Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kibújtam a hó alól Kép Itt már hétágról süt a Nap, olvadnak a hóemberek...

Dreri!
Megnéztem a termést, nekem legjobban a hegedűs csendélet hangulata tetszik, de a feles zöldséges is az én világom. Én ezt a szalvétát anno falapra csináltam meg, madzaggal fellógatva.

Én ismét csak köcsögöket tudok mutatni.
ez a Mini féle füles köcsög nagyobb változata
ez pedig a normál méret, és nem jöhetett volna létre, ha nincs Abby Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

KösziKép
Jajj, de szeretnék már én is köcsögölniKép Jubi, nagyon szépek lettek!!!
dreri

Jubi!

Tegyük össze amink van:-))))
Éppen a napokban mondtam Abbynek hogy megcsináltam a neki köszönhető kékrózsákkal egy lapos tálat kívűl belül.
De sajna én még most sem tudom megmutatni, mert a fényképezőgép még most is szervízben van :-(((((
Ettől függetlenül Azt meg kell mondanom, hogy megint nagyon szépséges alkotással álltál elő.
Viszont ha nem lesz meg hétvégére a gép, megkérem Orsikát, hogy hozza ki az Ő gépüket és akkor lesz fotó minden mennyiségben, annál inkább, mert itt van két új köcsög :-)))
minimaxi

Erika!

Nagyon sokat és nagyon szépeket csináltál megint :-)))
Nekem a hegedűs, az olivás teccik a legjobban, meg nagyon jó a valentin napinak, és az rózsásnak, és az azt követőnek a kerete. Ezek valamiféle gyöngyház festékek?
De ahogy az elején írtam mindegyik tök jó:-)))
minimaxi

Sziasztok!
Jubi! Nagyon szépeket alkottál, mondtam, hogy jó kezekben lesz nálad aza szali...már a miniét is várom nagyon hogy láthassam!Kép
JUbi! 1ébként mailtemKép
dr.eri! Nagyon jók lettek nekem az olivás és a citronyos tecc nem is tudom miért? Most megyek én is alkotok kicsinykét...rá még ott várnak a köcsögök és csak óbégatnak, hogy engem dekupálj, engem engem!Kép
No majd még benézek!
abby
abby

Sziasztok!
Dreri! Mondtam már, hogy ügyi vagy?Kép
Jubi! Elolvadtam!Kép
A nagy hó elzárt engem a külvilágtól, és hát ezek születtek:
http://gportal.hu/picview.php?prt=45120&gid=210102&index=79
annaa
1133

Sziasztok!

Eri, te nem pihensz????Nem győzöm kapkodni a fejem! Kép Mind tetszik! Kép A pumuklis szalvi vagy nyomtattad? Jubival egyetemben én is a hegedűs csendélethez pártolok! Szuper! Kép

Jubi!
Na neeee...ezek megint gyönyörűek lettek!!!! Kép Hideg volt a hó alatt? Kép

Itt nagy hó van és nem is olvad! Tegnap akkora hóembert építettem Gerinek, hogy félt tőle. Kép Ma vettem egy db répát ( ki is röhögött az eladó ) orrának és így már tetszik a lurkónap. Mindig köszön neki! Kép

Én ma vettem egy teljes alakos képkeret sablont. Csak otthagytam a boltba, mert nem fért a babakocsiba. 1400.- volt az 1100 helyett! Kép De sebaj. Majd alkotok én is! Kép

Megyek pihizni, mert hamarosan ébred Gergő!

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anikó!
Ha egyforma képkeretrQl van szó(amire agy egész szalvi ráfér, fa és keretes)akkor nem bosszantani akarlak, de én 900 ért vettem.

Lányok!
Olyan lakkfélét keresek, amit a kész gipszmqre rá lehet kenni, szóval nem szalvétás, csak gipsz és nincs mindenhol befestve, itt-ott gipszszínü marad.Szóval, ezt mivel lakkozzam le?

Eri!
Nekem is a hegedqs a kedvenc, van nekem is kétféle színü hegedüsöm, nem merek nekifogni.

Melinda
adnilem

Szia Lánykák!
fent vannak az új szalik, lehet válogatni.Nem sok van 1-1-fazonzonból , van amiből csak 1-2 db. Kép
Most visszaolvasok és majd jövök megint.Kép
szorgosstuci

Ha jól olvastam, Anyko képkeret sablont vett, az pedig tényleg olcsó annyiért, mert én 2000 körül vettem, ha jól emlékszem.Kép
Ja! És Anyko tényleg olcsón vásárolsz, mert 980 volt a fatolltartó, amit bekupáltam keresztelőreKép
Utálatos árak ezek...
OFF
Nem hiszem, hogy egyhamar alkotok, mert Áronon pár napja egy rakás csalánkiütés jött elő, ami csak romlott, mára bedagadt keze-lába: allergológia, injekció, diéta, gyógyszerek...
Eri! nekem csak pár kép jött le, de majd tovább csodálom, ha megy.
Jubi!az a kék rózsás csudiszép
paat

Köszi Lányok Mindenkinek:-)
Melinda! ÉN is sokat vacilláltam,mire nekifogtamKép A szalvi nagyon tetszett, még koktélban is vettemKép
Mini! A Bálint-napos az Ánizs-féle ezüst gyöngyház tempera plextollal keverve a másik pedig sima arany tempera szintén plextollal!
dreri

Stuci! Kértem nagy lelkesen 32 szalvitKép
Most megyek, veszek kenyeret meg vizet a családnak a jövő hónapraKép
paat

Sziasztok!

Anikó!
Bocsi, bocsi!

Még kérdezek:a fa képkeretre milyen akasztót teszetek, mivel teszitek fel?

KÉPZELJÉTEK, amióta a legutolsót írtam megcsináltam, bele mertem fogni egy dupla szalviba.Igaz nem a hegedqs, mert annak a zöldje volt fent , én meg a barnát akartam és lusta voltam lemenni érte a pincébe, mikor a gyerekek alszanak nem szivesen hagyom itt Qket.Szóval egy sok-sok házasat csináltam és könnyebb volt mint gondoltam, nagyon féltem tQle.Digitgépem nincs Kép ,megmutatni nem tudom, de higgyétek el Kép

Melinda
adnilem

Melinda!
Semmi gond! Kép De Paatnak igaza van. Gipszöntőformát vettem ennyiért. Én nem csináltam még fakeretest, pegig van az is. 200.- volt a negyed szalvis!
Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Anna!

Ezek már megint nagyon szépek lettek.
A nyuszikás meg a liliom nekem a legjobb, ami pedig nagy szó mert a húsvéttal kapcsolatosakat zsigerből nem igen bírom, de ez nagyon klassz lett.
A legelső, a cirkuszos, az teljes szalvi?
Na az még ami nagyon bejön:-)))
Ügyi vagy!!!!:-))))
minimaxi

Sziasztok!
Egy égető kérdésem lenne! Fogyóban van a dekupragasztólakkom, ezért nem birtam átkenni olyan alaposan a szalvétát, miután beleragasztottam, ahogy szoktam! És, ahogy lelakkoztam parkettalakkal, néhány helyen a világosabb hátterűképeknél, mintha a lakk megásztatta volna a gipszet is és barna foltos lett KépKépKépKépKépKép Valaki tapsztalat már ilyet? Szerintetek ott maradnak vagy mi lesz? Vagy mit csinálhattam rosszul?

Mostanában csak olvasgatni szoktalak titeket! Hétfőn államvizsgázokKép, így nem sok mindenre van időmKép! De, ha úgyérzem a megörűlés határán állok, be szoktam ugrani megnézni, miket alkottatokKép! Ami nem túl jó ötlet, mert a gyönyörű alkotások láttán megjön az én kedvem is egy kis alkotáshozKép, de nem tudom megállni, hogy ne jöjjek!Kép Így születőben van pár képecske a fentebb írtak, hát nem tudom mi lesz belőlük!
timtim

Timi!

Nekem már voltak barna foltok a gipszen de azok már a száradás után rögtön kijöttek, így még festeni tudtam, úgyhogy ebben nem tudok segíteni, mert lakkozáskor még nem jött, de nagyon régen csináltam már képet, remélem a többiek többet tudnak segíteni.
Azt viszont mindannyiunk nevében ígérhetem szerintem, hogy drukkolunk majd Neked hétfőn.
Úgyhogy Te csak vizsgázz majd mi izgulunk :-)))Megosztjuk a feladatot:-)))
A lányaimnak is ezt szoktam mondani vizsgák előtt :-)))
minimaxi

KöszönömKép Nagyon ariKép Nagyon jól esett, amit írtálKép
timtim

Timtim!
Én is csatlakozom Minimaxi-hoz!Kép
Bocsi a barna foltra nincs tippem.
Mini!
Nagyon köszi!!Kép - úgy látszik csak neked tetszetek.Kép A cirkusz negyed szali, nekem is bejön.
annaa
1133

Anna köszi neked isKép
Nekem tetszenek a képeid, főleg az egeresek! Jól mutathatnak egymás mellett! És az utolsó madárkás is nagyon édi!

Sajna a foltok nem tágítnakKép Még szerencs, hogy nem túl nagyok és inkább csak a kép szélénél vannak! De azért látszikKép Arra gondoltam, ha megszárad a lakk, majd ráfestek korrekcióként! Lehet parkettalakra festeni szeerintetek vagy megfolyik rajta? De az csak holnap délután lesz! De hátha mire felkelek eltünnek! Biztos a lakk áztatta meg, vhogy hozzáférközött a gipszhez!

Adnilem! Szerintem a dekuplakknak nem szabadna bántani a gipszet, nem úgy mint az én parkettalakkom tette! A hatálján is tapasztaltam már ilyet, amikor aláfolyik, de ha megszárad inkább szürke lesz! De a biztonság kedvéért mindenképp próbáld ki egy elrontott gipszkereten, de ha nincs ilyened akkor a kép hátulján, ha ott nem lesz gond, akkor az elején sem lesz szerintem!
timtim

Annaa!
Nekem is tetszenek nagyon, elsőként talán én is a cirkuszost említenémKép A húsvétosak is nagyon bejönnekKép
dreri

Sziasztok lányok, asszonyok! Elnézést mindenkitől, akinek nem reagáltam le a feltett szépségeit, de nagyon el vagyok havazva a hivatalban, így csak stikában gyorsan megkukk az alkotásokat! Ötletesek, szépek! Gratula mindenkinek!!!
Én csak ezeket csináltam a barátnőm anyukájának konyhájába:
kávés1
kávés2
kávés3
anizs007

SziasztokKép

MelindaKép
Ha csak sima gipszet akarsz festeni, arra a csónaklakk is jó, de jó rá a decoupage lakk is. Én nagyon sokszor fetsttem le a gipszet csónaklakkal és gyönyörű fényes lett, nem bántotta egy ici-picit sem a gipszet! Csak a szalvétás résznél kell vigyázni, mert az csak a dec. lakkot vagy dec. ragasztólakkot viseli el!! Másfajta lakktól ragacsos lesz és minden féle dolog történik a szalvétával..

Ánizs!
Ezek nagyon szuperül sikerültek!!!!!!

JubiKép
Nekem most a kék rózsás tetszik rettenetesen! Olyan egyszerű, de szépKép

PaatKép
Áron hogy van? Javult az állapota?

AnnaKép
Én nem nagyon tudtam választaniKép de örömmel láttam a kedvenc képkeretemet újraKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Ánizs!Kép

Nem akarsz a barátnőm lenni,hogy nekem is csinálj ilyen képeket?KépNagyon tetszenek!!!!!
orsi21

Orsi! Szerintem itt mindenki "barátnő"! CSak ez a fránya távolság ne lenne!!!!!

Koda és Orsi! Köszönöm a dícséretet! Még más is van ám a tarsolyomban, csak neki kellene állni!!!! Talán most hétvégén sikerül egy kis időt szakítanom, valentin napra szeretnék néhány képet készíteni, hátha bejön egy kis suska belőle!!! Edit
anizs007

Ánizs Drága!

Ezek a kávésok nagggyon tetszenek! Én is csinálok ilyet! Holnap megvesz a szalvit! Kép
De most én is el vagyok havazva, így rohanok is tovább!

Mindenkinek millió puszi! Kép
Kép
Ezt meg csak úgy mindenkinek küldöm, hátha felmelegít titeket ebben a nagy hidegben! Kép

Puszi!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Ánizs!
Klasszak lettek a képet, telitalálat lett a keret színe!!
Paat!
Jobbulást nektek!!
Adnilem!
Én akkor jártam így (barna folt) amikor a gémkapocs berozsdásodott a gipszbenés átütött a szalvétás részre is... (remélem érthető voltam...)
Koda!
Megkaptad a múltkori mélem???
Anna, Eri!
Gyönyörűeket alkottatok! Jót tett nektek ez a kis hó!!
Puszz mindenkinek:
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok lányok!
Olyan csönd van itt mostmár napok óta.
Mindenki elvan tünve ,szeretek itt olvasgatni nézelődni és fejlődni a sok szép alkotás láttán.
Ha van kedvetek nézetek be hozzám,még nem sok minden van de alakul és remélem egyre jobb lesz.
Még a jövöhéten músz tanulnom de utána mindent felteszek a portálra.Cimem a profilban.Puszi mindenkinek.Jó éjszakát!
pruedance

Sziasztok!
Elnézést,hogy csak úgy beleszólok,de mindenkinek megnéztem az alkotásait.Gyönyörűségesek.
Eri!Neked megnézem,mintha lenne valami gyógynövényes szalvim,de nem igérem biztosra.
Koda!Ha nem kaptad volna meg a muffin recepteket stucitól,akkor hétvégén megpróbálom emilben elküldeni az enyémeket/én is kaptam/.Jó hétvégét mindenkinek.
Üdv.Tikiti
tikiti

Köszönöm a szép szavakat!
Zsuzsimanó! Nekem is nagyon tetszik ez a színvilág, de képzeld, az egyik butikba bevették néhány képemet, hogy megpróbáljuk az értékesítést, de az a visszejelzés, hogy nézik-nézik, de miért nem sárga vagy kék a keret színe??? Ilyenkor nem tudom mit csináljak: megmakacsoljam magam, és akkor is olyan kereteket fessek, ami nekem tetszik, illetve a szalvétához megy, vagy erőszakoljam meg magam, és a közizlésnek megfelelően alakítsam a képek színét???? E+dit
anizs007

TikitiKép
igen, nagyon örülnék, ha elküldenéd, mert Stuci eltünt a hó alattKép

PruedanceKép Hú de nehéz volt leírniKép
Szétnéztem az oldaladon és nagyon jó volt ott nézelődni! Várom a teljes feltötltésKépKép

ZsuKép
Írok nemsokára leveletKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Mindenkinek!
Tegnap elment Editem, most már leszek én is. Kép nem menekültök!! Kép
Először is , nagyjából végig néztem pár napot, Nagyon szépeket csináltatok.Gratula minden aranykezű kislánynak!!!!!!

Drága Paat! Nem kaptam Tőled levelet ! Kép

Koda életem, bocsika, ha ígértem és nem küldtem! Azonnal pótólom a hiányt.

Megjöttek már nekem is a képek amik a múlkor lemaradtak, úgyhogy majd mutizok én is.
Ma du. meg megint nem leszek , mert Apám szülinapjára kell menni. Már elvonási tünetek kezdenek rajtam kitörni alkotás ügyileg.Főleg, hogy kaptam egy csomó jópofi dolgot az Edittől.
Képzeljétek ez az elmeháborodott csaj bement az Űllöire és még ott is vett egy halom szalvit amiből hagyott itt nálam is , majd azokat is felteszem valamelyik nap.
Hozott egy pepír asztalterítőt amin az a hercegnős képek vannak. Majd kiprószálom, hogy használható-e aztán akinek kell majd adok.
egyelőre ennyi. Csók Néktek Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Köszi Koda kérdésed, Áronra az szuri utáni javulás után visszajöttek a pöttyök, de MÉG! nem dagad. Ma este bálba megyünk, nem örülnék, ha az évi egy ilyen alkalmat ragadná meg a kórházlátogatásra...Kép
Amúgy tök jól van, ő észre sem veszi, hogy nem OK.

PruedanceKép Egyáltalán nem nehéz, csak tudni kell hozzá franciáulKép
Csak irigykedek lányok most hogy ti ilyen szépeket csinálhattokKép

Paat, aki kényszerszabin vanKép
paat

Paat!
Kiderült már, hogy mire allergiás Áron? Nálunk Dani pöttyöződött be egyszer, akkor azt tanácsolta a doki, hogy vezessünk két hétig étkezési naplót, és amire gyanakszom, azt hagyjuk ki az ételéből. Így meg is lett a bűnös: az élesztő.

Estére jó mulatást!Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Stuci! Várom a mutit!Kép Méltem.
Edit!
A világért se tedd, mert úgy nem lesz élvezet a munka, és sztem ezek az alkotások attól annyira szépek, hogy lelkesen készítjük őket.-mégha nem is kell az izlésficamodott világnak. A barátnőm készít rendelésre(olyan szalit, olyan keretbe, olyan színnel). több lóvéja is van, mint nekem.Kép Én megpróbáltam, de nem szerettem. Mél ment neked is!
Paat! szorítok! Jó bulizást!
Jó hétvégét mindenkinek!
Anna
annaa
1133

Sziasztok Lányok!
Köszi hogy benéztetek hozzám.
Koda! Igyekszem a feltöltéssel.
Ezt a szép nevet a lányomnak köszönhetem "Pruedance"én már megszoktam.
Sziasztok.Kriszta
pruedance

Anna! Nem jött még meg az emilkéd! Kép Mi a bánat van? Hováje lesznek a levelek? Kép
Itten van a muti ezek a figurások folytatása,http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=206925&index=40 pár db
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=206925&index=52 ez a kettő egy saját találmányú felülrepesztési módszerrel készült.
ezt a Maxikától kaptam, mármint a papírt ,http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=206925&index=54
Ez lett a fényes tálcából amiről már régebben írtam. Képhttp://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74430&index=35
Ez egy régebbi, csak most ki cseréltem a fotót és így jobban látszik a lényeg,http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=207008&index=1
Minikém, nem tudom erre mit mondjak!?Kép ez is az új modszerű repesztés, csak nem túl ideális.Képhttp://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=207008&index=19
Faképek (?Kép) http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74429&index=26
Nnaa, csak, hogy ne unatkozzatok. Kép

Paat, érezzétek jól magatokat!!! Én csak egy étterembe megyek ma a Papám szülinapi "bulijára" a 68-ikra. Gondolhatjátok mekkora buli lesz!? Kép

Megyek is készülődni.
csók Nektek!!
szorgosstuci

Stuci végignéztem miket alkotztál:-)))
nekem a legjobban a kutyusos azegeres a macikás és a cicás tetszik:-)))))))
gratula:-))))
ja és el kell hogy mondjam repesztésben mindenki amator az én kisbabom a profi olyan repedéseket csinált a hasamra mirol sokan csak álmodnak(a szerencsések:-)))))
paat drukkolok a Picurnak és érezzétek jol magatokat:-)))
Mea
meara

Sziasztok!
Stuci nagyon szépek a képek mindegyik tetszik de a legjobban a repesztettek,nagyon klasszak.
Írtam neked mailt.Érezd magad jól a bulin.
Paat!Ti is érezzétek jól magatokat.
Maera! Hát igen az én gyerekeim is ott voltak a toppon "repesztés" ügyileg.Szisztok Kriszta
pruedance

Stuci!
Megosztod ezt a Stuci-féle felülrepesztési technikát velünk? Nekem nagyon tecc!! Kíváncsi vagyok!!

Meara!
Ez a repesztett has jó szöveg Kép Nem mintha büszke lennék rá, de nekem is van néhány, hál' Istennek csak pár helyen, és eltakarja a bikini Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Stucikám! Gyönyörűek! Na ide vele, milyen papírt adott neked Minimaxi? Tehát akkor a macskák nem szalvéták - de milyen papír????

A fa képek nagyon tetszenek!!! Milyen alapra dolgoztál??? Jól látom, hogy bemart a széle, vagy csak úgy tettél.....????

Repesztett csajok! Nekem a bőröm megúszta a két terhességet - bibibi!!!!- Csak Barna úgy született, hogy a homlokánál volt ökölbe szorított kezecskéje... úgyhogy én máshol repedtem!!!

Paat! Jobbulást Áronnak!!!

Jó mulatást a bulizni menőknek!!
anizs007

Sziasztok!
HI-HI-HI!Én vagyok a csúcstartó! Mármint az én 3. babám, Ádám! repedtem itt -is ott is.Kép

Stuci!
OH-OH! Ezek nagyon-nagyon szépek!Kép
Áruld el nekünk azt a szuper rep. módszert. LÉGYSZIKE!! (Mélt küldöm még 1* Kép )
annaa
1133

Kép

Stuci!

Nekem a cicás kép nagyon tetszik!!! Meg a házikós saját találmányú repesztéses is.Meg az egeres-sajtos,..meg...meg..............Kép

Egyébként az én kisfiam is értett a repedésekhez.Kép

Ezt csak úgy küldöm mindenkinekKép
Kép

Puszi: Orsi
orsi21

SziasztokKép

Én is megjöttem a bulibólKép Mi is apukám szülinapját ünnepeltük.

PaatKép
Írtunk nektek mélt bunker ügyben. Megkaptátok?? mert párszor visszadobta a levelező. Képeket is küldtünk, de a végén már azok nélkül küldtük, hátha azok miatt nem ment el.
Milyen volt a bálozás?

StuciKép
Meglehetne tudni valamit a repesztésedről?? És majd írok este neked egy levélkét. (most nincs időm, mert megyünk nagyizniKép ) Szereném ha mesterem lennél egy technikábanKép Ugye segítesz majd??

Stuci, TikitiKép
Nagyon köszönöm a muffinokat! Most már dúskálok a receptekbenKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Lányok!
Örülök, hogy tetszik amit gyártottam! Kép
A falapot cserébe kaptam , már nemtom miért, de az olyan hobbi boltban kapható mart szélű.
A repesztés úgy működik, hogy átkenem az egész képet a decu ragcsával, száradás után pedig az akrillakkal . Mivel az is vizesbázisú így megrepedezik.Utána lehet bedörzsölni az aranyporral vagy pl. a kerek csibésnek a szélén még kréta is van.Vagy petinázóval.
Aztán lefújtam és ujra lakkoztam.
A levendula szív attól lett olyan randa , mert azon kisérleteztem és több réteg ez meg az van rajta.Ezért javasolnám, hogy valami törött gipszen vagy fán gyakoroljatok. Kép
Remélem, hogy a Ti anyagaitok is fognak így működni, mert megspórolhatunk egy halom manit amit az igazi felülrepesztőért kéne kiadni.
A buli nem volt nagy, csak Kispesten voltunk egy étteremben.Viszont írtó finoman főznek ott és akkorák az adagok, hogy még a kisadag is sok volt.A somlóival töltött palacsintát már haza is hoztam a Maminak meg a Magicnak , de hálistennek a kutyinak nem volt rá gusztusa, így mindet a Mami ehette meg. Kép
Lányok, ha van test festészet , akkor lehet test decu is. A repesztésre már nem kell költeni.Csinálni kéne egy pocakdecu szépségversenyt. Kép
Képmár hallom is : megvan buggyanva ez a csaj! Kép
Nnna , remélem érthető volt a technika leírása, ha nem akkor kérdezzetek és próbálkozzatok.
csók Nektek!
szorgosstuci

..még csak annyit, nem tudom mi a bánat van, de hozzám dőlnek befelé a vírusos levelek és ami meg fontos volna eltűnik. Mit lehet ilyenkor csinálni????????????,
szorgosstuci

Ánizs! A kávés képeid nagyon teccenek! Biztos nagyon fog örülni a barátnőd!

Stuci! Még mindig nagyon egyedi, csodiképeket csinálsz!

Azért én is mutitok ezt-azt! Innentől vannak! Az elején vannak régebbiek, csak talán kicsit jobb a képminőség! A barna foltok pedig kiszürkültek szerencsére és csak a nárciszos jobb oldalán középtájban látszanak, de szerncsére nem feltűnőek!
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=3146&page=3&image=107274

További szép napot mindenkinekKép
timtim

Az előző link úgylátom nem mükszik! De majd most, hátha:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=3&image=107274
timtim

Sziasztok!

Ezer éve nem alkotgatok! Na de majd most! Kép Reszkessetek!!!!! Kép

Viszont szükségem lenne néhány tanácsra!
Végre hazahoztam az egész szalvis gipszöntősablont. Tegnap bénáztam is egyképet. Ugye kéne neki egy negatívot csinálni, hogy a ne legyen domború a kép. Azt hogyan tegyem?
Most könyveket tettem a sablon alá, de tuti nem volt 4 egyforma vastagságú könyvem, így olyan a gipsz, m int a Kékes. Arról nem is beszélve, hogy 3 kg gipsz ment bele! Mit csináltam rosszul???? Vagy tényleg ennyi gipsz kell hozzá??? Mert ha igen, akkor sürgősen be kell tankolnom, mert alig maradt valami kis fehér por a tasak alján! Kép na ne gondoljatok rosszra!!!! Kép

Más!
Stuci!!!!
Honnan veszel ennyi erőt az alkotásokhoz meló mellett????????????? Fénypostával, telepátiával én is kérek!!! Szuper dolgokat alkotsz!
Még valami. Milyen vírusírtód van? Lehet, hogy egy újabbat kéne feltenni a gépre. Vagy a meglévőt frissíteni. Bár ez csak tipp!

Timtim!
Neked is gratula!

Na megyek alkotgatni! Húsvétra készülök és van pár kép rendelés is! Meg levéltartót is kell csinálnom! Kép Belevetem magam a munkába! Kép

Kellemes hétvégét!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Mindenki nagyon szépeket csinált, nem is tudom felsorolni az összes tetszetős alkotást, de megnéztem mindenkiét és le a kalappal!Kép Egy nagy közös gratulát kaptok most mind!Kép Kép
Én is alkotgattam keveset, de mutatni nem tudok semmit mert nincs gép a közelben...sőt egy szép kaspót már el is ajándékoztam a főorvosnőnek és nagyon tetszett neki! Szóval nekem nagyon bejönnek a mini féle köcsögök!Kép
Stuci! Má nem isz mondok en szemmit sze, rá arra amit te itt művelni szoksz-háromszász pédánbá!Kép Szóval tudod, hogy "utállak" és ismét egy jó kis trükkel leptél meg minket, majd igyekszem én is kiprószálni ezt a technikát és beszámolok mennyire volt eredményes!
Koda, Stuci! Isten éltesse a papákat erőben egészségben nagyon sokáig!
Paat remélem a kis betegeskedő(k)jobban van van! Nálunk is volt ismét egy kis víros de talán már kifelé vezet az utunk....kedden kiderül.
Anyko! Milyen 3 kg gipsz kell a formába? És milyen könyvek kellenek? Én ezt most nem értem...de mondjuk ez nem baj mert én itt csak tanonc vagyok, de valaki magyarázza el lécci lécci lécciKép
No most "tépek" vasalni és akkor ha marad időm még dekupálok is...
Ja! Stuci sima akrill spray-t használsz?
Kellemes napot!
abbyKép
abby

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?