Szia Szilvia,
Két hónapot voltunk (99 dec-2000 jan) meg egy hetet márc elején, egy hetet pedig - na, nem jut eszembe. Itt ülk és nem jut eszembe... Jaj. Campbellel összeépült gyakorlatilag és van egy reptér is ott. Kb. egy órányira Sf-tõl... Egy hónapot pedig Alaszkában.
Na mindegy. Szuper jó volt, béreltünk egy szobát SF-ban a Sunset-en. Nagy mázlink volt, mert nem volt lakótársunk, így egy szoba áráért kettõben laktunk. A tengerparttól öt eprcre laktunk, egy házsor válsaztott el bennünket az óceántól, az ablakból ráláttunk a vízre..
Azt mondták, mázlink van, mert nagyon jó, napsütéses, szép idõ volt. Azt mondták, ilyenkor inkább esik. Hát, csak néztem, hogy nyílnak a muskátlik meg a többi virág decemberben. Írtuk is haza, milyen csikorgó decemberünk van ott
.
Tudod, jó is volt, meg nem is. Azt hiszem, én két hónapra vagyok hitelesítve, ennyi az, amit én kint tudok tölteni. Utána nem talélom a helyem. Nem honvágy ez, ahhoz semmi köze. Csak az a más közeg, a más kultúra (egyébként nem rajongok igazán Amerikáért) egy idõ után túl sok.
A nyelv miatt is nagyon jó volt, meg a barátokkal jó volt találkozni, jó volt világot látnbi, jüó volt egy újabb babát összehpozni (mindkét gyerkõcünk odakint fogant, a barátaink mindig élcelõdnek, hogy nálunk nagyon könnyû a családtervezés, csak meg kell tervezni, mikor megyünk ki az USA-ba
). Jövõre újra megyünk
(Helyesebben nem biztos hogy megyünk, de úgy két vnyi korkülönbséget akarunk Emese és a jövendõ baba között...)
Mióta vagy kint? Hogy bírod? Párod magyar? Bocs hogy nem tudom, lehet, hogy vhol már írtad...
üdv
Zsóka