Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

JubiKép
Nagyon köszönöm a tudományos leírást! Pont így gondoltam! Hát nem gondoltam volna, hogy így készült a citronyosKép

AnykoKép
Baromira tetszik a sziánás-vizes keret! Tényleg szuperKép Jubi ezt jól kitaláltaKép
A pályázat pedig jó ötlet. Elolvastam, áttanulmányoztamKép
És jól vagytok azóta is?

StuciKép
Sikerült kiönteni a sok gipszet? És ezeket mind megtartod, vagy majd eladod a kész képeket?

Nekem még mindíg semmi ihletem az alkotásra. Sajnos semmit sem tudok felmutatniKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Lányok!
Kodácska, végül is nem öntöttem, csak alkottam.

Ez még ajándékba készült, de nem jött érte a gazdája, így hát kicsomagoltam és lefotóztam.http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=23 innen 2 kép.
Ezt meg tegnap alkottam. http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74428&index=25 ez 1 db, csak 4 kép van róla. Ez egy porcelán tartóka és gondba vagyok, hogy lakkozzam az egészet , vagy csak a mintát? Szomszédok adjatok gyorsan tanácsot.Kép
Köszi!!

Mini tantónéninek örömmel jelentem, sikerült olyan hatalmasat repesztenem!! Kép Majd, ha kész a mű akkor tátva marad a szád! Kép
Na cső lányok, megyek és csinálom a kupit a műhelybe. Kép
szorgosstuci

Mona!

Méltem!

Jucus
20170114224602

Stucek!

Már edzek rá, hogy a tátva maradt számat manuálisan be csukdossam. Várom az alkotást, de látatlanba is tudom hogy szép lesz.
Én praktikussági okból lelakkoznám az egészet, mert később a használatban jobban tisztítható szerintem, ha egységes a felület:-)
ez 1 vélemény :-)
minimaxi

Stcika!
Most nézem, hogy aztat meg elfelejtettem, hogy az edzés tárgya a már elkészült porcellán.
Szerintem akármelyik nagyhírű gyár befogadná sajátként:-)))

És méghogy én tanítónéni:-( Hát tőletek tanultam itt mindent:-))) Úgyhogy esetleg csak minimaxi az alsótagozatos diák !!!!!!
minimaxi

Bocs lányok, de Sztigrist nem érem el mélen, ide kell írnom neki.

SztigrisKép

Ide írok, mert olyan, mintha nem kapnád meg a leveleimet. Már vagy 3-at írtam neked 8az utolsót most 6-án), de nem jön válasz! A névnapi köszöntést azt megkaptam maKép Köszi! Szóval írd már meg, hogy csak időd nincs, vagy tényleg nem kapod meg a leveleket!
Puszi: Koda

Koda

Kép

Kép
koda

SziasztokKép

SztigrisKép
Mél mentKép

Stuci!
Apááááááááááááám! Tetszett már a kaspó is, de az a rózsás porcelán! nagyon szép lett! Tényleg olyan, mintha eredeti lenne!
Én is lelakkoznám mindenholKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Abby, mail mentKép
Jubi nagyon klasszak a köcsögeid, a konyhai tartók és a ceruza tartó is!
Anykó nagyon klassz lett a szienas, krétázott keretes kép!
Lassan én is kedvet kapok a kaspókhoz, sőt már kaptam is, mert annyira szépeket csináltok! És krétát is mindenképp venni fogok! Fertőzőek vagytokKép
DrEri nekem is a hableányos tecc a legjobban, de a többi is jól siekrült! Szerintem természetes sziénra gondoltál, de égetett szienád van nem?
Stuci én ilyen ajándékért egyből rohannék! A porcelánt én is lelakkoznám az egészet! Nagyon szép lett!
timtim

És, ami lemaradt, továbbra is képekKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=3146&page=3&image=102992
Bocsi, ha vkit kifelejtettem!
timtim

Koda!
Megkaptátok a mélemet a képekkel?

Timtim, Stucci!
Nagyon ügyik vagytok!
ÉÉS az a kutya milyen édes!! Kristófom mi mindent tudna vele csinálni....Kép
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Szia Művészkéim!
köszi a szép szavakat a Magic nevében is!
OK. Akkor levakirnyázom a ragcsamaradványokat és lakkozom az egészet.Kép
Na és akkor hoztam a repesztést, ide teszem , mert a portálon meglátná az Editem és akkor nem lesz meglepi. Volt ma itt a fotósom is de még nem küldte a képet , ezért most csak a vacakabb változatot tudom mutatni.
Na ez a feltöltés kicsit érdekesre sikeredett, de most már nem törlöm. Kép

Ugye milyen szép nagy lett végre a repesztés? Úgy örülök, hogy végre már nekem is sikerült. Jó ez a replakk!Kép)Kép
Kép
Kép
szorgosstuci

Na jó van Stuci!

És még irígykettél az én repesztésemre. Még jó hogy nincs itten háború minálunk, mert vinnék a könyvedet lövészároknak a frontra :-(
Nagyon szép lett:-))))
Ezt hívja az orvostudomány sokkterápiának. Tegnap a porcellán dobozka máma ez a könyv, rendes tőled, hogy szinten tartod az adrenalinunkat :-)))
Mondtam én hogy ha itt valaki mester akkor az első helyen megosztva Te vagy meg a Jubi:-)
Mink meg csak tátjuk az etetőnket és igyekszünk kapaszkodni utánatok :-)
Gratula hegyek Neked! :-)))))
minimaxi

Húúúúúúúúúúúúú Stuci!
Nagyon, de nagyon szép lett!!Honnan van az alap(különleges a formája)? És honnan vannak a bellapok??? Szuper lett a repesztés!! TÖKÉLETES A MŰ! Ha nem találnál rá méltó embert, én szívesen megverekszem bárkivel érte!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Stuci!

Ha ezt egy gumitekercs papírjából csináltad, felnégyelem magam! Arra hasonlít ;)
Megint ügyi voltál! A ringlikbe belevan fűzve valami? Nem látom jól Kép

Kép
krimo

Ne máááááá Mini! Csak irulok és pirulok! Ha nem mondtad volna, hogy milyen lakkot vegyek , nem sikerült vona.!
Egyébként meg a Jucus a könyvkirálylány itt köztünk!

Krimokám, látszik, hogy szakmabeli vagy , de nagyon kérlek , maradj egybe!!!! Kép
Ha van rá mód akkor gyüjtögesd , mert én egyhamar nem jutok hozzá.Kép

A bellapokat én is kaptam és csak kinyomiztam, kivéve a "saját recept" oldalt,azt én "szerkesztettem" .Kép
A kérgét meg rafiaszállal szőttem be, úgy mint a másik könyvnél./a portálon a másikon jobban látszik!

Zsu Drága, Habár nem nagyon látszik , de névre szól a könyvecske, úgyhogy ne akarjál bunyózni érte.Kép
Az van ráírva, Düdü muffin, ugyanis jön az Editem Svájcból és nékije csináztam.

Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat!!
szorgosstuci

Stucikám! Ezek után mit mondhatnék?!...Kép
Gyönyörű minden! A hitesemnek mutattam a kis porcelánt aztán megjegyezte, hogy lassan kezd olyan lenni a topic mint a Hollóházi cégKép A könyv meg hát...tudod abban milyen béna vagyok!
Timtim! Én is mailtem!Kép És Neked is piros pont!Kép
No most nem tudom hogy én hogyan jöjjek elő a művemmel...én is csináltam a múltkor a nyomtatott virágtündis képet íme:
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=238220&index=1
További jó alkotást mindenkinek és szép álmokat!Kép
abby
abby

Abbykém, Köszi! Ma is csináltam egy kis porcelánt. Kép
Nagyon szép a tündised és van egy jóhírem , az Edit most fog hozni még 2 félét.Kép
Nekem egyáltalán nem tűnik úgy , hogy "béna" vagy! Kép
szorgosstuci

Stücike!

Itt is nagyon tetszik nekem!

Jucus(aki nem is királylány már sajnosKép)
20170114224602

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam és csak tátom a szám!

Stuci! Te kis profi!!! Micsoda repesztés!! Na ilyet nem fogok tudni az életben csinálni! Kép És hogy volt annyi energiád 6 kila gipszet kiönteni??? Nekem csak egy koktélt kéne....de azt már nagyon... Kép

Timtim!
Hatalmas gratula neked is!Kép

Abby!
Virágtündér tündérire sikerült! Kép Fakeretes, ugye? A fakereten én is agyalok! Kép De tényleg nagyon szép lett!!!

Ánizs!
Ha jól emléksze te kérdezted, hogy a tájképes koktéél é vagy sem. KOktél biza! Ezta keretet 350ft-ért vettem. Itt ugyanis ennyibe kerül a koktélsablon. A normál 350-680.-, a feles 980.- és az egészet most rendeltem 1190-ért! Kép

És még valami!
Csajok! Ugye nem hagytok cserben a pályázattal??? Arról nem is beszélve, hogy a következő a "rózsák világában" címet kapta! Már az időpont is fent van az oldalon! Kép
De előtte még a húsvéti lesz! Plííííz! Kép
Na befogom! Kép

Megyek a tüdőszűrőre!
Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Na jól lemaradtamKép-Azt se tudom kivel kezdjem??

Jubi! Cseréld le a zárat! Gyönyörüek a kaspóid!Kép

Stuci! Nem találok szavakat, az alkotásaid lenyűgözőek!!!KépKép A kaspó, a képek, a porcelán, most meg ez a repesztés...! (-remélem tudsz most már aludni)

Abby! nagyon-nagyon szép lett! Áruld el mivel, milyen színnel csináltad a keretet!?KépKép

És mindenkinek gratula! Bocsi, ha kihagytam volna valakit.

Én se tétlen kedtem, bár nem is tudom...
Ezt műveltem a tápszeres dobozommal:
http://gportal.hu/picview.php?prt=45120&gid=238302&index=1
Milyen jó, hogy a nagymamám megőrizte!Kép
Na és 1 pár kép -sajna a gépem nem szuperál túl jól- Innét lapozgassatok:
http://gportal.hu/picview.php?prt=45120&gid=210102&index=40
Anna
annaa
1133

Sziasztok Csodatévők!

Abby!
Mosmán osztán elég legyen ezzel az álszerénységgel, hogy nem is tudod hogyan mutassad!
Hát baromi büszkén !!!!!!!! Merthogy nagyon szép lett. Ahogyan itt mán előttem is megjegyezte Anykó, tényleg tündéri a tündér :-))))

Timtim!
Szerintem a citromos nagyon szupi azzal a sárga kerettel. Nekem teccik a kontraszt a kék és a sárga között:-))) Bocsi, hogy tegnap kihagytalak, de Stuci a hibás, mert addig tátottam a számat a könyvén, hogy minden mást elfelejtettem :-)))))

Annaa!

Csak ámulok, hogy milyen fantasztikus összhang van a képeiden a keret és a szalvéták között. Már vagy háromszor végiglapoztam őket de nem lehet vele betelni. Gyönyörűek:-))))
A nagyikád megőrzésén felbuzdulva asszem visszaeső leszek, a "nem dobjuk ki valamire majd jó lesz" vírusba, pedig mán éppen leszokóban voltam. DE ha ilyen szépeket lehet alkotni belőle, akkor meggondolandó, hogy megéri visszaesni. Gratula!!!!!
minimaxi

Anna! Én is csak gratulálni tudok! Nagyon szépek, lenne pár amit nagyon elfogadnék!Kép
A kép kerete kicsit kékes szürkés diszperzit+falszinező festék keveréke és arra krétáztam sötétkékkel...szóval tök eccerű. Én csak ilyet tudok nem úgy mint ez a Stuci itten!Kép
Timtim! A citromos nekem is nagyon bejön! Minikém ugye ez az 1ik kedvenc szalink?!Kép Nagyon jó lett szerintem is!
tápszeresdoboz...miután megnéztem azt a külföldi oldalt ahol azok a csodák vannak-anygalkás bili és tsa.bt.- alig várom, hogy menjünk anyósomhoz-pedig ritkán vágyom rá ennyireKép-és pincétől a padlásig kutatás lesz! Most már tuti elhozom a régi vasalót és a singer gépet is!Kép
abby

Anykó! Sejtettem! Miért van az, ahogy az ország egyik felében keretben és szalvétában is ellátják a dekup rajongókat, a másik végén meg félévente kapnak árut, akkor sem azt hozzák, amit az ember szeretne????

Anna! Gyönyörűek!!!

Abby! Virágtündér - tündéri!

Mindeki magyon meg van dícsérve, jövök ám kukkolni, de országos új program bevezetését kell csinálni, így dupla munkám van a hivatalban, nem tudok lógni a neten - illetve lógok, de dolgozom vele!
anizs007

Sziasztok!
Végre lefotóztam a hétvégi és mai termést, innen lapozzatok: http://gportal.hu/picview.php?prt=28579&gid=233661&index=4
Még mindig nincs gipszemKép Ettől szörnyen rosszul vagyok. Talán délután vagy holnap....
dreri

Erika!

Neked is csak ismételni tudom magamat:-(
Szerintem nagyon szuperül el van találva a kereteid színe és a szalvéta hangulata, az az ívelt keret meg különösen teccikk.

Én éppen most gipszezek ezerrel, mert az én aranyvirág Stucikámnak itten vannak kőccsönbe az öntőformái, és lassan mán szüksége lesz rájuk, így aztán felkerestem reggel a közeli festékboltot gipsz vételezés ügyében. Most meg mán egy részük szikkadozik a radiátoron.
Úgyhogy Stucika, hónap az én drága jó Lajosom batyujába kerülnek az öntőformáid, és mán csak ki köll várni, hogy arra járjon :-))))
Bár be kell vallanom mostmár igyekszem csak a saját örömömre képet gyártani, mert az eladás nekem a képekkel nem volt túl sikeres.
Valahogy nekem a köcsögök, boros, és egyéb dobozok jobban mennek, állítólag errefelé, már minden második ember deku képeket gyárt:-(
minimaxi

Ánizs! Neked is köszi a dicséretet, de neked köszönhetem az egészet mert a Te oldaladon bukkantam rá a virágtündérekre, aztán jól lementettem őket a gépre és bármikor készíthetek képet ha nincs szali akkor is!Kép
Dreri! Ennyi termés után neked nem is kell gipsz! Most tessék kicsit pihizni, hogy én is alkothassak és behozzam a lemaradásom!Kép Nekem a szakács nagyon tetszik, ebben a kör keretben jól kiadja a formájátKép aztán a repsztés is nagyon ütős és az összesnek a kerete tetszik, az amelyik olyan szép széles, különleges keret. GratulaKép
Anyko! Szerintem még várnod kellene a pályázattal, még most kezdünk a téli álomból fölébrdni, tehát ha 2-3 nappal ezelőtt meghirdetted szerintem még nem készített senki képetKép Csak nyugi még van idő! Én személy szerint nem biztos, hogy fogok pályázni, mert ez a húsvét téma nem áll hozzám -ilyen formán-túl közel. Nem hiszem hogy nyuszis képet készítenék-bár ki tudja?!Kép Mást amit meg ilyenkor szoktam-tojásfestés, ajtódísz stb..nem igazán csinálom művészi fokon, tehát nem látom értelmét pályázni vele. A gyöngyfűzés és a többi meg nem is megy, tehát egy szép keresztsezmessel nem igazán tudnék versenyezni. A jubi pályázata annyiban 1szerübb volt, hogy csak decouval lehetett pályázni.
De amiért ezt az egészet felvállaltad és lebonyolítod a többiek nevében is megköszönöm!Kép Kitartás! És gratula érte!Kép
Emlékeztek még amikor az első pályázat volt szegény Stucink fölvetette itt az árverezés témáját, de mindenki tartott tőle, hogy a mi műveink nem lennének kelendőek-és néha az eladásaimra gondolok akkor tényleg nem kelendő az enyémKép De arra gondoltam mi lenne ha nem árvereznénk el csak 1szerüen az alkotásokat odaadnánk valamelyik gyermek intézménynek-kórház, otthon akármi. Mikor Lillussal kórházban voltunk hozattam be vagy 5-6 képet és olyan nagy örömmel tették ki, hogy ihaj és akik ott vannak azoknak minden kis gesztus számít... szóval húsvétra vagy gyereknapra össze lehetne hozni olyan gyerek képekkel?! No mit szóltok? Nagyon gáz az ötlet?! Mondjátok hogy nem mert én úg beindultam erre a témára, hogy csak na, már nagyon előre járnak a gondolataim!Kép Stucikám te mit szólsz ehhez és a többség?!
No befejezem mert kitagadtok itt a nagy dumálásom miatt!
abby
abby

Eri!
Hű de klassz képeket csináltál!!! Mind nagyon tetszik! Köztünk már nincs is kezdő! Csak profi! Kép

Abby!
Nem türelmetlenkedem! Kép Csak lelkesítek! Kép Vannak már pályázók, de főképp a városomból! Kép Mindenki azt mondja, hogy a húsvét nem az ő világa! Pedig egy csodaszép köcsög pl ibolyával..hmm? a kép kedvéért zöld papír bele és egy tojás a közepébe...máris tökéletes mű! Kép De nem erőltetem!
Feltettem a nyereményekről a képeket. Ezeket én ajánlom fel. A többi pedig a nevezési díjból kerül ki.

Anikó Kép

Kép

KépKép
anyko

Anyko!

Szerintem lesz bőven pályázó, majd a határidő előtti utsó héten Kép Legalább is nálam így volt. Alig érkezett néhány pályámű, aztán az utolsó néhány napban jött a zöme.

Dreri, Timtim, Abby, Anna és Stuci!
G R A T U L A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Ez most nem az én napom Kép Az OTP vacakol (enyhe kifejezés) a lakáshiteligénylésünkkel, a fiúk betegek, most csináltam egy képet, ami fotózás után zuhant egyet és kettétört, a gportal nem müxik, meg sem tudom mutizni...Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

..azért is megmutatom! Ő volt a néhai:
Kép
nem látszik a képen, de volt egy kis arany is a kereten, de most már úgyis mind1

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!

Jajjjjj.....pedig ez annyira szép! Nem szerettem a tündéres szalvikat, de annyi szépséget láttam már, hogy még az is megeshet, hogy gyűjteni fogom őket! Kép

Köszi a bíztatást! Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Jubi, ez gyönyörű (volt)! Nekem viszont a szívem csücskei a virágtündérkék! A fiúknak jobbulást, az OTP meg már csak ilyenKép

Anykó! Nekem már beindult a fantáziám a húsvéti és a rózsás pályázattal kapcsolatban isKép Számíthatsz rám!!!

Erika
dreri

Szia Lányok!
Abbykém! Először is , szegény az ördög mert nincs leleke. Modja a mondás. Kép
A Bibliában meg azt olvasom , hogy "boldogok a lelki szegények , mert ővék a mennyek országa", na ezt sosem értettem. Valaki már elmagyarázhatná nekem , elült agyú varrónőnek! Kép
Nah, szóval az a pályaművem megvan még,de mivel nincs kicsiny gyermekem, így aztán nem tudom, hogy néznének rám egy kórházban, ha csak úgy beállítanék vele!? Valószínű mondának, hogy pénzt adjál inkább.Mivel azt nem bírok,(éppen elég a semmiből a gyermek étkeztetést meg a koldusokat támogatni) így aztán nem csúfoskodok egy vacak képpel.
Megjött a csomi, köszönöm.

Erikám, az a hullámos keret már régóta a kedvencem! Nagyon hercíg és a szakácsos..hmmmmmm...piros pont!

Jubikám , részvétem! Most a nyálammal együtt a könnyem is csordult. Üssél pici kezedre amellik elejtette az a szép képet! Kép

Lányok! Nem tudom már, hogy kitől jött ez a szali, de ha van valakinek lécci dobjon meg vagy 2-3 db.-al SOS !!!
Előre is naggggggyon köszönöm!!!!

Kép
szorgosstuci

Jubika!

Mindannyian osztozunk szomorúságodban, mert tényleg nagy veszteség ért ezzel a töréssel.
DE ahogy én téged ismerleg egy még szebb(bár ez nem könnyű)alkotással fogsz bosszút állni.
Várjuk a bosszú eredményét :-)))))))))
minimaxi

Stuci!
A "boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa" egy másik bibliafordításban - nem régen jelent meg, és úgy hívják, hogy Egyszerű fordítás - így hangzik: "Boldogok, akik felismerik, hogy szükségük van Istenre, mert övék a mennyeknek királysága." Így már érted Stuci művésznő? Kép

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Stuci!

Én csatlakozom Abbyhoz és szerintem ha egy-két alkotást bedobunk (csak óvatosan, hogy ne törjön) a közösbe és valamelyik gyerekkórháznak eljuttatjuk, akkor biztosan örülni fognak neki. Ha akarod ide Te is felajánlhatod akár a győztes művet, akár valamelyik másik ámulatot keltő alkotásodat.

Abby!
Bocsi, hogy beledumálok,ha zavar mondd meg nyugodtan. Véletlenül sem szeretném, hogy esetleg azt hidd, hogy el akarom tulajdonítani az ötleted!
Továbbra is tied marad az érdem!
Ezt akár még régiók szerint is meg lehet oldani, hiszen pl. többen vagytok Miskolcon, szerintem ott is több gyerekosztály van, Debrecennel is ez a helyzet, Pestről meg már nem is beszélek, de akár a nyugati oldalon élő lányoknál is biztosan lehet helyet találni ahol örülnének a képeknek.
Abby Gratula!
Szerintem ez egy No1 ötlet volt! Én támogatom és biztos vagyok benne, hogy nem leszek egyedül.
minimaxi

SziasztokKép
De rég írtam ide, bár szinte minden nap átfutom az írásaitokatKép
Nagyon szépeket alkottok, tetszenek nagyon!!!!!!!
Nem is tudok kiemelni senkit igazán, szóval ugy együtt mindenkiKép
Majd megmutogatok egy két dolgot, most épp egy mennyezetvilágító lámpát ( http://kep.tar.hu/hajnii/50002466/10274956#2 ) alapozgatok, bordó lenne az alapszín, ha valami tippetek van rá ne tartsátok magatokban!!KépKépKépKép

[size=-2]felmenekültem az emeletre Robi palacsintát süt, és le vagyok tiltva róla erősenKép jajjj de rossz érezni az illatát......Kép[/size]

jövök majd....
hajnii

hmmm.. ez így érthető, de ugyan azt jelenti?Lehet valaki lelkiekben gazdag akkor is , ha nem érzi úgy , hogy szüksége van Istenre?
szorgosstuci

Stuci!
...háát, most udvariaskodjak, vagy azt mondjam, amit gondolok? Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

...a sok off mellett egy kis on is:
ezt az ajándékot gipsz rózsákkal és levelekkel díszítettem, és az ajándékkísérő kártya is sk, bár gondolom elég közismert rajta a szalvéta, és persze a csom.papírt is jól összekentem arannyal, most ez a mániám Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi! Nekem is csücsköm a virágtündi, tehát nagyon sajnálom...lassan már erre a támára is kiírhatnál pályázatot!Kép
Stucikám! Én is ahogy -minike írta-arra gondoltam, hogy több képet bevinni és akár egy kis hírverést is csinálhatunk neki. Mini! Itt jegyzem meg az ötlet a Stucié nem is az enyiméKép Szóval lehetne 1-2 lapnak írni erről és akár még szponzorokat is keríthetnénk a csemetéknek. Itt Miskolcon hirtelen nem is tudom hová lehetne vinni a képeket mert annyi hely van ahol a gyerekek örülnének neki-GYEK, gyerekváros, TEGYESZ-szóval szerintem továbbra is gondolkozzunk az ügyön, de ha rossz az ötlet csak mondjátok...Kép
No most vacsi...
abby

Abby!
Az a furi, hogy én meg eddig nem tudtam mit kezdeni ezekkel a virágtündér gyerekekkel. Ez lett volna az első...a pályázat ötleteiddel pedig ezután Anykóhoz fordulj! KépJó étvágyat!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Abby!
Ha megoldható, akkor én is szívesen járulok a jótékonysági akcióhoz, bár én nyíregyházi vagyokKép
Jubi!
Nekem is nagyon tecc a tündér, az egész virágtündér sorozat megvan Kép

Stucci drága!
Egész nyáron üldöztem a csereberéseket ezzel a szalvétával, körülnézek, van- e még elfekvőben itthon Kép Mennyire sürgős?

Anyko!
Nekem már van is alkotásom a rózsáshoz, és alapötletem a húsvétihoz, csak egy ilyen löket kellett, hogy megint alkossak!! Juhéééééé!! Kép

Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsikám, nagyon sürgős! KépKépKép

Jubika,majd ezt megbeszéljük.Én ehhez nem értek.De azért ne legyél rám mérges. Lécci!!! Kép
Dobozka gyönyörűséges! Kép
szorgosstuci

Stuci!
Nem vagyok rád mérges! Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm.Kép Örülök, hogy tetszettekKépKépKép
Jubi! Részvétem!
Anyko! Én már el is készítettem az 1. husvéti képem. Remélem lesz majd olyan, amivel tudok pályázni!
No a mai termést innét lapozva:
http://gportal.hu/picview.php?prt=45120&gid=210102&index=48
annaa
1133

Anikó!
Úgy látom nálad már kitavaszodott! Kép Szépek!!
Ha most kinézek az ablakon, én csak sűrű fehér tejfölt látok Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép Látom senkinek semmi tippjeKép
hajnii

Sziasztok!

Annaa , a hóvirágos a legtutibb!! KépAz nagyon tetszik! Azért a többi is szép.Kép

Jubi szomszédasszon!Nélunk is nagy a köd azért nem látok át hozzád.Kép
Tanács kéne, kretázni vagy nem kretázni? És ha igen , millen színnel? valahogy ma nem vagyok a topon.
Kép
szorgosstuci

Hajni! Mihez kell a tipp? Kép
szorgosstuci

Stuci!

Én barnával a mintát körbesatíroznám, úgy ahogy a borosdobozokat szoktuk, a fotóalbumban vannak ilyen képek, csak mostanában én ennél keskenyebben és árnyaltabban krétázom körbe a mintát, még a fotón szereplőnél is.
http://babanet.hu/album/main.php?album=3693&page=1&image=85989
ezt csak azért teszem ide mert amit most csináltam nem tudom lefotogarafálni:-(
Hajninak meg egy állólámpához kell a tipp, ha visszalapozol kicsit tegnap este kérdezte, és ott a hsz-ben a link, megnézheted.
Sajnos nekem nem nagyon van ötletem hozzá, de hátha neked lesz:-))))
minimaxi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?