Erika még régebben cseréltem a Némóst, nemrég láttam, hogy már nálunk is lehet kapni! Nagyon jól mutat úgyhogy lehet venni is fogok, remélem lesz még kinek csinálni
Anna gratula az eladásokhoz, pedig ilyenkor általában pangás van, mi lesz még később? Csak győzd készíteni őket
Meara, nem irigyellek, én már a tű látványától is képes vagyok elájulni
Gondolok rád holnap
Mian klassz, hogy ilyen részletesen leírtad a technikádat, festővászon alapra nem gondoltam volna! Nagyon leleményes vagy
Abby, hát sajnos csak webkamerával tudom lefotozni őket, így igazán sose adja vissza a kép az eredetit, de ha így is tetszik nektek, akkor mindig megnyugodok, hogy életben is jók
A rózsás keretre fehér festéket maszatoltam rá szivaccsal, hogy árnyalatában mennyen a szalvétához! De múlthéten végre eljutottam a pannoncolor mintaboltjába és vettem természetes sziénát
és hozzá krétát, de olyan jól eltaláltam a színt, hogy nem látszik meg a sziénán, de valamire csak tudom majd használni!
Megszáradt a vasárnapi műveimen a lakk, így mutizom ezeket is:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=4&image=111653 A lovas és a cicás kerete élőben nem üt el ennyire és a falon tök jól mutat, nem tudom a képen miért ilyen elütő!
A két katicás pedig egy sorozat első két tagja, a többi még készülőben!
És lenne egy kérdésem, a feles szalvis gipszképekkel kapcsolatban! Hogyan teszitek bele a szalvit, mármint milyne technikával, és mekkor szög bírja el a képet? Csak egy akasztót tettem bele!
További szép havas napot mindekinek