Szia Süti!
Nekünk régebben rotink volt, de mikor panelba kerültünk elajándékoztuk. Anyósoméknak is az van. Nagyon okos kutya volt, de az előitéletek miatt némelyek fura dolgokat csináltak. Volt két gyerek akik féltéglával (!)dobták meg!!! Úristen és ha a kutya nekik megy, akkor ő az idegbeteg én meg a rettenetes gazdi ők meg a szerencsétlen ártatlanok. Hála Istennek nem lett semmi baj, szegény kutya csak lesett...Szerintem az időseket meg azért támadhatják meg mert lóbálják feléjük a botjukat ijedtükben...
Én mindig elfilózok azon, ha ilyen hírek vannak, hogy vajon, mi történt a támadás előtt.
Abban igazad van, hogy fajtája válogatja. Más- más a vérmérsékletük. És a nevelés sokat számít. Meg kell nézni a gazdit és akkor már azért látni milyen lehet az eb. A múltkor például egy kicsi öleb-féle próbált megharapni
A gazdája karjaiból, na hallod! Nektek milyen van?
A panelban meg macskáink voltak, míg nem született meg a babus. Na, azok se semmi teremtmények
Ők most anyósoméknál laknak és sokszor a rotival alszanak a kutyaházban édes hármasban. Tündériek! Gondoltam, hogy azt kéne már filmre venni egyszer és beküldeni a tévébe, hogy ilyen is van ám!
A megasztárt egyszer alig-alig láttam, mert olyan ciki volt az egész, de a mostanit láttam és volt amikor majdnem lefordultam az ágyról a nevetéstől.
Egyesekben semmi önkritika nincs. Azért volt akit sajnáltam is. Te mit gondolsz róla?
Bocs a sok dumáért,
Üdv:
Bellana