Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok: )

A képekhez írtam, de egy kedves topicos ideirányított: ) Köszönöm: )
Szóval nagyon szépeket alkottok, gratulálok: )

Van sok szalvétám és cserélnék, ha érdekel valakit, írjon nekem!
Veronix

Sziasztok! Nagyon szépek a munkáitok, nagyon tetszenek. Én még csak kezdő vagyok és lenne sok kérdésem. De előtte még visszaolvaslak benneteket. Zsuzsa! Mégkérdezhetem, hogy csináltátok a gyerekszobában a falra a diszitést? Nagyon tetszik, nagyon ügyesek vagytok! Előre is köszi
ginaaa

Jamika!
Eltaláltad! bibibííí!
Megnéztem a katalógust. Naná, hogy a kerakuvik a másikban van, az még keresés alattKép
Lámpaernyő, szögletes (16,5x16,5) 633Ft
Lámpaernyő, kerek (19,5,12,5) 470Ft
De Jami, ez olyan beledöfős, nem aggatós, (érteszKép)

Gyöngyöske!
KöszönjükKép!
Szerintem vagy Jaminak, vagy nekem küldd minkét negyedet, majd mi továbbküldjük a többivel a másiknak. Hűű, nem vagyok valami összeszedett...

Kataó!
Méghogy Miskolcon rossz a levegő..Hah, most sikkantottamKép
Van ott a környéken egy rosszul vakolt üreg, benne langy víz, tele emberrel. Másutt halak úsznak árral szemben. Vagy a boksák büdösítenek? Jó, a vonat kicsike, belátom. Anna-Isván résére is ráférne egy alapos vízkőoldás. A Pénzpatakban folyik. És a TVtoronynál is féltem a szellemektől, de ha tehetném, Miskolc bükkösödő részére mennék pihenniKép
Nem vállalsz be engem Kíváncsi helyett???KépKépKép
Bár tényleg rossz lehet, hogy a belvárostól húsz percre ilyenkor szánon közlekednek.Kép
(Jófanna, mondom: nem vagyok magamnál)

Veronix!
Itt az irányítótorony! Írd le légy kedves, hogy hol láthatóak a szalvétáid, vagy nézd meg, a képtárban, hogy mire szeretnél cserélniKép.
(bocs, én vagyok az, akit többnyire nem lehet érteni, de állítólag egy idő után meg lehet szokni...mármint azt, hogy nem tudok beszélniKép Engem nem.)

Minden friss belépőt üdvözlök a fedélzeten!
Mielőtt rátoktör házi moderáló bizottságunk elmondom, nem használjuk a szalvi, pézsé becézéseket, különösen harap a csapat a (sztem) már-már festőien szép "szalvija" kifejezésre. Nincs aji, karifa, de az időszerű toji sincs. A gyógypuszikat errefelé lelövikKép

Nnna, aki eddig nem nézett komplett idiótának, az most annak fog. Tudom-tudom, ilyen már nem is volt. Mármin olyan, aki nem nézett idiótának...

O.K., elhúzok....
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
csii

Csi,
oszinten? En inkabb piasnakKépKép

Ujaknak /es persze a regieknek is/ udvKép

-Afonya

ui: de lehet, hogy csak almodik a nyomor nalam?Kép
afonya

Álmodik, bizonyKépKépKép
Sajnos a házi mixerem is inkább az azonnali visszavonulást választotta..
Vaj'h miért?

Csi
Névtelen

Jaj-jaj, most nézem....
Magdi Miklósának utólag is sok boldogot, és szépetKép
Csi
csii

Sziasztok,
csak most fedeztelek fel Benneteket, eddig még csak a szalvéta képtárat sikerült átfutnom.
Ezúton is gratula a munkáitokhoz, nagyon szépek.Kép

Rögtön lenne is egy kérdésem:
Csi,Kép
most néztem a szalvi-képtárban a díszeidet, nagyon szépek! Gratula! Nagyon tetszenek.Kép
Elárulod, hogy készíted őket és hol veszed a díszeket és a szalvikat?
Ha volt már róla szó,bocsi, de még nem rágtam át magam a topicon...
Válaszodat előre is köszi, jöhet magánban is.
pusza,
Timici
timici

upsz, most látom, hogy nem szeretem szót(szalvi) írtam, ezer bocsánat!
ne harapjátok le a fejem kérlek, könnyen tanulokKép
Timici
timici

Timici!
Díszek készítését 2003 December 21 vasárnap - 20h 34-kor írtam le, már az archívban vanKép. A gömböket az Oktogontól nem messze lévő Színes Ötletek Boltjában vettem, de a Hobby Művész is árusítja őket, gondolom, a többi üzlet is...
A szalvéták Vielseidig Verlag-szalvéták, a fenti két üzletben árusítják azokat is. A HobbyM. árulja csomagban is, nem csak darabonként.
Csi
csii

Zsuzsa!
Áfonya azt feltételezte, hogy nem idióta vagyok, hanem inkább ittas. Erre mondtam, hogy tegnapi állapotomat mérlegelve a házi mixerem (párom) inkább azonnal elvonult, ezzel akartam cáfolni az alkoholos befolyásoltságomat.
Nnna, ebből hogy jövök ki?!Kép

Csi
csii

Csí,
nagyon szépen köszönöm az útba igazítást és a sok infótKép, drága vagy, hogy ilyen gyorsan válaszoltál.KépKépKép

ZsuzsaKép
ahogy olvasom fiad ma nagy munkában volt, csibészke lehet a profilodbeli képből ítélveKép, éééédes.

Igyekszem visszaolvasni, hogy ne kérdezzek nagyon lilákat, aztán ha képbe kerültem jövök!
Pusza,
Timici
timici

Timici!
erre jártam véletlenülKép

Zsuzsa!
Nem gyógyulok...
Mit nem értett Tesó? Amit Miskolc után írtam rögtön? Vagy azt nem, hogy miért nem becézgetünk?

Nyugi lányok, már biztosan nincs sok hátra nekem...Kitartás!

Csi
csii

Kata!
Nyugtass meg: Te legalább értettél?KépKépKép
Csi
Névtelen

Sziasztok!

Csí Drága!Kép
Megfogtál. Bár fene tudja. Az a "rosszul vakolt üreg, benne langy víz, tele emberrel" tőlem kb. 10 percre van, de talán pont ezért nem szeretem mert tele van emberrel. Bár a boksák büdösek és a vonat kicsi, de ezt mind elhomályosítja amikor a gyereked arcát látod az alagút végén és hallod a boldog sikítását az alagútban. Viszont az ember ott is sok. Az ősszel legalábbis még sok volt. Igaz nem messze, nálunk a kövek cseppekben is megtalálhatókKép, de már régen jártam arra. Talán ha valaki az ország másik feléből erre tévedne, szívesen elkísérnénk.Kép A TV torony veszélyességére már illetékes emberek is rájöttek, attól még persze én sem mennék fel. A bükkösödő rész pedig tele van kullanccsal.
Ezek után is jönni akarsz? Üsse kavics, most úgyis itthon vagyok, szabi nem kell, belefér két család is egy nyárra. Megszervezem a programot. Szedhetünk gesztenyét a vársoron, viszünk száraz törölközőt a törpéknek a vízesés alá, egy kis tiszta levegőt a szénégetőknek, megkóstoljuk a pisztrángot, hűsölünk egyet a cseppkőbarlangban, aztán elmegyünk pancsikálni abba a rosszul vakolt üregbe. Naaaa?Kép

Láttam írtál Timicinek a díszekről. Ezt tudtad, vagy kikerested? Ha kikerested igazán bemásolhattad volna.KépKépKép Szegény most mehet vissza az időben...
Itt van két tiltott szó:"A szalvéták Vielseidig Verlag-szalvéták"

Nem kellene egy folyószámlát nyitni, s ha valaki tiltott szavakat használ az befizet rá egy összeget? Év végén lehetne belőle mindenkinek venni sz-t, vagy bármit?????Kép

Kérdeztem apát, hogy mit szólna ha ezentúl házi mixernek hívnám. Csak kicsit nézett hülyének.Kép

Jamina!
Jobban vagy már? Vagyis, hogy érzed magad? Megmaradsz? Úúúúúúúgy küldenék 1-2 gyp-t...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Csí!
Hogy érzed? Értettelek?Kép
Ha megnyugodtál, akkor értettelek.Kép Ha nem akkor vedd figyelembe a foglalkozásom és írd le szájbarágósabban.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

KataÓ!
Igazán derűs pillanat volt olvasniKép
Csi
csii

Hah, egy igazi miskolci kirándulás! Kép Nem is lenne rossz, szerintem kb. 15 vagy 20 éve nem jártam arra...(rágalom, nem is vagyok még olyan öreg!!!)
Jamina,
most ezt a sárga gyereket nem értem. Velem van a baj, ugye? Kép
Csinek jó az új profilja. A levelei alapján időnként úgy képzelem el, mint Enikőt balra lent. Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Csi!
Akkor örülök mert ez volt a szándékom.Kép Csak viszonozni akartam, hiszen én is jót derültem ám tegnap este amikor olvastalak.Kép
És akkor itt az ígért kép: Dodó a hóban1, Dodó a hóban2, +1 a profilomban. Annyira friss mind, hogy kb. 1 órája készült.

Kíváncsi!
Akkor épp itt az ideje, hogy ellátogass erre, nem?Kép

Esetleg csináljunk egy SZ talit itt Miskolcon a nyáron.Kép

1000 bocs a többiektől az OFF-ért.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Veronikának boldog névnapotKép!

Majd még jövök ám!
Ezt nem fenyegetésnek szántamKép

Csi
csii

Köszönöm az irántam való aggodalmatokatKép. Nem biztos, hogy megmaradok, mert Szaffi is elkapta, bár szerencsére az anyatejnek köszönhetően rajta jóval enyhébb formában jött ki, de gyakorlatilag 3 éjjel óta egész éjszaka cicin lógKép. Nem viccelek, tényleg. Én meg úgy nézek ki, mint az a bizonyos mosott végtermék... De mivel nem küldtetek gyógypuszikat, ezért talán néha bekukkantok agonizálásom közepetteKép

Kíváncsi,
sárga babaKépKépKép; ez jó! Szóval nem a baba sárga rajta, hanem a SZ alapszíne, így mindegy, hogy fiú vagy lány lesz a bébi, nem követem el azt a baklövést, hogy nem a megfelelő rózsaszínt vagy kéket teszem Neked meg Áfinak félreKép(bár így a meglepetés lelőve...)

Zsuzsa,
galambokat felhasználtam, de a festéktől marha gyűrött lett a füzet borítójaKép, így végül nem volt orcám odaadni ajándékba.

Csi,
mellyen az a beledöfős lámpabúra? Nem értemKép Inkább hagyjukKép
A hétfői írásod: KépKépKép; bár onnan tudtam, hogy nem a Mixer a hibás, hogy más topikba ue. időtájt normálisan írtálKép

Nem vagyok alkotásra kész, örülök, hogyha a mosogatásra telik az erőmből. Kata007, itt az alkalom, hogy a múltkor ígért mosogatásos kényeztetést beváltsdKép, gyere át! (Mi az a pár száz km?)
Nem vagyok tisztában a név- és születésnapokkal, de aki ünnepel, annak sok bódogságot!

Megyek tovább haldokolni:
Jajjjjjmina
jamina

Szépen, sorbanKép

KataÓ!
Nincsen semmiféle bankszámla! Az enyémet sem töltötte fel a vírusgazda Phaedra. És most a GYES előtt állva rendesen el kell gondolkoznom a fertőzés végleges kezelésénKép
Miskolc-- Jó hely az, nna! A képeken is látszik, milyen szépKép Győrt is szeretem, de azt nem mondhatom, mert Kedves Topiktársunk (még jobban)elbízza magátKép
Timicinek azért nem linkeltem be, mert
1., hosszú
2., a minap egy levélben küldtem el, és akkor kerestem kiKép

Kíváncsi!
Enikő nevében kikérem neki, hogy engem vele hasonlítsanak összeKép Szegénykém, még olyan ártatlan, ráér megtudni az igazságotKép

Jajjjmika!
Lámpatest->tetején ég felé ágaskodó izzó, foglalatban->erre, az izzóra kell ráhelyezni a búrát, amit egy fém tart el az izzótól középen. Olyan, mint itt, a középen lévő drót-félköröket kell rádöfni az izzóra. Legalábbis, én úgy láttam, hogy a katalógusban is ilyenek vannak.
Tessék végre meggyógyulni!

Sziasztok!

Csi
csii

Sziasztok

Egy pár hete jártam már erre és tőletek kaptam tanácsot hogy kezdjek neki a szalvétázásnak.
Örömmel jelenthetem hogy belefogtam már egy pár dolgot készítettem is.Képeket majd megpróbálok este feltenni.

Most nem nagyon van időm visszaolvasni.
Nagyon dühös vagyok.
Képzeljétek el tegnap este be akartam festeni a gipsz képem keretét.Végülis be is festettem addig nem is volt gáz.Rákentem a repesztő lakkot és reggel azt hittem elájulok felpattogott egy része és felmarta a gipszet is. Ez miért van ?
Eddig nem ezt a fajta rep.lakkot használtam.Biztos ez valami gagyi.
Szerintetek?

Köszi Szilvi
szedem

Szilvi!
Nekem van itthon "noname" repesztőm, az talán még szebben repeszt, mint a márkás. Meg volt száradva az alsó festékréteg? Ki volt száradva a gipsz?
Több tippem nincsenKép

Lányok!
Szóljatok rám, ha még egyszer kiteszem a topikból a lábamat!!!

Csi
csii

Zsuzsa-Jamika!
nálatok sincs levelező a Vivendi miatt???
Csi
Névtelen

Csi: köszi: ))

Nos, szalvétáim a kep.tar.hu/veronix vagy a veronix.uw.hu oldalon láthatóak, 5 új kivételével amit még nem sikerült feltennem, de igyexem: )
Csi, eddig értettem mit szeretnél, szerintem meg lehet Téged szokni: ))
Ahogy olvasom a topicot, úgy írom a választ, nem tudom van-e Veronika még rajtam kívül, ha nincs akkor köszönöm: )) (Ha meg van akkoris: )))

Szilvi: véletlenül nem Deca repesztőd van?
Veronix

Repesztésről: mivel öntörvényűek ezek a lakkok (vagy akar repedni vagy nem), azt gondoltam, próbálkozom és eccercsak hátha... De ez a Deka valahogy mégsem. Aztán vettem a Kreatív Hobbyban Antik lakkot és olyan szépen reped, hogy ihaj, pedig volt hogy még egyszer rámentem a második réteg festékkel...
(Hozzáteszem, hogy csakis a Kr. Hobbys gyér színválasztékú hobbyfestékekkel próbáltam eddig ki).
Veronix

Zsuzsa: rendben: )
Veronix

Jó reggelt a Szakkörnek!

Csi,
nemtom, mi van a Vivendivel/Invitellel, én nem akartam tegnap levelezni, csak egy automata rendszerbe belépni a telefonomon, de azt sem hagyta (valami adatfeldolgozásra hivatkozott...)
Hová léptél ki a topikból, ami így felzaklatott?Kép
Nem mész jövő héten beszerzőkörútra?

Szilvi,
jé, ilyet még nem láttam, hogy a gipsz is felpattogzott volna -bár gondolom, Te is szívesen kihagytad volna az élménytKép Nekem Dekám van, és sokakkal ellentéteben én meg vagyok vele elégedve, de ha elfogy, azért kipróbálom a Veronix által is használtat, állítólag azzal kevésbé kell óvatoskodni.

Veronix,
már elkezdtem belenézni a képtáradba, csak modemmel egy kicsit sok egyszerreKép, majd apránként. Meg most úgy sincs nagyon cserealapom, mostanában inkább csak darabra vásárolok, nem csomagraKép
OFF: egy kis haszn.útmutató az itteni gifekhez:
ilyet: Kép úgy csinálhatsz, hogy : és ) szóköz nélkül
Kép ez : és ( szóköz nélkül
Kép ez : és O szóköz nélkül
Gyere gyakran!Kép

Tegnap nagy vendégség volt nálunk, délutánra 6 felnőtt és 4 gyerek töltötte meg kicsiny hajlékunkat, azért nem néztem be ide, előtte egész nap suvickoltam. Lekopogom, de már jobban vagyunk, Szaffinak még folyik az orra, de ez már elviselhető (ma viszont már megint hajnali ébresztőt csinált ).

Megyek, eltakarítom a romokatKép, mosogatok egy kicsikét.
Jamina
jamina

Üdv mindenkinek, ZsuzsaTesónak is, akiről ugyibár tudjuk régebbről, hogy mindenféle extrém szalvétát is magáévá teszKép
Zsuzsa, ha nem szólsz, hogy működik a levelező, akkor nekem sosem indult volna meg. Valami furcsa okból kifolyólag a jelszavam egy szóról hat számra változott, és ezt igen nehéz volt kiderítenemKép. Kösz, hogy szóltál, már működik...

Veronix!
Az névnapi üdvözlet mindenkinek szólKép
Egyébként, ha regisztrálsz, akkor a nevedre kattintva ott is ki tudjuk keresni majd a képtáradat. Vagy, ha így írod be:
http://kep.tar.hu/veronix , akkor innen is odaléphetünkKép

Repesztők--nekem is van mindkettő, azaz Deka, meg a KreatívH.-s, nekem most éppen mindkettő működikKép.

Jamika!
keresgéltem az Internetes szerződésemet, az ugyan nem lett meg, de a katalógus az igen.
Kerámiapor (Reliefco) 1kg 590Ft
Kerámiapor terrakotta(KeraQuick) 1kg 1125Ft
Terrakotta színező gipszhez, vagy kerámiaporhoz 25ml 690Ft
Ezek régi HobbyM árak, már fél éve is jóval többe kerültek ugyanezek a termékekKép

Mennem kell, mert a dedek szétszedik a kutricátKép

Csi
ui.:Mi van Bigacsiga Katával???
csii

Veronix! Szerény művek miiiii!!! Nagyon szépek! A karácsonyfás kerete mi? Gipsz? A kagylós dobozkán 3D lakk van? Nagyon tetszenek azok az üvegek is meg az egyik képnél láttam, hogy körben is "zsinór" van tekerve. (Ezt az ötletet ellopom Kép)
Szeretnék Veled csereberélni, írok mailt. Vagyis írnék, ha tudnám a címed!
kovkata

Sziasztok

Köszönöm a lakkos infókat.
Megnéztem:
Amivel előszőr repesztettem és tökéletesen szépen sikerült minden ez volt a Kreativ Hobby Antik Lakk.
Aztán legközelebb ajánlotta a nőci hogy van nagyobb kiszerelésű is hát persze hogy én megvettem azt.Szerintem valami gagyi török legalábbis a szöveg rajta.Olyasmi van ráírva hogy Medium Südor.
Vacak egy darab (100 ml 1100 Ft)

A gipsz bizti meg volt száradva mert ezt készen vettem.Valószinű a festék is mert azt meg előző nap kentem rá.Ugyhogy ez most igy történt ...
Veszek másik lakkot és talán Ok lesz minden. Kép

Köszönöm azért mindenkinek az infót.

Szilvi

Ui:Ha sikerül ma rakok fel képeket.
szedem

Elkészítettem első textil "dekupliját".Szülinapi ajándék lesz és kell még 2db-ot készítenem.Nem olyan egyszerű mint a kép!

polo

Csi!

Én is itt állok a GYES küszöbén mivel Soma pont egy héttel idősebb kicsi lányodnál!Kilestem a nőci adatait a profilodból!

Jucus
20170114224602

Szilvi!
Ma elővettem egy régebben repesztett faalapomat, és beugrott valami... Nem úgy nézett ki az a bizonyos felmart terület, mint amikor a sár megköt, és felpöndörödik a széle? Írhattam volna beszáradt főzeléket is, de ugyibár errefele azt senki sem ismeriKép
Naszóval: az én alapomon is vannak olyan részek, ahol a nagyon vastag felső réteg annyira megrepedt, hogy szinte már felpöndörödött. Nem lehet, hogy hasonló, azaz a nagyon vastag felső réteg akar meglépni ily módon? Csak tipp....

Jucus!
Az hagyján, de Soma pontosan harminc évvel fiatalabb nálamKép vagyKép, attól függ, kinek a szemszögéből nézzük... nemrég én is körbenéztem, és tudom, hogy valakinek még van szül.napja aznap, de nem emlékszem, hogy kinek... Akartam is írni, hogy majd csapunk egy jóó nagy bulit, de az én koromban ilyet már nem reklámoz az emberKép
Textildekop-- Jó lenne egy nagyobb kép, részletes leírással. Jelenleg azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet a póló hátulját nem összekenni... És így a képről sem látszik egyszerűnek ámKép.

Csi
csii

Sziasztok! Bevesztek a klubba???
Pusz!!!
Vendég

Veronix hol vagy?

Kicsit OFF leszek: a konyha-project során szembesültem azzal a ténnyel, hogy bizony a fugákra is ráférne egy kis felújítás. Láttam egy újságban fugafehérítőt, az mi? Festék? Vagy valamilyen oldószer ami leviszi a régi szennyeződéseket? Ha festék akkor nem lehetne valamelyik itthoni hobbifestékkel pótolni?
Kata
kovkata

Szia Kukacz!
Ha a képtárba teszed a képeket, akkor onnan írd be ide is az elérhetőségüket, mert aki nem tölti le (kissé macerás modemmel), az nem is tudja, milyen képeket raktál fel oda.
Ha feltöltötted a képeket, akkor a jobb gombbal kattints rá, és akkor ide tudod másolni a TULAJDONSÁGOKból a kép címét(URL).
valahogy így:
Kukacz képei:
pipacsos
zebrás
elfántos
asztalka.

\ newurl { képcím, képnév } a parancssor, csak szóközök nélkül.
A magyarázatokkal te jösszKép
Csi
Névtelen

Igenigenigeeen!
Berobbantam ma egy hobbiboltbaKép, idén először... vettem ezt-azt, többek közt giccskiöntőt, amit még nem is tudom, hogy mikor fogok használni, de enélkül nem lehet ugye meglenniKép.
Fehér patina nem voltKép
Akril-tojás semKép
Pannoncolor-ragasztó sem, így vettem egy 2,5 deciliteres koncentrátumot, majd kiderül, miféle...
Vettem egy rakat szalvétát (naná!), semmi húsvétosat, csak általánosat...na jó, kicsit több benne a virágos. Valami furcsa okból kifolyólag megtetszettek a rózsák, a maguk lágyságával együtt. Ezek eddig túl finomak voltak nekem. Most viszont vettem nagyon szép rondót is (IHR)...
A Vielseidig állítólag már úton van, hamarosan lesz tavaszi kollekció tőlükKép
Ja, és nem volt 40x40-es szalvéta semKép

Felraktam a képtárba azt a repesztett borosüveget, amiről a párom azt mondta, hogy kár volt összekenni... Én csak a fehér színű szőlőt szántam rá, de kedvesem(?) azt mondta, hogy a vörösborhoz piros szőlő passzol. Jó, legyen. Így a másik részére azt raktamKép. Az egész üveg maszatosan repesztett, csak nem látszik. Ugyanis a repedés alapszínét a vörösbor adja majd meg, valahogy így. Ez is fehér üveg, csak ebben már benne van, igaz nem a vörösbor, hanem a pácom, de a hatás ugyanazKép

Jamika!
Láttam még virágcserép-félforma-kiöntőt, egy lapon három kicsi félcserép volt. Szvsz nem érdemes azt sem megvenni, mint a fentit, mert az sem térbeli, azaz a forma teli. Szerintem csak ki kellene próbálni a gyurmát, mert az a kiöntő sem (az enyém sem) nagyon kidolgozott, és ezt a precízséget egy gyurmába nyomott félcseréppel is el lehet érni...

Most megyek örömködni a mai zsákmányomnakKép

Sziasztok
Csi
csii

KovKata!

Fugafehérítőt lehet kapni Praktikerben stb. fugatisztító v. fugafelújító néven! Festékkel ne pótold, elvileg a fuga eredeti színét hozza vissza vmi vegyi ketyme kutymával!

Csajok!

Anyukámnak szeretnék bébiételes üvegekből füszertartót csinálni dekupálva! Van vmi ötletetek, hogy mivel vonjam be a tetőket?

Süti
süti

Süti!
Cseréld le szerintem inkább parafa-dugóra. Én nem tudom kinyitni, vagy bezárni a bébiételes üveg gyári tetejétKép. De ez csak magánvélemény.

KovKata!
Ha csak fehéríteni kell arra nagyon jó az EXPRESS vízkőoldó, én azzal szoktam. Másik nekem nem jött be. Ez viszont fehérít rendesenKép.
Szerintem se fesd.
Csi
Névtelen

Csi!

Nem rossz ötlet! Hobby boltban gondolom kapok!?Még zsenge kezdő vagyok, azért vannak ilyen idióta kérdéseim!Kép

Süti
süti

Csi, mi ez az EXPRESS vízkőoldó? Ez a neve? Hol lehet kapni?
Kata
kovkata

Csi!

Pólóba bele,eleje és hátulja közé kartont kell tenni a textilragasztó szerint.De ez nem igaz mert ez rá tud ragadni az anyagra és nem nagyon akar aztán lejönni.Szóval sokkal jobb ha egy műanyag(pl.tányéralátét)lapot tesz oda az emberlánya.Nagyobb képet próbálok feltenni majd.

Jucus
20170114224602

Sziasztok mindenki: )

Először is: egyelőre csak esteénként leszek/vagyok, mert napközben másfelé tekergek: ) De jövök, nem kell félni: )

Jamina: csak nyugodtan nézelődjKép Köszönöm a kisokost, még tanulnom kell az itteni dolgokatKép

Csi: akkor kösziKép Már regsiztráltam (ha minden igaz, sikerrelKép Nekem a Deka egyáltalán nem működik, felpattogzik. Igaz még Deka festékkel nem próbáltam lehet h ez a hiba.

KovKataKép A karácsonyfás az gipsz és a kagylós az 3D igenKép Az üvegek spárgával vannak tekerve és úgy lett rá dekupálva, anya majd hanyattesett, annyira tetszett nekiKép
veronix@nexus.hu - ide jöhet emilKép
veronix

Süti!
valahol a képtárban mintha lenne róla kép...
Ezt parafa-szaküzltekben, borászati üzletekben, esetleg mezőgazdasági üzletekben lehet kapni. Ha jól emlékszem 4-cm-s-ként kell kérni. Hobbiboltban még nem láttam. Én az "anyagbeszerzőm" kezébe nyomtam egy üveget, és ő egyszercsak sok dugóval a kezében került előKép

KovKata!
Háztartási boltokban lehet kapni, azt tudom, hogy a CORA pl. nem forgalmazza. Fehér színű, műanyag henger-flakon, pirossal feliratozva. Ugyanúgy maró anyag, mint a társai, de ez valami miatt nekem nagyon szépen fehérített. Érdemes anyagpróbát csinálni, mert párom szerint a mintát is leszedte a kőrőlKép, de ez azért túlzás...
Én nagytakarításkor fellocsolom ezzel a padlót, elmaszatolom, és némi idő után bő vízzel többször felmosom. Fontos: Óvatosan! Kipróbálni! Maró!

Veronix!
Alaposan félreértettél! A regisztrálás nem minden mező kötelező kitöltését jelenti, ezért kérlek, hogy azt a 22-es számot legyél kedves törölni! Vagy nyugtass meg, hogy csak elírtad, és akkor tárgyalhatunkKépKép
Deka--én minden festékkel próbáltam, szó szerint, azaz kipróbáltam egy falapon. Repedt. Sőt, még a sz.ragasztó-lakk is megrepedt rajta.
Lelkük van ezeknek a nyomoroncoknak, az biztosKép.

Csi
csii

Csi!!! Edi vagy, hogy segiteni probalsz, de nem értem, hogyan irjam ide, mit tettem ODA??? Amugy tetszettek???Kép Vagy nem???Kép
Ma cicat akarok feltenni.
Mit irjak IDE???
Azt, hogy CICA??? Vagy a kép kodjait??? Jajajjajaj!!!Kép
Vendég

Sziasztok!

Még mindenki alszik?Kép
Én vagyok ma aki elsőnek ébredt??????KépKép

Csak azért nem írtam mostanában, mert Jamina emlékeztetett egy meggondolatlanKép ígéretemre. Szóval nem akartam, hogy azt gondolja marhára ráérek és mégsem megyek hozzá mosogatni.KépKép

Jamina!
Jobban vagy már?Kép

Csi!
De jó, hogy említed a GYEST.Kép Mennyi az most?
A Timicinek való belinkelésbe csak azért kötöttem bele, mert éppen nekem is ez az írásod kellett.Kép Kölönben nekem kellett volna kikeresnem, hogy fested le a gömb belsejét.Kép
Van egy elképzelésem. Adott 6-8 sárga chibos nescafés üveg. Jó lenne kidekorálni SZ-val, de mivel átlátszó nem mutatna rajta. Mivel (ha jól emlékszem) Te írtad, hogy a gömböt, hogy fested le golyóval, rázogatva én is így próbálnám meg az üveg belsejét. Nem élelmiszer lenne benne, hanem csak olyan mindenféle gezemicékKép. Befőttes gumi, kupakok, stb. Viszont klassz dísz lenne a konyhában a több katicás, egyforma üveg. Na!!! Ezért kötekedtem.Kép

A "giccskiöntőd" nagyon klassz! Ha csinálsz belőle valamit, légszíííí azonnal mutasd meg nekünk! Ugyanis én is szemeztem egy ilyennel, de nem volt bátorságom megvenni.Kép
A borosüveg marhajó! KépKép

Kukacz!
Miután a képtárba felraktál egy képet, ide is írd be a linket. Mégpedig ezzel a paranccsal: \ newurl { képcím, képnév }
A szóközök nem kellenek, én csak azért raktam, hogy ne vegye parancsnak.
Képcím helyére azt az URL-t kell írni amit akkor látsz amikor jobbost kattintol a képre /amit meg akarsz nekünk mutatni/. Pontosabban: a cím(URL).
Képnév pedig amit akarsz, zebra, pipacs, stb.

Így gondoltam:
Kukacz cicája
Itt a képcím, amit jobbos kattnál látsz az URL-nél ha a cicára kattintol, a képnév pedig KUKACZ CICÁJA.
Így a modemeseknek nem kell megvárni amíg az egész képtár betöltődik, hanem rákattintanak itt a linkedre és azonnal látják a képedet.

A válasz a kérdésre amit a cicás képhez írtál: azért nem tudod micsoda, mert a magyarázat ebben a topcikban van. Oda csak a képeket rakjuk, a szöveget, magyarázatot ide írjuk. Csi pl. a 18.29-es hozzászólásában adta a magyarázatot a képek mellé.

Ja, nekem tetszenek a munkáid!Kép Nagyon ügyes vagy! Jöhetnek még a képek!!
Katicás szalvétád nincs véletlenül?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kukacz
Nagyon ügyes vagy, el vagyok ájulva. Az elefántos és a cicás kép különösen tetszik, de a többi is nagyon szép KépKépKép
Kriszta
Nyanya

Sziasztok,
még csak augusztus közepén tartok az archívbanKépKép, jó sokat annyit írtatokKép, már egy csomó jó ötletet, trükköt sikerült mentenem. Én is írok egyet, hátha még nem volt téma:

Textil decop.: szerintem a legegyszerűbb 2oldalán ragsztófátyolos VLIESOFIX-el(50cm szélesből 1m ezer forint). Ez csak oda ragad ahova regasztod, tehát a poló hátoldal nem lesz ragacsos. Burda boltban lehet kapni, meg egyes textil üzletben, én patchwork üzletben vettem.
használata: rárakod a kivágott mintát, nagyjából körbevágod a vlisoflix-et és rávasalod, a másik oldalán papír védi a másik ragasztófátyolt. Pontosan körbevágod a mintát, megnézed hova kerül az anyagon, majd lehúzod a papírt és rávasalod az anyagra. Az eredmény mosható lesz.

Kata007,
ha szeretnéd, hogy az üveg átlátszó maradjon, akkor elég ha a SZ alatt fested le az üveget, hogy kontrasztot adjon a mintának. Kapható filctoll alakban olyan festék, amivel könnyen lehet dolgozni, de szerintem szivaccsal is fel lehet vinni. Ha gondolod lefotózom az újságomból azt ahol ezt bemutatják.

No ennyi most, még rengeteg archív vár rámKép.
További jó munkát és hétvégét Mindenkinek!
pusza,
Timici
timici

Csi!

Néha átküldhetnéd az anyagbeszerződ! Adnék neki listát!Kép

Amúgy köszi a tippet, hétfőn neki is indulok!

Süti
süti

Csi!

Nagyobb képet nem enged felrakni,majd küldök emilben.
Kérdés:Ha barna fakeretes tükrömet szeretném feldobni mondjuk patinával akkor fehéret kenhetek a barnára?Jó lesz az úgy?
Gondoltam bulizhatnánk úgy,hogy a GYES-t elverjük valamelyik hobby boltban!Na,benne vagy Te "öreglány"!?

Jucus aki +2 éves
20170114224602

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?