Új privát üzeneted érkezett!

Mian ez borzalmas!
Mármint, hogy én nem tudok ilyet csinálni!Kép Honnan szedted az öletet vagy saját? És hogyan készült ez pontosan? nagyon aranyos, ez a szali 1ébként is szép, de így meg hihetetlen jól mutat-na a lányok szobájába nálunkKép ha meggondoltad akkor postázhatod hozzánk!KépKép
No most csak én leszeg egész álló nap!Kép
abby

Abbyke, ne izgulj, nekem is elszállt reggel az egész irományom, csak én nem vagyok az a türelmes fajta, hogy újra nekiüljek. Nem tudom, miért, de ha leteszek valamit, ökrös szekérrel kell legközelebb odavontatniKép Megvarrtam a konyhai rolót 3 nap alatt, már csak a végső felhajtás és a karikák voltak hátra... Hát az hetekig odapróbálva lógott az ablakon, míg a párom (!) tegnap befejezteKépKépKép Kicsit ferde, de kész.

Szóval reggel mindnekit megdícsértem, tudjátok, hogy kiket mindenkiket-bárkit, aki mutatott valamitKép
Ezt bénáztam: fordítva vannak a furatokKép
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=141062&index=21
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=141062&index=22
Meg ezt rendelésre:
http://gportal.hu/picview.php?prt=40064&gid=165659&index=12
paat

Paat!

Hűűű, ezek nagyon klasszak! Mármint a citromosak! Ugye nem baj, ha lopom az ötleteket a vásárra? Kép
A könyv is szép, bár nem értem, hogy miért van fordítva a furat????
Imádom ezt a vadászos szalvétát!

Mian!
Te könnycsorgató!!!! Ez a macis gyönyörűűű!! Eszembe nem jutott volna ez az ötlet!
Gratulálok! Naggggyon ügyes vagy! légy büszke magadra és örülök, hogy te is itt vagy köztünk! Kép

Én is csináltam valamit, csak megint nincs kedvem felpakolni! Egy keleti mintás sárkányos pzs tartót! Rendelték! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

ziasztok lányok!

ha valaki lakik közületek pesten, és szívesen dolgozna már holnaptól egy kreatyv hobby üzletben, az írjon ide:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=894318
Brigi SOS keres valakit eladó munkakörben!!!!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Kukucs!
Hát nem valék egy kicsit, mindjárt csodák születnek. Mindenkinek hatalmas gratula. Én még egy kicsit el vagyok veszve a kerti és a házi munkálatokban, de ami késik, nem múlik, majd mutizok egy pár dolgot. Csak előbb udvarolni kell a férjemnek, hogy tegye fel. Én nem tudom Ti hogy vagytok, de az én férjem allergiás, ha a számítógéphez ülök. Mindent elkövet, csakhogy ne bámuljam a szgépet.

Pusszantás mindenkinek: Vali
váradi_vali

MianKép a remény hal meg utoljáraKép Vannak cserék is köztük, portálon csak cserék vannak és ott találsz mailt is, küld ami érdekel, akárhonnan, rossz esetben csak 1-2-m van.
Azt hiszem, most már ki kell probálnom az ékszerlakkot amit aranyáron vettem.

Kollektivan utállak BenneteketKép Azon gondolkozom, nem is jövök ide többet. Nem lehet birni, olyan ötleteitek vannak, hogy nem igaz. Egyik szebb mint a másik, vadászos könyv, lámpa, eccerü rizsszalis kis ládika, (hogy agyam ráindul milyen a kevés rizsesem közül lenne jo ilyen "semmiségnek", citromosak, közülük tálca "akinek" tesoja kéken, kopottan, turizottan várja megszépüljön nálam, hát nem, nem megy. 24 orábol áll nap errefelé is, elepedek. Gyüjtögetésem is fotozásra vár, barátnöm (söt férje is, pedig férfiböl van) kb 20 megrendelt képe is vár. Na eldugulok, imádok kopácsolniKépKép
lingonbabi

Sziasztok!

Képzeljétek kaptam Kodától két gyönyörűséges dobozt!!! Kép bi-biiiiii Kép A macisat már láttátok (a sógórnőmé lett - pontosabban a 6 hetes Olivér fiáé-, aki nagyon örült neki...hallod Koda? Kép, ez pedig a másik, aminek én vagyok a boldog tulajdonosa:
Kép
Kép

Nagyon szeretném én is megtanulni a dobozkészítést, bár a hozzá való könyvet nem találtam itt nálunk a hobbyboltban, de majd a Koda oldalán lévő instrukciók alapján megpróbálom. Koda, biztosan lesznek kérdéseim! Kép

...én nem dekupáltam semmit, csak vettem 10 szalvit - talán fél éve először -, és itt vár a páromra 2,5 nm rétegelt lemez Kép

Mian, Babi!
Lassan az a gondom, hogy kréta nélkül már el sem tudom képzelni a dekupálást Kép

Stuci!
Várom a mutizást! Kép

Abby!
Nekem az az "egyszerű kis rizsszalvétás doboz" nagyon tetszik!!! A citromos és olivás cuccok pedig tudod, hogy nekem is a szívem csücskei!

Mian!
Az a macis lámpa döbbenet! Nagyon ötletes! Hogy készült? Falapra és mögötte izzó? Vagy...????? Kép

Paat!
Hát igen a citrom!!! Nincs is annál jobb téma Kép Pláne nyáron! Kép Nagyon szép, harmonikus, olyan paat-os! Kép Ha én csináltam volna biztos telemázolom krétával, te meg szépen lágyan, finoman csináltad! Nagyon szép! Ja, és egy kérdés: mivel lakkozod a tálcát,hogy bírja a strapát?

Ki tud valamit Miniről és Orsiról?????

Pussz mindenkinek: JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!!!

Mindenkitől bocsi, hogy így eltűntem és könnyekig hatódtam, hogy hiányoztam néhányótoknak:-))))
És most is off leszek :-(

Orsika még 2 in 1 van, Ábel nem siet :-))))
Most minden második nap, napközben bent van a kórházban, Uh, CTG, vérnyomás kontroll.
És ha már off vagyok akkor duplán:-))) Adrika viszont sikerrel letette az összes vizsgáját dícséretes jelesekkel:-))))

Tényleg csak alig voltam mostanában ezért most villámlásilag megnéztem a csodákat amiket alkottatok, és mindenkinek nagy-nagy gratula, csak így egyben, mert nem bírná el a lelkiismeretem, ha valakit kihagynék.Én is csinálgattam ezt-azt de fotózni meg felpakolni végképp nincs idő, majd eccer csak rátok zúdítom :-(
Ha újra eltűnnék bocsi, amint Ábel előbújik mindenképpen jelentkezem ha másképp nem tudok akkor telón üzenek valakinek aki tudósít.
Addig is cupp-cupp mindenkinek és mégeccer köszi mindenkinek aki hiányolt :-)))
minimaxi
minimaxi

Hali!

Jubi!
Kép
Kösz a pasztel krétázást, valójában a vadászos könyvben én meg pont azt próbáltam ki először, ha úgy krétázok, mint ahogyan írtad. Nedves ragira, tök erővelKép Hát ilyen lett...Kép
Egyébként ugyanazzal lakkozom a tálcát is, mint mindent: vizes bázisú parkettalakkal. 3000ft/liter, de még nekem is elég hónapokig. Csak min. két réteget kenek, a tálcára sokszor 3-at.

Rétegelt lemezKép Nagy haver, csak apóst kell ugrasztanom, mert nincs az autónkon tetőcsomagtartó. Elhatároztam, hogy megpróbálok zsepi- és szalvétatartót csinálni. Ha sikerül, akkor kimegyek a karneválra árulni. De 45 000-es sátor ára vásárolt alapanyaggal soha nem jön vissza. Így is gondolkozom még, de szívesen kipróbálnám. Igaz, hatalmas melóKép

Mian!
Nagyon szép fiús az a lámpácskaKép

MiniKép
Ábelnek jó utat!Kép
Csak mondom, hogy az oldalamon találsz babakönyvetKép

Anyko!
Milyen jó, én pont utálom ezt a szalvi-stílust, de hát ha egyszer vadász az öcsém, nem rakhatok tulipánt!
Bár ha jól meggondolom, kis makkocskákkal jól mutatnaKépKépKépKépKépKépKép

Babi!
Ne dilizzKép
Te is mindig olyant csinálsz, hogy az ember leesik a székről. 3D, meg csilli-villiKép

Koda!
Csúcs ez a doboz is, de ezt most Jubinak köszönheted, mert te meg bújdokolsz!!!!
Majd egyszer jól rádnyitom az ajtót, csak ahhoz az 5-600 km-hez kell egy kis lelki erő gyerekkel.

Virág 10 nap alatt az 5. kisőrlőjét növeszti, így ébren csak anya, anya, anyaaaaa van. Szerencsére aludni tud, így gyorsan követem én isKép

Apropó!
Stucek hol van???

Abby, remélem leszel maKép
paat

Sziasztok!
Minike! Csak így továb! Ne is gyere! nem azért mert nem hiányzol, hanem bizony bizony aki nagyika annak már fontosabb dolgai is akadnak! Kitartást Orsinak, Ábel meg kapkodhatná magát mert szeretném már a kinti fotóját is meglesni!Kép
Köszi a dicséreteket, nagyon imádom ezt az érzést!Kép Hiába izélgettek a rizszsalissal, de tényleg itt állt már legalább fél éve az a szali és nem tudtam vele mit kezdeni. Most meg lett egy cseresznye szinű cipősszekrénykénk és egy dobozon nagoyn odakívánkozott. Annyira lusta voltam, hogy csak rátettem a szalit nem is aranyoztam, nem tettem semmit a belsejére...Tényleg naon eccerű lett, de nekem is tetszik, olyan kis romantikuskaKép
Jubi! Na akkor most felköthetjük a nyálcsorgatás ellen az előkét! Mi lezs itt, ha elkezded a vaci új szalikkal a képkészítést!Kép Hidd el már nagyon várom!Kép
Paat! Tudod.... Útálllakkkk!Kép Kép Kép
Nagyon tuti a készlet! Nincs igaza Jubinak, itt is van krétázás rendesen, csak most nem barna hanem világos szinekkel. Nagyon izléses lett!
Kép
Abban viszont igaza van Jubinak-na ezt oszd be!Kép- hogy az én tálcám plö tele van barna krétázással...mondjuk nem is egy finom darabKép
Szóval nagyon tecc. Milyen széles a fotókeret? Olyan mint az Ikeás keretek? Mert akkor arra sem kell egész szali lehet csak így nagyobb mintát is feltenni, mert az is mutat. Nagyon jó lett! Lopizom az ötleted ha nem bánod!
Koda! A dobozka csúcsszuper lett! Nagyon szép! Még én is tartozom fotóval mert itt van a szépséges alándékod...Kép
Itt dörög, borong, esik...csak jég ne legyen! Kép
Én meg ezekkel csaltam magunkat a múltkor: http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=85142&index=8
innen van pár kép, nem nagy cucc de azért megmutizomKép
Minden jót!
abby
abby

Halihó!

Lányok annyi csodássssat láttam, hogy szóhoz sem jutok... Gratula Mindenkinek!

Kedves Lingonbabi! Nézegettem a fotótáradat, s minden szalvi alatt ott a "berakom kosárbe" ikon. Talán adsz is el a szalvikból????? Epekedve várom a válszat!
Üdv: Tünde
totne

Sziasztok!

Kodaaa! Ezek a dobozok...na ne....én is úgy csinálnék, csak időm nincs semmire.. De neked nagyon gratulálok!

Jubi!
Most irígykedek ám! De csak jóindulattal! Kép Hogy halad a ház?

Én most belefogtam egy madáretetőbe. Már unom a pzs tartót, pedig most is vár rám vagy 6 db! Brrrrr...
na de:
Kép
Még koránt sincs készen. A zöldet és a madarak csak gyors odaraktam a kép miatt!

Loholok tovább, mert Geri ébred hamarosan. 3 órája alszik!!!!!!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Na, örömmel látom, hogy lassan-lassan mindenki elökerül! Kép

Babi,
minden reményem elveszett! Kép Megnéztem a portálos csere oldalad, s még véletlenül sincsenek azok a szalvik ott, amikre ráindultam! Sírok, de nagyon!!!! Kép

Abby, Jubci!

A macis képet szintén festövászonra csináltam. Lealapoztam 3-4 színnel, szivaccsal. Mig száradt, addig fotókartonra vasaltam a szalvétát és kivágtam a macikát holddal ill. a felhöket. Majd arany csillámos tollal megrajzoltam a csillagokat, száradás után kifúrtam és egyszerü (10 db-os) égösort dugdostam bele. Kész! Kép

Tegnap, meg ma szorgoskodtam, talán tudok 1-2 dolgot eladni. (még sose tettem!)
Csak egy tálka:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/138387.jpg
fémkaspó:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/138388.jpg
ez pedig egy doboz tetö:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/138389.jpg

Na futok! Mindenkinek:Kép
mian

SziasztokKép

Itt vagyok-itt vagyokKép Csak ugye most voltam 30 éves, Marci 2 éves, így 1 hete készülődünk, ünnepelünk. Most befejeztükKép
Mindenkinek puszi a dobozos dícséretéértKép

JubiKép
Még mindíg ég a pofámról a bőr.....nehéz lesz elfelejteni ezt a malőrt. De tanultam az esetből!
Azért örülök, hogy tetszik Kép

AbbyKép
Átpártoltál egy kicsit az üvegfestésre? Ügyes vagy! Én ezt soha nem próbáltam, nem érzek rá késztetéstKép

MianKép
Szuper a lámpa! Hihetelen ötletes!!!!!!Kép

AnikóKép
Ez a madárházikó! Naggggyon tetszik! Kinek készül?

PaatKép
Annyira tutik lettek a naplók, hogy szóhoz sem jutok! Szép is, jó is, és a kivetelezés...hmmm! és bárcsak sűrűbben nyitnánk egymásra az ajtót! Olyan jó lenne. De ha akarod, meglephetlek egy dobozzalKépKép Legfeljebb a postásbácsi nyitja rád az ajtót a dobozzalKépKép (ez az ajánlat komoly!)

MiniKép
Minden jót és várjuk a haíreket!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda Drága!

Szeretettel üdvözöllek a 30-asok között! Nem is olyan szörnyű, igaz???Kép
Utólag is Boldog Szülinapot!!!!
Üdv: Tünde
totne

Abby!
Hiányoztál az esti programból! Már épp izgultam, hogy egyedül nem tudom letenni időre Áront, aztán Vészhelyzet meg seholKép
Köszi a krétástKép Amúgy a képkeret nem olyan, mint az ikeás, hanem azKép

Mian!
Nekem dekupiban nem jön be a kék, de ez a kaspó NAGYON szép lett!!!

Anyko
Erre az új cuccra már nem is találok szavakat! Hogyan jutnak neked ilyen érdekes dolgok az eszedbe? Már a téli emlékek című pályázatra dolgozol?Kép Nagyon helyes, vidám darab lett. Mi a terved vele?

Kodám!
András most is tőletek csámborog hazafelé, és csütörtökön is megyKép Már poénkodik, hogy megérné oda költözni, akkor én is közelebb lennék a hobbigóchozKép
HMMM HMMM, dobozajánlatKép Hát Andrásom pont leszólt, hogy bár van egy szerszámosdobozom varródoboznak, de az abból kiszoruló cérnák csak henteregnek egy tetőtlen cipősdobozbanKép A tetejét néhány hete kivitte a szél a Fő térre, mikor siettemben azzal támasztottam ki az ablakotKépKép Hát szóóóóóóóval, lenne szerepeKép
De szigorúan csak valami cserebizniszbenKép
Házi postásbácsi (sajnos) hosszú időkre borítékolva. A fenének építkeznek annyit arrafelé!Kép
paat

Sziasztok lányok!
Nem tűntem el én sem,bár nem is hiányolt senki,csak 1000-el készülök a gyerek ballagására.A segitségeteket kérném!Akinek lenne ilyen szalvija,akár csak egy negyed is,és odaadná cserébe valamiért.akkor nagyon megköszönném,mert csak negyedem van belőle,és igy üres lenne az a kaspó amit ezzel szeretnék megcsinálni.Amint látom kicsi a kép/krókusz van a cserépben/Előre is hálás köszönetem.Egyébként mindenkinek gyönyörű alkotásai születtek.Irigykedem ám!-)))Gratulációmat fogadjátok mindannyian.TikitiKép
tikiti

Még egyszer én vagyok.Remélem igy jobban látszik,mit is keresnék.Jó éjszakát.TikitiKép
tikiti

Kedves Koda!

Én egy egész linket küldök, válszd ami teccik:
http://www.happybirthdaytoyou.com/maincard.php?card=country&image=frogband&width =400&player=windows&swish=no&partner=&advertising=&PHPSESSID=6eed5dfefd562d5cbf1 ce6b406c7c145
Kisfiadnak pedig a békást, gondolom nevetne rajtaKép))
Jo 30 körül lenniKép)) Kicsit odébb még jobb de arra még várhatsz. Legyetek boldogok!
lingonbabi

Mian! ne sijjáKép)) kérdezz, csak mivel ez a gyüjtemény egy része...hát, de talán talán....

Tünde, ld elöbb. Az a kosár dolog az origo papirkép rendelése. Ez ugye nem hagyományos homsájd, arra jo hogy ne kellejen átkereszteni, kicsinyiteni, nagyság nincs behatárolva, viszonylag gyorsan lehet tankolni, stb.
Szivesebben tenném a portálra ha nem egy évig tartana feltölteni öket + innen még(So) + tárhelyet se tudok venni.
Párom talált egy jo progit: http://www.jotspot.com/ de hogy ebböl nekem idövel lesz-e hasznom az még kérdéses.

Megyek kidölni, nálunk totál dilis az élet most, pénteken vége a gyerekek iskolájának, aug 22.-én kezdödik ujra (közepén szokott) igy most azon is gondolkozunk jo lenne végre megnézni élöben a tüzijátékot és 1-2 napot mulasztani az iskolábol. Eddig még nem látták élöben se gyerekek se svéd Apu. Férjem juliusi szabijába is bekavart a fönöke. Igy ezen is gondolkozunk, hogy smint légyen.

Tikikatica: Ha nem találsz, van egy cserepes levendulás és egy szalvi ami kerti szali (kanna, kis gazolo, cserép, levelek) amivel kombinálhatnád. Nincs még fotozva, de szerintem jo lenne.
No páKép) Babi
lingonbabi

Tikiti!

Gynaus, hogy az egyik boltban egy egész csomaggal. Persze meg lehet veni darabra is. Mennyire sürgős???? Mert itt most elég rossz idő van és nem megyünk ma bizti sehova. De ha ráér a jövőhéten is, mert addig addigra ott tudna lenni, akkor veszek neked!
Csak írj! Kép

Hogy a kis madáretető kinek és minek készül??? Csak úgy. Eltévelyedésből. Kép Kicsit begyepesedtem a sok pzs tartó miatt, és kellett egy kis változatosság! Bár ha látnátok mennyi nyersanyag halmozódott már fel nálam (tálcák, kosarak, fogasok, szalvétatartók, konyharuha fogasok, kulcstartók....)és mind arra vár, hogy a vásárral egybekötött kiállításra elkészüljenek, ami szeptemberben lesz....vészesen közeleg!
Szóval a kiállításra fogom kivinni! Kép

Szép napot!
Anikó KépKép

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Anikó,ha megvennéd nekem,nagyon megköszönném.Persze ráér jövő héten is,most úgyis a pénteki ballagásra készülök.Irok neked mailt,és megbeszéljük a részleteket.Puszi:Kata
tikiti

Tikiti!
Stop!
Ha nem kell sok, 1/4, vagy 1/2 szerintem van nekem. Vagyis biztosan van, csak nem tudom mennyi.
Toldd át a címed, és ha ennyi elég, szívesen feldobom gyorsanKép

Anyko!
Közeleg szeptember? Aug 2. felében karnevál, és tegnap dőlt el, hogy kimegyek. 100 ezer helyi + 120 ezer vendég. Ha a helyiek nem is jönnek mind ki, a turisták mégiscsak ezért jönnek...
Persze nem a köcsögeimért, de hát reménykedjünk!
paat

Abby,
szépek az üveg festett dolgaid. Remélem, azért nem untál bele a szalvétázásba! Kép

Tikiti!
Hogy mondhatsz ilyet, hogy nem hiányzol senkinek???? Csúnya lány!!!! Testületileg ki lesz porolva a hátsód. De most ne ezzel törödj, hanem készülj a nagy eseményre!

Babi,
ha elárulnád az emil címed, szívesen váltanék Véled levelet! Kép
Szünettel kapcsolatban meg tudlak érteni! Kép Kép
Talán mi is akkor leszünk otthon; összefuthatnánk!
Söt! Kéne egy nagy össznépi szali-talit rendezni! Mit szóltok Csajszik?? Kép

Anyko,
az etetö Jó kis "eltévelyedés". De nagyon ügyi vagy! Az meg, hogy ott áll halmokban a sok dekuplizni való; szívesen besegítenék! Kép

Termékeny vagyok mostnaság:
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5287/138616.jpg
(ez 2 háromszög alakú kép!)
mian

Na lányok! Sziasztok!

Elkészült a madáretetőm! Csupa romantika és bye-bye decoupage! Kép Kép na persze csak mára! Kép

képeket ide pakolok, mert nincs időm....áááá.sosincs időm!
KépKép
KépKép
Kép
KépKép

bocsi, hogy ide és enyit! Ígérem rendbeteszem a honlapomat! Csak jussak el odáig!

Szép napot!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok lányok!
Köszi mindenkinek a szép szavakat,és aki a megmentőmnek áll,még több szivből jövő köszönetem!!!Paat küldöm a cimem,és persze elég a negyed is.
Puszi:Kata
tikiti

Abby csecsék az üvegeid!
Anyko! A madáretetőd csúcs, Te csak nyugodtan tévelyegj, hogyha ilyenek születnek belőle.

Mian! Pfúúúúúúj, mán megint alkottál, mi van veled teljesen megtáltosodtál? Csak tudnám, hogy a gyermekedet mikor neveled, meg mikor főzöl, amikor folyton kupálsz? A takarításról nem is beszélve. Hát besz...ok, én majdnem egyedül vagyok, de folyton időhiányban szenvedek.

Na, nem siránkozok tovább.... eltűnök.
Pusszantás
váradi_vali

Helloka!
Mian nagyon guszta a képed!Kép Úgy meginnám!Kép
Csajok akik Miskolc közeliek , vagy épp erre járnak mostanság a Melinda hobbyboltban 200 féle szali van eksönben 30 ft/db. Sok az új is de vannak régebbiek is. Paat kell még az olivásból amit kerestél a múltkor? Van belőle csomaggal a pasinak.
Koda esetleg szólhatsz a miskolci ismerőseidnek, szerintem ez azért jó ár!Kép
Anyko! Megadtam az oldalad elérhetőségét a pasinak, mondtam, hogy igazán szponzorálhatná 1ik pályázatotKép Hátha megkeres csak tudjál róla!
Tikiti! nekem nagyon spec. naon naon hiányoztál!Kép De szerintem a többieknek is! Asszem nekem is van ilyen szali a címed is meg van!
No mentem...ja én is sajnáltam magam tennap, hogy nem voltam képben már megen!Kép
abby
abby

Tiki!
Multkor valami szülinapi bulin voltunk, az iker jányok olyan csokrot kaptak amiben valami madártollból volt pillangó készítve. Nagyon jól nézett ki. Ezt csak a ballagással kapcs.
És ne izéljé mán, naná hogy hiányoztá! Csak azért mert nem írjuk ide, még hiányzóóó! Kép

Csajok, most nem értem rá igazán visszaolvasni, de amit láttam az csodás!

Abby!
Mostmá aztán húzd meg magad, mert ma is még azthittem, biztos csak hétfő van, mert nem láttalak! Kép

Mingyá mutizok valamit amit egy kedves barátnémtól kaptam, szülinapomra, de olyan ügyes ez a lány, hogy csak na!

Kép
krimo

Sziasztok!

Abby!
Köszi a dícséreteket, hízott is a májam Kép. A citromos tálca szalvétaKép. Imádom a citomost, esetleg narancs, és az olívást. Most citromkoszorús szalvit hajtok, de négyoldalat. Órára kellene. MAGAMNAK.

Gyönyörűségest alkottok, már amelyiket meg tudom nyitni... mert nem mindegyik sikerült. Rendetlenkedik a netem. Jövő héttől ezerrel alkotok. 5 HÉT SZÜNET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Kriszta

mohácska

No ezt kaptam:
Kép

Kép
krimo

Abby!

Ha Surányi Attilára gondolsz, akkor megkeresett!!! Kép Kép Kép
Lányok! A nyertesnek 5000ft értékű ajándékutalványt ajánlott fel díjként ez a drága Férfi!
Mostmár ezek után, hogy két szponzor is akadt!!! igazán pályázhatnátok ti is!!!!
mostmár nagyon is megéri! Szavazni pedig ha minden jól sikerül, mindenki csak 1x fog tudni! Így nem lesz csalás!
Szóval hajrá lányok!!!!!!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

MianKép Nem titkos mail, portálon van a cimKép Odaérek probálok dobni egyet Neked. Lesz több kép is, "vizesek" már elökészitve.
Ezek a kávésok is ötletesekKép))

KrimoKép)) Nagyon aranyosakat kaptálKép)) Imádom ezt a zöld szint, nem véletlenül ilyen szinü a konyhám, passzolnaKép)) csak szolok ha esetleg barátnöd.... Kép

Abby, megyek "hozzád" is....
lingonbabi

Sziasztok!
Jaj ti is rettentően hiányoztok nekem,csak sokszor 24 óra is kevés annyi mindent kellene csinálni.A netezés marad mindig utoljára,inkább éccakára,föleg,mert a lányok szeretik lefoglalni a gépet és a barátaikkal cseverésznek az msn.-en.Mi lesz velem,ha a párom tényleg lemondja a netet,ahogy ma beigérte a gyerekeknek.Belegondolni is rossz.Na megyek nem sajnáltatom magam tovább.Inkább alkotok valamit.Sok puszi és jó éjszakát.Kata
tikiti

Sziasztok!
Vali! Köszi a dicséretet, rendi bandi vagy!Kép
Krimoka! Én sem értem saját magam, hol a csudában lehetek?! Kép
Apropó nem lehetnék a barátnődnek én is a barátnője?! Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy gyönyörűűűű amit kaptál tőle! Nagyon tecc !Kép
Mohácska! nem is értem miért szeretik ennyien ezt a mediterrános "dógot"?! nagyon szép aza tálca, ha találsz olyan szalit még valahol, légyszi gondolj rám! Kép
Meliyk koszorús kell? A koktél vagy a normál méret? Mennyi kell belőle? negyed is elég? Mert annyi tuti, hogy van...ha gondolod...Kép
Anyko! Méghogy drága férfi....drága abby! ha nem szólok neki akkor sose jöttök össze!Kép A pályázatot meg úgy látom nekem kell megynerni mert az ajándékutalványt én tudom itt levásárolni!Kép Vagy a Koda!Kép Csak az a baj, hogy a szabályzat szerint a már bemutatott munkák nem pályázhatnak.... Én meg most teljesen mással foglalkozom. Esküvőre megyünk szombaton a csajok szórják a virágot a menyasszony előtt...ki fognak fagyni...10 fok , szél, eső...Kép
Nekik dekorálom a kis kosárkájukat, hogy méltó legyen az ünnephezKép
Babi! Bár csak eccer jönnél is úgy igazából! Jól megtárgyalnánk a dolgokat! Kép
No mindenkinek szép napot-az idő ellenére is!Kép
tsók: abby
abby

Akinek van Spekrtuma: 11-től Donna játszóháza!

Kép
Kép
Kép
juborka

Halihó!

Abby! Megmutatod majd a szirom-szórós kosarakat, ha elkészülnek?
Mi 3 hét múlva megyünk lagziba, a barátosném mén férjhő, és Õ kérte külön tőlem (sztem csak viccből), hogy szórjam elé a rózsaszirmokat, mikor jön ki a templomból! Na már most, akkor én szóróm... Csak azon gondolkodtam, hogy nem egy snassz kiskosárkából kellene, hanem valami kis herczigből; de ötlet híjján a Tiéidet szeretném megnézni először, ha lehet!
Na puszi: Tünde
totne

Szasztok Csajszik!

Babi!
Bekukkoltam hozzád, nem kellett volna, mert alig tudtam kimászni a portálodból, nagyon teccenek az ott látottak. Minden esetre azon a bizonyos kedvenc hídodon én valószínűleg összecsinálnám magam, olyan hosszú. Nekem még a Krk-szigeti híd is magasnak és hosszúnak tűnik, pedig minden nyáron átmegyek rajta egy jópárszor.

Krimo!
Nagyon szép ajándékokat kaptál, igazán tecc.

Üdv. Tikiti, végre hallunk rólad is...
Bár mostanában annyian eltűntek....

Abby!
Kötelező lesz megmutiznod a kosarakat, ha nem akarod, hogy öreganyád oldala kilyukadjon....

Na menek gályázni.....

Pusszantás mindenkinek
váradi_vali

Totne!

Nem úgy szokták, hogy befelemenet rózsaszirmokat szórnak elé, kifelejövet pedig rizset rá? Nekem így rémlik...bár nálunk egyik sem volt, helyette egy harmadik variáció; a mennyegzőnk egy domboldalon volt, és ott körbeszórtak minket aranyesővel...Kép

Babi!
Én is elidőztem az oldaladon Kép Mit jelent az, hogy "égetve"? Magát a szót értem Kép, csak azt nem, hogy pontosan hogy történik és mire szolgál?

Abby!
Én is szeretném látni a lányok kosárkáit! Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vali! Öreglány!
Élsz még???? Kép

Babi,
mail megy, hamarost! (csak nem akarlak felébreszteni! Kép )

Krimo,
jó az ilyen barátnö a háznál! - bár én sem panaszkodhatok az enyémre! (ugye, Valcsi néni?)

Az idö itt is rettenet, befagy a ......!
Innen nem messze tegnap 3 méteres hó esett. Júniusban; jó mi???

Ha idötök engedi, kukkantsatok el a gportálos oldalamra, megújulok!!!! Kép

Kép
mian

SzijjasztokKép

Jubi! A kisütött teásbögre? Vagy mit csináltam? Nem vagyok teljesen 100, állva elaludnék nappal olyan hiányban szenvedek a héten. De holnap bezárják az iskolaévet, hihi, tanuljatok svédül: fika lesz (kávés és süti), azzal zárul. Elötte a templomban lesz ünnepség (nem egyházi iskola, csak ez a szokás) utána fika iskolában és vége.

Nálunk huszonfokok és napsütés. Jövök késöbb, kész a kávé, jo lenne ha segiteneKép
lingonbabi

Lányok!

Kartondobozt hogyan dekupáljak?
Fessem le a kartonpapírt? Milyen felületet kapok? Mennyi festék kell hozzá? Vagy vonjam be csom.papírral és azt dekuplizzam? De azt meg hogy lakkozzam? Vagy lehet ezt egyáltalán??
Sürgősssssen kellene valami tanács......

Jubi! Köszi az infót, egyáltalán nem tudtam, hogy ennek van valami jelentősége. Gondoltam a rózsaszirmok után még rizsával/Kép/ is megdobálom/!/ őket! De akkor befele szirom, kifele rizsa! Köszike!
Tünde
totne

Sürgössssen:
Csomagolopapirt simán lakkoztam, tapéta ragaccsal ragasztottam fel elötte. Szoval, dobd lavorba a papirt, rá ha´ztartási papirra, itasd le ragacsozd és fel a kartonra.

Festést mennyire birja? Ha kemény nagyon akkor alapozo után akryllozhatod, ha csak cipöskarton nemtom birná-e, nem probáltam.
lingonbabi

Köszönöm a sürgőssss válaszodat, a doboztetőt már lealapoztam, minnyá ragasztok; magát a dobozt pedig csomagolózni fogom... Ez egy eccerű cipősdoboz! Nemtom milyen lesz! Ha kész, megmutatom! /Már ha mutatható lesz!/ Pusz! Tünde
totne

Mian!
Megnéztem az oldaladat! Nagggyon lassan jött be, de nagggyon csecse!!! Kép Jó nagy munka lehetett!

BAbi!
Igen, a kisütött teásbögrére gondolok!
Off: fika ügyben én már képben vagyok..néhány éve volt nálunk egy svéd srác, és ő magyarázta el, hogy náluk mit is jelent Kép

Nálunk holnap ér véget Beninek az ovi - végleg, mivel jövőre iskolás lesz! Kép Az óvónénik közös ajándékot kaptak a csoporttól a ballagáson, de azért még csináltam nekik ezt-azt:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/ibolyaajandeka.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/erikaajandeka.JPG ezzel nem vagyok megelégedve Kép
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/margoajandeka.JPG
...és így néztek ki a szalvitartók krétázás előtt:
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/feherparika.JPG
http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/feherzoldsegcsokor.JPG ... nekem így fehéren jobban tetszenek - kivételesen Kép - de muszáj volt őket krétázni (méghozzá vizes krétázni), hogy passzoljanak a köcsögökhöz...

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Vizeskréta? Az meg mi? Attól lett ilyen setét?
Különben szépek, csak sötétek.

A Barátnémat nem adom ám! Most nagyon kiművelte magát a fakézben, olyanokat tud, hogy csak lesek! Kép

Ja doboz, mondjuk már elkéstem szerintem...én lefestettem diszperzittel, és arra tovább festettem, mintákat osztán a szali, kicsit eldeformálódott a teteje. Biztos a sok festék, na meg a csónak lakk.

Kép
krimo

Abby!

Neked is ezer köszönet!
hajrá, készülj valamivel gyors. Még van idő azért július 1-ig!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Kész vagyok a dobozzal. Hááááát - nem valami szép. A dobozt csomagolópapírral bevontam: tapétaragi + csom.papír. Ja, ez egy olyan cipősdoboz volt, hogy teljesen szét tudtam hajtogatni, és beragasztóztam, bevontam, majd összehajtogattam újra doboznak. Teljesen hullámos a csom.papír.
Tető: széthajtogattam, a belsejét szintén ragi és bevontam. A külsejét lefestettem jól felhígított akrillal, megszárítottam, már ekkor jócskán domborodott; rá a menyasszonyos szalvi, felül ragi, vissza a szárítóra, s a végén krétáztam. Most ott tart, hogy a hajlakk szárad, de nagyon formatervezett, máris kellett merevítő a négy sarokra.
Off: lánybúcsú lesz szombaton nálunk, a barátném lánybúcsúja, s ez egy elsősegély doboz lesz, benne zacskósleves, óvszer, sodrófa stb. kis ajándékokkal.
Az ötlet jobb volt sokkal, mint ami lett belőle. Ha valaki lefotózza, azért megmutatom!
Sziasztok! Tünde
totne

Sziasztok!
legújabb pzs tartóm:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=646247

Itt a kék fehér almás.Kék és fehér a konyha. Csak ezt az egy szalvit találtam ide. Remlem meg fog felelni a tulajának! Nem mertem krétázni, mert tuti elrontanám!

megyek pancsolni, majd végre egyszer chatelni is! Utána még munka!

Jó éjt!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Majd jövök.

VALI ! Hívj fel légyszives!
szorgosstuci

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X