Sziasztok,
Én is nagyon sokat gondolkoztam ma, nagyon tanulságos dolgok történtek, amikből ismét lehet építkezni.
Tudom magamról, hogy sajnos néha elég nehezen tudok túllépni a dolgokon, éjszakákon át rágódom rajtuk, de igyekszem ebből az esetből is kihozni a pozitívumokat.
Bevallom, kicsit elbizonytalanodtam, de kaptam néhány nagyon kedves üzenetet, amiből ugyancsak tudtam építkezni.
Köszönöm!
De túllépve ezen...és visszatérve az eredeti kerékvágásba.
Akciók:
Ma beugrottam a Tescoba, és vettem Mildi almás- vaníliás tejpépet (lehet, hogy Ti már ismeritek, de mi most eszünk ilyet először), s ez annyira fincsi, hogy a vacsi etetésért szinte közelharc folyt
Ja, 559,-Ft volt akciósan.
Volt még 3 db- os body 999,-Ft- ért sárga, rózsaszín, kék színekben. Nem mondom, hogy a legszebb, de szerintem nem rossz, és a célnak megfelel. Mi vettünk egy sárga "garnitúrát".
Volt Mildi gyümölcs desszert is 149,-Ft- ért.
Meg J&J 4 db- os popsitörlőkendő kb. 100,-Ft- tal olcsóbban.
Cora és Auchan túra jövő héten lesz
Zitus,
Nálunk még nem olyan széles a menüválaszték kaja terén, és mi még tápszeresek vagyunk, de azért leírom, kb. mik vannak.
Reggeli (7- 1/2 8- kor): vajas kenyér trapi sajttal(vagy sonkával, v. májkrémmel), vagy sajtkrémmel + fél adag tápszer
Tízórai (10- kor): mindenféle gyümölcs, ha lédús, akkor az némi darált keksz társaságában
Ebéd (1/2 1- kor): főzelékek, zöldség v. húslevesek stb...
Uzsonna (1/2 4 felé): joghurt, krémtúró, sk. krémtúró lekvárral v. gyümölcsökkel stb. Rá 1/2 órára egy kis tápszer
Vacsi (6- 1/2 7- körül): tejpép vagy rizspép simán, vagy gyümivel
Orsi,
Ne bánkódj, az Urad nemsokára hazaér, aztán lesz "nemulass"
Nem tudom, de nagyon félek attól, hogy nem lehet több baba
Megbeszéltük, hogy még várunk febr.20- ig, aztán vissza a dokihoz..., nnna, félek és kész!
Képzeljétek, a betegség miatt Dorka fogyott. Mondjuk ez sajnos benne van a pakliban (főleg ha semmi étvágy, és sok boa van), de ez még nem olyan vészes. (9250 gramm volt, s most csak 9 körül (inkább alatta) van.)
Most megyek, elvégzem háziasszonyi teendőimet
puszi!