Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jamina, ki beszélt itt keretről?Kép Én rögtön cserepet repesztettem.Kép Mint a nagyok... Egyébként bizti nem Te vagy a zöldfülű a topicban, mert egy fiatalabbat máris tudok.Kép

Zsomimama, az én repesztőmre az van írva, hogy ecsettel vigyük fel, ne szivaccsal. Legalábbis szerény angoltudásom birtokában erre tudtam következtetni. Azért lehet, hogy 1x kipróbálom szivaccsal is.Kép

Anyapoc, megjött a sok-sok szép szalvétád, köszönöm szépen. Én is készítem a viszontcsomagod!Kép Csak az utcanevet nem tudom kiolvasni.Kép Bár tudom, Te megtanultál írni, én meg tanuljak meg olvasni.Kép

Juditoknak boldog névnapot!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Közbekotty: Anyapoc utcaneve gépelve is nehezen olvasható elsőreKép

Juditok!
A Nap süssön RátokKép

Fiam napok óta karácsoyfát rajzol, alatta ajándékok dobozban. Nekem is rajzolt egy dobozt, és mikor megkérdeztem, hogy mi van benne, akkor ezt mondta: Hát szalvéta!!!Kép

Csi
Névtelen

Csi, most azért kicsit megnyugtattál.Kép
Így legalább már nem kell kutakodnod az ajándékod után, mert már tudod, hogy mit hoz Neked a Jézuska.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Minden JUDITnak boldog NÉVNAPOT!

Csi!
Ajándék-szalvéta Kép Kép Kép
Időközben meglestem a munkáidat is, nagyon szépek, főleg a gömbök, na de nem dícsérlek tovább!

Kata007!
Most megpróbáltam újból, és sikerült!
Nagyon szépen beszél már a kislányod! Nálunk is vannak hasonló szavak: hobbibolt=hobíbó, egészségedre= egéje,hinta,palinta= hitta,paita de még két szót nem nagyon tud kimondani egymás után.

Jamina!
Én még nálad is fiatalabb vagyok Kép /77/

Ildikó
ildikó

Sziasztok!
Minden név- és születésnaposnak sok szép szalvétát kívánok!

Kovkata!
Szalvéták megérkeztek,köszönöm, ma feladtam Neked meglepetés szalvétákat.

Ilke, Ildikó!
Ma adtam postára a Nektek szánt szalvétákat is.

Gyöngyöske
gyöngyöske

jamina

Itt meg a legújabb művek:
csetresz
adventi asztal
freskó
Jamina

Na örülök, hogy vannak nálam pelyhesebb csibék is Kép

Csi: Kép Kép Kép

Képekhez kommentár:
csetresz kicsit homályos, ráadásul a való életben bordóbb bordó (a freskó keretével egyező színű). Sajnos az aranyos csillogás szintén nem látszik Kép
Asztali dísz: semmi extra aranyban Kép
freskó: erre is képzeljetek egy kis aranyat.

Zsuzsa és Ildi,
csomagok sajnos csak holnap tudnak útra kelni!

Jó éjt:
Jamina
jamina

Minden Judit nevében köszönöm a jó kivánságokat!

Jucus(aki igaziból Judit)
20170114224602

Ildikó!
Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy honnan kerül az első szavak közé a hobbyboltKépKépKép
77??? Ennek a kommentálását meghagyom másoknakKép

Dodus!
Szép is lenneKép Ahogy a fiamat ismerem, majd engem fog vigasztalni, hogy nem kaphat meg mindent az ember, amit szeretneKép

Jamika!
Sztem látszik az az aranyfüstKép És tetszik a freskó is, bólogatok apával együttKép
Engem érdekelne a tálban lévő kicsi cserép is, ami csillog-villog...S.k?

Patináztam maKép Már elég régen gondolkozom, hogy mihez hasonlít a szaga, most beugrott. Megtévesztésig hasonlít a cipőpasztáhozKép Még az állaga is olyan. Tudjátok, arról a kenőcsös, hagyományos cipőpasztáról beszélek. Arra gondoltam, hogy azt tökéletesen be lehetne fogni a drága patina helyett, az is elég zsíros, hogy vissza lehessen szedni, van mindenféle színben otthon, és nagyon fényes, tehát nem mattítja le a felületet. Ha valakinek hirtelen patinázni támad kedve, akkor próbálja ki! Persze, ha lehet, akkor egy kevésbé fontos darabon, mert azért nem esküszöm a két anyag tökéletes helyettesíthetőségéreKép

Patina nélküli kép,ez egy patinázott kép, persze a színe patinázás után sem lett kevésbé intenzív, csak más világítással fotóztam, és ez is patinázott kép. Mindkét kép OSB-ből készült.

Sziasztok!
Csi
csii

Sziasztok!
Dolgozott valaki szines repesztőlakkal? Kezdem azt hinni, elirás történt az üvegecskén... Sehol nem olvastam még szines repesztőről. Segitsetek légyszi!
Köszönöm a felhomályositást.
Nimaat
nimaat

KovKata!
Megérkeztek a szalvéták, nagyon szépen köszönöm.

Magdi
gallainémagdi

Nem bírok aludni

Csi,
pici cserép sk, koh-i-Noor ilyen önmaga valóában, de mint már megszakértettük, roppant gazdaságtalan így használni Kép A szalagos gyertya előtt lévő gipszharang is ezzel van festve.
Az OSB-lapot már én is nézegettem, de Apika lebeszélt róla. Most meg milyen jókat csinálsz rá!!! Nem emlékszem már, mennyi a táblaár itt, de tudom, hogy ócsó. De karácsony előtt már nem ruházok be rá...
Patina: hiába, no, az ilyesmihez kell egy kreatív véna Kép, én még patinát sem használtam soha, nemhogy helyettesíteni akartam volna!

Nimaat,
el nem tudom képzelni, miért színes egy repesztőlakk! Biztos, hogy az? kipróbáltad, hogy működik-e? Mi van pontosan ráírva? Nincs ötletem Kép

Ildikó,
hát ez nekem nagyon tetszik KépKépKép Melyik gyerek mondaná még elsőként a hobbiboltot? Kép Vszeg majd az enyém KépKépKép

Kata,
az, hogy nem tudom meghallgatni a leányzót, csakis az én hibám: nincs telepítve erre a gépre az égvilágon semmmmmi! Még word és excel sem. Tegnap, hogy fel tudjam tenni a képeket, rátelepítettem a Kodak programját, de ahogy végeztem, töröltem is. Ez a gép már nem életképes, remélem, a Jézuska tud hozni egy normálisat...

Na, a változatosság kedvéért iszom még egy kapucsínót (kaptam ajándékba egy zacskó nagyon finom irish whisky-set Kép) Aki kér, tartsa a kakaósbögréjét!

Tettrekész Jamina
jamina

Lányok, nem repeszt a gyereknek a repesztőlakk!!! Vajjon mi lehet a hiba?

sofka
sofka

Nimaat!

Ezt találtam a színes repesztőlakkról:
Vizes alapú, és vizes alapú akrilfestékre használható. Felső repedezett, áttetsző színű lakkréteget ad. Ha hosszú ideig száradt az alapréteg, és vékonyan keni fel, akkor sűrű, finom vonalú repedések keletkeznek. Látványosabb hatást érhet el, ha rögtön az alapréteg száradása után, vastagon, több rétegben viszi fel a lakkot. Az alapfesték színétől függően egyedi színhatásokat érhet el. A színtelen lakkot érdemes színes patinával kezelni a szebb hatás érdekében.
Ezt a Kézműves Kuckóban találtam. Ott is van fórum, ha írsz nekik, biztos segítenek Neked.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Ildikó!
Köszi!Kép Örülök, hogy sikerült.Kép A több szó összekapcsolása nálunk sem régen megy, sőt a max. eddig 3 szó volt.

Lányok! a 2003 December 09 kedd - 22h 55-ös írásomat nem olvasta az illetékes, pedig azóta már visszakerestem, hogy ki az.
Ha nem, hát nem........... Több gázolaj marad a Peugeot-mban.Kép

Jamina!
Én tartom a bögrét, de még mindig üres. Mind megittad????Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata,
akkor most össze-vissza szégyellem magam, mert:
1., mind megittam Kép
2., ÉN nem jelentkeztem. Mert most egy darabért ne erőltessük a Peugeot-d motorját Kép

Ja, és én lüke, belinkeltem a Dekuplit, nem közöltem, hogy 5 egész kép is van benne, és jelentkezzen, aki még szeretné ország-világ elé tárni a munkáit egy közös albumban! Azért jobb, mint a képtár, mert sokkal gyorsabb a fel- és letöltés, valamint így máshová is könnyen lehet vele dicsekedni, a képtárban azért más is helyet kap (pl. a habverő KépKépKép)
De szeretném leszögezni, hogy NEM A KÉPTÁR HELYETT, hanem annak kiegészítésére készült!

Sofka,
kéne tudni, hogyan csinálja a gyermek. Aztán megpróbáljuk kiokoskodni, hol lehet a hiba.

Jamina
jamina

Jamina!
1.Csúnya vagy.Kép Nekem meg izomláza lesz a kezemnek a bögretartástól. A végén ittam helyette kv-t.Kép
2.Te tudod.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jamina, Dodus,
nem próbáltam ezt a folyadékot még. Híg majdnem mint a viz, és akkor vásároltam mikor még semmit nem értettem a szalvétázáshoz. Furcsa méregzöld lötty, és nem használtam mert nem mertem elrontani vele semmit. Talán ünnepek alatt szerzek apró fadarabkákat és azon kisérletet teszek ezek után. Dodus, köszönöm a nyomozást nagyon. Képet sem láttam még soha, ami igy készült volna. ELnézek majd a megadott webhelyre is. Tényleg köszi, nem volt ötletem. Aztán majd beszámolok az "eredményeimről" nektek.
Nimaat
nimaat

Jamina: Gyermek gipszkeretre akrilfesték. Legalább 15 percig szárad, aztán repesztőlakk. Újabb száradozás, majd világosabb festék. És a mocsok nem akar repedezni, pedig egy márka az összes nyavalya. És szegénynek már vagy ötször lemostam, és újrakezdtük. pedig olyan lelkes volt, ha feltöltődnek akkuk a fényképezőhöz, lefotózom a munkáit. Most meg nem is akar szalvétát látni. Kép
Mi lehet a gond? Köszi a segítséget, sofka
sofka

Sziasztok!

Anyapoc, ha erre jársz és olvasol! Lécci írd meg a mélcímemre, hogy pontosan milyen utcán is laksz!
Többiek! Aki tudja, sürgősen írja meg a profilomban lévő címre, mert különben kénytelen leszek valami hasonlót oda firkantani, mint ami a borítékon van.Kép Csak akkor lehet, hogy elkallódik.
Lécci, 4 óráig várom a címet!

Köszönöm!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

S.O.S.!Nem kapok sehol olyan Csí-féle szalvétát,amiből a gyönyörűséges karácsonyfadíszeit készítette.Egyet már felhasználtam de akkora a sikere a családban,hogy mindenki leadta a rendelést!Ha valakinek van felesleges belőle,kérek szépen!Plíííz!(vonat,angyalka,maci ...van rajta)

Köszi:Jucus
20170114224602

Jucusmamus,

én a Hoby művészben láttam, inkább a Margit krt-i boltban.

Gigóca
gigóca

Jucus!
Vagy a volt Liánban nézd meg az Oktogonnál, ott van(ma még volt) néhány. Szombaton-vasárnap hatig vannak nyitva. Van olyan is, amin nem téli öltözetben, de pont ekkora figurák vannak, mint pl. itt, a SERVIETTEN/VIELSEIDIG/I. ,fentről a második szalvéta. Itt van egy csomó Vielseidig Verlag sz-ta, de van az újdonságok oldalukon is.
A boltban a jobbra eső fakkban van, egymás mögött még több fajta. Iszonyatos tömeg volt bent...,mint gondolom, mindenholKépKép Vannak még akrilformáik is.

Sofka!
Nem írtál róla, ezért leírom, hogy mi az "alap".
-Teljes alsó-réteg száradás után kell felvinni a repesztőt
-Felvitelnél egyenletesen haladjunk, majd hagyjuk érintés-szárazra száradni(legalább), mielőtt felvisszük a következő festékréteget.
-Legfontosabb pont: a második festék ne legyen túl híg, ne legyen túl sűrű, és NE FEDJE egymást több ecsetvonás! Szépen, egymás MELLÉ kell az ecsettel pingálni, lehetőleg egy irányban. Ahol fedi egymást a festék, akkor ott nem reped meg.
Első körben ennyi. Márkától függ, hogy mikor, mekkora repedések vannak, némelyiknél szebben reped, ha többet száradt, vagy a hígabb festék, de ezt ki kell tapasztalniKép
Van azóta fejlemény?

Csi
Névtelen

Gyöngyöske megjöttek a szalvétáid de vajon miért küldted vissza az általam kültött téli képet? Véletlenül, vagy nem tetszett? Bár Te kérted!
Kata
kovkata

Csi!

Gyönyörű az oldal amit belinkeltél!Holnap megyek Oktogonhoz ,remélem nem lesznek sokan!

Köszi:Jucus
20170114224602

Csi,
most nagyon utállak. Megfogadtam, hogy ebben a hónapban már nem barangolok ,,feleslegesen" a hálón, mert 15 óra az 15 óra, akárhogy csűrőm-csavarom is; erre Te belinkeled az egyik kedvenc oldalamat Kép Nekem meg akaraterőm ennyi az oldal láttán: 0

Sofka,
a lányok már mindent megírtak előttem a repesztésről. Tehát feltétlen megvárni az első réteg száradását, aztán felkenni a repesztőt, ez is száradjon meg (min. 2 óra); majd a repesztő felkenésével egyirányban a felső festékréteg felkenése kizárólag egy rétegben. MŰKÖDNIE KELL!!! Kép

Nagyon szépen kérlek Benneteket, hogy küldjetek nekem egy kis időt! Nem kell sok, csak napi plusz egy órácska. Mert SZm van most bőven, csak karácsonyiból van vagy 100 (tudom, van akinek ennél sokkkkkkkkkkkal több van Kép), így alapanyagom lenne, de még annyi mindent szeretnék csinálni!
A család összes nőtagja dekupált izét fog kapni (fűszertartó, csatos doboz, konyharuhatartó, levéltartó stb.). Ez személyenként kb. 1000 Ft kiadást jelent, ugyebár csak a faalapokat kell megvennem. Remélem, örülni fognak neki, én biztosan meg lennék elégedve ilyesmivel, ha nem dekupálnék magam is Kép

Ma csinálok olyat, hogy az adventi naptár formájába színes zselét fogok önteni (na igen, kicsi fiam még nem látja át a naptár lényegét, hogy minden nap csak 1 csokit szabad kienni belőle Kép) Még nem tudom, mire lesz jó, alighanem majd süti/torta díszítésére. Viszont ehhez is kéretik egy kis IDŐ!

Ja, és még Kata-féle ablakdíszt is akarok csinálni (2 fólia közé a SZt); ablakom rengeteg van, díszem meg alig.

Múltkor valaki nagyon keresett arany alufóliát (bár talán a karácsonyos, vagy a kézimunkás topikban? mindegy, a célközönség úgyis ugyanaz Kép)
A Tescoban hétfőtől akciós lesz, ha jól emlékszem, 215.- 15 méter.
Öntöttem már több tucat karácsonyi gipszformát, kiválóan be lehet csomagolni alufóliába (szépen átveszi a formáját) és könnyen felakasztható a fára.

Lehet, hogy ezt az utóbbi pár dolgot a karácsonyis topikba kellett volna? Kép
Na mindegy Kép, mint írtam, úgyis átjár a két topik egymáshoz Kép

Munkára fel!
Jamika
jamina

off:
Jamika,
ugye tudod, hogy ma munkanapos telefontarifa van?

-Afonya
Névtelen

Ilyen napom volt ma:
- sütöttem még Míra-mézest, mert a múltkori 1 órán belül elpárolgott, és ahogy vettem ki a tepsit; megégettem a karom. Ne kérdezzétek, hogy csináltam Kép
- összetörtem egy befőttesüveget, ráadásul magasról esett le, majdnem a fejemen landolt (még mindig jobb, mintha megint poharat törtem volna Kép)
- csináltam 2 fólia közé SZt, naná, hogy a legszebbik kilyukadt Kép Utálom a DEKA dekupragot (nincs most bekeverve tapragom, annak a -szerencsére üres- befőttesüvegét törtem össze)

Aztán ránéztem a naptárra és mindent megértettem Kép Tizenharmadika van, plusz még Luca napja KépKépKép Melyikőtök átkozott el?

Áfi,
már reggel gyanús volt, hogy a Slágeren a Bumeráng ment, holott az csak hétköznap szokott. Felcsatlakoztam, hogy megkérdezzem a dolgot itt, a Szakkörben, erre itt várt az üzeneted Kép Benned is van egy kis boszorkányvér?

Zselét ma már inkább nem is öntök...
Inkább vegye le vki a rontást! Kép

Szegényszerencsétlen Jamika
jamina

JAmicsinálszKA!

Én vettem a piacon kicsi szaggatókat egy százasért darabját. Ééés, vettem uzsonnázó deszkát, kemény hatvan forintért.
Tele a piac nagyon rosszult dekopált tárgyakkal. Azon aggódom, hogy lehúzza az egész hobbitKép. Míramézes nálunk is párolog, biztos rossz a keverési arányKép. Gyerek gyurmaszettjéből kiloptam a traktoros kiszúrót, nekem lesz az is. Bibibííí!

Afi nekem húsvét óta gyanúsKép

Én is kaptam Míra-pakkot, köszönöm szépenKép

Jucus!
Voltál Liánéknál? Volt még szalvéta? Láttál valami szépet? Tegnap én vetettem ki az ablakból a legszebb irrizáló angyalhajat. Nem is tudom, hogy hogyan tudtam élni eddig nélküleKép

Ja, anyósom kezdőszettet kap szalvétázáshoz karácsonyra. Még egy ember, aki potenciális veszélyt jelent a gyűjteményemreKép

Csi, aki ma majdnem áthaladt egy kínai nagymercis a piac közepén...És még ő nézett rám ferde szemmel.
csii

Csi!

NEM kaptam szalvétát a volt Liánban!Csak erre koncentráltam mert elfogyóban a pénzecském!
Látod Zsuzsa,én sem tudom már beszerezni!(holnap még elcsattogok a Hobby Művészbe és ha lesz akkor az összeset megveszem!!!!!!!!!!!)Ha kapok akkor küldök neked!Ird meg a címedet mert szerintem nincs meg!És tessék drukkolni,hogy legyen szép szalvéta!

MérgesJucus
20170114224602

Na mit gondoltok, mit csináltam tegnap? Kép
SZKíváncsi Kép
kíváncsi

Sziasztok!

A CBA boltban GOMA-s karácsonyi gyönyörű szalvéták voltak ma 15 darabosak, 151 FT-ért!!!
Én ha KINSY-vel festek, az kb. 5 perc alatt száraz a kereten, utána repesztőlakk. ha apró repedést akarok, és sokat, akkor kb. félórát, negyven percet hagyom, majd jön a következő réteg.
Ha nagyobb repedéseket akarok, akkor meg a lakk felvitele után 10 perc múlva áthúzom a fstékkel. Olyan lesz, mint a repedezett keretek. A képtárban van is belőle.
A Metroban van szalvétázó készlet, 5 festék+ 1 ragasztó-lakk van benne, meg szalvéták, és ecset, meg szivacs. ha jól emlékszem 3200 .Bruttó.
Zsomimama
zsomimama

Kíváncsi!
Küldd a címed, kapsz kezdőkollekciótKépKépKép

Jucuska!
Van néhány teatasakom, amit a kedvedért gyűjtök. Nem sok, kb. két teásdoboznyi filtertasak. Kell Neked karácsonyra, vagy ráér később?

Csi
Névtelen

Csi!

Ráér később,Phaedra már elárasztott karácsonyra tasakokkal.Egyébként nagyon drága vagy,nincs ám elfelejtve áfonyaöntet csak a Mikulás nem vállalta,mondván,hogy törékeny!
Ma vettem egy egész csomag szalvétát a Hobby Művészben.Persze vonatosat nem találtam ez a másik fajta(gyertyák,csiga,perec..)

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Dodus

Küldtem most mélt,de asszem lecsúsztam az utcanévvelKépKép!Nem baj,sok ilyen úgysincs a környéken,csak idetalál!Kép

Kata007

Örülök,hogy ennyire bejött a katicás!De aztán szép legyen ám!!!KépÉn sem értem,hogy ért oda ilyen hamarKép!

Jamina

Jók a csetreszek,csak tényleg homályosKép!Egyébként szép a díszített asztalod!Kép

Csí

Megnéztem az OSB-s képeket,jók lettek!De nem túl zavaró,hogy ennyire átüt,Nem veszti el a hangsúlyát a kép?Vagy élőben nem olyan erős az átütés?Na jó,nbem kötözködni akarok ámKépKépKép!

Láttam ma a Tescoban leárazott nikecell álmennyezetet,kb 10 db van egy csomagban és 649 Ft volt,ha jól emlékszem.Naná,hogy összevesztem Apával,így nem vettem semmitKép.

Anyapoc,aki meg nem szalvétázikKép

anyapoc

Anyapoc!
Nekem pont az átütés tetszik benne, pl. itt is.Ha nagyon mintás "valamire" kerül a szalvéta, aláfestés nélkül, akkor a kutya sem hiszi el, hogy azt nem én festettemKép. Ilyen volt a rafiás-szőttes kicsi darab is, és a kéregbelső is. Ha ez az alap le van festve fehérre, akkor csak a strukturált felület üt át, kicsit ragyás lesz a kép, de nem üt át a faminta. de nekem pont az tetszikKép
Jó-jó, nem szalvétázol, de láttam ám a keresztszemes képeket!!! Nekem egy olyan elkészítése azt jelentené, hogy semmi más dísz nem készülne, mert olyan lassan haladnékKép.

Jucus!
Szerintem a pereces az aranyosabb!!!Nagyobb a minta, és határozottabb a kontúrja.
A tasakokokat akkor majd rakosgatom tovább...Kép.

Csi

jaja! Nem tud valaki olyan kereskedelemben kapható dobozt, amibe mézeskalácsot lehet ajándékozni? Mert a tápos dobozokkal nem készülnék el karácsonyig. Valami egyszerű, kevés macerával járó kellene...
Csi
Névtelen

Sziasztok!
Többször olvastam már a topicban a "taprag"-ról. Én mindez ideig csak decoupage ragasztóval ragasztottam SZ-t. LÉgyszi okositsatok ki. Ti a normál tapétaragasztót használjátok decoupage ragasztó helyett? És ez miért jobb? LÉgyszi irjatok le mindent róla!
Köszönöm
Nimaat
nimaat

LÁttátok a Skálákban megjelentek fent a konyha osztályon a szebbnél szebb IHR szalvéták/zsepik.
Szerintem itt a legnagyobb választék, mert még kevesen tudnak róla és nem fosztották ki.

meg az áruk is elég jók.
Névtelen

Zsuzsa!
Hát, igen, a környékünkön nincsen ilyen szalvétaKép Amikor én vettem, akkor még a HobbyMűvészben is rengeteg volt, de ezek szerint már lefosztották azt is. Ha jövőre megyek ilyesmi venni, majd értekezünkKép

Névtelen!
Mi az az "elég jó" ár?
Lehet venni darabban is? Gondolom, nem...Kép

Csi
Névtelen

Kovkata!

Ne haragudj, nem volt szándékos, hogy visszaküldjem. Időközben vettem olyan szalvéacsomagot. És automatikusan, az itthon lévő csomagos szalvétákból kivettem egyet-egyet és ezeket a kis csomagokat adtam postára. És még közben eszemben volt, hogy a visszanézzem, hogy kitől kaptam én ebből a szép téliből de már nem akartam a gép elé ülni, mert akkor ideragadok. Kép
Amikor megkaptam szalvétákat Tőled és Ildiéktől, akkor eltettem őket rendezve. Külön vannak a macisok, virágosok, konyhások, karácsonyosok stb.
Kérlek ne haragudj, nagyon tetszik az a szalvéta. Nagyon sokféle szalvétám van, de abból csak negyedeket és feleket tudok küldeni. Írj milyen típusokat szeretnél és küldök még szívesen, Karácsonyig még odaér. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Megint eltűntem, mert egyszerűen nincs időm semmit alkotni Kép Kép Kép. Szalvéták mellé nem tudna valaki egy kis időt is küldeni????

Cisó, Anyapoc!
A múlt hétem megérkeztek a szílvéták, köszönöm szépen, nagyon klasszak!!! Csak azt tudnám, mikor lesz belőlük valami...

IDŐT KÉREK!!!

Különben nézem ám, miket csináltok, és el vagyok képedve rendesen. És mégjobban dühít, hogy nincs időm Kép!

További jó munkát, én is igyekszem,

Panda

panda
Halásztelek

Csi, most a CBA-kban és a metrokban láttam nagy karácsonyi fém dobozokat 440 Ft-os árakon.
Talán 3-féle is van.
Ha más nem jut eszébe másnak esteleg próbáld megKép
Névtelen

Köszönöm!
Közben nekem is eszembe juttatta kedves topiktársunk, hogy lehet karácsonyi fémdobozokat kapni, és azt még díszíteni sem kell...Nem hiába, azt hiszem, kicsit túlbonyolítom a dolgokatKép

Lányok!
Tegnap kihúzták a fogamat. Ha nem sajnáltok kórusban, akkor elmesélem részletesenKépKépKép

Talán a karácsonyi hajtásban fontos lehet: NE(!!!) tegyétek száradni a ragasztott szalvétaképeket radiátorra, vagy ventillátor elé a gyorsabb száradás érdekében, mert nem szárad meg víztisztává a ragasztó, hanem kissé tejszerű lesz. Én két képpel jártam így, mindkettő ragasztója más márka volt.

Csi
Névtelen

Sziasztok!

Csi, én mint a kórus egyik tagja kifejezem őszinte sajnálatomat.Kép Remélem én már megúsztam a részletezést... De komolyan. Sajnálom, hogy ki kellett húzni a fogadat. Kapsz helyette másikat? Nagyon fájt?

Anyapoc, a csomagot útjára indítottam, remélem oda is ér. Még karácsony előtt...Kép

A repesztést most kicsit hanyagolom, helyette gipszet öntök. Az első kép gipszanyaga még a keverőtállal együtt került a kukába, de mióta nem segít a férjem, azóta remekül sikerülnek.Kép Nagyon élvezem, hogy eddig mindig pont annyi anyagot sikerült megkevernem, amivel tele lett a forma. Tegnap kissé megbolondítottam a gipszet egy kis fahéjjal, így most már nemcsak szép, de illatos is lesz a képem.Kép (Ez nem saját ötlet, hanem koppintott.) Tegnap délután egy virág és ajándék boltban láttam gipszes 1/4 szalvétaképeket. Mit gondoltok mennyibe kerültek? 1.500 Ft/db!!! Most mondjátok meg. És semmi extra nem volt rajtuk. Tegnap szerettem volna cserép virágcserepet venni, de nem lehet kapni.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Cserép virágcserepet Mikulás előtt én is vadásztam.
Miskolcon a Corában és a Spárban VAN, a virágos résznél. Én azokra szalvétáztam mikulásra és abba pakolta a Mikulás a kincseket. Kép
NINCS: a Tescoban, Metroban, Búza téren: Antalflóra virágüzlet, Kertészáruház, Szeles utcai virágos "nagybani?". Ezeken a helyeken csak műanyag cserepeket árulnak.
Remélem sikerül vásárolni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus!

Cserép virágcserepet Mikulás előtt én is vadásztam.
Miskolcon a Corában és a Spárban VAN, a virágos résznél. Én azokra szalvétáztam mikulásra és abba pakolta a Mikulás a kincseket. Kép
NINCS: a Tescoban, Metroban, Búza téren: Antalflóra virágüzlet, Kertészáruház, Szeles utcai virágos "nagybani?". Ezeken a helyeken csak műanyag cserepeket árulnak.
Remélem sikerül vásárolni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Köszönöm szépen Gyöngyöske! Tegnap ugyan voltam a Sparban, de nem láttam. Majd megnézem még egyszer. Örültek a gyerekek a Mikulás-cserépnek?

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus,
1500?! Jaj! Én már mondtam régebben, kéne valamelyikünknek egy hobbiboltot nyitnia, meggazdagodna! Kép

Leányzók,
SOS szükségem lenne galambos SZra, lehetőleg tegnapra Kép! Azt hittem, van nekem, de most látom, hogy az nem az Kép; apósomnak meg feltétlenül galambbal kell dekupálnom az ajándék határidőnaplóját (galambászkodik).

Most karácsony előtt már biztos nem aktuális, de ha majd egyszer mindenkinek több ideje lesz:
kitaláltam a csereszalvéták piacra vitelének szvsz hatékony módját Kép
Szóval. Csinálok egy albumot (olyat, mint a Dekuplis); mindenkinek megküldöm a jelszót hozzá, és oda csak a cserére szánt SZkat tesszük fel, mindenki a magáét. Így ha már elfogyott, mindenki le is tudja szedni onnan, így csak az aktuális kínálat lenne ott. Ja, és ugyanúgy egyenként be lehet ide linkelni a példányokat, nem kell az egészet letölteni -habár az album ezerszer gyorsabb, mint a képtár...

Csi,
van egy rakás fa-szeletem, vágták nekem fűrészgéppel. Csinálok belőle szépeket Kép, de szívesen látok ötleteket hozzá!

Jamika
jamina

Sziasztok!

Csí!
Én is nagyon sajnállak, nekem is 2 hete húzták ki az egyik fogam, de addigra már kialakult a csonthártya gyulladás is belőle, ami mostanra elmúlóban, viszont begyulladt a mellette levő fogam is, amit most idegkezelnek. Szóval nagyon át tudom érezni a helyzetedet.

Dodus!
Itt pesten a Tescoban vettem cserepet, de pl. az Oázis kertészetben hegyekben áll.

Lányok!
Én is úgy szeretnék ilyen sok szépséget alkotni, mint Ti, de Miki nem hagyja. Kép Egyszerűen nem lehet mellette semmi alkotómunkát csinálni, még a bekészített és elindított kenyérsütő gépemet is taccsra vágta, amíg kiteregettem, egyszerűen mindenbe belekontárkodik. Próbálok egy kis időt lecsípni, amikor alszik, de az olyan kevés, én is időt kérek a jézuskától. Kép Ti hogy csináljátok???

Jamina!
A csereszalvéta album jó ötlet. Kép

Magdi
gallainémagdi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?