Új privát üzeneted érkezett!

Jamina!

Nagyon tetszik a tetőcsereped!De a többi is szuper!

Magdi!

Ha előkerül az almatorta recept, engem is érdekel!
Jucus
20170114224602

VilagosJamika,
tetocserep nalam is nyeroKép Ha egyszer lesz hozza egy hazam, biztos kell majd nekem is egy ilyenKép

-Afonya
afonya

szia Lányok!
Új vagyok a fedélzeten és zöldfülü!!! Napok óta olvasgatlak benneteket és rengeteget tanultam töletek (amit ez úton köszönök, utólag!!!)
Ha még beférek a csapatba és nem lesz nagyon zavaró a tudatlanságom, akkor maradnék köztetek.
Már én is elkövettem 1-2 dolgot, ha nem leszek túl béna, felteszem a képtárba. Megjegyzem, a géphez is annyira értek, mint a dekupáláshoz. Kép
Sz. van rengeteg, de nem tudom, érdemes-e feltennem öket, mert nem M.o.-on élek, hanem Németo.-ban és gondolom a postai költség már nagyon megdrágítaná a müveket. Majd meglátjuk.

Ancsa
mian

Világos(ez tetszikKép)Jamika!
nem vagyunk egyformák. Nálam egy vicsorgó bulldog van kint "A kutya harap" felirattal. Így is bejönnek az emberekKép. Mi lenne, ha egy ilyet tennék kiKép?
Megézném nagyobban is. Van ott némi maszat, ami nagyon érdekelneKép
Ha átdobod nagyobban, akkor felrakom a Képtárba. Jó?
Kerek vágódeszka: ha nem írod, nem veszem észre a cserepecskétKép.
Apikának üzenem, hogy a cserép flex+kővágó koronggal könnyen(?) vágható. Csak mondom. Így lehet nagyobb félcserepünk is.
Módosítok: ne azt mondd neki, hogy én mondtam, hanem azt, hogy valahol olvastad.Kép

Voltam tegnap piacolni. Vettem natúr kenyértartót, majd azt is jóól bekenem a pácommal, és kap némi díszítést. vettem PZS tartót is, az is cseresznyeszín(hmm) lesz.
Láttam tányéralátétet sima fehérben 250-ért, én hülye nem vettem meg.
És láttam képkeretet, olyan feles szalvéta nagyságút, 200(!) forintért. Tört magyarságú tezsvér azt mondta, hogy lehet belőle alkudni.
Én ökör (nem helyesel!) azt sem vettem meg. Ha alkudtam volna (nem tudok), akkor eljött volna velem az egész pakk 100Ft/db áron. Mindenféle méretben volt.
Voltak kimondottan szép szőtt, és csomózott kaspók vesszőből, háncsból-fűből, made in China felirattal. Tényleg szépek voltak, az áruk sem volt rossz. Volt fémfüles ládika furnérból. Csak furnér, tehát nagyon vékony volt.
Ha valaki kínai boltba téved, talán érdemes lenne körülnézni a dekor osztályon...

Rájöttem, hogy a gérvágómmal lehet némi rétegelt lapot is szabdalni.
Most jó nekemKép

Csi
csii

Szia Ancsa!
Üdv a fedélzetenKép
Képeket várjuk!

Csi

ui.: Németországban is ekkora őrület a szalvétázás? Itt már majd' minden zugban szalvétát árulnak...
csii

Jamina!
nagyon jó ötlet a cserépre szalvétázás!Átadom az üzit a barátnémnak!
Ancsa!
Én is csak nemrég találtam rá erre a kis lelkes csapata, de hamar befogadtak, és jó ötleteket kaptam!!
Csajok!
Tudjátok mit csináltam ma? Rontott cd lemezre dekupáltam teatasakokat. Isteni poháralátétek lettek, már kaptam is a gyártására megrendelést. Az ötlet szintén net-es, nem saját.

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
Éppen azt szerettem volna kérdezni, hogy ez a technika mennyire tartós? Mondjuk ha egy nagy fadoboz teljes felületét borítanám be vele, amit sűrűn használok? Esetleg a játékok dobozát?
És ezek szerint nem csak szalvétával lehet?
És azt hogy csináljátok, hogy a keret is szalvétás? És olyat is lehet, hogy nem az egész szalvétét viszitek fel, hanem csak egy részét és montázst csináltok?
Hú, bocsi, ha ezek evidenciák, de egyre jobban izgat a dolog és már nem is olyan soká talán lehetőségem is lesz megismerkedni vele! Kép
Köszi
A tudatlan, ámde kíváncsi Solya
solya

Hahó!

Tegnap vettem Somának építőkockát.Tudatalattim súgta,hogy azt vegyem meg ami egy fa keretben volt,ne azt ami zacsiban.Akkor még nem tudtam,hogy mi lesz a sorsa de este már készült is a tálca a fatartóból.Mára egy klasz fűszernövényes dekupli tálca.Képet is fogok feltenni róla.Csak ezt akartam megosztani veletek.

Jucus
20170114224602

Jucus!
Szegény Soma. Nálam is így kezdődött. Mára a gyerek nem mer játszani a gyurmakiszúró-formáivalKép Azt hiszi, az is anyáé.

Solya!
Jó hír: nagyon tartós. A szalvéta csak dísz, aztán lakkozva (akár többször is) nagyon strapabíró tárgy készíthető.
Vagy kivágod a mintát, vagy körbetépkeded, vagy felhasználod az egész szalvétát. Vannak decoupage-papírok is, azzal nagyobb összefüggő díszítés (is) készíthető. Azt be kell áztatni egy kicsit vízben, vagy jóól bevizezni, akkor szebben terül, száradáskor pedig kihúzza magát.
Tipp: ha komolyan bele akarsz vágni, mindenképpen vásárolj magadnak kint szalvétákat. Egy része itthon nem kapható, pl.ez is ritkaság...

Csi
csii

Sziasztok!

Jamina! Jucus!
Almatorta receptje mélezve.

Jamina!
Műveid nagyon jók, nekem a gyümölcsös cserepek tetszenek legjobban, de hiába hivogattam öket, nem ugrottak le a képernyőről. Kép

Ancsa!
Üdv itt. Kép

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!

Megrepedt a dög.... Kép Kép Kép Már nagyon utáltam.
Jamina, lehet, hogy a festék-lakk réteg vastagságával volt a baj.
Csí, tehát ha jól értem a repesztés csak festékréteg alatt működik? Egyébként két festékréteget hogy kombináltok? Sötét-lakk-világos v. fordítva?

Off : Holnap megyek állásinterjúra 3-ra. Kép Megtámogatnátok egy kis drukkal?

Magdi
gmagdi

Lányok, a képtárba selyemnyakkendőt is fel lehet tenni?

Virág
Virág

Csi,
de hol? Ez egy kisváros! Kép

Az obiban láttam szalvétákat, direkt úgy csomagolva, hogy mindegyik másmilyen, de nagyon drága és nem is tetszik igazán. Ezt normál, asztali szalvétából nem lehet? Kép
Van vmi ötleted, merre nézelődjek?
vagy próbáljak meg egy kicsi hobbyboltot keresni, hátha eddig csak nem vettem észre?
Köszi
Solya
solya

Magdi!
A kombinálás szabadon választott, sőt, az alsó réteg lehet több színű is. Sztem az a lényeg, hogy két elütő szín repedjen egymáson.
A Deka repesztő úgy működik, igen, hogy a felső festékréteg megtöredezik az alatta lévő repesztőtől, így kivillan a repesztő alatt lévő alapszín. Megrepedne a páclé is, de az nem látszana, mivel nem fedné be az alatta lévő színt, bármi legyen is az.
Küldtem a freemailt, mindenképpen nézd megKép

Márakartammondani: nálam, ha szólok valakinek, hogy mail ment, az nem személyeskedés. Csupán -magamból kiindulva- jelzem, hogy az illető kukkantson be a postaládájába.

Virág!
Ha az szalvétával van díszítve, akkor igen. Majd max. jóól kiutálunk, hogy nekünk ilyen még nincsKép
Ha nem szalvétás, akkor a KÉZIMUNKA-KÉPTÁR-ba tedd, és akkor a Kézimunka topikból fogunk kiutálniKépKép

Solya!
A neten rengeteg hobbibolt van fent, ami online. Amit felraktam, az is az. Ilyen címeket tudok még küldeni, onnan is rendelhetsz. A Foxwood szalvétái itthoni árakon számolva sem vészesek.
Nálunk, ha csomagban veszed, akkor a szebbek 600-900 Ft-ig terjednek. És persze nincs is az embernek szüksége egy egész csomagra.
Mutassak még ilyen oldalakat?
A normál asztali szalvéta is jó természetesen, ha találsz olyat, aminek tetszik a mintája. Nálunk is van néhány cég (pl.M4), aki asztali szalvétát árul, de némely csomagja nagyon szép. Különbség nincs az asztali, meg a dekorszalvéta között, csak az ár, és a minta.
És szerintem a legkisebb városban is van hobbibolt, nálunk legalábbis mindenhol árulnak szalvétákat darabban. Még a picai kofák isKép
Kukk be ide: http://vizsla.origo.hu/katalogus?q=Bastelshop&mode=1&hol=2&x=0&y=0

Csi
csii

Csi,
KépKépKép
Virág

Csí, A másik Magdinak ment a mail, nem? Mert nekem semmi sem jött!!! Kísértetiesen hasonlít a nevünk.Kép
gmagdi

Sziasztok!

GMagdi!
Nagy-nagy drukk az állásintrejúra. Kép

Magdi (a másik GMagdiKép)
gallainémagdi

Ja Magdi!

Tényleg nekem jött az emilkéd, de továbbítottam Neked. Kép

Magdi
gallainémagdi

Jofanna!
GMagdik, osszátok elKépKépKép
Csi
csii

Magdi (akinek Zsuzsija van),
megkaptam az almatortás mailt, köszönöm, tetszikKép

Magdi (akit holnap interjúvolnak),
Holnap megyek állásinterjúra 3-ra.
Most 3 interjúra, vagy 3 órára mész? Kép
Egyébként sikerüljön úgy, ahogy szeretnédKépKépKép
És örülök, hogy megadta magát a Dög Kép

Csi,
Solya nemsokára hazaköltözik. Te most jól bevásároltatsz szegénnyel, hogy itthon aztán lehessen vele alkudozni?! Ejnye-bejnye! KépKépKép

Egyébként mé' írtátok Áfonyával, hogy VilágosJamika? Akárhogy is töröm a buksim, nem tudok rájönni a logikájára. Bár lehet, hogy irreális dolog ettől a 2 nőszemélytől logikus gondolkodást várnom... Kép

Apikának átadtam a TE üzenetedet a félcserepekrőlKép
Tetőcserepet akkor majd újra lefotózom, mert miután feldobtam a Dekupliba, töröltem a gépemről, ne foglalja itt nekem a drága helyet.

Üdvözlős tetőcserép: akit érdekel, az ötlet innen lopva.

Na jó, befogom a számKép
Világos (de nem világos, hogy miért) Jamika
jamina

Itt van a kép atalca-ról.

Jucus
20170114224602

Jamina, 3 órakor kezdődik az állásinterjúm. Így jóóóóó? Kép Kép KépÉn is örülök ám a repedéseknek!!!

Csí, Másik Magdi a mail célhoz ért, nálam van. Köszi! Egyébként csatlakoznám Csí-hez: Nem hiszem, hogy csak mi vagyunk hajlamosak elfelejteni, hogy a postafiókot megnézzük, pláne hogy nagyon kevés a 15 óra havonta. Úgyhogy ha vki nekem ír, direkt kérem, hogy szóljon.

Na, miután majdnem teljesen off voltam megyek is!

Magdi
gmagdi

zsuzsimano köszönöm szépen: ) mailt megkaptam, megy a válasz: )

Jucusmamus: lehet: ) Csak az az egy tetszik? Küldd el a címed emilben
(veronix@freemail.hu)

Ancsa: ha az az sz. szalvétát jelent, akkor hogyne!!! Írj nekem emilt, kíváncsi vagyok: ) (Finnországba is küldök szalvétákat: )
veronix

Magdi,

elkuldened nekem is az almatorta receptjet! Simon februar 6-an lesz 1.

Szilvi,

megkaptam az emiled valaszoltam is ra, de megint visszadobta. Azert irtam, hogy nem szivesen szabadulok be a boltba, mert akkor megint veszek 1 rakas szalvetat.

Jamina,

nagyo klassz a tetpcserepes cucc!

gabomamo
gabomamo

Jamina!
Köszi, hogy felraktad a cserepeket!Nagyon jó ötlet!Alig várom már hogy építkezzen valaki a környékről!!
Jucus!
Szuper a tálca, de mit szólt a műhöz a gyerkőcöd?
GMagdi!
Drukkolok én is érted!

Kép
Kép
zsuzsimano

Gabómamó!

Receptet méleztem.
Jó étvágyat hozzá.

Magdi
gallainémagdi

hohohohóóó!
Hamarosan régi vendég érkeik ideKép Feltéve, ha a magasságos nagyhatalmú Axelero is így gondoljaKép

Jami!
Én bevásároltatni? hah, kacagnom kell!
Most csakazérse árulom el, hogy hol lehet itthon Foxwood szalvétát kapni...Beee!
Apika akkor már megint nagyon szeret engem...

Jucus!
Megnéztem ám a képtárban a pólókat, nagyon tetszenek! A második még jobban, mint az első.
Majd kíváncsi vagyok a tatrósrágára is.

Veronix!
Milyen szalvétákat szoktál cserébe kapni Finnországból? Megnézném őketKép

Lányok, ha még két napig náthásak lesznek a gyerekeim, egészen ki fogom magam aludniKép

Fiam kreatív beszólása: "A gyerekollóval nem vágunk felnőtteket"Kép

Csi
csii

Magdi!

Köszönöm a receptet.

Zsuzsimanó!

Soma most abba pakolja az autóit,szóval tálcaként még nem tudom használni.

Csi!

Nekem is!

Jucus
20170114224602

Veronix!
Elkészült a képtár: http://www.gportal.hu/portal/yorka folyamatosan töltöm fel a szalvétákat.

Kata007!
Van Neked is egy árva pici katica az egyik szalvétámon, van már ilyened?

Csi!
Ígértél egy veszprémi címet! Vagy csak nem vettem észre?

Alakul ám a konyha csak még nem publikus Kép

Nagyon szeretném én is azt az almatortát!
Kata
kovkata

Sziasztok!
Én (még) nem sokat dekupáltam, de szalvétáim már vannak, és szívesen küldök belőlük bárkinek. A fotóalbumban "Katicabogár csereszalvétái" címen találjátok őket, írjátok meg emilben a címeteket és hogy melyiket kéritek és mennek a szalvéták.
Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok!

KovKata!
Drága vagy!Kép Köszönöm, de ilyenem már van.
Tündériek a lányaid!KépKépKép

Katicabogár!
Kérhetnék a szerencsekaticásból?
Ígérem én is összeszedem egyszer végre ami nekem van és felrakom valahová. Addig is itt egy pár:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/39601.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/39602.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/41315.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/41316.jpg
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/41317.jpg

K.

KépKép

KépKép
kata007

Szerintetek van fekete lakkfilc? Ha van arany, ezust, akkor csak van ilyen is, nem?

-Afonya
afonya

phaedraa

Semmi ilyen, hogy HAHÓ ITT VAGYOOK???
Szia PhaedraKép

Áfonya!
Van,nekem volt is régen.
Voltam ma a Pannoncolorban. Az ott a kánaán.
Vettem Plextolt, meg Dextrint, és pasztell-krétát. A Sellakk drága voltKép
Van valaki, aki gyantázza a lábát?

KovKata!
Anyapocnak elküldtem. Megbeszéltem vele, hogy majd ő kideríti, foglalkoznak-e magánszemélyek kiszolgálásával. Azóta nem tudom, hogy hívta-e őket.
Dunaújvárosi cím nem jó?

Csi

ui.: magyarázza el nekem valaki szájbarágósan, hogy hogyan működik a Marabu matrincafestékes repesztője!
Kösz!
Csi
csii

sziasztok! nagy nehezen ide bírtam jutni! Kép Már 2. napja nálam kezelhetetlen a Babanet.

Csi, igen, itt is nagy az örület (persze én csak magamból tudok kiindulni!) Az nagyon jó, hogy minden héten van, akár több alkalommal is müsor a TV-ben a szalvétázásról. Nagyon klassz ötleteket lehet kapni! Ha lesz érdemleges, megosztom a csapattal!

Veronix, fogok írni Neked, ha gondolod, de elöször a fel kéne raknom a szalvétáimat is! A tieid megnézhetök valahol?

Akit érdekel, tettem fel párat az ügyetlenkedéseimböl; megnézhetöek a Fotóalbumban, Mian szalvétái/müvei címen.
mian

Mindenkinek elkuldtem az igenyeimet Kép

magdi koszi a receptet, nem felejtetem el a szalvetakat.

Jamina, mi volt az allasinterjunn?

g.
gabomamo

Sziasztok

Csak beköszök a költözés után, visszaolvasni sajna nincs időm. Remélem mindenki jól van és sokat alkotott. Kép

Lenne egy kérdésem:
Szalvétaképet a költözés miatt még nem csináltam, viszont van a fiamnak egy kisszekrénye amit most tapétáztunk le. Az oldala bohócos, az ajtók sima kék színűek. A kérdésem az lenne hogy erre lehet szalvétából képet feltenni? Ha igen akkor hogy? Elég mély kék, fog rajta látszani a minta?

Köszi mindenkinek puszi
Forti

Kép
Kép
forti

Csí Kép

Ja, akartam is mondani, hogy
Hahó_itt_vagyok_újra!
Csak lefoglalt az Áfonyának íródó válasz Kép
Töredelmesen bevallom, hogy nettelenül marha sok időm volt, de ennek ellenére nem alkottam semmit Kép
Délután óta próbálom visszaolvasni a lemaradásaimat (persze amennyire a dedem engedi), de elég reménytelennek tűnik egy hónap termést végig böngészni. Mindenesetre, amit eddig láttam, elég érdekes dolgok történtek szerte a babaneten.

Plextolt mennyiért vetted?
Mi az a Dextrin?
Gyantázom, de miért kérdezed?

Ja, és láttam egy gipszöntőformát a képtárban. Azt hol vetted? Nagyon tetszik.

Phaedraa
phaedraa

phaedraa

Sziasztok!

Szia, Phaedra! Nézz be, kérlek, az asztrológiás topicba! Hogy miről maradtál le egy hónap alatt!Kép Na nem ebben a topicbanKép! Itt "csak" szalvétázgatnunk.

Köszi mindenkinek a drukkokat állás ügyben, bár utólag teljesen fölösleges volt szót is vesztegetni rá. Nem értékelik a multik a háromévesemet. Hát én meg igen, úgyhogy diploma ide-oda, inkább itthon maradok könyvelni meg pályázgatni. Erről ennyit, bár megérne egy külön topicot a téma.

Elkiabáltam a repesztést tegnap. Komolyan mondom, hogy fogalmam sincs, miért nem repednek meg a cuccaim. Kép A tápszeres doboz az egyedüli, ami sikerült. Viszont ma rájöttem, hogy a maradék laminált parkettára is lehet ragasztani. Hogy vmi jó is történjen velem.

Magdi
gmagdi

Sziasztok

Nem menekültem el csak egy kicsit küzdöttem a géppel.
Mivel nem sikerült az e-mail cimemre küldeni üzenetet csináltam egy újat.
Eddig nem is volt gond csak amikor ki akartam cserélni a profilomban.Ugymond egy kicsit belegabajodtam az aktiválási kódba.
De röpke 2 nap alatt sikerült megoldani Kép

Tehát mostmár talán tudok e-mailt fogadni.

Szóval rendelést kérem leadni az ominózus filós SZ-ra.Sajna csak 2 db van itthon belőle. Kép
De megpróbálok még szerezni ha több kellene.

Jamina
Szöveg mentést kipróbálom majd de addig még nem jutottam el.
Nagyon jók a képek.A tetőcserép nem semmi.
A félcserepest én is kipróbálom van ilyen ovális gipszem.Arra pont jó lenne.

Ancsa
Üdv a fedélzeten.
Én is eléggé kezdő vagyok még.
De biztos te is sok segítséget kapsz majd a csajoktól.

zsuzsimano
CD-ről képet!Kíííváncsi vagyok.
Biztos tuti lett.

Magdi
Almatortát nekem is Kép
Egy jó hónap és 1 éves lesz Ádám. Kép

Na azt hiszem mára kikapcsolom magam egy kicsit.

Jó éjt mindenkinek
Szilvi
szedem

Forti!
Bele a közepébe! Kezdjetek hólapátolássalKép
A képtárban látsz egy olyan tollat, amivel körbe lehet rajzolni a minta alatti területet, így az fehér lesz. A szalvéta alá mindenképpen kell valami világos. Miért nem próbálod ki a matrica+szalvéta módszert? Esetleg...

Phaedra!
Felfordulás volt bőven, szerintem ne is foglalkozz vele. Már én is elvesztettem a fonalatKép
[url=http://www.aktalap.civilport.hu/festekek.htm#olajfestékek]Pannoncolor árlista[/url]
Plextol -- 500(!)ml 945 Ft
Dextrin -- festékkötő anyag, ragasztószer.
Gyanta -- Egy keveset oldj fel alkoholban, és kend fel valahova próbaképp. Aztán számolj be nekem, hogy mi történtKép Ha minden igaz, akkor olyasmi felületet kapsz, mint a plextolos bevonatnál (na, jó, hasonlót, és csak LEHET).
Giccskiöntő -- exLián. De nem jó, mert szerintem sosem talál az ember olyan szalvétát, amihez pont ez a méretű forma kell. Persze ehhez meg kell venni, hogy rájöjjön az emberKép.

LÁNYOOK!
Ha valakinek van új oldala a Fotóalbumban, akkor legyen kedves felrakni a címét a profilba. Így bármikor meg lehet találni, akkor is, ha ez a beszélgetés már az archívban lesz.

Csi
csii

Szilvi,

en mar elmentem megvenni a szalvetat. A Kreativ Kuckoban torzsvasarlo vagyok. Eleg regota koltom ott a penzem. De van meg par jo hely Szegeden. Mondtam a nocinek, hogy filodendros es nyilgyokeres szalvetat keresek. Kerdezte a nyilgyoker az milyen, nagy nehezen elmagyaraztam. Olyan nincs. Na en itthon vettem eszre, hogy ez a 2 noveny 1 szalvetan van. Kép

gabomamo
gabomamo

ÉN IS KÉREK ALMATORTA RECEPTET!!!

Kép
Kép
zsuzsimano

Kellerné Ancsa albuma
Katicabogár csereszalvétái

Most megyek, megnézem őketKép
Csi
csii

Sziasztok!

KovKata! Szilvi!
Nektek is küldtem a tortareceptet. Kép

Katicabogár!
Majdnem egyszerre szültünk. Kép

Zsuzsimano!
Nem találtam a profilodban mailcímet, ha elküldöd nekem, akkor tudok küldeni almatorta receptet. Kép

Magdi
gallainémagdi

CSi!

Te már találkoztál ilyen aláfestő tollal?Van magzar neve?

Phaedra!

Végre újra itt!

Jucus
20170114224602

Mumuska Kép
GMagdi! Megnézem.

Csí!
Én Plextol-t 700.-Ft-ért vettem 250ml-t Kép
Gyanta-> majd kipróbálom, de sztm egyedül a sebbenzin oldja. Vagy tudsz róla bővebben is vmit?
Giccskiöntő-> nekem azért tetszik Kép Elsősorban hűtőmágnes jutott róla eszembe.

Jamina! Régebben volt szó (és kép Kép ) a "kocsmás" SZ-ról. Igaz, hogy akkor még aktív voltam, de most jutottam el oad, hogy én is szeretnék olyat. Kaphatok?
köszi, Phaedra
phaedraa

Kata007, hová küldjem?
Kati

Kati
katicabogár

Hűha, nem köszöntem meg egy csomagotKép Köszönöm!!!Kép

Jucus!
Nem láttam még ilyet. Szerintem jó lehet a sima lakkfilc, a terrakotta-tollak, de bármi olyan toll, ami festék-szerű nyomot hagy. Szerintem itt a lényeg az, hogy könnyebben lehessen vele "dolgozni".

Phaedra!
A Pannonc.-ben a 200ml 468Ft.
Olyan, de olyan választékuk van, hogycsakna. Kis naívan betotyogtam, hogy majd jól veszek színezékeket, erre akkora választék fogadott, hogy nem tudtam választani! Szó szerint.
Gyanta+alkohol-- Árulnak mindenhol finomított gyantát, aminek az alkoholos oldata felületkezelő anyag. Arra gondolta, hogy ha sima gyantát feloldunk, akkor azt is ki lehetne próbálni. Azt még nem tudom, hogy mire, de valamire biztos jó leszKép A finomított gyanta az ezervalamennyibe került, és tudatlanként ennyiért természetesen nem fogok kísérletezni.
A dextrin meg azért kellett(?), mert dextrin+pigment=tempera. Ezt ugyan nem szerettük, de karácsonykor a gipszek kézzel való maszatolásánál ez jött be nekem a legjobban. Az akril megszáradt, a plextolos lötyi meg göbösödött. 250Ft volt egy jó nagy bödön, szerintem vagy két évig lesz elég.
A Plextol meg azért kellett, mert beindul hamarosan a házgyár, és a dedeknek a házikóit ezzel szeretném lekenni.
Azt mondtam, hogy gipszet simán bevontam Plextollal? Olyan lett, mint a mázazott cserépKépKépKép. Próbáld ki, nagyon érdekesKép
A giccskiöntő az nagyon kicsi sztem mágnesnek. A nagyobbakból majd küldök egyszer. A kicsik, mint a felezett tál, annyira kicsi, hogy ki sem jön a formából. Rosszabb, mint a NapkerékKép

Ancsa!
Leülni a TV elé jegyzetelniKép!
Én nem is tudom, hogy láttam-e valaha szalvétázásról szóló műsort...Itt az önképző körök működnek inkábbKép

Hol van Jamci?

Jucus!
Tetszik ám a tálcád is!
Hogy is van ez? Alapszín--repesztő--fehér+zöld kutyulva? vagy a fehér után maszatoltad zölddel?

Csi
csii

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?