Hali!
Jubi!
Kösz a pasztel krétázást, valójában a vadászos könyvben én meg pont azt próbáltam ki először, ha úgy krétázok, mint ahogyan írtad. Nedves ragira, tök erővel
Hát ilyen lett...
Egyébként ugyanazzal lakkozom a tálcát is, mint mindent: vizes bázisú parkettalakkal. 3000ft/liter, de még nekem is elég hónapokig. Csak min. két réteget kenek, a tálcára sokszor 3-at.
Rétegelt lemez
Nagy haver, csak apóst kell ugrasztanom, mert nincs az autónkon tetőcsomagtartó. Elhatároztam, hogy megpróbálok zsepi- és szalvétatartót csinálni. Ha sikerül, akkor kimegyek a karneválra árulni. De 45 000-es sátor ára vásárolt alapanyaggal soha nem jön vissza. Így is gondolkozom még, de szívesen kipróbálnám. Igaz, hatalmas meló
Mian!
Nagyon szép fiús az a lámpácska
Mini
Ábelnek jó utat!
Csak mondom, hogy az oldalamon találsz babakönyvet
Anyko!
Milyen jó, én pont utálom ezt a szalvi-stílust, de hát ha egyszer vadász az öcsém, nem rakhatok tulipánt!
Bár ha jól meggondolom, kis makkocskákkal jól mutatna
Babi!
Ne dilizz
Te is mindig olyant csinálsz, hogy az ember leesik a székről. 3D, meg csilli-villi
Koda!
Csúcs ez a doboz is, de ezt most Jubinak köszönheted, mert te meg bújdokolsz!!!!
Majd egyszer jól rádnyitom az ajtót, csak ahhoz az 5-600 km-hez kell egy kis lelki erő gyerekkel.
Virág 10 nap alatt az 5. kisőrlőjét növeszti, így ébren csak anya, anya, anyaaaaa van. Szerencsére aludni tud, így gyorsan követem én is
Apropó!
Stucek hol van???
Abby, remélem leszel ma