Új privát üzeneted érkezett!

Én is vettem Némos szalvit, pont FélegyházánKép
Bizony, a szerelmet sem lehet elég korán kezdeniKép) Egyébként már Bogi is kapott a kisfiútól egy nyakláncot,amit az apukájával készített! A farsangon pedig egy másik kisfiútól kapott vörös papír-rózsátKép Szóval kapós a lányKép) Apának mármost fől a fejeKép
dreri

Sziasztok!
Nagyon édes a téma erre felé!Kép
Szépeket alkottatok!KépMindenki nagyon ügyi!
Képzeljétek, karácsony óta ma sikerült 7 db képet eladni!Kép
Stuci! Érdekelne az öntőforma, hol lehet megnézni?
Anna
annaa
1133

Jucusmamus nagy nagy drukk:-))) most irigykedem...

Kép

Krimo nekem a baloldali fakarika tecc a legjobban:-))) de a z orchideás is nagyon szép:-)

Mian szóhoz sem jutok:-)) gyonyoruek:-)

Eri szintén nagyon gyonyoruségeset alkottál a keret valami elképesztoen jó:-)

Timtim az a némóóóóóóóóóós:-)))) tok jó:-)))) megyek is megnézem a Némot:-)

Én jelenleg második napja küzdök a fotoaparattal mert az csak a férjemet szereti:-((((( nekem nem csinálja azt amit kéne pedig már kérleltem is:-(
akit esetleg kihagytam bocsi igyekeztem mindent megnézni.......

Off :
holnap drukkoljatok mert szanaszét szurkálnak:-(
On

Kép
meara

Na, itt vagyok, csak közben mi is betegeskedünk, meg felmondtam a munkahelyemen; -szóval nem unalom az élet!
Aranyosak, vagytok, köszi a dícséreteket! Kép

A technika a következö:
festövászonra dolgozom. Elöször feldekuplizom a szalvétát a kívánt helyre, majd a megmaradt felületre modellmasszát kenegetek. (ez szintén levegön kötö massza, de nem olyan mint a dekor hó, hanem egy nagyon finom, szemcse nélküli, teljesen homogén valami. Ha az ujjam közé veszem, selyem tapíntású. Még ma este le fogom írni, hogy melyik cégek gyártják, hogy tudjátok otthon is keresni!) Aztán a teljesen megszáradt felületet lekenem, alapozom a kívánt színnel. - a levendulás esetében Marin-kékkel. Miután ez is megszáradt a maradék festékbe kevertem némi padlizsánt és vízzel kicsit meghígitottam és rákentem a tetejére. Végül felragasztottam a száraz levendulaágakat és a ládát 3d-vel kiemeltem.
Most ebbe vagyok beleszerelmesedve, s mivel jelenleg nincs munkám, gyártom a következö képeket ezerrel!Kép

Sz.stuci!
Milyen formákat kínálgatsz Te itten?

Jucusom,
nagyon-nagyon szorítok Nektek! Siess vissza közénk, s hozd a csemetét is! Kép

Timtim! Kép
mian

Sziasztok!
nagyon zajlik itt az élet úgy látom!Kép
Krimo! Nagyon jók lettek a képeid és jól mutat a fahéjas isKép De a keretszín amit leírtál tényleg utánozhatatlan! Gratula!Kép
Sztigris! nahát az az oldal! És ott a képek... fantasztikus!Kép
Mian! nem is tudok mit mondani...gyönyörűek, érdekesek, különlegesek...és még sorolhatnám! Gratula!
dr.Eri!-mennyi drusza!Kép No ismét szépeket alkottál, de nekem most a legaranyosabb az utolsó békás...lehet a története miatt is?!Kép
Timtim! Neked is jók lettek a műveid, sajnos a virágosnál nem adja vissza teljesen a fotó, hogy milyen is igazából, de ahogy így elnézem nagyon szép lehet. A keretet ugye krétáztad? Szép lett, gratula!Kép
Tikiti! Nagyon szépeket alkottál és természetesen nekem a katis tetszik a legjobban, de az a kislányos kép is nagyon jól sikerült. Az szalviból van vagy kép esetleg decoupapír? remélem semmi komoly baj nincs veled, hogy kórházba kell menned...Kép Mielőbbi gyógyulást!
Era! Neked is csak ezt tudom mondani...vigyázzatok nagyon magatokra, több baj már ne legyen!...tudom mondani könnyű....sajnálom, igyekezz hamar meggyógyulni!
És Anyko! Már nem is tudom mit mondjak...mi van itt?! Minden betegünknek jobbulást! Mea bár Te nem beteg vagy azért rád is gondolok holnap!Kép
Jucus! neked pedig kitartást,gyors felépülést és gyönyörű egészséges babucit kívánok tiszta szívből!Kép ha lesz kis időd mutass nekünk fotót! szánj meg minket a manó fotójával!Kép
No én is mutizok pár képet amit megrendelésre gyártottam. Gyerekszobába lesznek és csak a maci volt a kikötés valamint az hogy kék falhoz készítsem a faképeket. Csináltam két gipszet is hátha az is megtetszik az illetőnek!Kép Innen vannak:http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=238220&index=31
Minden jót!
abby
abby

Erika még régebben cseréltem a Némóst, nemrég láttam, hogy már nálunk is lehet kapni! Nagyon jól mutat úgyhogy lehet venni is fogok, remélem lesz még kinek csinálniKép

Anna gratula az eladásokhoz, pedig ilyenkor általában pangás van, mi lesz még később? Csak győzd készíteni őketKép

Meara, nem irigyellek, én már a tű látványától is képes vagyok elájulniKép Gondolok rád holnapKép

Mian klassz, hogy ilyen részletesen leírtad a technikádat, festővászon alapra nem gondoltam volna! Nagyon leleményes vagyKép

Abby, hát sajnos csak webkamerával tudom lefotozni őket, így igazán sose adja vissza a kép az eredetit, de ha így is tetszik nektek, akkor mindig megnyugodok, hogy életben is jókKép A rózsás keretre fehér festéket maszatoltam rá szivaccsal, hogy árnyalatában mennyen a szalvétához! De múlthéten végre eljutottam a pannoncolor mintaboltjába és vettem természetes sziénátKép és hozzá krétát, de olyan jól eltaláltam a színt, hogy nem látszik meg a sziénán, de valamire csak tudom majd használni!

Megszáradt a vasárnapi műveimen a lakk, így mutizom ezeket is:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=4&image=111653

A lovas és a cicás kerete élőben nem üt el ennyire és a falon tök jól mutat, nem tudom a képen miért ilyen elütő!

A két katicás pedig egy sorozat első két tagja, a többi még készülőben!

És lenne egy kérdésem, a feles szalvis gipszképekkel kapcsolatban! Hogyan teszitek bele a szalvit, mármint milyne technikával, és mekkor szög bírja el a képet? Csak egy akasztót tettem bele!

További szép havas napot mindekinekKép
timtim

Tudtam, hogy elfelejtek vmit! Nem ugrálok a macikért, de Abby ezek a macis képek írtó jól sikereted, és tuti jól fognak menni a kék falhozKép
timtim

Ígéretemhez híven:
a modell-pasztát forgalmazók: a Rayher, a Knorr Prandell, az Opitec és a Viva Decor

Abby,
édesek a macik! Kép
Timtim,
szépeket alkottál!, de miért ennyire homályosak a képek?
mian

Mian sajnos csak webkamerám van, amivel tudok fényképet is csinálni, de abból se a legjobb, és ennél jobb minőségű képet sehogy se tudok belőle kihozni sajnosKép
De a lényeg remélem azért láccik!
timtim

OFF
Mostanában kezdek éledezni, és újra alkotni. Ezért rámköszönnek a régi arcok, inenn-onann. És mindenki a pocakom felől érdeklődik. . . Ezért most leírom nektek is, hogy sajnos elvesztettem azt a babát. De azért nem sírok meg ilyenek, majd lessz másik! Szóval jól vagyok. No ez van lányok, tudom szegénykém stb. . . de nem szeretném ha ezzel lenne tele a topik oksa! Tényleg minden oké, már rég történt, csak nem volt hangulatom írni rólla. És most is bocsi az offért!
krimo

Kép
krimo

Mea!
Szorítok holnap! Kép
Az orhidás, az egy átalakuló művész, valami idétlen rózsaszín keret lett lemosva Kép
Mian!
És mivel ragasztod a festővászonra a szalvétát?
Tervben van a lámpaernyő nállamKép Aki csinált mivel ragasztotta??? Mondjuk nem SOS a kérdés, mert azé elég lusta vagyok Kép
Abby!
Nekem az aludni készülő mackó a kedvencem! De mind aranyos.
Timtim!
A feles képekre, én két akasztót teszek. de hogy mi bírja el azt nem tudom, mert a képeim csak letámasztva vannak mindenhol Kép Kéne már egy fúrót szerezni.A szalit meg csak úgy ragasztom bele mint a kicsikbe. Kép

Kép
krimo

Sziasztok!
Abby!
Ezek gyönyörüek lettek! Nekem bejön a macikKép+ A gipsz képeid is tetszenekKép
Timtim!
A lényeg így is látszik, a lovas a kedvencem!
1 Akasztó és ugyan akkora szög, mint a normál képhez!-még 1 sem esett le. De már írtam: mikor jössz? A vasalós és a fóliás módszer tuti jó, ha félsz a gyűrődéstől.
A többieknek: kitartást és sok bátorságot!Kép
Jó éjt:
Anna
annaa
1133

Abby!
A honlapodon van egy üzenet tQlem neked! Kép

Melinda
adnilem

Lányok,
SOS kellene Jucusmamus címe! Akinek megvan, legyen kedves, dobja át nekem a fukki kukac freemail. hu-ra. Köszi Kép
jamina

Sziasztok Lányok!Kép

Minden remekművet megnéztem és mindenkinek jár a dicséret!KépKépKép

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást kívánok!Kép

Jucus!
Sokat gondolok rád és Panna születéséhez szívből kívánok minden jót, neked pedig gyors felépülést!KépKépKép

TimTim!
Nekem eddig 1 feles képem sikerült balul, mélybe vetette magát, de ez tökre az én hibám! Azóta is csak 1 akasztót teszek a feles képeimbe és boldogan feszítenek a falon!Kép

Stuci!
Írtam emilkét neked a kiöntőformák érdekelnének.

Mindenkinek köszi a dicséreteket a honlapommal és a műveimmel kapcsolatban!KépKépKép
Én még mindig nehezen szedem össze magamat(alkotói válság?), tegnap csak azért öntöttem 2 képet, mert már tök cikibe éreztem magamat, amiért 3 hete nem csináltam meg 2 megrendelt képet.Kép Ráadásul 2 hét múlva 6 képért jönnek, de most megígértem magamnak, hogy nem az utolsó napon fogom megcsinálni...

Pussz
Sztigris
sztigris

Azért kérdeztem, hogy mekkora szög kellene hozzá, mert nálunk a negyed szalvis képek elég kicsi szöggel vannak felrakva és az tuti nem bírja el ezt a feleset! Ki is próbáltam, nem is engedtem el teljesen a képet és már húzta le a szöget a falban!

A technikát pedig azért kérdeztem, mert ugyan az első feles kép jó lett a másodikból eddig 3szor szedtem ki a szalvit, mert elszakat, vagy nagyon béna lett, de legközelebb a gipszkeretet is kihajítom! Bár most nincs is kedven ezek után csinálni semmit ilyesmit! Ráadásul így már csak egy képre való maradt a szalviból így nem is merem beletenni! Pont az szalvi, amit Anna veled is cseréltem, a kastélyos, és láttam te szépen meg is csináltad! A fóliás technika érdekelne, hogy mi fán terem! Hogy mikor megyek? Hm... vigyázz, mert tényleg megyekKép
timtim

Krimo,
a vászonra is teljesen normális decup.ragaccsal dolgozom. Nincs vele probléma

OFF
Lányok! otthon is ilyen iszonyatos influenza vírus van? Az én pöttöm gyermekem annyira beteg, hogy jártányi ereje sincs, s csak sír. Az orvos szerint ez a fajta vírus borzasztó fájdalmakkal jár! Kép
Vigyázzatok nagyon a csemetékre!
mian

Sziasztok:-)))))

elnapoltam a cukros mizériát péntekre mert igy aférjem el tud jönni velem nem kell pelust vinnem:-)))
szóval péntekre kérem a drukkot és bocsi a megtévesztésért
Mea
meara

Mian! Légyszíves a vásznas dekupálást olyan szájbarágósan leírni, mert én már próbálkoztam vele, de csúfos véget ért..... Köszi! Edit
anizs007

most csak gyorsan mutizom az új csinálmányt!
Leírás késöbb, persze csak, ha érdekel valakit! Kép
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/111940.jpg

Sz.stuci!
az emilkét ugye töled kaptam; a keretekkel? Kép
mian

Mian WOWKép Kiváncsian várom a leírást!
Jobbulást a picikédnekKép Nálunk nincs ilyen durva, vagyis én nem tudok róla!
timtim

Mian!
Váúúú! Ez nagyon érdekes kép! Olyan élőnek néz ki a tuli.
Valami vilus van az ember is tiszta beteg Kép

Mea! na jó akkor pénteken is... KépDe aztán ne halogasd tovább, mert elfogy drukk Kép

Kép
krimo

Mian!
Kíváncsi vagyok, hogy most tudod-e venni ezt az irományt. Nagyon szép lett a tulcsis képed.

pusssssz: Valcsi
váradi_vali

Mian gyonyoru az a tulipanos kep es ha nem szeretned hogy feldobjam a bakancsot mert a kivancsisag kifurja az oldalamat hamar irjad azt a leirast:-)))
Krimo penteken kenytelen leszek elmenni mert a dokineni szejjelrugja a hatsomat:-((((
meara

Sziasztok!
Mian! Vaw!Kép
Meara! Pénteken is drukk!
Stuci! Megkaptad a mélem? Rendeltem ám keretetKép Légyszi jelezz.
Anna
annaa
1133

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Most sem hoztam semmi mutatni valót, de ti aztán elkápráztattatok rendesen! Főleg Mian a tulipános képpel!

Meara!
Én is drukkolok neked..de hidd el nekem, hogy a szúrások azok semmik, viszont a lötty nagyon rossz! Kép

De amiért jöttem.
Kis segítség kell tőletek. Egész évben lesznek pályázatok, de szeretném, ha ti mondanátok meg, hogy mi legyen a téma. Felvetettem 5 témát és szavazhattok arra, amelyik közel áll hozzátok! A két legtöbb szavazatot kapott téma lesz még idén + ugye a rózsás és a tél! Kép

Köszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Csajszikáim!
Tigriske, emilkét ugyan nem kaptam, de már úton van a lista.
Mian, igen én küldtem , mert mintha kérted volna, de lehet, hogy tévedek? Kép Nagyon tuti a tuli!! Kép
Mindenkinek pont aki alkototott és mutizott! Kép
Annácska, megkaptam a leveled, de még csak Te vagy mellettem, más még nem kért semmit. Kép Így nehezen fog a 20ezernyi összejönni. Kép
Meara, mi van veled? Valamiből kimaradtam máááá megint. A jó édesed hanyagol engem mostanában. Kép
szorgosstuci

Stuci!
Köszi, megkaptam és megnézegetem!Kép
(én a startadsl.hu-s címedre küldtem)

Sztigris
sztigris

Lányok!

Pár napig elhavaztam, idejövök szólni Stucinak, hogy megkaptam a csomit és igyekszem még ma postára jutni a pénzzel, erre Mian Tulipánjai vágnak fejbe a csodálattal!!!!!!!!!!!

Mindig akkor kell itt történni valaminek, amikor nem vagyok ittKép Kép

Na majd jól visszaolvasok valamikor!
paat

Stuci keretik anyamra nem nalam panaszkodni:-)))))))

terheleses cukor vacakra megyek es uuuutalom a tuut
Anyko en megisztam a lotyit reggelznem kell:-)))
meg amizugy is inkabb megiszok barmit csak ne szurjanak......

paat meg en se tertem magamhoz a tulipanok lattan megesz a sarga irigyseg:-(((((((
tegnap alkottam egy nagyon szep kepet baratnom kicsi fianak majd elfotozom a hetvegen:-))))))
lanyok alkossatok mert bambulni szeretnek:-)))))
Stucika geped muxik??? virusok kidoglottek???
Jaj es Anyko hogy vagytok?? meggyogyultatok már????
meara

Szia Meara!
Köszi szépen, már jobban vagyunk. Ma voltunk a dokinál és Geri már gyógyultnak számít, de a gyógyszert még mind meg kell ennie! Én még nem teljesen vagyok jól, de nem panaszkodom! Kép

Ma voltál a terhelésesen? Milyen volt? Kép És pihenj sokat! Kép
Kép

Paat!
Neked sem válaszoltam még Kisvakondos kerseztszemes ügyben. Kellenének a sablonok, ha nem gond! Anyum elkészíti őket! Kép Előre is nagyon köszönöm! Kép

Lányok!
A nevezési díjak nagyon szuperek! Nem említek neveket, de van közte ragasztópisztoly és rengeteg nagyon szuper dolog! Pedig írtam, hogy csak valami apróságot küldjetek! De beszélhet nektek az ember! Kép
Szóval érdemes lesz játszani....
Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Szia Lányok!

Meara! Ne anyázz!!!!!! Kép))Vírus azóta gyütt másik , de folyamatosan irtom a kis szemeteket. Kép

Lányok ! akinek kell öntőforma gyorsan írjon, mert valószínű holnap, vagy holnap után megy a fuvar Ceglédre.

Sztigris a mai napig nem jött levél , de remélem a listát megkaptad.
szorgosstuci

Sz. Tucika!

Gyorsan áruljátok már el, hogy milyen öntQformáról van szó: Légyszííííííííí.!!!!!

Kép

Melinda
adnilem

Stuci akkor lassan hirdetheted a szaktudasodat:-))
Szorgosstuci garantalt virusolo:-)))))))

Kép
meara

Anyko orulok hogy sikerult kilabalnotok a betegsegekbol, meglatod te is hamar tul leszel rajta....
valaki alkosson hu de gyorsan valamit!!!!!Kép
meara

Hali csajok!

Ma bementem egy, azaz 1 macis szaliért a bótba...Szerintetek?? Végülis megúsztam ezerből Kép

Kép
krimo

Stucikám!
Ugye most kaptál tőlem válasz levélkét a kiöntőkre...Kép
(pedig ez a dög levelező szerint elment a levélKép, de most kiszúrtam vele és máshova írtam!Kép)

Sztigris
sztigris

Sztigikém! Nem jött semmi Tőled!Kép(
Lécci írj legalább a vendégkönyvbe , de gyorsan, ha kell valami.
Nem tudom, hogy miért nem jön be a leveled !? Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Sztigris!

Nagyon szép lett az oldalad,és hasznos is.Gratulálok!
Milyen programmal csináltad?
-----------------------

Rólam annyit,hogy egy perc időm nincs alkotni,egy éppen tipegő gyerkőc mellett.
Addig is nézegetem a szebbnél szebb alkotásaitokat.

Puszi

Orsi
orsi21

Stuci!
Na jóvan, már megijedtem! Most kaptam levélkét tőled, hogy mégis csak megérkezett a levelem.Kép

Orsi!Kép
Jajj, dejó, hogy te is itt vagy!Kép
OFF:
Köszi! Az oldalamat nem progival csináltam, hanem egyszerű szövegszerkesztővel(NOTEPAD és társaiKép) bepötyögtem, ja! programozó vónék.Kép Nem olyan bonyolult ez a HTML nyelv én is a GYED alatt tanultam meg egy szupi leírásból.Kép

ON:

Pussz
Sztigris
sztigris

Sziasztok!
Stuci!Ezekből lehet többet is kérni???
Mikor és hova érkezik a pakk???
Anna
annaa
1133

Sziasztok!
Hazajöttem a kórházból,és köszönöm mindenkinek aki aggódott értem.Jelentem jól vagyok,de alkotás még várat magára.Pussz.TikitiKép
tikiti

Annaa!!!!!!!!

Itt vagy??? Holnap felugrunk Pestre, és ha megérkezett Stucihoz a cuccod (mármint a formák), el tudnám hozni, ha a tali összejön. Bocsi az offért, de csak Bogi gépéről tudok netezni, amin nincs levelező. Légyszi egyeztessetek, Stucinak megvan a mobilszámomKép

Erika
dreri

Sziasztok!

Azért vagyok még ébren,mert találtam egy nagyon jó rajzprogramot és teljesen rákattantamKép
(Ne haragudjatok,hogy nektek mutatom meg,de ilyen témában topik nincs.Szóval aki nem szeretné megnézni az nyugottan ugorja átKép)

Ez a kép született belőleKép
<!--attachment: M_solat_-_m_s_llapot-157293.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*298.7**M%e1solat+%2d+m%e1s%e1llapot%2ebmp --><center><pre>
Kép
Másolat - másállapot.bmp (298.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
orsi21

sziasztok! Kép
2 napig nem tudtam feljönni a Babanetre! Kép Más is tapasztalt ilyet, vagy csak én?

Editke,
nem tudok semmi különöset írni arról, hogy miként kell dolgozni a vászonra. Kép Egész egyszerüen úgy dolgoztam, mint máskor. Én a Hobby Line Art Potch ragasztóját használom.

Sz.stuci,
igen én kértem a kereteket, köszi, hogy elküldted, de nekem sajnos biztos bajos lenne kijuttatni! Kép

Akkor most a tulis leírása:
Fogtam egy 18x24 cm-es festövásznat, arra ráragasztottam egy 15x20 cm-es fa képkeretet (csak a keretet). A szélén lévö részt modellmasszával kitöltöttem. Középre bedekupliztam a tulipánokat. Lefestettem a keretet elöször napsárgával, majd naranccsal, végül gyöngyház fehérrel. Színváltásnál nem mostam ki az ecsetet.
Aluminium metál fóliára dekupáltam a kiemelendö tuli fejeket, kivágtam és szilikonnal felragasztottam.
A keretre vékony girbe-gurba vonalakat húztam metál fólia ragasztóval, száradás után ráhúztam a metál fóliát, és kész! Kép

és az újabb müvek:
vödör:http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112915.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112916.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112917.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112918.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112919.jpg
dobozka:
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112920.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112921.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/1577/112922.jpg
mian

Sziasztok!

Ahogy egy-két archívot elolvstam...bizony-bizony szép számmal bővült a "társaság".
Azért a régiek közül is láttam egy-egy ismerőst Kép, és nagyon örülök a számomra rengeteg új dekuplizónak. Nem ígérek semmit..de megpróbálok újra visszakeveredni ide, ahogy időm engedi. Most kezdtük Sebivel a bölcsit...iszonyat.
sosem fog beszokni ez a gyerek, az az érzésem.
Bocs az offért..ha lesz mit, akkor mutatokKép

sziasztok, és mégegyszer üdv mindenkinek!!!:

Drezsy
drezsy

Sziasztok!

Nagy műgonddal kopottra csináltam négy keretet, nézzétek meg légyszi, mert mostmeg elbizonytalanodtam, hogy lehet hogy inkább úgy néz ki mintha béna lennék, és csúnyára sikerültek lennének. Kép még nem lakkoztam le, és van a festékből, ha úgy dönt a nagytanács átfestem! Kép
KépKépKépKépKép

Kép
krimo

Jáj má megint mit csináltam!
Bocsánat, és nem is látszik, mert tök sötét a kép Kép
Az egyiket lefotóztam világosabb helyen, hátha látszik.
Kép
Na megszűnök. Kép

Kép
krimo

Sziasztok!
Na, ezért szeretek hozzátok benézni...itt mindég történik valami, mindég van itt valaki..és a mqvek nyújtotta élvezetrQl még nem is beszéltem.Itt aztán lehet tanulni.De azért megnézném egyszer élQben is, hogyan készülnek a müvek.Ezután már csak azt sajnálom, hogy nekem nincs gépem amirQl feltehetném a képeimet, amik közel sincsennek olyan varázslatosak mint a Tieitek, de talán egy kezdQtQl nem olyan rossz.Lelkesedésben nincs hiány.

Melinda
adnilem

SziasztokKép

Én is előkerültem. Befejeztem a dobozt, de én dilis nem fényképeztem le, és odaadtam ajándékba. Most mehetek utána.....

KrimoKép
Nekem tetszik a kép! Nem az jutott eszembe, hogy azért ilyen a kép, mert elbénáztad volnaKép

Szia DrezsyKép
De jó lenne, ha visszatérnélKép

MianKép
Nagyon szuperek lettek az alkotásaid megint. A doboznak nagyon tetszik az a vidám lila színe! SzuperekKép
(a vödör fém volt? )

TikitiKép
Üdv itthon, remélem hamarosan alkotni is lesz kedvedKép

Megyek szenvedni tovább, ugyanis a bölcsességfogam ma kitalálta, hogy ki akar bújni....Nekem meg majd leszakad a fél fejem....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?