Új privát üzeneted érkezett!

NoloKép
A tojástartó papírmasé alapnak tökéletes! Az egyik legjobb alapanyag. Össze kell turmixolni tapérataragasztóval. Lehet, hogy kell még bele valami, ebben nem vagyok ilyen jártas.

AbbyKép
Te hogy tudtad megnézni Mea képeit? 1 napja próbálkozok és mindíg hibás jelszót ír ki..én nem értem!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

A felhasználói név: Meara
Így írd be nagy kezdőbetűvel, és a jelszó:
frodo
ezt meg így és akkor meg kell hogy nyissa:-)))
minimaxi

dreri

Abby köszönjük szépen :-)))
remélem nem hizza magát tul azért sikeruljon már megszulni:-))

Dreri nem semmi asszem lakatot szerelek a sutore még idoben:-))))
meara

Sziasztok!

Meara! Már most nagyon aranyos, szép a kisfiad! Gratulálok hozzá! Jó egészséget kívánok! Kép

Eri! Nem semmi a kisfiad! Micsoda jó illat lehetett nálatok! Geri a sütőt nem bántja, viszon a mosogatógépet folyamatosan ellenőriznem kell...tollak, ceruzák, játékok... szóval ő is segítőkész! Kép

Sziasztok! KépKép
Anikó

Kép

KépKép
anyko

mian

Mian!
Nagyon szép lett mindkettő, de ez a második nagyon különleges! Már nem is írom, hogy hogyan készült mert nekem ezek az új technikák már követhetetlenek...tudjátok én megrekedtem a krétázásnál!Kép
Mea! Igazad van majd idekint lesz ideje megnőni, főleg amilyen finomságokat fog neki a nagyika készíteni, hát még a dédi túrósa!Kép
drEri! Gratula a kis kuktához!Kép Én is majdnem így jártam a múltkor...csak Lillus nem tett bele semmit, de a4 tepsinek amit a sütőben tárolk így is volt valami "illata". Bár semmi komoly, de így akár a házat is ránk gyújthatná...szokása konvektort is felvenni és már rendesen égett szag van mire észre veszzük....Nem semmik ezek a manók az tuti, száz kéz és legalább 8 szem kell hozzájuk!Kép
Sajna nem tudok képet mutatni az új alkotásokról, de a szebbjeit később is tudom mutizni mert azokat magamnak csináltamKép
Vittem be az oviba-most kivételesen árulni-képet ...a párom kissé pesszimistaKép
remélem azért 1-2 kaspót és képet vesznek...
Jó alkotást!
abby
Ja! Minikém lefüleltelek ám és megnéztem az új gyönyörűségeket! GRATULA! Nagyon igényesek ismét! Az a váza!Kép
És szombaton voltam a hobbyboltba és majd elájultam, ugyanis képzeljéátek el, hogy amiket Minikétől kértem dobozokat ...hát nem is dupla áron akár még többért árulják. ...Kép Még jó hogy vagy nekünk! De most komolyan...én nagyon hálás vagyok, hogy ezt összehoztad nekünk mert itt nagy a szabadrablás ám!
no befogtam...
abby

Eri!
Szakács lessz az a legényke akárki megmondja! :o

Nolo!
Pont az jutott eszembe mint Kodának, a tojglitartóval kapcs, de én sem tudom mi kell még bele. Viszont ha van egy rock zenekarod, aki pont a pinyóban próbál , akkor ott is hasznosíthatod, hangszigetelőként Kép

Tegnap este megalkottam a tökéletes színt a szilvás szalvihoz, legalábbis a kutyulékomból hamvas szilva színt kaptam. Vót benne fehér diszpi, kék szinezőpaszta, meg piros pigmentpor. No ez utóbbi tojt feloldódni, pedig még plextolt is tettem bele, szóval olyan lila volt a cucc, de mikor kentem fel akkor a pigmentek úgydöntöttek mostan ők oldódnak. Na akkor olyan ringló liláspiros volt a keret, igenám de mire megszáradt kicsapódott a diszperzit, és mint a szilván az a vízlepergető rész pont úgy nézett ki. Csakhogy én ebbe egy macis képet szántam, úgyhogy lekentem tepesztővel, és egy szolídabb lilával utánna. Nézd csak meg Nolo, hogy ez is távol áll a tökéletestől...engem eléggé zavarnak a nagy pemzli nyomok Kép
Na de ha majd a szilvás szalvétámat akarom megcsinálni ezt a színkavalkádot tuti nem tudom mégegyszer elkövetni Kép
itten van:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=295805&index=12
És mégeggy apróság, Stuci után szabadon, nálla láttam ezt a kenyd oda a maradék gipszert a szélire technikát Kép De csak piciben mertem kiprószálni, igy is tiszta gipsz voltam mire felkencéztem Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=295805&index=11
Különben meg mijeza nagy csend itt? Aszittem kilómétereket kő visszaolvasnom! Lehet hogy nem is üzemel megeen ez a vacak? Akkor felnégyelem magam, nem is írok többet! Kép

Kép
krimo

Sziasztok!
Szokás szerint szeretnék kérdezni Tőletek!
Gondoltam mutatok Nektek néhány képet, de nem jött össze. Mit kell tennem, hogy a képek felkerüljenek?
Köszi Nolo
nolo

Szia Nolo!

Itt alul van olyan, hogy melléklet feltöltése, ha azt használod egyből ide a topikba teszi be a képeket, a gépedről. Csak figyelj a méretre, nehogy valami óriási legyen Kép Vagy pedig csinálj egy fotóalbumot itt a babaneten, és oda pakold a képeidet, ide meg csak linkeld be.
Van egy próbaterület szerintem ott kisérletezd ki Kép

Kép
krimo

Szia Krimo!
Köszi a segítségedet, de én feladom. Kész vége, nem tudom megcsinálni, hogy egy albumot idevarázsoljak. Már több órája itt szöszölök az helyett, hogy tanulnék és még mindig nem megy.
Bocsi, hogy ilyen béna vagyok de ez van.
Szia
Nolo
nolo

Jó Estét Mindenkinek!

Krimo, tök jó a "gipszet a szélire", nagyon tecc.Érdekelne a technika.... A szilvaszín is tecc.
Eri:Bálint ebédje is tök jó, de azt már nem merem írni, hogy az is tecc, pedig jót mosolyogtam rajta... Gondolom, Te nem annyira!
Ma vettem egy új kiöntő formát, klassz. Megmutatnám szívesen, de még mindég nem mén!Kép Csodák-csodája a boltban most láttam azokat a kiöntőket is, amiket újabban itt nálatok látok újdonságként. Alig tudtam választani, pedig erre mifelénk ez nem szokott gondot okozni!Kép
Na jóccakát! Tünde
totne

Szia Krimo!
Köszi a segítségedet, de feladom. Nem vagyok képes idevarázsolni már több órája a képeimet a babanetről és az írásom is elszállt. Azt hiszem ez meghaladja a képességeimet, de azért köszi, hogy segítettél.
Szia
Nolo
nolo

Bocs mindenkinek, hogy előbb duplán írtam, de tényleg azt hittem eltűntem. Ez nem az én napom.
Nolo
nolo

SziasztokKép

KrimoKép
Hihetetlen jó lett a papírzsepis képed! Először azt hittem, hogy egy óriási képKép Aztán olvastam, hogy egy pici pzsKép

NoloKép
Hol akadtál el az album készítésnél? Segítünk megcsinálni, csak mondd hol a bibiKép

ErikaKép
Gratulálok a kisfiadnakKép Nálunk annyiban más a helyzet, hogy Marci saját maga szokott bemászni a sütőbe és nem bírjuk kiimádkozni onnan......Ez sem jobbKép

MianKép
nekm is nagyon tetszik a kép, amit felraktál, de saknos nem tudok rájönni, hogy mi az..Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda,
brühü-hü! Kép
Ez egy üvegtányér. Alulról van pacsmagolva, meg ragasztva és a teteje dekup.papír mintával.

Dreri,
Kép Kép Veled érzek! Az enyém is ilyen, bár még autót nem sütött, csak a mikrót tette tönkre!

Nolo,
írd, hogy mit nem értesz! Segítünk

Krimo,
a lila keret valami gyönyörü! (egyébként is most lila korszakomat élem! Kép)
mian

Szia Lányok !
Levagyok ám maradva, Kép időm sincs nagyon visszaolvasgatni, elnézést mindenkitől!

Viszont az éjjel feltöltöttem egy kevéske szalvétát a portálra. Nézzetek be.
Ha kell valami kérem, hogy levélbe írjátok. Sokféle van, de kevés a db szám 1-1-féléből nem tudok sokat küldeni.Kép
csók mindenkinek!

Dreri, Mian, Krimoca GRATULA!!!

Meara, gratula a kis @oshoz!!Kép))
szorgosstuci

MianKép
Ne szomorkodj, én vagyok béna! Hihetetlen, olyan a tányér, mintha gyertya lenne!Kép

MeaKép
Végre sikerült a kisbabádat megnézniKép Olyan kívácsi vagyok, hogy milyen lesz majd kintKép Ugye majd arról is kapunk képeket??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

No, már megint alkottam! Így van ez, ha az ember munkanélküli; Kép valamit csinálni kell!
Elöször Maxnak egy játék tartó doboz; mind a 4 oldala, utána pedig egy kép:
http://gportal.hu/portal/mian/image/gallery/2004_kar_csony_229.jpg
Innen végig.

Hellyel-közzel kész a Gportálos oldalam, ha van kedvetek nézzetek be hozzám is!
www.gportal.hu/portal/mian
mian

miért nem tudom rendesen idelinkelni a képet? Nem úgy kell, mint a Babanetröl? Kép
mian

Sziasztok!
Nagyon rendesek vagytok, hogy nem hagytok magamra.
Szóval úgy csináltam, hogy a babaneten készítettem egy albumot, és megpróbáltam ide, de ha sikerül is, akkor sem nyitja meg az albumot, csak a főoldal jelenik meg.
Vajon mit csinálok rosszul?
Köszi Nolo
nolo

NoloKép
nyisd meg az albumodat. Keresd meg a képet, amit nekünk akarsz ide fellinkelni. Kattints a képre, hogy nagyméretű legyen. Mindezt még az albumodon belül.
Ha megvan nagyban a kép, jobb egérgomb. megjelenik egy panel. Ott keresd meg a Properties feliratot legalul! majd egy újabb panel jelenik meg, ahol keresd meg ezt: "Address". És ami mellette van hosszú cím(http:/www.babanet......) , másold ide be! Sikerülnie kellKép

MianKép
mennék nézelődni az oldaladra, de olyan lassú a gép, hogy nem tud semmit betölteni..Kicsit később megpróbálom.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Reggel benéztem és úgy jártam, hogy amit írtam nektek szépen elveszett.Kép
No akkor most mégegyszer...

Dreri! Akkor most, hogy merjek hozzátok menni???-vicc vótKép Az én fiam ma reggel megállás nélkül futkosott és ugrált, és azt mondta repülni akar és már majdnem felemelkedett...Képbocsi az off ért.
Mian én 1ből fölismertem, és nagyon tetszik, ügyi vagyKép
Mea! én is szeretném látni a babucit,de nem tudom, hogy kell, hol kell.Kép Arra gondoltam, ha beletennéd gipsz keretbe esetleg ide is feltehetnéd.) Persze ha a többieknek nincs kifogásuk ellene. -nagyon örülnék neki(az enyémekről még nem készült ilyen fotó)
Ánizs!gyönmyörüek a vadászos képeidKép
-KÖSZI!
Anna
annaa
1133

Annaa!
Nálam vannak a formák, holnap délelőtt 11-től itthon vagyok! Lóverseny u. 5. 6/17 , kaputelefonon Szilvási Csaba van. A régi ifjúsági ABC mögötti 10emeletes, most a Ricoh fénymásoló van ott.
Az a repülős dolog családi ártalom nálatok is? Bogi is katona akar lenni, mint ApaKép

Erika
dreri

Sziasztok!
Megpróbálom a segítségetekkel elküldeni az első olyan képemet, ahol megpróbálkoztam a repesztéssel.
Még annyit, hogy ha több kép van akkor azokat külön-külön kell bemásolni?
Nolo
www.babanet.hu/album/albumimages/4981/116864.jpg
nolo

Sziasztok!
Mindenkit megnéztem.Szépeket csináltatok.
Tikiti
tikiti

Nolo!
Tök jó lett a repesztésedKép
Erika
dreri

Váúú Éljen sikerült! Tök szép lett a repesztésed Nolo, és még ide is tudtad tenni! Ha így teszed ide akkor úgylátom, minden képet egyesével kell. Ha meg az inenntől lapozgass.. cimű bejegyzéssel csinálod, akkor: megkeresed a fotóalbumodban az első képet, annak az oldalnak a címét ide másolod, és jól odaírod, hogy lapozzatok.

Mian!
Nagyon vidám az a doboz! Az a kétfogú kikac haláli! Kép És tök szép felhőket festettél!

Tünde!
A gipszet a szélire, Stuci ötlete volt, tőlle csentem. Szóval mikor már félig belekötött a gipsz az edénybe amiből öntöd, szépen belenyulsz, és rákencézed egy kész keret szélére. Jó mocskos meló Kép De nekem is tecc!

Koda!
Direkt úgy fotóztam! Tudtam én hogy valaki megeszi Kép Kép

Kép
krimo

Sziasztok!

Noló! Ez az az első repesztés, amit szombat éjjel csináltál? Erről senki nem mondaná meg - sztem -, hogy még csak(!) az első! Nagyon szép! A kép is! Gratula!Kép És ahhoz is, hogy már meg is tudtad mutatni. Én pl. még semmit sem mutiztam, bár már lassan összejön hozzá minden (fényképező, szkennel meg mittudomén)

Krimo! Holnap úgyis öntős-napom lesz, kipróbálom én is ezt, mert tényleg nagyon egyedi a keret.

Eri! A legutóbbi munkáidat nézegettem, s láttam, hogy tök jó koktélszalvijaid vannak. Elárulnád, hogy hol tudsz venni normálisakat, mert én /kivéve az online vásárlásaimat/ nem találok sehol. Még koktél méretet sem, nemhogy normális, szép koktélt.
Pusza: Tünde
totne

Sziasztok!
Köszi a dícséreteket!
Tényleg ez az első repesztés, és első alkalommal annyira jól sikerült, /nekem tetszett,/ hogy csináltam még kettőt. Megmutatnám azokat is, de... A hiba biztos bennem van, de nem tudom az összes képet egyszerre megmutatni, mert nincs "inenntől lapozgass"-om. Gyanus az album megnyitásom is, mert mindíg ott van a képek alatt a törlés,másolás stb. felirat és nem igazán lehet lapozni őket. Vagyis néha sikerül, de mire megismételném addigra nem jön össze.
Szóval ha van még türelmetek akkor légyszi segítsetek!
Köszi
Nolo
nolo

Nolo!
Szóhoz sem jutok! Ez egyszerüen GYÖNYÖRŰ!KépMilyen színnű és fajt. festékkel festetted a felső réteget???
Dreri! Bátor vagy...Holnap megyek.!!!Kép és Köszike!
Jóéjt:
Anna
annaa
1133

Meara én is támogatom Anna ötletét, lehet béna vagyok, de nem sikerült megnézni a képetKép

Erika nem semmmi kis ebédet hozott össze a piciKép

Mian gyönyörűek a tányérok, én is felismertemKép A honlapodon eltöltöttem egy kis időt! Nagyon jó lett! A doboz is nagyon klassz, nagyon arik rajta a figurág! Gondolom volt nagy öröm! És az olvis kép, már nem tudok mit mondaniKép

Krimo nekem nagyon teccik a macis kép, így, ahogy van, számomra régies hatást kell így!

Nolo ez gyönyörű lett! Meg is irigyeltem, nagyon teccik! Én még nem is repesztettem, pedig már itt téblábolok egy idejeKép De mostmár tényleg kipróbálom!

Az albummal kapcsolatban, akkor jelenik meg a törlés meg iylesmi, ha bejelentkezel és ezért hozta be a likk a főoldalt, mert ilyen állapotban másoltad be az elérhetőséget! Szóval úgy menj be az albumba, hogy nem vagy bejelentkezve, vagyis a sárga macin keresztül, keresed meg az albumod, benne a képet nagyítsd ki és a böngészőben található sort szúrd be ide, azthiszem ekkor lesz lapozható!

És kérdezz csak nyugodtan bmitKép

Jó éjtKép
timtim

Hali!
Azért azt ne felejtsétek el, hogy ha Ti nem lennétek, akkor lehet a képeim sem ilyenek lennének. Szóval annyit segített mindenki, hogy megpróbálom idevarázsolni a többi képet:
www.babanet.hu/album/main.php?album=5002&page=1&image=116963

Anna!
A festék egyszerű REMO Ált. Hobby festék, ezt a fajtát ajánlották a boltban, miután megmondtam, hogy nagyon alapokon vagyok, a színe pedig vörösesbarna. Egyébként az egyik képen az egész keret ilyen, ott jobban látszik a színe.

Köszi, hogy mindíg segítettek, ha elakadtam, majd csak belejövök most már!
Sziasztok!
Jó éjszakát!
Nolo
nolo

Nolo! Le a kalappalKép Mind gyönyörű és az a szín nagyon jól megy mind2 képhezKép

Annaa! VárlakKép

Tünde! Koktél szalvikat a Luther udvarban szoktam venni (egyébként is az a kedvenc boltom), de nem abban amelyik a sajtbolttal szemben van, hanem a másikban. Bár szerdán néztem egy kicsit, mert megkérdeztem a csajtól, hogy van-e felülrepesztőjük. Azt sem tudta miről beszélek!!!! Végül még nekem kellett némi magyarázattal szolgálnom, holott még én sem használtam. Most nagyon sok szép szalvijuk vanKép A rossman és a virágbolt közt kell bemenni az udvarba.

Krimo!
Én is bedőltem, tényleg úgy néz ki, mintha feles kép lenneKép Naaagyon jóKép

Puszi:Erika
dreri

Nolo!
Fantasztikus vagy! Kép Nem is igaz, hogy most kezdted!!
A repesztések jobban már nem is tudnak sikerülni!
mian

Sziasztok ügyeskezűek! Miután már többször elszállt a gyönyörűen megfogalmazott szövegem, sőt az egyenként beszúrt linkelésem is -ezt így kell mondani??? - megpróbálom a "lapozgatós" módszert: tehát innét:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1793&page=4&image=113661
Építő kritikákat elfogadok!!!! Edit
anizs007

Hurrá!!!! Sikerült! Azt még hozzá kell tennem, hogy ezek a képek nem jöttek volna létre, ha nincsenek ilyen barátosnőim a neten keresztül, akik a szegény dunántúli kisvárosinak megszerzik a szebbnél-szebb szalikat! Köszönöm néktek!

Amit pedig kerestem napraforgós szalira megoldást - megoldottam -! Ügyes lány vagyok én!!!! Kikerestem valami német oldalról a szalvéta képét, jól kinyomtattam - Barna örömére- aztán a 4/4-es képből lett egy 1/4 szalvéta méretű!

Gratula mindenkinek a szépséges munkákhoz! Edit
anizs007

Noló!

Mi igazából még nem ismerjük egymást, mert mostanában ritkán jövök....
Viszont egy biztos... Milliószor jobban repesztesz, mint én. Kép Pedig hidd el, legalább 100x próbáltam, de ilyet mint te....sose tudtam! Kép
1 szó mint száz, nagggggyon ügyes vagy, le a kalappal előtted! nagyon tetszik mind! Kép És nem csak a repesztettek! Nagy tehetség vagy te! Kép

Ánizs!
Leesett az állam! Minden képed nagyon tetszik és néhányra valóban irígy vagyok! Kép Mostmár nekem is van nyomtatóm, kaptam nőnapra, de a férjem szigorúan megtiltotta a szalviképek nyomtatását! Kép
Így maradnak a valódi szalvik! Bár amennyit én mostanában alkotok.....

Készülőben van a kisfiam honlapja(ezzel töltöm szabad perceim). Igaz kép még alig, de próbálom feltöltögetni. Szeretettel várok mindenkit! Kép
www.gportal.hu/kisvakondbaratai

Puszi mindenkinek!

Ildikóknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Köszi Anykó! Én is akkor garázdálkodom a nyomtatónál, amikor Barna nincs itthon! Úgyis én veszem a patront! Edit
anizs007

Sziasztok Lányok!
Én teljesen új vagyok, csak ámulok és bámulok, hogy miket alkottok. Állandóan leskelődök, de még az én "alkotmányaimat" nem sikerült egyszer sem feltenni. Nagyon sokat tanultam eddig tőletek és úgy döntöttem, hogy most már -ha képpel nem is - (majd később), de jelentkezem nálatok. Sok sikert mindenkinek. Megpróbálom egyszer én is feltenni az elkészült dolgokat.

üdv.Valcsi
váradi_vali

ValcsiKép
Kép

ÁnizsKép
Mit kritizáljak ilyen gyönyörű képeken?? nekem is elállt a szavam! Főleg az aranykeretes napraforgós...hmmm

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kodának is köszönet! Kodácska nekem van felülrepesztőd??? Ez a dolog nagyon drága???? Mennyit kell dolgoznom, hogy nekem is legyen ilyen??? Ha már a köztes repesztés nekem nem jött be, megpróbálnám ezt a technikát, mert nagyon tetszik, hogy olyan antik hatást lehet a szalvétán elérni!!!

Hála az égnek, most is van megrendelésem a megyéről, csak győzzem önteni meg szárítani a kereteket!!!! Legalább az őrült szalvétamániámat tudom finanszírozni!!!! Ez már betegség nálam! Lehet, hogy én a Mónika sóóóóóóba fogok kerülni???Edit

Off:Lánykák, Anykó után én pályázatot hírdetek:: ki tud Editnek minél több - minél olcsóbb muffin sütőpapírt szerezni!!!! Mert ugye vidéken ez elérhetetlen, nincs nagy bevásárlóhely! A Tescoban láttam 40 db 500 Ft körül volt! Ez kidobásra szerintem nagyon drága!!! Ha van ötlet-szívesen fogadom! És Bocs!!!
anizs007

Ánizs!
Milyen az a muffin sütőpapír? Itt sok mindent lehet kapni, lásd a szalvikat, amiket neked vettem csomaggal! Kép Hátha akad muffin papír itt is. Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

MinikémKép
A pénzednek már ott kell lennie a számládon!

Puszi

Koda

Kép

Kép
koda

Kép

AnykoKép
Amiben a süti van, az a hullámos szélűKép

ÁnizsKép
Igen nekem van 2 komponensű felülrepesztőm. Ami az enyém, az 1100/üveg. Mivel egy alaplakkból és egy repesztőlakkból áll a dolg.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kodácska! Köszönöm! Akkor még két képet el kell adnom, aztán meg tudom venni a felülrepesztőt! Persze ha itt felénk is ennyiért adják, mert szerintem itt kihasználják, hogy el vagyunk vágva a nagyvilágtól!!!

A muffinpapír képét is köszönöm! Ez ugye egy nagyon vékony papír, nem olyan vastag mint pl. a mingon - így kell írni???- papír!
anizs007

Sziasztok Lánykák!

Eri! Köszi az infót! Megyek Luther-udvarba!

Ánizs! Szerintem a Te képeidet már nem lehet építőleg kritizálni! Nagyon tecc minden kép! De tényleg!!! A fehérlovasnak milyen a kerete? Írnál róla pár szót??
Kérdésem van: egy színes patronnal kb. hány képet lehet kinyomtatni? Mennyibe kerül egy patron? Amikor megtaláltam a képet, be lehet valahol állítani a paramétereket, hogy hányszor hányas méretben szeretném kinyomtatni?
Most szereztem nyomtatót, s teljesen analfabéta vagyok még ezekhez a dolgokhoz....
Köszi: Tünde
totne

Edit,
csak ámulok! Kép Semmi féle építö kritikát ne várj, csak csupa-csupa dícséretet!
Kifejezetten tetszik, hogy fehérek a keretek; gyönyörüen mutatnak benne a virágcsokrok. Néha az ember annyit görcsöl, hogy milyenre fesse a keretet, aztán a legkézenfekvöbb megoldás eszébe sem jut! Nekem ezzel most segítettél! Kép

Vali!!
Végre rászántad magad! Üdv a fedélzeten!
Csak jó lenne, ha mielöbb mutogatnál is a lányoknak; ne csak lapulj; mert még azt fogják hinni, hogy nem is tudsz szalvétázniKép
Pedig én tudom, hogy tudsz! Kép Kép
mian

Kicsit OFF leszek, de az Ákos rajongók biztosan örülni fognak:
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=20234
dreri

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?