Új privát üzeneted érkezett!

Anykó remélem jóllaktál már! A virágözönt Saref-től koppintottam, nekem is nagyon bejön!
Katinka szerintem nyugdíjas koráig törleszti a telefonszámlát!!!!!!
Na tessék megmutizni az új szalvétabeszerzést!!!!
anizs007

Szasztok! Köszike mindenkinek aki szerint jó lesz a könyv.!!!!!Kép
A borítóra matricakontúral írtam, csak már be van állva picinkót a fösték, azért olyan randa. Kép
Na és most megmutatom milyen giccset bírtam csinálni a Krimocától kapott öntvényből. Kép))

KépKép
Nna , csak a jobb oldalon lévő kis selyemvirárocskák nem látszanak. Kép
A kép alján meg lsz.gyurmiból csináztam a virágtarónak nevezett ..., tele is a liberóm, hogy nem látszik aminek kéne! Kép Majd szólok a havernak, hogy jöjjön fotózni, hogy ne kelljen magyarázkodni. Kép
szorgosstuci

Sziasztok!

Köszönöm a segítségeket, azért leírom összegzésként, nehogy elrontsam:
1. jó a tintasugaras nyomtató is
2. lefixálni, amire jó a hajlakk is, akrillak is
3. ragasztani száradás után
4. lakkozni

Kérdés: Kép:
én dekupraggal ragasztok - az is jó?

Köszike

Kriszta

mohácska

Stuci!
Ez már megint annyira egyedi lett! Le a kalappal!!!
Ja, és van nálam egy csomag, amiről te fogsz nekem bővebb infot adni...

Abby, Koda, Era!
Megérkezett a legújabb köcsögszállítmány! Lehet jönni érte! - ez Erának szólt Kép A miskolciaknak van egy rossz hírem: tegnap előtt jöttünk haza Miskolciából, legközelebb pedig majd jan.15-én megyünk. Ha nagyon sürgős - karácsonyi ajándék stb. - akkor ki kell valamit találnunk...

Mini!
Nagyon szépek a szalvéták, köszönöm szééééééépen!!

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubika!

Épp néztem a citromost, mikor az ölemben ülő Áronom felkiált: Anya, ezt te csináltad!. Nos, ezt vedd, aminek akarodKépKépKép

Ánizs!
Rá se ránts, legközelebb jobban szervezünk. Én is szívesebben dumcsiztam volna veled, mint a dokikkal a kórházbanKép Már csak egy hallásvizsgálat van hátra, amitől tartok egy kicsit, amúgy minden ok.Kép

Mi ma gyöngyöt fűzünk Áronnal karácsonyfadísznek.
El kell tűnnöm, a 2 és 3/4 éves gyerekem a gépet követeli!!!Kép
paat

Köszönjük szépen megvagyunk már a 14. hetet tapossuk:-))) minden oksi láttuk már UH-n rugdosott kapálozott a doki meg is jegyezte hogy készuljek mert ezt igencsak érezni fogom majd:-)))
meara

Mohácska, jó a decuragcsa is!

Jubika,Köszi mindent!! A lányzó jelentkezni fog Nálad a csomagért , azt mondta holnap du. tudna érte menni. Megadtam az emilkédet is , hogy előbb beszélje meg veled. Kreativkának hívja magát.
Köszönöm, hogy lebonyolítod az átadást! Kép nagyon aranyos vagy!!!!!!!
szorgosstuci

Sziasztok!

Már azt hittem nem is válaszoltok a nyomtatással kapcsolatos kérdésemreKép, de látom csak napirendre került!Kép

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Jubi!
Köszi, hogy elhozod majd a cuccot. Nekem bőven ráér januárban. Most megint nem csinálok semmit. A változatosság kedvéért most egy nagy rágófogamat gyökérkezelik. Vért izzadok 3 naponta. Elment mindentől a kedvem......

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Paat!
Áronnak puszi!Kép

Koda!
fog: KépKép

Én tegnap egyből rávetettem magam az egyik friss köcsögre, és ez lett belőle. Után még gyorsan összehoztam egy cipős macit

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok Lánykák!

Ámulok és bámulok, hogy mennyi szépséget hoztok össze :-)))
Én mostanában idő hiányában elég lassan haladgatok az alkotással, bár az eladottakat pótolgatom lassan.

Jubika!
Nagyon klassz lett az a gyümölcsös köcsög szokás szerint, a macika meg eccerűen bájos!

Stuci!
Mán nem is mondom a felsőfokokat, mert ilyen legeslegfelső fok nincs amiket csinálsz:-))) A könyv is nagyon tecc, meg persze a kép is.

Ánizs!
itt már többen mondták, hogy az afró csaj nagyon jó lett, nekem is az teccik a legjobban, bár persze a többi is.

Cory!
Gratulálok! Többen odaadtuk volna a mégoly kis királyságunk felét egy ilyen színvonalú első munkáért:-))))

Ti mindannyian akik most névszerint kimaradtatok!
Bocsika és Nektek is gratula, megnéztem mindenki műveit és naaaaaaaaaagyooooooon szépek.

Kicsi off a végére:-(

Nikit tegnap kiengedték a kórházból, de nem végeztünk, mert ha teljesen meggyógyul ki kell venni a manduláját, és persze nem jár suliba már idén mert jól azért még nincs teljesen.
Mindannyiótoknak nagyon köszönöm a jókívánságokat és a szorítást :-))))
minimaxi

Mi történt?? Senki? Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Bocsi, csak gyorsan. Mostanában nem nagyon van időm írni, de olvasni szoktam ám! Meg megcsodálni a szebbnél szebb alkotásokat.

Minimaxi!
Nem írtad, hogy megérkezett-e a pénz!
Remélem igenKép
Nikinek szorítok a mandulakivételhez. Nekem 19 éves koromban vették ki, nem volt olyan vészes.

Jubi!
Apukádnak köszi a szállítástKép
Mikor mehetek érte?
Péntek délelőtt jó lenne nektek?

Megyek is rendet rakni.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Jaj de nagyon régen írtam.
Pár napig rossz volt a gépünk,nem volt internet sem.Ráadásul beteg vagyok,és erre jött még egy gyomorrontás is.Kép
Szerintetek mit egyek?Nem merek semmit.Inni is innék,mert már szomjan halok,de félek,hogy kijön.
Bocsánat hogy ezt írom ide,de másnak nem tudok panaszkodi,mert nincs itthon senki.Kép (gyerkőc alszik,még neki se mondhatom el.Kép)
Amúgy nagy alkotásban vagyok amikor éppen jól vagyok.Majd teszek fel képeket.

Sztigris!Kép Ha ráérsz írj e-mailt!Kép

Puszi mindenkinek!!!És nagyon ügyesek vagytok mint mindíg!!!!Kép

Orsi
orsi21

Orsi!

Ha meg bírod állni éhenhalás nélkül akkor ma inkább ne egyél semmit. Ha nem bírod ki akkor rágcsálj el pár szál ropit, vagy főzzél néhány szem krumplit meg simán csak sós vízben. De ne tegyél rá se vajat se tejföl csak sósan edd meg, vagy egy szelet natur pirítóst.
Inni pedig cukor nélküli tea, vagy sima szénsavmentes ásványvíz, illetve ha nincs akkor csapvíz, a tea is lehetőleg hidegen, mert az jó a háborgó gyomornak.
De csak kortyonként, akár két percenként ígyál egy- egy kortyot, hogy ne száradj ki, de komolyabb mennyiséget csak akkor ha ez legalább egy óráig bent maradt :-)))

Írjál, hogy sikerült-e!!!!!!
Szorítok Neked, hogy jobban légy :-))))
++++++++++++++++++++++++++++++++
minimaxi

Mini!Kép

Köszönöm szépen!!!! Kipróbálom a kortyonkéni teázást.Krumplit főztem úgy ahogy írtad,már meg is ettem,és még a helyén van.Kép Mégegyszer köszönöm!!!

Orsi
orsi21

Orsika!

Örülök, ha sikerült segíteni! :-)))
Gyógyulj meg reggelre, aludj jól:-))))
minimaxi

Era!
Jó a péntek délelőtt, olyan 10 óra felé. Csak azt tudjad, hogy Daninak mandulagyulladása van Kép Nem tudom, fertőző-e, de gondoltam jobb, ha szólok...

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
csak orsinak gyorsan...
tök jó amiket mini írt -nekem is ez jött be mikor beteg voltam-illetve a krumplit még répával kiegészítheted-az kihozza belőled a rossz cuccost bentrőlKép
Még a széntabletta is jó akár 6-8 szem is összetörve és ha görcsölsz akkor görcsoldó sem árt. A pirítós az tuti, holnap már sajtot is tehetsz rá!Kép
Kitartás, majd az ünnepek alatt pótolod a nemevést!Kép
majd még este jövök
mindenkinek minden jót addig is!Kép
abby
abby

Jubi!

Akkor csak átvesszük a csomagot az ajtóban.
Nem merem megkockáztatni a bemenetelt, nehogy elkapja Anna.
Daninak jobbulást!

Akkor holnap megyünk 10 körül.

Era

Era
Kép
era75

Hahó!

Csak meg akartam mutatni, mit csinált a húgom élete első szalvétázásával, csupán szóbeli tanácsokkal, a Minitől rendelt köcsöggel.Kép A színe nem ilyen, ugyanis jóval sötétebb, mint a vakus, csak a vaku valahogy világosította. A vaku nélküli képen meg feketének látszik, szóval képzeljétek el valahol a kettő között. A hátteret is megválaszthattam volna jobban, majd legközelebb ügyelek rá.

Zsizsa

Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, de jelentem pótoltam.Kép

Abby!
Olvastam, hogy dekupáltál saját nyomtatást. Tintasugarassal? Nem oldotta fel a tapragi? Mivel fixáltad? Esetleg pontos márkanév is érdekelne.Kép
Hogy rögzítetted a szalvit, hogy ne gyűrje be a nyomtató? Olyat hallottam most, hogy sima ragasztóstifttel rányomják A4-esre és nem fogja begyűrni a nyomtató. Te hogyan nyomtatod?
Szóval most csak győzzél válaszolni.Kép

Cory!
Szijjjja!Kép Aranyos a zsepitartód!KépKép

Ánizs!
Csodálatosak!!!!!!
Csak ámulok milyen szuper kereted van.Kép
Beszéltél valami gyöngyház festékről. Milyened van? Akril, tempera???

Stuci!
A hajlakk minősége számít? Csak azért kérdem, mert azt nem oldja fel a dp. vagy a tapragi? Elvileg a víz is oldja...
Feljebb írtam Abbynak egy másfajta rögzítési módról a nyomtatáshoz. Azt még nem próbáltad?
Újságból kivágott képet is dekupáltááááál máááár? Milyen újság volt. Ezekből a színes magazinokból is lehet akkor elvileg? Csak tapragi hátra és utána dp. ragival mehet a gipszre?
Megkukkolhatom azokat a Shrekkes kisképeket valahol? Most megyek és megkeresem az oldalad...Kép

Zsuúúúúúúú!
Hogy én milyen régen nem láttalak.Kép

Koda!
Egy gyógypuszi neked:Kép
Úúúúútálok fogászatra járni...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata!
Már írtam föntebb is, hogy nekünk csak sima nyomtatónk van itthon és azzal próbálkoztam. csináltuk úgy is hogy jól odaragasztottuk celuxragival az 1 réteg szalit az A4-es lapra és arra ment a nyomtatás. Olyan kép lett ami az oldalamon van a keresztapának szánt angol és Manchester képek. ez rosszabb volt mert kicsit maszatolódott a lakkozáskor. felhasználás előtt pannoncoloros fixatív lakkal fújtam le-1800 ft nálunk. No amit simán csak lapra nyomtattam az viszont tök jó lett mert nem kenődött rajta a festék, viszont ezt a mintát tapétaragasztóval tettem faalapra. sajnos erről nem készült fotó mert egy óvónéni kérte, de hátha tud róla utólag készíteni és akkor meglátjátok, hogy jól sikerült.
Hát ennyi, remélem nem voltam nagyon bonyolult. ha van még kérdésed csak nyugodtan tedd föl akár emilbe isKép
abby
abby

Sziasztok!!
Kata, a szalvéta nyomtatással én már régen nem vergődök. Az újságpapírra meg nem pocséklom a decuragcsát, azt tapiragival csinálom. Hajlakk márka nem fontos , de jobb az akril lakk. a hl. csak áthidaló megoldás , ha végképp nincs otthon semmi.Reklám újságból vágom ki a képeket, a fényes papír állítólag nem jó , de majd azt is kipróbálom.

Zsizsa, ügyi a hugod! Kép először azt hittem kettő az az egy korsó. Kép

Csináztam megint 2 db. 4évszakot , meg még mást is , de a vakuval nem sikerültek jól a képek, ezért majd még holnap is fotózok.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=101537&index=55
innen egy pár darab.

Kata, ez is reklám újságból van készítve.Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74425&index=9

Jobbulást minden betegeskedőnek!! Vigyázzatok magatokra!
Szép estét!
szorgosstuci

Abby!
Köszi!
Egyenlőre ennyi. Azt a pc-os fixaktívot majd megnézem. Ha nálatok 1800, akkor nálunk is.Kép

Stuci!
Neked is köszi!
Megnéztem a vágódeszkát. Szuper!Kép
Engem csak az érdekelne még, hogy elvileg az újságnak a másik oldalán is van valami. Az nem üt át?
Én sem pocsékolnám rá a ragasztót, de vannak olyan dolgok amik szalvétán tuti nem fognak megjelenni. Mondjuk bármilyen dolog ami a F1-el kapcsolatos.Kép
Viszont ha az újság is jó, akkor lenne 1-2 ötletem.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!Kép
Persze, hogy nálatok is annyi!Kép De akkor a a müv.ellátóba kell menned, tudod a kórház felé mert ott ez az ára és szerintem ott a legolcsóbb minden. Csak nekem nem mindig esik útba...Nyugodtan nyomtass szerintem,, menni fog az "fődi"! Kép
Szép álmokat mindenkinek!
abby
Jubi!....írokKép
abby

Nnnaaa , most végeztem a portálommal. Kicsit átrendeztem. Most az alkotások is téma szerint vannak csoportosítva , mint a szalvik.
Ééés! Rájöttem, hogy mitől tűnik el a kép néha. Mikor feltőltöm a helyére a képet és kiörlöm a legújabbakból akkor amonnan is eszáll. Na most átraktam a legújabbakat is a dekupázs képtárba és így már nem tűnik el.Csak még arra nem jöttem rá, hogy lehet egyik képtárból áttenni a képet töltögetés nélkül.

Kata, nem látszik át száradás után. Nem tom mi az az F1 !? Kép
Most pedig dobok egy hátast én is, álmos ugyan nem vagyok viszont kezdek éhes lenni. A reggelihez meg még túl korán van.Kép
szorgosstuci

Kata,
megkaptad a mélemet? Kép

Virág
virág78

SziasztokKép

Kezd visszatérni az életkedvemKép Kiidegelték a fogamat, így egy igazán kellemes 1 órát töltöttem a fogaászaton tegnap. Semmit sem éreztem, csak kiakadt a szám a sok nyitvatartástólKépKép

KataKép
Biztos hatott a gyógypuszid, mert nem fáj a fogamKép

Már csináltam is egy sütis dobozt, még van egy kis munka rajta. Este megmutatom.

ZsizsaKép
Töööök jó a kaspó!

StuciKép
Most látom a profilodban a képetKépKép Örülök, hogy látlakKépKép Sajnos a képeidet nem.....olyan kis x-ek jönnek előKép

AbbyKép JubiKép
Lányok? Fiúk? Jól van mindenki??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kodácska,innen most már talán müxik.http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=101537&index=17
Valószínű az átrendezés miatt történt. Kép
Örülök, hogy jobban vagy!!
szorgosstuci

Stuci! Szerintem a F1= Forma1!!!!

Zsizsa! Nagyon ügyes a hugod is, el van találva a kaspó! Na meg a szali.....

Fixaktívot használók: ha nem tudom megvenni az 1800 Ft-os spray-t, akkor ugye jó a pc. kimért fixaktívja, amit művészellátókban lehet kapni, és a megszerzett fodrász porlasztóval tudom felfújni a nyomizott képre??? Vagy ez más fixaktív lehet??? Megvegyem, vagy ne vegyem??? KÉrek segítséget!!!

Stuci mégegyszer! Kis piros x-et látok négy évszak helyett! Edit

Kata007! Temperát vettem a gyöngyházakból, aztán az itt tanult plextollal tettem vízhatlanná!!!!
anizs007

ÁnizsKép
Igen, az is tökéletes, ha van porlasztód!Kép Nyugodtan vedd meg!

StuciKép
baromira tetszenek a képeid! És aza sütis könyv! Az én dobozom is hasonló szalvétából készültKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Köszi "fődi". Nekem sem esik útba, de ha arra járok benézek majd. Úgyis meg kellene már néznem az agyagot is Dancsinak.Kép

Stuci!
Forma 1. Kép
A lányom meg van őrülve érte. Vagy tőle. Vagy miatta.Kép
Még nem is lenne nagy meló, mert a Ferrari színei azért elég egyszerűek. Piros keretbe kép, vagy Sumi fotója, aztán a lányom ugrálna örömében.Kép

Virág!
Igen és válaszoltam is, hogy részemről mehet csere.
Viszont közben Dancsi azt mondta, hogy amiből 1-2 negyed maradt, ne adjam már oda. Több pedig nincs, mert mindegyikből csak egy db-om volt. Láttam a cserében, hogy Barbisokat keresel.
A Corában láttam pár hete egész csomaggal az összes Barbisomból, kivéve amelyiken a "Barbie" felirat van. Gondolom a Ti közeletekben is van Cora.

Koda!
Hát azért küldtem, hogy hasson...Kép

Ánizs!
Igen F1=Forma 1Kép
Temperát köszi. Nekem nagyon tetszik a kereteden.Kép Plextolom is van, mert aranyból én is temperát vettem.
Fixaktívból sokkal olcsóbb a kimért? Mert akkor én is inkább olyat vennék.
Most nagyon vissza kell fognom magam, mert 1 szájjal többet kell etetnem.Kép
A 17 éves lányom ideköltözött hozzánk múlt szombaton, úgyhogy végre mindhárom lányom velem van. Az exem már nem örül ennyire, de kit érdekel.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata,
köszi szépen. Lehet, hogy akkor nem kaptad meg az uccsó mélemet, de nem baj. Kép Majd akkor elmegyek egy Corába. Kép

Virág
virág78

Kata007! Hurrá, hogy "Három a kislány", mint az operettben!!!!
Igen, kimérve láttam Sz.helyen, olyan orvosságos üvegben a művészellátó boltban, de nem mertem megvenni amíg itt az okosoktól nem kértem véleményt. De most Koda is rábólintott, úgyhogy hajrá, most vagy Kaposvárról vagy Keszthelyről megpróbálom meghozatni.

Stuckó! Megnéztem a 4 évszakot - most már én is látom - baromi jó!!!!
anizs007

Sziasztok! Kép

Nincs időm olvasgatni. Kép
Off.:
Ha valakit érdekel, akkor nézzen be hozzám, mert ingyen odaadom a negyed és fél szalvijaimat, csak ne legyen itt dobozokba! Más akció is van most nálam!
Szóval ugye elviszegetitek a negyed szalvétáimat? Kép

Anikó

Kép

KépKép
anyko

Sziasztok!
Képzeljétek felöltöztettem a ronda, ócska receptes könyvemet:
receptes könyv

Jóccakát mindenkinek!
JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

Olan szépeket csináltok, hogy öröm mindig belesni ide és várni a szebbnél szebb alkotásokatKép

Az elmúlt két éjszaka én is végre elörébb kerültem a karácsonyi ajándék gyártással. bocsi hogy ideteszem fel őket, de most csak erre fussa az időmből, majd bekerülnek az albumba:
A faalapos képeket vasalással készitettem (hóember és oliva)

KépKép
KépKép
Kép

És készitettem egy újabb muffinos könyvet, belül végre készitettem hozzá tartalomjegyzéket, meg sikerült oldalszámokat is varázsolnom a lapok aljára:
Kép

Mindenkinek további szép alkotgatást, rám még vár ezer aprócikk, apától is kaptam alapanyagokat a szülinapomra, igy van most mit alkotgatnom.

JubiKép
Tök jó ötletet adtál, kicsi fiam lapjaira olvasta a régi szakácskönyvemet, ráfér majd egy felújítás, a tied nagyon kafa lettKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Lányok!
Én már megint éccakázok. Kép

Köszi a dicséretet mindenkinek!! Elvitték ma mind a 2 négyévszakot, a megrendelők is megvoltak elégedve vale!Kép
A könyvet még nem fűztem meg, lehet , hogy jövő karácsony lesz mire összehozom.
Most egy új portált építgetek , külön a szalviknak.
Örömmel jelentem, hogy már egyedül is tudok betenni háttér képet.Referencia munkám MaxiMűvésznő oldalán látható. Az enyém csak, ha kész akkor lesz publikus.Az meg nem tudom mikor lesz mert azt a rengeteg szalit még föl kell rámolni rá.

Ági, Jubi! Ne máááááá!!! A Ti könyvetek sokkal szebb!!! GRATULKA!!!!
Stuci iríííííííígy de nagyon! Az a pzs. tartó! jaj de csecse!!KépKép

Remélem a betegek gyógyúlgatnak és aki eddig egészséges volt az már kihúzza ünnep utánig. Kép)

Szép reggelt mindenkinek.
szorgosstuci

Szia Lányok !

Úgy néz ki elleszek én itt magamba. Kép
szorgosstuci

Ági!

Nagyon szépek, nekem legjobban az óra és a könyv tetszenek Kép Az órának mi az alapja?

Stuci!
Neked az a gondod, hogy nem tudsz aludni? NEkem az, hogy bármennyit bírnék Kép Megyek megnézem Mini oldalán mit variáltál Kép

J

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

A köcsögbizniszben résztvevőknek szeretném megköszönni a szállítástKép
Már hozzá is láttam tegnap, majd ha alszik a lánykám mutizok is.

Nagyon, nagyon szépeket csináltatok!!!!!!!!!

Ági!
Az az óra nagyon édesKép

Jubi!
Téged már nem is dícsérlekKép
Mindig olyan ízléses dolgokat csinálszKép

Stuci!
Az a négy évszak......gyönyörűűűűűű!!

Többiektől bocsi, hogy most nem írok név szerint, de a lányom mellett elég nehéz gépelni. Most épp a videót nyomkodja.
Jajj, és úgy érzem kaki is van, mert elég büdiKépKépKép

Betegeknek gyógyulást kívánok!

Era
Kép

Era
Kép
era75

Sziastok!
Köszi!Era. Kép

Jubikám, ha lefeküdnék időben tán aludnék is , csak ideragadok a géphez. Kép

Na , raktam fel megint képeket. nem túl jók ,mert a fényviszonyok nem voltak megfelelők.
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=101537&index=12
innen egy pár darab.
szorgosstuci

Stuci!
Megnéztem, az állam megint a földön koppant..Tudom, hogy már mondtam, hogy pályát tévesztettél, te meg jól elpoénkodtad, de komolyan gondolom. Olyan egyedi ötleteid vannak, ami másnak tuti, hogy nem jutna eszébe. Csak hogy bíztassalak egy kicsit, az Anyukám 50 éves korában jött rá, hogy van érzéke és rengeteg ötlete a varráshoz (függönyök, ágytakarók, párnák stb.), és volt bátorsága erre váltani. Most már ebből él. Azt csinálja amit szeret, és még jól meg is fizetik. (csináltam a munkáinak egy oldalt: www.firhangos.gportal.hu). Ezt csak azért írtam, hogy bíztassalak! Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!
Jöttem én is mutogatni, de még meggondolom magam...amiket Ti csináltatok azok után előállni ezekkel...hát nem is tudomKép
Most én is csak egy össznépi dicséretet mondanék, tényleg le a kalappal előtettek!
No innentől jönnek az új alkotások
http://gportal.hu/picview.php?prt=22020&gid=208849&index=1
Kérem a véleményeket!
abby

Jubikám!
Köszönöm a dicséretet!
Csodásak az Anyud függönyei!!!!!!! Jó neki , hogy szeret varrni. Kép
Én már olyan régóta varrok, hogy már nincs kedvem ezen a vonalon alkotni.Ráadásul nincs is akkora helyem ahol ekkora darabokat szabni lehetne.
Azt meg biztos észrevetted már, hogy a dekuli most annyira felvan kapva, hogy ebből manapság megélni nem lehet.
Viszont akinek van kedve nézzen be ide, itt vannak általam varrt pólók és topok. Vadi újak.
http://www.nlc.hu/bemoldal.php?bem_userid=356309

Abbykém! Nem semmi amivel most itt előálltál! Nagyon szépek!!!Kép
Szerintem krétázd még azt a keretet. Kép
Azon a szép koszorún mit jelent, hogy nekem ajállva?Csak nem akarod nekem adni?KépKépKép
Vicc volt! Citromos kaspócska ,katicás képek , nem is tudom ? Minden olyan aranyos!!!!
Csak nem Te festetedd ki a lépcsőházat? Nálunk ilyet nem lehetne, mert a fiatalok összefirkálnák 2 percen belűl.Kép
szorgosstuci

Abby!

A citromos köcsögnél jött ki először a számon egy: "aztaaaaaaaaa!!!!", aztán a fahéjásnál, a "csak úgy"-nál, a katicásoknál...
A karácsonyi csengők nagyon jó ötletek (mi benne a csengő nyelve?
Már régen kérdezni akartam, hogy miért teszel a normál méretű képekbe is két akasztót?

Stuci!
Tudom, hogy dekupázs dömping van, de nem sok az igazán egyedi, ötletes köztük. Ezért lennél te más Kép

Én majd holnap mutogatok, mert villanyfénynél nem szeretek fotózni.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Jaj lánykák ha láttátok volna az örömtáncot amit lejtettemKép
Azt szeretem ebben az egészben mikor elkészül egy mű és amikor Ti véleményt mondtok róla. Az nagyon jó amikor dicsértek de én azt is szeretem ha őszintén leírjátok ha valami nem tetszik benne, hiszen így tanulhatok a mesterektőlKép
Szóval köszönöm a dicséretet már nagyon rámfért ez az örömködés. Van még pár alkotás de a hitesem csak este méretezi át a képeket és aztán dobom csak be a közösbeKép
Jubi! Normál képbe-koktél szalis- abba 2 akasztót a negyed szalisba pedig 3 akasztót teszek. Tudom, hogy sok de félek hogy 1ébként leesik a falról...tudod én nem teszem bele mikor szárad a gipsz hanem a legvégén ragasztom csak rá, ez az utolsó fázis nálam.
A csengőnél pedig fagolyót használtam amit rövidáru boltba lehet kapni-bár lehet ez már annyira modern fagolyó, hogy müanyagKép- de ahogy összekoccan a cseréppel szép kis hangja van. Ez is az ajándékok mellé 1 kis személyes meglepi. Ezek az elsők, legközelebb már ügyesebb leszek, akár szép szalival is be lehetett volna őket vonni...már mind1Kép
Én nem dicsértelek Titeket 1enként, de nem is igazán tudnék mit írni...mikor megláttam a Jubi könyvét akkor kissé elkeseredtem és mutattam a páromnak, hogy nekem ilyen nem lesz soha... Stucit meg 1ébként is utálom az ötletei miatt!Kép
Na most már befejezem...
abby

SziasztokKép

Nagyon szépen köszönöm a dicséreteket, nagyon jól esettKépKépKép

JubikámKép
Az óra alapja alanatur pórias auchanban vett óra, ez spec sárga volt, de a multkori angyalkás órám is ugyan az, csak kékben. Kb ugy 450 Ft volt, már ha másért nem az óraszerkezetért megérte megvenniKépKép

StuciKép
Valami fenomenális amiket alkotsz, csak nézem és csorog a nyálamKépKép már gondolkodtam hogy kölcsönveszem a gyerektől a partedliétKépKép

AbbyKép
Nagyon klasszak a munkáid, a lépcsőházatok meg különösen aranyosKépKép

Menek mert vár rám két képkeret és szalviért áhitozikKépKép Elszerváltam anyumtól az utazóvasalóját, igy kitudom probálni a negyedes gipszkeretben is a vasalásos technikát, nagyon kiváncsi vagyok ráKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi! Köszi szépen, én az előbb véletlenül kihagytalak a szórásból, pedig nagyon megbámultam ám a csodáidat!Kép A férjemmel itt tippelgettünk, hogy mi lehet az óra alapja-mi valami ikeásra gondoltunk...) És a katicás szali az 1ik kedvencem amiből készítetted, szóval ha meguntad küldheted hozzánk Lillus oda lenne érte!Kép Hát a könyvet már ne is ecseteljem..én Hangusnak csináltam egy kis barbie-s könyvet de valahogy nem bírtam csak bénán összefűzni..valaki majd 1szer elregélhetné hogyan is kell azt pontosan csinálni!
Szóval gratula!Kép
abby
abby

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?