Sziasztok!
A Stucek képeit itt tudjátok megnézni :-)))
http://gportal.hu/picview.php?prt=22246&gid=74429&index=29 és a következő kettő :-)))) Érdemes megnézni, mert nagyooooooooon szépségesek:-)))
Abbykém!
Már tegnap itt is voltak a szalvik:-)))) Nagyon aranyos vagy, nagyon szépen köszönöm, nagyon szépeket küldtél :-)))) Hívtalak este de nem vettétek fel:-(
Gabi!
Nagyon szépeket csináltál megint:-)))
Anykó!
És még ezen felül azok amiket rendelésre csinálsz? Nem semmi, megy a nagyüzem, de az a jó, hogy a mennyiségen kívűl a minőség is óriási:-)))
Mohácska!
Mi az hogy tehetséges kezdő? Nagyon profik az alkotásaid :-))) Ezek a gyönyörű könyvek egyre jobban izgatják a fantáziámat. És nagyon sokat csináltál, ráadásul, ahogy írtad ez még nem is minden!, de hogy nem semmi azt tuti :-))))))
Tegnap egész nap házon kívűl voltam, este alig vártam hogy olvashassak, de annyira elfáradtam, hogy írni már csak most vállalkoztam.
Végre beszabadultam Pesten a Kreatív hobby boltba, meg az Üllői úti művészellátóba, és hoztam egy köteg szalvit, és vettem végre plextolt is.
Off: Közben meg megütött a guta, hogy bár a törvény előírja, hogy magyar nyelvű tájékoztató (és használati útmutató) nélkül semmit nem lehet forgalomba hozni, se a repesztőlakkon, se aplextolon nincs egy sor magyar szöveg sem, de ugyanez a helyzet a festékekkel is:-(( Ha váletlenül van rajta akkor meg 2,5 pontos betűkkel ami csak mikroszkóp alatt olvasható. Miközben persze ezek egyike sem olcsó, ha meg kérdez az ember akkor kinézik a boltból :-(((
Bocs az offért, de baromira berágtam ezen és már nem először :-((((