ilyen képeket kellne barbie meg minden féle ami csajos hm...??? az az igazság hogy nagyon szertnék én ilyenekt is csinálni de nincs rá időm és még szalvétatechnikát soha nem csináltam én inkább gyertyák öntök gyöngyözök vagy ablak matricázom lagalábbis eddig ezekt probáltam szivessen megprobálnám ezt is de nem hiszem hogy lenne rá időm a 3 gyerköc mellett meg mire én ezt iylen profi módon kitanulnám Kép .....

Kép

Kép

Kép
roz23

erika
meg is van ami nekem kell 137 138 139 140 141 es kép tuti pont illik a szobábaba ez csajom álma meglpném mire kijön kórházból jaj de jó lenne tudsz ilyet csinálni nagyon örülnék neki irsz nekem a jozica@freemail.hu ra

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Mini pótmami! Köszönöm a dicsérő szavakat, tőled különösen jól esett, hiszen köztudott, hogy Te már készítettél egy pár dobozkát!Kép
Roz! Én is üdvözöllek!Kép A mosóporosdoboz is simán le lett kenve diszperzittel, több rétegben és mindig meg kell várni még megszárad csak aztán a köv. réteg. Ez akár napokig eltarthat. Persze néha használok előtte gessot-fehér akryll alapozó. Kellene teljesen zsírtalanítani is lehetne kis smirglivel megcsiszolgatni, de én nem vagyok ilyen alapos. Kép A szép szalikat én is csak kapom, mert sajna ilyenek nálunk is alig vannak... de ha találok esetleg akkor gondolok rád és Dr.erire isKép
Timtim! Köszi!Kép Nem krétáztam rá, tényleg így van kivágva a szali, de a hátam beszakadt közben... Én igyekszem mindig ilyen pontosan vágni, tudom sokkal nehezebb de azért megériKép A képek nagyon jók lettek! Nekem is van ilyen szalim, de még nem mertem vele semmit sem csinálni, tetszik, de én nem vagyok ilyen merész, hogy belevágjak. Kép
Sztigrincske! Már alig várom, hogy mutizz!Kép Neked is köszi a dicséretet! Baromira örül most a kicsi szivem!Kép Én már annyi mindenkitől tanultam itt, és egy rakás ötletet loptam, hogy most nagy öröm ám ez a mosóporos dolog! Végre én is adtam egy jó tippet nektek!Kép A krétázásnak meg egy titka van csak...azt szeretem a legjobban csinálniKép Bár néha szörnyű amikor telemegy a pofám krétaporral és a konyhát is takarítani kell miatta...a múltkor jött a hugim én meg fogadtam mint néger, még jó hogy nem más jött mert nem tudta volna mi bajom van!Kép Mondjuk a gipszkép csiszolása sokkal rosszabb!Kép
A falrajzok tényleg nagyon tutik! Mikor Hanga kicsi volt megfordította ezt a bambis könyvet és azt mondta az oposszumra, hogy cica!Kép Kép A lányaid még mindig bájosak!Kép
DrEri! Nagyon szép lett a kép! Ez a kedvenc katikásunk!Kép Nagyon szép munka, nem gyűrött és a keret is tökéletes! Gratula!Kép
Krimuszka mikor mutizol már?! Esz megfele a kiváncsiság!Kép
Minike! nagyon jó ötlet ez a teafilter tartó is! Miket nem tudtok!?Kép
No kellemes pihit mindenkinek!
abby
abby

Mini
Nemrég lett festve a szobám, a régi dolgokat már nemakartam visszarakna, de így meg olyan üres volt, gondoltam hát csinálok pár képet magamnak is, már 4 fenn is van, de lesz még több isKép

Krimo sajnos csak webkamerám van, az se túl jó, így csak ilyen képeket tudok csinálniKép

Limbi, gondolom digigépről feltöltött képeket szeretnél lekicsinyíteni, hát sajnos ebben nem vagyok illetékes, de ha leírod milyen programod van, vagy hol akadtál el, megkérdezem a barátaimat, szinte mindekinek van már gépe és megpróbálok segíteniKép

Roz, ne add fel ilyen könnyen!

Abby melyik szaliba nem mertél belevágni? Hát nem vagy semmi ezzel a körbevágással!

Jó éjtKép
timtim

Sziasztok!

Reva!
Jó az óra.

Sztigris!
Nagyon szép az órád és a zsepitartód! Gyönyörű!

Delice!
Nekem, bevallom, csak a halas tecc.

Abby!
Álom az a doboz! És a macis ceruzatartó is tecc.

Tim!
Jók a képeid. De nemigazán tudtam eldönteni, hogy melyik szín az igazi, annál, amiből kettő van. Bár elképzelésem van... A legjobban a barnakeretes táj és a zöldkeretes citrom tecc. A piros nem színem, nem is tudom elképzelni falon. Pedig az egyik kolleganőmnek piros a konyhája és kék kiegészítői vannak (asszem).
Hol vetted a méhecskés szalvit?

Roz!
Üdv itt, hidd el, hamar haladó lehetsz Kép...

Puszi
Kriszta

mohácska

Limbi
Szivesen megcsinálom Neked, küldd át : csmaggi@yahoo.co.uk

delice

Mini!
ötletes ez az új teafiltertartó, csak talán túl nyitott - tudod, zamat, aroma, illat hussKép Viszont az az ötletem támadt, hogy ugyanezt nagyobb méretben lehetne wc-papír tárolónak használni...

Era!
Tök erás a képed!Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi! A férjem is u.ezt mondta, hogy lehet, hogy az illat nem marad úgy meg. A wcpapír tárolásra van egy jobb ötletem, majd ha elkészült mutizomKép
Delice! Megkaptad a válaszomat?!
Szép napot!
abby
abby

Abby
Nem jött email Tőled Kép
Légyszi még egyszer...

delice

Sziasztok!

Hát lehet hogy roma ügyben igazatok van, de ettől még azért készült ez a tartó mert igényelték.
Már rendeléseim is vannak naturban és készen is.
Szerintem a papirdoboz se igazán alkalmas, és ezen az alapon a régebbi filtertartóból is elillant az aroma, és ahhoz képest elég jól fogyott. De persze én nem vagyok kompetens a döntésben, mert én nem igazán vagyok teabajnok. Amikor teát iszom, a családnál már dübörög a majré, mert tuti, hogy beteg vagyok, vagy perceken belül leszek:-(

Na és akkor most elrettentésül itt vannak az általam elkövetett dolgok:
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=556607&index=13
innen három kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=147762&index=66
innen hat
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=341068&index=41
innen is három
http://gportal.hu/picview.php?prt=36242&gid=445889&index=7
és itt is három új kép van

Na elhúzok, mert tele az asztal lefestett köcsögökkel.

Ja és Jubika!
Jövő héten jöhet apukád Orsiékhoz a cuccokért, csak kellene tudni, hogy melyik napon és hogy délelőtt vagy délután mert járnak tornára, meg úszni, hogy biztos otthon legyenek.
minimaxi

Erika nagyon aranyos lett a katicás kép!

Mohácska a kicsit homályosabb webkamerás kép adja vissza jobban a színt általában!
A méhecskés szalvit itthon vettem Kiskunfélegyházán, ha gondolod szivesen nézek neked!

Elkészült az első egészszalvi képem! Itt látszik egyben, de eléggé más színbenKép
http://www.babanet.hu/album/main.php?
album=3146&page=3&image=171821
Így muszály voltam beletuszkolni a scennerbe, így már jó, de csak egy része látszik:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=3&image=171825
Megfertőztetek a krétázássalKép Úgy raktam volna rá egy kis kéket, csak nincs itthon és erre felé nem is lehet kapni ilyesmitKép
timtim

Abby!
nem csak, hogy behúztál a csöbe, de most már jól össze is zavartál!!!!! Már tényleg nem értek semmit! Kép

Jubi,
nagyon tecc a második magadnak szánt karácsonyi tartó! Igazán eltaláltad!

A többi müveket is mind megnéztem, de annyi sok mindent gyártottatok, hogy pillanatnyilag nem tudok visszanézni, s mindenkit névszerint kiemelni! Nagy, össznépi gratula!

Itt pedig egy új cím; -csemegézzetek!!!!
www.servietten_kriese.de

Mini! rengeteg itt az új motívum!!! Még én sem láttam egyiket-másikat! Készítsd a píztárcádat! Kép
mian

Bocsánat! Rosszul írtam a címet! Kép
www.servietten-kriese.de
mian

na sziasztok.
mutatok pár darabot, továbbra is maradtam nagyrészt a gyerekszoba témánál Kép
Rebekám egyenesen imádja az állatos képeket a falon, cica és halacska eddig a fő kedvencek Kép

hajósról csináltam új képet, sztem ez jobb lett: http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130511982.JPG

csőrikék együtt : http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512055.JPG

ez 1 szilva Kép
http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512133.JPG

citromos kép:
http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512180.JPG
kisebb:http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512207.JPG

utóbbit úgy fotóztam, hogy jól látszodjon rajta életem 1. repesztése.
hát nem 1 csillagos 5-ös, de ahhoz képest - meegrepedt! Kép

együtt ilyenek:http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512387.JPG

katicás:
http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512425.JPG

kicsi: http://gportal.hu/portal/csernatony/image/gallery/1130512451.JPG
ezzel csináljak még valamit??

és végül a BÉKA:
http://gportal.hu/picview.php?prt=113350&gid=552537&index=18
(szélei még dörzsi előtt!)

delice

http://www.noklapja.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=10213556&imgid=2
http://www.noklapja.hu/modules/forum/forumkep.php?hszid=10213556&imgid=1

Most cselezek, ha ezt ideteszi, megoldottam a képkicsinyítést Kép
Abbym! Ennyivel tudok szolgálni, a fotómasinánk egyiptomba ment...de jó neki.

Mijez A roma kérdés itt? A páromat összezavartátok Kép Kép

Kép
krimo

És igen! Megcsinálta. Láttad ezt Limbi? Ha az nlc-re beteszel egy képet az ott autómatice kicsinyíti, és onann már tovább lehet másolgatni. Mondjuk régen is így csináltam, de most még egyszerűbb a nöklapját használni. Kép

Kép
krimo

Szia Lánykák!
Szórom a hamut a fejemre, hogy ily galád módon elhanyagoltalak benneteket.Kép
Köszöntöm és is szeretettel az új játszótársakat! Kép

Szomszédasszony örülök, hogy megint vagy nekünk! Kép

Egyenként most sok lenne a dícséret és mivel én nem vagyok olyan grafomán, mint a mi DrAbby-nk, így csak egy össznépi 5*** mindenkinek! Kép

Mian! Az ER (magyarul: Vészhelyzet) c. sorozatban Abby nővérből doktor lett. Namármost a mi Abbynk onnan vette a nevét. Ércsük már???? Kép

Ígérem próbálok visszaszivárogni az érrrendszerbe, mármint közétek! Kép
szorgosstuci

Krimó!!!!!!! AROMA!!! A teáé!!! Hasít??? Kép
szorgosstuci

Bocsi!
minimaxi

Mini! Kép KépKépKépKép na nehogymááá Kép
szorgosstuci

Szia Krimo Kép

Úgy sem hiszed el Képbejelentkeztem a nőklapjába,de hol tudom feltenni a képeket,SEGÍTSÉG KépKöszi Kép
limbi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?