Hűha, nem köszöntem meg egy csomagot
Köszönöm!!!
Jucus!
Nem láttam még ilyet. Szerintem jó lehet a sima lakkfilc, a terrakotta-tollak, de bármi olyan toll, ami festék-szerű nyomot hagy. Szerintem itt a lényeg az, hogy könnyebben lehessen vele "dolgozni".
Phaedra!
A Pannonc.-ben a 200ml 468Ft.
Olyan, de olyan választékuk van, hogycsakna. Kis naívan betotyogtam, hogy majd jól veszek színezékeket, erre akkora választék fogadott, hogy nem tudtam választani! Szó szerint.
Gyanta+alkohol-- Árulnak mindenhol finomított gyantát, aminek az alkoholos oldata felületkezelő anyag. Arra gondolta, hogy ha sima gyantát feloldunk, akkor azt is ki lehetne próbálni. Azt még nem tudom, hogy mire, de valamire biztos jó lesz
A finomított gyanta az ezervalamennyibe került, és tudatlanként ennyiért természetesen nem fogok kísérletezni.
A dextrin meg azért kellett(?), mert dextrin+pigment=tempera. Ezt ugyan nem szerettük, de karácsonykor a gipszek kézzel való maszatolásánál ez jött be nekem a legjobban. Az akril megszáradt, a plextolos lötyi meg göbösödött. 250Ft volt egy jó nagy bödön, szerintem vagy két évig lesz elég.
A Plextol meg azért kellett, mert beindul hamarosan a házgyár, és a dedeknek a házikóit ezzel szeretném lekenni.
Azt mondtam, hogy gipszet simán bevontam Plextollal? Olyan lett, mint a mázazott cserép
. Próbáld ki, nagyon érdekes
A giccskiöntő az nagyon kicsi sztem mágnesnek. A nagyobbakból majd küldök egyszer. A kicsik, mint a felezett tál, annyira kicsi, hogy ki sem jön a formából. Rosszabb, mint a Napkerék
Ancsa!
Leülni a TV elé jegyzetelni
!
Én nem is tudom, hogy láttam-e valaha szalvétázásról szóló műsort...Itt az önképző körök működnek inkább
Hol van Jamci?
Jucus!
Tetszik ám a tálcád is!
Hogy is van ez? Alapszín--repesztő--fehér+zöld kutyulva? vagy a fehér után maszatoltad zölddel?
Csi