Jamika!
Eltaláltad! bibibííí!
Megnéztem a katalógust. Naná, hogy a kerakuvik a másikban van, az még keresés alatt
Lámpaernyő, szögletes (16,5x16,5) 633Ft
Lámpaernyő, kerek (19,5,12,5) 470Ft
De Jami, ez olyan beledöfős, nem aggatós, (értesz
)
Gyöngyöske!
Köszönjük
!
Szerintem vagy Jaminak, vagy nekem küldd minkét negyedet, majd mi továbbküldjük a többivel a másiknak. Hűű, nem vagyok valami összeszedett...
Kataó!
Méghogy Miskolcon rossz a levegő..Hah, most sikkantottam
Van ott a környéken egy rosszul vakolt üreg, benne langy víz, tele emberrel. Másutt halak úsznak árral szemben. Vagy a boksák büdösítenek? Jó, a vonat kicsike, belátom. Anna-Isván résére is ráférne egy alapos vízkőoldás. A Pénzpatakban folyik. És a TVtoronynál is féltem a szellemektől, de ha tehetném, Miskolc bükkösödő részére mennék pihenni
Nem vállalsz be engem Kíváncsi helyett???
Bár tényleg rossz lehet, hogy a belvárostól húsz percre ilyenkor szánon közlekednek.
(Jófanna, mondom: nem vagyok magamnál)
Veronix!
Itt az irányítótorony! Írd le légy kedves, hogy hol láthatóak a szalvétáid, vagy nézd meg, a képtárban, hogy mire szeretnél cserélni
.
(bocs, én vagyok az, akit többnyire nem lehet érteni, de állítólag egy idő után meg lehet szokni...mármint azt, hogy nem tudok beszélni
Engem nem.)
Minden friss belépőt üdvözlök a fedélzeten!
Mielőtt rátoktör házi moderáló bizottságunk elmondom, nem használjuk a szalvi, pézsé becézéseket, különösen harap a csapat a (sztem) már-már festőien szép "szalvija" kifejezésre. Nincs aji, karifa, de az időszerű toji sincs. A gyógypuszikat errefelé lelövik
Nnna, aki eddig nem nézett komplett idiótának, az most annak fog. Tudom-tudom, ilyen már nem is volt. Mármin olyan, aki nem nézett idiótának...
O.K., elhúzok....
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz