Csi,
most nagyon utállak. Megfogadtam, hogy ebben a hónapban már nem barangolok ,,feleslegesen" a hálón, mert 15 óra az 15 óra, akárhogy csűrőm-csavarom is; erre Te belinkeled az egyik kedvenc oldalamat
Nekem meg akaraterőm ennyi az oldal láttán:
0 Sofka,
a lányok már mindent megírtak előttem a repesztésről. Tehát feltétlen megvárni az első réteg száradását, aztán felkenni a repesztőt, ez is száradjon meg (min. 2 óra); majd a repesztő felkenésével egyirányban a felső festékréteg felkenése kizárólag egy rétegben. MŰKÖDNIE KELL!!!
Nagyon szépen kérlek Benneteket, hogy küldjetek nekem egy kis időt! Nem kell sok, csak napi plusz egy órácska. Mert SZm van most bőven, csak karácsonyiból van vagy 100 (tudom, van akinek ennél sokkkkkkkkkkkal több van
), így alapanyagom lenne, de még annyi mindent szeretnék csinálni!
A család összes nőtagja dekupált izét fog kapni (fűszertartó, csatos doboz, konyharuhatartó, levéltartó stb.). Ez személyenként kb. 1000 Ft kiadást jelent, ugyebár csak a faalapokat kell megvennem. Remélem, örülni fognak neki, én biztosan meg lennék elégedve ilyesmivel, ha nem dekupálnék magam is
Ma csinálok olyat, hogy az adventi naptár formájába színes zselét fogok önteni (na igen, kicsi fiam még nem látja át a naptár lényegét, hogy minden nap csak 1 csokit szabad kienni belőle
) Még nem tudom, mire lesz jó, alighanem majd süti/torta díszítésére. Viszont ehhez is kéretik egy kis IDŐ!
Ja, és még Kata-féle ablakdíszt is akarok csinálni (2 fólia közé a SZt); ablakom rengeteg van, díszem meg alig.
Múltkor valaki nagyon keresett arany alufóliát (bár talán a karácsonyos, vagy a kézimunkás topikban? mindegy, a célközönség úgyis ugyanaz
)
A Tescoban hétfőtől akciós lesz, ha jól emlékszem, 215.- 15 méter.
Öntöttem már több tucat karácsonyi gipszformát, kiválóan be lehet csomagolni alufóliába (szépen átveszi a formáját) és könnyen felakasztható a fára.
Lehet, hogy ezt az utóbbi pár dolgot a karácsonyis topikba kellett volna?
Na mindegy
, mint írtam, úgyis átjár a két topik egymáshoz
Munkára fel!
Jamika