Szia Lányok!
Örülök, hogy tetszik amit gyártottam!
A falapot cserébe kaptam , már nemtom miért, de az olyan hobbi boltban kapható mart szélű.
A repesztés úgy működik, hogy átkenem az egész képet a decu ragcsával, száradás után pedig az akrillakkal . Mivel az is vizesbázisú így megrepedezik.Utána lehet bedörzsölni az aranyporral vagy pl. a kerek csibésnek a szélén még kréta is van.Vagy petinázóval.
Aztán lefújtam és ujra lakkoztam.
A levendula szív attól lett olyan randa , mert azon kisérleteztem és több réteg ez meg az van rajta.Ezért javasolnám, hogy valami törött gipszen vagy fán gyakoroljatok.
Remélem, hogy a Ti anyagaitok is fognak így működni, mert megspórolhatunk egy halom manit amit az igazi felülrepesztőért kéne kiadni.
A buli nem volt nagy, csak Kispesten voltunk egy étteremben.Viszont írtó finoman főznek ott és akkorák az adagok, hogy még a kisadag is sok volt.A somlóival töltött palacsintát már haza is hoztam a Maminak meg a Magicnak , de hálistennek a kutyinak nem volt rá gusztusa, így mindet a Mami ehette meg.
Lányok, ha van test festészet , akkor lehet test decu is. A repesztésre már nem kell költeni.Csinálni kéne egy pocakdecu szépségversenyt.
már hallom is : megvan buggyanva ez a csaj!
Nnna , remélem érthető volt a technika leírása, ha nem akkor kérdezzetek és próbálkozzatok.
csók Nektek!