Új privát üzeneted érkezett!

Csak bekukk:
Dunaújvárosiaknak üzletcím. Találtam, gondoltam, hátha...

[url=http://www.aktalap.civilport.hu/muveszbolt.html#Pannoncolor%20árlista:]Pannoncolor-árlista[/url] nagyon száraz, de érdemes átolvasni. Lényegesen alacsonyabbak az árai, mint a hobbiboltoknak.

Ez meg az eddigi általam látott dekopált tárgyak között a legeredetibbKép...
csii

Timici!

Vlisofixes dolgot mégegyszer leírnád,szájbarágósan?!Nem pontosan értem,hogy mit és hova vasalok ill.ragasztok.Ez olyan mint a közbélés?
Dekopragasztót a szalvétaminta alá és fölé kell kenni és így lesz (kézzel)mosható.

Vlisofixet elöször felvasalom a polóra,majd rá megy a minta és a mintára milyen fedés kerül?Bocs de elvesztettem a fonalat.

Köszi:Jucus aki nem érti
20170114224602

Tehát:

Elvtársnő!
Ha nem zrikkálásból kérdezi elárulom, hogy huszonegyezer körülire emelték a GYESt. Így hű önmagához--SEGÉLY...Kép
Tegyél fel légy kedves egy képet erről az üvegről. Sztem a golyós festés nem működik, csak olyan felületeken, amiben teljesen körbe tud forogni a golyó. Ha ennek az üvegnek van sarka, akkor ott nem tudja egyenletesen körbetoligálni a festéket. A fentebb elmített könyvben van egy jónak tűnő tipp: fehér patinával körbe kell maszatolni az üveget, így száradás után homokfúvott hatású lesz. Így már nem átlátszó, mégsem festett. Még nem próbáltam, és mivel fehér patinát nem kaptam, nem is fogom egy darabigKép. talán annyival jobb a patina, mint a maratópaszta, mert azt másra nem lehet használni. de ez csak tipp, nekem semelyik sincs, így árakat sem tudokKép

JucusnyanyusKép!
Kattints Timici profiljáraKép
Patina--szerintem igen. Hasonló hatást láthatsz, ha fehér, nem hígított festékkel rámész a barna felületre, no nem a tülör keretén, hanem máshol. Valahol láttam ilyen képet, majd előkerítem... A fehérrel való patinázás olyan, mint az egyik kedvencem, amikor a padlóburkoló fagerendát meszelik. Fehér--de mégsem. Értesz?!?Kép
Hobbybuli: így mulat egy magyar úrKép
Csak halkan jegyzem meg, hogy ebből az összegből nem mulatnánk sokáig...

Kukacz!
A cicás, és az elefántos nálam is a befutóKép. Tetszik, na! A cicás festett, vagy szalvéta?

Süti!
Az anyagbeszerzőm saját tulajdon, nem adomKép. Hozott nekem szép raffiát, ha gondolod, vegyél azt is ott, jóval olcsóbb, mint a hobbiboltokban. Ja, és Áfonya az üvegét parafalappal díszítette, az is nagyon szép, szintén a képtárban van, de a KÉZIMUNKA képtárban...

Megyek, mert megkötöttek a giccseim. A gyurmás, és a formás is. A gyurmás jobb lett, mint gondoltam. Fotosorozat holnap várhatóKép

Sziasztok
Csi
csii

Sziasztok!

Timici!
Igen légyszi dobj egy képet róla.Kép
Addig ok, hogy csak a szalvéta alatt festem le, de nagyon nehéz pont akkora területet lefesteni amekkora mintát teszek rá. Megnézném amiről beszélsz.

Csi!
Komolyan kérdeztem. Május végén az én dedem is betölti a 2 évet, úgyhogy én is segélyre szorulok.Kép
Üvegről ITT egy kép. A mellette lévő dolgok miatt a méretét is el bírod képzelni. Azt mondod ebbe nem lesz jó a golyós módszer? Elég szomorú.Kép
Milyen fentebb említett könyvről beszélsz? S még egy hülyébb kérdés: mi is az a patina? Hallottam már, de ha agyonütöl sem tudom most, hogy mi az.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Hello Lanykak!!!Köszi a dicséreteket, hizott a majam!!!!!!!Kép A cica meg az elefant porcelanra van festve.(A cicust a sogornömnek festettem Karacsonyra, imadja a macsekokat...)
Ezt a klikkelöst még mindig nem értem, hogy Nektek mitöl kék, ami nekem fekete...KépKépKép Szégyenlem magam!!!
Katica!!!Majd megprobalom, ahogy leirtad fentebb!!!Kép Ha megy, megy, ha nem, nem... Nincs katicam itthon, de tudok szerezni. KELL??? Nektek meg ha van zsiraf, vizipaci, elefani, tigrincs, leopard, oroszlan, stb... Ezekkel diszitgetek itthon...Kép
Vendég

Csajszik!Kép Na, probalkozom...
[url=szalvéta]ibolya[/url]

[url=aquarelle]pipacsok[/url]

[url=szalvéta]zsepisdoboz[/url]

Na, hogy ebbül mi lesz??? Joccakat!!!

Kép
Vendég

Kéknek kék lett, amit irtam, de ha rakattintok, nem nyit ki semmit...Kép Mééé???

Kép
Vendég

[url=szalveta]ibolya[/url]

[url=aquarelle]pipacsok[/url]

[url=szalveta]zsepisdoboz[/url]

Most ugrik a mazsom a vizbe...Kép
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit elvesztem, de kreativitásom most az ovis jel(autó) textilfestegetésében élem ki, mert Miki 5-étől ovis lett.

Csi!
Miki nagyon szépen köszöni a jókívánságokat. Kép

Kata007!
Én is rég voltam Miskolcon, amióta meghaltak a nagyiék csak 1x, mert apucim is oda való volt, de már sajnos Ő sem él. Kép

Veronix!
Utólag is boldog névnapot.Kép

Kukacz!
Szépek a munkáid. Kép

Na menek még egy kicsi pihizni.

Magdi
gallainémagdi

Kukacz,
majdnem jo, csak az URL cimnel ne hagyd le a szamot es a .JPG-t!

ibolya
pipacsok
papirzsepi

Az elsohoz pl. ezt kellett beirni:
\newurl{http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/54929.jpg, ibolya} , termeszetesen egy sorba, folyamatosan, szokozok nelkul.

Jok a kepek, engem is a porcelanfestosek erdekelnek kulonosenKép

Kukacz, a gifeket mellozned ebben a topicban? Csak nagyon extra esetekben, pl. Kivancsiek 6-dik gyerkocenek hirekor engedelyezettKép Probalunk a modemesekre is tekintettel lenni, ezert csinaltuk ezt a keptar-dolgot is.

Timici,
ez a fatyolragasztos dolog engem is erdekelne, de en sem vagyok biztos benne, hogy ertemKép

-Afonya
afonya

Csi!

Láttam a dátumot.Ez egy jó nap ezek szerint!

Timici!
Amint Csi rávezetett,Bence és Soma egy napon született,csak Soma 1 évvel idősebb,dehát anyája is öregebb nálad!
Várjuk a vlisofixes magyarázatot!

Jucus
20170114224602

csii

Jamina!

Küld már el légy szíves a címed, mert már több, mint 1 hete itt vár Rád és Csire 1-1 meglepetés szalvéta csomag. Csak a borítékot amit Tőled kaptam automatikusan kidobtam. Szóval kellene a Te vagy Csi címe, és vinném a csomagot a postára.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok,
most értem ide olvasgatni. Látom van kérdés, de most már késő vanKép, ne haragudjatok, hogy most nem írok. Holnap ígérem megírom részletesen a dolgokat és rakok fel fotót is a képtárba.Kép
Jó éjt, pusza
Timici

u.i.: Jucus, akkor néhány nap múlva Nálatok is zsúr leszKépKépKép Milyen tortát kap a nagyfiú? Jöhet magánban is, hogy ne a topicot terheljükKép
timici

Sziasztok!
Megnéztem a szalvéta-képtárat és leesett az állam. Fantasztikusan ügyesek vagytok, álomszépe dolgokat csnáltok. Irigykedem. Kép

Puszi
zsunya

zsunya

Sziasztok!

Aki dekopált már dobozt (cipős, desszertes), az árulja már el nekem, hogy csinálta.Kép
Amikor elkezdtem az egész dokopálást én megpróbáltam, de nem ment. Ma újra megpróbáltam, de 2 SZ-t dobtam ki.Kép Akkor van gond, amikor az éleknél járok. Amikor lehajlik mindig el is szakad. Már próbáltam bevágni is a sarkaknál, de akkor is elszakad az éleknél.Kép
Ahogy nézem a képtár végét:
Kukacz, Veronix!
Mit csinálok rosszul????

K.

KépKép

KépKép
kata007

Gyöngyöske!
Levél mentKép!

Kata!
A minap megintettél, de most is a dátumot írom csak le, mert ahol a patináról írtam, az telis-teli van hivatkozásokkal, anélkül meg értelmetlen lenne az egész írás...Itt írtam le Anyapocnak azt, amit én tudok a patináról. (2003 December 30 kedd - 23h 47)
A könyv egy dekupázs-kiadvány, képe a képtárban van.
Sztem erre az üvegre nem lesz jó a golyózásKép

Csi
csii

Csi!
Köszönöm szépen, áttanulmányozom.Kép
Pedig én annyira bíztam benne, hogy a golyózással meg tudom csinálni, aztán száradás után csónaklakk.Kép Így már meg sem próbálom. Vagy mégis?Kép Hérám van, legfeljebb beáztatom és lemosom ha nem jó. Kép
Az a megintés nem volt ám komoly, ugye tudod?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok,

Szilvi,

a cserepeket eloszor repesztetted utana raktad ra a szalvetat? Jol latom? Nagyon klasszak.

Jamina,

szerintem is jo volt Angi nagyon a Jakupcsekben.

gabomamo
gabomamo

Gabomamo,
ugye? Kép Nagyon szimpatikus volt nekem a leányzó.

Kataelvtársnő,
nem kell gyünni mosogatni, már megcsináltamKép

Gyöngyöske,
mail átment?

Szilvi képeit legyen kedves valaki belinkelni, hadd tudjam én is dícsérni!Kép

Köszöni:
Jamina, aki mostanában csetreszeket dekupál
jamina

Zsunya, Nyanya, Csi, Magdi, Kata, Virag, Afonya, azaz Lanyok! Köszönöm a dicséreteket, nagyon jol estek. Jot tesz az ember büszkeségének!!! Nagyon-nagyon köszi, tényleg!!!KépKépKép A macska, AKIt annyira dicsértek sokan, nekem nem is tetszik annyira!!!Kép

Afonya! Köszönöm, hogy felraktal 1 RENDES példat is, talan igy majd sikerül legközelebb beirni a cimeket. Ha nem, kisnyul!!! Majd probalkozom!!! A GIF-dologrol par szoban: nem tudom, észrevetted-e, nem csak én tettem ide gif-eket!!!Es összesen 2-t!!! Ne mondd, hogy emiatt lassan nyilik a topic!!! Az elsö egy szivecskés kukac (én), kedvességböl tettem fel, hogy kifejezzem halamat, amiért dicsértek. Szerintem nagyon is idevalo!!! A masik pedig 1 picike (ok, felesleges) smiley, az hyppper gyorsan töltödik!!! Tudom, hiszen csak 2 hete van adsl-em!!! Talan nem kellene leirnom, amit gondolok, de ha mar ENNYIRE nem akarod, hogy gif-eket pakoljak ide (nem allt szandékomban!!!), kedvesebben is megirhattad volna!!! Azt hittem, szabad emberek vagyunk... En 1 igazi, rém érzékeny, rém sértödös, tonnanyi igazsagérzettel megaldott (megvert) nöci vagyok, és ugy érzem, nem kellett volna IGY irnod. En sem, és mas sem mondja Neked, hogy ezt, vagy azt a müvedet ne rakd fel, stb... Az informaciokat azért még 1x köszönöm!!!Es a segitséget is, ahogy rendesen bekékitetted a képeim nevét. Amugy, ha IDE nem irja be az ember, csak felrak 1 képet a masik topic-ba, az baj???
Majd még lehet, hogy jövök.
Vendég

Kukacz
Ne légy ilyen érzékeny, gyönyörüek a gif-jeid, nekem tetszik. Szerintem Áfonya kedvesen kért, csak az a baj ezzel a babanettel, hogy a hangsúly nem jön át. Én imádlak a gifjeiddel együtt Kép
Kriszta
Nyanya

Sziasztok,
tegnap este felraktam a fotókat a képtárba, de sajnos ide nem tudom belinkelniKép, béna vagyok, nem értem, hogy is kéne. sorry
Írni alvásidőben igyekszem majd, mivel tegnap megint nagyon későn és fáradtan rogytam le a gép elé.
Timici
timici

Te is, Fiam, Nyanyusz???Kép Na jo, tul sértödös vagyok... Különben 1 csomoan kérdezgetik, honnan szedem öket!!!Kép Mélben is!!! De én nem emléxxxem!!!Kép

Timici! Lattam a müveid, nagyon tetszenek!!! En sem tudom idelinkelni öket...(Tul link lennék???Vagy csak szöke???)

Pusza!!!

Na jo, Afonya, bocs...Kép
Vendég

No itt volnék a leírással:
Textil decop.VLIESOFIX-el(továbbiakban VF):
fogod a szalvétát, kivágod belőle a mintát, rárakod a VF egyik oldalára körberajzolod, majd kivágod a körberajzolt részt kis ráhagyással a VFből. Ezután rávasalod a SZt a VF egyik oldalára és levágod a felesleges VF-et. Ekkor ott tartassz, hogy van egy mintád, melynek a hátoldalán egy papír véd egy második ragasztófátyolt. Ilyeneket lehet készen kapni boltokban anyagból is, lukas térdekre vasalás céljából.Kép
Utána már csak az van hátra, hogy a textilen megtaláld a minta helyét. Ha megvan, hogy hova fog kerülni, le kell húzni a ragasztófátyolt védő papírt, a mintát felhelyezni az anyagra és rávasalni. KÉSZ.
Én eddig táskát készítettem így, azt mondjuk nem mosom naponta, tehát elképzelhető, hogy a polónál még jól jöhet egy felső lakk réteg, de szerintem elég a VF.
Ilyen VF-el készítettem rátétes patchwork párnát, ohne pelenkaöltés, cikcakkolás, beszegés és a minta a mai napig tartja magát.Kép
Remélem így érhetőbb voltam, de ha nem, kérdezzetek nyugodtan.

Kata007,
felraktam a festős képeket is a képtárba, remélem így érthető. Nem tudom kivitelezésileg mennyire nehéz a dolog, gondolom előtte nem árt egy bébiételes üvegen próbát végezni.Kép

Kukacz,
örülök, hogy tetszenek a képek, de ezek nem az én műveim(sajnos), újságokból ollózott cikkekről van szó. Linkeléshez és is link vagyokKép.

Este még benézek, addig is szép napot Mindenkinek és kreatív perceket. Pusza,
Timici
timici

Sziasztok, én még most néztem be ide először, és sok szép dolgot láttam. Én még elég kezdő vagyok, de felteszek egy pár képet az eddigi termésből...

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Ha most úgy látjátok, hogy marhára ráérek, akkor jól látjátok.Kép Dodóm alszik, cserepeim száradnak.
Na meg ha már nem mentem Jaminához mosogatni, és már nem is kell, akkor jóváteszem mással amit jóvá kell nála.Kép

Jamina!
Tehát itt vannak Szilvi munkái, hogy dícsérhesd őket, mert van mit.Kép

Cserép1
Cserép2
Cserép3
Doboz1
Doboz2
Vágódeszka1
Vágódeszka2
Sünikék nagyon tetszikKép
Kaspó1 Remélem az. Mindegy ez is nagyon tetszikKép
Kaspó2

Ezek pedig Timici képei:

Aláfestés
Antikolás
Vliesofix

K.

KépKép

KépKép
kata007

Csi!KépKép

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Miért szeretnél mindenképpen belülről támadni az üvegnek? Jó az kívülről is! Ha hengerrel viszed fel, vagy szivaccsal, akkor egyenletes lesz-és nagyon gyors a felvitel. De a Timici festőtollán kívül azt is kipróbálhatod, hogy a felragasztott mintát fested csak ki belül. Oda nem kell annyira pontosan-egyenletesen felbinni a festéket. Bár az elgondolkodtató, hogy mennyire töri meg a látványt a vastag üveg a két réteg között...
Olyannak ismersz, aki a megintést komolyan veszi?Kép

Timici!
Azt hiszem, értemKép (most nem felvágok!)
Mostál már ilyen módon díszített textilt?
Mennyibe kerül ez a VF?

Csi
csii

Kata!
KépKép
csii

Timici!
Köszi! Majd megpróbálom. Félek, hogy nem tudnék pont akkorát aláfesteni mint a minta. Ennél pedig nem lenne jó, ha kilógna alóla a festék.

Csi!
Tudod mi jutott eszembe? Nekem a Héra át van öntve nagy befőttes üvegbe. Az üveg fala, belül tiszta fehér ahogy öntözgetek belőle. Mi van ha a kv-s üvegemet teleöntöm Hérával, majd kiöntöm, de nem csurgatom nagyon ki? Aztán még pár percig forgatom, hogy egyenletesen száradjon rá. Csónaklakkozni pedig a tartósság miatt, már ecsettel is lehet. Kívülről takarja a festék, belül pedig a kutya sem látja.

Kukacz!
Elfogult vagyok, mert szeretem az anim. gif-eket.Kép Na meg chellom van, nem zavar.
Viszont volt egy kérdésem, többek között hozzád is. Ha átsiklottál felette, légyszi görgess vissza ide: 2004 Január 19 hétfő - 14h 33

K.

KépKép

KépKép
kata007

Legalább látja Jamika, hogy mennyire iparkodunkKép

Szilvi!
Nekem is nagyon tetszik a sünis kereteKép
Hogyan sikerült ilyen foltos-de-mégis-szépen-repedt -re festeni?
Nekem tetszik még a karikás cserép, olyan viccesKép Milyen repesztőt, milyen festéket használsz?

Csi
csii

Csi!
Már megint egyszerre.Kép
Nem ragaszkodom a bentről támadásnak, de jobb lenne ha nem látszana mi van az üvegben.Kép Na majd próbálkozom.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Csi, Jamina!

Postára adtam ma a meglepetés szalvétás borítékokat a címetekre.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kukacz!

Honnan veszed amit beírsz az URL helyére????

Csinálj egy jobbos kattot a képre amit felraksz a képtárba, ott katt a tulajdonságokra, majd tedd vágólapra amit az URL/címnél/ találsz és itt csak illeszd be. Látod mi a hiba nálad?
Tied...:http://www.babanet.hu/ujgep/discus4%204/messages/39/55449.jpg
Enyém:http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/55449.jpg
A te linked közepe teljesen más. Kattints rá mindkettőre!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Timici,
saját műveket is kérünk! Kép

Szilvi,
hát akkor most a képek láttán dícsérlekKép; nagyon jól sikerültek a repsztéseid! A filodentron és a nyílgyökér az SZ vagy csomagolópapír? (Jól mutatna a nyílgyökerem meg a filóm kaspójánKép)

- külön köszönet a 2 Kedvesnek, hogy belinkelte őketKép

Csi,
kész a tetőcserép, majd ha legyőztem lustaságom, feldobom a Dekupliba. Amúgy marha nehéz, de egyrészt gyárilag van rajta 2 lik, másrészt, jól alá kell tiplizni és kész. Le is lakkoztam, tavasszal ki akarom tenni a bejárati ajtó mellé kívülre.

Kukacz,
ez nem egy sértegetős topik,Kép, itt még nemigen fordult elő, hogy bárki is bántásból mondott volna valamit a másiknak.
A gifeket azért kérte Áfonya mellőzni, mert tudja, hogy más topikokban előszeretettel használod, és ELŐRE megkért, hogy itt ne tedd. Igaz, mi is teszünk ide néha egyet-egyet, de csak ha valami alkalom van, mint legutóbb Veronika-napkor; de csak úgy l'art pour l'art nem használjuk őket. Vagyunk egy páran modemesek, akinek éppen elég a képtárban lévő képeket töltögetni, mert természetesen azt meg KELLKép nézni, és igaz, hogy a gifek csak pár másodperccel teszik hosszabbá a letöltést, de másodpercekből lesznek a percek...

Jamina
jamina

Köszi Gyöngyöske, várom Kép(de elég lett volna csak nekem küldeniKép)
J.
jamina

Jamina! Mindezt tudom. Okom volt az elsöre, masodikra nem. A HANGSULYT értettem félre. Igy is irhatta volna: légy szives, ne tegyél ide több gif-et. Na, tökmindegy.Kukacz
Vendég

Jamina, Afonya!!!Kép Komolyan nem akartam sem gondot okozni a gif-ekkel, sem azzal, hogy megsértödöm. Elnézést. A szivecskés kukac-ot kivételes alkalomra tettem fel: megköszönni, hogy segitettetek, befogadtatok, stb. Tehat volt okom!!! De azé bocs!!!Komolyan.
Es, mint Nyanya irta, a hangsuly nem jön at, nint az sms-ekben sem...

Kata! En lefestem a dobozt, olyan szinüre, amilyen szint akarok (vilagosat, hogy latszodjon a ratett minta). Kivagom az allatokat, viragokat, vagy körbetépem, s amikor a festék szaraz, felkenem öket!!! Igy a sarkokkal nem kell cicizni, mert be vannak festve!!!Kép Ha 1 réteges csak a szalvéta, a lakk hatasara atlatszo lesz, a festék szine fog latszani. Barati tanacs: kis mintakat könnyeb feltenni, mint nagyokat!!!Pusza!!! Ha gondolod, irj nouakchott@freemail.hu, kifejthetem hosszabban!!!
Vendég

Nézegetem a holland szalvétákat, erre találtam egy strandtáskát, amin bemutatják a fenti VF et...
Nem tudom belinkelni ide az oldalt, mert nem ott nyit kiKép Viszont itt vannak a képek:
http://www.hobby-party.com/workshops/mei2001/strandtas/Image28.jpg
http://www.hobby-party.com/workshops/mei2001/strandtas/strand2.jpg
http://www.hobby-party.com/workshops/mei2001/strandtas/strand3.jpg
http://www.hobby-party.com/workshops/mei2001/strandtas/strand4.jpg

És a moshatóságra ezt írja az oldalKép:
Wasadvies: na 7 dagen handwas, niet wringen, of wolwasprogramma op 30 gr. Niet centrifugeren.
csii

sziasztok!
itt új vagyok. nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert én is szoktam szalvétatechnikával dolgozni. holnap felrakok a képek közé 2- 3 munkát. remélem nektek is annyira fognak tetszeni, mint nekem a tieitek!

Kép
Kép
zsuzsimano

Kukacz!
Ok, nagyon-nagyon köszi! A munkádon egyeltalán nem vettem észre, hogy darabokban van rajta a minta. Most, hogy mondtad, már igen.Kép Így már tiszta a dolog. Akkor én is ezt próbálom majd ki. Tudod a lányom nyúz, hogy csináljak már neki 2 cipősdobozt kicicomázva. Még kikötése is van a kis piszoknak.Kép Egyforma méret, egyforma minta.Kép
Azért szóltam rád újra, hogy válaszolj légyszi, mert szinte nincs olyan nap, hogy ne kérdezné meg: "na, tudod már, hogy kell dobozt szalvétázni"Kép

Jamina!
zsuzsimanó munkái:
Falitábla
Teásdoboz
Akasztó

Itt pedig Virág munkái:
Szekrény "sajnos a gépünkkel nem lehet közelről éles képeket készíteni, ezért kissé életlenek lettek. Először az igért szekrény kicsiben. Természetes fénynél is megpróbálom majd"
Almás
Képek vegyesen

Zsuzsimanó!
Nagyon ügyes vagy! Az az akasztó rendesen tetszik.Kép

Virág!
Nem is tudtam, hogy már Te is megfertőződtél. Ügyes vagy!Kép
A képtárban láttam olyan képnevet, hogy tündér. Az a kisképekből lenne valamelyik?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
köszönöm, hogy ide raktad a műveimet!szerintem csináld meg a kislányodnak a dobozokat, ha már ennyire szeretné! Szerintem a doboz lapjait egyenként ragasztózd, az élekkel csak később foglalkozz, így biztosan nam szakad el!
Virág!
szépek a képeid!

Kép
Kép
zsuzsimano

kata,
több mint egy éve. Kép Tündéreket majd felrakom, lehet, hogy újra lefényképezem, mert eléggé homélyosak. A gép meg a fény miatt. Kép És köszi. Kép

zsuzsimano,
neked is köszi. Kép

Virág
Virág

Kata,
köszi a linkeket! Kép

Gyöngyöske, megérkeztek a SZk, nagyon köszönöm, hasznukat veszem!Kép

Jamina
jamina

Sziasztok!

Csak ide is eljutottam: ))

Csi: töröljem?: )) Amúgy nem elírás: ) Télleg 22.

Magdi, utólag is köszönöm: )
veronix

Timici!

Köszi a VL leírást!Most már át is adtam a szalvétás pólókat és nagy sikerük volt,de azt hiszem,hogy a következőt tovább fejlesztem VL-el.Képet is teszek majd fel pár nap múlva,ha érdekel valakit .
Egyébként gyümölcsös túrótortát rendeltem Somának a Szamos cukrászdában és kap rá egy süsüt.
Többiektől elnézést,hogy ide írtam de most nincs időm emilezni!(nagyon fontos,elfoglalt egy gyermekes családanya vagyok!)

Jucus
20170114224602

Kicsit el voltam veszve de mostmár itt vagyok
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat Kép
Bocsánat hogy nem linkeltem be ide a képeket de
az még nem megy Kép

gabomamo
Igen előszőr repesztettem, aztán jött a szalvéta

Csi
Az az igazság hogy a sünis kép az amiről beszéltem hogy felpördült a repesztőlakk.
Ilyen lett aztán belőle Kép

Jamina
A filodentronos az SZ-ból van.
Csomagolóból is lehet csinálni már kérdezni is akartam.És milyen fajtából az mindegy?

Zsuzsimanó, Virág
Megnéztem a képeket szuperek.Jó kis ötleteket csippentettem megint.
Csak egy kicsit több időm lenne Kép

Mindjárt rakok fel még egy pár képet csak megkérek ismét valakit hogy linkljen nekem mert még nem tudom és most nem hiszem hogy lesz még időm rá.Előre is megköszönöm.
Láttam visszább le van irva hogy hogy is kell csinálni holnap megpróbálom "felfogni". Kép

Köszi
Szilvi
szedem

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?