Tehát:
Elvtársnő!
Ha nem zrikkálásból kérdezi elárulom, hogy huszonegyezer körülire emelték a GYESt. Így hű önmagához--SEGÉLY...
Tegyél fel légy kedves egy képet erről az üvegről. Sztem a golyós festés nem működik, csak olyan felületeken, amiben teljesen körbe tud forogni a golyó. Ha ennek az üvegnek van sarka, akkor ott nem tudja egyenletesen körbetoligálni a festéket. A fentebb elmített könyvben van egy jónak tűnő tipp: fehér patinával körbe kell maszatolni az üveget, így száradás után homokfúvott hatású lesz. Így már nem átlátszó, mégsem festett. Még nem próbáltam, és mivel fehér patinát nem kaptam, nem is fogom egy darabig
. talán annyival jobb a patina, mint a maratópaszta, mert azt másra nem lehet használni. de ez csak tipp, nekem semelyik sincs, így árakat sem tudok
Jucusnyanyus
!
Kattints Timici profiljára
Patina--szerintem igen. Hasonló hatást láthatsz, ha fehér, nem hígított festékkel rámész a barna felületre, no nem a tülör keretén, hanem máshol. Valahol láttam ilyen képet, majd előkerítem... A fehérrel való patinázás olyan, mint az egyik kedvencem, amikor a padlóburkoló fagerendát meszelik. Fehér--de mégsem. Értesz?!?
Hobbybuli: így mulat egy magyar úr
Csak halkan jegyzem meg, hogy ebből az összegből nem mulatnánk sokáig...
Kukacz!
A cicás, és az elefántos nálam is a befutó
. Tetszik, na! A cicás festett, vagy szalvéta?
Süti!
Az anyagbeszerzőm saját tulajdon, nem adom
. Hozott nekem szép raffiát, ha gondolod, vegyél azt is ott, jóval olcsóbb, mint a hobbiboltokban. Ja, és Áfonya az üvegét parafalappal díszítette, az is nagyon szép, szintén a képtárban van, de a KÉZIMUNKA képtárban...
Megyek, mert megkötöttek a giccseim. A gyurmás, és a formás is. A gyurmás jobb lett, mint gondoltam. Fotosorozat holnap várható
Sziasztok
Csi