Ánizs! Neked is köszi a dicséretet, de neked köszönhetem az egészet mert a Te oldaladon bukkantam rá a virágtündérekre, aztán jól lementettem őket a gépre és bármikor készíthetek képet ha nincs szali akkor is!
Dreri! Ennyi termés után neked nem is kell gipsz! Most tessék kicsit pihizni, hogy én is alkothassak és behozzam a lemaradásom!
Nekem a szakács nagyon tetszik, ebben a kör keretben jól kiadja a formáját
aztán a repsztés is nagyon ütős és az összesnek a kerete tetszik, az amelyik olyan szép széles, különleges keret. Gratula
Anyko! Szerintem még várnod kellene a pályázattal, még most kezdünk a téli álomból fölébrdni, tehát ha 2-3 nappal ezelőtt meghirdetted szerintem még nem készített senki képet
Csak nyugi még van idő! Én személy szerint nem biztos, hogy fogok pályázni, mert ez a húsvét téma nem áll hozzám -ilyen formán-túl közel. Nem hiszem hogy nyuszis képet készítenék-bár ki tudja?!
Mást amit meg ilyenkor szoktam-tojásfestés, ajtódísz stb..nem igazán csinálom művészi fokon, tehát nem látom értelmét pályázni vele. A gyöngyfűzés és a többi meg nem is megy, tehát egy szép keresztsezmessel nem igazán tudnék versenyezni. A jubi pályázata annyiban 1szerübb volt, hogy csak decouval lehetett pályázni.
De amiért ezt az egészet felvállaltad és lebonyolítod a többiek nevében is megköszönöm!
Kitartás! És gratula érte!
Emlékeztek még amikor az első pályázat volt szegény Stucink fölvetette itt az árverezés témáját, de mindenki tartott tőle, hogy a mi műveink nem lennének kelendőek-és néha az eladásaimra gondolok akkor tényleg nem kelendő az enyém
De arra gondoltam mi lenne ha nem árvereznénk el csak 1szerüen az alkotásokat odaadnánk valamelyik gyermek intézménynek-kórház, otthon akármi. Mikor Lillussal kórházban voltunk hozattam be vagy 5-6 képet és olyan nagy örömmel tették ki, hogy ihaj és akik ott vannak azoknak minden kis gesztus számít... szóval húsvétra vagy gyereknapra össze lehetne hozni olyan gyerek képekkel?! No mit szóltok? Nagyon gáz az ötlet?! Mondjátok hogy nem mert én úg beindultam erre a témára, hogy csak na, már nagyon előre járnak a gondolataim!
Stucikám te mit szólsz ehhez és a többség?!
No befejezem mert kitagadtok itt a nagy dumálásom miatt!
abby