Szia Lányok!
Ennyit vissza olvasni... mi van? szómenést kaptatok?
Nah először is ilyen az a 2 oldalú ragasztó , látszik, hogy a rengeteg tündis képhez mennyi fogyott belőle. Igaz, hogy darabolnom is lellett a pindur alkatrészek miatt.
Persze a domború az más tészta, mert ahhoz meg valami szósz szerű ragasztó van. Élőbe még én se láttam csak olvastam róla.
Hajci, a rózsás kaspó és a deszka kiváló munka így elsőre. A másik kaspónak nagyon jó a formája szebb mintát érdemelt volna.
Persze az izlések külömbözőek. Nem haragszol meg ugye!?
Jaaaa! és véletlenül nincs a nagyidnak még egy padlása, ahová én is beszabadulhatnék?
Tanácsom, hogy ne állj neki semminek azonnal , max. tisztítsd meg és legyen szem elött és egyszercsak majd megjön az ihlet, hogy mire mit és hogyan tegyél.Nézelődj sokat a portálokon és gyüjtögesd az ötleteket.
Mohácska, azért nem ártana, ha megmutatnád a lyányokat a fiadnak, nehogy aztán pártába maradjanak.
Habár ettől nem félek olyan szép kiscsajok.
Babikám! Igazán hazahozhatnál 1-2 fogmát amire rávagyok cuppanva, hogy önthessek magamnak pár keretet amíg itthon vagy.
pl. fatörzs, keleti , amibe az almaszedő van és bírnék még választani.
Nagyon szép lett a 2 keleti kép a mókus meg hát qrvajóóóóóóó!!!Nem is dícsérlek tovább, mert még elbízod magad.
Sajnos lekéstem a gépet.
Abby, eddig jó! Mit képzeltél rá? Én nem repeszteném. Van egy ilyen színű dobozom félkészen , szép őszi leveleket tettem rá. Klasszul beleolvad az alapba. Majd megmut.
Jubi helyes lett a pzst. nekem is itt van már vagy egy hónapja és már annyi variációt kitaláltam rá , de még mindig mesztelen.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Mátol nincs melóm, így aztán tudjátok mit fogok csinálni.
csók