Agci,
mennyi idosek?!
Teljesen mas otlet: ma neztem tan a Duna TV-n egy musort, amiben gyerekek csinaltak sajat geometrias kepeket. Teptek, vagtak szines papirbol mindenfele köröket, csíkokat, mertani szabalyos es absztrakt formakat, felragasztottak papirra. En mondjuk untam a musort, de a gyerekek meglepoen nagyon élvezték
Majd hetvegen keresgelek Neked, mar rajottem, hogy "baby food jar" a bebieteles uveg
Csi,
12 ?! Nem eleg 6, ilyen nagy a csalad?
Nemszeretem a sort, brrr.
Calvados: azert nem lattad, mert annyit ittal
Igen, nem tudom sajna leirni, milyen, mert ez egy definicio festekeknel, vagyis lapszabaszatnal. Level varat magara, juteszembe szabaszatrol
Dodus:
ha van penzed
, akkor vegyel hobbiboltban par faalapot, aminek a sarkai ki vannak lyukasztva, szerintem arra a legegyszerubb szalvetazni. Alapozni se kell jo esetben, konnyu vele dolgozni es latvanyos. Ha jol sikerult a szalveta, akkor a falap "keretet" -ami ugye nincs, csak a helye- kifestheted, barmivel, szerintem még tempera is jo, na gyermeked nem nyalazza ossze, csak a falra kerul, probakent. Szivaccsal is pacsmagolhatod, az latvanyos es nem is kell egyenletesnek lennie
Kov. fokozatkent en gipszformat vennek, azzal csak az a gond, nehez megvarni, mig kiszarad
Ja, es elegge torekeny, sulya is van. Viszont alapozni azt se nagyon kell, viszont a keretet mar muszaj.
Konzervdobozok: alapozni mindenkepp kell -ha femszinuek-viszont a szalveta gyurodesei remekul elvesznek a konzerv hullamaiban
-Afonya
ui: ha kihagytam valakit/valamit, nyugodtan szoljon, megszoktam mar