Kata!
Ne hidd, hogy a vidék majd megkímél attól, hogy kiürítsd a pénztárcádat!
Egy ideig én is reménykedtem, hiába
Ha hiszed, ha nem, legutóbb egy vidéki piacon vettem egy nénikétől nagyon szép szalvétákat, ott árulta a dísztököcskék között, jobbra tőle savanyúságot, balra krumplit árultak, hagyományos piaci kofák
Keretek--a gipszformák úgy vannak kialakítva, hogy a kiöntött alap kerettel együtt van formázva. Ha másra dolgozol, akkor lehet keret faléc, hungarocell díszléc, Anyapoc-Jamina kettős után akár csipke is, de simán sűrűbb festék is.
egyébként a kezdő csomag után amiatt kerül nagyon sokba ez a hobby, mert nem tudunk megállni a szalvétáknál, hanem csak vesszük, vesszük, vesszük...Ha viszont azt vesszük, hogy milyen remek ez a díszítési mód, és milyen konnyen lehet pl. egy konzervesdobozt kimondottan szép, az ízlésünknek megfelelő használati tárggyá tenni, akkor nem is drága ez a mulatság.
(szerintem)
Áfonya+Napocska!
Van valahol kölcsönben egy szalvétázós füzetem. Arra gondoltam, hogy ha az visszajön, akkor az alapokat abból is ki lehetne szedni, mert talán mi nem figyelünk annyira arra, hogy mi-hogyan egyértelmű annak, aki először kezd bele.
És arra is gondoltam, hogy első körben azokat kéne összeírni, amik az alapok, majd a végén hozzávenni a helyettesíthető eszközöket, mint az Aquacolor, vagy a tap-rag. Mi a véleményetek erről?
Cseppfolyós hungarocell--Tudjátok, a mániámmá vált az, hogy minek mi az oldószere, stb...fentebb írtam is, hogy a styroporra csak oldószermentes anyag vihető fel, eddig rendben is van. Ma összehoztam egy gigászi méretekkel rendelkező alapot, szépen, kerettel, úgy ahogy azt kell, gondoltam, lefújom a terrakotta spray-vel. Kerestem is rajta bőszen, hogy lehet-e használni, de a flakonon nem volt rajta, csak az, hogy akryl-spray... Fújtam, az meg olvadni kezdett, és amikor ráraktam a kupakot, akkor láttam meg rajta (a kupakon), hogy STYROPORRA NEM használható.
Így a képecske most kb egy felespohárba is elfér. Tény, hogy így kisebb helyet foglal, de kevésbé dekoratív.
Megint pirkad.
Jó napot a most ébredőknek!
Csi